Halvat lennot Drogheda

Nähtävyydet ja kohteet

Droghedan rautakautinen linnavuori

Droghedan rautakautinen linnavuori sijaitsee Boyne-joen rannalla ja se on yksi Irlannin merkittävimmistä esihistoriallisista linnavuorista. Vuori tarjoaa upeat näkymät ympäröivään maisemaan ja on suosittu kohde ulkoilijoille.

Melliferan luostari

Melliferan luostari on tärkeä historiallinen nähtävyys Droghedassa. Luostari perustettiin 900-luvulla ja se oli tärkeä oppineisuuden ja kirjallisuuden keskus. Nykyään luostarin rauniot ovat avoinna yleisölle ja tarjoavat mielenkiintoisen katsauksen alueen historiaan.

Melliferan raamatunsankarihautojen katedraali on keskiaikainen katedraali, joka on omistettu St. Peterille. Katedraali on rakennettu vuonna 1220 ja se on yksi Droghedan tärkeimmistä historiallisista rakennuksista. Katedraali on vaikuttava arkkitehtoninen ihme ja siellä voi tutustua alueen uskonnolliseen perintöön.

Boyne-joki on tärkeä osa Droghedan maisemaa ja tarjoaa monia mahdollisuuksia ulkoiluun ja virkistykseen. Joki on myös merkittävä historiallinen kohde, sillä siellä sijaitsee useita rautakautisia linnavuoria ja muinaisia hautapaikkoja. Boyne-jokea pitkin voi myös tehdä veneretkiä ja ihailla maisemia.

Highlanes-taidemuseo on moderni museo, joka esittelee taidetta Droghedasta ja sen ympäristöstä. Museo tarjoaa vaihtuvia näyttelyitä ja järjestää erilaisia tapahtumia ja työpajoja. Highlanes-taidemuseo on suosittu paikka taiteen ystäville ja kulttuurista kiinnostuneille.

Millmountin linna on vaikuttava linna, joka sijaitsee keskellä Droghedaa. Linnasta avautuu upeat näkymät ympäröivään kaupunkiin ja Boyne-jokeen. Linnassa toimii myös museo, jossa voi tutustua Droghedan historiaan ja alueen arkeologiaan.

Droghedan keskusta tarjoaa monia mahdollisuuksia ostoksiin. Kaupungissa on erilaisia kauppoja ja putiikkeja, joista voi löytää paikallisia tuotteita, muotia, käsitöitä ja paljon muuta. Keskustassa sijaitsee myös useita ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia paikallisesta ruoasta ja juomista.

Beaulieun kartano ja puutarha ovat suosittu vierailukohde Droghedassa. Kartano on rakennettu 1600-luvulla ja tarjoaa mahdollisuuden tutustua alueen historialliseen arkkitehtuuriin. Kartanon ympärillä sijaitseva puutarha on kauniisti suunniteltu ja siellä voi vaellella ja nauttia rauhallisesta ympäristöstä.

Droghedan kaduilla näkee useita taideteoksia, jotka luovat kaupunkiin värikkään ja kulttuurisen ilmapiirin. Kaduilla voi nähdä muun muassa graffiteja, maalauksia ja veistoksia. Taideteokset ovat osa kaupungin julkisen taiteen projekteja ja ne tekevät Droghedasta mielenkiintoisen ja elävän kaupungin.

Kulttuuri ja Historia

Kulttuuri Droghedassa

Droghedassa on rikas kulttuuriperintö ja monipuolinen kulttuuritarjonta. Kaupungissa järjestetään vuosittain erilaisia tapahtumia, konsertteja, teatteriesityksiä ja näyttelyitä. Droghedassa on myös useita taidegallerioita, elokuvateattereita ja musiikkiklubeja.

Droghedan historiallinen tausta

Droghedan historia ulottuu yli tuhannen vuoden taakse, ja kaupungissa näkyy vahva historiallinen tausta. Drogheda oli tärkeä kaupankäynnin keskus keskiajalla ja se on ollut mukana monissa Irlannin historian merkittävissä tapahtumissa. Kaupungin historiallisia kohteita ovat esimerkiksi Droghedan linna, St. Peterin kirkko ja West Gate -kaupunginportti.

Droghedan museot

Droghedassa on useita museoita, joissa voi tutustua kaupungin ja alueen historiaan ja kulttuuriin. Droghedan museo sijaitsee kaupungissa ja siellä voi nähdä laajan kokoelman esineitä ja dokumentteja, jotka kertovat kaupungin historiasta. Lisäksi Droghedassa on myös taide- ja luonnonhistoriallisia museoita, jotka tarjoavat näyttelyitä ja opetusta erilaisista aiheista.

Droghedan perinteet ja festivaalit

Droghedassa juhlitaan vuosittain monia perinteisiä festivaaleja, jotka kietoutuvat kaupungin historiaan ja kulttuuriin. Esimerkiksi Fleadh Cheoil on perinteinen irlantilaisen musiikin festivaali, joka kerää Droghedaan satoja muusikoita ja tanssijoita ympäri Irlantia. Lisäksi kaupungissa järjestetään muita festivaaleja, kuten Drogheda Arts Festival, joka tuo kaupunkiin eri taiteenalojen esiintyjiä ja näyttelyitä.

Ruokailu ja ravintolat Droghedassa

Perinteinen irlantilainen ruoka

Droghedassa on useita ravintoloita, jotka tarjoavat perinteistä irlantilaista ruokaa. Näihin kuuluvat esimerkiksi perinteiset irish pubit, joissa voi nauttia maittavan aterian, kuten fish and chips, irish stew tai shepherd’s pie. Tällaiset ravintolat korostavat irlantilaisuutta sekä ruoan että tunnelman suhteen.

Kansainvälinen ruokakulttuuri

Kaupungissa on myös monia kansainvälisiä ravintoloita, joista voi löytää erilaisia maailman keittiöitä. Suosituimpia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi kiinalainen, intialainen, italialainen ja meksikolainen ruoka. Nämä ravintolat tarjoavat laajan valikoiman erilaisia ruokalajeja ja makuja.

Kahvilat ja leipomot

Droghedassa on myös useita kahviloita ja leipomoita, joissa voi nauttia herkullisia kahvijuomia ja leivonnaisia. Näistä paikoista voi saada muun muassa tuoreita leivonnaisia, kuten pullia, kakkuja ja leipiä. Kahviloissa voi usein myös viettää aikaa ja työskennellä esimerkiksi kannettavan tietokoneen äärellä.

Pikaruoka

Kaupungissa on erilaisia pikaruokaravintoloita, kuten pizzapaikkoja, hampurilaisravintoloita ja kebab-paikkoja. Nämä ravintolat tarjoavat nopeita ja edullisia vaihtoehtoja niille, jotka haluavat pikaisen aterian.

Päivämarkkinat ja elintarvikeliikkeet

Droghedan päivämarkkinoilla voi ostaa tuoreita ja paikallisia elintarvikkeita, kuten lihaa, kalaa, leipää ja vihanneksia. Kaupungissa on myös erilaisia elintarvikeliikkeitä, joista voi ostaa ruokatarvikkeita kotikäyttöön. Näistä liikkeistä voi löytää laajan valikoiman tuotteita ja usein myös paikallisia erikoisuuksia.

Vapaa-ajan aktiviteetit

Nähtävyydet

Droghedassa on monia historiallisia nähtävyyksiä, kuten Droghedan linna, joka on yksi kaupungin ikonisimmista maamerkeistä. Lisäksi voit vierailla Millmountin museossa, joka tarjoaa mielenkiintoista tietoa kaupungin historiasta. Droghedassa sijaitsee myös upea St. Peterin ja St. Paulin katedraali, josta löytyy upeita arkkitehtonisia yksityiskohtia.

Puistot ja viheralueet

Kaupungissa on useita puistoja ja viheralueita, joissa voi rentoutua ja nauttia luonnosta. Muutamia suosittuja vaihtoehtoja ovat Bryanstown Wood, jossa voit tehdä kävelyretkiä metsässä, ja Drogheda Retail Parkin yhteydessä sijaitseva puistoalue, joka tarjoaa leikkipaikkoja ja tilaa piknikille.

Kulttuuritapahtumat

Drogheda järjestää vuosittain monia kulttuuritapahtumia, kuten Drogheda Arts Festivalin, jossa on esityksiä musiikista, teatterista ja tanssista. Lisäksi kaupungissa järjestetään perinteinen Samba Carnaval, joka tarjoaa värikkään ja iloisen musiikkitapahtuman.

Urheilu ja liikunta

Urheilusta kiinnostuneille Droghedassa on monia vaihtoehtoja. Kaupungissa on useita urheilukeskuksia, joista löytyy kuntosalit, uimahallit ja tenniskentät. Lisäksi Droghedassa on useita jalkapallokenttiä ja golfkenttiä, joissa voi harrastaa liikuntaa.

Ravintolat ja kahvilat

Droghedassa on laaja valikoima ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat erilaisia ruokakokemuksia. Voit nauttia perinteisestä irlantilaisesta ruuasta, kokeilla kansainvälisiä makuelämyksiä tai istahtaa kahvilaan juomaan kupin kahvia.

Ostokset

Kauppaostoksia voi tehdä Droghedassa useissa eri kauppakeskuksissa ja tavarataloissa. Kaupungissa on myös useita putiikkeja, joista voi löytää ainutlaatuisia ja paikallisia tuotteita. Lisäksi kaupungissa on viikoittainen tori, jossa myydään tuoreita paikallisia tuotteita.

Suositut hotellit Droghedassa:

1. Westcourt Hotel

Westcourt Hotel sijaitsee Droghedan sydämessä, ja se tarjoaa viihtyisän majoituksen sekä hyvät palvelut. Hotellissa on tyylikkäästi sisustettuja huoneita, ravintola ja baari, sekä liikematkustajille sopivia tiloja ja palveluita.

2.

Drogheda Townhouse on perheomisteinen hotelli, joka tarjoaa yksilöllistä palvelua ja kodikasta tunnelmaa. Hotelli sijaitsee lähellä Droghedan keskustaa, ja siinä on mukavat huoneet, joissa on moderneja mukavuuksia.

3. Boyne Valley Hotel

Boyne Valley Hotel on viehättävä hotelli, joka sijaitsee rauhallisella maaseudulla lähellä Droghedaa. Hotellissa on tyylikkäät huoneet, ravintola, baari ja uima-allas. Hotellissa voi nauttia kauniista ympäristöstä ja rauhasta.

4. City North Hotel

City North Hotel sijaitsee lähellä Droghedan kaupungin rajaa ja tarjoaa modernia majoitusta sekä laajan valikoiman palveluita. Hotellissa on tilavia huoneita, ravintola, baari, kuntokeskus ja kokoustiloja.

5. D Hotel

D Hotel sijaitsee Droghedan rantakadulla, ja se tarjoaa tyylikästä ja nykyaikaista majoitusta. Hotellin huoneet ovat moderneja ja viihtyisiä, ja siinä on myös ravintola, baari ja kuntokeskus. D Hotel tarjoaa upean näköalan Boyne-joelle.

Turvallisuus ja Terveys

Rikollisuus

Drogheda on kaupunki, jossa rikollisuustaso on hieman korkeampi kuin Irlannin keskiarvo. Alueilla, kuten Moneymore’ssa ja Dominic Streetillä, voi olla enemmän rikoksia, kuten varkauksia ja pahoinpitelyjä, kuin muissa osissa kaupunkia. On suositeltavaa olla varovainen ja pitää huolta arvoesineistään näillä alueilla sekä välttää liikkumista yksin pimeään aikaan.

Liikenneturvallisuus

Liikenneturvallisuus Droghedassa on yleisesti ottaen hyvä, sillä kaupunkiin on hyvät tieteyhteydet ja liikennejärjestelyt. Ajetaan kuitenkin vasemmanpuoleisessa liikenteessä, joten tähän tulee totutella erityisesti vierailijoille. Nopeusrajoituksia on noudatettava ja turvavyötä on käytettävä aina autossa matkustaessa.

Terveydenhuolto

Droghedassa on saatavilla hyvä terveydenhuoltojärjestelmä ja lääketieteelliset palvelut. Kaupungissa toimii useita lääkäriasemia, terveyskeskuksia ja apteekkeja. Droghedan yleinen sairaala (Our Lady of Lourdes Hospital) tarjoaa laajan valikoiman lääketieteellisiä palveluita, mukaan lukien päivystyspalveluita. Rekisteröityneiden potilaiden tulee varata ajan vastaanotolle, ellei kyseessä ole hätätilanne.

Hätätilanteet

Irlannissa yleinen hätänumero on 112. Jos kohtaat hätätilanteen Droghedassa, soita tähän numeroon saadaksesi apua. Varustaessasi itseäsi matkustamaan Droghedaan, on hyvä ottaa huomioon tämä puhelinnumero mahdollisia hätätilanteita varten.

Rannat ja Vesistöt

Drogheda Bay

Drogheda Bay on luonnollinen lahti Irlannin itärannikolla. Lahti sijaitsee Droghedan kaupungin länsipuolella ja on osa Irlanninmeren suurta rannikkoa. Drogheda Bayn rannat tarjoavat kauniit maisemat ja mahdollisuuden kävelyyn ja rentoutumiseen.

Boyne-joki

Boyne-joki on tärkeä vesistö Droghedan alueella. Joki virtaa läpi Droghedan kaupungin ja laskee Irlanninmereen Drogheda Bayn kohdalla. Boyne-jokea ympäröivät upeat maisemat ja sen varrella on mahdollisuus harrastaa erilaisia vesitoimintoja, kuten veneretkiä, kalastusta ja melontaa.

Bru-na-Boinne-arkeologinen puisto

Bru-na-Boinne-arkeologinen puisto sijaitsee Boyne-joen varrella lähellä Droghedaa. Tämä maailmanperintökohde tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua alueen muinaiseen historiaan. Puistossa sijaitsee muun muassa Newgrangen kivikammio, joka on yksi Euroopan vanhimmista rakennuksista. Alueella on myös muita historiallisia nähtävyyksiä, kuten Knowth ja Dowth.

Clogherheadin ranta

Clogherheadin ranta sijaitsee Droghedasta etelään noin 15 minuutin ajomatkan päässä. Ranta on suosittu paikka paikallisten ja matkailijoiden keskuudessa, tarjoten upeat hiekkarannat ja mahdollisuuden uimiseen ja aurinkoa ottamiseen. Rannalla on myös lähistöllä sijaitseva kalasatama, josta voi ostaa tuoreita mereneläviä.

Dunany Pointin ranta

Dunany Pointin ranta sijaitsee Droghedan lähellä, etelään Clogherheadista. Ranta tarjoaa kauniita hiekkarantoja ja upeita maisemia. Ranta sopii hyvin kävelyyn ja rentoutumiseen. Alueella on myös suojeltuja dyynialueita, jotka tarjoavat mahdollisuuden tutustua alueen luontoon ja eläimistöön.

Termonfeckin Bay

Termonfeckin Bay on lahti Droghedan pohjoispuolella. Lahdella on kauniit hiekkarannat ja se tarjoaa upeat maisemat. Termonfeckin Bay on suosittu kohde kesäisin ja rannalla voi nauttia auringosta ja merestä. Lahdella on myös lähistöllä sijaitseva golfkenttä, joka houkuttelee golfin harrastajia.

Yöelämä ja viihde

Baarit ja pubit

Droghedassa on useita baareja ja pubeja, joissa voi viettää iltaa ystävien kanssa tai nauttia paikallisesta tunnelmasta. Joitakin suosittuja paikkoja ovat The Pheasant, Scholars Hotel, The Thatch Pub ja Clarke’s Bar.

Yökerhot

Jos etsit enemmän yöelämän vilskettä, Drogheda tarjoaa myös joitain yökerhoja. Esimerkiksi The Palace, Fuschia Nightclub ja The Bridge ovat suosittuja paikkoja, joissa voi tanssia ja nauttia DJ-musiikista.

Konsertit ja tapahtumat

Droghedassa järjestetään säännöllisesti erilaisia konsertteja ja tapahtumia. Esimerkiksi TLT Theatre, Barbican Centre ja The D Hotel ovat paikkoja, joissa voi nähdä esiintyjiä eri musiikkityyleistä tai osallistua erilaisiin viihdetapahtumiin.

Elokuvateatterit

Elokuvien ystäville on tarjolla elokuvateattereita Droghedassa, joissa voi nauttia uusista elokuvista. Esimerkiksi Odeon-ketjun elokuvateatteri sijaitsee kaupungin keskustassa ja tarjoaa viihdettä elokuvaelämysten muodossa.

Kasinot

Mikäli haluat kokeilla onneasi ja viettää iltaa kasinolla, Droghedassa on myös muutama kasino. Esimerkiksi Fitzpatrick’s Casino ja Bettystown Casino tarjoavat erilaisia pelivaihtoehtoja ja mahdollisuuden nauttia kasinotunnelmasta.

Live-musiikki

Droghedassa on mahdollisuus kuunnella livemusiikkia eri ravintoloissa ja baareissa. Monet ravintolat tarjoavat säännöllisesti ohjelmaa, jossa voi nauttia ruoasta samalla kun kuuntelee paikallisia muusikoita tai bändejä.

Teatterit ja esitykset

Paikallinen teatteri- ja esityskulttuuri on vahvaa Droghedassa. TLT Theatre on suosittu paikka, jossa järjestetään erilaisia teatteriesityksiä ja musikaaleja. Lisäksi monilla kouluilla ja taidelaitoksilla on omia esityksiään, joita voi käydä katsomassa.

Bowling ja pelihallit

Mikäli haluat viettää aikaa ystävien kanssa pelaten ja kilpaillen, Droghedassa on myös tarjolla bowling-ratoja ja pelihalleja. Esimerkiksi Funtasia Entertainment Complex tarjoaa erilaisia aktiviteetteja, kuten keilailua, pelihalleja ja seikkailuratoja.

Luontokohteet ja retkeily

1. Bru na Boinne

Bru na Boinne on Droghedan kaupungin lähellä sijaitseva Unescon maailmanperintökohde. Se on arkeologinen alue, jossa sijaitsee kolme neoliittista hautausmaata: Newgrange, Knowth ja Dowth. Alueella voi ihailla esihistoriallisia hautoja, kivikehiä ja muita muinaisjäännöksiä. Bru na Boinnen vierailukeskus tarjoaa opastettuja kierroksia ja näyttelyitä.

2. Clogherhead

Clogherhead on pieni kalastajakylä Droghedan vieressä ja se tarjoaa upeita maisemia ja merellisiä aktiviteetteja. Kylän kuuluisin nähtävyys on sen majakka, joka tarjoaa upeat näköalat merelle ja ympäröivään maastoon. Lisäksi Clogherheadissä voi nauttia kävelyistä pitkin rantaa ja rentoutua rauhallisessa ympäristössä.

3. Boyne Valley

Boyne Valley on historiallinen ja kaunis alue, joka tarjoaa paljon luontokohteita ja retkeilymahdollisuuksia. Alueen läpi virtaava Boyne-joki tarjoaa upeat maisemat ja mahdollisuuden esimerkiksi kalastukseen. Boyne Valleyn lähistöllä sijaitsee myös useita puistoja ja metsiä, joissa voi patikoida ja nauttia luonnosta.

4. Beaulieu House and Gardens

Beaulieu House and Gardens on historiallinen kartano ja puutarha Droghedan lähellä. Kartano on peräisin 1600-luvulta ja sen puutarha tarjoaa kauniin ympäristön kävelyille ja rentoutumiselle. Puutarhassa voi tutustua erilaisiin kukkaistutuksiin, kasvihuoneisiin ja vanhoihin puita. Beaulieu House and Gardens tarjoaa myös opastettuja kierroksia.

5. Monasterboice

Monasterboice on arkeologinen kohde, jossa sijaitsee vanha luostari ja muinaisia kivitaideteoksia. Luostarin rauniot tarjoavat mielenkiintoisen nähtävyyden ja muinaiset kivipylväät, kuten Muiredachin risti, ovat arvokkaita historiallisia kohteita. Monasterboicessa voi tutustua alueeseen omatoimisesti tai opastetulla kierroksella.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet Droghedassa:

1. St. Peter’s Church

St. Peterin kirkko on anglikaaninen kirkkorakennus Droghedassa. Kirkko on peräisin 1400-luvulta ja se on tunnettu kauniista goottilaisesta arkkitehtuuristaan. Kirkon sisätilat ovat vaikuttavat, ja siellä on useita historiallisia hautamuistomerkkejä.

2. St. Laurence’s Gate

St. Laurencen portti on keskiaikainen kaupunginportti, joka on rakennettu 1200-luvulla. Se on yksi viidestä säilyneestä kaupunginportista Droghedassa ja se toimi aikoinaan tärkeänä sisäänkäyntinä kaupunkiin. Portti on historiallinen ja arkkitehtoninen nähtävyys Droghedassa.

3. Mellifont Abbey

Mellifont Abbey on cisterciläinen luostari, joka sijaitsee Droghedan lähellä. Se on perustettu vuonna 1142 ja se on Irlannin vanhin cisterciläinen luostari. Mellifont Abbey oli tärkeä keskus keskiaikaisessa Irlannissa ja se tarjoaa kävijöille mahdollisuuden tutustua Irlannin historialliseen ja uskonnolliseen perintöön.

4. Oldbridge House ja Battle of the Boyne Visitors Centre

Oldbridge House on historiallinen kartano, joka sijaitsee Droghedan lähellä. Se oli tärkeä paikka Battle of the Boyne -taistelulle vuonna 1690, joka oli merkittävä käännekohta Irlannin historiassa. Battle of the Boyne Visitors Centre tarjoaa mahdollisuuden oppia lisää taistelusta ja sen vaikutuksesta Irlannin historiaan.

5. Beaulieu House

Beaulieu House on 1600-luvulla rakennettu kartano, joka on avoinna yleisölle. Kartano on paikallisen aatelisperheen koti ja siellä on mahdollisuus tutustua kartanon historiallisiin huoneisiin ja puutarhoihin. Beaulieu House tarjoaa mielenkiintoisen kulttuurikokemuksen Droghedassa kävijöille.

6. St. Mary’s Church of Ireland

St. Maryn anglikaaninen kirkko on historiallinen kirkkorakennus Droghedassa. Se on peräisin 1800-luvulta ja siinä on upea neogoottilainen arkkitehtuuri. Kirkossa on useita historiallisia hautamuistomerkkejä ja se tarjoaa rauhallisen ilmapiirin kävijöille.

7. Highlanes Municipal Art Gallery

Highlanes Municipal Art Gallery on taidemuseo, joka sijaitsee Droghedan keskustassa. Museo sijaitsee entisessä baptistikirkossa ja se tarjoaa näyttelyitä sekä paikallisen että kansainvälisen taiteen teoksista. Highlanes Municipal Art Gallery on tärkeä kulttuurinähtävyys Droghedassa.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Millmount Tower

Millmount Tower on Droghedan tunnetuin näköalapaikka. Se sijaitsee kaupungin keskustassa ja tarjoaa upeat panoraamanäkymät yli Droghedan ja sen ympäristön. Torni on osa Droghedan ulkopuolista vanhaa linnoitusta, ja siellä on myös sotamuseo, jossa on näyttelyitä kaupungin historiasta.

2. Boyne Valley View

Boyne Valley View on toinen suosittu näköalapaikka Droghedassa. Se sijaitsee hieman kaupungin ulkopuolella ja tarjoaa upeat näkymät Boyne-joen laaksoon. Paikalta voi ihailla laakson vihreitä maisemia sekä historiallisia kohteita, kuten Newgrange-kumpua ja Battle of the Boyne -nyrkimaata.

3. Martello Tower

Martello Tower on historiallinen rakennus, joka tarjoaa upeat näkymät Droghedan satama-alueelle ja Irlanninmerelle. Torni rakennettiin Irlannin rannikolle mahdollisen vihollisen hyökkäyksen torjumiseksi. Nykyään tornissa toimii kahvila, josta kävijät voivat nauttia näköaloista samalla kun rentoutuvat.

4. Oldbridge House

Oldbridge House sijaitsee Boyne-joen rannalla ja sieltä avautuu kaunis panoraamanäkymä joelle ja ympäröivään maaseutuun. Tässä kartanossa voi myös tutustua Battle of the Boyne -taisteluun liittyvään historiatietoon ja nauttia kauniista puutarhoista.

5. Clogherhead

Clogherhead on lähellä Droghedaa sijaitseva kalastajakylä ja suosittu nähtävyysalue. Sieltä löytyy upeita panoraamamaisemia Irlanninmerelle, kirkkaan siniselle vedelle ja kallioiselle rannikolle. Alueella sijaitsee myös majakka, joka vartioi merenkulkijoita Clogherheadin satamaan.

6. Bettystown Beach

Bettystown Beach on Droghedan läheisyydessä sijaitseva hiekkaranta, jossa vieraillut voivat nauttia upeista näkymistä Irlanninmerelle. Ranta tarjoaa myös mahdollisuuden kävellä pitkin rantaviivaa ja ihailla kaunista maisemaa.

7. Mornington Beach

Mornington Beach on toinen näköalapaikka, joka sijaitsee Droghedan lähellä. Se on suosittu paikka paikallisten ja matkailijoiden keskuudessa, jotka haluavat nauttia merinäkymistä ja kävellä pitkin rantaviivaa. Rannalta näkee myös pala historiallista Droghedaa, kuten Martello-tornin ja satamalaiturin.Kohteen sijainti maa on Irlanti.

Jätä kommentti