Halvat lennot Eskilstuna

Nähtävyydet ja kohteet

Eskilstunan teatteri

Eskilstunan teatteri on paikallinen kulttuurinähtävyys, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Teatterissa järjestetään erilaisia esityksiä, kuten näytelmiä, musikaaleja ja konsertteja.

Eskilstunan pikkuintiaani

Eskilstunan pikkuintiaani on suosittu nähtävyys etenkin lasten keskuudessa. Se on sisäleikkipuisto, jossa on erilaisia leikkialueita ja aktiviteetteja, kuten pomppulinnoja, kiipeilytelineitä ja liukumäkiä.

Rademachersmedjorna

Rademachersmedjorna on 1700-luvulla perustettu historiallinen nähtävyys, joka koostuu vanhoista tehdasrakennuksista ja käsityöläispuodeista. Alueella voi tutustua perinteisiin käsityötaitoihin ja ostaa paikallisia käsitöitä.

Parken Zoo

Parken Zoo on eläintarha, joka tarjoaa monipuolisen elämyksen koko perheelle. Tarhassa voi nähdä erilaisia eläimiä, kuten norsuja, kirahveja, tiikereitä ja pingviinejä. Alueella on myös huvipuisto, jossa on erilaisia laitteita ja aktiviteetteja.

Eskilstunan taidemuseo

Eskilstunan taidemuseo on taidetta esittelevä museo, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Museossa on vaihtuvia taidenäyttelyitä ja kokoelma pohjoismaista modernia taidetta. Museossa on myös työpajoja ja tapahtumia.

Eskilstunan linnanrauniot

Eskilstunan linnanrauniot ovat historialliset rauniot, jotka sijaitsevat kaupungin keskustassa. Ne ovat peräisin keskiajalta ja kertovat alueen historiasta. Raunioilla voi vierailla ja tutustua linnan jäänteisiin.

Tunadalsparken

Tunadalsparken on kaunis puistoalue, jossa on mahdollisuus rentoutua ja nauttia luonnosta. Puistossa on kävelyreittejä, istutuksia, piknikalueita ja leikkipaikkoja. Puistossa voi myös harrastaa erilaisia ulkoilulajeja, kuten pyöräilyä ja lenkkeilyä.

Eskilstunan museot

Eskilstunassa on useita mielenkiintoisia museoita, kuten teknisen museo Rademachersmedjorna, Strömsholman kartano ja museo sekä Eskilstunan rautatiemuseo. Museoissa voi tutustua kaupungin ja alueen historiaan, teknologiaan ja taiteeseen.

Fröslundaberget

Fröslundaberget on luonnonsuojelualue, joka tarjoaa upeat näkymät kaupungin ylle. Alueella on luontopolkuja, joita pitkin voi patikoida ja ihailla maisemia. Alueella on myös ruokailumahdollisuuksia ja ulkoilualueita.

Tillbergin puutarha

Tillbergin puutarha on kaunis ja viihtyisä puutarha-alue, jossa on erilaisia kasveja, kukkapenkkejä ja kasvihuoneita. Puutarha tarjoaa rauhallisen ympäristön rentoutumiselle ja kävelyretkille. Puutarha järjestää myös erilaisia tapahtumia ja opastettuja kierroksia.

Kulttuuri ja Historia

Eskilstunan taide- ja kulttuurielämä

Eskilstunassa on vireä taide- ja kulttuuriskene, jossa on lukuisia näyttelytiloja, teattereita, museoita ja konserttipaikkoja. Kaupungissa järjestetään monenlaisia tapahtumia ja festivaaleja läpi vuoden, kuten musiikkikonsertteja, teatteriesityksiä, taidenäyttelyitä ja elokuvafestivaaleja. Eskilstuna on myös tunnettu taidekouluistaan ja kuvataiteen opetuksesta.

Eskilstunan museot

Eskilstunassa on useita museoita, joista suosituimpia ovat Ehrenburgin linna ja Eskilstuna konstmuseum. Ehrenburgin linna on historiallinen linna, joka toimii nykyään paikallisena museona. Museossa voi tutustua linnan historiaan ja nähdä erilaisia näyttelyitä. Eskilstuna konstmuseum puolestaan on taidekeskus, jossa järjestetään vaihtuvia näyttelyitä sekä tarjotaan erilaisia taidekursseja ja työpajoja.

Eskilstunan vanhakaupunki

Eskilstunan vanhakaupunki on historiallinen kaupunginosa, jossa voi tutustua vanhoihin rakennuksiin ja kapeisiin kujille. Alueella on myös useita viehättäviä kahviloita, ravintoloita ja pieniä putiikkeja. Vanhakaupunki on suosittu käyntikohde niin paikallisten asukkaiden kuin matkailijoidenkin keskuudessa.

Munktellstadenin historia

Munktellstaden on entinen teollisuusalue, joka on nyttemmin muutettu monipuoliseksi asuin- ja vapaa-ajan alueeksi. Alueen historia juontaa juurensa 1800-luvulle, kun Munktells Mekaniska Verkstad -niminen tehdas perustettiin. Tehdas oli aikanaan yksi maan johtavista maatalouskoneiden valmistajista. Nykyään Munktellstadenissa on edelleen nähtävissä tehdasrakennuksia ja muita teollisuushistoriallisia elementtejä, jotka kertovat alueen menneisyydestä.

Rundelenin kehitys

Rundelen on Eskilstunan keskustassa sijaitseva alue, jossa on keskittynyt kaupungin yöelämä, ravintolat ja ostosmahdollisuudet. Alueelle on rakennettu uusia moderneja rakennuksia, ja se tarjoaa monipuolisia palveluita ja virkistysmahdollisuuksia asukkaille ja vierailijoille.

Radisson Blu Riverside Hotel ja The Parken Zoo

Radisson Blu Riverside Hotel on Eskilstunan tunnetuin hotelli, joka sijaitsee Mälaren-järven rannalla. Hotelli tarjoaa vierailleen moderneja huoneita, ravintoloita ja muita mukavuuksia. The Parken Zoo puolestaan on Eskilstunan eläinpuisto, jossa voi nähdä erilaisia eläimiä ja nauttia monista viihdetapahtumista. Eläinpuisto tarjoaa myös opetuksellisia kokemuksia ekologian ja luonnonsuojelun saralla.

Eskilstuna – Ruokailu ja Ravintolat

1. Ravintola Tindra

Ravintola Tindra sijaitsee Eskilstunan keskustassa ja tarjoaa monipuolisen ruokalistan, joka sisältää muun muassa lounas- ja illallisvaihtoehtoja. Ravintolan erikoisuutena pidetään paikan omatekoista jäätelöä.

2. King’s Arms

King’s Arms on tunnelmallinen pubi, jossa tarjoillaan perinteisiä brittiläisiä ruokia ja oluita. Ravintolassa järjestetään myös säännöllisesti livemusiikkia eri genreistä.

3. Bengal Palace

Eskilstunan Bengal Palace on intialainen ravintola, joka tarjoaa autenttisia makuelämyksiä. Ravintolan ruokalistalta löytyy monipuolisia curry- ja tandoori-annoksia sekä erilaisia kasvisvaihtoehtoja.

4. Eksta Bar & Matsal

Eksta Bar & Matsal on moderni ruokaravintola, jossa on rento ilmapiiri. Ravintola tarjoaa skandinaavisia makuja ja kausittain vaihtuvan ruokalistan, jossa on painotus luomutuotteissa.

5. Kafferepet

Kafferepet on suosittu kahvila Eskilstunan keskustassa, joka tarjoaa herkullisia leivonnaisia, kahvia ja teetä. Kafferepet on erityisen suosittu paikka nauttia brunssia tai kevyttä lounasta.

6. Råbygatan Pizza

Råbygatan Pizza on suosittu pizzeria, josta voi tilata maukkaita pizza-annoksia tai nauttia niitä paikan päällä. Pizzeriassa on laaja valikoima erilaisia pizzavaihtoehtoja sekä mahdollisuus valita gluteenittomia pizzoja.

7. Nya Piraten

Nya Piraten on rantaravintola Eskilstunan satamassa. Ravintolasta voi nauttia merellistä ruokaa, kuten kalaa ja äyriäisiä, samalla ihaillen kaunista näköalaa järvelle.

8. Hakonen Sushi

Hakonen Sushi on japanilainen ravintola, joka tarjoaa laajan valikoiman sushi- ja sashimi-annoksia. Ravintolasta voi tilata sushia mukaan tai nauttia sitä paikan päällä.

9. Hindens Rev

Hindens Rev on ruotsalainen ravintola, jolla on erityinen painotus kausituotteissa ja paikallisissa raaka-aineissa. Ravintola tarjoaa pöytävarauksia sekä à la carte -vaihtoehtoja.

10. Espresso House

Espresso House on suosittu kahvilaketju, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kahveja sekä leivonnaisia. Se sijaitsee kätevästi Eskilstunan keskustassa ja tarjoaa myös paikkoja istua ja työskennellä.

Eskilstuna – Vapaa-ajan Aktiviteetit

Kulttuuri ja taide

– Eskilstunan taidemuseo, jossa voi ihailla erilaisia taidenäyttelyitä.
– Eskilstunan kaupunginteatteri, joka tarjoaa laajan valikoiman näytelmiä ja esityksiä.
– Munktellmuseet, jossa voi tutustua paikallisen teollisuuden historiaan ja nähdä vanhoja koneita ja laitteita.

Luonto ja ulkoilu

– Vilsta ulkoilualue, joka tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia ulkoiluun ja retkeilyyn. Alueella on esimerkiksi kuntoratoja, leikkipuistoja ja uimarantoja.
– Eskilstunan eläintarha, jossa on erilaisia eläimiä ja mahdollisuus osallistua opastetuille kierroksille.
– Parkour-puisto, jossa voi harjoitella parkourin eri tekniikoita ja liikkeitä.

Virkistys ja harrastukset

– Eskilstuna Bowling, jossa on tarjolla useita keilaratoja ja mahdollisuus pelata keilailua ystävien kanssa.
– Eskilstuna golfklubi, joka tarjoaa mahdollisuuden pelata golfia kauniissa ympäristössä.
– Eskilstuna spa, jossa voi rentoutua erilaisissa hierontahoidoissa ja nauttia kylpylän palveluista.

Urheilu ja liikunta

– Energikällan-liikuntakeskus, jossa on monipuoliset mahdollisuudet eri lajien harjoitteluun, kuten uimiseen, kuntosalilla treenaamiseen ja ryhmäliikuntaan.
– Eskilstuna United FC, paikallinen jalkapalloseura, jonka kotikenttä on Tunavallen.
– Frisbeegolf-rata, jossa voi pelata frisbeegolfia ja nauttia ulkoilmasta samalla.

Suositut hotellit Eskilstunassa

1. Eskilstuna Park Hotel

Eskilstuna Park Hotel sijaitsee keskeisellä paikalla Eskilstunan kaupungissa. Hotellissa on modernit ja tyylikkäät huoneet sekä monipuoliset palvelut, kuten ravintola, baari ja ilmainen pysäköinti. Hotelli sopii niin liikematkailijoille kuin lomailijoillekin.

2. Elite Stadshotellet Eskilstuna

Elite Stadshotellet Eskilstuna tarjoaa ylellistä majoitusta historiallisessa rakennuksessa Eskilstunan keskustassa. Hotellissa on tyylikkäät huoneet, hieno ravintola, baari ja sauna. Lisäksi hotellin vieressä sijaitsee kauniit puistot ja ostosmahdollisuudet.

3. First Hotel City Eskilstuna

First Hotel City Eskilstuna sijaitsee keskeisellä paikalla Eskilstunan keskustassa. Hotellista löytyy moderneja ja tyylikkäitä huoneita, ravintola, sauna ja kuntosali. Lisäksi hotellin lähellä on runsaasti ostosmahdollisuuksia ja nähtävyyksiä.

4. Hotell Eskilsgården

Hotell Eskilsgården tarjoaa viihtyisän majoituksen maalaisidyllissä Eskilstunan ulkopuolella. Hotellissa on kodikkaat huoneet, ravintola, baari ja sauna. Hotellin vieressä sijaitsee kaunis puutarha ja mahdollisuus ulkoiluun.

5. Comfort Hotel Eskilstuna

Comfort Hotel Eskilstuna sijaitsee lähellä Eskilstunan keskustaa ja tarjoaa mukavaa ja rennon tyylikästä majoitusta. Hotellissa on moderneja huoneita, aamiaisravintola, baari ja kuntokeskus. Lisäksi hotelliin kuuluu ilmainen pysäköinti ja Wi-Fi-yhteys.

Turvallisuus ja terveys

Turvallisuus

– Eskilstuna on yksi Ruotsin turvallisimmista kaupungeista. Se tarjoaa turvallisen ympäristön asukkailleen ja vierailijoilleen.
– Kaupungissa on tehokas poliisivoima, joka pitää huolta turvallisuudesta ja järjestyksestä.
– Turvallisuuskulttuuri on vahva kaupungissa, ja asukkaat osallistuvat aktiivisesti yhteisön turvallisuuden ylläpitämiseen.
– Kaupungin kaduilla on hyvä valaistus, mikä tekee liikkumisesta turvallista myös iltaisin.

Liikenne

– Eskilstunassa on hyvin kehittynyt joukkoliikennejärjestelmä, johon kuuluu bussiyhteyksiä eri puolille kaupunkia.
– Kaupungissa on myös hyvä pyöräilyinfrastruktuuri, joka kannustaa asukkaita liikkumaan pyörällä.
– Liikennevalvonta on tehokasta, mikä edistää turvallisuutta ja vähentää onnettomuuksia.
– Jalankulkijoiden turvallisuuteen kiinnitetään huomiota, ja kaupungissa on runsaasti kävelykatuja ja turvallisia risteyksiä.

Terveydenhuolto

– Eskilstunassa on laadukas ja kattava terveydenhuoltojärjestelmä, joka tarjoaa asukkaille laajat terveyspalvelut.
– Kaupungissa on useita terveyskeskuksia, jotka tarjoavat perus- ja erikoissairaanhoidon palveluita.
– Lisäksi kaupungissa toimii useita yksityisiä terveyspalveluiden tarjoajia, jotka täydentävät julkisen sektorin palveluita.
– Eskilstunassa on myös hyvin varustettuja sairaaloita, joissa hoidetaan vaikeampia sairauksia ja vammoja.

Turvallisuus- ja terveyskampanjat

– Eskilstuna järjestää säännöllisesti erilaisia kampanjoita ja tapahtumia, jotka edistävät turvallisuutta ja terveyttä kaupungissa.
– Esimerkiksi liikenneturvallisuuteen liittyviä kampanjoita järjestetään säännöllisesti, jotta asukkaat muistaisivat noudattaa turvallista liikennekäyttäytymistä.
– Kaupungin terveysviranomaiset järjestävät terveystapahtumia ja -kampanjoita, joissa tarjotaan muun muassa ilmaisia terveystarkastuksia ja neuvontaa terveellisestä elämäntavasta.
– Näiden kampanjoiden avulla pyritään lisäämään tietoisuutta ja kannustamaan asukkaita huolehtimaan omasta turvallisuudestaan ja terveydestään.

Rannat ja Vesistöt

Mälarjärvi

Mälarjärvi on laaja järvi, joka sijaitsee Eskilstunan alueella. Järvi tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia vesiaktiviteetteihin, kuten uimiseen, purjehdukseen, kalastukseen ja veneretkiin. Järven rannalla on myös useita hiekkarantoja, joilla voi rentoutua ja nauttia auringosta.

Torne joki

Torne joki virtaa Eskilstunan läpi ja tarjoaa kauniin vesistön maiseman kaupungin keskustan läheisyydessä. Jokea pitkin voi tehdä veneretkiä ja kalastaa. Jokirannalla on myös kävelyreittejä, joita pitkin voi ihailla maisemia ja nauttia luonnosta.

Eskilstunan kanavat

Eskilstunassa on useita kanavia, jotka yhdistävät eri vesistöjä kaupungin alueella. Näitä kanavia pitkin voi kulkea veneillä, ja ne tarjoavat mielenkiintoisen tavan tutustua kaupungin vesistöihin. Kanavien varsilla on myös viihtyisiä kävelyreittejä, joita pitkin voi kulkea ja nauttia kauniista maisemista.

Luonnonsuojelualueet

Eskilstunan lähistöllä sijaitsee useita luonnonsuojelualueita, joissa voi tutustua alueen ainutlaatuiseen luontoon ja vesistöihin. Näillä alueilla on usein kalastusmahdollisuuksia sekä retkeilyreittejä, joita pitkin voi tutkia luontoa ja nauttia ulkoilusta.

Kalastus

Eskilstunassa on hyviä kalastusmahdollisuuksia niin järvillä kuin joissa. Alueelta löytyy monipuolisia kalalajeja, kuten haukea, kuhaa, ahventa ja siikaa. Kalastusluvat voi hankkia esimerkiksi paikallisilta kalastuskaupoilta tai verkkosivuilta.

Rantasaunat

Mälarjärven rannoilla on useita rantasaunoja, joita voi vuokrata ja nauttia saunomisesta virkistävän uinnin lomassa. Saunat tarjoavat rentouttavan ja perinteisen suomalaisen saunakokemuksen järvimaisemassa.

Yöelämä ja Viihde

Baari- ja klubi-elämä

Eskilstunassa on useita baareja ja klubeja, joissa voi viettää iltaa ja nauttia juomista. Tunnettuja baareja ovat muun muassa O’Learys, The Bishops Arms ja Hamnkontoret. Nämä baarit tarjoavat laajan valikoiman juomia sekä usein myös ruokaa. Klubit, kuten Solidaritet ja Plaza, ovat suosittuja paikkoja tanssia ja nauttia musiikista.

Konsertit ja live-esiintyjät

Eskilstunassa järjestetään säännöllisesti konsertteja ja muita live-esiintymisiä eri musiikkityyleistä. Eskilstuna Teater on suosittu näyttämö monipuolisine esityksineen, ja siellä voi nähdä esimerkiksi musikaaleja, konsertteja ja stand-up-esityksiä. Myös MunktellArenan stadionilla järjestetään ajoittain suurempia konsertteja ja tapahtumia.

Elokuvateatterit

Eskilstunassa on useita elokuvateattereita, joissa voi käydä katsomassa uusimpia elokuvia. Finnkino Eskilstuna sijaitsee keskustassa ja tarjoaa viihtyisät tilat elokuvaelämysten nauttimiseen. Elokuvateatterit tarjoavat myös usein erikoisnäytöksiä ja teemaviikkoja eri elokuvagenreille.

Urheilutapahtumat

Eskilstunassa järjestetään erilaisia urheilutapahtumia ympäri vuoden. Esimerkiksi jalkapallo-otteluita voi seurata Tunavallen stadionilla, jossa paikallinen joukkue, Eskilstuna City, pelaa. Lisäksi monitoimiareena STIGA Sports Arena järjestää erilaisia urheilutapahtumia, kuten jääkiekkopelejä ja tennisturnauksia.

Kasinot

Eskilstunassa ei ole itsenäistä kasinoa, mutta läheisistä kaupungeista, kuten Tukholmasta tai Västeråsilta, löytyy kasinovaihtoehtoja.

Eskilstuna – Luontokohteet ja Retkeily

Munktellstadenin puisto

Munktellstadenin puisto on vehreä ja suosittu ulkoilualue Eskilstunassa. Puistossa on laaja nurmikenttä, jolla voi rentoutua ja pelata erilaisia pelejä. Alueella on myös kävelyreittejä, joilla voi nauttia raikkaasta ilmasta ja kauniista maisemista. Lisäksi puistossa on leikkipaikkoja lapsille ja ulkoliikuntavälineitä aikuisille.

Tunavallensin luontopolku

Tunavallensin luontopolku on suosittu retkeilykohde Eskilstunassa. Polku kulkee kauniissa ja vaihtelevassa maastossa, joka tarjoaa upeita näkymiä ympäröivään luontoon. Polulla on mahdollista nähdä erilaisia eläimiä ja kasveja. Lisäksi reitin varrella on levähdyspaikkoja ja nuotiopaikkoja, jotka houkuttelevat retkeilijöitä viettämään aikaa luonnossa.

Fataburin luonnonsuojelualue

Fataburin luonnonsuojelualue sijaitsee Eskilstunan lähellä ja se tarjoaa upeat puitteet luontoretkeilyyn. Alueella on monipuolinen luonto, jossa voi tutustua erilaisiin elinympäristöihin kuten metsiin, järviin ja suoalueisiin. Alueella on myös lintutorni, josta voi tarkkailla lintuja ja nauttia kauniista maisemista. Retkeilijöillä on mahdollisuus kierrellä merkityillä poluilla ja nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta luonnon keskellä.

Flensjön järvi

Flensjön järvi on suuri järvi Eskilstunan lähellä ja se houkuttelee monia retkeilijöitä ja ulkoilijoita. Järvi tarjoaa mahdollisuuden erilaisiin vesiaktiviteetteihin, kuten uimiseen, melontaan ja kalastukseen. Järven ympärillä on myös kauniit maisemat ja mukavia kävelyreittejä, joilla voi nauttia luonnosta ja maisemista. Järven rannalla on myös useita leirintäalueita ja retkeilymahdollisuuksia.

Roxen-järvi

Roxen-järvi on toinen merkittävä järvi Eskilstunan lähistöllä. Järvi tarjoaa kauniita maisemia ja mahdollisuuden monipuolisiin ulkoiluaktiviteetteihin. Järven rannoilla on kävely- ja pyöräilyreittejä, joilla voi tutustua alueen luontoon. Lisäksi järvestä voi vuokrata soutuveneitä ja nauttia vesillä liikkumisesta. Järven ympäristössä on myös useita uimarantoja ja leirintäalueita, joissa voi viettää aikaa ja rentoutua.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

Pyhän Pietarin kirkko

Pyhän Pietarin kirkko on yksi Eskilstunan tärkeimmistä uskonnollisista kohteista. Kirkko rakennettiin vuosina 1893-1895 ja se edustaa neo-goottilaista arkkitehtuuria. Kirkon ulkoasu on vaikuttava ja sen sisällä voi ihailla upeita lasimaalauksia ja muuta koristelua. Kirkko sijaitsee keskustassa ja se toimii aktiivisesti paikallisyhteisön hengellisenä ja sosiaalisena keskuksena.

Eskilstunan Keskiajalta peräisin oleva linnoitus

Eskilstunassa sijaitsee keskiajalta peräisin oleva linnoitus, joka tunnetaan nimellä Eskilstunanhus. Linnoitus rakennettiin aikoinaan puolustustarkoituksiin ja se oli osa Ruotsin puolustusjärjestelmää. Nykyään linnoitus toimii museona ja sen sisällä voi tutustua Eskilstunan historialliseen menneisyyteen. Linnoitukselta on myös upeat näkymät yli kaupungin ja ympäröivän maiseman.

Eskilstunan Museo

Eskilstunan museo on tärkeä historiallinen ja kulttuurinen nähtävyys kaupungissa. Museo sijaitsee keskustassa ja se esittelee laajasti Eskilstunan historiaa ja kulttuuria. Museon kokoelmat sisältävät muun muassa esineitä, valokuvia ja asiakirjoja, jotka valottavat kaupungin menneisyyttä eri aikakausilta. Museossa järjestetään myös vaihtuvia näyttelyitä ja tapahtumia.

Kloster kyrka

Kloster kyrka on 1200-luvulla rakennettu kirkko, joka sijaitsee Eskilstunan länsiosassa. Kirkko edustaa romaanista arkkitehtuuria ja siellä voi ihailla kauniita holveja ja maalauksia. Se on yksi Eskilstunan vanhimmista ja tärkeimmistä uskonnollisista kohteista.

Rademachersmedjorna

Rademachersmedjorna on historiallinen alue Eskilstunan keskustassa, joka periytyy 1600-luvulta. Alueella sijaitsee useita vanhoja ruukkirakennuksia, joissa aikoinaan valmistettiin rautaesineitä. Nykyään Rademachersmedjorna toimii museona, jossa voi tutustua vanhaan ruukkikulttuuriin ja nähdä esimerkiksi sepän työkaluja ja vanhoja käsityömenetelmiä. Alueella järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja markkinoita.

Eskilstunan Panoraama- ja Näköalapaikat

Eskilstunan linnavuori

Eskilstunan linnavuori on historiallinen paikka, joka tarjoaa upeat näkymät kaupungin yli. Linnavuorella sijaitsee myös keskiaikainen linnanraunio sekä pieni kahvila ja näköalatasanne.

Tunavallenin näköalatorni

Tunavallenin näköalatorni on korkealla mäellä sijaitseva torni, josta avautuu upea näköala kaupunkiin ja ympäröivään maisemaan. Torniin voi kiivetä ja ihailla maisemia eri suuntiin avautuvilta näköalatasanteilta.

Munktellstadenin panoraamatorni

Munktellstadenin panoraamatorni on keskeisellä paikalla Munktellstadenin alueella. Tornista voi ihailla kaupungin keskustan vilskettä sekä kauempana sijaitsevia järvimaisemia. Tornin yhteydessä on myös ravintola, josta voi nauttia maisemista samalla kun nauttii ruokaa tai juomaa.

Hagadalsbackenin näköalapaikka

Hagadalsbackenin näköalapaikka on mäellä sijaitseva paikka, josta voi ihailla kaupungin keskustaa sekä ympäröiviä metsiä. Alueella on myös luontopolkuja, joita pitkin voi kävellä ja nauttia kauniista maisemista.

Eskilstunan keskuspuisto

Eskilstunan keskuspuistossa on useita näköalapaikkoja, joista voi ihailla kaupungin eri osien maisemia. Puisto tarjoaa myös mahdollisuuden rentoutumiseen ja ulkoiluun, ja siellä voi esimerkiksi piknikillä samalla kun ihailee kaupungin näkymiä.Kohteen sijainti maa on Ruotsi

Jätä kommentti