Halvat lennot Frankfurt am Main

Nähtävyydet ja Kohteet:

Römerberg

Römerberg on Frankfurtin historiallinen keskus, ja siellä sijaitsee keskiaikainen kaupungintalo Römer. Alueella on myös monia muita historiallisia rakennuksia, kuten Pyhän Nikolauksen kirkko ja Goethe House -museo. Römerberg on suosittu matkailukohde, ja siellä järjestetään usein markkinoita ja festivaaleja.

Main Tower

Main Tower on yksi Frankfurtin korkeimmista pilvenpiirtäjistä ja tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin. Pilvenpiirtäjän huipulla sijaitsee näköalatasanne, jolta voi ihailla kaupungin siluettia ja Main-joen maisemia. Main Towerissa on myös ravintola, jossa voi nauttia ruokaa samalla kun ihailee näkymiä.

Palmengarten

Palmengarten on puutarha- ja kasvitieteellinen puisto, joka sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa. Puistosta löytyy laaja valikoima erilaisia kasveja ja kasvihuoneita, kuten trooppinen kasvihuone, aavikkokasvihuone ja vesikasvihuone. Palmengartenissa voi kävellä kauniissa ympäristössä ja nauttia vihreästä keitaasta kaupungin keskellä.

Frankfurter Dom

Frankfurter Dom eli Frankfurtin tuomiokirkko on yksi kaupungin tunnetuimmista maamerkeistä. Tuomiokirkko on goottilaistyylinen ja siinä on vaikuttava torni, josta avautuvat upeat näkymät ympäröivään kaupunkiin. Sisällä kirkossa voi ihailla kauniita kuvanveistoksia ja maalauksia.

Museokortteli

Museokortteli, eli Museumsufer, sijaitsee Main-joen rannalla ja käsittää joukon suosittuja museoita. Alueella on yhteensä 13 museota, kuten Städel Museum, jossa on laaja kokoelma eurooppalaista taidetta, ja Deutsches Filmmuseum, jossa voi tutustua elokuvan historiaan. Museokortteli on suosittu kohde taiteesta ja kulttuurista kiinnostuneille.

Oper Frankfurt

Oper Frankfurt on tunnettu oopperatalo, jossa esitetään sekä klassista että modernia oopperaa. Oopperatalo sijaitsee keskeisellä paikalla kaupungin keskustassa ja sen ohjelmisto tarjoaa laajan valikoiman erilaisia esityksiä. Oper Frankfurt on myös arvostettu konserttipaikka, jossa esiintyy usein maailmanluokan muusikoita ja laulajia.

Commerzbank-Arena

Commerzbank-Arena on yksi Saksan suurimmista jalkapallostadioneista ja kotikenttä Eintracht Frankfurt -joukkueelle. Stadionilla järjestetään myös muita urheilu- ja viihdetapahtumia, kuten konsertteja ja massatapahtumia. Commerzbank-Arena sijaitsee kaupungin eteläosassa, ja sen upea arkkitehtuuri tekee siitä näkyvän maamerkin Frankfurtissa.

Kulttuuri ja historia

Kulttuuri

– Frankfurt am Main on tunnettu monipuolisesta ja vilkkaasta kulttuurielämästään.
– Kaupungissa toimii lukuisia teattereita, konserttisaleja, gallerioita ja museoita.
– Yksi merkittävimmistä kulttuuritapahtumista on Frankfurtin kirjamessut, joka on maailman suurin kirja-alan tapahtuma.
– Musiikkikulttuuria rikastuttavat Frankfurtin sinfoniaorkesteri (Frankfurter Museumsorchester) ja oopperatalo Alte Oper.
– Kaupungissa järjestetään myös vuosittain useita festivaaleja, kuten elokuvafestivaali, jazzfestivaali ja kansainvälinen taidefestivaali.

Historia

– Frankfurtin historia ulottuu yli 2000 vuoden päähän.
– Kaupungista löytyy monia historiallisia rakennuksia ja nähtävyyksiä, kuten vanhankaupungin (Altstadt) alue ja sen keskiaikaiset rakennukset.
– Kaupunki oli keskiajalla tärkeä kauppapaikka ja sittemmin se toimi myös Saksan keisarikunnan pääkaupunkina.
– Frankfurt toimi myös Saksan kansallisvaltion ensimmäisenä pääkaupunkina vuosina 1848-1849.
– Toinen maailmansota jätti jälkeensä suurta tuhoa Frankfurtin keskustaan, mutta kaupunkia on sen jälkeen rakennettu uudelleen ja se on nykyään moderni metropoli.
– Monet museot ja muistomerkit kertovat kaupungin historiasta, kuten Historisches Museum Frankfurt ja Goethe Haus, jossa kuuluisa kirjailija Johann Wolfgang von Goethe asui.

Ruokailu ja ravintolat Frankfurt am Mainissa

Paikallisia herkkuja

Frankfurt am Mainissa on useita paikallisia herkkuja, joista tunnetuimpia ovat:
– Frankfurter Würstchen: perinteiset frankfurtin makkarakääröt
– Grüne Soße: vihreä kastike, joka valmistetaan tuoreista yrteistä
– Apfelwein: perinteinen omenaviini

Kansainvälinen ruokakulttuuri

Frankfurt am Mainissa on myös laaja valikoima kansainvälisiä ravintoloita tarjoamassa erilaisia keittiöitä, kuten italialaista, thaimaalaista, intialaista ja kiinalaista ruokaa.

Saksa ruokailupaikat

Perinteisiä saksalaisia ruokailupaikkoja Frankfurt am Mainissa ovat muun muassa:
– Brauhaus: tarjoaa perinteistä saksalaista ruokaa, kuten schnitzeleitä ja bratwurstia
– Gaststätte: tyypillinen saksalainen ravintola, tarjoaa ruokia kuten sauerkrautia ja hernekeittoa
– Biergarten: ulkoilmassa oleva ravintola, josta voi nauttia saksalaista olutta ja ruokaa

Kahvilat ja konditoriat

Frankfurt am Mainissa on myös paljon kahviloita ja konditorioita, joissa voi pysähtyä nauttimaan kahvia ja erilaisia leivonnaisia. Suositeltavia paikkoja ovat muun muassa:
– Café Wacker: perinteinen kahvila tarjoaa laajan valikoiman leivonnaisia ja kahvijuomia
– Joel’s Coffee: erikoiskahvila, jossa voi kokea kahvinsa valmistuksen prosessin alusta loppuun
– Bitter & Zart: suklaapuoti ja kahvila, jossa voi maistella erilaisia eksklusiivisia suklaaherkkuja

Ravitsemusvaihtoehdot

Frankfurt am Mainissa on myös huomioitu erilaiset ravitsemusvaihtoehdot, kuten kasvisruokailijat ja vegaanit. Kaupungista löytyy useita ravintoloita, jotka tarjoavat erikoisruokavalioihin sopivia vaihtoehtoja, kuten:
– Sevres: vegaaniravintola, joka tarjoaa erilaisia kasvipohjaisia ruokia
– Maxie Eisen: ravintola, jossa on laaja valikoima gluteenittomia vaihtoehtoja sekä kasvisvaihtoehtoja
– Sai Thai: thai-ravintola, josta voi löytää kasvisruokaa ja muita vegaanisia vaihtoehtoja.

Vapaa-ajan Aktiviteetit:

Museot:

Frankfurtissa on useita mielenkiintoisia museoita, kuten Städel Museum, joka on yksi Saksan merkittävimmistä taidemuseoista. Museoon kuuluu laaja kokoelma eurooppalaista taidetta, aina antiikista nykyaikaan. Toinen suosittu museo on Historisches Museum, joka esittelee kaupungin historiaa ja kulttuuria erilaisten näyttelyiden kautta. Museon laaja kokoelma sisältää muun muassa maalauksia, skulptuureja ja arkeologisia löytöjä. Muita mainitsemisen arvoisia museoita ovat Museum für Moderne Kunst (Museo modernille taiteelle) ja Senckenberg-museo, jossa voi tutustua luonnonhistoriaan.

Puistot:

Frankfurtissa on useita viihtyisiä puistoja, joissa voi rentoutua ja nauttia ulkoilmasta. Esimerkiksi Palmengarten on kaupungin suosituin puisto, jossa on upeat kasvitieteelliset puutarhat ja kasvihuoneet. Puistossa järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja konsertteja. Toiseksi suosituin puisto on Grüneburgpark, joka tarjoaa kauniin ympäristön kävelyille ja piknikille. Puistosta löytyy myös leikkipaikka ja kahvila. Lisäksi kaupungissa on useita muita puistoja, kuten Bethmannpark ja Nizza-puisto, jotka tarjoavat rauhallisen ympäristön luonnonystäville.

Risteilyt

Rhein- ja Main-jokien risteilyt ovat suosittu vapaa-ajan aktiviteetti Frankfurtissa. Risteilyn aikana voi nauttia upeista näkymistä kaupungin siluettiin ja samalla oppia lisää kaupungin historiasta ja nähtävyyksistä. Risteilyjä järjestää useat eri yritykset ja valittavana on erilaisia kierroksia ja vaihtoehtoja, kuten lounasristeilyt tai illallisristeilyt.

Teatteri ja ooppera

Frankfurtissa on vilkas teatteri- ja oopperakulttuuri. Esimerkiksi Alte Oper on historiallinen oopperatalo, jossa voi nauttia korkeatasoisista oopperaesityksistä. Lisäksi kaupungissa on useita teattereita, kuten Schauspiel Frankfurt, jossa esitetään näytelmiä ja musikaaleja. Kaupungin teatterit ja oopperatalot tarjoavat monipuolisen kattauksen erilaisia esityksiä, joten jokaiselle löytyy varmasti jotain kiinnostavaa.

Suositut hotellit Frankfurt am Mainissa

1. Jumeirah Frankfurt

Jumeirah Frankfurt on ylellinen viiden tähden hotelli, joka sijaitsee lähellä Finanssikorttelia ja Zeil-katua. Hotellissa on moderneja huoneita, kattouima-allas, spa-tilat, ravintola, kuntosali ja ilmainen Wi-Fi. Jumeirah Frankfurt tarjoaa korkealaatuista palvelua ja ainutlaatuisen näköalan kaupungin keskustaan.

2. Steigenberger Frankfurter Hof

Steigenberger Frankfurter Hof on perinteikäs viiden tähden hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Frankfurtin vanhassakaupungissa. Hotellin huoneet ovat tyylikkäästi sisustettuja ja siellä on monipuoliset palvelut, kuten ravintoloita, baareja, spa-tilat, kuntokeskus ja ilmainen Wi-Fi. Steigenberger Frankfurter Hof on tunnettu erinomaisesta palvelustaan ja historiallisesta miljööstään.

3. Hilton Frankfurt City Centre

Hilton Frankfurt City Centre on moderni viiden tähden hotelli, joka sijaitsee lähellä päärautatieasemaa ja kaupungin keskustaa. Hotellista löytyy tyylikkäitä huoneita, useita ravintoloita, baari, kuntosali, spa-tilat ja ilmainen Wi-Fi. Hilton Frankfurt City Centre tarjoaa korkeatasoista majoitusta ja hyvän sijainnin suosittuihin nähtävyyksiin.

4. Adina Apartment Hotel Frankfurt Neue Oper

Adina Apartment Hotel Frankfurt Neue Oper tarjoaa moderneja huoneistoja ja sviittejä, joissa on täysin varusteltu keittiö ja pesukone. Hotelli sijaitsee lähellä operataloa ja Main-joen rannalla. Muita hotellin palveluja ovat ravintola, kuntosali, sauna, uima-allas ja ilmainen Wi-Fi. Adina Apartment Hotel Frankfurt Neue Oper on hieno vaihtoehto pidemmälle majoitukselle.

5. Motel One Frankfurt-Römer

Motel One Frankfurt-Römer on moderni budjettihotelli, joka tarjoaa tyylikkäitä huoneita kohtuulliseen hintaan. Hotelli sijaitsee vanhan kaupungin alueella, lähellä Römerbergin aukiota ja katedraalia. Hotellista löytyy baari, ilmainen Wi-Fi ja modernit sisätilat. Motel One Frankfurt-Römer on hyvä vaihtoehto matkailijoille, jotka etsivät edullista ja tyylikästä majoitusta.

Turvallisuus ja terveys

Turvallisuus

Frankfurtin turvallisuustilanne on yleisesti ottaen hyvä, mutta kuten missä tahansa suuressa kaupungissa, on hyvä noudattaa normaalia varovaisuutta ja huolehtia omasta omaisuudestaan. Rikollisuus on yleensä keskittynyt tiettyihin alueisiin, kuten kaupungin keskustaan ja rautatieasemille, joten näissä paikoissa voi olla hyvä olla erityisen valppaana. On myös suositeltavaa välttää liikkumista yksinäisillä ja pimeillä alueilla. Matkailijoita kehotetaan myös säilyttämään arvotavarat turvallisesti ja pitämään silmällä lompakkoaan ja laukkuaan.

Terveys

Frankfurtilla on erinomainen terveydenhoitojärjestelmä, ja kaupungissa on useita sairaaloita ja klinikoita tarjoamassa laadukasta hoitoa. Pääterveysongelmia, joiden kanssa matkailijat voivat kohdata, ovat matkapölyn aiheuttamat allergiat ja hengitysvaikeudet. Kaupungin ilmanlaatu on yleisesti ottaen hyvä, mutta herkkäihoisille tai hengitysvaikeuksista kärsiville voi olla hyödyllistä varautua tähän. Frankfurtissa on myös hyvin varustettuja apteekkeja, joista voi hankkia tarvittavia lääkkeitä ja muita terveydenhuollon tuotteita.

Rannat ja Vesistöt

Main-joen rannat

Frankfurt am Main sijaitsee Mainjoen rannalla. Kaupungin keskusta-alueella sijaitsee useita puistoja ja viheralueita, jotka ulottuvat joen rannoille. Ihmiset voivat nauttia kävelyistä tai pyöräilyistä pitkin Mainin rantaa.

Rhein-Main-Donau-kanava

Frankfurt am Mainia halkoo myös Rhein-Main-Donau-kanava, joka tarjoaa mahdollisuuden veneilyyn ja vesiliikenteeseen. Kanava on osa laajempaa vesireittiä, joka yhdistää Rein-, Main- ja Tonava-jokia. Kanavalla on myös kävely- ja pyöräilyreittejä, joten se tarjoaa viihtyisän ympäristön luonnosta ja vesistöstä nauttimiseen.

Taunus-vuoristo

Frankfurt am Mainin lähellä sijaitsee Taunus-vuoristo, joka tarjoaa upeita näkymiä ja mahdollisuuksia ulkoiluun. Vuoristoalueella on järviä, kuten Feldbergin järvi ja Opel-Zoo-järvi, joissa voi nauttia luonnonkauniista ympäristöstä ja virkistäytymisestä. Lisäksi Taunus-vuoristo tarjoaa monipuolisia vaellusreittejä ja mahdollisuuksia muiden ulkoilulajien harrastamiseen.

Langener Waldsee

Frankfurt am Mainin lähellä sijaitsee Langener Waldsee, järvi, joka tarjoaa virkistysmahdollisuuksia ja harrastuksia. Järven rannalla on hiekkarantoja, joilla voi rentoutua ja nauttia auringosta. Lisäksi järvi tarjoaa mahdollisuuden uimiseen, purjehdukseen, ja muuhun vesiurheiluun.

Muut vesistöt

Frankfurt am Mainin alueella on myös muita pienempiä jokia ja lampia. Esimerkiksi Nidda-joki virtaa kaupungin läpi ja tarjoaa viihtyisät rantamaisemat. Myös kaupungin läheisyydessä sijaitsevat lammet, kuten Rebstockin lampi ja Riedbergin lampi, tarjoavat pikkukaupunkihenkistä tunnelmaa ja mahdollisuuden virkistäytymiseen.

Yöelämä ja Viihde

Yökerhot ja baarit
Frankfurtissa on lukuisia yökerhoja ja baareja, jotka tarjoavat monipuolista viihdettä ja musiikkia. Suositeltavia yökerhoja ovat esimerkiksi Gibson, jossa voi nauttia live-musiikista, ja Cocoon Club, joka on tunnettu elektronisen musiikin esityksistä. Baarien joukosta erityisesti Main Tower Bar tarjoaa upeat näköalat kaupunkiin samalla kun voi nauttia juomista.

Kasino
Frankfurtissa on myös useita kasinoita, jotka tarjoavat viihdettä ja uhkapelien jännitystä. Esimerkiksi Casino Frankfurt am Mainissa voi pelata erilaisia pöytäpelejä kuten pokeria, rulettia ja blackjackia.

Teatterit
Teatterin ystäville Frankfurt tarjoaa useita vaihtoehtoja. Esimerkiksi Alte Oper Frankfurt on merkittävä oopperatalo ja konserttisali, ja Schauspiel Frankfurt on suosittu teatteri, jossa nähdään laadukkaita esityksiä.

Konsertit ja tapahtumat
Frankfurtissa järjestetään useita konsertteja ja tapahtumia ympäri vuoden. Esimerkiksi Festhalle Oberhausenissa voi nauttia suurista konserteista ja viihdetapahtumista. Lisäksi kaupungissa järjestetään vuosittain Frankfurtin kirjamessut, jotka ovat yksi maailman suurimmista kirjatapahtumista.

Elokuvateatterit
Frankfurtissa on monia elokuvateattereita, joissa voi nauttia uusista elokuvista. Esimerkiksi CineStar Metropolis on suurin elokuvateatteri kaupungissa ja tarjoaa monia eri elokuvanäytöksiä. Cinestar Mainzer Landstrasse on toinen suosittu vaihtoehto.

Live-musiikki ja klubit
Frankfurtissa on monia klubeja ja musiikkiesityksiä tarjoavia paikkoja. Esimerkiksi Das Bett on suosittu musiikkiklubi, jossa voi kokea pienempien bändien esiintymisiä. Myös Brotfabrik Frankfurt tarjoaa monipuolista musiikkiohjelmaa erilaisista genreistä kiinnostuneille.

Luontokohteet ja retkeily

Taunusvuoret

Taunusvuoret tarjoavat upeita retkeilymahdollisuuksia vehreässä ympäristössä. Alueella on monia vaellusreittejä, jotka sopivat eri kuntoisille kävelijöille. Voit tutustua alueen kauniisiin metsiin, viljelysmailleen ja idyllisiin kyliin. Lisäksi Taunusvuorilla on useita näköalapaikkoja, joista voit ihailla upeita maisemia.

Rhein-Mainin kansallispuisto

Rhein-Mainin kansallispuisto on lähellä Frankfurtia ja tarjoaa loistavan vaihtoehdon kaupungin kiireiselle elämälle. Kansallispuistossa voit harjoittaa erilaisia ulkoilulajeja, kuten kävelyä, pyöräilyä ja melontaa. Alueella on myös lukuisia retkeilyreittejä, joiden varrella voit tutustua alueen monipuoliseen luontoon ja nähdä harvinaisia kasvi- ja eläinlajeja.

Taal-niitty

Taal-niitty on suojelualue Frankfurtin lähettyvillä, jossa voit tutustua ainutlaatuiseen luontoon. Alueella on monia erilaisia ekosysteemejä, kuten suoluontoa, kosteikkoja ja niittyjä. Voit tehdä opastettuja retkiä, joilla saat tietoa alueen kasvi- ja eläinlajistosta. Taal-niityllä on myös yli 30 kilometriä merkittyjä retkeilyreittejä, joiden varrella voit nauttia kauniista maisemista ja rauhallisesta ympäristöstä.

Frankfurtin puistot ja puutarhat

Frankfurtissa on useita kauniita puistoja ja puutarhoja, joissa voit rentoutua ja nauttia luonnosta. Esimerkiksi Palmengarten on yksi Saksan suurimmista kasvitieteellisistä puutarhoista, jossa on yli 13 000 eri kasvilajia. Lisäksi Niddapark ja Stadtwald ovat suosittuja retkeilyalueita, joilla voit kävellä tai pyöräillä kauniissa ympäristössä.

Main-joen rannat

Frankfurtia halkova Main-joki tarjoaa mahdollisuuden rentoutua ja viettää aikaa ulkona. Joen varrella on useita viheralueita ja puistoja, joilla voit piknikillä, kävellä tai pyöräillä. Voit myös vuokrata kajakin ja tutustua jokeen vesiltä käsin. Mainin rannoilta voit ihailla myös Frankfurtin siluettia ja kaupungin nähtävyyksiä.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

Kölnin tuomiokirkko (Kölner Dom)

Kölnin tuomiokirkko on yksi maailman suurimmista goottilaisista katedraaleista ja se sijaitsee Kölnin kaupungissa länsi-Saksassa. Rakennus alkoi vuonna 1248 ja se valmistui lähemmäs 600 vuotta myöhemmin vuonna 1880. Katedraali on yksi Saksan tärkeimmistä ja tunnistettavimmista maamerkeistä, ja se on listattu Unescon maailmanperintökohteeksi. Kölner Dom on avoinna turisteille ja siellä voi vierailla sekä ihailla upeaa arkkitehtuuria että tutustua sen historiaan.

Brandenburgin portti (Brandenburger Tor)

Brandenburgin portti on Berliinin suosituimpia matkailukohteita ja se on yksi kaupungin tunnetuimmista maamerkeistä. Se on neoklassinen kaarisilta, joka rakennettiin vuosituhannen vaihteessa vuonna 1791. Alun perin portti oli osa Berliiniä ympäröivää muurijärjestelmää, mutta nykyään se toimii symbolisena porttina Berliinin yhdistymiselle ja vapaalle liikkumiselle. Brandenburgin portti on avoinna yleisölle ja sen ympärillä sijaitsee useita historiallisia kohteita ja museoita.

Nürnbergin linna (Kaiserburg Nürnberg)

Nürnbergin linna sijaitsee Nürnbergin kaupungissa Baijerissa, Etelä-Saksassa. Se on yksi tärkeimmistä keskiaikaisista linnoista Saksassa ja sen rakentaminen alkoi jo 1000-luvulla. Nürnbergin linna toimi aikoinaan keisarien asuinpaikkana ja se kätkee sisälleen monia historiallisia nähtävyyksiä, kuten keisarien huoneita, kappelin ja museoita. Linnaa ympäröi kaunis puistoalue ja sen tornit tarjoavat upeat näkymät kaupungin yli.

Mainzer Dom

Mainzer Dom, tunnetaan myös nimella Mainzin tuomiokirkko, on yksi Euroopan vanhimmista ja tärkeimmistä romaanisista katedraaleista. Se sijaitsee Mainzin kaupungissa, Rheinland-Pfalzissa, Lounais-Saksassa. Mainzer Dom rakennettiin 900-luvulla ja se on ollut paavin kruunauskirkko. Katedraalissa voi tutkia sen upeaa arkkitehtuuria, nähdä monia historiallisia esineitä ja ihailla sen lasimaalauksia. Kirkon tornista on myös upeat näkymät kaupunkiin ja Rhein-joelle.

Rothenburgin vanhakaupunki (Rothenburg ob der Tauber)

Rothenburg ob der Tauber on kaunis keskiaikainen kaupunki Baijerissa, Etelä-Saksassa. Kaupunki tunnetaan erityisesti historiallisesta vanhastakaupungistaan, joka on säilynyt lähes koskemattomana vuosisatojen ajan. Käveleessään Rothenburgin kapeilla kaduilla ja kujilla, matkailijat voivat ihailla vanhoja taloja, historiallisia rakennuksia ja kaupungin muureja. Vanhassakaupungissa sijaitsee myös useita historiallisia nähtävyyksiä, kuten Raatihuone ja Pyhän Jaakobin kirkko.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

Main Tower

Main Tower on Frankfurt am Mainin korkein pilvenpiirtäjä, ja sen huipulla sijaitsee näköalatasanne. Täältä avautuu upea näköala kaupungin yli, ja sää suosiessa voi nähdä jopa Taunus-vuoristoon asti.

Eiserner Steg ja Sachsenhausenin ranta

Eiserner Steg on kuuluisa kävelytie, joka ylittää Main-joen Frankfurter Museumsuferin alueella. Täältä avautuu kaunis näkymä vanhaan kaupunkiin ja sen ympäristöön. Lähellä sijaitsevalla Sachsenhausenin rannalla voi nauttia kauniista maisemista ja rentoutua joen varrella.

Goetheturm

Goetheturm on Frankfurt am Mainin tärkeimpiä näköalapaikkoja. Kyseessä on korkea näköalatorni, jonka huipulle kiipeäminen palkitsee upeilla näkymillä koko kaupungin yli. Tornin juurelta löytyy myös viihtyisä puistoalue piknikpöytineen.

Frankfurtin katedraalin torni

Frankfurtin katedraali, jota kutsutaan myös nimellä Sankt Bartholomäus Dom, on kaupungin symboli. Katedraalin torni tarjoaa upean näköalan ympäristöön, ja sieltä näkee esimerkiksi Römerbergin aukion ja Main-joen.

Skyline Plaza

Skyline Plaza on moderni ostoskeskus, jonka kattotasanteelta voi ihailla Frankfurtin siluettia ja korkeita pilvenpiirtäjiä. Näköala on erityisen vaikuttava auringonlaskun aikaan, kun kaupungin valot syttyvät.

Köhlerwald-torni

Köhlerwald-torni sijaitsee Frankfurtin lähistöllä. Torni tarjoaa upeat näkymät Frankfurtiin ja sen ympäristöön, kuten Odenwaldin vuoristoon. Tornin läheisyydessä voi myös nauttia kauniista luontopoluista.

Europaturm

Europaturm on Frankfurtin toinen korkea televisiotorni, joka tarjoaa upeat näkymät yli kaupungin. Tornin ravintolasta voi nauttia samalla maisemista.

Parkhaus Börse

Parkhaus Börse on pysäköintitalo, jolla on suosittu näköalatasanne. Täältä on näkymät yli kaupungin ja sen ympäristön. Tornin huipulla toimii myös ravintola.

Kaiserdomin parveke

Kaiserdomin parveke sijaitsee Frankfurtin tuomiokirkon yläosassa ja tarjoaa upeat näkymät yli kaupungin. Tuomiokirkko ja sen parveke ovat suosittu turistikohde, josta voi ihailla kaupungin maisemia.Kohteen sijainti maa on Saksa.

Jätä kommentti