Halvat lennot Doboj

Nähtävyydet ja kohteet

1. Dobojin linna

Dobojin linna on historiallinen linnoitus, joka sijaitsee Dobojin kaupungissa. Se rakennettiin keskiajalla ja se on yksi kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Linnassa voit tutustua paikalliseen historiaan ja nauttia upeista näkymistä ympäröivään maisemaan.

2. Dobojin kaupungintalo

Dobojin kaupungintalo on kaupungin tärkeä maamerkki, joka sijaitsee keskustassa. Se on rakennettu arkkitehtonisesti vaikuttavaan tyyliin ja tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua kaupungin hallintoon ja kulttuuriin. Kaupungintalolta löytyy myös usein näyttelyitä ja tapahtumia.

3. Dobojin kartano

Dobojin kartano on historiallinen rakennus, joka tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden kokea perinteisen bosniakkilaisen elämäntyylin. Kartanossa voi tutustua perinteiseen arkkitehtuuriin, puutarhoihin ja maaseudun elämään. Vierailija voi myös maistella paikallisia herkkuja ja osallistua erilaisiin perinteisiin käsityökursseihin.

4. Dobojin keskuspuisto

Dobojin keskuspuisto on suosittu viheralue kaupungin keskustassa. Siellä voi rentoutua ja nauttia luonnon kauneudesta. Keskuspuisto tarjoaa myös erilaisia aktiviteetteja kuten kävelyreittejä, ulkoilumahdollisuuksia ja lasten leikkipaikan.

5. Rihterovo uforija -vesipuisto

Rihterovo uforija on vesipuisto, joka tarjoaa hauskaa ja viihdyttävää ajanvietettä koko perheelle. Vesipuistossa on useita vesiliukumäkiä, uima-altaita ja muita vesitoimintoja. Lisäksi siellä on ravintoloita, kahviloita ja aurinkotuoleja, joissa voi rentoutua.

6. Dobojin kulttuurikeskus

Dobojin kulttuurikeskus on tärkeä kulttuuri- ja taideinstituutio kaupungissa. Siellä järjestetään erilaisia taiteen näyttelyitä, teatteriesityksiä ja konsertteja. Kulttuurikeskus on myös tärkeä osa kaupungin kulttuuritarjontaa ja identiteettiä.

Kulttuuri ja Historia

Kulttuuri

– Doboj on monipuolinen kulttuurikaupunki, jossa on useita gallerioita, teattereita ja musiikkiin keskittyviä tapahtumia.
– Kaupungissa järjestetään säännöllisesti erilaisia festivaaleja ja kulttuuritapahtumia, kuten elokuvafestivaaleja, musiikkikonsertteja ja kansanperinnepäiviä.
– Kansallisessa teatterissa esitetään paikallisia ja kansainvälisiä näytelmiä, tanssiesityksiä ja musikaaleja.
– Dobojssa voi tutustua myös Bosnian ja Hertsegovinan perinteiseen kulttuuriin, kuten kansanmusiikkiin, kansantansseihin ja käsityötaitoihin.
– Kaupungissa on myös lukuisia museoita, jotka tarjoavat mahdollisuuden tutustua alueen historiaan, taiteeseen ja arkeologiaan.

Historia

– Doboj on yksi Bosnian ja Hertsegovinan vanhimmista kaupungeista, jolla on pitkä historia ja strateginen sijainti.
– Kaupungissa on säilynyt monia historiallisia rakennuksia, kuten linnoja, kartanoita ja vanhoja kirkkoja.
– Doboj oli keskiajalla osa Bosniaa ja sen alueella käytiin useita taisteluita, sillä kaupungin sijainti oli tärkeä strategiselle valvonnalle.
– Osmanien valtakunnan aikana Dobojsta tuli merkittävä kauppapaikka ja kulttuurikeskus.
– Toisen maailmansodan aikana Dobojssa sijaitseva keskitysleiri oli paikka, jossa satoja ihmisiä vangittiin ja surmattiin.
– Jugoslavian hajotessa Doboj kärsi merkittäviä vahinkoja, mutta on sittemmin toipunut ja kehittynyt takaisin tärkeäksi kaupunkikeskukseksi.

Ruokailu ja Ravintolat Dobojissa

Ravintolat

Dobojissa on useita ravintoloita, joista voi valita erilaisia ruokatyyppejä ja hintaluokkia. Suositeltuja ravintoloita kaupungissa ovat esimerkiksi:

1. Restoran Kastel – Tämä ravintola tarjoaa monipuolisen valikoiman kansainvälisiä ruokia erilaisilla menyyvaihtoehdoilla. Ravintola sijaitsee linnamaisessa rakennuksessa, joka luo ainutlaatuisen tunnelman.
2. Restoran Tron – Tämä ravintola on erikoistunut perinteisiin bosnialaisiin ruokiin. Heidän valikoimastaan löytyy esimerkiksi cevapcicia (paikallinen jauheliharuoka), burekia (liha- tai juustopasteijat) ja baklavaja (makea leivonnainen).
3. Pizzeria Marina – Tämä ravintola tarjoaa laajan valikoiman erilaisia pizzoja, pastoja ja muita italialaisia ruokia. Heillä on myös salaattivalikoima ja jälkiruokia.
4. Restoran Balkan – Tämä ravintola on erikoistunut balkanilaiseen ruokaan. Heidän valikoimiinsa kuuluvat esimerkiksi grillattu liha, paistetut perunat, salaatti ja leipä.

Kahvilat

Dobojissa on myös useita kahviloita, joissa voi nauttia kahvista, leivonnaisista ja kevyemmistä ruoka-annoksista. Suositeltuja kahviloita kaupungissa ovat:

1. Cafe Roma – Tämä kahvila tarjoaa erilaisia kahvijuomia, kuten espressoa, cappuccinoa ja lattea. Heillä on myös laaja valikoima makeita ja suolaisia leivonnaisia.
2. Caffe Bar Lido – Tämä kahvila sijaitsee kauniilla alueella lähellä Doboj-jokea. He tarjoavat erilaisia ​​kylmiä ja lämpimiä juomia, ja heillä on myös baarimikkotarjoilu.
3. Caffe Sky – Tämä kahvila sijaitsee korkeassa kerroksessa, josta on upea näkymä kaupungin yli. He tarjoavat kahvijuomia, virvoitusjuomia ja kevyitä ruoka-annoksia.

Ruokakaupat

Dobojissa on useita ruokakauppoja, joissa voi ostaa elintarvikkeita ja muita päivittäistarvikkeita. Suositeltuja ruokakauppoja kaupungissa ovat:

1. Konzum – Tämä on suuri ruokakauppaketju, joka tarjoaa laajan valikoiman tuoreita tuotteita, leipomotuotteita, maitotuotteita, lihaa, pakasteita ja muita päivittäistarvikkeita.
2. Bingo – Toinen suosittu ruokakauppaketju, joka tarjoaa samanlaisen valikoiman kuin Konzum. Bingoilla on myös laaja juomavalikoima.
3. Idea – Idea-ruokakauppa tarjoaa laajan valikoiman tuoreita tuotteita, kuivatavaroita, pakasteita ja päivittäistarvikkeita.

Dobojissa on myös mahdollisuus ostaa paikallisia tuotteita paikallisilta toreilta, joilla myydään tuoreita hedelmiä, vihanneksia, lihaa ja muita paikallisia herkkuja.

Vapaa-ajan aktiviteetit Dobojissa

Kulttuurikohteet

– Dobojin linna: Dobojin linna on historiallinen linnoitus, joka sijaitsee Dobojin kaupungin keskustassa. Se on suosittu nähtävyys, joka tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua alueen historiaan ja nauttia upeasta näköalasta.
– Dobojin kaupungintalo: Dobojin kaupungintalo on kaupungin symboli ja se sijaitsee keskeisellä paikalla kaupungin keskustassa. Se on arkkitehtonisesti kaunis rakennus, joka tarjoaa tiloja tapahtumille ja näyttelyille.
– Dobojin museo: Dobojin museo on avoinna yleisölle ja siellä voi tutustua alueen historiaan ja kulttuuriin. Museo tarjoaa näyttelyitä ja tapahtumia, jotka kattavat laajan valikoiman aiheita.

Nähtävyydet ja ulkoilualueet

– Dobojin järvi: Dobojin järvi on suosittu paikka viettää aikaa luonnon keskellä. Järven ympäristö tarjoaa mahdollisuuksia kalastukseen, veneilyyn ja uintiin. Alueella on myös kävely- ja pyöräilyreittejä, joilla voi nauttia kauniista maisemista.
– Dobojin puisto: Dobojin puisto on viihtyisä paikka rentoutua ja nauttia luonnosta. Puistossa on kävelyreittejä, leikkipaikkoja lapsille ja penkkejä, joissa voi istua ja rentoutua. Puisto on suosittu paikka paikallisille ja matkailijoille.
– Dobojin linnavuori: Dobojin linnavuori on yksi kaupungin tunnetuimmista nähtävyyksistä. Se tarjoaa upeat näkymät ympäröivään maisemaan ja alueelta löytyy myös historiallisia jäänteitä, kuten linnoitusmuureja.

Viihde ja urheilu

– Urheilukeskukset: Dobojissa on useita urheilukeskuksia, joissa voi harrastaa erilaisia urheilulajeja, kuten jalkapalloa, koripalloa ja lentopalloa. Keskuksista löytyy myös kuntosaleja ja uima-altaita.
– Elokuvateatteri: Dobojissa on elokuvateatteri, jossa esitetään uusimmat elokuvat. Se on suosittu paikka viettää aikaa ystävien kanssa ja nauttia elokuvista.
– Baarit ja ravintolat: Dobojissa on monia baareja ja ravintoloita, joissa voi nauttia ruokaa ja juomia. Baareissa voi kuunnella musiikkia ja viettää aikaa ystävien kanssa, kun taas ravintoloissa voi maistella paikallisia herkkuja ja kansainvälisiä ruokia.

Suositut hotellit Dobojissa

1. Hotel Park

Hotel Park sijaitsee Dobojin keskustassa ja tarjoaa viihtyisää majoitusta sekä nykyaikaisia mukavuuksia. Hotellissa on ravintola, baari ja kokoustilat. Huoneet ovat tilavia ja niissä on ilmastointi, televisio ja ilmainen Wi-Fi. Lisäksi hotellissa on sauna, kuntokeskus ja ulkouima-allas.

2. Hotel Integra

Hotel Integra on moderni hotelli Dobojin sydämessä. Se tarjoaa huoneita, joissa on taulu-tv, ilmainen Wi-Fi ja ilmastointi. Ravintolasta voi nauttia paikallisia ja kansainvälisiä herkkuja, ja hotellissa on myös baari, kuntosali ja terassi. Sauna, poreallas ja hierontapalvelut ovat saatavilla lisämaksusta.

3. Hotel Posavina

Hotel Posavina on viihtyisä hotelli Dobojin kaupungin ulkopuolella. Hotellin huoneissa on oma kylpyhuone, televisio ja ilmainen Wi-Fi. Hotellissa on ravintola, terassi ja baari, joista voi nauttia paikallisia herkkuja ja virvokkeita. Sauna, poreallas ja uima-allas tarjoavat rentoutumismahdollisuuksia vieraille.

4. Motel Wellness

Motel Wellness sijaitsee Dobojin rauhallisella alueella ja tarjoaa viihtyisää majoitusta edulliseen hintaan. Motellin huoneissa on oma kylpyhuone, televisio ja ilmainen Wi-Fi. Asiakkaat voivat rentoutua terassilla tai nauttia aterian ravintolassa. Motellin palveluihin kuuluu myös ilmainen pysäköinti.

5. Hotel Park Doboj

Hotel Park Doboj sijaitsee kauniissa ympäristössä Dobojin keskustan läheisyydessä. Hotelli tarjoaa modernit huoneet, joissa on ilmastointi, taulu-tv ja ilmainen Wi-Fi. Ravintolassa voi maistella paikallisia herkkuja, ja hotellissa on myös baari, kuntokeskus ja pysäköintimahdollisuus. Lisäksi hotellissa järjestetään erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja.

Turvallisuus ja terveys Dobojissa

Turvallisuus

Doboj on suhteellisen turvallinen kaupunki, ja siellä voi liikkua suurimmaksi osaksi turvallisesti. Kaupungilla on läsnäolon tuntu poliisivoimien ja turvallisuusviranomaisten osalta, mikä auttaa ylläpitämään järjestystä ja turvallisuudentunnetta.

Rikollisuus

Vaikka rikollisuustilanne on yleisesti ottaen hallinnassa, Doboj ei kuitenkaan ole täysin vapaa rikollisuudesta. Matkailijoita ja paikallisia kehotetaan pysymään valppaana ja huolehtimaan arvojen ja tavaroiden turvallisuudesta, erityisesti vilkkaissa paikoissa ja julkisissa liikennevälineissä.

Liikenne

Liikenne Dobojissa voi olla melko vilkasta ja hektistä, ja tieturvallisuus on tärkeässä roolissa. Autoilijoita kehotetaan noudattamaan tieliikennesääntöjä ja olemaan varovaisia erityisesti risteyksissä ja vilkkailla alueilla.

Naturakatastrofit

Doboj sijaitsee alueella, joka on altis maanjäristyksille. Kaupunki on kuitenkin kehittänyt valmiusjärjestelyjä ja rakennusmääräyksiä, jotka auttavat suojaamaan asukkaita luonnonkatastrofeilta. On tärkeää olla tietoinen mahdollisista hätätilanteista ja noudattaa paikallisten viranomaisten ohjeita.

Terveys

Sairaalat ja terveyspalvelut

Dobojissa on useita sairaaloita ja terveyskeskuksia, jotka tarjoavat potilaille laadukasta hoitoa. Kaupungin terveyspalvelut kattavat yleissairaaloiden, lääkärikeskusten, erikoislääkärien palvelut, laboratoriotestit sekä kiireellistä hoitoa tarvitseville ensiapupisteitä.

Rokotukset

Ennen matkaa Dobojiin on suositeltavaa tarkistaa, että rokotukset ovat ajan tasalla. Vakuutusyhtiöt ja terveysviranomaiset voivat antaa lisätietoja tarvittavista rokotuksista ja suositellaan varmistamaan, että matkavakuutus kattaa myös terveysongelmat.

Vesihuolto ja hygieniakäytännöt

Dobojin vesihuoltojärjestelmä on yleensä luotettava, ja hanavesi on turvallista juoda. Kuitenkin joissakin tapauksissa kohdemaan turvallisuusohjeiden mukainen käytäntö voi olla juoda pullotettua vettä. Hyvä hygieniakäytäntöihin kuuluu käsihygienia, elintarvikkeiden asianmukainen käsittely ja hyvä yleinen puhtaus.

Rannat ja Vesistöt

1. Sava-joki

Sava-joki on Dobojin kaupungin läpi virtaava joki, joka on yksi Bosnian ja Hertsegovinan tärkeimmistä vesistöistä. Se tarjoaa mahdollisuuksia erilaisiin vesilajeihin, kuten melontaan ja kalastukseen.

2. Modrac-järvi

Modrac-järvi sijaitsee Dobojin kaupungin pohjoisosassa. Se on keinotekoinen järvi, joka syntyi Modrac-joen padottamisen seurauksena. Järvi on suosittu virkistysalue, jossa voi nauttia uimisesta ja aurinkoa ottamisesta sen rannoilla.

3. Spreča-joki

Spreča-joki on toinen tärkeä vesistö Dobojin alueella. Se virtaa kaupungin eteläosan läpi ja tarjoaa mahdollisuuksia kalastamiseen ja veneilyyn.

4. Zlokućansko-järvi

Zlokućansko-järvi sijaitsee Dobojin eteläosassa. Se on keinotekoinen järvi, joka syntyi Zlokućanski-puron padottamisen seurauksena. Järven ympärillä on kauniita rantoja, joilla voi nauttia rentoutumisesta ja piknikistä maisemia ihaillen.

5. Tinja-joki

Tinja-joki on Dobojin kaupungin itäosassa virtaava joki. Se tarjoaa mahdollisuuksia kalastukseen ja vesillä liikkumiseen esimerkiksi kanootin tai soutuveneen avulla.

6. Dubravica-joki

Dubravica-joki virtaa Dobojin läpi ja yhdistyy Sava-jokeen. Joki tarjoaa mahdollisuuksia kalastukseen ja erilaisiin vesilajeihin, kuten melontaan.

7. Bjelava-joki

Bjelava-joki on pieni joki, joka virtaa Dobojin kaupungin läpi. Se tarjoaa mahdollisuuksia kalastukseen ja luo kauniin ympäristön kaupungin maisemalle.

8. Vesipuistot ja uimarannat

Dobojissa on useita vesipuistoja ja uimarantoja, joissa voi viettää päiviä rentoutuen ja viilentäytyen. Näihin kuuluvat muun muassa Sava-joen rannalla sijaitseva Riverside Beach Urban Resort ja Modrac-järven rannalla sijaitseva Modrac Beach.

Yöelämä ja viihde

1. Baarit ja klubit

Dobojissa on useita baareja ja klubeja, joissa voi nauttia juomia ja viettää iltaa ystävien kanssa. Suosittuja baareja kaupungissa ovat esimerkiksi Downtown Bar, Club Skandinavia ja Pub Zlikovac.

2. Ravintolat

Kaupungissa on monipuolinen valikoima ravintoloita, joista voi löytää erilaisia ruokakulttuureita ja -makuelämyksiä. Esimerkkejä suosituista ravintoloista ovat Restoran Dunav, Restoran Nacional ja Restoran Park.

3. Elokuvateatteri

Dobojissa sijaitsee elokuvateatteri, jossa voi käydä katsomassa uusimpia elokuvia. Elokuvateatteri tarjoaa viihdyttäviä elokuvaelämyksiä ja mukavaa ajanvietettä.

4. Konsertit ja tapahtumat

Kaupungissa järjestetään säännöllisesti konsertteja ja muita tapahtumia, joissa voi nauttia musiikista ja viihteestä. Tapahtumat vaihtelevat eri musiikkigenreistä teatteriesityksiin ja festivaaleihin.

5. Kävelykadut ja puistot

Dobojissa on useita kauniita ja viihtyisiä kävelykatuja ja puistoja, joissa voi rentoutua ja nauttia ulkoilmasta. Näillä alueilla voi kävellä, istua penkeillä, nauttia maisemista ja viettää aikaa ystävien kanssa.

6. Urheilu- ja liikuntamahdollisuudet

Kaupungissa on erilaisia urheilu- ja liikuntamahdollisuuksia, kuten kuntosalit, uimahallit ja urheilukentät. Lisäksi Dobojissa järjestetään erilaisia urheilutapahtumia ja turnauksia, joissa voi seurata eri lajien kilpailuja.

Luontokohteet ja Retkeily

Nationalni Park Kozara

National Park Kozara sijaitsee Bosnian ja Hertsegovinan pohjoisosassa Dobojin kaupungin lähellä. Kozara on tunnettu upeasta luonnostaan, jossa on metsiä, jokia ja laajoja ruohikkokenttiä. Alueella voi patikoida, pyöräillä tai retkeillä, ja alueella on myös useita retkeilyreittejä. Kozaran kansallispuistossa on myös useita näköalapaikkoja, joista voi ihailla upeita maisemia.

Modrac-järvi

Modrac-järvi on keinotekoinen järvi Dobojin kaupungissa. Se on suosittu retkeily- ja virkistysalue, jossa on mahdollisuus kalastaa, uida ja veneillä. Järven ympäristössä on myös useita kävely- ja pyöräilyreittejä, joita voi käyttää luontoon tutustumiseen. Modrac-järvellä on myös leirintäalue, jossa voi yöpyä ja nauttia luonnonrauhasta.

Zmijanje-rotko

Zmijanje-rotko sijaitsee Dobojin kaupungin lähistöllä ja se on suosittu paikka luontoharrastajille. Rotko on tunnettu upeista maisemistaan ja tarjoaa mahdollisuuden patikointiin ja retkeilyyn. Zmijanje-rotkolta löytyy myös vesiputous, joka on suosittu luontonähtävyys alueella. Alueella on myös mahdollisuus kalastaa ja piknikille.

Orlovac-luontoalue

Orlovac-luontoalue sijaitsee lähellä Dobojin kaupunkia ja se on suosittu retkeilykohde. Alueella on kävely- ja pyöräilyreittejä, ja siellä voi ihailla kaunista luontoa ja luonnonrauhaa. Orlovac-luontoalueelta löytyy myös leirintäalue, jossa voi yöpyä ja nauttia luonnon läheisyydestä. Alueella on myös mahdollisuus kalastaa ja uida.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

Katolinen kirkko Sv. Ivan Krstitelj

Katolinen kirkko Sv. Ivan Krstitelj (Pyhän Johannes Kastajan kirkko) on yksi Dobojin merkittävimmistä uskonnollisista kohteista. Se sijaitsee kaupungin keskustassa ja on rakennettu vuonna 1881. Kirkon arkkitehtuuri edustaa paikallista historiallista tyyliä, ja sen sisustus on koristeltu taidokkailla freskoilla ja veistoksilla.

Serbian ortodoksinen kirkko Sv. Nikola

Serbian ortodoksisen kirkon Sv. Nikola (Pyhän Nikolaoksen kirkko) on toinen merkittävä uskonnollinen kohde Dobojissa. Se on rakennettu vuonna 1868 ja sijaitsee kaupungin keskustassa. Kirkon ulkoseinät ovat koristeltu ortodoksisilla ikoneilla, ja sen alttari on vaikuttava näky. Kirkko on paikallisen ortodoksisen yhteisön tärkeä uskonnollinen keskus.

Mosaiikkipuisto Muselimovac

Mosaiikkipuisto Muselimovac on historiallinen kohde, joka sijaitsee noin seitsemän kilometrin päässä Dobojin keskustasta. Puisto on peräisin roomalaisajalta ja käsittää laajan alueen, jolla on säilynyt monia antiikin aikaisia mosaiikkeja. Mosaiikkipuisto antaa arvokkaan kulttuurihistoriallisen näkymän alueen menneisyyteen.

Keskiaikainen linnake Doboj

Keskiaikainen linnake Doboj on yksi kaupungin tärkeimmistä historiallisista kohteista. Se sijaitsee kaupungin kukkulalla ja sen vanhimmat osat ovat peräisin 1200-luvulta. Linnake on ollut tärkeä strateginen tukikohta alueella ja se on kokenut useita rakentamis- ja laajennusvaiheita vuosisatojen aikana. Tänä päivänä linnoituksessa voi tutustua sen historiallisiin raunioihin ja nauttia upeista näkymistä ympäröivään maisemaan.

Historiallinen kaupunkialue

Dobojin historiallinen kaupunkialue on täynnä viehättäviä vanhoja rakennuksia ja kapeita katuja. Kaupungin keskustan alueella voi nähdä monia historiallisia taloja ja kaupungin elämänmenoa. Alueella on myös muutamia museoita, joissa voi oppia lisää kaupungin historiasta ja kulttuurista.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Dobojin linna

Dobojin linna, joka tunnetaan myös nimellä Kastel, on keskiaikainen linnoitus, joka tarjoaa upeita panoraamanäkymiä kaupunkiin ja ympäröivään maisemaan. Linna sijaitsee kaupungin kukkulalla ja sen avulla voi ihailla Dobojin kaupungin kauniita näkymiä.

2. Dobojin tunnusmerkki

Dobojin tunnusmerkki on yli 189 metriä korkea betoninen televisiotorni, joka tarjoaa upean näköalan kaupunkiin ja sen ympäristöön. Tornin huipulle pääsee hissillä, ja sen näkymät ulottuvat pitkälle kaupungin yli.

3. Dobojin linnoitettu silta

Dobojin linnoitettu silta, joka tunnetaan myös nimellä Mehmed-pasan silta, on historiallinen silta, joka tarjoaa upeat näkymät Bosna-jokeen ja sen ympäröivään maisemaan. Silta on suosittu kävelykohde, josta voi nauttia kauniista maisemista.

4. Dobojin kaupungintalo

Dobojin kaupungintalo sijaitsee kaupungin keskustassa ja sen ylimmästä kerroksesta avautuu hieno näköala kaupunkiin ja sen ympäristöön. Tämä on suosittu paikka matkailijoiden keskuudessa, jotka haluavat ihailla kaupungin panoraamanäkymiä.

5. Dobojin vanha linja-autoasema

Dobojin vanha linja-autoasema on historiallinen rakennus, joka tarjoaa upeat näkymät kaupungin yli. Rakennus on nykyään kulttuurikeskus ja sen ylimmästä kerroksesta voi ihailla kauniita panoraamanäkymiä Dobojista.Kohteen sijainti maa on Bosnia ja Hertsegovina.

Jätä kommentti