Halvat lennot Krāslava

Nähtävyydet ja kohteet

Krāslavan linna

Krāslavan linna on historiallinen linna, joka sijaitsee Latviassa, Krāslavan kaupungissa. Se rakennettiin 1800-luvulla ja sen arkkitehtuuri edustaa uusgotiikkaa. Nykyään linna toimii kulttuurikeskuksena, jossa järjestetään erilaisia tapahtumia ja näyttelyitä.

Suursaari-puisto

Suursaari-puisto on luonnonkaunis alue Krāslavassa, jossa on mahdollista nauttia ulkoilmasta ja luonnosta. Puistossa on kauniita kävelyreittejä, piknik-alueita ja leikkikenttiä. Lisäksi alueella voi nähdä erilaisia kasvi- ja eläinlajeja.

Pyhän Juriksen kirkko

Pyhän Juriksen kirkko on Krāslavan kaupungin keskeinen nähtävyys. Se on rakennettu 1800-luvulla ja edustaa uusklassista arkkitehtuuria. Kirkon sisätilat ovat upeat ja siellä voi ihailla kauniita maalauksia ja koristeita.

Vienkoči-puisto

Vienkoči-puisto on historiallinen puisto, joka sijaitsee Krāslavassa. Puisto on kuuluisa hiekkakivikukkuloistaan, joita kutsutaan ”Vienkoči” nimellä. Alueella voi kävellä merkityillä poluilla ja ihailla upeita näkymiä ympäröivään luontoon.

Lielie Krāslavas ezeri

Lielie Krāslavas ezeri on joukko suuria järviä, jotka sijaitsevat Krāslavassa. Nämä järvet tarjoavat mahdollisuuden virkistäytymiseen ja erilaisiin vesiaktiviteetteihin, kuten veneilyyn, kalastukseen ja uimiseen. Alueella on myös useita hiekkarantoja ja leirintäalueita.

Kulttuuri ja Historia

Krāslavan linna

Krāslavan linna on historiallinen linna Latviassa, joka sijaitsee Krāslavassa. Se on rakennettu 1800-luvulla Venäjän tsaarin valtakunnassa. Nykyään linna toimii kulttuuriperintökohteena ja siellä järjestetään erilaisia tapahtumia ja näyttelyitä.

Krāslavan historiallinen museo

Krāslavan historiallinen museo on museo, joka kertoo Krāslavan historiasta ja alueen kulttuurista. Museon kokoelmaan kuuluu esineitä, valokuvia ja asiakirjoja, jotka valaisevat alueen menneisyyttä. Museo tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden oppia lisää Krāslavan historiasta ja tutustua paikalliseen kulttuuriin.

Pyhän Nikolauksen ortodoksinen kirkko

Pyhän Nikolauksen ortodoksinen kirkko on historiallinen kirkko, joka sijaitsee Krāslavassa. Kirkko on rakennettu vuonna 1897 ja se edustaa ortodoksista arkkitehtuuria. Kirkko on merkittävä paikallinen nähtävyys ja siellä järjestetään jumalanpalveluksia sekä muita uskonnollisia tapahtumia.

Krāslavan kulttuuritalo

Krāslavan kulttuuritalo on paikka, jossa järjestetään erilaisia kulttuuritapahtumia, konsertteja, näyttelyitä ja teatteriesityksiä. Kulttuuritalolla on tärkeä rooli paikallisen kulttuurin edistämisessä ja se tarjoaa monipuolista ohjelmaa asukkaille ja vierailijoille.

Puistot ja viheralueet

Krāslavassa on useita kauniita puistoja ja viheralueita, jotka tarjoavat paikan rentoutumiselle ja virkistäytymiselle. Esimerkiksi Skujenes puisto ja Pilssalas dārzs ovat suosittuja paikkoja paikallisten ja matkailijoiden keskuudessa. Nämä viheralueet tarjoavat mahdollisuuden ulkoiluun, piknikille ja luonnon kauneuden ihailemiseen.

Krāslavan taidekeskus

Krāslavan taidekeskus on paikka, jossa esitellään paikallisten taiteilijoiden töitä ja järjestetään erilaisia taideprojekteja. Taidekeskus tarjoaa mahdollisuuden nauttia nykytaiteesta ja osallistua erilaisiin taidealan tapahtumiin. Se on tärkeä osa Krāslavan kulttuuritarjontaa ja kannustaa paikallista taiteellista ilmaisua.

Ruokailu ja Ravintolat

1. Parhaat ravintolat Krāslavassa

Krabes Brālis – paikallista ja kansainvälistä ruokaa tarjoava ravintola.
Banga – perinteisiä latvialaisia ruokia tarjoava ravintola.
Galleriya Pchelka – venäläisiä ja eurooppalaisia ruokia tarjoava ravintola.
Restorāns Kurši – paikallisia herkkuja, kuten kalaa ja villisikaa, tarjoava ravintola.
Hotel Melturi Restaurant – hotelliravintola, josta saa herkullisia aterioita.

2. Kahvilat ja leipomot Krāslavassa

Coffee Up – kahvila, jossa tarjoillaan erilaisia kahvijuomia ja leivonnaisia.
Kvēlīte – leipomo ja kahvila, jossa voi nauttia paikallisista leivonnaisista.
Rompe – pieni kahvila, jossa voi rentoutua kupposen kahvin äärellä.
Galerija – kahvila ja leipomo, josta voi ostaa tuoreita leipiä ja muita leivonnaisia.
Veja Dārzs – kahvila, jossa tarjoillaan myös lounasta ja päivällistä.

3. Pikaruokaravintolat Krāslavassa

Lido Krāslava – latvialainen pikaruokaketju, jossa tarjoillaan muun muassa lihapullia ja perunoita.
McDonald’s – kansainvälinen pikaruokaketju, josta saa hampurilaisia, ranskalaisia ja muita herkkuja.
Pizza Lulu – pizzeria, joka tarjoaa nopeasti valmistettuja pizzoja erilaisilla täytteillä.
Jumbo Grill – grilliravintola, joka tarjoaa esimerkiksi hampurilaisia, hodareita ja kebabeja.
Bulle – pikaruokaravintola, josta saa muun muassa hampurilaisia ja pizzapaloja.

4. Baarit ja pubit Krāslavassa

Cafe Gutenbergs – baari, joka tarjoaa erilaisia juomia ja pientä purtavaa.
Bar Narvesen – pubi, jossa voi nauttia olutta ja muita juomia.
Kafejnīca Mežristi – perinteinen latvialainen baari, jossa tarjoillaan myös ruokia.
Latgales Medus – hunajateemainen baari, jossa voi maistella erilaisia hunajajuomia.
Pinta Pub – urheilubaari, jossa voi seurata urheilulähetyksiä ja nauttia juomia.

5. Take away -ravintolat Krāslavassa

Sīļugis – grillikioski, josta voi ostaa esimerkiksi lihavartaita ja hampurilaisia.
Sushi Wok – sushia ja wok-ruokia tarjoava ravintola, josta voi tilata mukaan tai syödä paikan päällä.
Mamma Mia – pizzeria, josta voi tilata take away -pizzoja erilaisilla täytteillä.
Tokyo Wok – wok-ruokia ja sushia tarjoava ravintola, josta voi tilata mukaan.
Bufete Lāčplēsis – paikallisia ruokia ja pikaruokaa tarjoava ravintola, josta voi tilata take away -annoksia.

Vapaa-ajan Aktiviteetit

1. Kulttuurikohteet

– Krāslavan kaupungin keskusta-alueella sijaitseva Kraslavan Kulttuurikeskus tarjoaa monipuolisia kulttuuritapahtumia, kuten teatteriesityksiä, konsertteja ja taidenäyttelyitä.
– Krāslavassa on useita historiallisia rakennuksia, kuten Krāslavan linna, joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua kaupungin menneisyyteen ja sen perinteisiin.
– Art Cafe Belart tarjoaa paitsi kahvila- ja ravintolapalveluita, myös mahdollisuuden tutustua taiteeseen ja osallistua erilaisiin luovaan toimintaan.

2. Luontokohteet

– Ežezers-järvi on suosittu luontokohde Krāslavassa. Järven ympäristössä on mahdollista rentoutua, nauttia kauniista maisemista ja harrastaa erilaisia vesilajeja, kuten uimista, melontaa ja kalastusta.
– Krāslavan Raadu tuulimylly tarjoaa mahdollisuuden tutustua perinteiseen tuulimyllyyn ja ihailla kaunista maaseutumaisemaa.
– Krāslavassa sijaitsee myös useita luonnonsuojelualueita, kuten Gubitšinso ja Balušina-suot. Näillä alueilla voi tutustua Latvian luontoon, retkeillä ja tarkkailla lintuja.

3. Urheilumahdollisuudet

– Krāslavan urheilupuisto tarjoaa mahdollisuuden harrastaa erilaisia urheilulajeja, kuten jalkapalloa, koripalloa, lentopalloa ja tennistä.
– Talviaikaan Krāslavan lähialueilla on useita hiihtolatuja, joilla voi harrastaa perinteistä hiihtoa ja lumikenkäilyä.
– Kaupungin ympäristöstä löytyy myös kalastusmahdollisuuksia, esimerkiksi Daugavan joella voi kalastaa erilaisia kalalajeja.

4. Vapaa-ajan palvelut

– Krāslavassa on useita ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat paikallisia sekä kansainvälisiä ruokalajeja.
– Kaupungissa järjestetään erilaisia tapahtumia ja festivaaleja läpi vuoden, kuten Krāslavan Kansanmusiikkifestivaali ja paikalliset markkinat.
– Krāslavassa on myös muutamia viihtyisiä hotelleja ja majoituspalveluita, joissa voi yöpyä ja rentoutua.

Suositut hotellit Krāslavassa

1. Kuderna Māja

Kuderna Māja sijaitsee keskeisellä paikalla Krāslavassa ja tarjoaa viihtyisiä huoneita sekä hyvät palvelut. Hotellissa on ravintola, ilmainen Wi-Fi-yhteys ja maksuton pysäköinti. Huoneet ovat siistejä ja modernisti sisustettuja, ja niissä on oma kylpyhuone ja televisio.

2. Hotel Krāslava

Hotel Krāslava on suosittu hotelli, joka tarjoaa majoitusta kaupungin keskustassa. Hotellissa on viihtyisiä huoneita, ilmainen Wi-Fi-yhteys ja pysäköintimahdollisuus. Huoneissa on oma kylpyhuone ja televisio. Lisäksi hotellissa on ravintola ja kokousmahdollisuudet.

3. Jaunā Krasta krogs

Jaunā Krasta krogs on viehättävä hotelli Krāslavan lähellä. Hotellissa on tunnelmallisia huoneita, joista joistakin on kaunis näköala jokeen. Huoneet ovat tilavia ja niissä on mukavuudet kuten televisio ja ilmainen Wi-Fi-yhteys. Hotellissa on myös ravintola ja terassi.

4. Rudzupuķes

Rudzupuķes on viihtyisä maaseutumajoitus Krāslavan alueella. Hotellissa on kodikkaasti sisustettuja huoneita, joista jotkut tarjoavat kauniin näkymän ympäröivään luontoon. Huoneissa on oma kylpyhuone ja televisio. Lisäksi hotellissa on ravintola ja ulkoterassi.

5. Safariparks

Safariparks on erilainen hotelli Krāslavassa, joka tarjoaa majoitusta safaripuiston yhteydessä. Hotellissa on huoneita ja bungaloweja, joista osassa on myös oma keittiö. Majoitusvaihtoehdot vaihtelevat tiipiistä mökkeihin. Hotellissa on myös ravintola ja monipuolisia ulkoaktiviteetteja.

Turvallisuus

Poliisi

Krāslavassa toimii Krāslavan piirin poliisiasema, joka vastaa alueen turvallisuudesta ja yleisestä järjestyksestä. Poliisi tarjoaa poliisipalveluita, kuten rikosten tutkintaa, liikenteen valvontaa ja avun pyytämistä hätätilanteissa.

Palokunta

Krāslavassa toimii Krāslavan vapaaehtoinen palokunta, joka vastaa paikallisesta paloturvallisuudesta ja pelastustoiminnasta. Palokunta tarjoaa palveluita kuten tulipalojen sammuttamista, pelastustoimintaa onnettomuuksissa ja ensiapua.

Hätänumero

Hätätilanteissa Krāslavassa voi soittaa hätänumeroon 112, jonka kautta saa apua poliisilta, palokunnalta ja ambulanssilta.

Julkisen liikenteen turvallisuus

Krāslavassa on järjestetty julkinen liikenne, joka tarjoaa turvallisen ja luotettavan tavan liikkua kaupungissa. Julkisen liikenteen käyttöohjeiden noudattaminen ja huolellinen liikennesääntöjen noudattaminen ovat tärkeitä turvallisuuden kannalta.

Kriminaliteetti

Krāslava on yleisesti ottaen turvallinen kaupunki, mutta kuten missä tahansa kaupungissa, myös rikollisuutta voi esiintyä. On tärkeää olla tietoinen ympäristöstään ja pitää huolta omasta omaisuudestaan. Jos havaitset tai joudut rikoksen uhriksi, suositellaan ottamaan yhteyttä paikalliseen poliisiin.

Terveys

Sairaalat ja terveyskeskukset

Krāslavassa toimii Krāslavan sairaala, joka tarjoaa sairaanhoitoa ja erikoislääkäripalveluita paikallisille asukkaille. Lisäksi kaupungissa on terveyskeskus, joka tarjoaa perusterveydenhuollon palveluita, kuten lääkärintarkastuksia ja hoitoa.

Hammaslääkäripalvelut

Krāslavassa on useita hammaslääkäriasemia, jotka tarjoavat hammashoidon palveluita, kuten tarkastuksia, hampaiden puhdistusta ja erilaisia hammaslääkärinhoitoja.

Apteekit

Kaupungista löytyy useita apteekkeja, joissa voi ostaa lääkkeitä ja muita terveyteen liittyviä tuotteita. Apteekit tarjoavat myös lääkeneuvontaa ja reseptilääkkeiden jakelupalvelua.

Terveydenhoito-ohjeet

Krāslavan terveysviranomaisten antamat terveydenhoito-ohjeet ja -suositukset tulee ottaa huomioon oman terveyden ylläpidossa. Terveysviranomaiset tiedottavat esimerkiksi rokotuksista, tartuntatautien ehkäisystä ja terveellisistä elämäntavoista.

Liikunta ja hyvinvointi

Krāslavassa on urheilukeskuksia, liikuntapaikkoja ja kuntosalitiloja, jotka tarjoavat mahdollisuuksia liikunnan harrastamiseen ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Kaupungista löytyy myös terveyspolkuja ja luontopolkuja, joissa voi ulkoilla ja nauttia luonnon tarjoamista hyvinvointivaikutuksista.

Rannat ja Vesistöt:

1. Daugava-joki:

Daugava-joki virtaa Krāslavan kaupungin läpi ja tarjoaa mahdollisuuden rauhallisiin kävelyretkiin sen varrella.

2. Rušona-järvi:

Rušona-järvi sijaitsee lähellä Krāslavan kaupunkia ja tarjoaa upeat maisemat sekä mahdollisuuden rentoutua ja nauttia vedestä.

3. Baltušu-järvi:

Baltušu-järvi on suosittu kohde kalastajien keskuudessa. Sieltä voi löytää erilaisia kalalajeja ja nauttia luonnon rauhasta.

4. Baltinavas-järvi:

Baltinavas-järvi sijaitsee lähellä Baltinava-kylää ja tarjoaa upeat näkymät ympäröivään luontoon.

5. Ūdrīši-järvi:

Ūdrīši-järvi on pieni ja kaunis järvi, joka on suosittu kalastajien keskuudessa.

6. Perkūni-järvi:

Perkūni-järvi on viehättävä järvi, joka tarjoaa mahdollisuuden virkistäytymiseen ja vesiharrastuksiin.

7. Kūku-joki:

Kūku-joki virtaa Krāslavan läpi ja tarjoaa mahdollisuuden kalastukseen ja luontoretkeilyyn sen varrella.

8. Pelušas-järvi:

Pelušas-järvi on pieni järvi, joka tarjoaa rauhallisen ympäristön ja mahdollisuuden rentoutumiseen.

9. Popovas-järvi:

Popovas-järvi on suosittu kohde kalastajien keskuudessa ja sieltä voi löytää erilaisia kaloja.

10. Istiņas-järvi:

Istiņas-järvi on maisemallisesti kaunis järvi, joka tarjoaa mahdollisuuden rentoutumiseen ja luonnosta nauttimiseen.

Yöelämä ja viihde

Baarit ja klubit

Krāslavassa on useita baareja ja klubeja, joissa voi viettää iltaa. Suosittuja vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Club Palika, Club Maximum ja Rīgas Bārs.

Ravintolat

Krāslavassa on useita ravintoloita, joista voi löytää erilaisia ruokavaihtoehtoja. Suosittuja ravintoloita alueella ovat esimerkiksi Restorāns Krāslava, Latgales Pirts-Restorāns Trout Inn ja Restaurant Krāslava.

Elokuvateatterit

Krāslavassa ei ole omaa elokuvateatteria, mutta lähialueella sijaitsee muutamia elokuvateattereita, joihin voi suunnata viihtymään elokuvien parissa. Esimerkiksi Daugavpilsissä, noin tunnin ajomatkan päässä Krāslavasta, on useita elokuvateattereita, kuten Forum Cinemas Mega ja Kino Kultūra.

Kasinot

Krāslavasta ei löydy kasinoa, mutta lähialueella sijaitsee muutamia kasinoita, joissa voi kokeilla onneaan erilaisten pelien parissa. Esimerkiksi Daugavpilsissä on useita kasinoita, kuten Olympic Casino ja Klondaika Casino.

Konsertit ja esitykset

Krāslavassa järjestetään ajoittain erilaisia konsertteja ja esityksiä. Tarkempia tietoja tapahtumista kannattaa tiedustella paikallisilta matkailutoimistoilta tai seurata alueen tapahtumakalenteria.

Livemusiikki

Joissakin baareissa ja ravintoloissa Krāslavassa voi olla tarjolla livemusiikkia. Kannattaa tiedustella paikallisilta paikoilta, mikäli on kiinnostunut kuuntelemaan livemusiikkia illanvieton aikana.

Teatteri

Krāslavassa ei ole omaa teatteria. Lähialueella, kuten Daugavpilsissa, voi kuitenkin olla tarjolla teatteriesityksiä. Tarkempia tietoja kannattaa tiedustella paikallisilta matkailutoimistoilta.

Luontokohteet ja Retkeily

1. Pļaviņas luonnonpuisto

Pļaviņas luonnonpuisto sijaitsee Krāslavassa. Se on suosittu retkeilykohde, joka tarjoaa upeita maisemia ja monipuolisia luontopolkuja kävelijöille ja patikoijille.

2. Veczemju klints

Veczemju klints on jyrkkä korkeuseroistaan tunnettu jyrkänteisyysalue, joka tarjoaa upeat näkymät Daugavan jokilaaksoon ja sen ympäristöön. Alueella voi tehdä retkiä ja nauttia upeista luontomaisemista.

3. Krāslavan järvet ja joet

Krāslavassa sijaitsee useita järviä ja jokia, kuten Daugava-joki ja Cirma-järvi. Nämä vesistöt tarjoavat mahdollisuuden kalastukseen, veneilyyn ja vesiretkeilyyn.

4. Krāslavan kansallispuisto

Krāslavan kansallispuisto on suojeltu alue, joka tarjoaa monipuolisia luontopolkuja ja retkeilymahdollisuuksia. Puiston maisemat ovat vaihtelevia ja siellä voi tavata harvinaisia kasvi- ja eläinlajeja.

5. Augšdaugava luontopolku

Augšdaugava luontopolku seuraa Daugava-jokea Krāslavasta Latvian ja Venäjän rajalle asti. Polku tarjoaa upeita maisemia ja mahdollisuuden tutustua alueen luontoon ja kulttuuriperintöön.

6. Paluosta luonnonpuisto

Paluosta luonnonpuiston alueella on kauniita metsiä, jokia ja järviä. Alueella voi liikkua erilaisilla luontopoluilla ja nauttia rauhallisesta luonnosta.

7. Ķoņu dzirnavas

Ķoņu dzirnavas on historiallinen tuulimylly, joka sijaitsee Krāslavan lähistöllä. Se tarjoaa mahdollisuuden tutustua perinteiseen tuulimyllyjen rakentamiseen ja Krāslavan alueen kulttuuriperintöön.

8. Nacionālais Resursu Parks Aglona

Nacionālais Resursu Parks Aglona on alue Krāslavassa, jossa voi tutustua paikalliseen kulttuuriperintöön ja luontoon. Siellä sijaitsee Aglonan luostari, jonka historia juontaa juurensa 1700-luvulle.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

Kraslavan ortodoksinen kirkko

Kraslavan ortodoksinen kirkko on yksi kaupungin merkittävimmistä uskonnollisista kohteista. Se on peräisin 1800-luvulta ja edustaa venäläistä arkkitehtuurityyliä. Kirkon vaikuttava kupoli ja sisätilojen koristelu tekevät siitä näkemisen arvoisen.

Kraslavan luterilainen kirkko

Kraslavan luterilainen kirkko on toinen merkittävä uskonnollinen paikka kaupungissa. Kirkko on rakennettu 1900-luvun alkupuolella jugendtyyliin. Sen ulkoseinät ovat koristeltu kauniilla veistoksilla ja lasimaalauksilla.

Kraslavan synagoga

Kraslavan synagoga on historiallinen juutalainen rukoushuone, joka palvelee nykyään museona ja kulttuuritilana. Synagoga on peräisin 1800-luvulta ja se kuvastaa juutalaisen arkkitehtuurin perinteitä.

Kraslavan linnake

Kraslavan linnake on historiallinen linnoitus, joka rakennettiin 1700-luvulla. Se oli osa Venäjän keisarikunnan puolustuslinjaa ja toimi tärkeänä sotilaallisena tukikohtana. Nykyään linnake on suosittu turistinähtävyys, ja siellä voi tutustua linnakkeen historiallisiin rakennuksiin ja kävellä sen muureilla.

Kraslavan hautausmaa

Kraslavan hautausmaa on paikka, jossa voi tutustua kaupungin historian merkkihenkilöiden hautakiviin ja muistomerkkeihin. Hautausmaalla on myös muistomerkkejä toisessa maailmansodassa kaatuneille sotilaille. Hautausmaa on rauhallinen ja arvokas paikka muistella menneitä aikoja.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Ķoķeļu Hill

Ķoķeļu Hill on yksi Krāslavan suosituimmista panoraama- ja näköalapaikoista. Se sijaitsee Krāslavan keskustan lähellä ja tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin ja sen ympäristöön. Mäen huipulla on näköalatorni, josta voi ihailla ympäröivää maisemaa.

2. Krāslava Fortress

Krāslava Fortress on historiallinen linnoitus, joka tarjoaa upeat näkymät Krāslavan kaupunkiin. Linnoituksen muurien päällä voi kävellä ja ihailla kaupungin kattojen yllä avautuvaa panoraamaa. Linnoituksessa on myös useita näköalapaikkoja, joista voi katsella ympäröivää maisemaa.

3. Daugava River Promenade

Daugava-joen rantakävelyreitti, eli Daugava River Promenade, tarjoaa kauniita panoraamanäkymiä joelle ja sen ympäristöön. Kävelyreitti kulkee pitkin joen rantaa ja tarjoaa mahdollisuuden ihailla joen maisemia, kaupungin siltoja ja ympäröivää luontoa.

4. Krāslava Church Tower

Krāslavan kirkon torni tarjoaa upeat panoraamanäkymät kaupungille ja sen ympäristölle. Tornin huipulle pääsee kiipeämään ja sieltä voi ihailla Krāslavan kattomaisemaa sekä läheisiä nähtävyyksiä.

5. Kalna Park

Kalna Park on kaunis puisto Krāslavan keskustassa, josta voi nauttia panoraamanäkymistä kaupunkiin. Puistossa on korkeampia kohtia, joilta voi ihailla kaupungin maisemia sekä Daugava-joen rantaa.

6. Abelite Hill

Abelite Hill on toinen suosittu panoraama- ja näköalapaikka Krāslavassa. Se sijaitsee kaupungin ulkopuolella ja tarjoaa upeat näkymät ympäröivään luontoon ja maaseutumaisemiin. Mäellä sijaitsee myös näköalatorni, josta voi ihailla laajempaa maisemaa.

7. Silakrogs

Silakrogs on panoraama- ja näköalapaikka, joka sijaitsee Daugava-joen rannalla Krāslavassa. Sieltä voi ihailla joen maisemia ja ympäröiviä metsäalueita. Paikalla on myös levähdysalue, jossa voi rentoutua ja nauttia luonnosta.Kohteen sijainti maa on Latvia.

Jätä kommentti