Halvat lennot Chur

Nähtävyydet ja kohteet

1. Churin vanhakaupunki

Churin vanhakaupunki on yksi parhaiten säilyneistä keskiaikaisista kaupunkialueista Sveitsissä. Alueella on kapeita katuja, kauniita historiallisia rakennuksia ja viehättäviä aukioita. Vanhankaupungin nähtävyyksiin kuuluu Churin katedraali, joka on peräisin 800-luvulta, sekä useat museot ja galleriat.

2. Arosa-alppikylä

Arosa on ihana alppikylä, joka sijaitsee noin 30 minuutin ajomatkan päässä Churista. Kylä tarjoaa upeat maisemat ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet vuodenajasta riippumatta. Talvisin Arosa houkuttelee laskettelijoita ja lumilautailijoita, kun taas kesäisin alueella voi patikoida, pyöräillä ja nauttia luonnosta.

3. RhB-museojuna ja Albula-vuoristorata

Churista starttaava RhB-museojuna tarjoaa historiallisen matkan läpi alppimaiseman. Junamatkalla voi ihailla upeita maisemia, ja reitti sisältää myös kuuluisan Albula-vuoristoradan osuuden, joka on UNESCO:n maailmanperintökohde.

4. Liechtensteinin ruhtinaskunta

Chur sijaitsee lähellä Liechtensteinin ruhtinaskuntaa, joka on pieni Alppien läpi kulkevan Rein-joen laakson valtio. Churista on helppo tehdä päiväretki Liechtensteiniin ja tutustua esimerkiksi Vaduzin kaupunkiin, jossa voi vierailla ruhtinaskunnan linnaa, taide- ja kansallismuseota sekä nauttia upeista maisemista.

5. Brambrüeschin hiihtokeskus

Churin lähellä sijaitseva Brambrüeschin hiihtokeskus tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet talviurheiluun. Alueella on rinteitä kaikentasoisille laskettelijoille ja lumilautailijoille. Keskuksessa on myös lumikenkäilyreittejä, kelkkailumahdollisuuksia ja ravintoloita.

6. Churin moderni taidemuseo

Churissa sijaitsee myös moderni taidemuseo, jossa voi tutustua nykytaiteeseen. Museossa järjestetään vaihtuvia näyttelyitä ja se tarjoaa mielenkiintoisen katsauksen nykytaiteen eri tyyleihin ja tekniikoihin.

7. Tamina-termeissä rentoutuminen

Churin lähellä sijaitsevat Tamina-termeet ovat rentouttava kylpylä- ja wellness-kohde Alppien keskellä. Termeistä löytyy kuumia lähteitä, saunoja, uima-altaita ja hoitoja, jotka tarjoavat ihanteellisen tavan rentoutua ja hemmotella itseään.

Kulttuuri ja Historia

Historia:

Chur on yksi Sveitsin vanhimmista kaupungeista, ja sen perustaminen ajoittuu noin 300 eaa. vuodelle. Kaupunki sijaitsee Alppien laaksossa ja on ollut tärkeä kauppapaikka jo keskiajalta lähtien. Chur oli myös arvostettu piispanistuin, ja kaupungissa sijaitsee edelleen katedraali, joka on peräisin 800- ja 1100-luvuilta. Chur on myös yksi tärkeimmistä pysähdyspaikoista Gotthardin tien varrella.

Vanha kaupunki:

Churin vanha kaupunki on vaikuttava ja hyvin säilynyt historiallinen alue, joka tarjoaa vierailijoille mielenkiintoisen kulttuurielämyksen. Kapeat kujat, keskiaikaiset rakennukset ja lukuisat kirkot tekevät siitä kauniin ja tunnelmallisen alueen tutkia. Vanhassakaupungissa sijaitsee myös useita museoita ja taidegallerioita, joissa voi oppia lisää kaupungin historiasta ja kulttuurista.

Museot:

Churissa on useita museoita, jotka tarjoavat näyttelyitä eri aiheista. Esimerkiksi Bündner Museo esittelee Grisonsin alueen historian, kulttuurin ja taiteen, ja sieltä löytyy myös arvokkaita arkeologisia löytöjä. Rätisches Museum puolestaan keskittyy vuoristokulttuuriin ja alueen perinteisiin. Näiden lisäksi kaupungissa on myös musiikkiin ja taideteoksiin keskittyviä museoita.

Taidetapahtumat:

Churissa järjestetään useita taidetapahtumia ja näyttelyitä ympäri vuoden. Tällaisia tapahtumia ovat esimerkiksi taidenäyttelyt, musiikkikonsertit, teatteriesitykset ja tanssiesitykset. Kaupungin teatteri tarjoaa laajan valikoiman esityksiä eri genreistä, ja siellä voi nauttia korkealaatuisesta taiteesta.

Arkkitehtuuri:

Churin arkkitehtuuri on monipuolinen ja näyttävä. Kaupungissa on erilaisia arkkitehtonisia tyylejä edustavia rakennuksia, kuten barokkityylisiä kirkkoja, keskiaikaisia linnoja ja moderneja rakennuksia. Vanhassakaupungissa on erityisen paljon historiallisesti merkittäviä rakennuksia, kuten Raatihuoneen tori ja Malteserturm, joka on yksi kaupungin muinaisista puolustustorneista.

Festivaalit:

Churissa järjestetään vuosittain useita festivaaleja, joissa pääsee osallistumaan erilaisiin kulttuuritapahtumiin. Esimerkiksi Churer Festivaali on nimekäs tapahtuma, jossa voi nauttia paikallisesta musiikista ja teatterista. Lisäksi kaupungissa järjestetään erilaisia viinitapahtumia, käsityömarkkinoita ja ruokafestivaaleja läpi vuoden.

Ruokailu ja ravintolat Churissa

Ruokakulttuuri

Churissa on monipuolinen ruokakulttuuri, joka yhdistelee saksalaista, italialaista ja sveitsiläistä keittiötä. Alueella tarjotaan runsaasti perinteistä sveitsiläistä ruokaa, kuten raclettea, fonduea ja vohveleita. Lisäksi kaupungista löytyy myös erilaisia kansainvälisiä ravintoloita, kuten italialaisia, aasialaisia ja libanonilaisia.

Kahvilat ja leipomot

Churissa on useita kahviloita ja leipomoita, joissa voi nauttia aamiaista, kevyitä lounaita ja paikallisia leivonnaisia. Monissa paikoissa tarjoillaan myös erikoiskahveja ja leivonnaisia, kuten croissanteja, pullia ja erilaisia leivoksia.

Perinteiset sveitsiläiset ravintolat

Churissa on useita perinteisiä sveitsiläisiä ravintoloita, joissa voi maistella paikallisia herkkuja. Näihin ravintoloihin kuuluu esimerkiksi Gasthaus zum Grünen Baum, joka tarjoaa perinteisiä sveitsiläisiä ruokia kuten raclettea, fonduea ja lihapatoja.

Kansainväliset ravintolat

Churista löytyy myös monia kansainvälisiä ravintoloita, kuten italialaisia, aasialaisia, meksikolaisia ja libanonilaisia. Näissä ravintoloissa voi maistella erilaisia makuelämyksiä ja nauttia eri kulttuurien ruoista. Esimerkiksi Ristorante Pizzeria Torriani tarjoaa italialaisia ruokia, kuten pizzaa ja pastaa.

Pikaruokaravintolat

Churissa on myös pikaruokaravintoloita, kuten McDonald’s ja Burger King, jotka tarjoavat tuttuja pikaruokavaihtoehtoja, kuten hampurilaisia, ranskalaisia ja virvoitusjuomia.

Kauppahallit ja markkinat

Churissa järjestetään säännöllisesti kauppahalleja ja markkinoita, joissa voi ostaa tuoreita paikallisia tuotteita ja maistella erilaisia ruokia. Esimerkiksi Churin viikottainen markkinatapahtuma, joka järjestetään keskustassa, tarjoaa tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, paikallisia leivonnaisia sekä juustoja ja muita ruokatuotteita.

Vapaa-ajan Aktiviteetit

Vaellus ja retkeily

Chur sijaitsee upean vuoriston ympäröimänä, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan vaellukseen ja retkeilyyn. Alueella on monia merkityksiä vaelluspolkuja, jotka tarjoavat upeat näkymät ympäröivään luontoon ja mahdollisuuden tutustua jännittäviin maisemiin.

Pyöräily

Churissa on hyvin kehittynyt pyöräilyinfrastruktuuri, mikä tekee siitä suositun kohteen pyöräilyharrastajille. Kaupungin ympärillä on erilaisia pyöräilyreittejä, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmille pyöräilijöillekin. Lisäksi alueella järjestetään usein pyöräilytapahtumia.

Hiihto ja lumilautailu

Churin lähellä sijaitsee useita hiihtokeskuksia, jotka tarjoavat laajan valikoiman hiihto- ja lumilautailumahdollisuuksia. Alueella on sekä rinteitä aloittelijoille että haastavampia rinteitä kokeneemmille laskijoille. Lisäksi läheltä löytyy useita lumilautailupuistoja ja off-piste-alueita.

Taide ja kulttuuri

Churissa on monia taidegallerioita, museoita ja teattereita, jotka tarjoavat mielenkiintoisia näyttelyitä ja esityksiä. Kaupungissa järjestetään myös erilaisia kulttuuritapahtumia, kuten musiikkikonsertteja, teatteriesityksiä ja taidenäyttelyitä.

Kylpylät ja wellness

Churin ympäristössä on useita kylpylöitä ja wellness-keskuksia, jotka tarjoavat rentoutumismahdollisuuksia ja hyvinvointipalveluita. Näissä paikoissa voi nauttia hieronnoista, saunoista, porealtaista ja muista rentouttavista palveluista.

Golf

Churin lähellä sijaitsee useita golfkenttiä, jotka tarjoavat hyvät puitteet golfia harrastaville. Alueella on niinhaastavampia kenttiä kokeneemmille pelaajille kuin helpompia kenttiä aloittelijoillekin.

Suositut hotellit Churissa

1. ABC Hotel

ABC Hotel sijaitsee keskeisellä paikalla Churin keskustassa. Hotellissa on modernit ja viihtyisät huoneet, joissa on ilmainen langaton internet-yhteys ja taulu-tv. Asiakkaat voivat nauttia aamiaisen hotellin ravintolassa ja rentoutua saunassa ja kuntosalilla.

2. XYZ Boutique Hotel

XYZ Boutique Hotel on tyylikäs hotelli historiallisessa rakennuksessa Churin vanhassakaupungissa. Hotellin huoneet ovat yksilöllisesti sisustettuja ja niissä on ilmastointi, minibaari ja tallelokero. Hotellin ravintolassa tarjoillaan gourmet-ruokia ja asiakkaat voivat rentoutua kattoterassilla, josta avautuu upea näkymä kaupunkiin.

3. DEF Wellness Hotel

DEF Wellness Hotel sijaitsee vehreällä alueella Churin lähellä. Hotellissa on tilavat ja modernit huoneet, joissa on parveke ja näköala vuorille. Hotellin asiakkaat voivat nauttia monipuolisesta wellness-keskuksesta, jossa on kylpylä, sauna ja uima-allas. Ravintolassa tarjoillaan terveellistä ja herkullista ruokaa.

4. GHI Family Resort

GHI Family Resort on lapsiystävällinen hotelli Churin ulkopuolella. Hotellissa on tilavat perhehuoneet, leikkihuone ja lastenallas. Hotellin ravintolassa on lapsille sopivaa ruokaa ja palvelut kuten lastenhoito ovat saatavilla. Aikuiset voivat rentoutua hotellin spa-tiloissa tai nauttia urheilumahdollisuuksista, kuten tenniskentästä ja kuntosalista.

5. JKL Budget Hotel

JKL Budget Hotel tarjoaa edullista majoitusta Churin keskustassa. Hotellissa on siistit ja yksinkertaiset huoneet, joissa on jaettu kylpyhuone. Hotellin asiakkaat voivat käyttää jaetun keittiön tiloja ja rentoutua yhteisissä oleskelutiloissa. Hotellista on lyhyt kävelymatka Churin nähtävyyksiin ja ostosmahdollisuuksiin.

Turvallisuus ja terveys Churissa

Turvallisuus:

Chur on yleisesti ottaen turvallinen kaupunki. Se ei kärsi merkittävistä rikollisuusongelmista ja rikostilastot ovat alhaiset. Kuitenkin kuten missä tahansa kaupungissa, on aina hyvä ottaa yleisiä turvatoimenpiteitä ja pitää huoli omaisuudestaan.

Liikenne:

Churissa on hyvin järjestetty julkinen liikenneverkosto, johon kuuluvat bussit ja junat. Liikenteen turvallisuus on yleisesti ottaen hyvä, ja tiestöt ovat hyvin hoidettuja. Kuitenkin tietyillä ruuhka-aikoina liikenne voi olla hieman ruuhkautunutta kaupungin keskustassa, joten autoilijoiden tulee olla varovaisia.

Matkustaminen:

Chur on turvallinen matkustuskohde. Matkailijoiden tulee kuitenkin olla tietoisia ympäristöstään ja pitää huoli arvoesineistään. Matkatavaroiden valvominen ja huolellisuus ovat tärkeitä, erityisesti vilkkailla paikoilla ja julkisissa kulkuneuvoissa.

Luonnonriskit:

Chur sijaitsee Alppien lähellä, joten luonnonriskit voivat olla olemassa, erityisesti vuoristossa. Matkailijoiden tulisi olla tietoisia sääolosuhteista, vaellusrajoituksista ja muista paikallisista tiedoista vuoristossa liikkuessaan. Lisäksi, kuten missä tahansa ulkoilualueella, tulee tuntea ensiaputaidot ja noudattaa turvallisia käytäntöjä.

Terveyspalvelut:

Churissa on hyvin toimiva terveydenhuoltojärjestelmä. Kaupungissa on useita sairaaloita, lääkärikeskuksia ja apteekkeja. Terveyspalvelut ovat yleisesti ottaen korkeatasoisia ja luotettavia. Matkailijoita suositellaan ottamaan matkavakuutus, joka kattaa mahdolliset terveydelliset ongelmat matkan aikana.

Rannat ja Vesistöt

Muurinen järvet

Churin lähellä sijaitsevat Muurinen järvet tarjoavat kauniita ja rauhallisia rantamaisemia. Näillä järvillä voi nauttia uimisesta ja aurinkoa ottaa kauniilla säällä. Lisäksi retkeilyreitit ympäröivät järviä, tarjoten mahdollisuuden kävellä tai pyöräillä pitkin rantaviivaa.

Rhein-joki

Rhein-joki kulkee Churin läpi ja tarjoaa monia mahdollisuuksia vesitoimintaan. Rantabulevardi tarjoaa hyvät puitteet kävelyyn ja pyöräilyyn joen rannalla. Joesta voi myös vuokrata kajakkeja tai soutuveneitä ja lähteä tutustumaan alueen vesistöihin omatoimisesti.

Rheinauensee-järvi

Rheinauensee-järvi sijaitsee Churin ulkopuolella ja tarjoaa upean ympäristön ulkoilua varten. Järvi on suosittu uimapaikka kesäisin ja sen ympärillä on nurmikenttiä piknikille ja rantalentopallolle. Järvi on myös suosittu kalastuspaikka, jossa voi kalastaa erilaisia kalalajeja.

Hargensijärvet

Churin läheisyydessä sijaitsevat Hargensijärvet tarjoavat upeat maisemat ja luonnonläheiset rannat. Järvelle voi mennä uimaan, vuokrata kajakin tai tehdä piknikin rannalle. Alueella on myös patikointipolkuja, jotka tarjoavat näkymiä järvelle ja sen ympäröivään vuoristoon.

Quaderer-järvi

Quaderer-järvi sijaitsee Churin ympäristössä ja tarjoaa kaunista luontoa ja rauhallisen ympäristön rentoutumiseen. Järvi on suosittu kalastus- ja melontakohde, ja sen rannalla on myös uimaranta. Rantaa ympäröivät metsät tarjoavat mahdollisuuden kävelyyn ja luontoretkiin.

Yöelämä ja viihde Churissa

Kulttuuritapahtumat

Churissa järjestetään useita kulttuuritapahtumia ympäri vuoden. Tapahtumakalenteriin kuuluu esimerkiksi konsertteja, teatteriesityksiä, näyttelyitä, taidetapahtumia ja festivaaleja.

Baarit ja klubit

Churissa on monia baareja ja klubeja, joissa voi viettää iltaa ystävien kanssa. Klubit tarjoavat usein live-esiintyjiä ja DJ-musiikkia, kun taas baarit ovat paikkoja rentoutua ja nauttia juomista.

Ravintolat

Churissa on laaja valikoima ravintoloita, jotka tarjoavat erilaisia ​​keittiöitä ja ruokakulttuureja. Olipa kyseessä sitten perinteinen sveitsiläinen ruoka tai kansainvälinen keittiö, Churista löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Elokuvateatterit

Churissa on useita elokuvateattereita, joista voi käydä katsomassa uusimmat elokuvat. Elokuvateattereissa on yleensä useita eri elokuvasaleja, joissa näytetään erilaisia ​​elokuvia eri aikatauluissa.

Urheilu- ja kuntokeskukset

Churissa on urheilu- ja kuntokeskuksia, joissa voi harrastaa erilaisia ​​lajeja ja kuntoilla. Keskuksissa on yleensä tarjolla esimerkiksi kuntosalit, uima-altaat, tenniskentät ja ryhmäliikuntatunnit.

Iltaisin kävely

Churin vanhakaupunki tarjoaa ihanteellisen ympäristön kävelylle ja tunnelmalliselle illanvietolle. Kadut ovat kapeita ja talot kauniisti kunnostettuja. Vanhakaupunkiin kuuluu myös useita ravintoloita ja baareja, joten voit pysähtyä nauttimaan illallisesta tai lasillisesta matkan varrella.

Luontokohteet ja Retkeily

1. Arosa Lenzerheide

Arosa Lenzerheide sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Churista. Tämä alue tarjoaa lukuisia ulkoilumahdollisuuksia ympäri vuoden, kuten patikointia, maastopyöräilyä ja hiihtoa. Arosa Lenzerheiden maisemat ovat upeita, ja alueella on useita reittejä ja polkuja, joita pitkin voi tutustua alueen kauniiseen luontoon.

2. Hinterrhein-rotko

Hinterrhein-rotko on upea luontokohde Churin lähellä. Rotko on noin 13 kilometriä pitkä ja sen pisin osuus on UNESCO:n maailmanperintökohteeksi nimetty Ruinaulta. Alueella voi tehdä kävelyretkiä ja tutustua rotkon upeisiin maisemiin. Hinterrhein-rotko on suosittu retkikohde ja houkuttelee vuosittain paljon vierailijoita.

3. Flimserwald

Flimserwald on metsäalue, joka sijaitsee Churin lähellä. Täältä löytyy lukuisia merkittyjä retkeilyreittejä, joita pitkin voi tutustua alueen luontoon. Flimserwald on erityisen suosittu patikoijien keskuudessa, ja siellä on myös mahdollisuus nähdä villieläimiä, kuten hirviä ja metsäkauriita.

4. Calanda-vuori

Calanda-vuori on Churin tunnetuin vuori. Se kohoaa noin 2800 metrin korkeuteen ja tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin ja ympäröivään alueeseen. Vuorella on useita retkeilyreittejä, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin retkeilijöille. Calanda-vuorelta voi myös löytää luonnonsuojelualueita ja harvinaisia kasvi- ja eläinlajeja.

5. Domleschg

Domleschg on historiallinen alue, joka sijaitsee Churin lähellä. Alueella on upea luonto, ja siellä voi tehdä patikointiretkiä tai nauttia maisemista pyöräillessä. Domleschgin alueella on myös muutamia keskiaikaisia linnoja, kuten Hohen-Rhätikonin linna, joita kannattaa tutustua retken yhteydessä.

6. Parc Ela

Parc Ela on luonnonsuojelualue, joka sijaitsee Churin lähellä. Alue on erittäin suosittu retkeilykohde ja sieltä löytyy useita merkittyjä patikointireittejä. Parc Ela on tunnettu upeista maisemistaan, monipuolisesta kasvi- ja eläinlajistostaan sekä perinteisistä kyläyhteisöistään, jotka ovat säilyttäneet pitkälti alkuperäisen ilmeensä.

7. Bündner Herrschaft

Bündner Herrschaft on viininviljelyalue, joka sijaitsee Churin lähellä. Alueella voi tehdä kävelyretkiä kauniissa viinitarhoissa ja tutustua paikalliseen viinintuotantoon. Bündner Herrschaftissa on myös mahdollisuus osallistua viininmaistajaisiin ja tutustua alueen viini- ja gastronomiaelämyksiin.

Uskonnolliset ja historialliset kohteet Churissa:

Churin tuomiokirkko:

Churin tuomiokirkko on yksi kaupungin tunnetuimmista uskonnollisista ja historiallisista kohteista. Se on Sveitsin vanhin täysin säilynyt kirkkorakennus, joka tunnetaan myös nimellä Pyhän Marian katedraali. Kirkko on peräisin 800-luvulta, ja se edustaa romaanista arkkitehtuuria. Kirkossa on nähtävillä arvokkaita taideteoksia ja vaikuttava kivipiha.

Bergbau- und Kulturlandschaft Sulzfluh:

Bergbau- und Kulturlandschaft Sulzfluh on kulttuurimaisema Churin alueella, joka on rikas historian ja uskonnon näkökulmasta. Alueella on jäänteitä entisistä kaivoksista ja kaivostyöläisten asuinalueista. Lisäksi maisemassa on kirkkoja ja muita uskonnollisia rakennuksia, jotka kertovat alueen merkityksestä uskonnollisena keskuksena menneinä aikoina.

Churin linna:

Churin linna sijaitsee kauniilla paikalla vuorenrinteellä ja tarjoaa upean näköalan kaupungin yli. Linna on peräisin 1100-luvulta ja on läpitunkeva symboli kaupungin historiasta. Nykyään linnassa toimii museo, jossa voi tutustua alueen historiaan ja uskonnolliseen perintöön.

Kloster St. Luzi:

Kloster St. Luzi on luostari, joka perustettiin 1500-luvulla. Se on luostarihenkinen rakennus, jossa asuu Dominican Order -järjestön munkkeja. Luostari sijaitsee kauniilla paikalla jokilaakson varrella, ja siellä voi vierailla oppiakseen lisää Churin uskonnollisesta ja historiallisesta perinnöstä.

Altstadt Chur:

Altstadt Chur on kaupungin vanhakaupunki, joka on täynnä uskonnollisia ja historiallisia monumentteja. Alueella on useita kirkkoja, kappelia ja muita uskonnollisia rakennuksia, joista monet ovat peräisin keskiajalta. Vanhankaupungin kujilla voi kuljeskella ja tutustua historiallisiin rakennuksiin, jotka kertovat Churin uskonnollisesta ja historiallisesta taustasta.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Brambrüesch

Brambrüesch on suosittu lähinäköalapaikka Churin kaupungissa. Se sijaitsee noin 1300 metrin korkeudessa ja tarjoaa upeat näkymät kaupungin yli ja ympäröivälle vuoristomaisemalle. Brambrüesch on myös suosittu ulkoilualue, jossa on mahdollisuus patikointiin, pyöräilyyn ja hiihtämiseen.

2. Dreibündenstein

Dreibündenstein on toinen suosittu näköalapaikka Churin kaupungissa. Se sijaitsee noin 1560 metrin korkeudessa ja tarjoaa upeat näkymät Reinin laaksoon ja vuoristomaisemalle. Dreibündensteinille voi joko patikoida tai ottaa köysiradan, joka vie sinut huipulle.

3. Maladers

Maladers on pieni kylä, joka sijaitsee noin 8 kilometrin päässä Churin kaupungista. Sieltä löytyy näköalapaikka nimeltä ”Maladerser Ähre”. Tämä näköalapaikka tarjoaa upeat näkymät Churin kaupunkiin ja vuoristomaisemaan. Maladersin alue on myös suosittu patikointi- ja hiihtokeskus.

4. Arosa

Arosa on suosittu lomakohde ja talviurheilukeskus, joka sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Churin kaupungista. Arosasta löytyy useita näköalapaikkoja, kuten Weisshornin huippu, josta on upeat näkymät Alppien vuoristomaisemaan. Arosa tarjoaa myös monia ulkoilumahdollisuuksia, kuten patikointia, pyöräilyä ja hiihtoa.

5. St. Peterzell

St. Peterzell on kylä, joka sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Churin kaupungista. Kylästä löytyy näköalapaikka nimeltä ”Geissstein”. Tämä näköalapaikka tarjoaa upeat näkymät Reinin laaksoon ja Churin kaupunkiin. St. Peterzell ja sen ympäristö ovat myös suosittuja patikointi- ja retkeilyalueita.

6. Trin

Trin on kylä, joka sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Churin kaupungista. Kylästä löytyy näköalapaikka nimeltä ”Felsbachschlucht”. Tämä näköalapaikka tarjoaa upeat näkymät Reinin rotkoon ja ympäröivään luontoon. Trinissä on myös mahdollisuus harrastaa erilaisia ulkoilulajeja, kuten patikointia, melontaa ja pyöräilyä.Kohteen sijainti maa on Sveitsi.

Jätä kommentti