Halvat lennot Negotino

Nähtävyydet ja Kohteet

1. Negotinon linnake

Negotinon linnake on historiallisesti merkittävä rakennus, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Se on peräisin bysanttilaiselta ajalta ja tarjoaa hyvän näköalapaikan kaupungin ympäristöön.

2. Pyhän Demetrioksen kirkko

Pyhän Demetrioksen kirkko on yksi kaupungin huomattavimmista uskonnollisista rakennuksista. Se on rakennettu 1800-luvun lopulla ja siinä on upea freskomaalaus.

3. Negotinon museo

Negotinon museo on monipuolinen museo, joka esittelee alueen historiallista ja kulttuurista perintöä. Museossa on nähtävillä arkeologisia löytöjä, perinteisiä esineitä ja taideteoksia.

4. Ey Pasha -kodin rauniot

Ey Pasha -kodin rauniot ovat jäänteitä entisestä turkkilaisesta linnoituksesta, joka sijaitsi Negotinon lähistöllä. Ne tarjoavat mielenkiintoisen näkymän alueen historiasta.

5. Graysin monikielinen kirjasto

Graysin monikielinen kirjasto on kaupungin keskustassa sijaitseva julkisen kirjaston haara. Kirjastosta löytyy laaja valikoima kirjoja eri kielillä, tarjoten lukemista kaikille kiinnostuneille.

6. Kulttuurikeskus Mihailo Lozinski

Kulttuurikeskus Mihailo Lozinski on tärkeä kulttuurin ja taiteen keskus kaupungissa. Siellä järjestetään erilaisia tapahtumia, kuten konsertteja, näyttelyitä ja teatteriesityksiä.

7. Stobi-arkeologinen alue

Stobi-arkeologinen alue sijaitsee Negotinon lähistöllä ja se on merkittävä antiikin aikainen kaupunki. Alueelta voi löytää raunioita, kuten foorumin, amfiteatterin ja kylpylät.

8. Vinik-viinikellari

Vinik-viinikellari on paikallinen viinitila ja -kellari, jossa voi tutustua alueen viinintuotantoon ja maistella paikallisia viinejä.

9. Platon-sarja

Platon-sarja on luonnonkaunis alue, joka sijaitsee kaupungin ulkopuolella. Se tarjoaa upeita maisemia ja mahdollisuuden ulkoiluun ja retkeilyyn.

10. Ympäröivät vuoret

Negotinoa ympäröivät kauniit vuoret, jotka tarjoavat mahdollisuuden patikointiin ja retkeilyyn. Ne ovat suosittuja paikkoja ulkoiluun ja tarjoavat upeita maisemia kaupungin ympäristöstä.

Kulttuuri ja historia

Negotinon arkkitehtuuri

Negotino on kaupunki, jossa on monenlaisia arkkitehtonisia nähtävyyksiä. Kaupungissa on vanhoja kauniita taloja, jotka edustavat erilaisia arkkitehtuurin tyylejä. Esimerkiksi Kauriin talo ja Maskitsa talo ovat tunnettuja arkkitehtuurisia monumentteja kaupungissa.

Kirkoistaan kuuluisa kaupunki

Negotino on kuuluisa sen kirkoista. Kaupungissa on useita ortodoksikirkkoja, kuten Pyhän Dimtairin kirkko, Pyhän Nikolaoksen kirkko ja Pyhän Georgeinkirkko. Nämä historialliset ja kauniit kirkot ovat merkittäviä paikkoja, joita turistit ja paikalliset usein vierailevat.

Negotinon museo

Kaupungissa sijaitsee myös Negotinon museo, joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua kaupungin historiaan ja kulttuuriin. Museossa on näyttelyitä, jotka esittelevät kaupungin menneisyyttä, perinteitä ja arkeologisia löytöjä. Se on erinomainen paikka oppia lisää Negotinon historiasta.

Negotinon kulttuuritapahtumat

Negotino järjestää erilaisia kulttuuritapahtumia läpi vuoden. Esimerkiksi joka vuosi kaupungissa järjestetään Vinski karnevaali, joka on perinteinen viinijuhla, jossa juhlitaan kaupungin viinituotantoa. Lisäksi kaupungissa järjestetään konsertteja, teatteriesityksiä ja muita tapahtumia, jotka tarjoavat kulttuurisia elämyksiä kaupungin asukkaille ja vierailijoille.

Negotinon viininvalmistusperinne

Negotino on tunnettu viininvalmistuksestaan ja kaupungissa on useita viinitiloja. Kaupunki sijaitsee alueella, jolla on pitkät perinteet viininvalmistuksessa ja siellä viljellään erilaisia viinirypälelajikkeita. Vierailijat voivat tutustua viinitiloihin ja osallistua viininmaistajaisiin, jossa he voivat kokeilla alueen kuuluisia viinejä.

Historialliset nähtävyydet

Negotinossa on myös joitakin historiallisia nähtävyyksiä, kuten Stefan Uros III -linna. Tämä linna sijaitsee kaupungin ulkopuolella ja se on peräisin 1300-luvulta. Se on tärkeä symboli alueen historiasta ja se tarjoaa mahdollisuuden tutustua keskiaikaiseen arkkitehtuuriin.

Ruokailu ja Ravintolat

Ravintolat

Kaupungissa Negotino on useita erilaisia ravintoloita tarjoamassa erilaisia ruokavaihtoehtoja. Näitä ovat muun muassa italialaiset, paikalliset ja kansainväliset ravintolat sekä pikaruokaravintolat.

Kahvilat ja Tearooms

Kaupungissa on myös useita kahviloita ja teehuoneita, joista voi nauttia kahvista, teestä, leivonnaisista ja välipaloista.

Paikalliset herkut

Negotinossa on mahdollista maistella paikallisia herkkuja ja perinteisiä makuja. Näitä voivat olla esimerkiksi turšija (suolakurkkukeitto), ajvar (paprika- ja munakoisotahna) ja grillattu liha.

Baarit ja yöelämä

Kaupungissa on muutamia baareja ja pubeja, joissa voi viettää iltaa ja nauttia juomista erilaisissa tunnelmissa. Yöelämä on kaupungissa melko rauhallista, mutta muutamat paikat tarjoavat myös musiikkia ja live-esityksiä.

Takeaway-ravintolat

Negotinossa on myös muutamia takeaway-ravintoloita, joista voi tilata ruokaa mukaan tai nauttia sitä kotona tai hotellissa. Näissä ravintoloissa on yleensä tarjolla erilaisia pikaruokavaihtoehtoja, kuten hampurilaisia, pizzaa tai paikallisia välipaloja.

Vapaa-ajan Aktiviteetit

Kulttuurielämykset

– Negotinossa voi tutustua kaupungin kulttuurihistoriaan ja perinteisiin vierailemalla erilaisissa museoissa ja historiallisissa kohteissa.
– Esimerkiksi Negotinon kansallismuseossa voi tutustua kaupungin menneisyyteen ja kulttuuriin näyttelyiden ja esineiden avulla.
– Myös Negotinon etnografinen museo tarjoaa mielenkiintoisia näyttelyitä, jotka esittelevät paikallista käsityötaitoa, musiikkia ja ruokaperinteitä.

Luontokohteet ja retkeily

– Negotino tarjoaa upeat mahdollisuudet luontoon tutustumiseen ja erilaisiin retkeilyaktiviteetteihin.
– Vardar-joen lähellä sijaitseva Negotinon rotko tarjoaa upeat maisemat ja mahdollisuuden patikointiin ja vaellukseen.
– Lähistöllä olevat Negotinon vuoret tarjoavat upeat mahdollisuudet retkeilyyn ja luonnonkauniiden maisemien ihailuun.
– Lisäksi alueella on tarjolla myös erilaisia luontopolkuja ja piknik-alueita, joissa voi nauttia ulkoilusta ja luonnonrauhasta.

Urheilu- ja liikuntamahdollisuudet

– Negotino tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erilaisiin urheilu- ja liikuntaharrastuksiin.
– Kaupungissa on useita urheilukeskuksia, joissa voi harrastaa esimerkiksi jalkapalloa, lentopalloa ja koripalloa.
– Lisäksi kaupungissa on tarjolla tenniskenttiä ja uimahalli, joissa voi harrastaa näitä lajeja.
– Myös kuntosalit ja kuntokeskukset tarjoavat mahdollisuuksia kuntoiluun ja ryhmäliikuntaan.

Kulttuuritapahtumat

– Negotino järjestää erilaisia kulttuuritapahtumia ja festivaaleja ympäri vuoden.
– Esimerkiksi Negotinon kulttuurifestivaali tarjoaa monipuolista ohjelmaa mm. teatteriesityksiä, konsertteja ja taidenäyttelyitä.
– Lisäksi kaupungissa järjestetään erilaisia musiikkitapahtumia ja tanssiesityksiä, joista voi nauttia paikallisen kulttuurin parissa.

Ravintolat ja kahvilat

– Negotinossa on monipuolinen valikoima ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia paikallisista herkuista ja kansainvälisestä keittiöstä.
– Tarjolla on esimerkiksi perinteisiä makedonialaisia ruokia, kuten kebabia, grillattua lihaa ja paikallisia juustoja.
– Lisäksi kaupungissa on erilaisia kahviloita, joista voi nauttia paikallisista kahvijuomista ja leivonnaisista.

Virkistysalueet ja puistot

– Negotinossa on useita viihtyisiä virkistysalueita ja puistoja, joissa voi rentoutua ja nauttia ulkoilmasta.
– Kaupungin keskustassa sijaitseva Puškin-puisto tarjoaa vehreän ympäristön ja mahdollisuuden kävelyyn ja piknikille.
– Myös Vardar-joen rannalla sijaitseva rantapuisto tarjoaa kauniit maisemat ja mahdollisuuden ulkoiluun ja virkistäytymiseen.
– Lisäksi kaupungissa on tarjolla erilaisia leikkipuistoja lapsiperheiden iloksi.

Suositut hotellit Negotinossa:

Hotel Aleksandar

Hotel Aleksandar sijaitsee keskeisellä paikalla Negotinon kaupungissa. Hotellissa on moderneja ja viihtyisiä huoneita, joissa on kaikki tarvittavat mukavuudet. Hotellin palveluihin kuuluu ravintola, jossa tarjoillaan herkullisia paikallisia ja kansainvälisiä ruokia. Lisäksi hotellissa on baari, kuntokeskus ja ilmainen langaton internet-yhteys.

Hotel Grande

Hotel Grande on laadukas hotelli Negotinossa, joka tarjoaa viihtyisää ja nykyaikaista majoitusta matkailijoille. Huoneissa on ilmastointi, taulu-TV ja oma kylpyhuone. Hotellin ravintola tarjoaa herkullista ruokaa, ja asiakkailla on mahdollisuus rentoutua hotellin baarissa tai terassilla. Hotellissa on myös ilmaista langatonta internet-yhteyttä ja pysäköintimahdollisuus.

Hotel Fame

Hotel Fame on viehättävä perheomisteinen hotelli, joka tarjoaa ystävällisen palvelun ja viihtyisän tunnelman. Hotellihuoneet ovat tilavia ja niissä on kaikki tarvittavat mukavuudet. Hotellin ravintola tarjoilee maukkaita kansainvälisiä ja paikallisia ruokia. Hotellin vieraiden käytössä on myös baari, ulkouima-allas ja hieronta-palvelut.

Hotel Millennium

Hotel Millennium sijaitsee rauhallisella alueella Negotinossa ja tarjoaa mukavaa majoitusta matkailijoille. Huoneissa on ilmastointi, taulu-TV, minibaari ja oma kylpyhuone. Hotellin ravintolasta voi nauttia herkullisia paikallisia ruokia. Hotellin palveluihin kuuluu myös kuntokeskus, sauna ja ilmainen langaton internet-yhteys.

Hotel Royal

Hotel Royal on tyylikäs hotelli Negotinossa, joka tarjoaa ensiluokkaista majoitusta ja palvelua. Hotellihuoneet on sisustettu modernisti ja niissä on kaikki tarvittavat mukavuudet. Hotellin ravintola tarjoilee laadukasta ruokaa, ja hotellissa on myös viihtyisä baari. Asiakkaat voivat rentoutua hotellin kuntosalilla tai saunassa, ja käyttää ilmaista langatonta internet-yhteyttä.

Turvallisuus ja Terveys

Turvallisuus

– Negotino on yleisesti ottaen turvallinen kaupunki, jossa esiintyy vain vähän vakavia rikollisuustapauksia.
– Kaupungissa on poliisi, joka vastaa järjestyksen ylläpidosta ja rikosten selvittämisestä.
– Tourist Police on olemassa auttamaan matkailijoita ja turisteja kaupunkiin liittyvissä asioissa.
– Kaduilla liikkuessa kannattaa silti noudattaa normaaleja varotoimia ja pitää huolta omasta turvallisuudestaan.

Lääkäripalvelut

– Negotinossa on useita terveyskeskuksia, jotka tarjoavat yleisiä lääkäripalveluita kaupungin asukkaille.
– Lisäksi kaupungissa on yksityisiä lääkäriasemia, joissa voi hakeutua hoitoon.
– Vakavampien sairauksien tai tapaturmien sattuessa arvioidaan, onko tarpeen siirtyä sairaalaan.
– Paikalliset lääketieteen ammattilaiset pystyvät hoitamaan monia yleisiä sairauksia ja vammoja.

Turvallisuus ruokailussa

– Negotinossa on useita ravintoloita, joissa noudatetaan hygieniastandardeja.
– Ravintolat ja kahvilat ovat vastuussa turvallisten elintarvikkeiden tarjoamisesta asiakkailleen.
– Kaupungin terveysviranomaiset valvovat ravintoloita ja suorittavat säännöllisiä tarkastuksia.
– Ravintoloissa ja kahviloissa tarjoiltavat elintarvikkeet ovat yleisesti ottaen turvallisia nautittavaksi.

Poikkeustilanteet ja hätätilanteet

– Negotinossa on hätänumero, johon voi soittaa hätätilanteissa.
– Kaupungin hätäpalvelut, kuten poliisi, palokunta ja sairaankuljetus, ovat valmiita reagoimaan poikkeustilanteisiin.
– Kaupungissa on myös sairaaloita ja terveyskeskuksia, joihin voi hakeutua hätätilanteissa.
– Matkailijoita ja paikallisia ohjeistetaan toimimaan järkevästi ja seuraamaan viranomaisten antamia ohjeita hätätilanteissa.

Rannat ja vesistöt

Vardar-joki

Vardar-joki on yksi Negotinon tärkeimmistä vesistöistä, ja se virtaa kaupungin läpi. Joki tarjoaa kauniit maisemat ja mahdollisuuksia erilaisiin vesitoimintoihin, kuten veneilyyn ja kalastukseen.

Negotinon järvi

Kaupungin alueella sijaitsee myös Negotinon järvi. Järvi tarjoaa hienon ympäristön luonnonystäville ja rauhallisen paikan rentoutumiseen. Siellä voi esimerkiksi kalastaa tai nauttia järvimaisemista kävelyreitillä.

Zmijan-järvi

Zmijan-järvi on toinen tärkeä vesistö Negotinon lähellä. Järvi sijaitsee noin 10 kilometrin päässä kaupungista ja tarjoaa upean ympäristön ulkoiluun ja virkistäytymiseen. Järven rannalla on myös mahdollista rentoutua ja nauttia kauniista maisemista.

Andrejevo-järvi

Andrejevo-järvi on kaunis järvi Negotinon lähellä. Se tarjoaa upeat maisemat ja mahdollisuuden rentoutumiseen luonnon keskellä. Järvellä voi myös harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja, kuten melontaa tai soutelua.

Negotinon ranta-alueet

Negotinossa on useita ranta-alueita, jotka tarjoavat mahdollisuuden nauttia auringosta ja uida virkistävässä järvivedessä. Rannoilla on myös rantaravintoloita ja muita palveluita, jotka tekevät vierailusta entistä miellyttävämmän.

Yöelämä ja Viihde Negotonin kaupungissa:

1. Ravintolat ja baarit

Negotinossa on useita ravintoloita ja baareja, joissa voit nauttia paikallisista ja kansainvälisistä ruokailu- ja juomavaihtoehdoista. Kaupungin keskustassa sijaitsee useita suosittuja ravintoloita, joista voi löytää erilaisia ​​keittiöitä, kuten perinteistä makedonialaista ruokaa, italialaista, kreikkalaista ja turkkilaista ruokaa. Ravintoloiden ja baarien hinnat vaihtelevat, ja niistä löytyy vaihtoehtoja eri budjeteille.

2. Klubit ja diskotheekit

Negotinossa on muutama yökerho ja disko, joissa voit tanssia ja pitää hauskaa myöhään yöhön asti. Näissä paikoissa on yleensä DJ:t, jotka soittavat erilaisia musiikkityylejä, kuten poppia, elektronista tanssimusiikkia ja kansanmusiikkia. Negotonin klubit ja diskotheekit ovat suosittuja nuorten ja aikuisten keskuudessa, jotka haluavat viettää iltaa ystävien kanssa ja nauttia musiikista ja juomista.

3. Teatterit ja esittävän taiteen tilat

Vaikka Negotino ei ole suuri kaupunki, siellä on muutama teatteri ja esittävän taiteen tiloja, joissa järjestetään näytelmiä, musikaaleja ja muita esityksiä. Nämä paikat tarjoavat mahdollisuuden kulttuurin ja taiteen nauttimiseen paikallisesti tuotettujen esitysten kautta. Eri teattereilla ja esittävän taiteen tiloilla voi olla omat ohjelmistonsa ja tapahtumat, joten kannattaa tutustua kaupungin tapahtumakalenteriin tai paikallisiin tiedotusvälineisiin löytääkseen tietoa ajankohtaisista esityksistä.

4. Elokuvateatterit

Negotinossa on yksi elokuvateatteri, jossa voit nauttia uusimmista elokuvista. Elokuvateatteri esittää yleensä sekä paikallisia että kansainvälisiä elokuvia eri genreistä. Elokuvateatterissa on usein useita näytöksiä päivittäin, joten voit valita sinulle sopivan ajankohdan. Lisäksi elokuvateatterissa voi olla tarjolla myös erilaisia ​​juomia ja välipaloja, jotta voit nauttia elokuvasta täysin siemauksin.

5. Live-musiikki ja musiikkitapahtumat

Negotinossa järjestetään ajoittain live-musiikkiesityksiä ja musiikkitapahtumia eri paikoissa, kuten ravintoloissa, klubeissa ja ulkoilmatiloissa. Nämä tapahtumat tarjoavat tilaisuuden paikallisten ja kansainvälisten artistien kuuntelemiseen ja nauttimiseen. Musiikkiesitykset voivat sisältää erilaisia ​​tyylejä, kuten kansanmusiikkia, rockia, poppia, jazzia ja bluesia. Tapahtumien ajankohdat ja esiintyjät vaihtelevat, joten on hyvä tarkistaa kaupungin tapahtumakalenteri löytääkseen tietoa lähimmistä konserteista ja musiikkitapahtumista.

6. Muut viihde- ja vapaa-ajan toiminnot

Negotinossa on myös muita viihde- ja vapaa-ajan toimintoja, kuten keilahalli, biljardisali, elävä musiikki rantabaareissa, sekä puistoja ja ulkoilualueita, joissa voit rentoutua ja nauttia. Kaupungin keskustassa sijaitsevat myös kahvilat ja kahvilaketjut, joissa voit viettää aikaa ystävien kanssa tai nauttia kupin kahvia lukemisen tai työskentelyn ohessa. Kaikki nämä palvelut ja toiminnot tarjoavat vaihtoehdon yöelämäksi ja viihtymiseksi Negotinossa.

Luontokohteet ja retkeily

Kozuf-vuori

Kozuf-vuori sijaitsee Negotinon lähellä ja se tarjoaa upeat maisemat sekä mahdollisuuden monipuoliseen retkeilyyn. Vuoren huipulla sijaitsee televisoventaustan lähettämä antenni, joka tarjoaa upeat näköalat ympäröivään luontoon.

Kozuf-järvi

Kozuf-järvi on kaunis luontokohde, joka tarjoaa mahdollisuuden virkistäytymiseen ja rentoutumiseen. Järvi on suosittu paikallisten asukkaiden keskuudessa ja tarjoaa mahdollisuuden uintiin, piknikille ja kalastukseen.

Stobi

Stobin arkeologinen alue sijaitsee Negotinon lähellä ja tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua antiikin ajan raunioihin ja historialliseen perintöön. Alueella voi vierailla ja ihailla muun muassa roomalaista teatteria, basilikaa ja muita antiikin ajan rakennuksia.

Baba-vuori

Baba-vuori on suosittu retkeilykohde Negotinon lähellä. Vuoren huipulle voi kiivetä joko jalkaisin tai käyttämällä vuoren vieressä kulkevaa köysirataa. Matkalla ylös pääsee ihailemaan kauniita maisemia ja luontonähtävyyksiä.

Bela Voda

Bela Voda on luonnonkaunis alue Negotinon lähellä ja tarjoaa hyvät mahdollisuudet ulkoiluun ja retkeilyyn. Alueella on kävelyreittejä ja luontopolkuja, joita voi seurata ja tutustua alueen luontoon ja kasvillisuuteen. Bela Vodassa voi myös pysähtyä rauhallisella paikalla ja nauttia kauniista ympäristöstä.

Uskonnolliset ja historialliset kohteet

Sveti Dimitri Solunski -kirkko

– Sijaitsee Negotinon keskustassa.
– Perustettu vuonna 1835.
– Kirkon rakennustyylissä vaikutteita sekä goottilaisesta että barokista arkkitehtuurista.
– Kirkon sisätiloissa erilaisia ikoneita ja freskoja.
– Suosittu paikka sekä paikallisille että turisteille.

Arkangel Mihail -luostari

– Sijaitsee noin 10 kilometriä Negotinon keskustasta etelään.
– Perustettu 1300-luvulla.
– Merkittävä ortodoksinen luostari.
– Luostarissa sijaitsee pyhän juoman lähde.
– Pysyvästi asuttu luostari, jossa toimii munkkiyhteisö.

Negotinon keskiaikainen linna

– Sijaitsee Negotinon keskustassa.
– Rakennettu 1300-luvulla.
– Linna toimi strategisena puolustusasemana.
– Linna on osittain raunioitunut, mutta sitä on osittain kunnostettu.
– Nykyään linnassa toimii museo, jossa esitellään alueen historiaa.

Sveti Jiorgi -kirkko

– Sijaitsee Negotinon keskustassa.
– Rakennettu 1800-luvulla.
– Kirkon rakennustyylissä vaikutteita sekä barokista että neoklassisismista.
– Kirkko tunnetaan erityisesti freskoistaan.
– Suosittu vierailukohde sekä uskonnollisten että historiallisten nähtävyyksiensä vuoksi.

Sveti Petka -luola

– Sijaitsee noin 5 kilometriä Negotinon keskustasta lounaaseen.
– Luolaan liittyy erilaisia legendoja ja uskomuksia.
– Luola on tärkeä pyhiinvaelluskohde ja paikka, jossa järjestetään erilaisia uskonnollisia tapahtumia.
– Luolalla on myös historiallista merkitystä, sillä siellä on löydetty arkeologisia jäännöksiä.
– Luonnonkaunis ympäristö ja rikas kulttuuriperintö tekevät luolasta suosittun kohteen niin paikallisille asukkaille kuin matkailijoillekin.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Negotinon linnoituksen näköalapaikka

Tarjoaa upeat näkymät kaupungin ylle ja sen ympäröiville maisemille. Näköalapaikalta voi ihailla mäkinen maasto ja Vardarin laaksoa.

2. Gabrielin ristin näköalapaikka

Sijaitsee koillisen kaupungin yläpuolella. Paikalta avautuu upeat näkymät Vardarin laaksoon ja ympäröiville kukkuloille.

3. Panoraamanäkymät Linja-alueella

Negotinon tunnetun Linja-alueen korkeammilta kohdilta avautuu laajat panoraamanäkymät kaupungin ylle. Linja-alue on vehreää puistoaluetta, jossa on kävelypolkuja ja leikkipaikkoja.

4. Park Keskinäytöksen panoraamanäköalapaikka

Sijaitsee Park Keskinäytöksen yläpuolella ja tarjoaa upeat näkymät kaupungin keskustaan, mukaan lukien kaunis Keisarinsilta.

5. Vardarskin rannan näköalapaikat

Vardarskin rannalla on useita näköalapaikkoja, joista voi ihailla kaupunkia ja sen historiallisia rakennuksia rantaviivaa pitkin kulkiessa.

6. St. Ilijan kirkon terassi

St. Ilijan kirkolla on upeat näkymät kaupungin ylle. Kirkon terassilta voi ihailla Negotinon historiallista keskustaa ja sen ympärillä levittäytyviä mäkisiä maisemia.

7. Markoničin kenttien panoraamanäkymät

Markoničin kentät tarjoavat panoraamanäkymiä kaupungin ylle. Kentiltä voi nähdä laajan alueen kaupungin ympärillä ja nauttia kauniista luonnonmaisemista.

8. Panoraamanäkymät Stara Čaršijan alueelta

Stara Čaršijan historiallisen alueen korkeammat kohdat tarjoavat panoraamanäkymiä kaupungin ylle. Alueella voi ihailla kauniita vanhoja rakennuksia ja kapeita kujia samalla kun nauttii kaupungin maisemista.

9. Kaupungintalon kattoterassi

Kaupungintalon kattoterassilta voi ihailla näkymiä läheiselle Vardar-joelle ja sen ympäristöön. Terassilta voi ihailla kaupungin rakennuksia ja ympäröivää maisemaa.

10. Nakeva-kukkulan näköalapaikka

Nakeva-kukkulan lähellä sijaitseva näköalapaikka tarjoaa upeat näkymät kaupungin ylle. Paikalta voi ihailla Vardarin laaksoa ja ympäröiviä kukkuloita.Kohteen sijainti maa on Pohjois-Makedonia.

Jätä kommentti