Halvat lennot Castlereagh

Nähtävyydet ja Kohteet

Giant’s Causeway

Giant’s Causeway on luonnonmuodostelma, joka sijaitsee lähellä Castlereaghia. Se koostuu yli 40 000 basalttikivestä, jotka muodostavat kuusikulmaisia pylväitä. Legendan mukaan jättiläinen rakensi nämä pylväät, ja siksi paikka on saanut nimensä. Giant’s Causeway on yksi Pohjois-Irlannin suosituimmista matkailukohteista ja se on myös UNESCO:n maailmanperintökohde.

Belfastin kaupunki

Castlereagh sijaitsee lähellä Pohjois-Irlannin pääkaupunkia, Belfastia. Belfast on eläväinen ja kulttuurisesti monipuolinen kaupunki, jossa on paljon nähtävää ja koettavaa. Siellä sijaitsee esimerkiksi Titanic Belfast -museo, joka kertoo Titanic-laivan tarinan. Kaupungissa voi myös tutustua perinteiseen irlantilaiseen musiikkiin ja ravintolatarjontaan.

Stormontin parlamenttitalo

Stormontin parlamenttitalo on Pohjois-Irlannin lainsäädäntöelimen, Pohjois-Irlannin parlamentin, koti. Rakennus sijaitsee kauniissa Stormontin kartanon puistossa ja sen ulkoasu on vaikuttava. Vierailijat voivat tutustua parlamenttitalon historiaan ja nähdä sen sisätiloja opastettujen kierrosten avulla.

Pohjois-Irlannin sodan muistomerkit

Castlereaghissa ja sen ympäristössä on useita Pohjois-Irlannin sodan (1968-1998) muistomerkkejä. Näihin kuuluu esimerkiksi sotahautoja, muistolaattoja ja muistopuistoja, jotka kunnioittavat konfliktin uhreja ja muistuttavat sodasta ja rauhanprosessista.

Cave Hillin luonnonpuisto

Cave Hillin luonnonpuisto sijaitsee Belfastin pohjoispuolella ja se tarjoaa upeat maisemat yli kaupungin ja meren. Alueella on metsäpolkuja, joiden varrella voi patikoida ja nauttia luonnosta. Cave Hillin huipulla sijaitseva Napoleonin nenäksi kutsuttu kalliomuodostelma on erityisen suosittu näköalapaikka.

Kulttuuri ja Historia

Historia

Castlereagh on kaupunki Pohjois-Irlannissa, joka sijaitsee Belfastin kaupunkialueella. Kaupungin historia voidaan jäljittää keskiajalle, mutta nykymuotoinen kaupunki syntyi teollistumisen aikakaudella 1800-luvulla. Castlereagh on tärkeä osa Irlannin historiaa ja se on ollut merkittävässä roolissa alueen kehityksessä.

Kulttuuri

Castlereagh on monipuolinen kulttuurikaupunki, jossa on paljon tarjottavaa vierailijoille. Kaupungissa järjestetään säännöllisesti erilaisia taide- ja kulttuuritapahtumia, kuten näyttelyitä, konsertteja ja teatteriesityksiä. Kaupungin kulttuuritarjonta heijastelee paikallisen väestön monimuotoisuutta ja kulttuuriperintöä.

Kulttuuriperintö

Castlereagh on täynnä kulttuuriperintöön liittyviä nähtävyyksiä. Esimerkiksi Stormontin linna, joka toimii Pohjois-Irlannin parlamenttirakennuksena, on yksi kaupungin merkittävimmistä historiallisista maamerkeistä. Lisäksi kaupungissa on useita upeita kartanoita, kirkkoja ja muita historiallisia rakennuksia, jotka tarjoavat vierailijoille mahdollisuuden tutustua alueen menneisyyteen.

Museot ja taidegalleriat

Castlereaghssa on myös useita museoita ja taidegallerioita, joissa voi tutustua alueen paikalliseen kulttuuriin ja taiteeseen. Esimerkiksi Mac-na-míseán museo tarjoaa näyttelyitä, jotka keskittyvät alueen historiaan ja kulttuuriin. Lisäksi kaupungissa on useita taidegallerioita, joissa voi ihailla paikallisten taiteilijoiden teoksia.

Festivaalit

Castlereaghssa järjestetään myös erilaisia festivaaleja, jotka tarjoavat mahdollisuuden kokea paikallista kulttuuria ja viettää aikaa muiden asukkaiden kanssa. Esimerkiksi Castlereagh Summer Festival on suosittu tapahtuma, joka järjestetään vuosittain kesäkuussa. Festivaaleilla on runsaasti musiikkia, tanssia, ruokaa ja muita viihdyttäviä aktiviteetteja.

Perinteet

Pohjois-Irlannin perinteet ovat vahvasti läsnä Castlereaghssa. Kaupungissa voi kokea perinteistä irlantilaista musiikkia, tanssia ja ruokaa eri tilaisuuksissa, kuten pubien ja ravintoloiden teemailloissa. Perinteisiin kuuluu myös muun muassa irlantilaiset kansantanssitapahtumat ja perinteisten vaatteiden käyttö erityisissä juhlallisuuksissa.

Ruokailu ja Ravintolat

Ruokakaupat

– Castlereaghissa on useita ruokakauppoja, kuten Tesco, Sainsbury’s ja Asda.
– Lisäksi alueella on pienempiä kauppoja, kuten Co-op ja Lidl.

Kahvilat ja leipomot

– Castlereaghissa on monia viihtyisiä kahviloita ja leipomoita, joissa voi nauttia kahvia ja leivonnaisia.
– Esimerkkejä kahviloista ovat Café Nero ja Costa Coffee.
– Leipomoista mainittakoon Greggs ja Pound Bakery.

Ravintolat ja pizzeriat

– Castlereaghissa on laaja valikoima ravintoloita, jotka tarjoavat erilaisia keittiöitä.
– Joitakin suosittuja vaihtoehtoja ovat italialainen ravintola Frankie & Benny’s ja kiinalainen ravintola Zen.
– Alueella on myös erilaisia pizzerioita, kuten Domino’s ja Pizza Hut.

Pubeja ja baareja

– Castlereaghissa on useita pubeja ja baareja, joissa voi nauttia juomia ja rentoutua.
– Esimerkiksi The Ivanhoe Inn tunnetaan paikallisena pubina, joka tarjoaa myös ruokaa.
– Alueella on myös baareja, joissa on viihdettä, kuten musiikkia tai biljardipöytiä.

Nopea ruokailu

– Castlereaghissa on monia nopean ruokailun vaihtoehtoja, kuten pikaruokaketjuja ja kioskeja.
– McDonald’s ja Subway ovat esimerkkejä suosituista pikaruokaketjuista alueella.
– Lisäksi löytyy erilaisia kioskeja, joista voi ostaa esimerkiksi fish and chipsiä tai kebabia.

Vapaa-ajan Aktiviteetit

Kulttuuritapahtumat

Castlereaghissa järjestetään monia kulttuuritapahtumia, kuten musiikkikonsertteja, teatteriesityksiä, näyttelyitä ja tanssiesityksiä. Näitä tapahtumia voi seurata esimerkiksi kaupungin teatterissa, konserttisaleissa tai gallerioissa.

Ulkoilu ja liikunta

Castlereagh tarjoaa useita mahdollisuuksia ulkoiluun ja liikuntaan. Kaupungissa on lukuisia puistoja ja viheralueita, joissa voi harrastaa esimerkiksi kävelyä, pyöräilyä tai piknikkejä. Lisäksi kaupungin urheilukeskuksissa on mahdollisuus harrastaa erilaisia lajeja, kuten jalkapalloa, uintia, tennistä ja kuntosaliharjoittelua.

Luoja-Alppien kansallispuisto

Castlereaghin lähistöltä löytyy upea Luojan-Alppien kansallispuisto, joka tarjoaa loistavat mahdollisuudet erilaisiin luontoaktiviteetteihin. Alueella voi patikoida, kiipeillä, kalastaa, pyöräillä tai vain nauttia upeasta luonnosta ja maisemista.

Kaupunkifestivaalit

Kaupunki järjestää vuosittain erilaisia festivaaleja, kuten musiikkifestivaaleja, ruokafestivaaleja, taide- ja kulttuuritapahtumia sekä urheilutapahtumia. Festivaalit tarjoavat monipuolista viihdettä ja aktiviteetteja kaikenikäisille.

Ostosmahdollisuudet

Castlereaghissa on useita ostoskeskuksia, kauppoja ja markkinoita, joissa voi viettää vapaa-aikaa shoppaillen. Kaupungista löytyy erilaisia vaate-, kenkä-, elektroniikka- ja erikoiskauppoja, joista voi tehdä löytöjä.

Ravintolat ja kahvilat

Castlereaghissa on monia ravintoloita, kahviloita ja baareja, joissa voi viettää iltaa ja nauttia hyvästä ruoasta, juomasta ja seurasta. Kaupungista löytyy erilaisia ruokapaikkoja, jotka tarjoavat kansainvälisiä ja paikallisia herkkuja eri hintaluokissa.

Suositut hotellit Castlereaghissa

1. Keats House

Keats House sijaitsee keskeisellä paikalla Castlereaghin kaupungissa ja tarjoaa korkeatasoista majoitusta. Huoneet ovat tilavia ja modernisti sisustettuja, ja hotellista löytyy myös ravintola ja baari. Keats House on erityisen suosittu matkailijoiden keskuudessa, jotka arvostavat huoneiden mukavuuksia ja hyvää sijaintia lähellä nähtävyyksiä.

2. Bayview Hotel

Bayview Hotel on merenrantahotelli, joka tarjoaa upeat näköalat Castlereagh Baylle. Hotellissa on viihtyisiä huoneita, joissa on moderneja mukavuuksia, kuten taulu-tv ja ilmainen Wi-Fi. Bayview Hotelin asiakkaat voivat myös nauttia herkullisista ruoka-annoksista ja rentoutua hotellin spa-tiloissa.

3. Castle Inn

Castle Inn on viehättävä maalaishotelli, joka tarjoaa perinteistä brittiläistä majoitusta. Hotellin huoneet ovat sisustettu tyylikkäästi ja niissä on kaikki tarvittavat mukavuudet. Castle Innin sijainti on ihanteellinen niille, jotka haluavat tutustua Castlereaghin historiallisiin nähtävyyksiin ja luonnonkauniisiin maisemiin.

4. Coastline Hotel

Coastline Hotel tarjoaa ylellistä majoitusta Castlereaghin rannikolla. Hotellissa on tyylikkäitä huoneita, joista avautuvat upeat näköalat merelle. Lisäksi Coastline Hotelissa on useita ravintoloita ja baareja, joissa voit nauttia herkullisia ruokia ja virkistäviä juomia. Hotelli tarjoaa myös erilaisia aktiviteetteja, kuten golfia ja retkiä lähialueelle.

5. Riverside Lodge

Riverside Lodge sijaitsee rauhallisella paikalla Castlereaghin joen varrella. Hotellissa on viihtyisiä huoneita, joista osassa on oma parveke ja näköala jokeen. Riverside Lodgen asiakkaat voivat rentoutua hotellin puutarhassa tai käydä patikoimassa lähimaastossa. Hotelli tarjoaa myös herkullista ruokaa ja juomaa ravintolassa ja baarissa.

Turvallisuus ja Terveys

Poliisi

Poliisiasemalla Castlereaghissa työskentelee paikallinen poliisilaitos, joka vastaa kaupungin turvallisuudesta. Poliisit tarkkailevat liikennettä, valvovat järjestystä ja vastaanottavat rikosilmoituksia.

Palokunta

Kaupungin palokunta huolehtii Castlereaghin asukkaiden turvallisuudesta ja tarjoaa nopeaa ja tehokasta palvelua hätätilanteissa. Heidän tehtävänsä on sammuttaa tulipaloja, pelastaa loukkaantuneita ja suorittaa muita erilaisia pelastustoimenpiteitä.

Sairaala

Castlereaghissa toimii useita sairaaloita ja terveyskeskuksia, joissa saa ammattitaitoista hoitoa erilaisiin terveysongelmiin. Sairaalat tarjoavat laajan valikoiman palveluita, kuten lääkäreitä, sairaanhoitajia ja erikoispalveluita. Hätätilanteissa on olemassa myös ensiapukeskus.

Koulut

Kaupungin kouluissa on turvallinen ja terveellinen oppimisympäristö. Kouluissa on kouluterveydenhuoltoa, joka tarjoaa opiskelijoille terveystarkastuksia, rokotuksia ja terveysneuvontaa. Kouluissa järjestetään myös turvallisuuskoulutuksia, kuten ensiapukursseja ja tulipalon varoittamiskoulutuksia.

Rikostilanteet

Toisinaan Castlereaghissa voi esiintyä rikollisuutta, mutta poliisi työskentelee ahkerasti kaupungin turvallisuuden ylläpitämiseksi. Asukkaita rohkaistaan olemaan valppaita ja ilmoittamaan kaikenlaisesta epäilyttävästä toiminnasta viranomaisille.

Rannat ja Vesistöt:

1. Mourne-rannat:

Mourne-rannat sijaitsevat Castlereaghin alueella Pohjois-Irlannissa. Nämä rannat ovat osa Mourne-vuorten aluetta ja tarjoavat upeita maisemia ja luonnonkauneutta vierailijoille.

2. Strangford Lough:

Strangford Lough on lahden muotoinen vesistö Castlereaghin alueella. Tämä merkittävä luonnonsuojelualue on Yhdistyneen kuningaskunnan toiseksi suurin merileväpankki. Se tarjoaa myös upeita maisemia ja mahdollisuuksia monenlaiseen vesitoimintaan.

3. River Lagan:

River Lagan on joki, joka virtaa Castlereaghin alueen halki. Joki tarjoaa kauniita maisemia ja mahdollisuuksia erilaisiin vesitoimintoihin, kuten veneilyyn ja kalastukseen.

4. Shaws Bridge:

Shaws Bridge on silta, joka ylittää River Laganin Castlereaghin alueella. Se on suosittu paikka ulkoiluun ja virkistykseen, ja sen lähellä on myös uimaranta.

5. Clement Wilson Park:

Clement Wilson Park sijaitsee Castlereaghissa ja tarjoaa kauniita maisemia ja luonnonkauneutta vierailijoilleen. Puistossa on myös pieni järvi, jossa voi kalastaa ja veneillä.

6. Milltown Row Pond:

Milltown Row Pond on lampi Castlereaghin alueella. Se tarjoaa kauniin ympäristön ja mahdollisuuksia erilaisiin vesitoimintoihin, kuten kalastukseen ja veneilyyn.

7. Lisburn-järvi:

Lisburn-järvi sijaitsee Castlereaghin alueella ja on suosittu paikka ulkoiluun ja virkistykseen. Se tarjoaa kauniita maisemia ja mahdollisuuksia erilaisiin vesitoimintoihin, kuten veneilyyn ja kalastukseen.

Yöelämä ja Viihde

Klubit ja Baarit

Castlereaghissa on useita viihtyisiä baareja ja klubeja, jotka tarjoavat erilaisia ​​viihde- ja juhlapalveluita.

Live-musiikki

Kaupungissa on useita paikkoja, joissa voi nauttia live-musiikista eri genreissä. Voit löytää esiintyjiä paikallisista baareista ja klubeista sekä erityisistä musiikkilaitoksista.

Teatteri ja Elokuvat

Castlereaghissa on useita teattereita, jotka esittävät paikallisia ja kansainvälisiä näytelmiä ja musikaaleja. Lisäksi on monia elokuvateattereita, joissa voit nauttia uusista elokuvista sekä klassikoista.

Urheilutapahtumat

Kaupungissa järjestetään säännöllisesti erilaisia urheilutapahtumia, kuten jalkapallo- ja rugbyotteluita sekä urheilukilpailuja. Voit löytää paikallisten joukkueiden ja seurojen pelejä sekä suurempia tapahtumia stadionilta.

Yökerhot

Castlereaghissa on useita yökerhoja, jotka tarjoavat erilaisia ​​musiikkityylejä, tanssilattioita ja juhlatunnelmaa. Monet yökerhot järjestävät myös teemabileitä ja esiintymisiä tunnetuilta DJ:ltä.

Kasinot

Jos olet kiinnostunut uhkapelaamisesta, Castlereaghissa on myös muutamia kasinoita, jotka tarjoavat laajan valikoiman pelejä, kuten rulettia, blackjackia ja kolikkopelejä.

Luontokohteet ja Retkeily

Castlereaghin metsä

Castlereaghin metsä on kaupungin suosituin luontokohde, jossa on monipuolisia retkeilypolkuja ja näköalapaikkoja. Metsässä voi patikoida, pyöräillä tai nauttia piknikistä upeissa maisemissa.

Mount Wildflowerin kansallispuisto

Mount Wildflowerin kansallispuisto sijaitsee Castlereaghin ulkopuolella, mutta se on ehdottomasti käymisen arvoinen kohde luonnonystäville. Puistossa voi kokea upeita näkymiä vuorille ja ihailla villikukkia.

Thompsonin joki

Thompsonin joki tarjoaa mahtavia mahdollisuuksia kalastukseen ja veneilyyn. Joki virtaa pitkän matkan Castlereaghin läpi ja sen varrella on myös useita mukavia retkeilypaikkoja, joissa voi levähtää ja nauttia kauniista maisemista.

Southern Range -vuoret

Southern Range -vuoret ympäröivät Castlereaghia ja tarjoavat upeat puitteet vaelluksille ja luontoretkeilylle. Vuoristomaisemat ovat henkeäsalpaavat ja alueella on lukuisia merkittyjä reittejä eri vaikeustasoilla.

Lennonin luonnonsuojelualue

Lennonin luonnonsuojelualue on helppo saavuttaa Castlereaghista ja se tunnetaan monipuolisesta kasvillisuudestaan ja eläimistöstään. Alueella on polkuja, joita pitkin voi tutustua tarkemmin alueen luontoon ja sen monimuotoisuuteen.

Ulenin järvialue

Ulenin järvialue on suosittu retkeilykohde, jossa voi kalastaa, veneillä ja patikoida. Järveltä löytyy myös piknik-alueita ja leirintäalueita, joten se sopii hyvin päiväretkiin tai pidempäänkin oleskeluun luonnon helmassa.

Bluebird-luonnonsuojelualue

Bluebird-luonnonsuojelualue on erityisen tunnettu monipuolisesta linnustostaan. Alueella voi seurata lintujen elämää ja nauttia kauniista ympäristöstä. Suojelualueella on myös useita kävelyreittejä, joilla voi tutustua alueen ekosysteemiin.

Päivänkakkaran niityt

Päivänkakkaran niityt ovat kaupungin näyttävimpiä luontokohteita keväällä, kun alueella kukkii lukuisia värikkäitä kukkia. Niityillä voi tehdä kävelyretkiä ja nauttia kauniista maisemista sekä värikkäästä kasvistosta.

Läntinen laakso

Läntinen laakso on rauhallinen ja vehreä alue, jossa voi rentoutua ja nauttia luonnosta. Laaksossa on monia polkuja, joita pitkin voi patikoida tai pyöräillä ja samalla ihastella alueen kauneutta ja monimuotoisuutta.

Puutarhat ja puistot

Castlereaghissa on myös useita kauniita puutarhoja ja puistoja, jotka tarjoavat rentouttavan ympäristön luonnosta nauttimiseen. Puistoissa voi istuskella puistonpenkeillä, nauttia piknikistä tai vain ihastella kukkien ja kasvien kauneutta.

Uskonnolliset ja historialliset kohteet Castlereaghissa

1. Castlereagh United Reformed Church

Castlereagh United Reformed Church on paikallinen uskonnollinen kohde, joka sijaitsee Castlereaghin kaupungissa. Se on yhteisesti käytössä oleva seurakuntarakennus, jota käyttävät eri kristilliset yhteisöt. Kirkko tarjoaa erilaisia uskonnollisia palveluita ja tapahtumia.

2. Stormont Presbyterian Church

Stormontin presbyteerikirkko on historiallinen uskonnollinen kohde Castlereaghissa. Kirkko rakennettiin vuonna 1873 ja se on arvostettu paikallinen maamerkki. Kirkko on edelleen aktiivinen ja se tarjoaa jumalanpalveluksia ja muita uskonnollisia tapahtumia. Vierailijat voivat ihailla kirkon arkkitehtuuria ja historiallista merkitystä.

3. Castlereagh Gospel Hall

Castlereaghin evankeliumisali on paikallinen uskonnollinen rakennus, joka tarjoaa tilat eri uskonnollisille palveluille ja tapahtumille. Se on avoin kaikille uskonnollisille yhteisöille. Gospel Hallissa järjestetään säännöllisesti rukouskokouksia, raamattutunteja ja muita uskonnollisia tilaisuuksia.

4. Lisburn Cathedral

Lisburnin tuomiokirkko sijaitsee lähellä Castlereaghia ja se on historiallisesti ja uskonnollisesti merkittävä paikka. Tuomiokirkko on anglikaanisen kirkon pääkirkko Lisburnin hiippakunnassa. Se rakennettiin vuonna 1662 ja on perinteinen goottilainen katedraali, joka tarjoaa kauniin ympäristön jumalanpalveluksille, konserteille ja muille tapahtumille.

5. Lakeview Moravian Church

Lakeviewin herrnhutilaisten kirkko sijaitsee Castlereaghin kaupungissa. Se on osa kansainvälistä herrnhutilaista kristillistä liikettä. Kirkko toimii paikallisena seurakuntarakennuksena ja tarjoaa uskonnollisia palveluita, kuten jumalanpalveluksia ja raamattutunteja.

6. Nutts Corner Circuit of Ireland Memorial

Nutts Corner Circuit of Ireland Memorial sijaitsee Castlereaghissa ja muistuttaa alueen historiallisesta merkityksestä. Se on pystytetty muistamaan Circuit of Ireland -rallisarjaa, joka järjestettiin vuosina 1931-1971 ja kiersi Nutts Cornersin läpi. Muistomerkki on tärkeä paikallinen maamerkki, joka kunnioittaa alueen historiaa ja rallikilpailun perintöä.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Knocklayde

Knocklayde on vuori Pohjois-Irlannissa ja tarjoaa upeita panoraamanäkymiä ympäröiville alueille, mukaan lukien Castlereagh. Vuoren korkein huippu, kutsuttu pohjoisella kielellä ”Cnoc Leithid”, on noin 514 metriä merenpinnan yläpuolella. Sieltä on mahdollista ihailla upeita maisemia, kuten rannikkoa ja vihreitä kukkuloita. Patikointireittejä on tarjolla eri vaikeustasoilla, joten Knocklayde sopii niin aloittelijoille kuin kokeneille patikoijillekin.

2. Stormontin kartanon puutarhat

Stormontin kartanon puutarhat sijaitsevat Castlereaghin alueella. Nämä upeat puutarhat tarjoavat vieraille rentouttavan ympäristön ja upeat näköalat ympäröivään maaseutuun. Puutarhoissa on monia kävelyreittejä, joilla voi tutustua alueen kasvistoon ja linnustoon samalla nauttien kauniista näkymistä. Lisäksi puutarhoissa voi ihailla erilaisia kukkia, pensaita ja puita, joista monet ovat paikallisia lajikkeita.

3. Ulsterin yliopiston näköalatasanne

Ulsterin yliopiston näköalatasanne sijaitsee Castlereaghissa. Tämä korkealla sijaitseva näköalatasanne tarjoaa upeat näkymät kaupungin yli. Sieltä voi ihailla kaupungin historiallista keskustaa, modernia arkkitehtuuria ja vihreitä puistoja. Näköalatasanteelta voi myös nähdä esimerkiksi Belfast Lough -nimisen merenlahden ja vuoristomaisemia. Paikalla on myös tiedekeskus ja kahvila, joten vierailu voi sisältää myös oppimista ja virkistäytymistä.

4. Laganin laakso

Laganin laakso on kaunis maisemakohde Castlereaghissa. Laakson alueella virtaa Lagan-joki, jonka varrella on upeita näköaloja ja kauniita maisemia. Laganin laaksossa voi nauttia kävelyretkistä tai pyöräilyistä pitkin joen vartta tai laakson ympärillä. Maisemia hallitsevat vehreät niityt, puistot ja metsät sekä perinteiset maalaistalot. Joen vartta seurailevat polut tarjoavat upeat näkymät ja mahdollisuuden tutustua alueen luontoon.

5. Scrabo-torni

Scrabo-torni sijaitsee Castlereaghin alueella ja tarjoaa upeat panoraamanäkymät ympäröivälle maaseudulle ja Irlanninmerelle. Torni on noin 41 metriä korkea ja on suosittu näköalapaikka matkailijoiden ja paikallisten keskuudessa. Torni on avoinna ympäri vuoden ja sinne on mahdollista kiivetä portaita pitkin. Ylös päästyään vierailijat voivat katsella maisemia eri suuntiin ja samalla oppia alueen historiasta, sillä tornin juurella sijaitsee myös pieni museo.Kohteen sijainti maa on Pohjois-Irlanti.

Jätä kommentti