Halvat lennot Elche

Nähtävyydet ja kohteet

Palmumetsä

Elchen palmumetsä on maailman suurin yhtenäinen palmumetsä ja se on Unescon maailmanperintökohde. Alueella kasvaa yli 200 000 palmupuuta, jotka tarjoavat suojaa ja varjoa. Palmumetsä on suosittu kävelypaikka ja siellä voi myös vierailla palmumuseossa.

Santa Marían basilika

Santa Marían basilika on Elchen suurin kirkko ja se sijaitsee vanhassa kaupungissa. Kirkko on rakennettu 1600-luvulla ja sen sisällä voi ihailla upeita barokkityylisiä alttaritauluja ja koristeita. Kirkon kellotornista avautuvat upeat näkymät yli kaupungin.

Elchen arkki- ja historian museo

Elchen arkki- ja historian museo tarjoaa kattavan katsauksen kaupungin historiaan ja arkeologiaan. Museossa on nähtävillä muun muassa antiikin Roomasta peräisin olevia esineitä ja taideteoksia. Museo sijaitsee kauniissa historiallisessa rakennuksessa.

Dama de Elche

Dama de Elche eli Elchen neito on kuuluisa esihistoriallinen kivipatsas, joka löydettiin Elchestä vuonna 1897. Patsas on tärkeä symboli ja se on arvostettu löydös espanjalaisessa taidehistoriassa. Patsas on nykyään nähtävillä Elchen arkki- ja historian museossa.

Altamiralaisten luola

Altamiralaisten luola sijaitsee Elchestä noin 45 km pohjoiseen. Luola tunnetaan maalauksistaan, jotka ovat peräisin paleoliittiselta kaudelta. Maalaukset esittävät muun muassa eläimiä ja ihmishahmoja. Luolamaalaukset ovat tärkeä osa maailman kalliotaiteen historiaa.

Kulttuuri ja Historia

1. Perinteet ja festivaalit

Elchessä vietetään useita perinteisiä festivaaleja ja tapahtumia ympäri vuoden. Yksi tunnetuimmista festivaaleista on ”Nit de l’albà”, joka pidetään elokuun 13. päivänä, ja siinä kaupungin kadut valaistaan tuhansilla ilotulitusammuksilla. Myös ”Fallas” -festivaali, jossa rakennetaan ja poltetaan patsaita, on suosittu tapahtuma kaupungissa.

2. Misteri d’Elx

Misteri d’Elx on perinteinen ja merkittävä uskonnollinen näytelmä, joka esitetään Elchessä vuosittain elokuun 14.-15. päivänä. Näytelmä kertoo Neitsyt Marian taivaaseen astumisen tarinan ja se esitetään Basílica de Santa María -kirkossa.

3. Elche palmut

Elche on tunnettu myös palmumetsistään, jotka ovat UNESCO:n maailmanperintökohteita. Kaupunkiin perustettu palmumetsä tunnetaan nimellä Palmeral d’Elx ja se on yksi suurimmista palmumetsistä Euroopassa. Palmumetsä on tärkeä osa kaupungin identiteettiä ja siellä kasvaa yli 200 000 palmupuuta.

4. Elche-arabien valta-aika

Elchellä oli arabien valta-aikana tärkeä rooli ja kaupungissa näkyy edelleenkin arabivaikutteita arkkitehtuurissa ja kulttuurissa. Arabien valta-aikana Elche oli tärkeä kulttuuri- ja talouselämän keskus, ja tänä päivänä esimerkiksi kaupungin vanhakaupunki herättää muistoja menneistä ajoista.

5. Arkeologiset kohteet

Elchellä on myös merkittäviä arkeologisia kohteita. Yksi tunnetuimmista kohteista on Dama de Elche -patsas, joka on antiikin aikainen iberien aikalainen patsasnaisen veistos. Patsas on tärkeä osa Espanjan arkeologista perintöä ja se löydettiin Elchestä vuonna 1897.

6. Museot ja taidegalleriat

Elchessä on useita museoita ja taidegallerioita, joissa voi tutustua kaupungin kulttuurihistoriaan ja nykytaiteeseen. Esimerkiksi Elche Archaeological and History Museum esittelee kaupungin arkeologisia löytöjä ja historiallista taustaa, kun taas MAHE (Museo de Arte Contemporáneo de Elche) keskittyy nykytaiteeseen.

7. Elche Mystery Play Documentation Centre

Elchessä sijaitsee myös Misteri d’Elx -näytelmään liittyvä dokumentaatiokeskus, joka tarjoaa tietoa näytelmän historiasta ja taustasta. Keskus on tärkeä paikka niille, jotka haluavat syventyä tähän perinteiseen tapahtumaan ja sen merkitykseen.

Ruokailu ja Ravintolat Elchessä

1. Perinteinen espanjalainen ruoka

Elchessä voi nauttia perinteistä espanjalaista ruokaa, kuten paellaa, tapaksia ja jamón ibéricoa. Paella on riisiin perustuva ruokalaji, johon voi sisällyttää erilaisia aineksia, kuten lihaa, kalaa tai mereneläviä. Tapakset ovat pieniä annoksia, joita voi nauttia joko alkupaloina tai jaettuna pääruokana. Jamón ibérico on erityisesti Espanjassa tunnettu ilmakuivattu kinkku, joka on saanut makunsa Iberian niemimaan porsaista.

2. Tyypilliset elcheläiset ruokalajit

Elchessä on myös omia paikallisia ruokalajeja, kuten gazpacho manchego ja elche-salaatti. Gazpacho manchego on keitto, joka valmistetaan yleensä jäniksen tai kanin lihasta sekä erilaisista vihanneksista ja mausteista. Elche-salaatti taas koostuu lohiesta, tomaatista, munista, olivista, päivänkakkarasta, salaattilehdistä ja kuorettomista lohkoista sekä salaateista.

3. Ravintolat Elchessä

Elchessä on monipuolinen valikoima ravintoloita, joista löytyy erilaisia ruokakulttuureja ja ruokalajeja. Alueelta löytyy esimerkiksi perinteisiä espanjalaisia ravintoloita sekä kansainvälisiä ravintoloita, kuten italialaisia, kiinalaisia, intialaisia ja amerikkalaisia ravintoloita. Lisäksi Elchessä on myös moderneja ja trendikkäitä ravintoloita, joissa tarjoillaan gourmet-ruokaa tai erikoisruokia.

4. Katuruoka

Elchessä voi nauttia myös monipuolista katuruokaa. Alueelta löytyy esimerkiksi kioskeja ja ruokakojuja, joista voi ostaa erilaisia välipaloja ja pikaruokaa. Suosittuja katuruokaherkkuja ovat esimerkiksi churros, jotka ovat uppopaistettuja taikinasta tehtyjä makeita tankoja, sekä bocadillos, jotka ovat espanjalaisia voileipiä eri täytteillä.

5. Aukioloajat ja ruokailutottumukset

Elchen ravintolat ja ruokapaikat noudattavat yleensä espanjalaista ruokailurytmiä. Lounas on pääateria, joka yleensä nautitaan klo 14–16 välisenä aikana. Illallinen on myöhemmin illalla, usein vasta klo 21 jälkeen. Monet ravintolat sulkevat välillä keittiönsä ja palvelevat vain baaritiskiltä, esimerkiksi klo 17–20 välisenä aikana, jolloin voi nauttia tapaksia ja muita pieniä annoksia.

Vapaa-ajan Aktiviteetit

Rantojen rentoutuminen

Elchessä voi rentoutua ja nauttia upeista rannoistaan. Kaupungilla on useita rantoja, kuten Elche Playa, La Marina ja Los Arenales del Sol, joista jokaisella on oma ainutlaatuinen ilmapiirinsä. Rannoilla voi rentoutua aurinkoa ottaen, uida turkoosinsinisessä vedessä ja osallistua erilaisiin vesiurheilulajeihin.

Golf

Elche on myös suosittu kohde golfin harrastajille. Kaupungissa on useita korkealaatuisia golfkenttiä, kuten Alenda Golf ja El Plantio Golf Resort, joilla voi pelata ja harjoitella golfia. Kenttien kauniit maisemat tarjoavat lisäksi mukavia näkymiä pelaamisen lomassa.

Kävelyretket

Elche tarjoaa upeita mahdollisuuksia kävelyretkille kauniissa ympäristössä. Esimerkiksi Elchen palmupuistossa, joka on UNESCOn maailmanperintökohde, voi kävellä palmujen reunustamilla poluilla ja ihailla upeita maisemia. Lisäksi kaupungissa on useita kauniita luontopolkuja ja puistoja, kuten Puig Campana ja Rio Safari Elche.

Museot ja kulttuurikohteet

Elchessä on myös runsaasti museoita ja kulttuurikohteita, joissa voi tutustua paikalliseen historiaan ja kulttuuriin. Esimerkiksi Elchen historiallinen museo tarjoaa tietoa kaupungin menneisyydestä, kun taas Museo Escolar de Puçol tarjoaa läpileikkauksen koulutuksen historiasta. Lisäksi Elchessä on useita historiallisia nähtävyyksiä, kuten Basilica de Santa Maria ja Castillo de Altamira.

Paikallisten tapahtumien seuraaminen

Elchessä järjestetään erilaisia tapahtumia ja festivaaleja ympäri vuoden. Esimerkiksi Las Fallas -festivaali, joka järjestetään maaliskuussa, on suosittu tapahtuma, jossa kaupunkiin rakennetaan suuria puuveistoksia ja järjestetään ilotulituksia. Lisäksi Elchessä järjestetään musiikkikonsertteja, teatteriesityksiä ja muita kulttuuritapahtumia, joita paikalliset ja matkailijat voivat käydä seuraamassa.

Suositut hotellit Elchessa

1. Hotel Huerto del Cura

Hotel Huerto del Cura sijaitsee keskeisellä paikalla Elche historiallisessa keskustassa. Hotellilla on kauniit puutarhat, joissa vieraat voivat rentoutua ja nauttia kauniista maisemista. Hotelli tarjoaa tyylikkäitä ja mukavia huoneita, joissa on ilmastointi, taulu-tv ja ilmainen Wi-Fi. Lisäksi hotellissa on ravintola, jossa tarjoillaan perinteisiä espanjalaisia ​​ruokia sekä ulkouima-allas ja kuntokeskus.

2. Hotel Jardín Milenio

Hotel Jardín Milenio sijaitsee lähellä Elchen palmumetsää, joka on julistettu UNESCOn maailmanperintökohteeksi. Hotellissa on viihtyisiä huoneita, joissa on ilmastointi, taulu-tv ja ilmainen Wi-Fi. Hotellin ravintola tarjoaa sekä perinteisiä paikallisia ruokia että kansainvälisiä vaihtoehtoja. Vieraat voivat myös rentoutua hotellin puutarhassa tai nauttia uima-altaan tarjoamasta virkistyksestä.

3. Hotel Areca

Hotel Areca sijaitsee lähellä Elchen lentokenttää ja tarjoaa modernit ja tyylikkäät huoneet. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, taulu-tv ja ilmainen Wi-Fi. Hotellissa on myös ravintola, jossa vieraat voivat nauttia perinteisiä espanjalaisia ruokia ja kansainvälisiä herkkuja. Hotellin muut palvelut sisältävät kuntokeskuksen, uima-altaan ja ilmaisen lentokenttäkuljetuksen.

4. Hotel H2 Elche

Hotel H2 Elche sijaitsee lähellä Elchen historiallista keskustaa ja tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen. Huoneet ovat yksinkertaisia, mutta mukavia, ja niissä on ilmastointi, satelliitti-tv ja ilmainen Wi-Fi. Hotellissa on myös baari ja ravintola, jossa tarjoillaan paikallisia ruokia. Muut palvelut sisältävät pysäköintimahdollisuuden ja 24h vastaanoton.

5. Hotel Campanile Elche

Hotel Campanile Elche sijaitsee Elchen keskustassa ja tarjoaa mukavia ja käytännöllisiä huoneita. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, taulu-tv ja ilmainen Wi-Fi. Hotellissa on myös ravintola, jossa tarjoillaan kansainvälisiä ruokia sekä ilmainen pysäköintimahdollisuus. Vieraat voivat myös rentoutua hotellin terassilla tai nauttia kahvilan tarjoamista virvokkeista.—

Turvallisuus ja terveys

Turvallisuus

Elchessa on yleisesti ottaen turvallista asua ja vierailla. Kaupungin kaduilla liikkuminen on turvallista sekä päiväsaikaan että illalla. Alueella on myös hyvin toimiva poliisivoima, joka huolehtii kaupungin turvallisuudesta.

Poliisivoima

Elchessa toimii Elche Local Police -niminen paikallinen poliisilaitos, joka vastaa kaupungin turvallisuudesta. Poliisi tekee päivittäin partioita pitkin kaupunkia ja valvoo järjestystä sekä turvallisuutta. Tarvittaessa he myös auttavat hätätilanteissa ja vastaavat rikoksiin.

Pelastuspalvelut

Elchessa on myös toimiva pelastuspalvelu, joka vastaa nopealta ja tehokkaalta hätätilanteisiin reagoimiselta. Pelastuslaitos koostuu koulutetusta henkilökunnasta ja kalustosta, jotta he voivat tarjota nopeaa apua erilaisiin onnettomuuksiin ja hätätilanteisiin.

Terveyspalvelut

Elchessa on useita terveyskeskuksia ja sairaaloita, jotka tarjoavat laadukasta terveydenhoitoa asukkaille ja vierailijoille. Kaupungissa on myös erikoistuneita lääkäreitä ja hammaslääkäreitä eri aloilta, joten terveydenhuolto on helposti saatavilla.Elche on kaupunki Espanjassa, ja sen rannat ja vesistöt tarjoavat monipuolista luonnonkauneutta ja virkistysmahdollisuuksia.

Rannat

Playa Arenales del Sol

Playa Arenales del Sol on yksi Elchen suosituimmista rannoista. Se sijaitsee aivan kaupungin eteläpuolella ja tarjoaa hienoa hiekkarantaa sekä kristallinkirkasta vettä. Rannan palveluihin kuuluvat muun muassa rantabaarit, ravintolat ja ranta-aktiviteetit.

Playa de Carabassí

Playa de Carabassí on toinen Elchen suosituista rannoista. Se sijaitsee Arenales del Solin lähistöllä ja tarjoaa pitkän hiekkarannan sekä kauniin maiseman. Ranta on myös suosittu harrastajien keskuudessa, sillä siellä voi harrastaa muun muassa purjelautailua ja snorklausta.

Playa El Altet

Playa El Altet on ranta, joka sijaitsee lähellä Elchen kaupungin keskustaa. Se on suosittu paikallisten keskuudessa rentoutumiseen ja uimiseen. Ranta on rauhallisempi verrattuna suurempiin turistirantoihin, ja siellä voi nauttia auringosta ja maisemista ilman suurta väenpaljoutta.

Playa de la Marina

Playa de la Marina on ranta, joka sijaitsee lähellä Elchen kaupungin keskustaa. Se on suosittu paikallisten keskuudessa rentoutumiseen ja uimiseen. Ranta on rauhallisempi verrattuna suurempiin turistirantoihin, ja siellä voi nauttia auringosta ja maisemista ilman suurta väenpaljoutta.

Vesistöt

Rio Vinalopó

Rio Vinalopó on Elchen läpi virtaava joki, joka tarjoaa kauniin vesistön kaupungin asukkaille ja vierailijoille. Joki tarjoaa mahdollisuuden erilaisiin vesiaktiviteetteihin, kuten retkeilyyn, kalastukseen ja veneilyyn.

Marjal de Elche

Marjal de Elche on suuri suojeltu kosteikkoalue, joka sijaitsee Elchen lähellä. Alueella on monipuolista kasvillisuutta ja eläimistöä, ja se tarjoaa upean luontokohteen retkeilijöille ja lintubongareille. Alueella voi vierailla kävellen tai pyöräillen ja ihailla alueen kauneutta.

Yöelämä ja viihde Elchessa:

1. Baarit ja klubit:

Elchessa on monia baareja ja klubeja, joissa voi viettää iltaa. Tunnetuimpia yöelämän kohteita ovat esimerkiksi The One Club, Manhattan Elche ja Cafe Mambo. Baarit tarjoavat yleensä laajan valikoiman juomia ja usein voi myös nauttia live-musiikista tai DJ-musiikista.

2. Ravintolat:

Kaupungissa on paljon ravintoloita, joista löytyy erilaisia ruokavaihtoehtoja eri maiden keittiöistä. Ravintolat tarjoavat usein myös illan aikana viihdettä, kuten elävää musiikkia tai stand-up -esityksiä.

3. Elokuvateatterit:

Elchessa on useita elokuvateattereita, joissa voi käydä katsomassa uusimpia elokuvia. Suurimmassa osassa teattereista on useita näytöksiä päivittäin, ja tarjolla on sekä espanjalaisia että ulkomaisia elokuvia eri genreistä.

4. Teatterit ja esitykset:

Kaupungissa on useita teattereita, joissa voi käydä katsomassa erilaisia esityksiä, kuten näytelmiä, tanssiesityksiä, musikaaleja ja stand-up -komiikkaa. Elchen teatterissa ja kulttuurikeskuksessa on usein monipuolinen ohjelmisto eri kulttuuritapahtumia varten.

5. Konsertit ja tapahtumat:

Elchessa järjestetään säännöllisesti erilaisia konsertteja ja tapahtumia. Tapahtumia voi olla esimerkiksi kaupungin festivaalien yhteydessä, ja ne voivat sisältää musiikkia, tanssia, teatteria tai muuta viihdettä.

6. Urheilu- ja vapaa-ajan aktiviteetit:

Kaupungissa on useita urheilu- ja vapaa-ajan aktiviteetteja, joita voi harrastaa illanvieton aikana. Esimerkkejä tällaisista aktiviteeteista ovat keilaaminen, biljardi, sisäurheiluareenat ja kuntosalit.

7. Keskustan kävelykatu:

Elchen keskustassa sijaitsee kävelykatu, jolla on paljon ravintoloita, baareja ja kahviloita. Kävelykatu on suosittu paikka viettää iltaa ja nauttia kaupungin vilinästä.

8. Erikoisbaarit ja pubit:

Kaupungissa on myös useita erikoisbaareja ja pubeja, joissa voi nauttia erilaisista juomista ja ympäristöstä. Esimerkiksi Elche Craft Beer -baarissa voi tutustua erilaisiin käsityöoluisiin ja niiden valmistusprosessiin.

9. Hotellit ja lomakeskukset:

Jos haluaa viettää rentouttavaa iltaa, Elchessa on useita hotelleja ja lomakeskuksia, joissa voi nauttia esimerkiksi kylpyläpalveluista, illallisista ja baareista.

10. Terassit ja näköalapaikat:

Kaupungin terassit ja näköalapaikat tarjoavat mahdollisuuden nauttia kauniista maisemista ja tunnelmasta illan tullen. Esimerkiksi Santa María-basilikan torni tarjoaa upeat näkymät yli kaupungin.

Elchen luontokohteet ja retkeily

Nature Reserve of El Hondo

Luonnonpuisto El Hondon suojelualue sijaitsee lähellä Elchea ja koostuu kosteikkoalueista, laguuneista ja suolapelloista. Alueella voi retkeillä useilla kävelyreiteillä ja ihailla alueen monipuolista lintulajistoa, kuten flamingoja, haikaroita ja vesilintuja.

La Marina Beach

La Marinan ranta on kaunis hiekkaranta, joka sijaitsee lähellä Elchea. Alueella voi nauttia auringosta ja uida Välimeren vedessä. Rannalla on myös ravintoloita ja muita palveluita, jotka tekevät vierailusta entistä miellyttävämmän.

Elche Palm Grove

Elche Palm Grove eli Palmeral de Elche on maailman suurin palmulehto, joka on UNESCO:n maailmanperintökohde. Alueella kasvaa yli 200 000 palmupuuta, joista osa on yli 1000-vuotiaita. Puistoa voi tutkia kävellen tai vuokraamalla polkupyörän.

Clot de Galvany Natural Park

Clot de Galvany on luonnonpuisto, joka on tunnettu erityisesti omaleimaisesta kasvillisuudestaan. Alueella voi vaeltaa luontopoluilla ja ihailla alueen monipuolista kasvistoa ja lintulajistoa.

Sierra de Crevillente

Sierra de Crevillente on vuoristoalue, joka tarjoaa upeat maisemat ja mahdollisuuden monenlaiseen ulkoiluun ja retkeilyyn. Alueelta löytyy erilaisia reittejä, joista voi valita sopivan tasoisia patikoita tai pyöräretkiä.

Rio Safari Elche

Rio Safari Elche on eläinpuisto, jossa voi tutustua erilaisiin eläimiin. Puistossa on muun muassa safarilähetyksiä, esityksiä merileijonista ja delfiineistä sekä lintuhavaintoja. Puiston alueella on myös lasten leikkipaikkoja ja ravintoloita.

Salinas de Santa Pola Natural Park

Salinas de Santa Pola on suolalaguuni, joka on osa luonnonsuojelualuetta. Alueella voi ihailla erilaisia lintuja, kuten flamingoja ja kurkia. Alueella on myös kävelyreittejä, joilla voi tutustua alueen luontoon.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

Elche Palmumetsä

Elche Palmumetsä (Palmeral de Elche) on UNESCOn maailmanperintökohde ja yksi Espanjan suurimmista palmumetsistä. Palmumetsässä on yli 200 000 palmupuuta, jotka luovat vehreän ja rauhallisen ympäristön kaupungin keskelle. Alueen historiallinen ja kulttuurinen merkitys on huomattava, ja siellä voi vierailla kävellen tai ratsastamalla hevoskärryillä.

Elchen basaari

Elchen basaari (Mercado Central) on vilkas tori, josta voi ostaa tuoreita paikallisia tuotteita, kuten hedelmiä, vihanneksia, kalaa ja lihaa. Torilla voi myös maistella paikallisia herkkuja ja tutustua Espanjan kauppakulttuuriin. Basaari on ollut toiminnassa jo yli 150 vuotta ja tarjoaa elämyksellisen kokemuksen kävijöilleen.

Santa María d’Elchen basiilika

Santa María d’Elchen basiilika (Basílica de Santa María) on kaupungin tärkein uskonnollinen rakennus. Siitä tuli tärkeä pyhiinvaelluskohde 1200-luvulla, kun ihmeellinen neitsyt Marian patsas löydettiin alueelta. Basiilika on yhdistelmä goottilaista, barokkia ja renessanssityyliä, ja siellä voi ihailla kauniita taide- ja arkkitehtonisia yksityiskohtia.

Päivärannikon militaarikertomukset (PARQUE DE BOMBAS)

Päivärannikon militaarikertomukset (Parque de Bombas) on entinen paloasema, josta on tullut suosittu turistikohde. Rakennus edustaa modernisti arkkitehtuuria ja se on symboolinen osa kaupungin historiaa. Parque de Bombasissa järjestetään usein näyttelyitä ja tapahtumia, ja siellä voi tutustua Elchen palomiesten perinteisiin ja työhön.

Elchen arkeologinen museo

Elchen arkeologinen museo (Museo Arqueológico y de Historia de Elche) tarjoaa kattavan katsauksen alueen historiaan ja arkeologiaan. Museossa on esillä muinaisesta Iberian-kulttuurista peräisin olevia esineitä, kuten koruja, keramiikkaa ja hautalöytöjä. Museo on loistava paikka tutustua Elchen menneisyyteen ja sen merkittäviin arkeologisiin löytöihin.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat:

1. Santa Marian basilika Bell Tower

2. Elche Nature Reserve

3. Huerto del Cura Garden

4. Torre del Calaforra

5. Puig Campana

6. Rio Safari Elche

7. Elche Palmeral

8. Castell Alt

1. Santa Marian basilika Bell Tower:
Santa Marian basilika Bell Tower sijaitsee Elchessä ja se tarjoaa upean näkymän kaupungin ympäröiville alueille. Tornista avautuvat panoraamanäkymät ulottuvat aina rannikolle asti, ja se on erityisen suosittu matkailijoiden keskuudessa. Torniin pääsee kiipeämään portaita pitkin ja sieltä voi ihailla kaupungin kauneutta sekä ympäröivää maisemaa.

2. Elche Nature Reserve:
Elche Nature Reserve on suuri luonnonsuojelualue Elchen kaupungin lähellä. Tämä alue tarjoaa upeita näköaloja sekä kaupunkiin että sen ympäröiviin maaseutumaisemiin. Nature Reserve on täynnä kauniita metsiä, jokia ja järviä, ja siellä elää monia harvinaisia eläinlajeja. Alueella on myös useita näköalapaikkoja, joista voi ihailla näitä luonnonkauniita maisemia.

3. Huerto del Cura Garden:
Huerto del Cura Garden on kaunis puutarha Elchen kaupungissa. Tämä puutarha on yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä, ja siellä on useita näköalapaikkoja, joista voi katsella ympäröivää maisemaa. Puutarha on täynnä erilaisia kasveja ja puita, ja siellä on myös kauniita vesiputouksia ja lampia. Puutarhan korkeimpiin kohtiin päästessään voi ihailla upeita panoraamanäkymiä Elchen kaupunkiin.

4. Torre del Calaforra:
Torre del Calaforra on linnoituksen raunio Elchen kaupungissa. Tämä historiallinen rakennus tarjoaa upeat näköalat kaupungin ympäröiville alueille. Linnoituksen jäännökset sijaitsevat rinteellä, joten sieltä voi ihailla kaupungin kattoja, maisemia ja merta. Tämä on suosittu kohde matkailijoiden keskuudessa, jotka haluavat nauttia kauniista näkymistä ja oppia enemmän kaupungin historiasta.

5. Puig Campana:
Puig Campana on vuori lähellä Elchen kaupunkia. Tämä vuori tarjoaa upeat näkymät alueen ympärille. Vuorelle kiipeäminen voi olla haastavaa, mutta sen huipulta avautuvat näkymät ovat vaivan arvoiset. Sieltä voi katsella Elcheä, Välimerta ja ympäröiviä vuoristomaisemia.

6. Rio Safari Elche:
Rio Safari Elche on eläintarha Elchen kaupungissa. Tämä eläintarha tarjoaa monia näköalapaikkoja, joista voi ihailla erilaisia eläimiä ja niiden ympäristöä. Tarhassa on muun muassa safarikierros, joka vie vierailijat läpi erilaisten eläinten elinympäristöjen. Sieltä voi nähdä elefantteja, kirahveja, tiikereitä ja muita eksoottisia eläimiä.

7. Elche Palmeral:
Elche Palmeral on suuri palmumetsä Elchen kaupungissa. Tämä palmumetsä on UNESCO:n maailmanperintökohde, ja siellä on monia näköalapaikkoja, joista voi ihailla palmujen peittämiä maisemia. Palmumetsä on yksi Euroopan suurimmista, ja se luo kaunista maisemaa kaupungin ympärille.

8. Castell Alt:
Castell Alt on linnoituksen raunio Elchen kaupungissa. Tämä historiallinen linnoitus sijaitsee kukkulalla, ja sieltä avautuvat upeat näkymät ympäröivään alueeseen. Linnoituksen rauniot tarjoavat vierailijoille mahdollisuuden ihailla kaupungin kattoja, maisemaa ja merimaisemaa.Kohteen sijainti maa on Espanja.

Jätä kommentti