Halvat lennot Karlovac

Nähtävyydet ja Kohteet

1. Zvijezda-linnoitus

Zvijezda-linnoitus on historiallinen linnoitus Karlovacon keskustassa. Se rakennettiin 1500-luvulla ja on yksi parhaiten säilyneistä linnoituksista Kroatiassa. Linnoitus tarjoaa upeat näkymät kaupungin ympäristöön ja siellä voi tutustua myös linnoituksen museoon.

2. Karlovacin kaupunginmuseo

Karlovacin kaupunginmuseo sijaitsee keskustassa ja se esittelee kaupungin historiaa ja kulttuuria eri näyttelyiden avulla. Museossa voi tutustua muun muassa Karlovacin perustamiseen, linnoituksen historiaan ja paikallisiin perinteisiin.

3. Pyhän Kolminaisuuden kirkko

Pyhän Kolminaisuuden kirkko, joka tunnetaan myös nimellä Pyhän Dreven synty, on Karlovacon keskeinen maamerkki. Kirkko rakennettiin 1700-luvulla ja siinä on kaunis barokkityylinen arkkitehtuuri. Kirkossa voi ihailla upeita freskomaalauksia ja koristeellisia yksityiskohtia.

4. Karlovacin taidemuseo ”Vjekoslav Karas”

Karlovacin taidemuseo ”Vjekoslav Karas” keskittyy esittelemään paikallisia taiteilijoita ja heidän töitään. Museossa on pysyvä kokoelma maalauksia, veistoksia ja grafiikkaa. Lisäksi taidemuseo järjestää vaihtuvia näyttelyitä ja kulttuuritapahtumia.

5. Turistitunneli

Turistitunneli on erikoinen nähtävyys Karlovacon keskustassa. Tämä maanalainen tunneli rakennettiin toisen maailmansodan aikaan ja se oli osa Kroatian sodan aikaista puolustusjärjestelmää. Nykyään tunneli on avoinna turisteille, jotka voivat tutustua sen historiaan ja kokea ainutlaatuisen tunnelman.

6. Holy Trinity City Beach

Holy Trinity City Beach on suosittu lomakohde Karlovacin asukkaiden ja matkailijoiden keskuudessa. Ranta sijaitsee Kupa-joen rannalla ja se tarjoaa upeat puitteet rentoutumiseen ja virkistymiseen. Rannalta löytyy ravintoloita, baareja ja muita palveluita.

7. War Hospital Museum

War Hospital Museum on museo, joka kertoo Karlovacon ja lähialueiden kokemuksista toisen maailmansodan aikana. Museossa voi tutustua sodan aikaiseen sairaalatoimintaan, potilaiden kohtaloihin ja sodan jättämiin jälkiin kaupungissa. Museossa on esillä myös sodan aikaista lääketieteellistä laitteistoa ja valokuvia.

8. Varaždinin linna

Varaždinin linna on historiallinen linnoitus, joka sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Karlovacon keskustasta. Linna on rakennettu 1200-luvulla ja se on yksi Kroatian vanhimmista linnoituksista. Varaždinin linna on avoinna yleisölle ja siellä voi tutustua linnoituksen historiaan ja nauttia kauniista puutarhoista.

Kulttuuri ja Historia

Kaupunki

Karlovac on kaupunki Kroatiassa, joka sijaitsee Kroatian keskiosassa. Se on tunnettu rikkaasta kulttuuristaan ja historiallisesta perinnöstään.

Zvijezda-linnoitus

Zvijezda-linnoitus on yksi Karlovacin tunnetuimmista historiallisista nähtävyyksistä. Se on tähten muotoinen linnoitus, joka rakennettiin 1500-luvulla turvaamaan kaupungin puolustusta. Linnoitus tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin ja sen ympäristöön.

Karlovac City Museum

Karlovac City Museum on museo, joka esittelee paikallista historiaa ja kulttuuria. Museossa on näyttelyitä, joissa esitellään kaupungin perustamista, sen kehitystä ja merkittäviä tapahtumia. Museo tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden oppia lisää Karlovacin menneisyydestä.

Holy Trinity -kirkko

Holy Trinity -kirkko on yksi Karlovacin tärkeimmistä uskonnollisista rakennuksista ja arkkitehtonisista nähtävyyksistä. Se rakennettiin 1700-luvulla barokkityyliin ja on omistettu Pyhälle Kolminaisuudelle. Kirkossa voi ihailla upeaa sisätilaa ja maalauksia.

Punainen torni

Punainen torni on historiallinen nähtävyys Karlovacissa. Se oli osa kaupunginpuolustusjärjestelmää ja toimi ampumarei’illä varustettuna vartiotorneina. Torni on maamerkki, josta voi ihailla kaupungin kaunista ympäristöä.

Karlovacin historiallinen keskusta

Karlovacin historiallinen keskusta on täynnä viehättäviä katuja, aukioita ja rakennuksia, jotka heijastavat kaupungin rikasta historiaa. Keskusta on hyvin säilynyt ja tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua Karlovacin menneisyyteen sekä nauttia kauniista arkkitehtuurista.

Ruokailu ja Ravintolat

Ravintolat

– Karlovacissa on useita ravintoloita, jotka tarjoavat erilaisia ruokavaihtoehtoja. Suosittuja ravintoloita kaupungissa ovat esimerkiksi Ravintola Dubovac, Ravintola Na Korzu ja Ravintola Korana.
– Ravintola Dubovac sijaitsee Dubovacin linnan vieressä ja tarjoaa perinteistä kroatialaista ruokaa. Ravintolan tunnelmallisesta sisäpihasta on myös kaunis näköala kaupungin yli.
– Ravintola Na Korzu on suosittu paikallisten keskuudessa ja tarjoaa perinteisiä kroatialaisia ruokia kuten cevapcici ja sarma.
– Ravintola Korana sijaitsee Korana-joen rannalla ja tarjoaa kauniit näkymät joelle. Ravintolan ruokalista sisältää monipuolisia vaihtoehtoja niin liha- kuin kalaruoistakin.

Kahvilat

– Karlovacissa on myös useita kahviloita, joissa voi nauttia paikallisista erikoisuuksista kuten mustasta kahvista (crna kava) tai kroatialaisesta jäätelöstä (sladoled).
– Suosittuja kahviloita kaupungissa ovat esimerkiksi Kahvila Don Korleone ja Kahvila Sloboda.
– Kahvila Don Korleone tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kahvijuomia sekä makeita leivonnaisia ja jäätelöä.
– Kahvila Sloboda on suosittu tapaamispaikka kaupungin asukkaiden keskuudessa ja tarjoaa viihtyisän sisätilan sekä terassin.

Pikaruokapaikat

– Karlovacissa on myös muutamia pikaruokapaikkoja, jotka tarjoavat nopeasti valmistettavia ruokavaihtoehtoja.
– Esimerkiksi Pikaruokala Fast Food City sijaitsee kaupungin keskustassa ja tarjoaa esimerkiksi hampurilaisia, ranskalaisia perunoita ja erilaisia välipalavaihtoehtoja.
– Pikaruokapaikat ovat hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat nopeasti syötävää tai jotka ovat liikkeellä kiireisessä aikataulussa.

Vapaa-ajan Aktiviteetit

Puistot ja viheralueet

Karlovacissa on useita puistoja ja viheralueita, joista voi nauttia vapaa-ajalla. Yksi suosituimmista on Korana-joen rannalla sijaitseva Aquatica-puisto, jossa on uima-allasalue, vesiliukumäkiä ja erilaisia rentoutumisalueita. Lisäksi kaupungissa on useita muita puistoja, kuten Zvijezda-puisto, joka tarjoaa viihtyisää ympäristöä piknikille tai kävelyretkelle.

Kulttuurikohteet

Karlovacissa on monia kulttuurikohteita, joissa voi tutustua kaupungin historiaan ja perinteisiin. Esimerkiksi Karlovacin kaupungintalo on arvostettu rakennus, jossa voi ihailla upeaa arkkitehtuuria ja tutustua kaupungin hallinnollisiin toimintoihin. Lisäksi kaupunki on tunnettu historiallisesta kaksi kirkkoa – Pyhän Kolminaisuuden kirkosta ja Pyhän Anton Opatnikin kirkosta – sekä Karlovacin taidemuseosta, jossa on esillä paikallisten taiteilijoiden teoksia.

Vesiaktiviteetit

Karlovac sijaitsee Korana-joen varrella, mikä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet erilaisiin vesiaktiviteetteihin. Veneretket ja melontaretket ovat suosittuja Korana-joella, ja alueelta voi vuokrata tarvittavan varustuksen. Lisäksi joella voi kalastaa ja uida turkoosinpuhtaassa vedessä. Kaupungista on myös hyvät yhteydet Plitvičkan kansallispuiston vesiputouksiin, joissa voi nauttia upeasta luonnosta ja tehdä retkiä veneillä.

Urheilu- ja ulkoilumahdollisuudet

Karlovacin ympäristössä on useita ulkoilumahdollisuuksia. Esimerkiksi Mrežnica-joella voi harrastaa koskenlaskua ja raftingia, mikä tarjoaa jännittäviä ja adrenaliinipitoisia aktiviteetteja luonnossa. Lisäksi vuoristoalueet lähistöllä tarjoavat hyvät mahdollisuudet patikointiin ja pyöräilyyn. Karlovacin kaupungissa on myös useita urheiluhalleja ja -kenttiä, jotka tarjoavat mahdollisuuden harrastaa esimerkiksi jalkapalloa, koripalloa ja tennis.

Viihde ja kulttuuritapahtumat

Karlovacissa järjestetään vuosittain erilaisia viihde- ja kulttuuritapahtumia, jotka tarjoavat paikallisille asukkaille ja vierailijoille viihdykettä ja kulttuurikokemuksia. Esimerkiksi Karlovacin kesäteatterifestivaalit tarjoavat mahdollisuuden nauttia teatteriesityksistä ja musiikkikonserteista upeissa ulkoilmaolosuhteissa. Lisäksi kaupungissa järjestetään erilaisia kulttuurifestivaaleja, kuten Karlovac Jazz Festival, joka tarjoaa monipuolista live-musiikkia.

Ostosmahdollisuudet

Karlovacissa on useita ostoskeskuksia, joista voi löytää monenlaisia tuotteita ja palveluita. Esimerkiksi Karlovac City Center tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia kauppoja ja ravintoloita. Lisäksi kaupungin keskustassa on useita pieniä putiikkeja ja markkinoita, joissa voi ostaa paikallisia tuotteita, kuten käsitöitä ja ruokatuotteita.

Suositut hotellit Karlovacissa

1. Hotel Korana Srakovcic

Tämä neljän tähden hotelli sijaitsee upeassa luonnon ympäröimässä ympäristössä, lähellä Kroatian kansallispuistoa. Hotellissa on modernit ja tilavat huoneet, joista avautuu kaunis näköala joelle tai metsään. Hotellissa on myös ravintola, baari ja ulkouima-allas.

2. Hotel Europa

Hotel Europa on kolmen tähden hotelli, joka tarjoaa mukavan ja perinteisen majoituksen Karlovacin keskustassa. Huoneissa on kaikki tarvittavat mukavuudet, ja hotellissa on myös ravintola, baari ja ilmainen Wi-Fi. Lisäksi hotellin ympärillä on useita kauppoja, ravintoloita ja nähtävyyksiä.

3. Hotel Duga

Hotel Duga on budjettimatkailijoiden suosima hotelli. Huoneet ovat yksinkertaisia, mutta puhtaita ja viihtyisiä. Hotellissa on ravintola, baari ja ilmainen pysäköintimahdollisuus. Lisäksi hotelli sijaitsee lähellä Karlovacin tärkeimpiä nähtävyyksiä.

4. Hotel Karlovac

Tämä moderni ja tyylikäs neljän tähden hotelli tarjoaa laadukasta majoitusta Karlovacin keskustassa. Hotellihuoneet ovat tilavia ja tyylikkäästi sisustettuja, ja hotellissa on myös ravintola, baari ja kuntokeskus. Hotellin ympärillä on runsaasti ostos- ja ruokailumahdollisuuksia.

5. Hotel Central

Hotel Central on pieni boutique-hotelli, joka tarjoaa kodikasta majoitusta Karlovacin sydämessä. Hotellissa on viihtyisiä huoneita, joissa on kaikki tarvittavat mukavuudet. Hotellin ympärillä on useita ravintoloita ja kahviloita, ja tärkeimmät nähtävyydet ovat kävelyetäisyydellä.

Turvallisuus ja Terveys

Turvallisuus

– Karlovac on yleisesti ottaen turvallinen kaupunki, jossa rikollisuusaste on matala.
– Kaupungissa on hyvin toimiva poliisivoima, joka huolehtii turvallisuudesta.
– Poliisi tekee aktiivista yhteistyötä paikallisten asukkaiden ja yritysten kanssa.
– Kaupungissa on myös turvallisuusjärjestelyjä erilaisissa tapahtumissa ja festivaaleilla.

Pelastuspalvelut

– Kaupungissa on oma palolaitos, joka vastaa tulipalojen sammumisesta ja muista pelastustehtävistä.
– Palolaitos tekee myös aktiivista ennaltaehkäisevää työtä muun muassa järjestämällä turvallisuuskoulutuksia.
– Karlovacin lähialueilla on useita terveysasemia sekä sairaaloita.
– Yhteistyö eri pelastuslaitosten ja sairaaloiden välillä toimii hyvin.

Liikenneturvallisuus

– Kaupunki panostaa voimakkaasti liikenneturvallisuuteen ja pyrkii jatkuvasti parantamaan liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta.
– Kaupungissa on hyvä tiestö ja kunnossa olevat tiet.
– Liikennevalvontaa tehdään säännöllisesti, ja liikennesääntöihin noudattamiseen kiinnitetään huomiota.

Yleinen turvallisuus

– Karlovacissa on useita turvakameroita, jotka valvovat kaupungin julkisia tiloja.
– Kaupungissa sijaitsee myös turvallisuusalan yrityksiä, jotka tarjoavat esimerkiksi vartiointi- ja järjestyksenvalvontapalveluita.
– Asukkaat voivat ottaa yhteyttä paikallisiin viranomaisiin, mikäli havaitsevat turvallisuusuhkia tai rikoksia.
– Karlovacissa järjestetään myös erilaisia turvallisuustapahtumia ja -koulutuksia, joiden tarkoituksena on lisätä asukkaiden tietoisuutta turvallisuudesta.

Rannat ja Vesistöt

Kupa-joki

Kupa-joki on Karlovacin alueella sijaitseva joki, joka tarjoaa mahdollisuuksia veneilyyn, kalastukseen ja uintiin. Joki on tunnettu kauniista maisemistaan ja kristallinkirkkaasta vedestään.

Plitvička jezera

Plitvička jezera on suosittu kansallispuisto, joka sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Karlovacista. Puistossa on upeita vesiputouksia ja järvialueita, joissa voi patikoida ja ihailla luonnonkauneutta. Puiston järvet tarjoavat myös mahdollisuuden uimiseen ja veneretkiin.

Riverska plaža

Riverska plaža on Karlovacin kaupungin keskusta-alueella sijaitseva jokiin rakennettu keinotekoinen hiekkaranta. Täällä voi nauttia auringosta ja uida viilentyäkseen. Paikka tarjoaa myös mahdollisuuden harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja, kuten melontaa ja suppailua.

Sabljaci-järvi

Sabljaci-järvi on kaunis järvi, joka sijaitsee Karlovacin lähellä. Se tarjoaa hyvät mahdollisuudet kalastukseen, veneilyyn ja uimiseen. Järven rannalla on myös viihtyisiä puistoalueita, joissa voi rentoutua ja nauttia luonnosta.

Karlovacin merenrantakohteet

Vaikka Karlovac ei sijaitse rannikolla, lähialueella on useita merenrantakohteita, kuten Karlobag ja Crikvenica, joihin on mahdollista tehdä päiväretkiä. Näissä kohteissa voi nauttia Adrianmeren rannoista ja kirkkaasta vedestä.

Yöelämä ja Viihde

1. Baarit ja ravintolat

Karlovacissa on useita baareja ja ravintoloita, jotka tarjoavat erilaisia ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Ravintolat tarjoavat yleensä perinteistä kroatialaista ruokaa, ja niissä voi nauttia paikallisia erikoisuuksia. Baareissa on tarjolla erilaisia juomia aina perinteisistä viineistä ja oluista erikoiskahveihin ja cocktaileihin.

2. Klubit

Karlovacissa on muutamia klubeja, jotka tarjoavat paikallisille ja turisteille mahdollisuuden viettää iltaa tanssin ja musiikin parissa. Klubit soveltuvat erityisesti nuoremmille ja juhlimista hakeville, ja niissä voi tanssia eri genrejen musiikin tahdissa.

3. Elokuvateatterit

Karlovacissa on yksi elokuvateatteri, joka esittää sekä kotimaisia että ulkomaisia elokuvia. Täällä voi nauttia uusimmista elokuvaensi-illoista tai valita klassikoita vanhojen elokuvien ystäville. Teatterissa on useita näytöksiä viikossa, ja valikoima vaihtelee.

4. Konsertit ja esitykset

Karlovacin teatterissa ja muissa tapahtumapaikoissa järjestetään säännöllisesti konsertteja, teatteriesityksiä ja muita live-esiintymisiä. Esiintyjät voivat olla paikallisia artisteja tai kansainvälisiä tähtiä eri taiteenaloilta. Tapahtumakalenteri kannattaa tarkistaa viimeisimmästä tiedotuksesta.

5. Festivaalit

Karlovacissa järjestetään erilaisia festivaaleja ympäri vuoden, erityisesti kesäkuukausina. Festivaalit voivat sisältää musiikkia, teatteria, ruokaa, juhla-aktiviteetteja ja muita viihdemahdollisuuksia. Suosittuja festivaaleja ovat esimerkiksi Summer in Karlovac ja Karlovac Beer Fest.

6. Kasino

Karlovacissa ei ole varsinaista kasinoa, mutta lähialueilla, kuten Zagrebin kaupungissa, voi löytää kasinoita, joissa voi harrastaa uhkapelaamista ja pelata erilaisia pelejä, kuten rulettia, pokeria ja peliautomaatteja.

Luontokohteet ja retkeily

National Park Plitvice Lakes

– Plitvička Jezerain kansallispuisto sijaitsee noin 124 kilometriä Karlovacista etelään
– Puistossa on 16 järvien järjestelmä, jotka ovat yhteydessä toisiinsa vesiputouksilla ja jokia
– Vierailijat voivat nauttia upeista maisemista, patikoida luontopoluilla ja tutustua alueen monipuoliseen kasvistoon ja eläimistöön

Rivers Kupa and Mrežnica

– Kupa- ja Mrežnica-jokit ovat suosittuja paikkoja retkeilyyn ja vesielämän harrastamiseen
– Joet tarjoavat mahdollisuuksia melontaan, kajakointiin, koskenlaskuun ja uintiin
– Alueella on myös useita luontopolkuja, joilla voi tutustua joen varren maisemiin ja luontoon

Karlovac Fish Pond

– Karlovacin kalalampi on suosittu kalastuskohde
– Lampi tarjoaa paikan rentoutumiseen ja kalastukseen kauniissa ympäristössä
– Lampi on täynnä monenlaisia kaloja, kuten karppia, särkeä ja ahventa

Dubovac Castle

– Dubovacin linna on historiallinen nähtävyys, joka sijaitsee Karlovacin kaupungin kukkulalla
– Linna tarjoaa upeat näkymät ympäröivään maisemaan
– Vierailijat voivat tutustua linnan historiaan ja nauttia kävelyretkestä linna-alueella

Karlovac’s Parks and Promenades

– Karlovacissa on kauniita puistoja ja kävelykatuja, joilla voi nauttia ulkoilmasta
– Puistot ja kävelykatu tarjoavat rentouttavan ympäristön ulkoiluun ja virkistäytymiseen
– Suosittuja puistoja ja kävelyreittejä ovat esimerkiksi Zvijezda-puisto ja Korana-joen varrella kulkeva kävelyreitti

Uskonnolliset ja historialliset kohteet

Karlovacin katedraali

Karlovacin katedraali, joka tunnetaan myös nimellä Pyhän Kolminaisuuden katedraali, on kaupungin merkittävin uskonnollinen rakennus. Katedraali on kahdeksankulmainen barokkirakennus, joka valmistui vuonna 1806. Katedraalissa voi vierailla ja ihailla sen upeaa arkkitehtuuria ja sisätiloja.

Petar Zrinski -linnoitus

Petar Zrinski -linnoitus on historiallinen linnoitus, joka sijaitsee Karlovacin kaupungin keskustassa. Linnoitus rakennettiin 1500-luvulla turvaamaan kaupungin puolustus. Se on saanut nimensä Kroatian historiallisen hahmon, Petar Zrinskin, mukaan. Linnoituksella on tärkeä rooli kaupungin historiassa, ja siellä järjestetään nykyään erilaisia tapahtumia ja näyttelyitä.

Pyhän Kolminaisuuden kirkko

Pyhän Kolminaisuuden kirkko on kaupungin vanhin säilynyt kirkko. Se rakennettiin 1700-luvulla ja edustaa barokkityyliä. Kirkossa voi tutustua sen kauniisiin freskomaalauksiin ja alttaritauluihin. Kirkon yhteydessä sijaitsee myös pieni museo, jossa voi oppia lisää Karlovacin historiasta.

Karlovac-kaupungin museo

Karlovac-kaupungin museo sijaitsee historiallisessa rakennuksessa kaupungin keskustassa. Museossa voi tutustua kaupungin historiaan ja kulttuuriin. Siellä on näyttelyitä, jotka kertovat kaupungin perustamisesta ja sen kehityksestä aina nykypäivään asti. Museo tarjoaa tärkeää tietoa Karlovacin menneisyydestä ja nykyisyydestä.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Kastelburgin linna

Kastelburgin linna on keskiaikainen linna, joka sijaitsee Karlovacin kaupungin lähellä. Linna tarjoaa upean panoraamanäkymän kaupungin ympäristöön ja läheisille kukkuloille. Linnan alueella on myös mahdollista tutustua historianäyttelyyn ja nauttia ravintolassa tarjolla olevista herkuista.

2. Turutsky-näköalapaikka

Turutsky-näköalapaikka sijaitsee Karlovacin vanhankaupungin läheisyydessä. Paikalta avautuu upeita näkymiä kaupungin keskustaan ja sen ympäristöön. Alueella on myös penkkejä, joilla matkailijat voivat istua ja nauttia maisemista.

3. Dubovac-linna

Dubovac-linna on toinen keskiaikainen linna Karlovacin lähellä. Linna sijaitsee kukkulalla, mistä avautuu upeat näkymät ympäristöön. Matkailijat voivat kierrellä linnan alueella ja tutustua sen historiallisiin näyttelyihin. Lisäksi linnan terassilta voi ihailla kauniita maisemia.

4. Korana-joen rannat

Karlovac sijaitsee Korana-joen rannalla, ja monet joen varrella olevat alueet tarjoavat kauniita näköaloja. Kävijät voivat kävellä joen rantareitillä ja pysähtyä ihailemaan maisemia. Joen varrella on myös useita viihtyisiä paikkoja, joissa voi levähtää ja nauttia luonnonkauniista ympäristöstä.

5. Vunovat-kukkula

Vunovat-kukkula on suosittu näköalapaikka Karlovacissa. Kukkulalta avautuu upeat näköalat kaupungin yli ja sen ympäristöön. Kukkulan huipulle on mahdollista vaeltaa tai ajaa autolla. Siellä matkailijat voivat ihailla maisemia ja nauttia luonnosta.

6. Dubranec-näköalapaikka

Dubranec-näköalapaikka sijaitsee Karlovacin läheisellä mäellä. Paikalta avautuu kaunis näkymä Karlovacin vanhankaupungin yli. Alueella on penkkejä, joilla matkailijat voivat istua ja ihailla näköalaa sekä ottaa valokuvia.

7. Novi Forming-Centar -näköalatasanne

Novi Forming-Centar -näköalatasanne on terassimainen näköalapaikka, josta voi ihailla Karlovacin keskustaa ja sen ympäristöä. Paikalta voi nähdä esimerkiksi kaupungintalon, kirkon ja muita tärkeitä nähtävyyksiä. Terassilla on myös infotauluja, joista voi lukea lisää alueen historiasta.

8. Hušnjakovon näköalapaikka

Hušnjakovon näköalapaikka sijaitsee Karlovacin kupeessa. Paikalta avautuu kaunis näköala Karlovaciin ja sen ympäristöön. Alueella on myös penkkejä ja piknikpöytiä, joissa kävijät voivat levähtää ja nauttia maisemista.Kohteen sijainti maa on Kroatia.

Jätä kommentti