Halvat lennot Izola

Nähtävyydet ja Kohteet

Izolan satama

Izolan satama sijaitsee aivan kaupungin keskustassa ja se on yksi kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Satamassa voi ihastella kauniita purjeveneitä ja nauttia merellisestä tunnelmasta. Lisäksi satamasta lähtee venekuljetuksia lähialueiden saarille ja rannikkokohteisiin.

Izolan vanhakaupunki

Izolan vanhakaupunki on viehättävä alue, jossa voi vaeltaa kapeilla kujilla ja tutustua perinteiseen arkkitehtuuriin. Alueella on lukuisia historiallisia rakennuksia ja kauniita aukioita. Vanhakaupunki tarjoaa myös monia viehättäviä kahviloita, ravintoloita ja putiikkeja.

Pilgrimage Church of St. Maurus

Pilgrimage Church of St. Maurus on kaupungin tunnetuin kirkko, joka sijaitsee kukkulalla Izolan edustalla. Kirkko on rakennettu 1600-luvulla ja se tarjoaa upeat näkymät sekä kaupunkiin että merelle. Kirkko on suosittu vierailukohde, erityisesti sen upeiden freskojen ja yksityiskohtaisten patsaiden takia.

Izolan rantapromenadi

Izolan rantapromenadi on suosittu paikka kävelyretkille ja virkistäytymiseen meren äärellä. Promenadi kulkee pitkin kaupungin rantaa ja tarjoaa kauniita maisemia ja mahdollisuuden nauttia auringosta ja merimaisemasta. Reitin varrella on myös useita ravintoloita, kahviloita ja rantabaareja.

Izolan rannat

Izolassa on useita hiekkarantoja, joissa voi nauttia auringosta ja uida kirkkaassa merivedessä. Yksi suosituimmista rannoista on Simonov Žal, joka tarjoaa myös hyvät mahdollisuudet erilaisiin vesiurheilulajeihin. Rantojen läheisyydessä on myös rantapromenadi, jossa voi nauttia virvokkeita ja herkullisia mereneläviä.

Kulttuuri ja Historia

Kaupungin arkkitehtuuri ja vanhakaupunki

Izolan vanhakaupunki on säilyttänyt alkuperäisen, perinteisen ilmeensä ja siellä voit ihailla historiallisia rakennuksia, ahtaita kujia ja kauniita aukioita. Vanhakaupunki tarjoaa vierailijoille upean mahdollisuuden tutustua kaupungin historiaan.

Jumalanäidin kirkko

Izolan vanhassakaupungissa sijaitseva Jumalanäidin kirkko on yksi kaupungin tärkeimmistä maamerkeistä. Se rakennettiin 1200-luvulla ja edustaa goottilaista arkkitehtuuria. Kirkon upea ulkoasu ja sisätilat houkuttelevat vierailijoita ympäri vuoden.

Praetorianin palatsi

Praetorianin palatsi on 1500-luvulla rakennettu linna, joka toimi aikoinaan Venetsian valtakunnan vankilana. Nykyään palatsi on upea nähtävyys, joka esittelee kaupungin historiaa ja tarjoaa upeat näkymät ympäröivään maisemaan.

Izolan kaupungin museo

Kaupungin museo on oiva paikka tutustua Izolan rikkaaseen kulttuuriin ja historiaan. Museossa voi nähdä erilaisia näyttelyitä, jotka kertovat Izolan menneisyydestä ja esittelevät taidetta ja käsitöitä alueen taiteilijoilta.

Raymondi aukio

Raymondi aukio on Izolan vanhankaupungin sydän, jossa voit nauttia kauniista ympäristöstä ja tunnelmasta. Aukiolla sijaitsee muun muassa Jumalanäidin kirkko ja useita kahviloita ja ravintoloita, jotka tarjoavat vierailijoille herkullisia paikallisia ruokia ja juomia.

Romerijo-rakennus

Romerijo-rakennus on historiallinen rakennus, joka toimi aikoinaan tärkeänä kauppapaikkana. Nykyään se on suosittu turistikohde, joka tarjoaa kiinnostavan katsauksen Izolan historiasta ja merenkulun perinteisiin.

Kalaravintolat ja merenkulku

Izola on tunnettu kalastuksen ja merenkulun keskuksena Sloveniassa. Kaupungissa on useita erinomaisia kalaravintoloita, joissa voit nauttia tuoreista merenelävistä valmistettuja herkkuja. Lisäksi merenkulku on edelleen tärkeä osa Izolan kulttuuria, ja voit nähdä satama-alueella perinteisiä kalastusveneitä.

Ruokailu ja Ravintolat

Ravintolat

Izolasta löytyy useita ravintoloita, jotka tarjoavat erilaisia ruokavaihtoehtoja. Näitä ovat muun muassa:
– Ravintola Godina: Ravintola Godina tarjoaa paikallisia mereneläviä sekä muita perinteisiä slovenialaisia ruokia.
– Ravintola Gušt: Ravintola Gušt tarjoaa moderneja ruokalajeja ja annoksia, jotka perustuvat paikallisiin raaka-aineisiin.
– Ravintola Ribič: Ravintola Ribič on suosittu kala- ja äyriäisravintola, joka tarjoaa tuoreita ja laadukkaita merenantimia.
– Ravintola Sol: Ravintola Sol tarjoaa kansainvälistä keittiötä, johon yhdistyy paikallisia makuelämyksiä.

Kahvilat

Izolasta löytyy myös useita viihtyisiä kahviloita, joissa voi nauttia aamiaista tai rentoutua päivän aikana. Näitä ovat muun muassa:
– Kahvila Cacao: Kahvila Cacao tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kahvijuomia, leivonnaisia ja jäätelöä.
– Kahvila Bastiaan: Kahvila Bastiaan tarjoaa herkullista kahvia sekä erilaisia aamiaismenuja ja leivonnaisia.
– Kahvila Manzioli: Kahvila Manzioli on viihtyisä kahvila, jossa voi nauttia esimerkiksi tuoreita croissantteja ja muita leivonnaisia.

Ruokakojuja ja markkinoita

Izolan kaduilla ja aukioilla järjestetään myös erilaisia ruokakojuja ja markkinoita, joista voi ostaa esimerkiksi paikallisia herkkuja ja käsitöitä. Näitä ovat muun muassa:
– Izolan tori: Izolan torilla järjestetään viikoittain markkinoita, joilta voi ostaa muun muassa tuoreita vihanneksia, hedelmiä ja muita paikallisia tuotteita.
– Kalakoju: Izolan satamassa voi löytää kalakojuja, joilta voi ostaa tuoretta kalaa ja äyriäisiä.

Pikaruokapaikat

Jos etsii nopeampaa ruokailuvaihtoehtoa, Izolasta löytyy myös muutamia pikaruokapaikkoja. Näitä ovat muun muassa:
– Pizzeria Maestral: Pizzeria Maestral tarjoaa erilaisia pizzavaihtoehtoja sekä muita pikaruokia.
– Hamburgeri Tima: Hamburgeri Tima tarjoaa hampurilaisia sekä muita pikaruokavaihtoehtoja.

Vapaa-ajan Aktiviteetit

Rannalla rentoutuminen

Izola on kaupunki Sloveniassa, joka sijaitsee Adrianmeren rannikolla. Kaupungin alueella on useita kauniita hiekkarantoja, joilla matkailijat voivat rentoutua ja nauttia auringosta ja merestä. Rannoilla on tarjolla myös erilaisia aktiviteetteja, kuten uimista, aurinkotuolien vuokrausta ja vesiliikuntaa.

Vesiliikunta

Izolan rannikolla on hyvät mahdollisuudet erilaisiin vesiliikuntaharrastuksiin. Matkailijat voivat esimerkiksi kokeilla surffausta, purjelautailua, snorklausta tai melontaa. Rannalla toimii useita vuokraamoja, joista voi vuokrata tarvittavat välineet ja osallistua ohjattuihin aktiviteetteihin.

Pyöräily

Izola ja sen ympäristö tarjoavat erinomaiset puitteet pyöräilyyn. Kaupungissa on hyvin ylläpidettyjä pyöräteitä ja -reittejä, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin pyöräilijöille. Matkailijat voivat vuokrata pyörän paikallisesta pyörävuokraamosta tai osallistua opastetuille pyöräretkille, jotka tarjoavat mahdollisuuden tutustua alueen kauniiseen luontoon.

Purjehdus ja veneily

Adrianmeren läheisyys tekee Izolasta suosittun purjehdus- ja veneilykohteen. Kaupungissa on useita venesatamia, joista matkailijat voivat vuokrata purjeveneen tai moottoriveneen. Lisäksi Izolasta lähtee päivittäin erilaisia risteilyjä, joilla voi tutustua Adrianmeren kauniisiin saariin ja rannikkokohteisiin.

Golf

Golfista kiinnostuneet matkailijat voivat pelata Izolan läheisyydessä sijaitsevalla kentällä. Golfkenttä tarjoaa haasteellisia väyliä ja upeita maisemia merelle. Lisäksi Izolan lähialueilla on useita muita golfratoja, joihin matkailijat voivat tutustua.

Kulttuuritapahtumat

Izola on vilkas kulttuurikaupunki, ja siellä järjestetään vuosittain erilaisia tapahtumia ja festivaaleja. Esimerkiksi kesäisin kaupungissa järjestetään musiikkifestivaaleja ja elokuvanäytöksiä. Lisäksi Izolassa voi vierailla erilaisissa taide- ja historiallisissa näyttelyissä sekä osallistua erilaisiin työpajoihin ja esityksiin.

Suositut hotellit Izolassa

1. San Simon Hotel Resort

San Simon Hotel Resort sijaitsee Izolan kaupunkiin kuuluvalla Simonovan niemellä. Hotellilla on oma ranta-alue, jossa vieraat voivat rentoutua. Hotellista löytyy myös ulkouima-allas ja spa-tilat, joissa voi nauttia erilaisista hoidoista. Huoneet ovat moderneja ja viihtyisiä.

2. Hotel Marina Izola

Hotel Marina Izola sijaitsee Izolan vanhassakaupungissa, aivan meren rannalla. Hotellin huoneista ja terasseilta avautuvat upeat näkymät Adrianmerelle. Hotellin ravintolassa tarjoillaan paikallisia ja kansainvälisiä herkkuja, ja hotellin läheisyydestä löytyvät myös monipuoliset ravintola- ja kahvilavaihtoehdot.

3. Hotel Delfin

Hotel Delfin on kolmen tähden hotelli Izolan Delfin Beach -rannan vieressä. Hotellissa on ulkouima-allas, poreallas ja ravintola, jossa voi nauttia hyvästä ruoasta ja merinäköalasta. Huoneet ovat viihtyisiä ja niistä avautuvat kauniit maisemat.

4. Hotel Keltika

Hotel Keltika on intiimi boutique-hotelli Izolan keskustassa. Hotellin huoneet ovat tyylikkäästi sisustettuja, ja niistä avautuvat näkymät kaupunkiin tai merelle. Hotellissa on myös ravintola, jossa tarjoillaan laadukasta ruokaa.

5. Hotel Haliaetum

Hotel Haliaetum sijaitsee Izolan satama-alueella ja tarjoaa moderneja huoneita ja sviittejä. Hotellista avautuvat kauniit näkymät merelle ja lähialueelle. Hotellin ravintolasta voi nauttia herkullista ruokaa ja drinkkejä merinäköalassa.

Turvallisuus ja terveys

Viranomaisten toimet

Izolan kaupungin viranomaiset vastaavat kaupungin turvallisuudesta ja terveydestä. He varmistavat, että kaupungissa on tarvittavat palvelut ja laitokset, jotka edistävät asukkaiden terveyttä ja turvallisuutta.

Poliisi ja pelastuslaitos

Izolassa on poliisilaitos, joka huolehtii kaupungin järjestyksestä ja turvallisuudesta. Poliisi valvoo liikennettä, vastaa rikosten tutkinnasta ja tarjoaa apua hätätilanteissa. Lisäksi kaupungissa toimii pelastuslaitos, joka hoitaa palo- ja pelastustehtäviä.

Terveyskeskukset ja sairaalat

Izolan kaupungissa on terveyskeskuksia ja sairaaloita, joissa tarjotaan perusterveydenhuoltoa ja erikoissairaanhoitoa. Terveyskeskukset tarjoavat lääkäripalveluita, hoitavat sairauksia, antavat neuvontaa ja tekevät ennaltaehkäisevää työtä. Sairaalat puolestaan tarjoavat erikoissairaanhoitoa ja hoivapalveluita vakavampia sairauksia ja tapaturmia varten.

Nuorten turvallisuus

Izolan kaupungin viranomaiset tekevät töitä nuorten turvallisuuden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Kaupungissa tarjotaan erilaisia nuorisopalveluita, kuten nuorisotiloja, harrastusmahdollisuuksia, neuvontapalveluita ja tapahtumia. Lisäksi poliisi tekee yhteistyötä koulujen kanssa järjestämällä turvallisuuskoulutuksia ja pitämällä yhteyttä nuoriin.

Kodin turvallisuus

Kaupungin viranomaiset ja eri järjestöt tekevät työtä kodin turvallisuuden edistämiseksi Izolassa. Kaupungissa järjestetään turvallisuuskampanjoita, joissa asukkaita kannustetaan huolehtimaan kodin turvallisuudesta esimerkiksi varautumalla tulipaloihin ja varkauteen. Lisäksi poliisi tarjoaa neuvontaa ja vinkkejä kodin turvallisuuden parantamiseksi.

Rannat ja Vesistöt

Izolan ranta

Izolan ranta sijaitsee kaupungin keskustassa ja se on yksi alueen suosituimmista rantakohteista. Hiekkapohjainen ranta tarjoaa upean näkymän Adrianmerelle ja se houkuttelee niin paikallisia asukkaita kuin turistejakin. Rannalla on tarjolla aurinkotuoleja ja -varjoja sekä erilaisia vesiurheilulajeja, kuten melontaa ja leijasurffausta. Rannan lähistöllä on myös ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia virkistäviä juomia ja herkullisia ruokia.

Pirjanan ranta

Pirjanan ranta sijaitsee Izolan itäosassa ja se on rauhallisempi vaihtoehto keskustan vilkkaalle rantapromenadille. Ranta on pääosin hiekkapohjainen ja siellä on tarjolla aurinkotuoleja ja -varjoja. Rannalla on myös pieni kioski, josta voi ostaa virvokkeita ja välipaloja. Pirjanan ranta houkuttelee erityisesti perheitä ja lapsiperheitä, sillä se on lapsiystävällinen ja matala ranta-alue.

Belvederen ranta

Belvederen ranta sijaitsee Izolan pohjoisosassa ja se on suosittu paikallisten keskuudessa. Ranta on luonnonkivinen, mutta siellä on luonnon muovaama uima-altaan muotoinen alue, joka tekee uimisesta turvallista. Rannalla on myös riippumatot, joissa voi rentoutua ja nauttia auringosta. Belvederen ranta tarjoaa upeat näkymät Izolan satamaan ja Adrianmerelle. Rannan lähistöllä on muutamia ravintoloita ja baareja.

Strunjanskin luonnonpuisto

Strunjanskin luonnonpuisto sijaitsee Izolan läheisyydessä ja se on suojeltu alue, jossa voi ihailla upeaa luontoa ja rauhallista merenrantamaisemaa. Luonnonpuistossa on useita pieniä poukamia ja rantoja, joissa voi rentoutua ja nauttia luonnon rauhasta. Alueella on myös kävelyreittejä, joilla voi tutustua alueen kasvistoon ja eläimistöön. Strunjanskin luonnonpuisto tarjoaa upeat mahdollisuudet luontomatkailuun ja retkeilyyn.

Yöelämä ja viihde

1. Baarit ja yökerhot

– Izolassa on useita baareja ja yökerhoja, jotka tarjoavat viihdettä ja juomia iltaisin ja öisin.
– Suosittuja baareja Izolassa ovat esimerkiksi Val (Valdoltra) Lounge & Bar ja Taverna Rocamar.
– Yökerhoista puolestaan voit löytää esimerkiksi Club Fiesta ja Ambasada Gavioli, jotka tarjoavat erilaisia musiikkilajeja ja DJ-esityksiä.

2. Ravintolat ja kahvilat

– Izolassa on laaja valikoima ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia paikallisista ja kansainvälisistä ruokalajeista sekä virvokkeista.
– Suositeltavia ravintoloita Izolassa ovat esimerkiksi Restaurant Evergreen ja Gostilna Pod Slavnikom.
– Kahviloista löytyy esimerkiksi kahvilaketju Cacao Cafe, jossa voi nauttia kahvista ja leivonnaisista.

3. Kulttuuritapahtumat

– Izola tarjoaa erilaisia kulttuuritapahtumia, kuten musiikki- ja tanssiesityksiä, teatteriesityksiä ja taiteilijoiden näyttelyitä.
– Kesäisin Izolassa järjestetään Musica Histria -niminen tapahtuma, joka tuo esiintyjät eri musiikkityyleistä ympäri maailman.
– Lisäksi Izolassa voi osallistua erilaisiin kulttuuritapahtumiin, kuten elokuvafestivaaleihin tai paikallisiin markkinoihin.

4. Elokuvateatterit

– Izolassa on elokuvateatteri Kino Odeon, jossa voi katsoa erilaisia elokuvia, sekä uusia että klassikoita.
– Elokuvateatteri järjestää myös teemailtoja ja erikoisnäytöksiä.

5. Rannan aktiviteetit

– Izolan rannalla voi nauttia erilaisista ranta-aktiviteeteista, kuten uimisesta, auringonottamisesta ja ranta-alueella järjestettävistä tapahtumista.
– Kesäisin rannalla voi myös osallistua vesiliikuntaan, kuten suppailuun, vesihiihtoon tai purjelautailuun.
– Rannan läheisyydessä on myös ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat ruokailua ja virvokkeita rannalla.

6. Yölliset kävelyretket

– Izolan historiallinen kaupunki tarjoaa mahdollisuuden yöllisiin kävelyretkiin, jolloin voi ihastella valaistuja katuja ja kauniita arkkitehtuurisia yksityiskohtia.
– Izolan vanhassa kaupungissa voi myös löytää erilaisia baareja ja ravintoloita, joissa voi nauttia illallisesta tai lasillisesta viiniä.

Luontokohteet:

1. Parque Natural de Izola

Parque Natural de Izola on Izolan kaupungin luonnonsuojelualue, joka sijaitsee Adrianmeren rannalla. Alueella on monipuolista luontoa, kuten metsiä, nurmikoita ja rantoja. Se tarjoaa mahdollisuuden patikointiin, pyöräilyyn ja retkeilyyn luonnon keskellä.

2. Delfiinipuisto Izola

Delfiinipuisto Izola on suosittu matkailukohde, jossa vieraillaan delfiinien kanssa ja opitaan lisää näistä upeista merinisäkkäistä. Puisto tarjoaa mahdollisuuden ihailla delfiinejä lähietäisyydeltä ja osallistua erilaisiin aktiviteetteihin.

3. Istran historialliset olakylät

Istran alueella sijaitsee useita historiallisia kyläyhteisöjä, kuten Izolan vanhakaupunki. Nämä kylät tarjoavat vierailijoille mahdollisuuden tutustua paikalliseen kulttuuriin ja perinteisiin. Kylät ovat usein kauniisti restauroituja ja niiden kapeat kujat kutsuvat kävelylle.

Retkeily:

1. Sendero El Secreto

Sendero El Secreto on retkeilyreitti, joka sijaitsee Izolan lähellä. Reitti tarjoaa upeita maisemia ja se sopii niin aloitteleville kuin kokeneillekin retkeilijöille. Reitin varrella on myös mahdollista nähdä paikallista kasvistoa ja eläimistöä.

2. Vuoristoretki Mirador de Mojon

Mirador de Mojon on suosittu retkikohde Izolan alueella. Se on vuoristopolku, joka johtaa upeille näköalapaikoille. Polku tarjoaa haastetta ja vaatii hyvää kuntoa, mutta palkitsee upeilla maisemilla.

3. Rannikkopolku Izola-Strunjan

Izola-Strunjan-rannikkopolku on noin 10 kilometrin mittainen reitti, joka kulkee Izolan kaupungista Strunjanin luonnonpuistoon. Polulla pääsee ihailemaan Adrianmeren kaunista rantaviivaa ja rauhallisia uimarantoja.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

Kirkko sv. Maurus

Kirkko sv. Maurus sijaitsee Izolan vanhassakaupungissa ja sitä pidetään kaupungin merkittävimpänä uskonnollisena kohteena. Kirkko on rakennettu 14. vuosisadalla goottilaiseen tyyliin ja siinä on myös renessanssivaikutteita. Kirkon sisätiloissa voi ihailla kauniita Altaritauluja sekä muuta taidetta.

Sveti Georgin kirkko

Sveti Georgin kirkko on toinen merkittävä uskonnollinen rakennus Izolassa. Se sijaitsee myös vanhassakaupungissa, ja sen historia juontaa juurensa 12. vuosisadalle. Kirkko on rakennettu romaanista tyylistä, ja sen sisällä voi nähdä upeita freskoja ja antiikkisia patsaita.

Izolan kaupunginmuurit

Izolan kaupunginmuurit ovat valtava historiallinen nähtävyys. Muureja on osittain säilynyt aina 15. vuosisadalta lähtien. Kävelemällä muureja pitkin, voi ihailla upeita näkymiä koko kaupungin yli sekä Adrianmerelle. Muureilta löytyy myös useita puolustustorneja, jotka antavat kiehtovan kuvan kaupungin menneisyydestä.

Manziolin talo

Manziolin talo on historiallinen rakennus Izolassa, joka tunnetaan myös nimellä Välikemistin talo. Se on rakennettu 15. tai 16. vuosisadalla ja edustaa tyypillistä kaupunkitaloa tuolta aikakaudelta. Talossa voi ihailla kaunista arkkitehtuuria ja siellä järjestetään usein taidenäyttelyitä ja kulttuuritapahtumia.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Izola vuoristomaisemat

Izolasta avautuu upeat vuoristomaisemat, tarjoten kauniita näkymiä ympäröivään luontoon ja merialueeseen. Parhaita paikkoja näiden maisemien ihailuun ovat esimerkiksi kukkulat ja rannikon korkeimmat kohdat, kuten Strunjan korkeakalliot.

2. Izolan satama

Izolan satama tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin sekä Adrianmerelle. Sataman ympäristössä on useita näköalapaikkoja, joista voi ihailla merimaisemia ja paikallista elämää satamassa.

3. Izolan kaupunkimaisemat

Kaupungin keskustan alueella on useita korkeita rakennuksia ja näköalapaikkoja, joista voi ihailla kaunista Izolan kaupunkimaisemaa. Esimerkiksi Neitsyt Marian kirkon tornista avautuvat upeat näkymät ympäröivään kaupunkiin ja merialueelle.

4. Izolan vanhakaupunki

Izolan vanhakaupunki tarjoaa viehättävän ja historiallisen näköalapaikan. Kapeat kujat, keskiaikaiset rakennukset ja linnoitus tarjoavat mielenkiintoisia näkymiä ja luovat tunnelmaa.

5. Izolan rantabulevardi

Rantabulevardi tarjoaa upeat näkymät Adrianmerelle ja kauniille rannoille. Bulevardia pitkin kävellessä voi nauttia kauniista maisemista samalla kun ihailee merelle avautuvia näkymiä.

6. Strunjan korkeakalliot

Strunjan kylän lähellä sijaitsevat korkeakalliot tarjoavat upeat näköalat merelle ja rannikolle. Näköalapaikoilta voi ihailla myös kaunista luontoa ja merimaisemaa.

7. Simonov zaliv -lahden panoraamapolut

Simonov zaliv -lahti tarjoaa kauniita panoraamanäkymiä. Alueella on merellisiä kävelyreittejä, jotka kulkevat pitkin lahden rantaa ja tarjoavat upeat näkymät veden ylle ja ympäröivälle maisemalle.

8. Izolan vuoren huippu

Izolan vuoren huippu on yksi alueen korkeimmista kohdista, josta voi ihailla upeita näkymiä kaupunkiin ja ympäröiville rannoille. Huipulle voi nousta patikoiden tai autolla.

9. Parenzana-pyörätie

Parenzana-pyörätie tarjoaa upeita näköaloja Izolan ympäristöön. Pyöräillessään tietä pitkin voi ihailla kaunista maisemaa, metsiä ja rannikkoa. Tien varrella on myös useita panoraamapisteitä, joissa voi pysähtyä ja nauttia maisemista.

10. Izolan näköalalautta

Izolan näköalalautta tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin ja ympäröivälle merelle. Lautta kulkee Izolan sataman ja Torvisidan välillä, ja matkalla voi ihailla kauniita maisemia ja panoraamoja.Kohteen sijainti maa on Slovenia.

Jätä kommentti