Halvat lennot Espoo

Nähtävyydet ja kohteet

Nuuksio kansallispuisto

Nuuksio kansallispuisto on suosittu ulkoilualue Espoon pohjoisosassa. Alueella on monipuolista luontoa, kuten metsiä, järviä ja kallioita. Kansallispuistossa voi patikoida, pyöräillä, marjastaa ja retkeillä erilaisilla reiteillä. Alueella järjestetään myös opastettuja retkiä ja tapahtumia.

Mäkkylän puutarha

Mäkkylän puutarha on historiallinen ja kaunis puisto Espoon Mäkkylässä. Puistossa on runsaasti erilaisia kasveja, puutarhataidetta ja lampia. Vierailijat voivat kävellä puiston polkuja ja nauttia kauniista ympäristöstä. Puistossa järjestetään myös erilaisia tapahtumia, kuten konsertteja ja näyttelyitä.

Glimsinjärvi

Glimsinjärvi on kaunis järvi Espoon keskustan tuntumassa. Järven ympäristössä on hiekkarantoja, laavuja ja nuotiopaikkoja, jotka tarjoavat mahdollisuuden uimiseen, grillaamiseen ja rentoutumiseen luonnon keskellä. Järven rannalla on myös useita kävelyreittejä, joilla voi nauttia kauniista maisemista ja luonnosta.

Serena vesipuisto

Serena on Pohjoismaiden suurin sisävesipuisto, joka sijaitsee Espoon Leppävaarassa. Vesipuistossa on erilaisia vesiliukumäkiä, allasalueita ja saunoja. Vierailijat voivat nauttia vesiliikunnasta, rentoutua porealtaissa ja saunoissa sekä pitää hauskaa erilaisilla vesipeleillä.

Espoon kulttuurikeskus

Espoon kulttuurikeskus on monipuolinen kulttuuri- ja tapahtumatalo Espoon keskustassa. Kulttuurikeskuksessa järjestetään erilaisia konsertteja, teatteriesityksiä, näyttelyitä ja muita tapahtumia. Talo tarjoaa myös tiloja erilaisiin juhliin ja kokouksiin.

WeeGee-talo

WeeGee-talo on Espoon Tapiolassa sijaitseva kulttuurikeskus, jossa on useita museoita ja näyttelytiloja. Taloon kuuluvat EMMA – Espoon modernin taiteen museo, KAMU – Espoon kaupunginmuseo, Suomen Lelumuseo Hevosenkengän lelumuseo, Suomen postimuseo ja Espoon kaupungin taidemuseo. WeeGee-talo tarjoaa monipuolisen kulttuurikokemuksen eri taiteen ja historian aloilta.

Kulttuuri ja Historia

1. Espoon kulttuurikohteet

Espoossa on useita merkittäviä kulttuurikohteita, kuten Emma – Espoon modernin taiteen museo, KAMU – Kaupunginmuseo, WeeGee-talo sekä Saaristomuseo Pentala. Näissä kohteissa voi tutustua sekä nykytaiteeseen että Espoon historiaan.

2. Espoon teatterit

Espoossa on useita teattereita, kuten Espoon Kaupunginteatteri, Kulttuurikeskus, Tapiola Sinfonietta ja Kino Tapiola. Nämä tarjoavat monipuolista teatteri- ja musiikkiesitystarjontaa.

3. Espoon kirjastot

Espoossa on useita kirjastoja, kuten kirjasto Tapiolassa, Iso Omenassa ja Sellossa. Kirjastot tarjoavat monipuolisen valikoiman kirjoja, äänikirjoja, elokuvia ja muita media-aineistoja.

4. Espoon historialliset nähtävyydet

Espoossa on useita historiallisia nähtävyyksiä, kuten Glimsin kartano, Kirkkonummen ja Hvitträskin talot, Espoon tuomiokirkko sekä Suomenlinnaan kuuluva Bastion Zander. Näissä kohteissa voi tutustua Espoon rikkaaseen historiaan.

5. Espoon kulttuuritapahtumat

Espoossa järjestetään vuosittain monia kulttuuritapahtumia, kuten April Jazz -festivaali, Espoo Ciné -elokuvafestivaali, Espoo-päivä ja GLO Film Festival. Nämä tapahtumat tarjoavat laajalti erilaisia kulttuurielämyksiä.

Pääotsikko: Ruokailu ja Ravintolat

1. Suositut ravintolat ja kahvilat Espoossa

Espoossa on monipuolinen ravintolatarjonta, johon kuuluu monia suosittuja ravintoloita ja kahviloita. Tunnettuja ravintoloita Espoossa ovat esimerkiksi Ravintola Nokka, Espoon Kulttuurikeskuksen ravintola, Ravintola Palace, Ravintola Espa ja Ravintola Blue Peter. Suosittuja kahviloita ovat esimerkiksi Café Carusel, Café Kaarna, Café Aino ja Café Mellsten. Tarjolla on erilaisia ruokakulttuureita edustavia ravintoloita ja kahviloita, joten jokainen löytää varmasti itselleen sopivan vaihtoehdon Espoosta.

2. Espoon parhaat lounaspaikat

Espoossa on useita hyviä lounaspaikkoja, joista voi valita. Joitakin suosittuja lounaspaikkoja ovat esimerkiksi Ravintola Pepper, EazyKitchen, Friends & Brgrs, Ravintola Juuri, Ravintola Konstaapeli ja Ravintola Bengtsin. Lounaspaikoista löytyy vaihtoehtoja erilaisille ruokavalioille ja makumieltymyksille, joten jokainen voi nauttia maukkaasta lounaasta Espoossa.

3. Edulliset ravintolat Espoossa

Espoossa on myös edullisia ravintoloita, jossa voi syödä kohtuuhintaan. Joitakin edullisia ravintoloita Espoossa ovat esimerkiksi Ravintola Antell, Ravintola Via, Ravintola Maatilatori, Ravintola Perho ja Ravintola Petti. Nämä ravintolat tarjoavat hyvää ruokaa edulliseen hintaan, joten ne sopivat hyvin esimerkiksi opiskelijoille tai budjettitietoisille ruokailijoille.

4. Eksoottiset ruokakulttuurit Espoossa

Espoosta löytyy myös ravintoloita, jotka edustavat eksoottisempia ruokakulttuureita. Joitakin eksoottisia ravintoloita Espoossa ovat esimerkiksi Istanbul Grill, Ravintola Khukuri, Taikurin hattu, Ravintola Peking ja Ravintola Himalaya Kitchen. Näiden ravintoloiden valikoimasta löytyy erilaisia kansainvälisiä herkkuja, kuten turkkilaista, nepalilaista, kiinalaista ja intialaista ruokaa.

5. Parhaat kahvilat ja leipomot Espoossa

Espoossa on myös useita hyviä kahviloita ja leipomoita, joista voi nauttia herkullisista leivonnaisista ja kahvista. Joitakin suosittuja kahviloita ja leipomoita Espoossa ovat esimerkiksi Café Torpanranta, Café Roasberg, Café Soukka, Leipomo Oksanen ja Leipomo Rosten. Näissä paikoissa voi nauttia esimerkiksi tuoreista pullista, leivonnaisista ja erilaisista kahvijuomista.

Vapaa-ajan Aktiviteetit

1. Luontoaktiviteetit

Espoo tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet harrastaa erilaisia luontoaktiviteetteja. Kaupungissa sijaitsee useita luonnonpuistoja ja ulkoilualueita, kuten Nuuksion kansallispuisto, jossa voi patikoida, retkeillä ja kalastaa. Lisäksi Espoon saaristo tarjoaa mahdollisuuden veneilyyn ja merellisiin aktiviteetteihin. Espoossa on myös monia hoidettuja ulkoilureittejä, joilla voi kävellä, juosta tai pyöräillä nauttien kauniista maisemista.

2. Urheilumahdollisuudet

Espoossa on laaja valikoima urheilumahdollisuuksia kaikenikäisille. Kaupungissa on useita uimahalleja, joissa voi uida ja osallistua erilaisiin vesiurheilulajeihin. Lisäksi Espoo tarjoaa mahdollisuuden harrastaa esimerkiksi jalkapalloa, jääkiekkoa, tennistä, sulkapalloa, golfia, ratsastusta ja tanssia eri seuroissa ja liikuntakeskuksissa. Myös jäähalleja ja urheilukenttiä löytyy useita.

3. Kulttuuritapahtumat

Espoossa järjestetään vuosittain lukuisia kulttuuritapahtumia, kuten konsertteja, teatteriesityksiä, taidenäyttelyjä ja festivaaleja. Kaupungissa on aktiivista musiikki-, teatteri- ja tanssikulttuuria, ja eri tapahtumia löytyy lähes jokaiselle maulle. Espoossa sijaitsee myös useita kulttuurikohteita, kuten Emma – Espoon modernin taiteen museo, Tapiola Sinfonietta -orkesteri ja Espoo Ciné -elokuvafestivaali.

4. Ostokset ja ravintolat

Espoossa on useita kauppakeskuksia ja ostosalueita, joissa voi shoppailla erilaisia tuotteita. Iso Omena, Sello ja Ainoa ovat suurimmat kauppakeskukset kaupungissa, jotka tarjoavat laajan valikoiman eri liikkeitä ja ravintoloita. Lisäksi Espoossa on monipuolinen ravintolatarjonta eri makumaailmoihin, ja kaupungin keskustoissa, kuten Tapiolassa ja Leppävaarassa, on hyviä ruokapaikkoja.

5. Viihde ja huvipuistot

Espoo tarjoaa monia viihdemahdollisuuksia ja huvipuistoja, jotka sopivat kaikenikäisille. Esimerkiksi Serena-vesipuisto tarjoaa erilaisia vesiliikuntamahdollisuuksia ja kylpylän rentoutumiseen. Gumböle Golf tarjoaa golfmahdollisuuksia, ja Linnanmäki-huvipuisto sijaitsee lähellä Espoota. Lisäksi Flamingo Spa ja viihdekeskus tarjoavat vesipuiston lisäksi esimerkiksi elokuvateatterin ja keilahallin.

Suositut hotellit Espoossa

1. Hotel Hanasaari

Hotel Hanasaari sijaitsee kauniilla Hanasaaren saarella Espoon Otaniemessä. Hotellissa on modernit ja tyylikkäät huoneet, joista avautuvat upeat näkymät merelle ja luontoon. Hotel Hanasaari tarjoaa asiakkailleen monipuolisia palveluita, kuten ravintolan, saunan, rentoutumisalueen sekä mahdollisuuden osallistua erilaisiin aktiviteetteihin. Hotellin ympäristössä on myös kaunis puutarha ja uimaranta.

2. Hilton Helsinki Espoo

Hilton Helsinki Espoo sijaitsee Leppävaarassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Hotellissa on modernit ja viihtyisät huoneet, joissa on kaikki tarvittavat mukavuudet. Hilton Helsinki Espoossa on myös ravintola, baari, kuntokeskus ja saunatilat. Asiakkaat voivat nauttia hotellin tarjoamasta palvelusta ja vierailla lähistöllä olevissa nähtävyyksissä, kuten kauppakeskus Sellossa.

3. GLO Hotel Sello

GLO Hotel Sello sijaitsee Espoon Leppävaarassa, aivan kauppakeskus Sellon vieressä. Hotellissa on modernit ja tyylikkäät huoneet, jotka tarjoavat asiakkaille kaikki tarvittavat mukavuudet. GLO Hotel Sellossa on myös ravintola, baari, kuntokeskus ja saunatilat. Hotellista on helppo pääsy kauppakeskus Selloon, jossa on monipuoliset ostos- ja ruokailumahdollisuudet.

4. Break Sokos Hotel Tapiola Garden

Break Sokos Hotel Tapiola Garden sijaitsee Espoon Tapiolassa, lähellä kauppakeskus Ainoa. Hotellissa on viihtyisät ja moderneilla mukavuuksilla varustetut huoneet. Break Sokos Hotel Tapiola Garden tarjoaa asiakkailleen ravintolan, kuntosalin ja uima-altaan. Hotellin sijainti mahdollistaa vierailemisen Tapiolan puutarhassa, Ainoan ostoskeskuksessa ja muissa lähellä olevissa nähtävyyksissä.

5. Original Sokos Hotel Tapiola Garden

Original Sokos Hotel Tapiola Garden sijaitsee Tapiolassa, lähellä Espoon keskustaa. Hotellissa on modernit ja viihtyisät huoneet sekä monipuoliset palvelut. Original Sokos Hotel Tapiola Gardenissa on ravintola, baari, kuntokeskus ja virkistysalue. Hotellin sijainti tarjoaa lähellä olevien nähtävyyksien sekä Tapiolan palveluiden hyödyntämismahdollisuuden.

Turvallisuus ja terveys Espoossa

Turvallisuus

– Espoo on yksi Suomen turvallisimmista kaupungeista.
– Poliisi valvoo aktiivisesti julkisia paikkoja ja pitää huolen turvallisuudesta.
– Kaupungissa on hyvä valaistus ja kameravalvonta, mikä lisää turvallisuutta.
– Espoossa toimii vapaaehtoista aluepoliisitoimintaa.
– Kaupungissa on myös asukasyhdistyksiä, jotka edistävät naapurustojen turvallisuutta.
– Espoon kaupungin järjestämä valvontatoiminta ja yhteistyö poliisiviranomaisten kanssa edistävät turvallisuutta.

Terveys

– Espoossa on lukuisia terveyskeskuksia, jotka tarjoavat terveyspalveluja asukkaille.
– Kaupungissa on myös sairaaloita ja erikoissairaanhoidon palveluita.
– Espoo panostaa terveyspalveluiden ennaltaehkäisyyn ja hyvinvointiin.
– Terveyden edistäminen on keskeinen osa kaupungin toimintaa, ja asukkaille tarjotaan muun muassa terveysneuvontaa.
– Työikäisiä ja ikääntyneitä asukkaita tuetaan työhyvinvoinnin ja kuntoutuksen edistämisessä.
– Espoon kaupunki tarjoaa myös päihde- ja mielenterveyspalveluita sekä lasten, nuorten ja perheiden palveluita terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi.

Rannat ja Vesistöt

1. Nuuksion Pitkäjärvi

Nuuksion Pitkäjärvi on järvi Espoossa, joka sijaitsee Nuuksion kansallispuiston alueella. Se on yksi suuremmista järvistä Espoossa ja tarjoaa kauniin ja rauhallisen ympäristön ulkoiluun ja virkistäytymiseen. Järven ympäristössä on hiekkarantoja ja hyvä mahdollisuus uimiseen ja veneilyyn.

2. Espoonlahti

Espoonlahti on merenlahti Etelä-Espoossa, joka kuuluu Saaristomereen. Alueella on useita rantoja, kuten Soukanhiekat ja Kivenlahden ranta, joilla voi nauttia meren läheisyydestä ja uimisesta. Espoonlahden läheisyydessä sijaitsee myös Kaitalammen luonnonsuojelualue, joka tarjoaa mahdollisuuden luontoretkiin ja kalastukseen.

3. Haukilahti

Haukilahti on Espoon kaupunginosa, joka sijaitsee Pitkäjärven rannalla. Alueella on oma uimaranta, jossa voi viettää aikaa ja nauttia uimisesta tai aurinkoa ottamisesta. Haukilahden rannalla on myös venesatama ja se on suosittu veneilijöiden keskuudessa.

4. Degerö

Degerö on saari ja Espoon kaupunginosa, joka sijaitsee lähellä Helsingin edustalla. Saarella on kauniita hiekkarantoja, ja sen ympäristössä on monia muita saaria ja luonnonsuojelualueita, kuten Degerbyn luonnonsuojelualue ja Stor-Krokskärin lintukosteikko. Degerö tarjoaa mahdollisuuden upeisiin merimaisemiin ja luontokokemuksiin.

5. Kuusijärvi

Kuusijärvi on järvi ja virkistysalue Koillis-Espoossa. Alueella on uimarantoja, joista suosituin on Halkolampi, jossa on myös hyppytorni. Lisäksi Kuusijärvellä on mahdollisuus kalastukseen, veneilyyn ja saunomiseen. Alueella on myös ulkoilureittejä ja talvisin järven jäällä voi harrastaa esimerkiksi hiihtoa ja luistelua.Espoo on kaupunki, joka sijaitsee Suomessa Uudenmaan maakunnassa. Se tarjoaa monipuolista yöelämää ja viihdetarjontaa kaikenikäisille.

Baarit ja klubit

Iso Omena ja Matinkylä

– Talli Bar & Karaoke
– Tapiolan keilahalli & bar
– Sunset Campina
– Cantina West

Leppävaara

– Oppipoika Pub
– Bailey’s American Bar & Restaurant
– Royal Ravintolat Leppävaara
– Amarillo Leppävaara

Muut alueet

– Espoon keskus: Kino Kaisaniemi ja Rosso
– Espoonlahti: The Omena Hotel, Marina’s Palace ja Hotelli Emäsalo
– Myyrmäki: Wilis
– Niittykumpu: O’Malley’s XXXX ja Villa Halia

Konserttisalit ja tapahtumapaikat

Tapiola

– Espoon kulttuurikeskus
– Tapiolasali

Leppävaara

– Sello Halli
– Kino Tapiola

Elokuvateatterit

Iso Omena ja Matinkylä

– Finnkino Omena

Tapiola

– Bio Rex Espoo

Leppävaara

– Sello Elokuvasali

Ravintolat ja ruokapaikat

Ison Omenan alue

– RAX Buffet Iso Omena
– Hesburger Matinkylä
– Street Food by Palaamo
– Ravintola Laughing Buddha

Tapiola

– Ravintola Inkivääri
– Ravintola O’Learys
– Ravintola Fransmanni

Leppävaara

– Ravintola Nokka
– Ravintola Sushibar + Wine
– Ravintola Toivo

Espoon keskus

– Ravintola Huuko’s
– Ravintola McDonald’s
– Pizzeria Akseli

Kulttuurikohteet

– Espoon kulttuurikeskus
– Glims & Glomsin tanssiteatteri
– Espoon modernin tanssin festivaali

Viihdekeskukset ja huvipuistot

– SuperPark Espoo
– Serena Ski
– Seikkailupuisto Huippu
– HopLop Espoo-Niittykumpu

Urheilu- ja liikuntakohteet

– Espoo Metro Areena
– Espoonlahti Skatehalli
– Leppävaaran urheilupuisto
– Tennispuisto Ojanko

Muut aktiviteetit

– Tapiola Golf
– Gumbostrand Konst & Form -galleria
– WeeGee-kulttuurikeskus

Luontokohteet ja Retkeily

Nuuksio

Nuuksio on suosittu luonnonpuisto Espoossa, joka tarjoaa monipuolisia retkeilymahdollisuuksia. Alueella on lukuisia polkuja ja reittejä, jotka sopivat eritasoisille retkeilijöille. Nuuksiosta löytyy myös useita järviä ja lampia, joissa voi uida tai kalastaa. Alueella on myös paljon nähtävyyksiä, kuten Haukkalammen laavu ja Kaitlampi. Nuuksion kansallispuistossa voi myös yöpyä teltassa tai vuokraamalla mökin.

Leppävaaran urheilupuisto

Leppävaaran urheilupuisto on suosittu ulkoilu- ja liikuntapaikka Espoossa. Alueella on monipuolisia urheilumahdollisuuksia, kuten juoksuratoja, tenniskenttiä, beachvolley-kenttiä sekä jalkapallo- ja frisbeegolf-kenttiä. Urheilupuiston vieressä sijaitsee myös Laajalahti, joka on tunnettu lintujen bongauspaikka ja sopii hyvin retkeilyyn ja luontoharrastuksiin.

Suvisaaristo

Espoon Suvisaaristo on saaristoalue, jossa voi nauttia meren läheisyydestä ja luonnon rauhasta. Alueella on lukuisia saaria ja luonnonsuojelualueita, jotka sopivat hyvin retkeilyyn ja veneilyyn. Suvisaaristossa on myös useita uimarantoja ja venesatamia, joista voi aloittaa retken saaristoon. Saaristossa voi myös kalastaa ja marjastaa, kunhan noudattaa alueen sääntöjä ja suojelutoimenpiteitä.

Keskuspuisto

Espoon Keskuspuisto on yksi Suomen suurimmista keskuspuistoista ja tarjoaa monipuolisia ulkoilumahdollisuuksia. Alueella on viheralueita, metsiä, järviä ja lampia, joissa voi harrastaa retkeilyä, kävelyä, pyöräilyä ja hiihtoa. Keskuspuistossa on myös useita grillipaikkoja, laavuja ja nuotiopaikkoja, joissa voi levätä tai viettää aikaa ystävien kanssa. Puistossa järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja retkiä.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet Espoossa

Espoon tuomiokirkko

Espoon tuomiokirkko sijaitsee Espoon keskuksessa. Se on Espoon hiippakunnan tuomiokirkko ja yksi Espoon merkittävimmistä maamerkeistä. Kirkko on rakennettu 1400-luvulla, ja se edustaa pääosin gotiikkaa. Kirkon korkea kellotorni erottuu hyvin kaupunkikuvassa.

Glimsin kartano

Glimsin kartano sijaitsee Länsi-Espoossa Nuuksiossa. Se rakennettiin 1800-luvulla ja on yksi Espoon vanhimmista kartanoista. Glimsin kartanoa ympäröi kaunis puistoalue, jossa on muun muassa järvi ja vanhoja puita. Kartanoon voi tutustua opastetuilla kierroksilla.

Kauklahden kirkko

Kauklahden kirkko sijaitsee Kauniaisten ja Espoon rajalla. Kirkko on rakennettu vuonna 1975, ja sen arkkitehtuuri edustaa modernismia. Kauklahden kirkko on tunnettu ainutlaatuisesta akustiikastaan ja siellä järjestetään usein konsertteja.

Espoonkartanon keskiaikainen kirkonpaikka

Espoonkartanon keskiaikainen kirkonpaikka sijaitsee Espoon kartanon alueella. Siellä on raunioita, jotka ovat peräisin keskiajalta. Alueella on myös rautakautista asutusta, joten se on arkeologisesti merkittävä paikka. Kirkonpaikan ympäristössä on lisäksi kaunis luontoalue.

Otsolahden kappeli

Otsolahden kappeli sijaitsee Espoon Otaniemessä. Kappeli on rakennettu vuonna 1961 modernistisessa tyylissä. Se on saanut tunnustusta arkkitehtuuristaan. Kappelissa järjestetään erilaisia tapahtumia ja se on suosittu vihkikirkko.

Siikajärven kirkko

Siikajärven kirkko sijaitsee Siikajärven asuinalueella Leppävaarassa. Kirkko on rakennettu vuonna 1975. Se edustaa modernismia ja sen erottaa mielenkiintoinen ja omaperäinen arkkitehtuuri. Kirkossa järjestetään jumalanpalveluksia ja muita tapahtumia.

Haukkamäen hautausmaa

Haukkamäen hautausmaa sijaitsee Espoon Kivenlahden alueella. Se on Espoon vanhin hautausmaa ja siellä on monia historiallisia hautakiviä. Hautausmaalle on haudattu useita merkittäviä espoolaisia henkilöitä. Hautausmaa tarjoaa myös kauniit maisemat meren läheisyydessä.

Lagstadin kartano

Lagstadin kartano sijaitsee Länsi-Espoossa. Se on rakennettu 1800-luvulla ja on yksi Espoon vanhimmista kartanoista. Kartanon pihapiirissä on useita historiallisia rakennuksia, kuten päärakennus ja sepän paja. Lagstadin kartanon ympäristössä on myös kaunis puutarha ja metsäalueita.

Espoon Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Nuuksion kansallispuisto

Nuuksion kansallispuisto sijaitsee Espoon pohjoisosassa ja tarjoaa upeita panoraama- ja näköalapaikkoja. Puiston laajoilta näköalapaikoilta voi ihailla Nuuksionjärveä ja sen ympäröivää metsämaisemaa.

2. Oittaan ulkoilualue

Oittaan ulkoilualue sijaitsee Espoon Tapiolassa ja tarjoaa upeita näkymiä merelle. Alueelta löytyy useita panoraama- ja näköalapaikkoja, joilta voi ihailla Espoon saaristoa ja avomerta.

3. Kasavuoren näkötorni

Kasavuoren näkötorni sijaitsee Espoon Kauniaisissa ja tarjoaa upeat näkymät yli Espoon ja Helsingin. Näkötornista voi nähdä aina Suomenlinnaan asti ja säätilan ollessa suosiollinen jopa Pellinkiin saakka.

4. Kaitalammen näkötorni

Kaitalammen näkötorni sijaitsee Espoon Kilonpuistossa ja tarjoaa upeat näköalat ympäröivään luontoon. Näkötornista voi nähdä Kaitalammen sekä sen ympärillä olevat metsät ja suot.

5. Haukkamäki

Haukkamäki sijaitsee Espoon Kauklahdessa ja tarjoaa upeat näkymät yli Espoonlahden. Haukkamäen huipulta avautuu panoraamanäkymä merelle ja ympäröivään saaristoon.

6. Suomenoja

Suomenoja sijaitsee Espoon Suurpellossa ja tarjoaa upeat näkymät Espoonlahdelle. Suomenojan ranta-alueelta voi ihailla merimaisemaa ja sen yli avautuvaa horisonttia.

7. Siikajärvi

Siikajärvi sijaitsee Espoon Matinkylässä ja tarjoaa kauniita näkymiä järvelle. Järven ranta-alueilta voi ihailla vedenpinnan yli avautuvaa maisemaa ja sen rauhoittavaa tunnelmaa.

8. Kera

Kera sijaitsee Espoon Leppävaarassa ja tarjoaa upeat näkymät yli Espoon kaupungin. Keralan mäeltä avautuu panoraamanäkymä kohti pohjoista ja eteläistä Espoota.

9. Kaitalampi

Kaitalampi sijaitsee Espoon Niipperissä ja tarjoaa upeat näköalat järvelle ja sen ympäröivään luontoon. Järven rannalta voi ihailla vedenpinnan yli avautuvaa maisemaa ja nauttia rauhallisesta ilmapiiristä.

10. Espoonlahti

Espoonlahti sijaitsee Espoon keskustan tuntumassa ja tarjoaa upeat näkymät merelle ja sen yli avautuvaan horisonttiin. Espoonlahden ranta-alueilta voi ihailla merimaisemaa ja nauttia rauhallisesta tunnelmasta.Kohteen sijainti maa on Suomi.

Jätä kommentti