Halvat lennot Duisburg

Nähtävyydet ja kohteet

Duisburgin zoo

Duisburgin eläintarha, eli zoo, sijaitsee kaupungin pohjoisosassa ja on yksi Euroopan suurimmista eläintarhoista. Se tarjoaa vierailijoilleen mahdollisuuden tutustua yli 2000 eri eläinlajiin erilaisissa elinympäristöissä. Tarjolla on myös monia aktiviteetteja ja ruokapaikkoja.

Duisburgin tori

Duisburgin tori on kaupungin keskus ja tärkeä kohtaamispaikka. Torilla järjestetään usein erilaisia tapahtumia, kuten markkinoita ja konsertteja. Siellä sijaitsee myös kauniita historiallisia rakennuksia, kuten kaupungintalo ja Pyhän Johannes Kastajan kirkko.

Tiger & Turtle – Magic Mountain

Tiger & Turtle – Magic Mountain on epätavallinen taideteos ja nähtävyys Duisburgissa. Se on kävelyreitti, joka muistuttaa huvipuistolaitetta. Sen kävelyrata kiemurtelee ympäri kumpuilevaa maisemaa, ja sen päältä avautuu upea näköala kaupunkiin ja Rein-joelle.

Innenhafen

Duisburgin Innenhafen, eli sisäsatama, on entinen teollisuusalue, joka on muutettu viihtyisäksi ja kulttuurisesti merkittäväksi alueeksi. Sieltä löytyy esimerkiksi museoita, taidegallerioita, ravintoloita ja kahviloita. Alueella on myös hienoja vesistöjä ja kävelyreittejä.

Duisburgin laivasillat

Duisburgin laivasillat ovat pitkä ja vaikuttava nähtävyys, jotka yhdistävät kaupungin eri osia ylittäen Rein-joen. Laivasillat ovat arkkitehtonisesti kiinnostavia ja tarjoavat upeita näköaloja joelle ja ympäröivälle maisemalle.

Lehmbruckin museo

Lehmbruckin museo on modernin taiteen museo Duisburgissa. Se on nimetty saksalaisen kuvanveistäjän Wilhelm Lehmbruckin mukaan. Museossa on laaja kokoelma modernia taidetta, mukaan lukien veistoksia, maalauksia ja valokuvia.

Rheinhausen Classics

Rheinhausen Classics on auto- ja moottoripyörätapahtuma, joka järjestetään Duisburgin kaupunginosassa nimeltä Rheinhausen. Tapahtuma houkuttelee auto- ja moottoripyöräharrastajia eri puolilta Eurooppaa ja tarjoaa nähtävää ja koettavaa kaikille ajoneuvojen ystäville.

Kulttuuri ja Historia

Tuomas-näyttely

Duisburgin kulttuuritarjonta sisältää Tuomas-näyttelyn, joka esittelee Tuomas, joka on kuvitteellinen hahmo tuhansille ihmisille. Näyttelyssä tutustutaan Tuomaaseen ja tarjotaan tietoa hahmon luojista ja hänen vaikutuksestaan populaarikulttuuriin.

Duisburgin teatteri

Duisburgissa sijaitsee teatteri, joka tarjoaa monipuolisen ohjelmiston eri näytelmien ja musiikkiesitysten muodossa. Teatterissa voi nauttia niin klassikoista kuin uusista ja innovatiivisista esityksistäkin.

Ruhrin museo

Ruhrin museo on suuri ja vaikuttava kulttuuriperintökeskus Duisburgissa. Museossa voi tutustua Ruhrin alueen historiallisiin tapahtumiin ja kulttuuriin. Näyttelyt kattavat laajan aikajakson, aina alueen varhaisimmista asuttajista nykypäivän teolliseen kehitykseen.

Tuhankasvoset metroasema

Tuhankasvoset metroasema Duisburgissa on tunnettu kulttuurikohde. Aseman seinät on koristeltu yli 40 000 posliinikuvalla. Kuvat kuvaavat paikallisten asukkaiden kasvoja ja tarjoavat mielenkiintoisen näkökulman kaupungin kulttuuriseen monimuotoisuuteen.

Duisburgin linna ja puutarha

Duisburgin linna ja puutarha ovat historiallisesti merkittäviä kohteita kaupungissa. Linnan rakentaminen alkoi keskiajalla, ja se on nyt avoinna yleisölle museona. Linnan ympärillä oleva puutarha tarjoaa rentouttavan ympäristön kävijöille.

Duisburgin taidekeskus

Duisburgin taidekeskus on suosittu näyttelytila, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman taidetta eri aikakausilta ja eri tyylisuunnista. Keskus järjestää myös tapahtumia, luentoja ja työpajoja taiteesta kiinnostuneille.

Duisburgin satama

Duisburgin satama on Euroopan suurin sisäsatama ja merkittävä osa kaupungin historiaa. Satama on ollut tärkeä kaupankäynnin ja teollisuuden keskus vuosisatojen ajan, ja nykyään se toimii tärkeänä logistisen solmukohtana.

Ruhrtriennale-taidetapahtuma

Ruhrtriennale on vuosittain järjestettävä kansainvälinen taidetapahtuma, joka tarjoaa näyttelyitä, konsertteja ja teatteriesityksiä eri puolilla Duisburgia ja Ruhrin aluetta. Tapahtuma tuo yhteen taiteilijoita ja kulttuurin ystäviä ympäri maailmaa.

Salvador Dalín näyttely

Duisburgissa järjestetään säännöllisesti näyttelyitä tunnetuista taiteilijoista, kuten Salvador Dalí. Näyttelyt tarjoavat mahdollisuuden tutustua taiteilijoiden töihin ja saada syvempää tietoa heidän luovasta prosessistaan.

Kokemus Orkesteri

Duisburgin Kokemus orkesteri on perinteinen orkesteri, joka tarjoaa elämyksiä musiikin ystäville. Orkesteri esiintyy säännöllisesti eri tilaisuuksissa ja tarjoaa monipuolisen ohjelmiston klassisesta musiikista nykymusiikkiin.

Ruokailu ja Ravintolat

Perinteinen ruokakulttuuri

Duisburgissa perinteisen ruokakulttuurin keskiössä ovat usein kalaruoat, johtuen kaupungin sijainnista Reinjoen rannalla. Tyypillisiä ruokalajeja ovat esimerkiksi Rijnischer Sauerbraten, joka on marinoidusta naudanlihasta valmistettu pääruoka, sekä Broet, joka on paikallinen kalakeitto.

Paikalliset erikoisuudet

Yksi Duisburgin tunnetuimmista paikallisista herkuista on Currywurst. Tämä ruokalaji koostuu tavallisesta bratwurstita, joka leikataan paloiksi ja tarjoillaan currykastikkeen ja ranskanperunoiden kera. Toinen paikallinen herkku on Grünkohl mit Mettenden, joka on parsakaalista ja maustetuista jauhelihapötköistä tehty ruoka.

Erilaiset ravintolat

Duisburgissa on runsaasti erilaisia ravintoloita tarjoamassa monipuolista ruokaa eri maailman keittiöistä. Kaupungista löytyy esimerkiksi perinteisiä saksalaisia oluttupia, joissa voi nauttia saksalaisesta ruoasta ja paikallisista oluista. Lisäksi kaupungissa on myös italialaisia, kiinalaisia, intialaisia ja muita kansainvälisiä ravintoloita tarjoamassa erilaisia ruokakokemuksia.

Kahvilat ja leipomot

Duisburgissa on useita viihtyisiä kahviloita ja leipomoita, joissa voi nauttia tuoreesta kahvista, leivonnaisista ja leivästä. Kaupungista löytyy perinteisiä saksalaisia konditorioita, jotka tarjoavat laajan valikoiman herkullisia leivonnaisia, kuten Schwarzwaldin kakkua ja leivosvalikoimaa. Lisäksi kaupungista löytyy myös kansainvälisesti suosittuja kahvilaketjuja, kuten Starbucks.

Vapaa-ajan aktiviteetit

Museot

Duisburgissa on useita museoita, joista suosituimpia ovat Lehmbruck-museo ja Villa Hügel. Lehmbruck-museo keskittyy nykytaiteeseen ja sen kokoelmissa on teoksia muun muassa Egon Schieleltä ja Ernst Barlachilta. Villa Hügel on kartanomuseo, joka esittelee alueen historiaa ja kulttuuria.

Puistot ja puutarhat

Duisburgin kaupungissa on useita viihtyisiä puistoja ja puutarhoja, joissa voi rentoutua ja nauttia luonnosta. Esimerkiksi Duisburgin sisäsataman läheisyydessä sijaitseva Landschaftspark Duisburg-Nord on entinen hiilikaivosalue, joka on muutettu upeaksi puistoksi. Siellä on mahdollista kiipeillä vanhojen tehdasrakennusten katolla ja ihailla näköaloja.

Linnat ja historialliset kohteet

Duisburgissa on myös useita linnoja ja historiallisia kohteita, joissa voi tutustua alueen menneisyyteen. Esimerkiksi Landsbergin linna on 1100-luvulla rakennettu linnoitus, joka tarjoaa mielenkiintoisia näkymiä kaupungin ympärille. Duisburgin vanha kaupunki puolestaan on täynnä historiallisia rakennuksia ja kapeita kujia.

Ostosmahdollisuudet

Duisburg tarjoaa monipuolisia ostosmahdollisuuksia, joista suurin osa löytyy keskustan alueelta. Königstraße on pääostoskatu, jolla on lukuisia kauppoja ja tavarataloja. Duisburgin sisäsatamassa sijaitseva Forum Duisburg on kauppakeskus, josta löytyy laaja valikoima erilaisia liikkeitä ja ravintoloita.

Risteilyt

Duisburgin sisäsatama tarjoaa myös mahdollisuuden risteilylle. Sieltä käsin voi lähteä esimerkiksi joelle tai kanaville suuntautuvalle risteilylle. Risteilyillä pääsee tutustumaan Duisburgin kauniiseen vesistöön ja ihailemaan kaupungin maisemia uudesta näkökulmasta.

Elokuvateatterit ja teatterit

Duisburgissa on useita elokuvateattereita, joissa voi käydä katsomassa uusimpia elokuvia. Esimerkiksi UCI Kinowelt on tunnettu elokuvateatteriketju, jolla on useita saleja eri elokuvanäytöksiä varten. Lisäksi Duisburgissa on myös useita teattereita, jotka tarjoavat erilaista näytelmätarjontaa.

Suositut hotellit Duisburgissa

1. Hotel Conti Duisburg

Hotel Conti Duisburg sijaitsee Duisburgin keskustassa lähellä Hauptbahnhofin rautatieasemaa. Hotelli tarjoaa tyylikkäitä ja modernisti sisustettuja huoneita sekä monia palveluita, kuten ilmainen Wi-Fi, ravintola ja baari. Asiakkaat ovat arvostaneet erityisesti hotellin hyvää sijaintia ja ystävällistä henkilökuntaa.

2. Hotel Plaza Duisburg

Hotel Plaza Duisburg sijaitsee Duisburgin kaupungintalon vieressä ja tarjoaa viihtyisiä huoneita sekä ylellisen tunnelman. Hotellissa on ravintola, baari, kuntokeskus ja sauna. Vierailijat ovat kiittäneet erityisesti hotellin siisteyttä, hyvää aamiaista ja ystävällistä henkilökuntaa.

3. IntercityHotel Duisburg

IntercityHotel Duisburg sijaitsee Duisburgin päärautatieaseman vieressä tarjoten helpon pääsyn julkiseen liikenteeseen. Hotellissa on moderneja ja tyylikkäitä huoneita sekä monia palveluita, kuten ilmainen Wi-Fi, ravintola ja pysäköintimahdollisuus. Asiakkaat ovat arvostaneet erityisesti hotellin siisteyttä, hyvää sijaintia ja aamiaista.

4. Wyndham Duisburger Hof

Wyndham Duisburger Hof sijaitsee Duisburgin keskustassa lähellä ostosmahdollisuuksia ja kaupungin nähtävyyksiä. Hotellissa on tilavia ja modernisti sisustettuja huoneita, ravintola, baari, kuntokeskus ja saunatilat. Vierailijat ovat kiittäneet erityisesti hotellin ystävällistä henkilökuntaa, hyvää sijaintia ja viihtyisiä huoneita.

5. Hotel Mirage Duisburg

Hotel Mirage Duisburg sijaitsee lähellä Duisburgin päärautatieasemaa ja tarjoaa viihtyisiä huoneita sekä laajan valikoiman palveluita. Hotellissa on ravintola, baari, pysäköintimahdollisuus ja mahdollisuus järjestää kokouksia ja tapahtumia. Hotellin siistiä ilmettä, hyvää aamiaista ja mukavaa henkilökuntaa on kiitelty vieraiden keskuudessa.

Turvallisuus ja terveys

Rikollisuus

Duisburg on Saksan suurimpiin kuuluva kaupunki, ja siellä esiintyy erilaisia rikollisuuden muotoja, kuten varkauksia, ryöstöjä ja pahoinpitelyitä. Erityisesti keskustan alueilla ja julkisissa liikennevälineissä on hyvä olla varovainen ja pitää huolta omista arvoesineistä.

Poliisi

Kaupungissa toimii Duisburgin poliisilaitos, joka vastaa järjestyksen ylläpidosta ja rikosten tutkinnasta. Poliisi tekee yhteistyötä myös muiden viranomaisten kanssa turvallisuuden parantamiseksi kaupungissa.

Pelastuspalvelut

Duisburgissa on hyvin toimiva pelastuspalvelujärjestelmä, johon kuuluu palo- ja ensihoitopalvelut sekä hätäkeskus. Hätätilanteessa voi soittaa eurooppalaiseen hätänumeroon 112, ja apua saapuu nopeasti paikalle.

Terveyspalvelut

Kaupungissa on kattava terveydenhuoltojärjestelmä, johon kuuluu erilaisia terveysasemia, sairaaloita ja erikoislääkäreitä. Duisburgissa on myös apteekkeja, joista voi ostaa lääkkeitä ja muita terveyteen liittyviä tuotteita.

Vakavat vaaratilanteet

Duisburgissa valmius vakaviin vaaratilanteisiin, kuten tulipaloihin tai luonnonkatastrofeihin, on hyvä. Kaupungilla on turvallisuusviranomaiset, jotka vastaavat uhkiin varautumisesta ja hätätilanteiden hallinnasta.

Turvallisuusohjeet

Kaupunki tarjoaa asukkailleen ja vierailijoilleen turvallisuusohjeita, joissa neuvotaan muun muassa varomaan taskuvarkaita, käyttämään julkista liikennettä turvallisesti ja noudattamaan liikennesääntöjä. Ohjeissa kannustetaan myös ilmoittamaan epäilyttävistä tai vaarallisista tilanteista viranomaisille.

Terveysohjeet

Duisburg tarjoaa myös terveysohjeita asukkailleen ja vierailijoilleen. Ohjeissa kannustetaan terveelliseen elämäntapaan, kuten terveelliseen ruokavalioon, säännölliseen liikuntaan ja päihteettömään elämään. Lisäksi ohjeissa neuvotaan esimerkiksi rokotuksiin ja terveystarkastuksiin liittyvistä asioista.

Rannat ja Vesistöt

Rheinjärvialue

Duisburg sijaitsee pitkällä Rheinjoen varrella, joten kaupungissa on useita alueita, joissa voi nauttia joenrannasta ja vesistön tarjoamasta tunnelmasta. Rheinjärvialueella on useita hiekkarantoja, joita voi käyttää auringonottoon ja uimiseen.

Sportpark Duisburg

Sportpark Duisburg on ulkoilualue, joka sisältää myös järven. Alueella on mahdollisuus uida ja rentoutua rannalla. Järvi tarjoaa myös erilaisia ​​vesiaktiviteetteja, kuten melontaa ja suppailua.

Six Lakes Adventure Area

Six Lakes Adventure Area on laaja ulkoilualue, joka koostuu kuudesta eri järvestä. Alueella on rantaviivaa, jossa voi viettää aikaa rannalla ja uida. Lisäksi alueella on mahdollisuus vuokrata veneitä ja kajakkeja vesillä liikkumiseen.

Rhein-Herne-kanava

Duisburgissa sijaitsee Rhein-Herne-kanava, joka tarjoaa myös vesistöön liittyviä mahdollisuuksia. Kanavalla voi esimerkiksi vuokrata soutuveneen tai osallistua kanavaristeilylle.

Landschaftspark Duisburg-Nord

Landschaftspark Duisburg-Nord on entinen terästehtaan alue, joka on muutettu monipuoliseksi virkistysalueeksi. Alueella on useita järviä ja vesialtaita, joissa voi uida tai harrastaa erilaisia ​​vesiaktiviteetteja, kuten sukellusta.

Wanheimerorter See

Wanheimerorter See on järvi Duisburgin pohjoisosassa. Järvellä on hiekkaranta, jolla voi rentoutua ja ottaa aurinkoa. Rantaviivalla on myös useita ravintoloita ja kahviloita, joista voi nauttia virvokkeita.

Hafeninsel

Hafeninsel on saari, joka sijaitsee Rheinin ja Ruhrin yhtymäkohdassa. Saarella on rantoja, joilla voi viettää aikaa ja nauttia vesistön läheisyydestä. Saarelle pääsee kätevästi lautalla tai sillalla.

Homberger Rheindeich

Homberger Rheindeich on tulvavalli, joka on samalla myös suosittu ulkoilualue. Deichin varrella on kävelyreitti ja rantaa, jossa voi nauttia joen näkymistä. Alueella on myös pieniä rantoja, joilla voi pulahtaa veteen.

Baerl Rheindeich

Baerl Rheindeich on toinen tulvavalli, joka tarjoaa mahdollisuuden kävelyyn ja rentoutumiseen joen rannalla. Alueella on myös pieniä rantoja, joilla voi viettää aikaa ja katsella joen liikennettä.

Yöelämä ja Viihde

Baareja ja klubeja

Duisburgissa on monia baareja ja klubeja, joissa voi viettää iltaa ystävien kanssa tai käydä tanssimassa. Suosittuja paikkoja ovat esimerkiksi Club Grammatikoff, joka tarjoaa livemusiikkia sekä erilaisia teemailtoja, ja Pulp Club, jossa voi nauttia DJ-musiikista ja tanssilattian tunnelmasta. Muita suosittuja baareja ja klubeja ovat esimerkiksi ”Kraftzentrale” ja ”Steinbruch”.

Konsertti- ja esitysareenat

Duisburgissa on useita konsertti- ja esitysareenoita, joissa voi nauttia live-musiikista ja erilaisista esityksistä. Yksi suosittu areena on Landschaftspark Duisburg-Nord, joka tarjoaa ulkoilmakonsertteja ja muita tapahtumia historiallisessa teollisuusympäristössä. Lisäksi Mercatorhalle Duisburg on tunnettu konserttisali, jossa järjestetään klassisen musiikin konsertteja.

Elokuvateatterit

Duisburgissa on useita elokuvateattereita, joissa voi nauttia uusimmista elokuvista. Esimerkiksi Cineworld Duisburg tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia elokuvia eri genreistä. Toinen suosittu elokuvateatteri on Filmforum Duisburg, joka esittää kulttuurisesti merkittäviä elokuvia ja järjestää erilaisia elokuvatapahtumia.

Kasinot

Duisburgissa on myös kasino, jossa voi kokeilla onneaan erilaisissa peleissä. Spielbank Duisburg on yksi Saksan suurimmista ja moderneimmista kasinoista, jossa tarjolla on laaja valikoima automaatteja, pöytäpelejä, pokeria ja muita uhkapelejä. Kasinolla järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja turnauksia.

Ravintolat ja baarit

Duisburgissa on laaja valikoima ravintoloita ja baareja, joissa voi nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta. Kaupungissa on tarjolla erilaisia ruokakulttuureita, kuten saksalaista, italialaista, kiinalaista ja intialaista ruokaa. Lisäksi on olemassa lukuisia kahviloita ja olutkoteja, jotka tarjoavat perinteisiä saksalaisia ruokia ja juomia.

Luontokohteet ja retkeily Duisburgissa

1. Landschaftspark Duisburg-Nord

Landschaftspark Duisburg-Nord on entinen terästehtaan alue, joka on nykyään avoinna yleisölle luontokohteena. Alueelta löytyy monia kävely- ja pyöräilyreittejä sekä puistoja ja viheralueita. Alue tarjoaa myös kiipeilymahdollisuuksia vanhoilla tehtaan rakennuksilla.

2. Duisburgin eläintarha

Duisburgin eläintarha, eli Zoo Duisburg, on suosittu retkikohde luonnonystäville. Eläintarhasta löytyy laaja valikoima erilaisia eläimiä, kuten norsuja, tiikereitä, apinoita ja lintuja. Alueella on myös kasvitieteellinen puutarha, jossa voi ihailla erilaisia kasveja ja kukkia.

3. Six-Seen-Platte

Six-Seen-Platte on alue, jossa sijaitsee kuusi keinotekoista järveä. Alue on suosittu retkeilykohde, ja siellä voi harrastaa muun muassa uintia, veneilyä, kalastusta ja kävelyä. Alueella on myös piknikalueita ja leikkipuistoja.

4. Toepperseen luonnonpuisto

Toepperseen luonnonpuisto Duisburgin kaupunginosassa on suosittu paikka ulkoiluun ja retkeilyyn. Puistossa voi patikoida metsäpoluilla, rentoutua puiston viheralueilla ja nauttia kauniista maisemista.

5. Rheinpark

Rheinpark sijaitsee Reinin joen varrella ja tarjoaa kauniin ympäristön ulkoiluun ja retkeilyyn. Alueella on suuri nurmikenttä, jolla voi pelata frisbeegolfia tai vain rentoutua auringossa. Parkista on myös upeat näkymät jokeen ja ympäröivään maisemaan.

6. Kaisergarten

Kaisergarten on Duisburgin keskustassa sijaitseva puisto, jossa voi nauttia luonnosta ja viihtyisästä ympäristöstä. Puistossa on lammikkoja, kukkaistutuksia, leikkipuistoja ja kävelyreittejä. Alueella järjestetään myös erilaisia tapahtumia, kuten konsertteja ja markkinoita.

Uskonnolliset kohteet

1. Hervormde kirkko

Hervormde kirkko on Duisburgissa sijaitseva historiallinen kirkko, joka oli alun perin katolinen. Kirkko rakennettiin 1100-luvulla ja sen arkkitehtuuri edustaa romaanista tyyliä. Kirkko on suosittu vierailukohde ja siellä järjestetään myös säännöllisesti jumalanpalveluksia.

2. Salvator-kirkko

Salvator-kirkko on toinen Duisburgissa sijaitseva merkittävä uskonnollinen kohde. Kirkko on peräisin 1100-luvulta ja se on rakennettu goottilaisessa tyylissä. Kirkossa on upeita lasimaalauksia ja sen alttaritaulu on erityisen vaikuttava.

Historialliset kohteet

1. Duisburgin linna

Duisburgin linna on tärkeä historiallinen nähtävyys kaupungissa. Linnan historia juontaa juurensa 800-luvulle ja se on toiminut aikoinaan merkittävänä linnoituksena Reinjoella. Tänä päivänä linna toimii museona, jossa voi tutustua alueen historialliseen taustaan.

2. Duisburgin vanhakaupunki

Duisburgin vanhakaupunki on kiehtova alue, joka tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua kaupungin rikkaaseen historiaan. Alueella on säilynyt useita historiallisia rakennuksia ja katuja, joita koristavat viehättävät vanhat talot. Vanhakaupunki on myös tunnettu mielenkiintoisista kaupoista, ravintoloista ja kahviloista.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

Duisburgin laivauskanava

Duisburgin laivauskanava on yksi kaupungin panoraama- ja näköalapaikoista. Se on Saksan suurin sisävesireitti ja tarjoaa upeita maisemia kanavan varrella. Kanava kulkee läpi kaupungin ja tarjoaa myös mahdollisuuden veneilyyn ja risteilyihin.

Tiger and Turtle – Magic Mountain

Tiger and Turtle – Magic Mountain on taideteos ja samalla näköalapaikka Duisburgissa. Se koostuu kävelytiestä, joka nousee ylös ja tarjoaa upeat näkymät ympäröivään maisemaan. Paikka on suosittu niin paikallisten asukkaiden kuin turistienkin keskuudessa.

Landschaftspark Duisburg-Nord

Landschaftspark Duisburg-Nord on entinen teollisuusalue, josta on muokattu vehreä puisto- ja vapaa-ajan alue. Paikka tarjoaa upeat näkymät alueen vanhoihin teollisuusrakennuksiin, jotka ovat nyt saaneet uuden elämän muun muassa kiipeilyseinäinä ja sukelluspaikkoina.

MSV-Arena

MSV-Arena on jalkapallostadion Duisburgissa, joka tarjoaa loistavan näköalapaikan jalkapallo-otteluihin. Stadion sijaitsee kaupungin laidalla ja tarjoaa upeat maisemat niin kentälle kuin sen ympärillekin.

Rheinpark Duisburg

Rheinpark Duisburg on puistoalue, joka sijaitsee Rheinin rannalla. Alueelta avautuu upeat näkymät joelle ja ympäröivään maisemaan. Puistosta löytyy myös näköalatasanne, josta voi ihailla maisemia korkeammalta.

Duisburgin vanha kaupunki

Duisburgin vanha kaupunki tarjoaa myös upeita maisemia ja panoraamapaikkoja. Alueella sijaitsevat esimerkiksi Duisburgin raatihuone ja Marienkirche-kirkko, joiden ympäristöstä avautuvat kauniit näkymät historiallisiin rakennuksiin ja kaupunkimaisemaan.Kohteen sijainti maa on Saksa.

Jätä kommentti