Halvat lennot Palanga

Nähtävyydet ja kohteet

Palangan rantakatu

Palangan rantakatu on kaupungin suosituin nähtävyys, joka tarjoaa upeat merinäkymät ja viehättävän katuilmapiirin. Rantakadulle on keskitetty lukuisia ravintoloita, kahviloita ja putiikkeja, joista voi löytää paikallisia herkkuja, matkamuistoja ja muita ostettavia tavaroita. Rantakadulla voi nauttia kävelyistä meren rannalla, istuskella terasseilla ja nauttia kauniista auringonlaskuista.

Kulttuuriset kohteet

Palangan historiallinen museo

Palangan historiallinen museo sijaitsee kaupungin keskustassa ja se tarjoaa matkailijoille ja paikallisille mahdollisuuden tutustua alueen historiaan ja kulttuuriin. Museon näyttelyissä on esillä arkeologisia löytöjä, perinnetekstiilejä ja muita kulttuuriesineitä, jotka kertovat alueen menneisyydestä. Museon alueella järjestetään myös erilaisia tapahtumia, kuten teemallisia näyttelyitä ja työpajoja.

Palangan kirkko

Palangan kirkko on vaikuttava gotiikka-tyylinen rakennus, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Kirkko on rakennettu 1400-luvulla ja se on suosittu vierailukohde arkkitehtuurin ja historian ystäville. Kirkon sisällä on kauniita maalauksia, veistoksia ja koristeellisia yksityiskohtia. Vierailijat voivat osallistua myös kirkon järjestämiin jumalanpalveluksiin ja musiikkitapahtumiin.

Luonnolliset kohteet

Palangan puisto

Palangan puisto on suuri viheralue, joka tarjoaa mahdollisuuksia ulkoiluun, piknikille ja rentoutumiseen luonnon keskellä. Puistossa on kauniita kävelyreittejä, penkkejä istuskeluun, leikkipaikkoja lapsille ja maisemapuutarhoja. Puisto on erityisen suosittu kesäaikaan, jolloin siellä järjestetään erilaisia tapahtumia, kuten ulkoilmanäytöksiä ja konsertteja.

Viihdekohteet

Palanga Spa-kompleksi

Palanga Spa-kompleksi on ylellinen kylpylähotelli, joka tarjoaa kaiken tarvittavan rentouttavaan lomaan. Kylpylässä on uima-altaita, hierontapalveluita, saunoja ja muita rentoutumismahdollisuuksia. Lisäksi kompleksi sisältää ravintoloita, baareja, kauppoja ja muita viihdetiloja, joissa vierailijat voivat nauttia esimerkiksi illallisista, juomista ja ostoksista.

Puutarha-maijan huvipuisto

Puutarha-maijan huvipuisto on lapsiperheiden suosima kohde, joka tarjoaa monenlaista viihdettä ja aktiviteetteja. Huvipuistossa on useita laitteita ja pelejä, kuten karuselleja, vuoristoratoja, tivoli-standeja ja peliautomaatteja. Lisäksi huvipuistossa järjestetään erilaisia tapahtumia, kuten sirkusesityksiä ja konsertteja.

Kulttuuri ja Historia

1. Palangan museo

Palangan museo sijaitsee Palangan keskustassa ja se on omistettu Palangan historiaan ja kulttuuriin. Museossa on näyttelyitä muun muassa Palangan kalastusperinteistä, paikallisesta käsitöistä ja arkeologiasta.

2. Amber-museo

Amber-museo on ainutlaatuinen museo, joka esittelee meripihkaa ja sen historiaa. Museossa voi nähdä erilaisia meripihkalöytöjä sekä oppia meripihkan muodostumisprosessista ja sen käytöstä läpi vuosisatojen.

3. Birute-puisto ja Birutėn linna

Birute-puisto on kaunis luonnonpuisto Palangassa, ja siellä sijaitsee myös Birutėn linna. Legendojen mukaan Liettuan muinainen kuningatar Birutė asui tässä linnassa. Paikka tarjoaa mahdollisuuden tutustua sekä paikallisen historian että luonnonkauniiseen ympäristöön.

4. Palangan Rambyn puisto

Rambyn puisto on keskeinen osa Palangan kaupunkia ja sen historiaa. Puistossa sijaitsee muun muassa Juliusz Slowacki -muistomerkki. Puisto on suosittu paikka kaupunkilaisille ja matkailijoille viettää aikaa ja nauttia kauniista maisemista.

5. Palangan ranta ja rantapromenadi

Palangan ranta ja rantapromenadi ovat tärkeitä kulttuurisia ja historiallisia kohteita. Ranta on ollut suosittu matkailukohde jo pitkään. Rantapromenadilla voi ihailla historiallisia rakennuksia ja nauttia meren tuulista.

6. Palangan kirkko

Palangan kirkko on vuonna 1897 rakennettu historiallinen kirkkorakennus. Kirkko edustaa uusgoottilaista tyyliä ja se on yksi kaupungin tunnistettavimmista maamerkeistä. Kirkossa voi ihailla kaunisten lasimaalausten ja koristemaalauksien yksityiskohtia.

7. Vanha luotsitalo

Vanha luotsitalo on historiallinen rakennus, joka sijaitsee Palangan keskustassa. Talo on peräisin 1800-luvulta ja se toimi aikanaan luotsien asuntona. Nykyään siellä toimii museo, jossa voi oppia luotsien työstä ja tutustua talon historiaan.

8. Palangan sillat

Palangassa on useita historiallisia siltoja, jotka ovat tärkeitä osia kaupungin kulttuuriperintöä. Esimerkiksi Tiiralankosken silta ja Birutėn sillat tarjoavat mielenkiintoisen näkymän kaupungin historiaan ja ympäröivään luontoon.

9. Kretingan linnanrauniot

Lähellä Palangaa sijaitsevat Kretingan linnanrauniot ovat kiinnostava historiallinen kohde. Keskiaikainen linna tuhoutui 1600-luvulla, mutta sen rauniot ovat yhä nähtävillä. Alueella voi tutustua linnoituksen historiaan ja ihailla kaunista maisemaa.

Ruokailu ja Ravintolat

Ruokakulttuuri

– Palanga tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia ruokakulttuureja.
– Liettualainen ruoka on vahvasti läsnä, ja paikallisia erikoisuuksia voi kokeilla useissa ravintoloissa.
– Lisäksi kaupungissa on tarjolla kansainvälisiä ruokavaihtoehtoja kuten italialaista, kiinalaista ja japanilaista ruokaa.

Ravintolat

– Palangassa on useita korkeatasoisia ravintoloita, joissa voi nauttia laadukkaasta ruoasta ja palvelusta.
– Ravintolat tarjoavat sekä perinteisiä liettualaisia ruokia että kansainvälisiä makuelämyksiä.
– Useimmat ravintolat sijaitsevat kaupungin keskustassa, lähellä pääkatua, ja tarjoavat miellyttävän ilmapiirin.

Kahvilat

– Palangassa on runsaasti kahviloita, joissa voi nauttia paikallisista leivonnaisista ja kahvijuomista.
– Kahvilat tarjoavat myös kevyempiä lounasvaihtoehtoja, kuten salaattia ja voileipiä.
– Monissa kahviloissa voi viettää rentouttavan hetken esimerkiksi lukien kirjoja tai nauttien kaupungin tunnelmasta.

Baarit ja pubit

– Palangassa on useita baareja ja pubeja, joissa voi nauttia virvokkeita ja rentoutua.
– Baareissa voi maistella paikallisia oluita sekä muita juomia.
– Joissakin baareissa järjestetään live-musiikkia ja muita tapahtumia.

Katuruoka

– Kaupungin keskustan alueella on useita katuruokakojuja ja -ravintoloita.
– Katuruokakojuista voi ostaa muun muassa grilliruokaa, crepesejä ja paikallisia välipaloja.
– Katuruokaa tarjoavat paikat ovat suosittuja lounaspaikkoja ja tarjoavat edullisia vaihtoehtoja ruokailuun.

Vapaa-ajan Aktiviteetit

Rannalla rentoutuminen

Palangassa sijaitseva pitkä hiekkaranta tarjoaa mahdollisuuden rentoutumiseen auringonoton ja merestä nauttimisen parissa. Rannalla voit vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja sekä osallistua erilaisiin vesiaktiviteetteihin, kuten uimiseen, melontaan ja vesihiihtoon.

Promenadikävelyt

Kaupungin läpi kulkeva Promenadi on suosittu kävelyreitti, joka tarjoaa kauniita merinäkymiä ja vie kävelijät vilkkaan keskustan läpi. Promenadilta löytyy myös useita ravintoloita ja kahviloita, joissa voi pysähtyä tauolle.

Puistot ja luontopolku

Palangasta löytyy useita kauniita puistoja, joista suosittuja ovat esimerkiksi Birute-puisto ja Amber-museon ympäristössä sijaitseva kasvitieteellinen puutarha. Kaupungissa on myös luontopolku, joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua paikalliseen luontoon ja nauttia rauhallisesta kävelystä.

Golf

Palangassa on useita golfkenttiä, joissa golf-harrastajat voivat pelata. Paikallisilla kentillä on hyvät harjoitusmahdollisuudet sekä ammattitaitoiset opettajat.

Keskustan ostosmahdollisuudet

Palangan keskustassa on lukuisia kauppoja ja putiikkeja, joista voi tehdä ostoksia. Keskustan vilkkailla kävelykaduilla on tarjolla muun muassa vaatteita, kenkiä, koruja ja tuliaisia.

Vesipuisto ja huvipuisto

Palangasta löytyy vesipuisto, joka tarjoaa vesiliukumäkiä, allasalueita ja muita vesiaktiviteetteja. Lisäksi kaupungissa on pieni huvipuisto, jossa voi huvitella erilaisissa laitteissa ja pelata pelejä.

Kulttuurielämykset

Palangan kulttuuritarjonta on monipuolinen. Kaupungissa järjestetään erilaisia konsertteja, teatteriesityksiä, taidenäyttelyitä ja muita tapahtumia. Kaupungissa sijaitsee myös museoita, kuten Amber-museo, joka esittelee alueen meripihkan historiaa.

Suositut hotellit Palangassa:

1. Hotel Palanga Spa Luxury:

– Hotel Palanga Spa Luxury sijaitsee aivan Palangan rannan läheisyydessä ja tarjoaa ylellisiä huoneita ja sviittejä.
– Hotellissa on oma spa-keskus, jossa asiakkaat voivat rentoutua erilaisissa hoidoissa ja nauttia saunan sekä uima-altaan tarjoamasta rentoutumisesta.
– Ravintola tarjoaa herkullisia aterioita ja valikoiman korkeatasoisia juomia.
– Hotellilla on myös kokoustilat ja mahdollisuus järjestää erilaisia tapahtumia.

2. Amberton Green Apartments Hotel:

– Amberton Green Apartments Hotel sijaitsee kauniilla alueella, vain lyhyen kävelymatkan päässä Palangan rannasta.
– Hotellissa on moderneja ja tyylikkäitä huoneistoja, joissa on oma keittiö ja parveke.
– Hotellin alueelta löytyy myös ravintola, jossa tarjoillaan paikallisia ja kansainvälisiä ruokia.
– Hotelli tarjoaa asiakkailleen myös ilmaisen pysäköinnin ja Wi-Fi-yhteyden.

3. Hotel Vanagupe:

– Vanagupe sijaitsee vehreässä ympäristössä ja tarjoaa tyylikkäitä huoneita, joista osassa on oma parveke.
– Hotellissa on hyvin varustettu kylpylä, jossa asiakkaat voivat nauttia erilaisista hoidoista ja rentoutua.
– Ravintolasta löytyy laaja valikoima herkullisia ruokia ja juomia.
– Hotelli tarjoaa myös mahdollisuuden järjestää erilaisia tapahtumia ja kokouksia.

4. Palanga Park Hotel:

– Palanga Park Hotel sijaitsee rauhallisella alueella, lähellä Palangan puistoa ja kävelykadun vilinää.
– Hotellissa on viihtyisiä huoneita, joista osa tarjoaa kauniin näköalan puutarhaan.
– Hotellin ravintola tarjoilee paikallisia ja kansainvälisiä ruokia.
– Asiakkaat voivat rentoutua hotellin viihtyisässä puutarhassa tai saunoissa.

5. Hotel Pušų Paunksnėje:

– Hotel Pušų Paunksnėje sijaitsee rauhallisella alueella, vain lyhyen kävelymatkan päässä rannasta.
– Hotellissa on moderneja ja tyylikkäitä huoneita, joissa on kaikki tarvittavat mukavuudet.
– Ravintola tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ruokia ja juomia.
– Hotellilla on myös oma puutarha ja terassi, joissa asiakkaat voivat rentoutua.

6. Palanga Spa Design

– Palanga Spa Design on tyylikäs hotelli rauhallisella alueella, lähellä merta.
– Hotellissa on moderneja ja viihtyisiä huoneita, joista osa tarjoaa näköalan merelle.
– Hotellialueelta löytyy spa-keskus, jossa asiakkaat voivat nauttia erilaisista hoidoista ja rentoutua saunoissa.
– Ravintolasta löytyy laaja valikoima herkullisia ruokia ja juomia.

Turvallisuus ja terveys Palangassa

Turvallisuus

– Palanga on yleisesti ottaen turvallinen kaupunki, ja vakavia turvallisuusongelmia esiintyy harvoin.
– Tavanomainen varovaisuus kaupungilla liikkuessa on kuitenkin suositeltavaa, kuten arvotavaroista huolehtiminen ja muilta kaduilla kulkevilta henkilöiltä etäisyyden pitäminen.
– Matkailijoille suositellaan pitämään huoli omista tavaroistaan ja välttämään näkyvien arvoesineiden esille laittamista.
– Poliisipalvelut toimivat Palangassa, ja tarvittaessa apua voi pyytää poliisiasemalta tai soittamalla hätänumeroon 112.

Terveys

– Palangassa on useita terveyskeskuksia, joissa voi saada perusterveydenhuollon palveluita.
– Pienissä vaivatapauksissa voi hakeutua apteekkiin, jossa farmaseutti voi antaa neuvoja ja tarvittaessa myydä itsehoitolääkkeitä.
– Vakavammissa terveysongelmissa suositellaan kääntymään lääkärin tai sairaalan puoleen. Lähimmät sairaalat sijaitsevat Klaipedan kaupungissa, noin 30 kilometrin päässä Palangasta.
– Matkailijoiden on suositeltavaa ottaa matkavakuutus, joka kattaa myös mahdolliset terveyspalvelut ulkomailla.
– Ravintoloissa ja ruokapaikoissa kannattaa noudattaa hygieniasuosituksia, kuten pestä kädet ennen ateriaa ja syödä hyvämaineisissa paikoissa.
– Palangassa on hyvä juomaveden laatu, mutta ulkomaalaisille saattaa suositella pullotettua vettä varsinkin herkkävatsaisille henkilöille.

Rannat ja Vesistöt

1. Palangan hiekkaranta

Palangan hiekkaranta on kaupungin keskeisin ja suurin ranta, ja se sijaitsee Itämeren rannalla. Hiekkaranta on noin 18 kilometrin pituinen ja sen hieno, valkoinen hiekka houkuttelee niin turisteja kuin paikallisiakin. Rannalla on useita ravintoloita, rantabaareja ja aurinkotuoleja, ja se on suosittu kesäkohde auringonottoa ja uimista varten.

2. Pohjoisranta

Pohjoisranta sijaitsee Palangan lounaisosassa ja se on hieman pienempi kuin päähiekkaranta. Ranta on tunnettu kauniista maisemistaan ja sen hienoista hiekoistaan. Pohjoisrannan vesi on raikasta ja puhdasta, ja se sopii hyvin uimiseen ja vesiaktiviteetteihin. Rannalla on myös pukukoppeja, suihkuja, ravintoloita ja rantakahviloita.

3. Centrimas-järvi

Centrimas-järvi sijaitsee Palangan kaupungin lähellä ja se on suosittu retkikohde. Järvi on ympäröity kauniilla metsäalueella ja siellä on mahdollista harrastaa kalastusta ja veneilyä. Centrimas-järvellä on myös kaksi luonnonsatamaa, joissa voi pysäköidä veneensä. Järven ympäristössä on myös piknik-alueita ja grillipaikkoja.

4. Ventės-hiekkaranta

Ventės-hiekkaranta sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Palangasta, ja se tarjoaa kauniit maisemat sekä rauhallisen ja rentouttavan ilmapiirin. Hiekkaranta on hieman pienempi kuin päähiekkaranta, mutta se on erittäin suosittu lintuharrastajien keskuudessa, sillä lähistöllä sijaitsee Ventės rag -lintutorni. Rannalta on myös upeat näkymät merelle.

5. Šventoji-joki

Šventoji-joki virtaa Palangan läpi ja se tarjoaa mahdollisuuksia veneilyyn, kalastukseen ja melontaan. Joella on myös venesatama, josta voi vuokrata veneitä tai osallistua veneretkille. Šventoji-joki ympäristöineen on myös suosittu vaelluskohde, ja joen varrella on useita ulkoilureittejä ja luontopolkuja.

Yöelämä ja Viihde:

1. Baarit ja klubit:

Palangassa on useita baareja ja klubeja, joissa voi viettää iltaa ja nauttia juomista. Suosittuja vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Promenaden baarit ja klubin, joka tarjoaa elävää musiikkia ja DJ-iltoja. Toiset suositut baarit ovat Till Dawn Bar ja b-52, jotka tarjoavat juomia ja iloista tunnelmaa yöllä.

2. Ravintolat ja kahvilat:

Palangassa on monipuolinen valikoima ravintoloita ja kahviloita. Voit nauttia paikallisesta lihasta, merenelävistä tai kansainvälisestä keittiöstä. Suosittuja ravintoloita ovat esimerkiksi Monai, joka tarjoaa herkullista paikallista ruokaa, ja Restoranas Andreda, joka tunnetaan merenelävistään. Myös Kahvila 11 tarjoaa laajan valikoiman kahveja ja leivonnaisia.

3. Kasino:

Jos olet kiinnostunut uhkapelaamisesta, Palangassa on myös kasino. Kasino tarjoaa erilaisia ​​peliautomaatteja ja pöytäpelejä, kuten rulettia ja blackjackia. Pääsee nauttimaan lähellä sijaitsevalta hotellilta ja se on avoinna myöhään.

4. Rantaklubit:

Rantaklubit ovat suosittuja kesäisinä kuukausina Palangassa. Ne tarjoavat musiikkia, tanssilattioita ja juomia hiekkarannan läheisyydessä. Rantaklubit houkuttelevat paikallisia asukkaita ja matkailijoita, ja osassa klubeista on myös uima-allasalueita ja ylellisiä palveluja.

5. Teatterit:

Palangassa on teattereita, jotka tarjoavat paikallisia ja kansainvälisiä esityksiä. Näitä ovat muun muassa Palanga-konserttisali ja Muzeina Drama-teatteri. Teatterit järjestävät erilaisia ​​tapahtumia, kuten näytelmiä, konsertteja ja tanssiesityksiä, ja ne ovat suosittuja kulttuurin ystävien keskuudessa.

6. Konsertit ja tapahtumat:

Palangassa järjestetään erilaisia ​​konsertteja ja tapahtumia ympäri vuoden. Näihin voi kuulua paikallisia ja kansainvälisiä artisteja sekä festivaaleja, kuten Palangos Vasaros Koncertai. Musiikki, tanssi, taide ja muut kulttuuritapahtumat ovat suosittuja Palangassa, ja niitä järjestetään eri paikoissa ympäri kaupunkia.

Luontokohteet ja Retkeily

Birutė Park

Birutė Park on suuri puisto keskellä Palangan kaupunkia. Se on nimetty Birutėn, Tarvan kuninkaan, mukaan, joka asui alueella muinoin. Puistossa on kauniita kävelyreittejä, lampia ja suurta vehreää aluetta, jossa voi rentoutua ja nauttia luonnosta. Parkissa on myös Birutėn linna, joka on rekonstruoitu keskiaikainen linnan raunio.

Amber Bay

Amber Bay on kaunis ranta-alue Palangassa, jossa kävijät voivat nauttia kauniista hiekkarannoista ja turkoosista merivedestä. Rannalla on lisäksi hiekkadyynit ja mäntymetsät, jotka luovat miellyttävän ilmapiirin. Amber Bay on suosittu paikka auringonottoon, uintiin ja pitkiin kävelyretkiin rannalla.

Palangan Tervahauta

Palangan Tervahauta on historiallinen paikka, joka sijaitsee Palangan läheisyydessä. Se on osa vanhaa tervanvalmistusprosessia, joka oli tärkeä taloudellinen toiminta alueella 1800- ja 1900-luvuilla. Tervahaudassa kävijät voivat oppia tervan tuotantoprosessista ja tutustua alueen historiaan.

Palangan dyynit

Palangan dyynit ovat yksi kaupungin luonnon helmiä. Ne sijaitsevat lähellä Amber Bayta ja käsittävät suuren alueen dyynimetsää ja hiekkarantoja. Dyynit ovat suosittu retkikohde, ja kävijät voivat vaellella polkuja pitkin ja ihailla upeita maisemia. Dyynien läpi kulkee myös joki, jonka rannalla voi rentoutua ja nauttia luonnosta.

Botnijos žemuma – luontosuojelualue

Botnijos žemuma on suojeltu alue, joka sijaitsee Palangan läheisyydessä. Alue on tunnettu upeista suomaisemista, harvinaisista kasvilajeista ja kauniista luonnosta. Alueella on myös kävelyreittejä, joita pitkin kävijät voivat tutustua alueeseen ja havaita eri lintulajeja.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

Palangan Valamo luostari

Palangan Valamo luostari on Venäjän liittovaltioon kuuluvia autonomisia luostareita. Täällä voit tutustua ortodoksisen kristillisyyden historiaan ja perinteisiin sekä nauttia kauniista maisemista ja rauhasta. Luostarissa voit myös ihailla taidokkaita ikoneja ja osallistua jumalanpalveluksiin.

Tseremonia paikka Tiškevičiūtėn perhe

Tiškevičiūtėn perheen Tseremonia paikka on kaunis historiallinen kartano, jossa voit tutustua kuuluisan Tiškevičiūtėn aatelisperheen tarinaan ja elämään. Kartano tarjoaa mahdollisuuden tutustua kauniiseen arkkitehtuuriin ja historiallisiin esineisiin. Voit myös osallistua opastetulle kierrokselle tai ihailla kartanon kauniita puutarhoja.

Palangan Kirkko

Palangan kirkko on historiallinen luterilainen kirkko, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Kirkko on rakennettu vuonna 1861 ja se edustaa uusklassista arkkitehtuuria. Kirkon sisällä voit ihailla kauniita maalauksia ja veistoksia sekä tutustua protestanttiseen uskontoon.

Birutėn linnoitus

Birutėn linnoitus on historiallinen nähtävyys, joka sijaitsee lähellä Palangan rantaa. Linnoitus on nimetty liettualaisten kuningattaren Birutėn mukaan, joka eli 1300-luvulla. Linnoituksen rauniot tarjoavat mahdollisuuden tutustua alueen historiaan ja ihailla kauniita maisemia yläilmoista. Linnoituksen vieressä sijaitsee myös arkeologinen museo, jossa voi oppia lisää alueen menneisyydestä.

Saules-museo

Saules-museo on pieni historiallinen museo, joka sijaitsee Palangan keskustassa. Museo kertoo alueen historiasta aina muinaisista ajoista nykypäivään asti. Museossa on esillä erilaisia historiallisia esineitä ja valokuvia sekä interaktiivisia näyttelyitä. Museo tarjoaa mahdollisuuden oppia enemmän Palangan menneisyydestä ja sen kehityksestä nykyhetkeen.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Birutės kalnas

Birutės kalnas on kaunis mäki, joka tarjoaa upean panoraamanäkymän Palangan kaupunkiin ja sen ympäristöön. Mäellä sijaitsee myös Birutė-puisto, jossa voi rentoutua ja nauttia luonnon kauneudesta.

2. Palangos tiltas

Palangos tiltas on pitkä kävelysilta, joka yhdistää Palangan keskustan Hiekkarantaan. Siltaa kävellessä voi ihailla kaupungin maisemia ja meren aaltoja.

3. Palangos Žvejų uostas

Palangos Žvejų uostas on viehättävä kalasatama, jossa voi ihastella paikallista kalastuselämää ja katsoa, kuinka kalastajat valmistavat tuoreita kaloja. Satamalta avautuu myös upea näköala merelle.

4. Kurhauzas

Kurhauzas on historiallinen rakennus, jossa sijaitsee nykyään konserttisali ja ravintola. Rakennuksen edustalta avautuu kaunis näkymä hiekkarannalle ja Itämerelle.

5. Palangos tiltukas

Palangos tiltukas on pieni kävelysilta, joka sijaitsee Palangan keskustassa. Sillalta voi ihailla Neringan niemimaata ja Klaipėdan lahden kaunista maisemaa.

6. Birutės Pynė

Birutės Pynė on viihtyisä ravintola, joka sijaitsee Birutė-puiston alueella. Ravintolan terassilta avautuu upea näköala mäelle ja ympäröivään luontoon.Kohteen sijainti maa on Liettua.

Jätä kommentti