Halvat lennot Izmir

Nähtävyydet ja kohteet

Kulttuurikohteet

– Izmirin arkeologinen museo: Arkeologista historiaa esittelevä museo, jossa voi tutustua muinaisten Assyrian, Lyydian, Persialaisen, Rooman ja Bysantin valtakuntien jäänteisiin.
– Izmirin etnografinen museo: Museo, jossa voi tutustua Izmirin alueen perinteiseen kulttuuriin ja kansantaruun.
– Agora: Antiikin aikainen ostosalue, josta näkee muinaisten kauppiaiden elämästä kertovia raunioita.
– Smyrna: Izmirin vanhakaupunki, jossa on useita historiallisia rakennuksia ja kapeita katuja.
– Izmirin linna: Keskiaikainen linnoitus, joka tarjoaa upean näköalan kaupungille ja Egeanmerelle.

Luontokohteet

– Kadifekale: Vuoren huipulla sijaitseva linnoitus, josta on upeat näköalat Izmirin kaupunkiin ja ympäröivään maisemaan.
– Izmirin rannat: Izmirissä on useita kauniita rantoja, kuten Alsancak Beach, İncekum Beach ja Altınkum Beach.
– Dikili: Rauhallinen kaupunki Izmirin lähistöllä, jossa on kauniita hiekkarantoja ja turkoosia merta.
– Kuşadası: Suosittu turistikohde Izmirin lähellä, jossa on upeat rannat ja vanha kaupunki.

Näköalapaikat

– Izmir Saat Kulesi: Merenrannassa sijaitseva kellotorni, josta on upeat näköalat Izmirin kaupunkiin ja rannikolle.
– Izmir Teleferik: Köysirata, joka kuljettaa matkailijoita Yamanlar-vuorelle, josta on upeat näköalat Izmirin kaupunkiin ja ympäröivään luontoon.
– İzmir Şişeler: Korkea kerrostalo, jonka huipulla on ravintola ja näköalatasanne, josta voi ihailla kaupungin maisemia.

Historialliset kohteet

– Efesoksen rauniot: Antiikin aikainen kaupunki, joka oli aikoinaan yksi Rooman valtakunnan suurimmista ja tärkeimmistä kaupungeista.
– Bergama: Antiikin aikainen kaupunki, joka tarjoaa upeita näkymiä ja historiallisia rakennuksia, kuten Pergamonin akropolis ja Asklepieionin sairaala.
– Sardesin rauniot: Antiikin aikainen kaupunki, joka oli Lyydian valtakunnan pääkaupunki ja tarjoaa mielenkiintoista arkeologista nähtävää.

Kulttuuri ja Historia

Historialliset nähtävyydet

Izmirissä sijaitsee lukuisia historiallisia nähtävyyksiä. Jotkut merkittävimmistä ovat Efesoksen antiikkinen kaupunki, joka oli antiikin maailman suurimpia ja tärkeimpiä kaupunkeja, Pergamumin antiikkinen kaupunki ja sen kuuluisa kirjasto, joka oli yksi suurimmista antiikin aikaisista kirjastoista, sekä Smrynan kylpyläalue, joka oli antiikin aikainen kylpyläkaupunki.

Kulttuurikohteet

Izmirissä on myös paljon kulttuurikohteita, kuten Izmirin arkeologinen museo, joka esittelee alueen historiallisia artefakteja ja antiikin esineitä, Izmirin taidemuseo, joka näyttää paikallisen taiteen ja nykytaiteen kokoelmat, sekä Izmirin etnografinen museo, jossa on esillä alueen perinteistä kulttuuria ja historiaa.

Kulttuuritapahtumat

Izmirissä järjestetään myös monia kulttuuritapahtumia. Yksi suosituimmista tapahtumista on Izmirin kansainvälinen festivaali, joka järjestetään kesäkuussa ja sisältää musiikkia, teatteria, tanssia ja näyttelyitä. Lisäksi Izmirin kansainvälinen lyhytelokuvafestivaali houkuttelee elokuvan ystäviä ympäri maailman, ja Izmirin kansainvälinen taideviikko tuo yhteen eri taiteenmuotojen ammattilaiset ja harrastajat.

Perinteet ja paikalliskulttuuri

Izmirin paikalliskulttuuri on rikas ja monipuolinen. Alueella on perinteitä, jotka ovat peräisin antiikin ajalta, kuten Izmirin perinteinen ”zeibek” tanssi, joka oli alun perin kreikkalainen tanssi, mutta on sittemmin sulautunut osaksi Turkin kulttuuria. Izmirissä on myös perinteisiä tapahtumia ja festivaaleja, kuten ”Mesir” -festivaali, joka juhlistaa perinteistä lääkettä, sekä ”Cesme Altin Yunus Uluslararasi Muzik Festivali”, joka järjestetään Cesme-nimisessä kaupunginosassa ja tarjoaa musiikkiesityksiä eri genreistä.

Rakennukset ja arkkitehtuuri

Izmirissä on monia mielenkiintoisia rakennuksia ja arkkitehtuurikohteita. Vanhankaupungin alueella sijaitsevat historialliset rakennukset, kuten Rumelin kalesi (Izmirin linna) ja Basmanen alueen hienot rakennukset, jotka heijastavat alueen historiallista arkkitehtuuria. Modernimpi arkkitehtuuri on nähtävissä esimerkiksi Izmirin näyttävässä kulttuurikeskuksessa, Konak-pyhäkössä ja Izmirin värikkäässä Basmane-laaduntarkastusaseman rakennuksessa.

Ruokailu ja Ravintolat

Paikalliset ruokalajit

Izmirissä voit nauttia perinteisistä turkkilaisista ruokalajeista, kuten kebabeista, mezeistä, dolmalardan ja baklavasta.

Kansainväliset ravintolat

Kaupungissa on myös laaja valikoima kansainvälisiä ravintoloita, joissa voit maistella eri ruokakulttuurien herkkuja, kuten italialaista, kiinalaista, intialaista, japanilaista ja kreikkalaista ruokaa.

Kala- ja mereneläväravintolat

Izmirissä on useita laadukkaita kala- ja mereneläväravintoloita, jotka tarjoavat tuoreita kala- ja äyriäisherkkuja. Voit nauttia esimerkiksi grillattua kalaa, paistettuja simpukoita ja hummeria.

Kahvilat ja leipomot

Kaupungissa on paljon kahviloita ja leipomoita, joissa voit pysähtyä nauttimaan tuoreesta kahvista, leivonnaisista ja paikallisista makeisista, kuten baklavasta.

Aamiainenpaikat

Izmirissä voit kokeilla perinteistä turkkilaista aamiaista, joka sisältää esimerkiksi leipää, juustoja, oliiveja, hunajaa, jogurttia ja erilaisia munaruokia.

Ruokamarkkinat

Kaupungissa järjestetään myös ruokamarkkinoita, joissa voi tutustua paikallisiin tuotteisiin ja herkkuihin sekä ostaa tuoreita raaka-aineita kotikokkailua varten.Izmir on Turkissa sijaitseva kaupunki, joka tarjoaa monia vapaa-ajan aktiviteetteja matkailijoille ja asukkaille. Alla on luettelo muutamista näistä aktiviteeteista ja niiden yksityiskohtaisesta kuvauksesta:

Rantaelämä

Konak Pier

Konak Pier on yksi Izmirin suosituimmista rantakohteista. Siellä on hiekkarannat, aurinkotuoleja ja varjoja, joissa voi rentoutua ja nauttia kauniista merimaisemista. Rantakadun varrella on myös monia ravintoloita, kahviloita ja kaupoja.

Foca

Foca on viehättävä pieni kaupunki, joka sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Izmiristä. Siellä on useita kauniita rantoja, kuten Inciralti Beach ja Kocakari Beach, jotka tarjoavat mahdollisuuksia uintiin, auringonottoon ja vesiaktiviteetteihin.

Alaçatı

Alaçatı on tunnettu paitsi tuulivoimaloistaan, myös upeasta rantaelämästään. Alueella on useita rantoja, kuten Ilica Beach ja Çark Plajı, jotka ovat suosittuja surffaus- ja purjelautailupaikkoja. Rannoilla on myös rantaklubeja, joissa voi rentoutua ja nauttia rantaelämästä.

Historialliset nähtävyydet

Kadifekale

Kadifekale on Izmirin kuuluisa linnoitus, joka tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin ja ympäröiville alueille. Linnoituksen alueella voi vaeltaa ja tutustua sen historiallisiin seiniin ja vallituksiin.

Efesin rauniot

Efesin rauniot sijaitsevat noin tunnin ajomatkan päässä Izmiristä ja ovat yksi Turkin suosituimmista arkeologisista kohteista. Alueella voi tutustua antiikin Rooman aikaiseen kaupunkiin, jossa on hyvin säilyneitä rakennuksia, kuten Celsuksen kirjasto, teatteri ja Artemiin temppeli.

Şirince

Şirince on viehättävä kylä noin tunnin ajomatkan päässä Izmiristä. Siellä on useita historiallisia rakennuksia, kuten kreikkalaisia ​​kirkkoja ja taloja, jotka vievät kävijät takaisin menneisiin aikoihin. Kylässä voi myös maistella paikallisia viinejä ja ostaa perinteisiä käsityötuotteita.

Kulttuuri ja viihde

İzmir Arkeoloji Müzesi

Izmin arkeologinen museo on yksi Turkin vanhimmista ja suurimmista arkeologisista museoista. Siellä on laaja kokoelma antiikin aikaisia artefakteja ja esineitä, kuten koruja, keramiikkaa ja veistoksia, jotka antavat vierailijoille mahdollisuuden tutustua Izmirin rikkaaseen historiaan.

Asansör

Asansör on historiallinen hissi, joka tarjoaa upeat näkymät Izmirin kaupunkiin. Hissi kuljettaa matkailijoita ylös ja alas kaupungin kukkulalle, ja siellä on myös ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia maisemasta.

Alsancak

Alsancak on Izmirin keskustan vilkas ja elinvoimainen alue, jossa on paljon kahviloita, ravintoloita, putiikkeja ja yöelämää. Alueella järjestetään myös usein kulttuuritapahtumia, kuten konsertteja ja festivaaleja, jotka tarjoavat vierailijoille mahdollisuuden nauttia kaupungin paikallisesta musiikista ja taiteesta.

Toivottavasti tämä tieto auttaa sinua suunnittelemaan vapaa-aikaa Izmirissä!

Suositut hotellit Izmirissä:

1. Wyndham Grand İzmir Özdilek

Wyndham Grand İzmir Özdilek sijaitsee Balcova-alueella ja tarjoaa ylellisiä huoneita ja upean näkymän Izmirinlahdelle. Hotellissa on useita ravintoloita, kuntosali, kylpylä ja ulkouima-allas. Lisäksi hotellissa on monipuoliset kokoustilat.

2. Swissotel Buyuk Efes Izmir

Swissotel Buyuk Efes Izmir sijaitsee keskeisellä paikalla Izmirin keskustassa. Hotelli tarjoaa moderneja huoneita ja sviittejä, joissa on kaikki tarvittavat mukavuudet. Hotellissa on myös useita ravintoloita ja baareja, kuntosali, kylpylä sekä ulkouima-allas.

3. Mövenpick Hotel Izmir

Mövenpick Hotel Izmir sijaitsee Konak-alueella lähellä Izmirin tunnettuja nähtävyyksiä. Hotellissa on tyylikkäitä ja viihtyisiä huoneita, ravintola, kuntosali ja sauna. Hotelli tarjoaa myös kokoustiloja ja business-keskuksen tarpeisiin.

4. Key Hotel

Key Hotel sijaitsee Alsancak-alueella, joka on tunnettu vilkkaista ravintoloistaan ja baareistaan. Hotellin huoneet ovat moderneja ja tyylikkäitä. Hotellissa on myös ravintola ja kattoterassi, josta avautuu upea näköala Izmirinlahdelle.

5. EGE Palas

EGE Palas sijaitsee Konak-alueella Izmirin sydämessä. Hotelli tarjoaa viihtyisiä ja ilmastoitujen huoneita, joissa on kaikki perustarpeet. Hotellissa on myös aamiaishuone ja 24h-vastaanotto. Sijainnistaan johtuen hotelli on hyvien liikenneyhteyksien läheisyydessä.

6. Kaya İzmir Thermal & Convention

Kaya İzmir Thermal & Convention sijaitsee Balçova-alueella ja tarjoaa rentouttavia kylpylä- ja wellness-palveluita. Hotellissa on viihtyisiä huoneita, ravintola, uima-allas ja kuntokeskus. Hotelliin kuuluu myös kokoustiloja, jotka soveltuvat erityisesti konferenssi- ja liikematkailijoille.

Turvallisuus ja terveys

Turvallisuus

– Izmir on turvallinen kaupunki, ja se on yleisesti ottaen turvallinen matkakohde.
– Kuten kaikissa suurissa kaupungeissa, varovaisuutta tulisi kuitenkin noudattaa turistialueiden ulkopuolella, erityisesti pimeän aikaan.
– Matkaajia kehotetaan pitämään silmällä arvoesineitään, kuten laukkuja ja matkapuhelimia, varkauksien välttämiseksi.

Terveys

– Izmirin terveydenhuoltojärjestelmä on hyvin kehittynyt, ja kaupungissa on useita julkisia sairaaloita ja terveyskeskuksia.
– Matkailijoille suositellaan ottamaan matkavakuutus ennen matkaa, jotta mahdolliset terveysasiat voidaan hoitaa asianmukaisesti.
– Izmirissä on myös useita yksityisiä lääkäriasemia ja apteekkeja, jotka tarjoavat laadukasta terveydenhoitoa.

Hätätilanteet

– Hätätilanteessa Izmirissä tulee soittaa numeroon 112 saadakseen apua.
– Englantia puhuvan hätäpalvelun odottaminen voi kuitenkin kestää pidempään kuin paikallisen kielitaidon omaavan henkilön avun pyytäminen.
– Matkailijoille suositellaan opettelemaan muutama perusfraasi turkin kielellä hätätilanteiden varalta.

Rannat ja Vesistöt

1. Çeşme

Çeşme on Izmirin provinssissa sijaitseva kaupunki, joka tunnetaan upeista hiekkarannoistaan ja kirkkaasta vedestään. Çeşmessa on useita rantoja, kuten Ilıca Beach, Alaçatı Beach ja Ayayorgi Bay, joissa voi nauttia auringosta, uida ja harrastaa erilaisia vesiaktiviteetteja.

2. Balçova

Balçova on Izmirin kaupunginosa, joka sijaitsee Balçova-vuoren rinteillä. Alueella on suosittu Balçova Thermal-kylpylä, jossa voi rentoutua kuumissa lähteissä ja kylpylähoidoissa. Balçovassa on myös Balçova-järvi, jolla voi käydä veneilemässä tai nauttia kauniista maisemista.

3. Güzelbahçe

Güzelbahçe on Izmirin provinssissa sijaitseva kaupunki, joka tarjoaa upeita rantamaisemia. Alueella on useita rantoja, kuten Güzelbahçe Beach ja Kızkalesi Beach, joissa voi rentoutua ja nauttia meren läheisyydestä. Güzelbahçe on myös suosittu paikka purjehduksen harrastajien keskuudessa.

4. Urla

Urla on Izmirin provinssissa sijaitseva kaupunki, jolla on pitkä rannikkoalue. Urlasta löytyy monia upeita hiekkarantoja, kuten Urla Beach, Altınköy Beach ja Akkum Beach, joilla voi nauttia auringosta ja uida. Alueella on myös satama, josta voi lähteä veneilemään ja tutustumaan lähisaariin.

5. Foça

Foça on Izmirin provinssin kaupunki, joka sijaitsee Egeanmeren rannikolla. Foçassa on useita kauniita hiekkarantoja, kuten İncirliova Beach, Foça Beach ja Yenifoça Beach, joissa voi rentoutua ja nauttia merenrannan tunnelmasta. Kaupungin lähellä sijaitsee myös Foça Marine Park, joka tarjoaa upeat mahdollisuudet sukeltamiseen ja snorklaukseen.

Yöelämä ja viihde Izmirissä:

1. Baarit ja yökerhot:

Izmirissä on lukuisia baareja ja yökerhoja eri puolilla kaupunkia. Suosituimpia alueita, joissa näitä sijaitsee, ovat Alsancak, Kordon ja Göztepe. Nämä paikat tarjoavat monipuolisen valikoiman musiikkia, juomia ja tanssilattioita.

2. Konsertti- ja tapahtumapaikat:

Izmirissä on monia konsertti- ja tapahtumapaikkoja, kuten İzmir Devlet Opera ve Balesi, İzmir Arena ja Mavisehir Açik Hava Tiyatrosu. Nämä paikat järjestävät säännöllisesti erilaisia musiikki- ja teatteriesityksiä sekä muita tapahtumia.

3. Live-musiikki:

Monissa Izmirin baareissa ja ravintoloissa voi nauttia myös live-musiikista. Useilla paikoilla esiintyy paikallisia bändejä ja artisteja eri musiikkityyleistä. Esimerkiksi Alsancakin alueella on paljon livemusiikkiravintoloita.

4. Konsertit ja festivaalit:

Izmirissä järjestetään erilaisia konsertteja ja festivaaleja ympäri vuoden. Esimerkiksi Izmir Uluslararası Fuar Alanı (Izmirin kansainvälinen messualue) on suosittu paikka suurten musiikkikonserttien ja festivaalien järjestämiseen.

5. Elokuvateatterit:

Izmirissä on useita elokuvateattereita, joissa voi nauttia paikallisesta ja kansainvälisestä elokuvatarjonnasta. Tunnettuja elokuvateattereita ovat esimerkiksi Cinemaximum, Konak Pier ja Pasaport Cinema.

6. Ooppera ja baletti:

Izmirissä sijaitsee İzmir Devlet Opera ve Balesi -oopperatalo, jossa voi nauttia ooppera- ja balettiesityksistä. Täällä voi kokea korkealaatuisia klassisia teatteriesityksiä ammattitaitoisen esiintyjäjoukon esittämänä.

7. Kasinot:

Izmirissä ei ole kasinoita, sillä uhkapelaaminen on Turkissa kiellettyä. Mikäli haluaa pelata kasinopelejä, on matkustettava esimerkiksi naapurimaahan Kyprokselle.

8. Stand up -esitykset:

Izmirissä voi myös nauttia stand up -esityksistä. Alueen baareissa ja ravintoloissa järjestetään säännöllisesti tällaisia tapahtumia, joissa paikalliset ja kansainväliset komiikat viihdyttävät yleisöä.

Luontokohteet ja Retkeily

1. Karagöl-Sahra Sazlığı Tabiat Parkı

Karagöl-Sahra Sazlığı Tabiat Parkı on suosittu luontokohde Izmirissä. Se sijaitsee Gümüldürin alueella noin 76 kilometriä kaupungin keskustasta. Alueella on monipuolista kasvillisuutta ja eläimistöä, ja se tarjoaa upeat maisemat sekä luontopolkuja retkeilijöille ja luonnon ystäville. Parkissa on myös piknik-alueita ja lintutorni, josta voi tarkkailla alueen rikasta lintulajistoa.

2. Meryem Ana Dağı

Meryem Ana Dağı, myös nimellä Spil Dağı, on Izmirin ympäristössä sijaitseva vuoristoalue. Se on suosittu retkeily- ja vaelluskohde, jossa on monipuolista luontoa ja upeita näköaloja. Alueella on myös useita luolia ja raunioita, jotka houkuttelevat historiasta kiinnostuneita retkeilijöitä. Vuoristossa on useita vaellusreittejä eri kuntoisille ja kuntoisille retkeilijöille.

3. Küçük Menderes Delta Milli Parkı

Küçük Menderes Delta Milli Parkı sijaitsee noin 97 kilometriä Izmirin keskustasta. Se on suojeltu alue, joka tarjoaa upeita maisemia, kasvillisuutta ja eläimistöä. Alueella on rauhallista ja luonnonkaunista ympäristöä, joka houkuttelee lintubongareita ja valokuvaajia. Parkissa on myös pieni järvi, jossa voi kalastaa.

4. İzmir Kuş Cenneti

İzmir Kuş Cenneti, myös nimellä Gediz Deltası, on tärkeä lintujensuojelualue, joka sijaitsee noin 90 kilometriä Izmirin keskustasta. Alueella voi bongata monia harvinaisia ja uhanalaisia ​​lintulajeja. Lintujen lisäksi alueella on myös monipuolista kasvillisuutta ja upeita maisemia. Izmir Kuş Cenneti houkuttelee paitsi lintuharrastajia myös valokuvaajia ja luonnon ystäviä.

5. Zeus Mağarası

Zeus Mağarası, eli Zeusin luola, on mielenkiintoinen luonnonmuodostelma Izmirin ympäristössä. Luolassa on spektakulaarisia stalaktiitti- ja stalagmiittimuodostelmia. Luolan suulla on myös pieni järvi, mikä tekee siitä tunnelmallisen kohteen retkeilijöille. Zeus Mağarası houkuttelee sekä luonnon ihailijoita että seikkailunhaluisia matkailijoita.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet Izmirissä

Agora

Agora oli antiikin aikainen kauppatori, joka sijaitsi nykyisen Izmirin alueella. Se oli tärkeä kauppapaikka ja kohtauspaikka roomalaisaikana. Agoran rauniot, kuten pylväsrivit ja mosaiikit, ovat edelleen nähtävissä nykypäivän Izmirissä.

Kızlarağası Han

Kızlarağası Han on perinteinen turkkilainen linnoitettu kivirakennus, joka toimi aikoinaan karavaanisarjana ja kauppakeskuksena. Se sijaitsee Kemeraltı-basaarissa Izmirin keskustassa. Kızlarağası Han on arkkitehtoninen ja historiallinen nähtävyys, jolla on pitkä historia.

Saint Polycarpin kirkko

Saint Polycarpin kirkko on kristillinen kirkko, joka on nimetty pyhän Polykarpuksen mukaan. Polykarpos oli Smyrnan piispa ja varhainen kristillinen marttyyri. Kirkko sijaitsee Kadifekale-vuoren juurella Izmirin Alsancakin kaupunginosassa. Se edustaa klassista kreikkalaista arkkitehtuuria ja on tärkeä uskonnollinen ja historiallinen kohde.

Kadifekale (samettilinna)

Kadifekale, joka tunnetaan myös nimellä samettilinna, on linnoitus Izmirissä. Se sijaitsee Kadifekale-vuorella ja oli aikoinaan osa Aleksanteri Suuren rakentamaa kaupunkia. Kadifekale tarjoaa upeat näkymät Izmirin kaupunkiin ja Egeanmerelle. Linnoitus on suosittu nähtävyys, jossa vieraillaan historiallisen arvonsa ja upeiden maisemiensa vuoksi.

Saint John Linnake

Saint John Linnake on venetsialaisten rakentama linnoitus, joka sijaitsee Izmirin keskustassa. Linnoitus nimettiin apostoli Johanneksen mukaan ja oli merkittävä puolustusasema ottomaanien valtakunnan aikana. Nykyään linnake on suosittu turistinähtävyys, jossa voi ihastella historiallista arkkitehtuuria ja nauttia upeista näkymistä.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat:

1. Saatavat kuvin

Izmirissä on useita paikkoja, joista voi ihailla kaupungin upeita panoraamoja ja näköaloja. Monet näistä paikoista tarjoavat myös mahdollisuuden ottamiseen kuvia kaupungin maisemista.

2. Kadifekale-linnoitus

Kadifekale-linnoitus sijaitsee Izmirin kukkuloilla ja tarjoaa upeat panoraamanäkymät kaupungista. Linnoitukseen on avoin pääsy ympäri vuoden, ja sen näköalaterassilta voi nähdä niin Izmirin kaupungin kuin Egeanmerenkin.

3. Alsancak rannan kävelykatu

Alsancak rannan kävelykatu sijaitsee Izmirin merenrantavyöhykkeellä. Tällä vilkkaalla alueella voi kävellä pitkin rantakatua ja ihailla kaupungin panoraamamaisemia. Alueella on myös useita ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia maisemista samalla kun nauttii paikallisesta ruoasta.

4. Asansör

Asansör on historiallinen hissi, joka sijaitsee Izmirin Karataşin kaupunginosassa. Hissiltä avautuu upeat näköalat kaupungin satamaan ja Egeanmerelle. Alueella on myös kahviloita ja ravintoloita, joissa voi nauttia maisemista samalla kun nauttii virvokkeita.

5. İzmirin saaret

Izmirin saaret, kuten Küçükada ja Büyükada, tarjoavat upeat panoraamanäkymät Izmirin kaupungista merelle päin. Saarille pääsee lautalla, ja siellä voi nauttia luonnonkauniista maisemista ja rentoutua samalla kun ihailee kaupungin maisemia kauempaa.

6. İzmirin kellotorni

İzmirin kellotorni, eli Saat Kulesi, sijaitsee Izmirin Konakin alueella. Tornista voi ihailla upeita näkymiä kaupungin keskustaan. Alueella on myös ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia maisemista samalla kun nauttii paikallisista herkuista.Kohteen sijainti maa on Turkki.

Jätä kommentti