Halvat lennot Eskisehir

Nähtävyydet ja kohteet

Anadolu yliopisto

Anadolu yliopisto on Eskisehirissä sijaitseva yliopisto, joka on perustettu vuonna 1958. Yliopisto on yksi alueen merkittävimmistä oppilaitoksista ja tarjoaa laajan valikoiman eri alojen opintoja. Kampusalueella on myös useita mielenkiintoisia rakennuksia ja puistoja, jotka houkuttelevat vierailijoita.

Eskisehirin linna

Eskisehirin linna on historiallinen linnoitus, joka sijaitsee Porsuk-joen rannalla. Linna on peräisin Bizantin valtakunnan ajalta ja on edelleen hyvässä kunnossa. Alueella on mahdollista tutustua linnoituksen historiaan ja nauttia upeista näkymistä joelle ja kaupunkiin.

Eskisehir taidemuseo

Eskisehir taidemuseo on yksi kaupungin tärkeimmistä kulttuurikohteista. Museossa on laaja kokoelma nykytaidetta, perinteistä turkkilaista taidetta sekä kansainvälisiä taidenäyttelyitä. Museossa järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja työpajoja taiteen ystäville.

Eskisehir Wetlands

Eskisehir Wetlands eli Eskisehirin kosteikot ovat suojeltu luonnonalue, joka tarjoaa upean ympäristön lintuharrastajille ja luonnossa liikkujille. Alueella on useita lintulajeja, jotka voivat muuttoaikoina pysähtyä kosteikolle lepoon ja ruokailuun. Kosteikot tarjoavat myös hyvät mahdollisuudet patikointiin ja luontoretkeilyyn.

Olympiastadion

Eskisehirin olympiastadion on moderni urheilukompleksi, joka on rakennettu vuonna 2005. Stadionilla järjestetään erilaisia urheilutapahtumia, kuten jalkapallo- ja yleisurheilukilpailuja. Stadionilla on istumapaikkoja yli 30 000 katsojalle ja se on myös suosittu konserttipaikka.

Kulttuuri ja Historia in Eskisehir

Alaotsikko 1: Arkeologinen perintö

Eskisehirin alueella on löydetty arkeologisia jäännöksiä, jotka viittaavat alueen asutukseen antiikin ajoilta lähtien. Esimerkiksi Dorylaeumin rauniot, jotka sijaitsevat kaupungin lähellä, ovat yli 2000 vuotta vanhoja ja tarjoavat tärkeän näkökulman alueen menneisyyteen.

Alaotsikko 2: Kulttuurikohteet

Eskisehirissä on useita kulttuurikohteita, kuten Eskisehirin kaupunginmuseo, jossa voi tutustua kaupungin historiaan ja nähdä erilaisia arkeologisia esineitä. Lisäksi kaupungissa on teattereita, taidenäyttelyitä ja musiikkiesityksiä tarjoava Eskisehirin oopperatalo.

Alaotsikko 3: Paikalliset perinteet ja festivaalit

Eskisehirissä järjestetään vuosittain useita perinteisiä festivaaleja, joissa korostuu paikallinen kulttuuri ja perinteet. Esimerkiksi Haninuusi-festivaali on merkittävä tapahtuma, jossa esitellään paikallisia tuotteita, käsitöitä ja ruokakulttuuria. Lisäksi kaupungissa vietetään keväisin Nevaliye-kulttuurifestivaalia, joka keskittyy musiikkiin ja taiteeseen.

Alaotsikko 4: Museot ja galleriat

Eskisehirissä on useita museoita ja gallerioita, jotka tarjoavat mahdollisuuden tutustua alueen kulttuuriin ja taiteeseen. Paikallinen taidemuseo, modernin taiteen museo ja yliopiston museo ovat suosittuja kohteita taiteen ystäville. Kaupungista löytyy myös useita taidegallerioita, jotka esittelevät niin paikallisten kuin kansainvälistenkin taiteilijoiden teoksia.

Alaotsikko 5: Historialliset rakennukset

Eskisehirissä on lukuisia historiallisia rakennuksia, jotka heijastavat kaupungin pitkää historiaa. Esimerkiksi Odunpazari-aluetta leimaavat perinteiset puiset talot, joista osa on yli 300 vuotta vanhoja. Myös Lületaş-moskeija, Sahil Vakfı Khan-palatsi ja Eskişehirin linnanrauniot ovat tunnettuja historiallisia kohteita.

Alaotsikko 6: Pysyvät kulttuurikohteet

Eskisehirissä on useita pysyviä kulttuurikohteita, jotka ovat avoinna ympäri vuoden. Esimerkiksi Anadolu yliopiston keskustakampuksella sijaitseva Bilim Deney Merkezi (Tiedepuisto) tarjoaa interaktiivisen matkan tiedemaailmaan. Myös Yunusoğlu-talo, joka on entisöity perinteinen ottomaanien ajan talo, tarjoaa vierailijoille näkymän menneiden aikojen elämään.

Alaotsikko 7: Eskisehirin kulttuuriperinnön säilyttäminen

Eskisehirissä tehdään aktiivista työtä kulttuuriperinnön säilyttämiseksi ja vaalimiseksi. Kaupungin museo ja muut kulttuurilaitokset toimivat tärkeinä instituutioina historiaan ja kulttuuriin liittyvää tietoa säilyttäen. Lisäksi järjestetään erilaisia tapahtumia ja projekteja, joiden tavoitteena on lisätä tietoisuutta kaupungin kulttuuriperinnöstä ja sen merkityksestä.

Ruokailu ja Ravintolat

Ruokakulttuuri

Eskisehirin ruokakulttuuri on vaikuttanut monien eri kulttuurien yhdistelmästä. Sekä paikalliset että kansainväliset ruokalajit ovat suosittuja kaupungissa. Alueella on tarjolla niin perinteisiä turkkilaisia ruokia kuten kebabeja, meze-lautasia ja pide-leipiä, kuin myös erilaisia kansainvälisiä keittiöitä kuten italialaista, kiinalaista ja intialaista ruokaa.

Paikalliset erikoisuudet

Eskisehirin tunnetuin paikallinen ruokalaji on ”çibörek”, joka on liha- tai kasvistäytteellä täytetty paahtoleivän tapainen ruoka. Toinen paikallinen herkku on ”tarhana”, joka on perinteinen valmistusmenetelmässä käytettävä viljaseos, josta valmistetaan keitto. Lisäksi kaupungissa voi maistella erilaisia turkkilaisia leivonnaisia ja makeisia, kuten ”lokum” eli turkkilaiset vaahtokarkit ja ”baklava”, joka on eräänlainen makea piirakka.

Ravintolat ja kahvilat

Eskisehirissä on laaja valikoima ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat monenlaisia ruokailumahdollisuuksia. Kaupungissa on sekä perinteisiä turkkilaisia ravintoloita että kansainvälisiä ketjuravintoloita. Kannattaa kokeilla paikallisia ravintoloita, missä voi nauttia autenttisesta turkkilaisesta ruoasta. Suositeltavia paikkoja ovat esimerkiksi Paşa Kebap, Tayfa Restaurant ja Dünya Döner.

Eskisehirissä on myös useita kahviloita, joissa voi nauttia kahvia ja leivonnaisia. Kahvilakulttuuri on hyvin suosittu Turkissa, ja paikalliset tykkäävät viettää aikaa kahvilassa ystävien kanssa. Suosittuja kahviloita Eskisehirissä ovat esimerkiksi Cafe Yunus Emre, Cafe Fabe ja Mado.

Markkinat ja ruokakaupat

Eskisehirissä on useita markkinoita, joilla voi ostaa tuoreita raaka-aineita ja paikallisia tuotteita. Päämarkkinat sijaitsevat keskustassa ja tarjoavat monipuolisen valikoiman tuoretta lihaa, kalaa, vihanneksia ja hedelmiä. Kaupungissa on myös supermarketteja ja ruokakauppoja, jotka tarjoavat laajan valikoiman elintarvikkeita ja muita päivittäistavaroita. Suosittuja supermarketketjuja Eskisehirissä ovat esimerkiksi Migros, CarrefourSA ja BİM.

Vapaa-ajan aktiviteetit

1. Kulttuuri- ja taidenäyttelyt

Eskisehirissä on useita kulttuuri- ja taidenäyttelyitä, joissa voi tutustua paikalliseen ja kansainväliseen taiteeseen. Esimerkiksi Eskisehir Modern Glass Art Museumissa voi ihailla lasitaiteen näyttelyitä, ja Eskisehir Art Museumissa on esillä erilaisia taideteoksia eri aikakausilta. Lisäksi Eskisehir Contemporary Art Hall järjestää vaihtuvia taidenäyttelyitä.

2. Historialliset nähtävyydet

Kaupungissa sijaitsee useita historiallisia nähtävyyksiä, kuten Odunpazari Historical Urban Site, joka käsittää perinteisiä puutaloja ja kapeita kujia. Porsuk Çayı Archaeological Site on arkeologinen alue, jossa voi tutustua kaupungin menneisyyteen. Eskisehirin linna, joka tunnetaan myös nimellä Eskisehir Suikastçisi Mehmet Emin Yurdakul Monument, on myös suosittu vierailukohde.

3. Luontokohteet

Eskisehir tarjoaa mahdollisuuksia nauttia luonnon kauneudesta. Sahin Tepesi National Park on suosittu retkikohde, jossa voi patikoida ja nauttia upeista maisemista. Lisäksi Eskisehirin lähellä sijaitsee Çatacık Ertuğrul Gazi Dam, jossa voi rentoutua ja viettää aikaa luonnossa. Han Ilıcası kuuluu myös suosittuihin luontokohteisiin kuumine lähteineen.

4. Urheilu ja liikunta

Eskisehirissä on useita urheilumahdollisuuksia, kuten lenkkeilyreittejä, pyöräilyreittejä ja urheilukenttiä. Kentlly Sports and Event Hallissa voi harrastaa monia sisäurheilulajeja ja Sami Türkeli Stadium tarjoaa mahdollisuuden seurata jalkapallo-otteluita. Eskisehir Spor Tarım Kredi Stadium on myös suosittu urheilupaikka kaupungissa.

5. Viihdekeskukset ja ostosmahdollisuudet

Kaupungissa on useita viihdekeskuksia, kuten Espark Shopping Center ja Eskisehir Mall, joissa voi shoppailla, syödä ja viettää aikaa. Espark Cinemaximumissa voi katsoa uusimpia elokuvia, ja Anatolium AVM:ssä voi nauttia ostosten lisäksi ravintoloiden ja kahviloiden tarjonnasta. Lisäksi Eskisehirin keskustassa on useita kauppoja ja putiikkeja, joista voi löytää paikallisia tuotteita ja matkamuistoja.

Suositut hotellit Eskisehirissa

1. The Merlot Hotel

The Merlot Hotel sijaitsee Eskisehirin keskustassa ja tarjoaa modernin majoitusvaihtoehdon. Hotellissa on tyylikkäitä huoneita, joissa on tietyt huonekohtaiset palvelut, kuten taulu-tv, minibaari ja ilmainen Wi-Fi. Vieraille on myös käytettävissä kuntokeskus, spa-keskus ja ravintola, jossa tarjoillaan paikallisia ja kansainvälisiä herkkuja.

2. Anemon Eskisehir Hotel

Anemon Eskisehir Hotel sijaitsee Eskisehirin keskustassa lähellä tärkeitä nähtävyyksiä, kuten Porsuk-joenrantaa. Hotellin tilavissa ja modernisti sisustetuissa huoneissa on kaikki tarvittavat mukavuudet, kuten ilmastointi, taulu-tv ja minibaari. Vieraille on tarjolla myös ilmaiset pysäköintimahdollisuudet, kuntokeskus ja ravintola, jossa tarjoillaan kansainvälisiä ruokia.

3. Divan Express Eskisehir

Divan Express Eskisehir sijaitsee Eskisehirin keskustassa ja tarjoaa tyylikkään ja viihtyisän ympäristön vierailijoille. Huoneet ovat moderneja ja niissä on kaikki tarvittavat mukavuudet, kuten taulu-tv, ilmainen Wi-Fi ja minibaari. Hotellin yleisissä tiloissa on sauna, kuntokeskus ja ravintola, jossa tarjoillaan herkullisia paikallisia ruokia.

4. Hilton Garden Inn Eskisehir

Hilton Garden Inn Eskisehir sijaitsee Eskisehirin keskustassa aivan Porsuk-joen lähellä. Hotellin huoneet ovat tilavia ja modernisti sisustettuja, ja niissä on kaikki tarvittavat mukavuudet, kuten ilmastointi, taulu-tv ja minijääkaappi. Hilton Garden Innissa on myös baari, ravintola, kokoustilat ja kuntokeskus.

5. SennaCity Hotel

SennaCity Hotel sijaitsee Eskisehirin keskustassa ja tarjoaa viihtyisää majoitusta vierailijoille. Hotellihuoneissa on moderni sisustus ja kaikki tarvittavat mukavuudet, kuten ilmastointi, taulu-tv ja ilmainen Wi-Fi. Vieraille on myös tarjolla aamiaispalvelu sekä ravintola, jossa tarjoillaan paikallisia ja kansainvälisiä ruokia.

Turvallisuus ja Terveys

Turvallisuus:

– Eskisehir on yleisesti ottaen turvallinen ja rauhallinen kaupunki.
– Kaupungissa on aktiivinen poliisivoima, joka valvoo järjestystä ja turvallisuutta.
– Kaduilla liikkuminen yksinäisinkin on yleisesti ottaen turvallista.
– Pidä kuitenkin tavanomaiset varotoimenpiteet mielessäsi ja ole tietoinen ympäristöstäsi.

Terveys:

– Eskisehirissä on hyvä terveydenhuoltojärjestelmä, joka tarjoaa korkeatasoista hoitoa.
– Kaupungissa on useita terveyskeskuksia, sairaaloita ja lääkäriasemia, jotka tarjoavat laajan valikoiman palveluita.
– Yleisimmät sairaudet ja terveysongelmat voidaan hoitaa kaupungin terveydenhuoltojärjestelmässä.
– Suositeltavaa on, että matkailijat hankkivat matkavakuutuksen, joka kattaa mahdolliset sairaudet ja tapaturmat matkan aikana.
– Muista noudattaa tavallisia hygieniakäytäntöjä, kuten pesemällä kätesi säännöllisesti, juomalla vain pullotettua vettä ja välttämällä raakaa ruokaa, jotta vältät mahdolliset terveysriskit.

Rannat ja Vesistöt:

Porsuk Çayı

Porsuk Çayı on Eskisehirin kaupungin halki virtaava joki, joka tarjoaa kauniita maisemia ja ulkoilumahdollisuuksia. Joen varrella on useita viihtyisiä puistoja ja rantoja, joilla voi rentoutua ja nauttia luonnosta. Porsuk Çayı tarjoaa myös mahdollisuuden veneilyyn ja kalastukseen.

Lake Sazova

Sazova-järvi sijaitsee Eskisehirin keskustan lähellä ja se tarjoaa upean ympäristön ulkoiluun ja virkistäytymiseen. Järven ympäristössä on useita viihtyisiä puistoja, kävelyreittejä ja piknik-alueita. Järven rannalla voi rentoutua, nauttia auringosta ja ihailla kaunista maisemaa.

Nilüfer Järvi

Nilüfer-järvi on toinen kaunis järvialue Eskisehirissä. Se sijaitsee kaupungin eteläosassa ja tarjoaa upeat näkymät ja ulkoilumahdollisuudet. Järven ympäristössä on useita kävelyreittejä, urheilukenttiä ja leikkipuistoja. Rantaviivan läheisyydessä on myös viihtyisiä kahviloita ja ravintoloita.

Omeriye Järvi

Omeriye on kolmas järvialue Eskisehirissä. Se sijaitsee kaupungin lounaisosassa ja tarjoaa kauniin ympäristön rentoutumiseen ja virkistäytymiseen. Järven rannoilla on kävelyreittejä, piknik-alueita ja aurinkotuoleja. Järven ympäristössä on myös leikkipuistoja ja urheilukenttiä.

Avusor-järvi

Avusor-järvi on luonnonkaunis järvi Eskisehirin alueella. Se sijaitsee kaupungin lähellä ja tarjoaa kauniita näkymiä sekä rauhallisen ympäristön luontoretkeilylle ja ulkoilulle. Järven ympäristössä on kävelyreittejä, piknik-alueita ja lepopaikkoja. Järven rannalla voi myös kalastaa ja veneillä.

Akköy-joen piilotettu ranta

Eskisehirin Akköy-kylän lähellä sijaitsee piilotettu ranta, joka tarjoaa ainutlaatuisen luontokokemuksen. Ranta sijaitsee Akköy-joen varrella ja siellä voi ihailla kauniita maisemia ja nauttia luonnonrauhasta. Piilotetulle rannalle on mahdollista tehdä jännittävä vaellus polkua myöden.

Yöelämä ja Viihde:

Klubit ja baarit:

Eskisehirissä on monia erilaisia klubeja ja baareja, jotka tarjoavat viihdettä ja yöelämää kaupungissa. Suosittuja paikkoja ovat esimerkiksi Cardak Bar, Rock Bar ja Arthouse, joissa voi nauttia juomia ja kuunnella live-musiikkia.

Ravintolat ja kahvilat:

Kaupungin ravintolat ja kahvilat tarjoavat laajan valikoiman ruokia ja juomia eri makuihin. Sekä paikalliset että kansainväliset keittiöt ovat edustettuina. Suositeltavia ravintoloita ovat esimerkiksi Zeytinköy, Teras Cafe & Bistro ja Bey Sen. Kahvilat, kuten Mangalpark ja Cafe Meşhur Islak Burger, tarjoavat erilaisia välipaloja ja juomia päivän aikana.

Elokuvateatterit:

Kaupungissa on useita elokuvateattereita, joissa voi käydä viettämässä aikaa ja katsomassa uusimpia elokuvia. Esimerkiksi Espark Cinemaximum ja Carrefour Cinemaximum tarjoavat laajan valikoiman elokuvia eri genreistä.

Teatterit ja esitykset:

Eskisehirissä on myös teattereita ja muita esityspaikkoja, joissa voi nauttia erilaisista teatteriesityksistä, musikaaleista ja konserteista. Esimerkiksi Eskisehir Opera ve Balesi ja Eskisehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarjoavat laadukkaita esityksiä kaupungin asukkaille ja vierailijoille.

Kulttuurikeskukset ja galleriat:

Kaupungissa on useita kulttuurikeskuksia ja gallerioita, joissa voi tutustua paikalliseen taiteeseen ja kulttuuriin. Esimerkiksi Eskisehir Sanat Kultur ve Egitim Vakfi ja Eskisehir Sanat Galerisi järjestävät näyttelyitä ja muita taidealan tapahtumia.

Urheilu ja liikunta:

Eskisehirissä on myös tarjolla erilaisia urheilu- ja liikuntamahdollisuuksia. Kaupungin urheilukeskus ja kuntosalit tarjoavat mahdollisuuksia harjoittaa eri lajeja ja kuntoilla. Lisäksi kaupungissa järjestetään erilaisia urheilutapahtumia ja -turnauksia.

Luontokohteet ja retkeily Eskisehirissa

1. Sazova Park

Sazova Park on suosittu luontokohde Eskisehirissa. Siellä on kaunis puistoalue, jossa on lampia, siltoja, vesiputouksia ja vehreää nurmikkoa. Puiston alueella on myös useita leikkipuistoja, kävelypolkuja, piknikalueita ja kahviloita. Sazova Parkissa järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja festivaaleja.

2. Ilbey Kanyonu

Ilbey Kanyonu on upea rotko Eskisehirin lähellä. Se tarjoaa upeita luontomaisemia ja retkeilymahdollisuuksia. Kanyonilla voi patikoida, ihailla jyrkänteitä ja tutustua alueen kasvistoon ja eläimistöön. Rotkon pohjalla virtaa kaunis joki, jossa voi myös kalastaa.

3. Balmahmut Göleti

Balmahmut Göleti on kaunis keinotekoinen järvi Eskisehirin lähistöllä. Se tarjoaa rauhallisen ympäristön ja mahdollisuuden rentoutumiseen ja virkistäytymiseen. Järven ympärillä on kävelyreittejä ja penkkejä, joissa voi istua ja nauttia kauniista näkymistä. Alueella voi myös kalastaa ja järjestää piknikkejä.

4. Kapikaya Kanyonu

Kapikaya Kanyonu on toinen upea rotko Eskisehirissa. Se sijaitsee noin 50 kilometrin päässä kaupungista. Rotkon jylhät kalliot ja vehreät metsät luovat upean maiseman. Retkeilijät voivat tutkia rotkoa ja patikoida sen poluilla. Alueella on myös mahdollisuus leiriytymiseen ja telttailuun.

5. Sultandagi Milli Park

Sultandagi Milli Park on valtion omistama kansallispuisto Eskisehirin alueella. Se on suuri metsäalue, jossa on monipuolista kasvillisuutta. Puisto tarjoaa upeat retkeilymahdollisuudet ja näkymät ympäröivään luontoon. Siellä on myös piknikalueita ja kahviloita, joissa voi taukoilla retken aikana.Kyllä, ymmärsin tehtävän. Tässä on tietoa Eskisehirin uskonnollisista ja historiallisista kohteista:

Uskonnolliset kohteet

Eskisehir Päämoskeija

Sulttaani Bayezid II:n rakennuttama moskeija 1500-luvulla. Se on kaupungin keskeinen uskonnollinen paikka ja toimii tärkeänä kokoontumispaikkana muslimeille.

Odunpazarı Alueen Moskeijat

Odunpazarı alueella on useita historiallisia moskeijoita, joilla on merkittävä rooli kaupungin uskonnollisessa elämässä. Näihin kuuluu muun muassa Yeniköy Haviea Moskeija, Atik Valide Moskeija ja Büyükdere Moskeija.

Eskişehirin Matruhija Moskeija

Matruhija Moskeija on 1250-luvulla rakennettu keskiaikainen moskeija, joka sijaitsee kaupungin Vanhassa kaupungissa. Se on yksi vanhimmista säilyneistä rakennuksista kaupungissa.

Eskişehirin Sinagogat

Eskisehirissä on myös pieni juutalaisyhteisö, jolla on omat synagogansa kaupungissa. Näihin kuuluu muun muassa Han Hanaka Synagoga ja Abadan Synagoga.

Historialliset kohteet

Odunpazarı alue

Tämä on kaupungin historiallinen osa, jossa on säilynyt perinteistä turkkilaista arkkitehtuuria. Alueella on vanhoja taloja ja rakennuksia, jotka tarjoavat ainutlaatuisen näkymän kaupungin historiaan.

Eskişehir Linnoitus

Eskişehirin linnoitus on rakennettu Osmanien valtakunnan aikana ja sitä käytettiin puolustuksena hyökkäyksiä vastaan. Linnoitus on edelleen osittain säilynyt ja toimii matkailukohteena, jossa voi tutustua kaupungin menneisyyteen.

Eskişehir Museoalue

Eskişehirin museoalueella on useita museoita, jotka esittelevät alueen historiaa ja kulttuuria. Näihin kuuluu esimerkiksi Eskişehir Arkeologinen Museo, Eskişehir Taidemuseo ja Eskişehir Historiallinen Kuşasiepi Alue.

Sakaryan Marssiin Palatsi

Tämä palatsi oli aikoinaan Osmanien sulttaanin kesän residenssi. Palatsi tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua Osmanien dynastian elämään ja nauttia kauniista puutarhoista ja arkkitehtuurista.

Toivottavasti tämä tieto auttaa sinua oppimaan lisää Eskisehirin uskonnollisista ja historiallisista kohteista.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Eskişehirin linnavuori

Eskişehirin linnavuori on kaupungin korkein kohta ja tarjoaa upean panoraamanäkymän ympäröivään maisemaan. Vuorella sijaitsee myös Ulu Kalehisar, historiallinen linna, joka tarjoaa kiinnostavaa nähtävää ja mahdollisuuden tutustua alueen historiaan.

2. Odunpazarı talot

Odunpazarı on Eskişehirin historiallinen kaupunginosa, jossa on säilynyt perinteisiä puutaloja. Näistä taloista avautuu kaunis näköala kaupungin lukuisiin muihin osiin. Kävellessäsi Odunpazarın kapeilla kaduilla voit ihailla kaupungin arkkitehtuuria ja saada upean yleiskuvan Eskişehiristä.

3. Porsuk-joen rantapromenadi

Porsuk-joen rantapromenadi on suosittu kävely- ja pyöräilyreitti, josta avautuu hienot näkymät joelle ja sen ympäristöön. Promenadilla voit pysähtyä nauttimaan kahvista tai jäätelöstä joen rannalla sijaitsevissa kahviloissa ja ravintoloissa. Tämä paikka tarjoaa mahdollisuuden rentoutua ja ihastella Eskişehirin kauniita maisemia.

4. Eskişehirin kaupungintalon kattoterassi

Eskişehirin kaupungintalon kattoterassilta avautuu upea näköala kaupungin ylle. Voit ihailla kaupungin moderneja rakennuksia ja historiallista arkkitehtuuria täältä käsin. Tämä on hyvä paikka kuvata kaupunkia ja nauttia kaupungin vilinästä yläilmoista käsin.

5. Sazova Park

Sazova Park on suuri puisto, joka tarjoaa kauniita näköaloja ja rauhallisen ympäristön kaupungin keskellä. Puistossa on järvi, jossa voi meloa tai souteilla veneellä, sekä näköalatorni, josta voi ihailla kauniita maisemia. Sazova Park on suosittu paikka piknikille ja rentoutumiseen kaupungin kiireisen elämän keskellä.Kohteen sijainti maa on Turkki.

Jätä kommentti