Halvat lennot Esch-sur-Alzette

Nähtävyydet ja kohteet

1. Esch-sur-Alzetten kaupungintalo

Esch-sur-Alzetten kaupungintalo on historiallinen rakennus, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Rakennus on peräisin 1800-luvulta ja sen arkkitehtuurissa näkyy jugendtyylin vaikutteita. Kaupungintalo on avoinna yleisölle ja siellä voi ihailla esimerkiksi viktoriaanisia huonekaluja ja maalauksia.

2. Belvalin teräshanat

Belvalin teräshanat ovat Esch-sur-Alzetten tunnetuin maamerkki. Nämä entiset terästehtaan rakennukset on kunnostettu ja muutettu nykyaikaiseksi kaupunkikeskukseksi, jossa yhdistyvät historia ja moderni arkkitehtuuri. Alueella on useita ravintoloita, kauppoja ja kulttuurikohteita, kuten elokuvateatteri ja musiikkisali.

3. Parc Gaalgebierg

Parc Gaalgebierg on kaunis puisto, joka tarjoaa virkistystä kaupunkilaisille. Puistossa on kävelyreittejä, viheralueita ja leikkikenttiä. Puiston korkeimmalta kohdalta avautuu upea näköala ympäröivään luontoon ja kaupunkiin.

4. Rockhal-konserttikeskus

Rockhal on suuri konserttikeskus, joka tarjoaa monipuolista musiikkiohjelmaa. Täällä esiintyvät paitsi kotimaiset ja kansainväliset artistit, myös paikalliset bändit ja muusikot. Rockhalissa on kaksi konserttisalia, joista suurempi vetää jopa yli 6 000 ihmistä.

5. National Resistance Museum

National Resistance Museum (Musée National de la Résistance) kertoo Luxemburgin historiaan liittyvistä tapahtumista toisen maailmansodan aikana ja vastarintaliikkeen toiminnasta. Museossa näytetään aitoja esineitä, valokuvia ja dokumentteja, jotka auttavat ymmärtämään aikakauden haasteita ja sankaritekoja.

6. Aaltososion museokompleksi

Aaltososion museokompleksi (Maison de l’Acier) esittelee terästehtaaseen liittyvän teollisuushistorian. Museossa voi tutustua teräksen valmistukseen ja tehdä opastettuja kierroksia entisissä tehdasrakennuksissa. Kompleksissa on myös näyttelyitä, jotka valottavat terästehtaan merkitystä kaupungin kehitykselle.

7. Place de l’Europe

Place de l’Europe on kaupungin keskeinen aukio, joka toimii kohtaamis- ja tapahtumapaikkana. Aukiolla järjestetään markkinoita, konsertteja ja muita tapahtumia. Alueella on myös runsaasti ravintoloita, kahviloita ja kauppoja, jotka tarjoavat vilkasta ilmapiiriä.

8. Leudelin luonnonpuisto

Leudelin luonnonpuisto sijaitsee Esch-sur-Alzetten lähellä ja on suosittu retkikohde luonnosta nauttiville. Puistossa on ulkoilureittejä, piknik-alueita ja näköalatasanteita. Alueella voi ihailla kauniita maisemia ja tutustua paikalliseen kasvistoon ja eläimistöön.

Kulttuuri ja Historia

Kulttuuri:

1. Esch-sur-Alzette on kuuluisa monista kulttuuritapahtumistaan, kuten Rockhalista, joka on suuri konsertti- ja tapahtumapaikka.
2. Kaupungissa on useita museoita, kuten Musée national de la Résistance, joka kertoo Luxemburgin vastarinnan historiasta.
3. Belvalin alueella sijaitsee La Fondation de l’Architecture et de l’Ingénierie, joka on arkkitehtuurin ja insinööritaidon museo.
4. Galerie Nationale de la Ville de Luxembourg järjestää säännöllisesti näyttelyitä, jotka esittelevät eri taiteenalojen nykytaidetta.

Historia:

1. Esch-sur-Alzette on Luxemburgin toiseksi suurin kaupunki ja sillä on pitkä historia, joka ulottuu takaisin roomalaisaikaan.
2. Kaupunki kasvoi teollisuuden ja kaivostoiminnan ansiosta 1800-luvulla. Teräs- ja kaivosteollisuus oli keskeinen osa kaupungin taloutta.
3. Toisen maailmansodan aikana Esch-sur-Alzette oli Luxemburgin vastarintaliikkeen keskus ja kaupunki kärsi suuresti sodasta.
4. Nykyään kaupunki on muuttunut teollisuuskaupungista nykyaikaiseksi ja kehittyneeksi kaupungiksi, joka tarjoaa monipuolisia kulttuuritapahtumia ja nähtävyyksiä.

Ruokailu ja Ravintolat

1. Parhaat ravintolat

Esch-sur-Alzettessa on useita huippuravintoloita, jotka tarjoavat laajan valikoiman erilaisia ruokakulttuureja ja makuelämyksiä. Näihin ravintoloihin kuuluvat muun muassa:

– Restaurant Clairefontaine: Laadukas ranskalainen ravintola, joka on tunnettu herkullisista klassisista ranskalaisista ruokalajeistaan.
– Rocas: Moderni sushiravintola, jossa tarjoillaan tuoreita ja laadukkaita sushia ja muita japanilaisia ruokia.
– El Barrio: Suosittu meksikolainen ravintola, joka tarjoaa aitoja meksikolaisia makuelämyksiä, kuten tacoja, tortilloja ja guacamolea.
– Restaurant Klenge Casino: Tyylikäs ravintola, jossa tarjoillaan kansainvälisiä ruokalajeja modernilla twistillä. Ravintolan keittiö keskittyy erityisesti tuoreisiin ja paikallisiin raaka-aineisiin.
– Restaurant De Pefferkär: Perinteinen luxemburgilainen ravintola, jossa voi maistella maan omia herkkuja, kuten ”Judd mat Gaardebounen” (savustettu possunliha ja vihreät pavut) tai ”Bouneschlupp” (vihanneskeitto).

2. Kahvilat ja leipomot

Esch-sur-Alzettessa on myös hyviä kahviloita ja leipomoita, joissa voi nauttia aamiaista, lounasta tai vain rentoutua kahvikupposen äärellä. Joitakin suosittuja kahviloita ja leipomoita kaupungissa ovat:

– Kaempff-Kohler: Perinteinen leipomo, jossa voi ostaa tuoreita leivonnaisia, kuten croissantteja, patonkeja ja leivoksia. Tarjolla on myös laaja valikoima kahveja ja muita juomia.
– Chocolate House Nathalie Bonn: Kahvila ja suklaapuoti, jossa voi nauttia herkullisista suklaatuotteista, kakuista ja leivonnaisista. Tarjolla on myös erilaisia kahvijuomia, teelaatuja ja kuumia kaakaoita.
– Café Restaurant Bel-Air: Tyylikäs kahvila-restaurantti, joka tarjoaa maukasta ruokaa, kuten salaatteja, pastoja ja burgereita, sekä laadukasta kahvia ja muita juomia.
– Café du Centre: Viihtyisä kahvila, jossa voi nauttia lounasta tai kahvitella leivonnaisten ja pienten suolaisten välipalojen kera.
– Kulturbrauerei: Ravintola ja olutpanimo, jossa voi maistella paikallista olutta ja samalla nauttia esimerkiksi burgeria tai pizzaa.

3. Katukeittiö

Esch-sur-Alzettessa on myös tarjolla erilaisia katukeittiövaihtoehtoja, joissa voi nauttia nopeista ja herkullisista välipaloista. Joitakin suosittuja katukeittiöitä kaupungissa ovat:

– Foodtrucks: Esch-sur-Alzettessa järjestetään erilaisia tapahtumia, joissa voi maistella eri maiden ruokakulttuureja. Tällöin usein paikalle saapuu myös erilaisia ruokatruckeja, jotka tarjoavat esimerkiksi hampurilaisia, tacoleipiä ja muita pikaruokavaihtoehtoja.
– Markkinat: Kaupungin markkinoilla voi usein ostaa tuoreita paikallisia tuotteita, kuten juustoja, leikkeleitä, hedelmiä ja vihanneksia. Monilla markkinoilla on myös myyntipisteitä, joista voi ostaa esimerkiksi makkaraa, wok-ruokia tai crepejä.
– Hot Dog -kojut: Esch-sur-Alzettessa löytyy myös useita hot dog -kojuja, joissa voi ostaa herkullisia ja nopeasti valmistettuja hodareita. Näitä kojuja on usein eri puolilla kaupunkia, mikä tekee niiden löytämisestä helppoa.

Vapaa-ajan aktiviteetit

1. Kulttuurielämykset

Esch-sur-Alzettessa on useita kulttuurielämyksiä tarjoavia kohteita, kuten teattereita, elokuvateattereita, taidemuseoita ja gallerioita. Esimerkiksi Kulttuurikeskus Kulturfabrik järjestää säännöllisesti konsertteja, teatteriesityksiä ja muita tapahtumia. Centre National de l’Audiovisuel -elokuvamuseo puolestaan esittelee elokuvan historiaa ja järjestää näytöksiä. Kaupungin läheisyydessä sijaitsee myös ulkoilmateatteri Théâtre en Plein Air de Wiltz, jossa voi nauttia esityksistä kesäaikaan.

2. Urheilu

Esch-sur-Alzette tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia urheilun harrastamiseen. Kaupungissa on lukuisia urheiluseuroja, joissa voi harrastaa esimerkiksi jalkapalloa, koripalloa, tennistä ja uintia. Kaupungin lähellä sijaitsevat metsät ja luontopolkuverkosto tarjoavat myös mahdollisuuden ulkoiluun ja retkeilyyn. Lisäksi kaupungissa on urheilukeskus, jossa on muun muassa kuntosalit, uima-allas ja palloiluhalli.

3. Luontokohteet

Esch-sur-Alzette sijaitsee vehreän Alzette-joen laaksossa ja tarjoaa kauniita luontokohteita. Esimerkiksi Belvauxin puistoalueella voi tehdä kävelyretkiä ja nauttia kauniista maisemista. Kaupungin lähellä sijaitsevat myös muut luonnonpuistot ja metsäalueet, joissa voi harrastaa luontoretkiä ja ulkoilua. Esch-sur-Alzettessa on myös Eurooppa-puiston vieressä sijaitseva Zolwer Steebierg -luontopolku, joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua alueen eläimistöön ja kasvillisuuteen.

4. Ostokset

Esch-sur-Alzettessa on monia ostosmahdollisuuksia. Kaupungin keskustassa sijaitsee useita kauppoja ja tavarataloja, jotka tarjoavat erilaisia tuotteita vaatteista elektroniikkaan. Bauhaus ja Cactus Market ovat suosittuja kauppakeskuksia, joissa voi tehdä ostoksia monien eri kauppojen valikoimasta. Lisäksi kaupungissa järjestetään säännöllisesti markkinoita, joilta voi ostaa paikallisia tuotteita ja herkkuja.

5. Ravintolat ja kahvilat

Esch-sur-Alzette tarjoaa monipuolisia ravintola- ja kahvilavaihtoehtoja eri makumieltymyksiin. Kaupungissa on erilaisia paikallisia ja kansainvälisiä ravintoloita, joissa voi nauttia hyvästä ruoasta. Lisäksi kaupungin keskustassa on useita kahviloita, joissa voi istahtaa hetkeksi ja nauttia kahvista tai leivonnaisista.

6. Kulttuuritapahtumat

Esch-sur-Alzetteen järjestetään erilaisia kulttuuritapahtumia ympäri vuoden. Esimerkiksi vuosittainen Schueberfouer on suuri huvipuisto- ja markkinafestivaali, jossa on runsaasti huvipuistolaitteita, ruokakojuja ja esiintymislavoja. Lisäksi kaupungissa järjestetään erilaisia konsertteja, teatteriesityksiä, taidenäyttelyjä ja muita kulttuuritapahtumia, jotka tarjoavat kävijöille monipuolisia elämyksiä.

Suositut hotellit Esch-sur-Alzettessa

1. Hotel de la Poste

Hotel de la Poste sijaitsee kaupungin keskustassa ja tarjoaa mukavia huoneita sekä ravintolan ja baarin. Hotellissa on myös ilmainen WiFi ja pysäköintimahdollisuus.

2. Hotel Mercure Esch Alzette

Hotel Mercure Esch Alzette on moderni hotelli, joka sijaitsee kaupungin liikealueella. Hotellissa on tyylikkäitä huoneita, kuntokeskus, ravintola ja baari.

3. Ibis Esch Belval

Ibis Esch Belval on kätevä sijainti kaupungin Belvalin alueella. Hotellissa on yksinkertaisia mutta mukavia huoneita sekä ravintola ja baari.

4. Hotel Gulliver

Hotel Gulliver sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa ja tarjoaa mukavia huoneita sekä ravintolan. Hotellin vieressä on myös ilmainen pysäköintialue.

5. Hotel de la Basilique

Hotel de la Basilique on viehättävä hotelli, joka sijaitsee lähellä Eschin basilikaa. Hotellissa on mukavat huoneet, ravintola ja baari.

Turvallisuus ja Terveys

Turvallisuus

Esch-sur-Alzette on yleisesti ottaen turvallinen kaupunki, ja rikollisuusaste on melko matala. Poliisin läsnäolo on vahva, ja he valvovat kaupungissa järjestystä. Pysy kuitenkin valppaana ja huolellisena matkatessasi muissa maissa tapahtuneiden varkauksien ja taskuvarkauksien vuoksi.

Poliisi

Luxemburgin poliisi (Grand Ducal Police) vastaa turvallisuudesta Esch-sur-Alzettessa. Heidän yhteystietonsa ovat seuraavat:
– Hätätilanteet: 112
– Rikostapaukset ja ei-hätätilanteet: 113
– Poliisiasema Esch-sur-Alzette: 5, rue Brill, L-4044 Esch-sur-Alzette, puh. +352 24452-1000

Tulipalo

Palokunnat vastaavat palotapauksista Esch-sur-Alzettessa. Yleinen hätänumero on 112. Kaupungissa on useita paloasemia, jotka turvaavat nopean reaktion tilanteessa.

Terveyspalvelut

Esch-sur-Alzette tarjoaa monenlaisia terveyspalveluita asukkailleen. Kaupungista löytyy sairaaloita, terveyskeskuksia, apteekkeja ja muita terveydenhuollon tarjoajia. Esch-sur-Alzettessa on myös päivystävä sairaala, jossa voidaan hoitaa kiireellisiä tapauksia.

Sairaalan yhteystiedot

– Centre Hospitalier Emile Mayrisch (CHEM): 5, rue Emile Mayrisch, L-4240 Esch-sur-Alzette, puh. +352 2755-1

Päivystyskeskus

Centre Hospitalier Emile Mayrisch (CHEM) toimii myös päivystyskeskuksena, joka on tarkoitettu kiireellistä hoitoa tarvitseville potilaille. Päivystyskeskuksessa hoidetaan äkillisiä sairauksia, vammoja ja muita terveysongelmia.

Apteekit

Esch-sur-Alzettessa on useita apteekkeja, joiden valikoimasta voi löytää reseptilääkkeitä, itsehoitolääkkeitä ja muita apteekkituotteita. Apteekit tarjoavat myös neuvontaa ja opastusta lääkkeiden käytössä.
– Esimerkki: Grande Pharmacie de l’Esplanade, 32, avenue de la Gare, L-4050 Esch-sur-Alzette, puh. +352 54 08 77

Rannat ja Vesistöt:

1. Vesistöt

Esch-sur-Alzette sijaitsee Alzette joen varrella. Alzette on Luxemburgin toiseksi pisin joki, joka halkoo maata noin 73 kilometrin matkan. Joki tarjoaa mahdollisuuksia patikointiin, pyöräilyyn ja veneilyyn. Esch-sur-Alzettessa joki kulkee kaupungin läpi, tarjoten kauniita maisemia ja kävelyreittejä sen varrella.

2. Tervetuloa terveyslaiturille!

Kaupungissa on monia terveyslaitureita ja kylpylöitä, kuten Bela Naturkrop a Tautscht St mat Saint-Hubert. Nämä tarjoavat rentoutumis- ja terveyspalveluja, kuten kylpyjä ja hierontoja, sekä mahdollisuuksia nauttia kauniista luontomaisemista. Täällä voit kokea rauhallisen ja rentouttavan päivän vesielementtien äärellä.

3. Lenkkipolut ja luontopolku

Esch-sur-Alzetten ympäristössä on useita lenkkipolkuja ja luontopolkuja. Nämä polut tarjoavat mahdollisuuden ulkoiluun ja luonnon kauneuden ihailuun. Voit nauttia kauniista maisemista ja virkistävästä ilmasta kävellessäsi tai juostessasi ympäriinsä. Joillakin poluilla on myös opaskylttejä, jotka kertovat alueen kasveista ja eläimistä.

4. Belvalin lampi

Belvalin lampi on luonnonkaunis järvi, joka sijaitsee Esch-sur-Alzetten lähellä. Järven ympärillä on kävelyreittejä ja viheralueita, joissa voit rentoutua ja nauttia luonnosta. Lampi tarjoaa myös mahdollisuuden kalastukseen ja piknikille. Tämä on suosittu paikka paikallisten asukkaiden ja turistien keskuudessa.

5. Uima-altaat ja kylpylät

Esch-sur-Alzetten läheisyydessä on myös useita uima-altaita ja kylpylöitä, kuten Centre Aquatique Krounebierg. Nämä tarjoavat mahdollisuuden uimiseen ja rentoutumiseen veden äärellä. Kylpylöissä voit nauttia porealtaista, saunoista ja hieronnoista. Ne ovat täydellisiä paikkoja viettää päivä perheen tai ystävien kanssa.

Yöelämä ja Viihde

1. Baarit ja pubit

Esch-sur-Alzettessa on useita baareja ja pubeja, joissa voi nauttia juomista ja viettää iltaa ystävien kanssa. Suosittuja paikkoja ovat esimerkiksi Brasserie Nationale, No Mans Land Pub ja Le Pacha.

2. Ravintolat

Kaupungissa on monipuolinen valikoima ravintoloita, jotka tarjoavat erilaisia ruokakokemuksia. Voit löytää esimerkiksi perinteisiä luxemburgilaisia ravintoloita, italialaisia, kiinalaisia, intialaisia ja muita kansainvälisiä vaihtoehtoja.

3. Klubit ja yökerhot

Esch-sur-Alzettessa on joitain yökerhoja, joissa voi tanssia ja nauttia musiikista. Klubikohtainen tarjonta saattaa vaihdella, mutta yleisesti ottaen kaupungissa voi kokea elävää musiikkia, DJ-esityksiä ja erilaisia teemailtoja.

4. Elokuvateatterit

Kaupungissa on useita elokuvateattereita, joissa voi käydä katsomassa uusimpia elokuvia. Paikalliset elokuvateatterit tarjoavat sekä paikallisia että kansainvälisiä elokuvia eri genreistä.

5. Teatterit ja esitystaiteet

Esch-sur-Alzettessa voi myös nauttia teatteriesityksistä ja muista esitystaiteen muodoista. Esimerkiksi kaupunginteatteri Centre National de l’Audiovisuel esittää erilaisia näytelmiä ja muita esityksiä.

6. Konsertit ja live-musiikki

Kaupungissa järjestetään myös erilaisia konsertteja ja live-musiikki tapahtumia. Esch-sur-Alzette tunnetaan erityisesti suuresta konserttitalostaan Rockhalista, joka on yksi Euroopan johtavista keikkapaikoista.

7. Muut viihdetapahtumat

Kaupungissa järjestetään myös muita viihde- ja kulttuuritapahtumia, kuten festivaaleja, markkinoita ja taidenäyttelyitä. Näistä tapahtumista voi löytää erilaisia aktiviteetteja ja viihtymismahdollisuuksia.

Luontokohteet ja retkeily

Belval Nature Park

Belval Nature Park on suosittu retkeilyalue Esch-sur-Alzettessa. Siellä on kauniita maisemia, vehreitä niittyjä, metsiä ja järviä. Alueella on myös polkuja ja reittejä, joita pitkin voi patikoida tai pyöräillä. Lisäksi alueella järjestetään erilaisia opastettuja retkiä ja luontotapahtumia.

Minett Park

Minett Park on entinen teollisuusalue, joka on nykyään muutettu luontopuistoksi. Alueella on vanhoja teollisuusrakennuksia, kuten hiilikaivoksia ja tehtaita, jotka ovat osa Luxemburgin teollisen perinnön listausta. Minett Park tarjoaa mahdollisuuden tutustua sekä teollisuushistoriaan että ympäröivään luontoon. Alueella voi kävellä poluilla ja tutustua näyttelyihin.

Tonnenhaff

Tonnenhaff on luonnonkaunis järvi Esch-sur-Alzettessa. Se sijaitsee vehreän metsän ympäröimänä ja tarjoaa mahdollisuuden rentoutua ja nauttia luonnosta. Järven rannalla on nurmialueita, joilla voi levittää viltin ja viettää aikaa perheen tai ystävien kanssa. Tonnenhaffilla voi myös vuokrata soutuveneitä tai kalastaa.

Esch-sur-Alzetten puistot

Esch-sur-Alzettessa on useita puistoja, joissa voi nauttia luonnosta ja viettää aikaa ulkona. Esimerkiksi Parc Gaalgebierg tarjoaa kauniita kävely- ja pyöräilyreittejä sekä viheralueita piknikille. Lisäksi Belvedere Park tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin ja Alzette-joelle.

Esch-sur-Alzette lähialueet

Esch-sur-Alzette ympäristössä on myös muita luontokohteita, kuten erilaisia metsiä ja luonnonpuistoja, joissa voi patikoida ja tutustua Luxemburgin maaseutumaisemiin. Esimerkiksi Syrdall Schwemm luonnonpuistossa voi tutustua vehreisiin maisemiin ja harvinaisiin kasvi- ja eläinlajeihin. Lisäksi Hesperange lähellä tarjoaa mahdollisuuden retkeilyyn ja ulkoiluun kauniissa ympäristössä.Error: Request timed out: HTTPSConnectionPool(host=’api.openai.com’, port=443): Read timed out. (read timeout=600)

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Esch-sur-Alzette -näköalatasanne

Esch-sur-Alzette -näköalatasanne sijaitsee kaupungin keskustassa ja tarjoaa upean näköalan ympäröivään maisemaan. Täältä voi ihailla kaupungin hienoja arkkitehtuurisia nähtävyyksiä ja kauempana levittäytyvää Alzette-joen laaksoa.

2. Belvauxin observatorio

Belvauxin observatorio on tärkeä näköalapaikka, josta voi ihastella kaunista Esch-sur-Alzeten kaupunkia ja sen ympäristöä. Observatorio tarjoaa ainutlaatuisen näköalan kaupungin kattojen yli ja sitä ympäröiville metsäisille kukkuloille.

3. Hauts Fourneaux -panoraamatasanne

Hauts Fourneaux -panoraamatasanne sijaitsee vanhalla terästehtaalla ja tarjoaa upean näköalan kaupungin teollisuusmaisemiin. Tältä tasanteelta voi nähdä historiallisen terästehtaan rauniot ja maiseman, joka kuvastaa alueen teollista historiaa.

4. Red Rock -näköalapaikka

Red Rock -näköalapaikka sijaitsee Esch-sur-Alzeten eteläpuolella ja sitä ympäröivät upeat punertavat kalliot. Tältä paikalta on upeat näkymät kaupungin ylle sekä ympäröivään luontoon, kuten metsäisiin kukkuloihin ja laaksoon.

5. Esch Belval -näköalatasanteet

Esch Belval -alueella sijaitsee useita näköalatasanteita, joista voi ihailla kaupungin moderneja ja historiallisia nähtävyyksiä. Näitä tasanteita yhdistää kävelyreitti, joka tarjoaa erilaisia näkökulmia Esch-sur-Alzeten maisemiin.

6. Keskustan katot ja tornit

Esch-sur-Alzeten keskustassa on useita korkeita rakennuksia ja kirkkojen torneja, joista voi nousta ihailemaan kaupungin kaunista panoraamaa. Näillä näköalapaikoilla voi nähdä kaupungin elämän vilinää ja ympäröiviä maisemia eri vuodenaikoina.

7. Zapplaanin puisto

Zapplaanin puisto on kaunis viheralue lähellä Esch-sur-Alzeten keskustaa ja tarjoaa näköalan kaupungin ylle. Puiston kukkulalta voi ihailla kaupungin rakennuksia ja vehreää ympäristöä, ja samalla nauttia rauhallisesta ympäristöstä ja ulkoilusta.

8. Rotenbergin linnoitus

Rotenbergin linnoitus sijaitsee kaupungin lähellä korkealla kukkulalla ja tarjoaa upean näköalan Esch-sur-Alzeten yli. Linnoituksessa voi tutustua alueen historialliseen arvoon ja samalla nauttia maisemista, jotka ulottuvat kaupunkiin ja sen ympäristöön.Kohteen sijainti maa on Luxemburg.

Jätä kommentti