Halvat lennot Gamprin

Nähtävyydet ja kohteet

1. Schloss Vaduz – Vaduzin linna

2. Äuletele – teemapuutarha

3. Alte Rheinbrücke – vanha Reinin silta

4. Ruine Rotes Haus – Punainen talo -raunio

5. Alter Friedhof – vanha hautausmaa

Schloss Vaduz (Vaduzin linna) on Liechtensteinin ruhtinaskunnan pääkaupungissa sijaitseva linna, joka on yksi maan tunnetuimmista nähtävyyksistä. Linnan juurella sijaitsevassa Vaduzin kaupungissa voit ihailla tätä kaunista linnaa, joka on peräisin 1100-luvulta.

Äuletele on Gamprinin kunnassa sijaitseva teemapuutarha, joka tarjoaa vierailijoilleen upeita näkymiä ja luontokokemuksia. Puutarhassa voit ihailla erilaisia kasveja ja kukkia sekä kävellä kauniilla kävelyreiteillä. Alueella on myös lasten leikkipaikka ja kahvila.

Alte Rheinbrücke (vanha Reinin silta) on historiallinen silta, joka yhdistää Gamprinin ja Bendernin kyliä. Silta on rakennettu vuonna 1898 ja se on yksi alueen merkittävimmistä maamerkeistä. Silta tarjoaa upeat näkymät yli Reinin joen ja ympäröiviin maisemiin.

Ruine Rotes Haus (Punainen talo -raunio) sijaitsee Gamprinin kunnassa ja on entisen linnoituksen raunio. Rakennuksessa on nykyään enää jäänteitä, mutta se tarjoaa historianharrastajille mielenkiintoisen kohteen tutkittavaksi. Rauniot sijaitsevat kauniilla paikalla ja niistä avautuu upeat maisemat ympäröivään luontoon.

Alter Friedhof (vanha hautausmaa) on historiallinen hautausmaa, joka sijaitsee Gamprinin kunnassa. Hautausmaa on ollut käytössä aikojen saatossa ja siellä sijaitsee useita vanhoja hautakiviä ja muistomerkkejä. Paikka tarjoaa rauhoittavan kävelyreitin ja mahdollisuuden tutustua alueen historiaan.

Kulttuuri ja Historia

Historia

Gamprinin alueella on ollut asutusta jo prähistoriallisella ajalla. Varhaisimmat merkit asutuksesta ovat peräisin pronssikaudelta, noin 1500 eaa. Gamprimin historiasta ei kuitenkaan ole tarkkaa tietoa ennen kuin kirjalliset lähteet mainitsevat kylän vuonna 828.

Linnat

Gamprimissa sijaitsee kaksi historiallista linnaa: Vilters-Wangs ja Reichenau. Vilters-Wangsin linna on rakennettu 1200-luvulla ja sitä on myöhemmin laajennettu ja kunnostettu useita kertoja. Linna on nykyisin yksityisomistuksessa eikä sitä voi vierailla sisällä. Reichenau-linna puolestaan on Gamprinin vanhin linna ja sen historia ulottuu 1200-luvulle. Nykyisin se toimii hotellina ja tapahtumapaikkana.

Kirkot

Gamprimissa on kaksi keskiaikaista kirkkoa: Pyhän Valtterin kirkko ja Pyhän Marian kirkko. Pyhän Valtterin kirkko on rakennettu 1400-luvulla ja se on tunnettu upeasta goottilaisesta arkkitehtuuristaan. Kirkko on edelleen käytössä ja siellä järjestetään säännöllisesti jumalanpalveluksia ja muita tapahtumia. Pyhän Marian kirkko puolestaan on rakennettu 1500-luvulla ja se on myös edelleen käytössä.

Museot

Gamprimissa ei ole varsinaista museota, mutta lähialueelta löytyy useita kiinnostavia museokohteita. Esimerkiksi pääkaupunki Vaduzissa sijaitsee Liechtensteinin kansallismuseo, jossa voi tutustua maan historiaan, taiteeseen ja kulttuuriin. Lisäksi Liechtensteinin nukkemuseo sijaitsee lähellä Gamprinia ja tarjoaa näyttelyitä erilaisista nukketaiteen muodoista.

Kulttuuritapahtumat

Gamprinissa järjestetään vuosittain erilaisia kulttuuritapahtumia, kuten konsertteja, teatteriesityksiä ja taidenäyttelyitä. Näistä tapahtumista tiedotetaan yleensä paikallisessa lehdessä ja kunnan verkkosivuilla. Lisäksi lähialueiden kaupungeissa ja kylissä järjestetään laajemmin erilaisia kulttuuritapahtumia, joihin Gamprinissa asukkailla ja vierailijoilla on mahdollisuus osallistua.

Ruokailu ja Ravintolat

Ravintolat

Gamprinissa on useita ravintoloita tarjoamassa erilaisia ruokakokemuksia. Joukossa on mm. seuraavia ravintoloita:

– Gasthaus Löwen: Tarjoaa perinteisiä Liechtenstein-ruokia sekä kansainvälisiä herkkuja.
– Bodega El Manuel: Tunnelmallinen espanjalainen ravintola, josta löytyy laaja valikoima tapaksia ja muita espanjalaisia ruokia.
– Restaurant Äbäh: Moderni ravintola, jossa tarjoillaan gourmet-ruokia ja fine dining -elämyksiä.
– Pizzeria Mama Mia: Italialaiseen keittiöön erikoistunut ravintola, joka tunnetaan herkullisista pizzoistaan ja pastoistaan.

Kahvilat ja leipomot

Gamprinissa voi nauttia myös paikallisista kahviloista ja leipomoista. Näitä ovat esimerkiksi:

– Café Andreas: Viehättävä kahvila, jossa tarjoillaan erilaisia kahvijuomia ja leivonnaisia.
– Leipomo Hermann: Perinteinen leipomo, josta voi ostaa tuoreita leipiä, kakkuja ja muita leivonnaisia.
– Café Belle: Trendikäs kahvila, josta saa herkullisia leivonnaisia, salaatteja ja kevyitä lounaita.

Take away-ravintolat

Jos haluaa nauttia ruoasta mieluummin kotona tai piknikillä, Gamprinista löytyy myös take away -ravintoloita, esimerkiksi:

– Asian Fusion Wok: Aasialaisten makujen ystäville tarjolla on laaja valikoima wok-ruokia ja sushia.
– Burger Express: Hamburger-ravintola, josta saa nopeasti herkullisia ja tuoreita burgereita ja ranskalaisia.
– Souvlaki Corner: Kreikkalaisen keittiön antimia tarjoava ravintola, josta saa muun muassa gyros-pitaleipiä ja kreikkalaisia salaatteja.

Ruokakaupat

Gamprinissa on myös useita ruokakauppoja, joista voi ostaa elintarvikkeita ja muita ruokatarvikkeita:

– Gamprin Market: Paikallinen ruokakauppa, josta löytyy perustarvikkeita ja päivittäistavaroita.
– Supermarket FRESH: Isompi marketti, josta voi ostaa laajemman valikoiman elintarvikkeita sekä muita tuotteita.
– Health Food Store: Luomu- ja terveystuotteisiin erikoistunut kauppa, jossa on tarjolla terveellisiä vaihtoehtoja.

Jäätelöbaarit

Jäätelön ystäville Gamprinissa on myös muutama jäätelöbaari, esimerkiksi:

– Gelateria Venezia: Italialaistyylinen jäätelöbaari, jossa on valittavana useita erilaisia jäätelömakuja.
– Ice Cream Corner: Viileä paikka nauttia herkullisista jäätelöannoksista ja virkistävistä juomista.

Baarit

Gamprinissa voi myös viettää iltaa erilaisissa baareissa, joissa on tarjolla juomia ja usein myös pientä purtavaa. Esimerkkejä baareista ovat muun muassa:

– Pub Cheers: Rentouttava pubi, jossa voi nauttia oluesta ja annoksista samalla seurustellen.
– Wine Bar Winario: Viinibaari, jossa on laaja valikoima erilaisia viinejä sekä tapaksia ja juustolautasia.
– Cocktail Lounge Lemon: Tyylikäs cocktail-baari, josta saa maukkaita drinkkejä ja herkullisia naposteltavia.

Ruokatapahtumat

Gamprinissa järjestetään myös erilaisia ruokatapahtumia ja markkinoita, joissa voi tutustua paikalliseen ruokakulttuuriin ja maistella erilaisia herkkuja. Tällaisia tapahtumia ovat esimerkiksi:

– Gamprin Food Fest: Vuosittainen ruokafestivaali, johon kokoontuvat paikalliset ravintolat ja ruokakojujen tarjoajat.
– Farmers’ Market: Paikallisten tuottajien markkinat, joissa voi ostaa tuoreita vihanneksia, hedelmiä ja muita lähellä tuotettuja tuotteita.
– Street Food Festival: Street food -kulttuurin ympärille rakentuva tapahtuma, jossa maistellaan erilaisia herkkuja eri maista ja kulttuureista.

Vapaa-ajan aktiviteetit Gamprinissa

Retkeily

Gamprin tarjoaa upeita retkeilymahdollisuuksia paikallisessa vuoristossa. Voit vaeltaa merkityillä poluilla ja nauttia upeista maisemista. Erilaisia reittejä löytyy eri vaikeustasoilla, joten jokaiselle löytyy sopiva vaihtoehto.

Pyöräily

Gamprinissa on hyvin kehittyneet pyöräilyreitit, jotka sopivat niin kuntoiluun kuin rentoon pyöräilyynkin. Polkupyöriä voi vuokrata paikallisista vuokraamoista, joten sinun ei tarvitse tuoda omaa pyörääsi mukanasi.

Golfaaminen

Gamprinissa sijaitsee upea golfkenttä, joka tarjoaa hyvät puitteet golfharrastukselle. Kentällä on sekä 9 että 18 reikää ja se soveltuu kaikentasoisille pelaajille.

Tennis

Gamprinissa on useita tennisratoja, jotka ovat avoinna paikallisille ja kävijöille. Voit varata kentän etukäteen ja nauttia pelistä ystävien tai perheen kanssa.

Jalkapallo

Gamprinissa on myös jalkapallokenttä, jolla voi pelata jalkapalloa joko virallisissa otteluissa tai vapaamuotoisessa pelailussa ystävien kanssa.

Hiihto

Talvella Gamprin tarjoaa loistavat hiihtomahdollisuudet. Alueelta löytyy erilaisia hiihtolatuja niin perinteisen hiihtotyylin kuin luistelun ystävillekin.

Luontopolut

Gamprinissa on useita luontopolkuja, jotka tarjoavat mahdollisuuden tutustua alueen luontoon ja eläimistöön. Näillä poluilla voi kävelyn lisäksi myös pyöräillä tai juosta.

Uinti

Gamprinissa on uimaranta, jossa voi nauttia auringosta ja uida raikkaassa vedessä. Rannalla on myös mahdollista vuokrata vesihiihtovälineitä tai osallistua erilaisiin vesiliikuntatunteihin.

Suositut hotellit Gamprinissa

1. Landhaus am Giessen

Landhaus am Giessen sijaitsee Gamprinin maalauksellisessa ympäristössä ja tarjoaa viihtyisää majoitusta. Hotellissa on kauniisti sisustettuja huoneita, joissa on modernit mukavuudet. Asiakkaat voivat nauttia hotellin ravintolan herkullisista ruokailumahdollisuuksista ja rentoutua hotellin puutarhassa.

2. Hotel Meierhof

Hotel Meierhof Gamprinissa tarjoaa tyylikästä majoitusta ja laajan valikoiman palveluita. Huoneet ovat tilavia ja modernisti sisustettuja, ja niissä on kaikki tarvittavat mukavuudet. Hotellissa on myös ravintola, jossa asiakkaat voivat nauttia paikallisista herkuista.

3. Hotel Spundiskönig

Hotel Spundiskönig on viehättävä hotelli Gamprinin keskustassa. Huoneet ovat viihtyisiä ja elegantisti sisustettuja, ja niissä on modernit mukavuudet. Hotelli tarjoaa myös ravintolan, joka tarjoilee perinteistä liechtensteinilaista ruokaa.

4. Majestic Hotel

Majestic Hotel Gamprinissa tarjoaa luksusta ja tyylikkyyttä. Hotellin huoneissa on ylelliset kalusteet ja modernit mukavuudet. Hotellin kylpylä- ja wellness-tilat tarjoavat rentoutumismahdollisuuksia, ja ravintolassa asiakkaat voivat nauttia gourmet-ruuista.

5. Hotel Schlosswald

Hotel Schlosswald sijaitsee kauniin metsän ympäröimänä Gamprinin rauhallisella alueella. Hotellin huoneet ovat tyylikkäästi sisustettuja ja niissä on kaikki mukavuudet. Asiakkaat voivat rentoutua hotellin uima-altaalla tai nauttia aterian ravintolassa, joka tarjoaa kauniin näkymän ympäröivälle luonnolle.

Turvallisuus ja Terveys

Turvallisuus

– Gamprin on yleisesti turvallinen kaupunki, ja rikollisuusaste on alhainen.
– Poliisivoimat huolehtivat kaupungin turvallisuudesta ja järjestyksestä.
– Gamprinissä on hyvin toimiva hätänumerojärjestelmä, johon kuuluvat numerot poliisille, palokunnalle ja ambulanssille.
– Kaupunki sijaitsee maanjäristysvyöhykkeen ulkopuolella, joten maanjäristyksiä on hyvin harvoin.
– Gamprinissä on myös turvallisia kävely- ja pyöräilyreittejä, jotka tarjoavat turvallisen ympäristön liikkumiselle.

Terveys

– Gamprinissä on hyvä terveydenhuoltojärjestelmä, ja kaupungissa on useita terveyskeskuksia ja sairaaloita.
– Gamprinissä on myös erinomaiset hammashoitolat, jotka tarjoavat kattavia hammashoitopalveluja.
– Kaupungissa on myös erilaisia erikoislääkäreitä, kuten gynekologeja, silmälääkäreitä ja lastenlääkäreitä.
– Gamprinissä on lukuisia apteekkeja, joista voi ostaa lääkkeitä ja muita terveydenhoitotuotteita.
– Kaupungin terveysviranomaiset valvovat ruokapaikkoja ja muita julkisia tiloja varmistaakseen, että ne täyttävät terveys- ja turvallisuusstandardit.

Rannat ja Vesistöt

Gamprinin joki

Gamprinin kunta sijaitsee Liechtensteinin länsiosassa ja sen alueella virtaa Gamprinin joki. Joki kulkee kunnan halki ja tarjoaa mahdollisuuksia erilaisiin vesitoimintoihin, kuten kalastukseen ja veneilyyn. Joen rannalla on myös joitakin virkistysalueita, joissa voi nauttia kauniista maisemista ja tehdä piknikkiä.

Rhein-joki

Gamprinin itärajalla virtaa Rhein-joki, joka on yksi Euroopan tärkeimmistä jokialueista ja toimii Liechtensteinin luoteisrajana. Rhein-joki tarjoaa upeita näkymiä ja monipuolisia mahdollisuuksia ulkoiluun ja vesitoimintoihin. Joelta voi esimerkiksi vuokrata kanootin tai kajakin ja tehdä melontaretken maisemia ihaillen. Lisäksi joella voi olla mahdollisuus kalastaa, riippuen paikallisista säännöistä ja määräyksistä.

Pikkujärvi

Gamprinin kunnan alueella sijaitsee myös Pikkujärvi-niminen järvi. Järvi on pieni, mutta kaunis ja tarjoaa mahdollisuuden rentoutumiseen ja virkistykseen luonnon helmassa. Järven ympäristössä on useita polkuja, joita pitkin voi kävellä ja nauttia raikkaasta ilmasta. Lisäksi järveltä löytyy paikkoja kalastukseen ja piknikin viettämiseen.

Uinti- ja ranta-alueet

Gamprinin kunnan alueella on useita rantoja ja uimarantoja, jotka tarjoavat mahdollisuuden nauttia kesäisistä päivistä vedessä pulikoiden. Rannoilla on usein hiekkapohjaisia alueita aurinkotuoleineen ja aurinkovarjoineen, sekä lisäksi ajanvietemahdollisuuksia, kuten beachvolleykenttiä tai pelikenttiä rantalentopallon tai rantafutiksen pelaamiseen. Rannoilla voi myös olla tarjolla vuokrattavia vesiurheiluvälineitä, kuten polkuveneitä tai suppilautoja.

Yöelämä ja Viihde Gamprinissa

1. Baarit ja pubit

Gamprinissa on useita baareja ja pubeja, joissa voi nauttia juomia ja rentoutua ystävien kanssa. Suosittuja baareja Gamprinissa ovat esimerkiksi The Hangout ja Bar 22, jotka tarjoavat laajan valikoiman juomia sekä viihtyisiä tiloja.

2. Yökerhot

Gamprinissa ei ole montaa yökerhoa, mutta sieltä löytyy muutama suosittu vaihtoehto yöelämän ystäville. Esimerkiksi Club Fusion on suosittu yökerho, joka soittaa tanssimusiikkia ja järjestää erilaisia tapahtumia.

3. Live-musiikki

Live-musiikin ystäville Gamprinissa on tarjolla useita paikkoja, joissa voi nauttia livemusiikista. Esimerkiksi The Soundstage on tunnettu musiikkiklubi, jossa esiintyy sekä paikallisia että kansainvälisiä bändejä eri musiikkityyleistä.

4. Elokuvateatterit

Gamprinissa on yksi elokuvateatteri, jossa voi käydä katsomassa uusimpia elokuvia. Le Cinéma esittää erilaisia elokuvia eri genreistä, ja sieltä löytyy useita näytöksiä päivittäin.

5. Konsertit ja tapahtumat

Gamprinissa järjestetään säännöllisesti erilaisia konsertteja ja tapahtumia, jotka tarjoavat viihdykettä paikallisille asukkaille ja matkailijoille. Esimerkiksi Gamprin Music Festival on vuosittainen tapahtuma, jossa esiintyy sekä paikallisia että kansainvälisiä artisteja eri musiikkityyleistä.

6. Ruokailu

Gamprinissa on monia ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta. Valikoimaan kuuluu paikallisia ravintoloita, joissa voi maistaa perinteisiä Gamprinin ruokia, sekä kansainvälisiä ravintoloita, jotka tarjoavat erilaisia keittiöitä eri puolilta maailmaa.

Luontokohteet ja retkeily

Alvierbad

Alvierbad on suosittu luontokohde Gamprinissa. Se on kaunis ja vehreä alue, joka tarjoaa monia mahdollisuuksia ulkoiluun ja rentoutumiseen. Alueella on useita kävely- ja pyöräilyreittejä sekä piknik-alueita. Lisäksi sieltä löytyy uima-allas ja kylpylä, jossa voi rentoutua ja nauttia lämpimistä lähteistä.

Bangäta

Bangäta on kaunis vaellusreitti, joka kulkee Gamprinin läpi. Se tarjoaa upeita näkymiä ympäröivään luontoon ja mahdollisuuden nauttia rauhallisista kävelylenkeistä. Reitti on hyvin merkitty ja sopii kaikenikäisille ja kuntoisille kävelijöille.

Gamprin Reservoir

Gamprin Reservoir on suuri tekojärvi, joka tarjoaa monia aktiviteetteja ja virkistysmahdollisuuksia. Täällä voi kalastaa, soutaa tai vain rentoutua rannalla nauttien kauniista maisemista. Järven ympäristössä on myös useita kävelyreittejä, joista voi ihailla luonnon kauneutta.

Eschen-Mauren Forest

Eschen-Maurenin metsä on lähellä Gamprinia ja tarjoaa upean ympäristön retkeilyyn ja luonnon tutkimiseen. Metsässä on useita merkittyjä reittejä, joilla voi kävellä tai pyöräillä. Alueella on myös piknik-alueita ja tulipaikkoja, joissa voi levähtää ja nauttia eväitä luonnon helmassa.

Ruggeller Riet

Ruggeller Riet on suojelualue ja kosteikkoalue Gamprinin läheisyydessä. Alueella voi nähdä monia harvinaisia kasvi- ja eläinlajeja sekä ihailla kaunista luontoa. Siellä on useita kävelyreittejä, joilla voi tutustua alueeseen ja oppia enemmän sen ekologiasta. Rietiä ympäröivillä alueilla on myös lintutorni, josta voi tarkkailla lintuja ja nauttia upeista näkymistä.

Rheinpark

Rheinpark sijaitsee Gamprinin lähellä ja tarjoaa kauniin ympäristön luonnosta nauttimiseen. Puistossa on vehreitä nurmikenttiä, kävelyreittejä, piknik-alueita ja leikkipaikkoja. Lisäksi sieltä löytyy myös upea joki, jossa voi kävellä tai rentoutua. Rheinpark on erinomainen paikka viettää aikaa ulkona perheen tai ystävien kanssa.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

Prince of Liechtenstein Castle

Liechtensteinin prinssinlinna, tai Schloss Vaduz, sijaitsee Gamprinin kaupungin lähellä Liechtensteinin pääkaupungissa Vaduzissa. Prinssinlinna on Liechtensteinin hallitsijan, Fürstin, residenssi ja se on maa-alueen tärkein historiallinen ja kulttuurinen symboli.

Sankt-Martin-kirkko

Sankt-Martin-kirkko sijaitsee Gamprinin kunnan pääkaupungissa Bendernissä. Tämä kirkko on yksi vanhimmista rakennuksista Liechtensteinissa ja se on edelleen aktiivisessa käytössä. Kirkossa on arvokkaita historiallisia elementtejä, kuten freskoja ja antiikin puisia veistoksia.

Baran Village Museum

Baranin kylän museo sijaitsee Gamprinissa ja se tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua alueen perinteiseen maataloustyöhön ja kulttuuriin. Museo on rakennettu entiselle maatilalle ja siellä on näyttelyitä, jotka esittelevät vanhoja työkaluja, maatilan välineitä ja perinteisiä pukeutumistapoja.

Rietberg Castle

Rietbergin linna, tai Schloss Rietberg, sijaitsee Gamprinin kaupungin alueella. Se on keskiaikainen maatilalinna, joka ajoittuu 1200-luvulle. Linnan rauniot ovat avoinna yleisölle ja tarjoavat vierailijoille mahdollisuuden tutustua alueen historiaan ja nauttia upeista näkymistä ympäröivään maaseutuun.

Regiments Castle

Regimentsin linna sijaitsee Gamprinin kunnan pääkaupungissa Bendernissä. Tämä keskiaikainen linna oli alun perin osa Gamprinin suurta Linz-kylää ja se tarjoaa vierailijoille mielenkiintoisen historiallisen kokemuksen. Linnasta näkyy upea näkymä Rein-jokeen ja siihen kuuluvat myös ulkoilmakahvila ja näyttelytila.

Gamprinin kaupungin panoraama- ja näköalapaikat

Gamprinissa on useita kauniita panoraama- ja näköalapaikkoja, joista voit ihailla kaupungin upeita maisemia. Tässä on lista muutamista suosituista paikoista:

Sankt Martinin kirkko

Sankt Martinin kirkko sijaitsee Gamprinin Vanhassa kylässä ja sieltä avautuu upea näkymä ympäröiville vuorille ja laaksoille. Voit kiivetä kirkon kellotorniin ja nauttia upeista maisemista.

Bendernin linna

Bendernin linna sijaitsee Gamprinin naapurikaupungissa Bendernissä, mutta se tarjoaa upeat näkymät myös Gampriniin. Voit tutustua linnaan ja sen historiallisiin näyttelyihin samalla ihaillen upeaa maisemaa ympärilläsi.

Rüzlinnäköalatasanne

Rüzlinnäköalatasanne sijaitsee Gamprinin lähellä ja tarjoaa upeat näkymät alueen laaksoille ja vuorille. Voit nousta näköalatasanteelle ja nauttia kauniista maisemista sekä ottaa upeita valokuvia.

Eschenin lippupaikka

Eschenin lippupaikka sijaitsee Gamprinin naapurikaupungissa Eschenissä, mutta se tarjoaa upeat näkymät myös Gampriniin. Lippupaikalta voit ihailla kaunista luontoa ja maisemia sekä nauttia rauhallisesta ympäristöstä.

Schäbjan talon näköalapaikka

Schäbjan talon näköalapaikka on suosittu paikka Gamprinissa, josta voit ihailla kaupungin upeita maisemia. Voit istahtaa lepäämään ohikulkuretken aikana ja nauttia rauhallisesta hetkestä samalla ihaillen panoraamanäkymää.

Gampadelsin linna

Gampadelsin linna sijaitsee Gamprinin lähellä ja tarjoaa upeat näkymät alueelle. Voit tutustua linnaan ja sen historiallisiin nähtävyyksiin samalla ihaillen kaunista maisemaa ympärilläsi.Kohteen sijainti maa on Liechtenstein.

Jätä kommentti