Halvat lennot Kingston upon Hull

Nähtävyydet ja kohteet

Humber Bridge

Humber Bridge on maailman seitsemänneksi pisin riippusilta ja se yhdistää Kingston upon Hullin ja Barton-upon-Humberin kaupungit. Sillan pituus on noin 2,2 kilometriä ja se tarjoaa upeat näkymät Humber-joelle ja ympäröivään maisemaan.

The Deep

The Deep on meriakvaario ja tiedekeskus, joka sijaitsee Kingston upon Hullin satama-alueella. The Deepissä voi tutustua erilaisiin merieläimiin, kuten hait, kilpikonnat ja pingviinit, sekä oppia meriekosysteemeistä ja merentutkimuksesta.

Hull Minster

Hull Minster on Kingston upon Hullin pääkirkko, joka on rakennettu 1300-luvulla. Kirkko on arkkitehtoninen nähtävyys ja siellä järjestetään usein kulttuuritapahtumia, kuten konsertteja ja näyttelyitä.

Streetlife Museum of Transport

Streetlife Museum of Transport on liikennemuseo, joka esittelee Kingston upon Hullin liikennettä ja kuljetusvälineitä eri aikakausilta. Museossa voi tutustua vanhoihin ajoneuvoihin, kuten vaunuihin, polkupyöriin ja historiallisiin linja-autoihin.

East Park

East Park on kaupungin keskustasta itään sijaitseva puisto, jossa on laaja valikoima ulkoilu- ja virkistysmahdollisuuksia. Puistossa on leikkipuisto, minigolf-rata, eläintarha, venevuokraamo ja suuri keinotekoinen järvi.

Hull Marina

Hull Marina on Kingston upon Hullin satama-alue, jossa on maalauksellisia kanavia, ravintoloita ja baareja. Satama-alueelta voi vuokrata veneen, osallistua veneretkille tai vain nauttia merinäkymistä ja sataman tunnelmasta.

The Museum Quarter

The Museum Quarter on Kingston upon Hullin alue, jossa sijaitsee useita museoita ja kulttuurikohteita. Täällä voi vierailla esimerkiksi Hull Museumin, Wilberforcen talon ja Ferens Art Galleryn näyttelyissä ja oppia kaupungin historiasta ja taiteesta.

Hull Old Town

Hull Old Town on Kingston upon Hullin vanha keskusta-alue, jossa on säilynyt historiallisia rakennuksia ja kapeita kujia. Alueella voi tutustua muun muassa Trinity House -torniin, Hullin gildataloon ja Hullin museolaiva Arctic Corsairiin.

Kulttuuri ja Historia

Kulttuuri

– Kingston upon Hullissa on useita teattereita, konserttisaleja ja elokuvateattereita.
– Kaupungissa järjestetään vuosittain erilaisia kulttuuritapahtumia, kuten festivaaleja, näyttelyitä ja musiikkikonsertteja.
– Hull on tunnettu myös taiteestaan, ja kaupungissa on useita taidemuseoita ja gallerioita.
– Kulttuuritarjonta on monipuolista, ja kaupunki tarjoaa erilaisia tapoja nauttia taiteesta ja kulttuurista.

Historia

– Hullilla on pitkä historia, ja kaupungin juuret ulottuvat keskiajalle.
– Kaupungilla on ollut merkittävä rooli satamana ja kauppakeskuksena jo vuosisatojen ajan.
– Hull oli tärkeä keskus brittiläisessä villakankaan kaupassa 1600-luvulla.
– Kaupungissa on myös ollut merkittävä rooli Britannian teollistumisen aikana 1800-luvulla.
– Hull on ollut tärkeä satama- ja telakkakaupunki, ja sieltä on lähtenyt useita merkittäviä tutkimusmatkoja maailman merille.
– Kaupungilla on myös sotilaallista merkitystä historiassa, ja se on ollut tärkeä tukikohta eri sodissa.

Hullin kaupunginmuseo ja taidegalleria

– Hullin kaupunginmuseo ja taidegalleria tarjoavat näyttelyitä ja kokoelmia, jotka kattavat kaupungin historiaa ja kulttuuria.
– Museo käsittelee myös kaupungin merkitystä satamana ja kauppapaikkana.
– Taidegalleriassa voi ihailla paikallisten taiteilijoiden teoksia sekä kansainvälisiä taidenäyttelyitä.
– Museo ja taidegalleria tarjoavat kävijöilleen mahdollisuuden oppia lisää Hullin historiasta ja nauttia taiteesta.

Humber Street-alue

– Humber Street-alue on muuttunut viime vuosina vilkkaaksi kulttuurikeskukseksi.
– Alueella on useita taidegallerioita, kahviloita, ravintoloita ja baareja.
– Se on myös suosittu paikka paikallisille taiteilijoille ja muusikoille.
– Humber Street-alueella järjestetään säännöllisesti kulttuuritapahtumia ja festivaaleja, jotka houkuttelevat kävijöitä ympäri kaupunkia.

Ruokailu ja Ravintolat

Ravintolat

– Kingston upon Hullissa on laaja valikoima ravintoloita, jotka tarjoavat erilaisia ​​ruokakulttuureja ja makuelämyksiä.
– Kaupungissa on useita perinteisiä brittiläisiä pubiravintoloita, jotka tarjoavat muun muassa fish and chips -annoksia, englantilaista aamiaista ja lihapullia.
– Myös kansainvälisiä vaihtoehtoja on tarjolla, kuten italialaista, intialaista, kiinalaista ja meksikolaista ruokaa.
– Ravintolat tarjoavat myös erilaisia ​​ruoka-annoksia erityisruokavalioita noudattaville, kuten vegaaneille ja gluteenittomille ruokailijoille.

Kahvilat ja pikaruokapaikat

– Kingston upon Hullissa on lukuisia kahviloita, joissa voi nauttia paikallisia leivonnaisia ​​ja kahvijuomia. Monissa kahviloissa on myös tarjolla aamiainen- ja lounasvaihtoehtoja.
– Pikaruokapaikkoja löytyy myös kaupungista, kuten tunnettuja kansainvälisiä ketjuja ja grilliruokaa tarjoavia ravintoloita.
– Lisäksi markkinoilla ja kaduilla voi löytää erilaisia ​​katukeittiöitä ja ruokavaunuja, jotka tarjoavat esimerkiksi burgereita, kebabia ja pizzaa.

Paikalliset herkut

– Kingston upon Hullissa on omat paikalliset ruokaherkkunsa, kuten Hull pattie, joka on perinteinen lihapiirakka, jossa liha on sisällä piirakan päällä.
– Myös cockles ja whelks ovat paikallisia suosikkeja, ja niitä voi löytää esimerkiksi kalaruokaa tarjoavista ravintoloista.
– Kaupungissa on myös perinteinen Hullin kalatori, josta voi ostaa tuoretta kalaa ja muita mereneläviä.

Baarit ja yöelämä

– Kingston upon Hullissa on paljon baareja ja pubiravintoloita, joissa voi nauttia paikallisia oluita ja muita juomia.
– Kaupungissa järjestetään myös erilaisia ​​musiikki- ja tapahtumapaikkoja, joissa voi viettää iltaa ja nauttia live-esityksistä.
– Yöelämä on vilkas erityisesti viikonloppuisin, ja kaupungissa on erilaisia ​​klubeja ja baareja, jotka tarjoavat eri musiikkityylejä ja tanssilattioita.

Vapaa-ajan Aktiviteetit

Veneily ja vesiliikenne

Kingston upon Hull tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet veneilyyn ja vesiliikenteeseen. Kaupungin satama, joka on yksi Iso-Britannian suurimmista, houkuttelee veneilijöitä ja tarjoaa palveluita kuten venesatama ja laiturit. Sataman läheisyydessä on myös mahdollisuus osallistua veneretkille ja purjehdukselle. Lisäksi kaupungissa on jokia ja kanavia, joilla voi harjoittaa erilaisia vesiaktiviteetteja kuten soutua ja kajakointia.

Urheilu ja liikunta

Kingston upon Hullissa on runsaasti mahdollisuuksia urheiluun ja liikuntaan. Kaupungissa on useita kuntokeskuksia, joissa voi harrastaa erilaisia lajeja ja käyttää kuntosalin palveluita. Lisäksi kaupungissa on urheilukenttiä ja -hallia, joissa voi pelata esimerkiksi jalkapalloa, tennistä tai koripalloa. Hull City A.F.C. on kaupungin jalkapallojoukkue, joka pelaa Englannin jalkapalloliigassa ja tarjoaa mahdollisuuden seurata ammattilaistasolla tapahtuvaa jalkapalloa.

Kulttuuriaktiviteetit

Kingston upon Hull on tunnettu rikkaasta kulttuuristaan ja tarjoaa monipuolisia kulttuuriaktiviteetteja. Kaupungissa on useita taidegallerioita ja museoita, joissa voi tutustua taidenäyttelyihin, historiaan ja paikalliseen kulttuuriin. Esimerkiksi Ferens Art Gallery, Humber Street Gallery ja Hull Museums -museoyhdistys tarjoavat erilaisia näyttelyitä ja tapahtumia. Lisäksi kaupungissa järjestetään erilaisia kulttuurifestivaaleja ja tapahtumia ympäri vuoden, kuten Hullin vapaa-ajan festivaali ja Hullin kirjallisuusfestivaali.

Ravintolat ja kahvilat

Kingston upon Hullissa on laaja valikoima ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat erilaisia ruokakokemuksia. Kaupungissa on kansainvälisiä ravintoloita, kuten italialaisia, intialaisia, kiinalaisia ja meksikolaisia ravintoloita. Lisäksi kaupungissa on perinteisiä englantilaisia pubeja ja kahviloita, joissa voi nauttia paikallisista ruokaherkuista ja juomista. Kingston upon Hull on myös tunnettu kalastusperinteistään, joten kaupungissa on tarjolla laadukasta tuoretta kalaa ja mereneläviä tarjoavia ravintoloita.

Kauppojen ja ostoskeskusten kiertely

Kingston upon Hullista löytyy monipuolinen valikoima kauppoja ja ostoskeskuksia, joissa voi tehdä ostoksia ja nauttia shoppailusta. Kaupungin keskustassa sijaitsee Princes Quay -ostoskeskus, josta löytyy erilaisia liikkeitä, kuten vaatekauppoja, elektroniikkaliikkeitä ja ruokakauppoja. Lisäksi kaupungissa on useita kauppakatuja, joilla voi kierrellä erilaisia liikkeitä. Kingston upon Hullin historiallisessa Old Town -kaupunginosassa on myös pieniä erikoisliikkeitä ja putiikkeja, joista voi tehdä löytöjä.

Suositut hotellit Kingston upon Hullissa

1. Doubletree by Hilton Hull

Doubletree by Hilton Hull on suosittu hotelli, joka sijaitsee aivan Humber Bridge -sillan läheisyydessä. Hotellissa on modernit ja tyylikkäät huoneet, joissa on mukavuudet kuten taulu-TV ja ilmainen Wi-Fi. Hotellin palveluihin kuuluu myös ravintola, baari, kuntokeskus ja ilmainen pysäköinti.

2. Holiday Inn Hull Marina

Holiday Inn Hull Marina on kaupungin keskustassa sijaitseva suosittu hotelli, joka tarjoaa upeat näkymät Hullin satamaan. Hotellin viihtyisissä huoneissa on kaikki tarvittavat mukavuudet, ja asiakkaiden käytettävissä on myös ravintola, baari, kuntokeskus ja ilmainen Wi-Fi.

3. Village Hotel Hull

Village Hotel Hull on moderni hotelli, joka sijaitsee kaupungin pohjoisosassa. Hotellissa on tyylikkäät huoneet, joissa on muun muassa taulu-TV ja ilmainen Wi-Fi. Hotellin palveluihin kuuluu ravintola, baari, kuntokeskus, uima-allas ja ilmainen pysäköinti.

4. Mercure Hull Grange Park Hotel

Mercure Hull Grange Park Hotel sijaitsee vehreällä alueella kaupungin eteläosassa. Hotellin huoneet ovat viihtyisät ja niissä on muun muassa taulu-TV ja ilmainen Wi-Fi. Hotellista löytyy myös ravintola, baari, kuntokeskus, uima-allas ja ilmainen pysäköinti.

5. The Royal Hotel Hull

The Royal Hotel Hull on historiallinen hotelli, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Hotellin huoneet ovat tyylikkäät ja niissä on muun muassa taulu-TV ja ilmainen Wi-Fi. Hotellissa on myös ravintola, baari ja ilmainen pysäköinti.

Turvallisuus ja terveys

1. Rikollisuus

Kingston upon Hullilla on korkea rikollisuustaso verrattuna muuhun Britanniaan, mutta viime vuosina rikollisuus on laskenut. Pääasiassa esiintyy varkauksia ja pahoinpitelyitä. Alueilla kuten Orchard Park ja Bransholme on enemmän rikollisuutta kuin keskustassa.

2. Terveydenhuolto

Kaupungissa on useita terveyskeskuksia, joissa tarjotaan perusterveydenhuoltoa sekä lääkäreiden että sairaanhoitajien toimesta. Hull Royal Infirmary on suurin sairaala, jossa tarjotaan erikoistuneempaa hoitoa.

3. Pelastuspalvelut

Humbersiden palo- ja pelastuspalvelu vastaa Kingston upon Hullin alueen paloturvallisuudesta ja hätätilanteisiin reagoimisesta. Palokunnalla on useita paloasemia ympäri kaupunkia.

4. Ympäristöterveys

Ympäristöterveydestä huolehtii Kingston upon Hullin kaupunginvaltuuston ympäristöterveysosasto. Osasto valvoo ympäristön terveysriskien ennaltaehkäisyä ja terveysvaatimuksia, kuten ruokamyrkytyksiä, hygieniasääntöjen noudattamista ja tarttuvien tautien ehkäisyä.

5. Liikenneonnettomuudet

Liikenneonnettomuuksia sattuu Kingston upon Hullissa säännöllisesti, mutta suurin osa niistä on lieviä. Kaupungissa on hyvä tienverkosto ja monet risteykset on varustettu liikennevaloilla ja turvallisuustoimenpiteillä.

6. Lapsiturvallisuus

Kaupungilla on useita toimenpiteitä lasten turvallisuuden edistämiseksi. Näihin kuuluu muun muassa lasten turvallisuuden neuvontaa antavien järjestöjen tukemista, lapsilukkojen tarjoamista kodeille ja lasten turvaistuinten hankkimista julkisille kuljetusvälineille.

7. Kriisinhallinta

Kingston upon Hullissa on valmiudet kohdata erilaisia kriisitilanteita, kuten luonnonkatastrofeja tai terroristi-iskuja. Kaupungilla on suunnitelmia ja viranomaisia, jotka vastaavat hätätilanteista ja pyrkivät minimoimaan vahingot ja turvallisuusriskit.

8. Ensiapupalvelut

Ensiapupalvelut ovat saatavilla Kingston upon Hullissa. Pelastuspalveluilla ja ensiapuja tarjoavilla järjestöillä on yhteistyötä hätätilanteiden hoitamiseksi. Kaupungissa on myös useita apteekkeja, joista saa peruslääkkeitä ja terveyteen liittyviä tuotteita.

Rannat ja Vesistöt

Kingston upon Hullin rannat

Kingston upon Hullissa on useita rantoja, jotka tarjoavat mahdollisuuden nauttia rantaelämästä ja ulkoilusta. Suosituimmat rannat kaupungissa ovat:

Hornsea Beach: Hornsean ranta sijaitsee noin 14 kilometrin päässä Kingston upon Hullista ja se on yksi alueen suosituimmista rannoista. Rannalla on hienoa hiekkaa ja se tarjoaa upeat näkymät Pohjanmerelle.

Hessle Foreshore Beach: Tämä ranta sijaitsee Hessle-nimisessä kaupunginosassa lähellä Kingston upon Hullin keskustaa. Ranta on suosittu paikallisten asukkaiden keskuudessa ja siellä voi nauttia kävelyistä ja piknikistä rannalla.

Withernsea Beach: Withernsean ranta sijaitsee noin 24 kilometrin päässä Kingston upon Hullista. Se tarjoaa pitkän hiekkarannan ja monia aktiviteetteja, kuten rannalla kävelyä, uintia ja purjehdusta.

Vesistöt Kingston upon Hullissa

Kingston upon Hull sijaitsee Humber-joen suulla, mikä tekee kaupungista merellisen ja tarjoaa useita vesistöjä alueen asukkaille ja vierailijoille. Tärkeimmät vesistöt kaupungissa ovat:

Humber-joki: Humber-joki on yksi Iso-Britannian suurimmista jokisuiden ja se erottaa Kingston upon Hullin Lincolnshiresta. Joki tarjoaa mahdollisuuden vesiretkiin ja veneilyyn, ja se on myös tärkeä kuljetusväylä alueen kaupalliselle liikenteelle.

River Hull: Kingstön upon Hullin kaupunki sijaitsee River Hull -joen varrella, joka on noin 40 km pitkä joki. Joki tarjoaa mahdollisuuden vesiretkiin ja purjehdukseen sekä maisemallisesti kauniit näkymät kaupungin ympäristöön.

Princes Quay: Princes Quay on sisätiloissa sijaitseva kauppakeskus, joka on rakennettu entisen Docks Company -laiturin päälle. Se on osittain rakennettu veden päälle, ja sen yhteydessä on myös pieni järvi, jossa on suihkulähteitä ja veneitä, jotka tarjoavat mahdollisuuden rentoutumiseen veden äärellä.

Yöelämä ja Viihde

Baarit ja Pubit

– Hullissa on laaja valikoima baareja ja pubeja, jotka tarjoavat erilaisia juomia ja ravintolapalveluja.
– Suosittuja baareja ja pubeja Hullissa ovat esimerkiksi The Polar Bear, The Piper, The Sailmakers Arms ja Ye Olde White Harte.
– Monissa baareissa ja pubeissa voi kuunnella elävää musiikkia eri genreistä ja nauttia viihtyisästä ilmapiiristä.

Klubit ja Yökerhot

– Hullissa on useita klubeja ja yökerhoja, jotka tarjoavat erilaisia musiikkityylejä ja esiintyjiä.
– Huomattavia yökerhoja Hullissa ovat esimerkiksi Spiders, The Welly ja Atik.
– Klubeilla ja yökerhoilla on erilaisia teemailtoja, kuten 80-luvun musiikki, rantabileet ja opiskelijailta.

Teatterit ja Elokuvateatterit

– Hullissa on useita teattereita, jotka tarjoavat laajan valikoiman esityksiä, kuten draamaa, komediaa ja musikaaleja.
– Hull Truck Theatre ja Hull New Theatre ovat suosittuja teattereita kaupungissa.
– Elokuvateattereita Hullissa ovat esimerkiksi Odeon Hull ja Vue Cinema Hull, joissa voi katsella uusimpia elokuvia.

Keikat ja Konsertit

– Hullissa järjestetään useita keikkoja ja konsertteja eri musiikkigenreistä.
– Hull City Hall ja Bonus Arena ovat suosittuja paikkoja suurten konserttien järjestämiseen.
– Kaupungissa on myös pienempiä live-musiikki paikkoja, kuten The Adelphi ja The New Adelphi Club, joissa voi nauttia paikallisista ja kansainvälisistä esiintyjistä.

Muut Viihdepaikat

– Hullissa on myös muita viihdepaikkoja, kuten keilahalleja,​ biljardisaleja ja pelihalleja.
– Hollywood Bowl Hull ja Tenpin Hull ovat suosittuja keilahalleja kaupungissa.
– Vue Cinema Hull tarjoaa myös viihdettä pelien ja arcade-pelien muodossa.

Luontokohteet ja retkeily

1. Humber Bridge

Humber Bridge on jättimäinen riippusilta, joka yhdistää Kingston upon Hullin ja Lincolnshiren alueen. Se on yksi maailman pisimmistä ja korkeimmista riippusilloista. Sillalta avautuu upea näkymä Humber-joelle ja sen ympäröiville maisemille. Sillan yli kulkee myös kävelytie, joten se tarjoaa loistavan mahdollisuuden retkeilyyn ja patikointiin.

2. The Deep

The Deep on suuri meriakvaario ja merentutkimuskeskus Kingston upon Hullissa. Se tarjoaa vierailijoilleen mahdollisuuden tutustua merenalaiseen maailmaan ja oppia meren ekosysteemeistä. The Deepissä voi nähdä erilaisia kaloja, haita, delfiinejä ja muita mereneläviä. Siellä järjestetään myös erilaisia aktiviteetteja ja tapahtumia, kuten sukelluskokeiluja ja ruokinnan seuraamista.

3. Beverley Westwood

Beverley Westwood on suuri puistoalue ja luonnonsuojelualue, joka sijaitsee lähellä Hullia. Se tarjoaa kävijöilleen upeita maisemia, avoimia niittyjä ja historiallisia kohteita. Alueella voi kävellä tai pyöräillä erilaisilla reiteillä, nauttia piknikistä tai ihailla vanhoja muistomerkkejä, kuten Beverleyn kirkkoa ja Beverleyn lähteitä.

4. Spurn Point

Spurn Point on pitkä kapea niemimaa ja suojelualue Itä-Englannissa, lähellä Kingston upon Hullia. Se tarjoaa upeita maisemia ja merellistä luontoa. Alueella voi kävellä pitkin hiekkarantoja ja tarkkailla lintuja, sillä se on tärkeä lintujen pesimis- ja levähdysalue. Spurn Pointissa voi myös vierailla luontokeskuksessa, jossa voi oppia alueen ekosysteemistä ja historiasta.

5. East Park

East Park on suuri puistoalue ja virkistysalue Hullissa. Se tarjoaa monipuolisia ulkoilumahdollisuuksia, kuten kävelyreittejä, leikkikenttiä, ruusutarhan, eläintarhan ja järven, jossa voi vuokrata soutuveneen. Puistossa voi myös nähdä erilaisia eläimiä, kuten lampaita, vuohia, peuroja ja lintuja. Lisäksi siellä järjestetään erilaisia tapahtumia ja festivaaleja, kuten musiikki- ja ruokafestivaaleja.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet:

Hull Minster:

Hull Minster on suuri anglikaaninen kirkko, joka tunnetaan myös nimellä Holy Trinity Church. Se sijaitsee Kingston upon Hullin keskustassa ja on yksi kaupungin tunnetuimmista maamerkeistä. Kirkko on peräisin 1200-luvulta ja se on käynyt läpi lukuisia laajennuksia ja muutoksia vuosisatojen aikana. Hull Minsterilla on tärkeä rooli kaupungin uskonnollisessa ja historiallisessa perinnössä, ja se toimii edelleen aktiivisena seurakuntakirkkona.

Trinity House:

Trinity House on Kingston upon Hullin historiallinen rakennus, joka on peräisin 1700-luvulta. Alun perin rakennus toimi merenkulun hallintokeskuksena ja majakkana, mutta nykyään se toimii museona ja tilaustoimistona. Trinity House on historiallisesti tärkeä paikka kaupungin merenkulun ja satamatoiminnan kannalta.

Wilberforce House:

Wilberforce House on museo, joka on omistettu brittiläisen politiikan ja ihmisoikeuksien puolustajan William Wilberforcen elämälle. Wilberforce oli tärkeä hahmo brittiläisen orjuuden vastaisessa liikkeessä, ja Hull oli hänen syntymäkaupunkinsa. Museo sijaitsee historiallisessa Georgian alueella ja tarjoaa ainutlaatuisen näkymän Wilberforcen elämään ja perintöön.

Ma

Kaupungin panoraama- ja näköalapaikat:

1. Humber Bridge Viewing Area

Humber Bridge Viewing Area sijaitsee lähellä Humber-joen ylittävää Humber-siltaa. Alueelta avautuu upea näkymä sekä sillalle että joelle.

2. The Deep

The Deep on suuri akvaario ja merikeskus, joka tarjoaa vieraille upean mahdollisuuden ihailla merenalaista maailmaa. The Deep sijaitsee Victoria Docks -alueella, ja sen lasiseinät tarjoavat upeat panoraamanäkymät vesieläimiin.

3. Queen’s Gardens

Queen’s Gardens on kaunis puistoalue keskustassa, joka tarjoaa miellyttävän ympäristön rentoutumiseen ja kävelyyn. Puistosta avautuu myös kauniit näkymät vesiputouksille ja lammelle.

4. Kava

Kava on moderneista rakennuksista koostuva monitoimikeskus, joka tarjoaa paitsi suuren valikoiman kauppoja ja ravintoloita, myös upeat panoraamanäkymät yli kaupungin. Kavan katolla sijaitsee myös baari, josta voi nauttia juoman samalla ihaillen kaupungin maisemia.

5. Streetlife Museum of Transport

Streetlife Museum of Transport on mielenkiintoinen museo, joka esittelee Hullin liikenteen historiaa. Museosta käsin voi myös ihailla merinäköalaa, koska se sijaitsee Victoria Docks -alueella, lähellä vedenrantaa.Kohteen sijainti maa on Iso-Britannia.

Jätä kommentti