Halvat lennot Zlín

Nähtävyydet ja kohteet

Tomas Bata -museo

Tomas Bata -museo keskittyy kaupungin perustajan Tomas Batan elämään ja työhön. Museossa on nähtävillä laaja kokoelma esineitä ja dokumentteja, jotka valottavat Batan vaikutusta Zlíniin. Museo tarjoaa myös opastettuja kierroksia ja erilaisia tapahtumia.

Lučina-kalliot

Lučina-kalliot sijaitsevat Ploština-kukkulalla Zlínin kaupungin läheisyydessä. Kallioilla on hyvin merkityt vaellusreitit, jotka tarjoavat upeita näköaloja ympäröivään maisemaan. Alueella voi myös kiipeillä ja retkeillä.

Karamzinin puisto

Karamzinin puisto on kaunis puistoalue Zlínin keskustassa. Puistossa on viheralueita, kävelyteitä ja istutuksia. Puistossa järjestetään monenlaisia tapahtumia, kuten ulkoilmakonsertteja ja taidenäyttelyitä.

Leškovin koti

Leškovin koti on perinteinen puutalo, joka oli kirjailija Nikolai Leškovin koti 1800-luvulla. Taloa pidetään historiallisena maamerkkinä ja siinä toimii nykyään museo. Museossa voi tutustua Leškovin elämään ja teoksiin.

Baťovský kanál

Baťovský kanál on keinotekoinen kanava, joka rakennettiin 1930-luvulla. Kanava oli osa Tomas Batan teollisuushanketta ja sen tarkoituksena oli kuljettaa raaka-aineita tehtailta Satková-järvelle. Kanavan varrella on kauniita maisemia ja kävelyreittejä.

Střítežin linna

Střítežin linna on keskiaikainen linna, joka sijaitsee Zlínin lähellä. Linna on säilynyt hyvin ja siellä järjestetään opastettuja kierroksia. Linnan sisätiloissa on nähtävillä antiikkiesineitä ja maalauksia.

Linnanpuisto

Linnanpuisto on kaunis puistoalue, joka sijaitsee Zlínin keskustassa. Puistossa voi kävellä kauniissa ympäristössä ja ihailla erilaisia kasveja ja kukkia. Puistossa on myös leikkipaikkoja ja ulkoliikuntavälineitä.

Kulttuuri ja Historia:

Kulttuurikohteet:

– Zlínin kulttuurikohokohteisiin kuuluu muun muassa Bata-talo, Archa-teatteri ja Jan Amos Komenský -museo.
– Bata-talo on arkkitehtonisesti merkittävä rakennus, joka edustaa funktionalismia. Siellä toimii nykyään kulttuuri- ja yrityskeskus.
– Archa-teatteri on tunnettu teatteri, jossa esitetään laaja valikoima teatteriesityksiä ja konsertteja.
– Jan Amos Komenský -museo on omistettu tunnetulle tshekkiläiselle filosofille ja pedagogille. Museo esittelee hänen elämäänsä ja työtään.

Kulttuuritapahtumat:

– Zlínin kulttuurikalenterissa on monipuolinen valikoima tapahtumia ja festivaaleja läpi vuoden.
– Tunnettuja tapahtumia ovat esimerkiksi Zlín Film Festival, jonka aikana kaupunki täyttyy elokuvien ystävistä, sekä Bata Canal Fest, jossa iloitaan kanavilla ja nautitaan musiikista ja tanssista.
– Lisäksi kaupungissa järjestetään lukuisia teatteri-, musiikki- ja tanssiesityksiä ympäri vuoden.

Historialliset nähtävyydet:

– Zlínin historialliset nähtävyydet tarjoavat mahdollisuuden tutustua kaupungin menneisyyteen.
– Yksi merkittävimmistä nähtävyyksistä on Zlínin linna, joka on rakennettu 1300-luvulla. Linnassa voi tutustua sen historiallisiin huoneisiin ja maisemiin.
– Toinen mielenkiintoinen kohde on Tomáš Baťan kotimuseo, jossa voi oppia lisää kaupungin perustajan elämästä ja perinnöstä.
– Lisäksi Zlínin vanhakaupunki tarjoaa kävijöilleen kauniita historiallisia rakennuksia ja kapeita kujia, joissa voi kuljeskella ja nauttia tunnelmasta.

Ruokailu ja Ravintolat

Ravintolat

Zlínissä on useita ravintoloita, joista voi löytää erilaisia ruokailuvaihtoehtoja. Kaupungin keskustassa sijaitsee useita perinteisiä tšekkiläisiä ravintoloita, joissa voi maistaa paikallisia ruokia. Lisäksi kaupungista löytyy myös kansainvälisiä ravintoloita, jotka tarjoavat esimerkiksi italialaista, kiinalaista tai meksikolaista ruokaa. Ravintoloiden taso ja hinnat vaihtelevat, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva vaihtoehto.

Kahvilat

Zlínissä on useita kodikkaita kahviloita, joissa voi nauttia kupposen kahvia tai teetä. Monissa kahviloissa on tarjolla myös erilaisia leivonnaisia ja pikkupurtavaa. Kahvilat tarjoavat usein myös langattoman internet-yhteyden, joten ne sopivat hyvin paikaksi työskentelylle tai rentoutumiselle.

Pikaruokapaikat

Mikäli kaipaat nopeaa ja helppoa ruokailuvaihtoehtoa, Zlínistä löytyy myös pikaruokapaikkoja. Näissä paikoissa voi nauttia esimerkiksi hampurilaisia, pizzoja tai kebabia. Pikaruokapaikat tarjoavat usein myös take away -vaihtoehdon, joten ruoan voi halutessaan napata mukaan ja syödä vaikka piknikillä.

Baarit ja pubit

Zlínissä on myös useita baareja ja pubeja, joissa voi viettää iltaa ja nauttia virvokkeita. Baareissa voi usein tilata erilaisia oluita, viinejä ja muita alkoholijuomia. Joissakin baareissa voi myös syödä pientä purtavaa tai pelata biljardia.

Selvennystä ravintoloihin

Ravintolat kattavat eri tyyppiset, hintaiset ja kansainväliset ruokailuvaihtoehdot Zlínissä. Kaupungista löytyy perinteisiä tšekkiläisiä ravintoloita, joissa voi maistaa paikallista ruokaa. Lisäksi on tarjolla kansainvälisiä ruokailuvaihtoehtoja, kuten italialaisia, kiinalaisia tai meksikolaisia ravintoloita. Kahviloissa voi nauttia rentouttavan kahvi- tai teenjuonnin lisäksi erilaisia leivonnaisia, ja ne tarjoavat usein myös langattoman internet-yhteyden. Pikaruokapaikat tarjoavat nopeamman ja helpomman vaihtoehdon ruokailuun ja ne keskittyvät usein hampurilaisiin, pizzoihin tai kebab-ruokiin. Baarit ja pubit ovat paikkoja, joissa voi viettää iltaa virvokkeiden parissa ja joissakin paikoissa voi myös syödä pientä purtavaa tai pelata biljardia.

Vapaa-ajan Aktiviteetit

1. Elokuvateatterit

Zlínissä on useita elokuvateattereita, kuten Kino Panorama ja Kino Atrium. Näissä teattereissa esitetään niin uusia elokuvia kuin vanhempia klassikoitakin. Elokuvateatterit tarjoavat hyvät puitteet elokuvien katsomiseen ja viihtymiseen.

2. Teatterit ja esitykset

Zlínissä on useita teattereita, joissa voi nauttia erilaisista esityksistä, kuten näytelmistä, musikaaleista ja tanssiesityksistä. Suosittu teatteri on Divadlo Jiřího Myrona, jossa esitetään monipuolista ohjelmistoa eri genreistä.

3. Moottoriurheilu

Zlínissä järjestetään säännöllisesti moottoriurheilutapahtumia. Kaupungissa sijaitsee Zlínin radalla, jossa ajetaan muun muassa ralliautojen ja moottoripyörien kilpailuja. Radalla on myös mahdollista harrastaa kartingia.

4. Luontokohteet ja ulkoilu

Zlín ympäristöineen tarjoaa paljon mahdollisuuksia luonnossa liikkumiseen ja ulkoiluun. Kaupungin ympärillä on kauniita metsiä ja puistoja, joissa voi tehdä kävelyretkiä, pyöräillä, lenkkeillä ja harrastaa erilaisia ulkoilulajeja. Lisäksi lähellä on esimerkiksi Luhačovice-järvi, jossa voi uida, kalastaa ja nauttia vesiliikunnasta.

5. Museot ja näyttelyt

Zlínissä on useita mielenkiintoisia museoita ja näyttelyitä, joissa voi tutustua alueen historiaan, taiteeseen tai erilaisiin teemoihin. Esimerkiksi Tomas Baťa -museossa voi oppia lisää kaupungin tunnetusta kenkäteollisuudesta ja perustaja Tomas Bațan vaikutuksesta siihen.

6. Urheilu- ja liikuntakeskukset

Zlínissä on hyvin varusteltuja urheilu- ja liikuntakeskuksia, joissa voi harrastaa erilaisia liikuntalajeja. Esimerkiksi Zlínin urheilukeskus tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia, kuten kuntosalin, urheilukentät, tenniskentät, squashin ja erilaisia ryhmäliikuntatunteja.

7. Kulttuuritapahtumat ja festivaalit

Zlínissä järjestetään säännöllisesti erilaisia kulttuuritapahtumia ja festivaaleja. Näihin kuuluvat muun muassa musiikki-, teatteri- ja elokuvafestivaalit sekä erilaiset markkinat ja messut. Tapahtumakalenteri tarjoaa vaihtelevaa viihdettä eri mieltymyksiin.

8. Ravintolat ja kahvilat

Zlínissä on runsaasti ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta. Tarjolla on erilaisia keittiöitä, kuten perinteistä tšekkiläistä ruokaa, kansainvälisiä herkkuja ja erikoiskahveja. Ravintolat ja kahvilat tarjoavat viihtyisän ympäristön rentoutumiselle ja sosiaaliselle kanssakäymiselle.

Suositut hotellit Zlínissa

1. Hotel Baltaci Zlín

Hotel Baltaci Zlín on arvostettu hotelli, joka sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa. Hotellissa on tyylikkäitä huoneita, joissa on kaikki tarvittavat mukavuudet. Hotellin ravintolassa tarjoillaan herkullista paikallista ruokaa, ja vieraiden käytössä on myös moderni kuntokeskus ja kylpylä.

2. Hotel Tomášov

Hotel Tomášov sijaitsee Zlínin keskustassa ja tarjoaa viihtyisiä huoneita ja ystävällisen palvelun. Hotellin ravintolassa voi nauttia perinteistä tšekkiläistä ruokaa ja erilaisia ​​muita kansainvälisiä herkkuja. Hotellissa on myös kuntosali ja sauna.

3. Hotel Ondráš

Hotel Ondráš on moderni hotelli Zlínin keskustassa. Hotellin huoneet ovat tyylikkäitä ja niissä on kaikki tarvittavat mukavuudet. Vieraiden käytössä on myös kuntokeskus, sauna ja ravintola, jossa tarjoillaan paikallisia ja kansainvälisiä herkkuja.

4. Hotel Moskva

Hotel Moskva sijaitsee Zlínin keskustassa ja tarjoaa viihtyisiä huoneita ja ystävällisen ilmapiirin. Hotellissa on ravintola, jossa tarjoillaan herkullista tšekkiläistä ruokaa, sekä baari, jossa voi rentoutua päivän päätteeksi. Lisäksi hotellissa on kuntokeskus ja kylpylä.

5. Pension Kubovec

Pension Kubovec on viihtyisä majatalo Zlínin lähellä. Majatalossa on mukavia huoneita ja ystävällinen henkilökunta. Vieraat voivat nauttia perinteistä tšekkiläistä ruokaa majatalon ravintolassa.

Turvallisuus ja Terveys

Turvallisuus:

1. Väestön turvallisuus
Kaupunki panostaa asukkaiden turvallisuuteen tarjoamalla kattavat hätäpalvelut ja poliisivoimat. Zlínissä on myös lukuisia turvallisuuskameroita asennettuna kaupungin eri alueille, mikä edistää rikosten ehkäisyä ja valvontaa.

2. Liikenneturvallisuus
Zlínissä on hyvin kehitetty liikennejärjestelmä, joka huomioi niin autoilijoiden, jalankulkijoiden kuin pyöräilijöidenkin tarpeet. Teiden kunnossapito ja liikennemerkkien selkeys ovat kaupungissa tärkeällä tasolla, mikä edistää liikenneturvallisuutta.

3. Kansalaisten turvallisuus
Zlínissä toimii useita turvallisuuteen keskittyviä järjestöjä ja vapaaehtoisryhmiä, jotka tarjoavat paikallisen yhteisön jäsenille tukea ja apua. Näihin kuuluvat muun muassa naapurustoseurat ja turvakodit.

Terveys:

1. Sairaanhoidon saatavuus
Zlínissä on hyvin kehittyneet terveydenhuollon palvelut. Kaupungissa sijaitsee useita terveyskeskuksia, sairaaloita ja apteekkeja, jotka tarjoavat laadukasta hoitoa ja palveluita kaupunkilaisille.

2. Laadukkaat terveyspalvelut
Zlínin terveydenhuollossa työskentelee ammattitaitoinen henkilökunta, ja kaupunki panostaa terveydenhuollon laatuun ja kehittämiseen. Tarjolla on erikoissairaanhoitoa, hammashoitoa ja ennaltaehkäiseviä terveyspalveluita.

3. Liikuntamahdollisuudet ja terveyskeskukset
Zlínissä on laaja valikoima liikuntapaikkoja ja terveyskeskuksia, joissa asukkaat voivat ylläpitää ja parantaa fyysistä kuntoaan. Lisäksi kaupungissa järjestetään erilaisia terveysaiheisia tapahtumia ja kursseja, jotka kannustavat terveelliseen elämäntapaan.

Rannat ja vesistöt

X-ranta

X-ranta on suosittu uimaranta, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Ranta tarjoaa hiekkapohjaisen rannan ja puhtaan veden, jossa on mahdollista uida ja rentoutua. Rannalla on myös aurinkotuoleja ja -varjoja, pukukoppeja sekä kahvila, josta voi ostaa virvokkeita ja pientä purtavaa.

Y-järvi

Y-järvi on kaunis ja rauhallinen järvi, joka sijaitsee kaupungin laitamilla. Järven rannat ovat pääosin luonnontilassa, ja siellä on mahdollista nauttia kauniista maisemista ja rauhallisesta ilmapiiristä. Y-järven vesi on kirkasta ja puhdasta, ja siellä voi uida, kalastaa ja veneillä.

Z-joen ranta

Z-joki tarjoaa kauniin rantaviivan, joka sopii erinomaisesti kävelyyn ja rentoutumiseen. Rannalta löytyy penkkejä ja piknik-alueita, joten siellä voi nauttia eväitä luonnon äärellä. Z-joki on myös suosittu paikka kalastajien keskuudessa, ja siellä voi nähdä erilaisia vesieliöitä ja lintuja.

A-lampi

A-lampi on pieni lampi, joka sijaitsee kaupungin lähellä. Lammelta löytyy pieni ranta, jossa voi uida ja aurinkoa. Rannalla on myös grillipaikkoja ja nuotiopaikka, joten siellä voi viettää mukavan päivän ulkoilmaa nauttien. A-lampi on myös suosittu kalastuskohde ja siellä voi tavata erilaisia vesilintuja.

Bmerimeri

Zlín sijaitsee sisämaassa, eikä sillä ole suoraa yhteyttä mereen. Lähin merenranta sijaitsee noin 300 kilometrin päässä.

Yöelämä ja Viihde

Ravintolat

Zlínissä on laaja valikoima erilaisia ravintoloita. Voit nauttia kansainvälisiä ruokia fine dining -ravintoloissa, kokeilla perinteisiä tšekkiläisiä ruokia paikallisissa ravintoloissa tai nauttia rennosta ilmapiiristä ja oluesta pubiruoan äärellä. Ruoanlaittotaitojasi voit kehittää erilaisilla kokkauskursseilla tai käydä maistamassa herkullisia ruokia paikallisilla markkinoilla.

Baarit

Zlínissä on useita baareja, joissa voit rentoutua ja nauttia juomia. Voit valita klassisen pubin, jossa voit istua alas ja jutella ystävien kanssa, tai voit suunnata trendikkääseen cocktailbaariin, jossa voit kokeilla uusia ja mielenkiintoisia juomasekoituksia. Baareissa järjestetään myös usein erilaisia teema-iltoja ja livemusiikkia, joten voit nauttia värikkäästä ja eläväisestä tunnelmasta.

Klubit

Zlínissä on myös useita klubeja, joissa voit tanssia ja juhlia yön pikkutunneille asti. Klubit tarjoavat erilaisia musiikkityylejä ja monia erilaisia tapahtumia, kuten DJ-keikkoja, teemabileitä ja livemusiikkia. Voit valita haluamasi musiikkityylin ja viettää iltaa samanhenkisten ihmisten kanssa.

Elokuvateatterit

Zlínissä on useita elokuvateattereita, joissa voit nauttia viimeisimmistä elokuvista. Elokuvateatterit esittävät sekä kotimaisia että ulkomaisia elokuvia eri genreistä. Voit istua alas ja sukeltaa elokuvan maailmaan valkokankaan äärellä.

Teatterit ja konserttisalit

Zlínissä on myös useita teattereita ja konserttisaleja, joissa voit nauttia erilaisista esityksistä. Voit käydä katsomassa näytelmiä, tanssiesityksiä, musikaaleja, konsertteja ja muita taide-esityksiä. Paikallinen teatteri- ja musiikkikulttuuri tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita esityksiä kaikenikäisille.

Kasino

Zlínissä on myös kasino, jossa voit kokeilla onneasi erilaisissa peleissä. Kasinolla voit pelata esimerkiksi blackjackia, rulettia, kolikkopelejä ja muita uhkapelejä. Kasino tarjoaa jännitystä ja viihdettä niille, jotka pitävät pelaamisesta.

Kulttuuritapahtumat

Zlínissä järjestetään myös erilaisia kulttuuritapahtumia, kuten festivaaleja, näyttelyitä ja konsertteja. Voit tutustua paikalliseen kulttuuriin, taiteeseen ja musiikkiin osallistumalla erilaisiin tapahtumiin. Kulttuuritapahtumat tarjoavat myös mahdollisuuden tutustua paikallisiin taiteilijoihin ja kulttuuritoimijoihin.

Luontokohteet ja Retkeily

1. Přírodní park Lužánky

Přírodní park Lužánky on kaunis luonnonpuisto, joka sijaitsee Zlínin kaupungin länsipuolella. Puisto koostuu metsistä, niityistä ja lampista, joissa voi tutustua alueen kasvi- ja eläinkuntaan. Puistoon johtaa hyvin merkittyjä polkuja, jotka sopivat retkeilyyn ja kävelylle. Puistossa on myös leikkipaikkoja, piknikalueita ja grillauspaikkoja.

2. Lesní rudolfovský park

Lesní rudolfovský park on laaja puistoalue, joka tarjoaa upeat mahdollisuudet ulkoiluun ja retkeilyyn. Puistossa on useita kävelyreittejä, joista voi valita omaan kuntoon ja mielenkiintoon sopivan vaihtoehdon. Alueella on myös leikkipaikkoja, piknikalueita ja kuntoilulaitteita. Lisäksi puistossa sijaitsee Rudolfovská prevka, joka on suosittu retkeily- ja vapaa-ajanviettopaikka.

3. Minigolf Bílý Kun

Minigolf Bílý Kun on luonnon ympäröimä minigolf-rata, joka tarjoaa hauskan ja rentouttavan aktiviteetin luonnossa. Rata sijaitsee kauniissa ympäristössä, jossa on viheralueita, puita ja kukkapenkkejä. Voit viettää aikaa ystävien tai perheen kanssa pelaten minigolfia ja nauttien luonnon rauhasta.

4. Zlín Arboretum

Zlín Arboretum on monipuolinen ja kaunis kasvitieteellinen puutarha, jossa on suuri valikoima erilaisia kasveja ja puulajeja. Puutarha tarjoaa upeita näkymiä ja mielenkiintoista tietoa kasvien maailmasta. Voit kävellä puutarhassa ja ihailla erilaisia kukka- ja puupenkkejä. Arboretumilla järjestetään myös opastettuja kierroksia ja tapahtumia.

5. Vesipuisto Lesní Pláž

Vesipuisto Lesní Pláž on suosittu vapaa-ajanviettopaikka, joka tarjoaa virkistystä ja hauskaa veden äärellä. Puistossa on uima- ja allasalueita, vesiliukumäkiä, porealtaita ja lastenaltaat. Lisäksi alueella on hiekkaranta, jossa voit rentoutua ja nauttia auringosta. Vesipuisto on avoinna kesäkaudella ja siellä järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

Světové Památky

Kertomatta

Zámek Lešná

Zlínissä sijaitseva Lešnán linna on historiallinen ja arkkitehtonisesti arvokas rakennus. Se rakennettiin alun perin 17. vuosisadalla ja sitä laajennettiin myöhemmin. Linna on avoinna yleisölle ja siellä voi tutustua sen moniin huoneisiin ja näyttelyihin.

Kostel svatého Filipa a Jakuba

Svatého Filipa a Jakuba -kirkko on yksi Zlínin tunnetuimmista uskonnollisista kohteista. Kirkko on peräisin 19. vuosisadalta ja se edustaa uusgotiikkaa arkkitehtuurissaan. Kirkko on yleensä avoinna jumalanpalvelusten aikana, mutta sinne voi myös tutustua rauhallisina aikoina.

Kostel Nanebevzetí Panny Marie

Kostel Nanebevzetí Panny Marie on Zlínin toinen merkittävä kirkko. Se rakennettiin vuonna 1934 modernistisella tyylillä. Kirkossa järjestetään säännöllisesti jumalanpalveluksia ja siellä voi ihailla myös sen sisätilojen kauneutta.

Zlínský hrad

Zlínský hrad, eli Zlínin linna, oli keskiaikainen linnoitus, joka on nykyään raunioina. Linnoitusta ei enää ole, mutta sen rauniot ovat edelleen nähtävillä. Ne tarjoavat mielenkiintoista historiansa ja arkkitehtuurinsa tutkimista varten.

Moravská galerie výtvarného umění

Moravská galerie výtvarného umění (Moravian Gallery of Visual Arts) on tärkeä kulttuurinen ja historiallinen kohde Zlínissä. Se sisältää laajan kokoelman taidetta ja näyttelyitä, joissa esitellään taideteoksia eri aikakausilta sekä paikallisilta että kansainvälisiltä taiteilijoilta. Galeriassa on myös tiloja ja ohjelmia, jotka edistävät taiteen ja kulttuurin ymmärtämistä ja levittämistä.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Bata Canal

Bata Canal on kanava Zlínin kaupungin alueella, joka tarjoaa upean näköalan ympäröivään maisemaan. Kanaali on pitkä ja siinä on useita siltoja, joiden avulla voi kiertää kaupunkia ja nauttia kauniista panoraamasta.

2. Lešná linna ja puisto

Lešná linna ja siihen liittyvä puisto ovat suosittu nähtävyys Zlínissä. Linna on upea historiallinen rakennus, josta avautuu kaunis panoraamanäkymä ympäröivään luontoon. Puisto tarjoaa myös mahdollisuuden nauttia kauniista maisemista ja rentoutua luonnon keskellä.

3. Barum Top Lookout Tower

Barum Top Lookout Tower on näkötorni, joka sijaitsee Barum Top -nimisellä kukkulalla Zlínin kaupungin lähellä. Tornista avautuu upea panoraamanäkymä ympäröivään maisemaan ja kaupunkiin. Torni on suosittu paikka ihailla auringonlaskuja ja nauttia kauniista maisemista.

4. Kostelec Lookout Tower

Kostelec Lookout Tower on näkötorni, joka sijaitsee Kostelec-nimisellä kukkulalla Zlínin kaupungin alueella. Tornista avautuu upea näköala kaupunkiin ja sen ympäristöön. Kostelec Lookout Tower on suosittu paikka paikallisten ja matkailijoiden keskuudessa maisemien ihailemiseen.

5. Ploština Lookout Tower

Ploština Lookout Tower on näkötorni, joka sijaitsee Ploština-nimisellä kukkulalla Zlínin kaupungin lähistöllä. Tornista avautuu upea panoraamanäkymä ympäröivään luontoon ja kaupunkiin. Ploština Lookout Tower on suosittu paikka ulkoilulle ja kauniiden maisemien ihailulle.

6. Zlínin kaupungintorni

Zlínin kaupungintorni on rakennus, jossa sijaitsee Zlínin kaupunginvaltuusto ja muita virastoja. Tornista pääsee ihailemaan kaupungin panoraamanäkymää. Torni on myös arkkitehtonisesti mielenkiintoinen ja se on suosittu paikka vierailla kaupungissa käydessä.Kohteen sijainti maa on Tšekki.

Jätä kommentti