Halvat lennot Kryvyi Rih

Nähtävyydet ja kohteet

1. Historiallinen museo:

Kryvyi Rihin historiallinen museo sijaitsee kaupungin keskustassa. Museo tarjoaa kattavan kokoelman alueen historiaa ja kulttuuria esitteleviä näyttelyitä. Kävijät voivat tutustua kaivostoimintaan, teollisuuteen ja paikalliseen elämään eri aikakausina.

2. Viheralueet ja puistot:

Kryvyi Rihissä on useita kauniita viheralueita ja puistoja. Yksi suosituimmista on kaupungin keskuspuisto, joka tarjoaa viihtyisän ympäristön ulkoiluun ja rentoutumiseen. Lisäksi kaupungissa on useita puistoja ja puutarhoja, jotka tarjoavat kauniita näkymiä ja mahdollisuuksia piknikille tai kävelyretkelle luonnossa.

3. Vasiljevin taidegalleria:

Vasiljevin taidegalleria sijaitsee Kryvyi Rihissä ja on tunnettu laajasta taidekokoelmastaan. Galleriassa voi ihailla eri aikakausien taiteilijoiden teoksia, sekä paikallisten että kansainvälisten taiteilijoiden töitä.

4. Kulttuuritalot ja teatterit:

Kryvyi Rihissä on useita kulttuuritaloja ja teattereita, jotka tarjoavat monipuolisen valikoiman viihdettä. Kulttuuritaloissa järjestetään erilaisia konsertteja, teatteriesityksiä, tanssiesityksiä ja muita tapahtumia. Kaupungissa toimii myös useita teattereita, joissa esitetään sekä klassisia että nykyaikaisia näytelmiä.

5. Ostoskeskukset ja markkinat:

Kryvyi Rihissä on useita ostoskeskuksia ja markkinoita, joissa voi tehdä ostoksia ja nauttia paikallisesta kaupankäynnistä. Ostoskeskuksissa on erilaisia kauppoja, ravintoloita ja viihdetarjontaa. Markkinoilla puolestaan voi löytää paikallisia tuotteita, käsityöläisten töitä ja ruokakojuja.

6. Pyhät paikat:

Kryvyi Rihissä on useita pyhiä paikkoja, kuten kirkkoja ja luostareita. Näissä paikoissa voi tutustua paikalliseen uskonnolliseen perinteeseen ja ihailla kauniita arkkitehtuurisia yksityiskohtia. Monilla kirkoilla on myös historiallista merkitystä alueen asukkaille.

7. Urheilukeskukset ja stadionit:

Kryvyi Rihissä on useita urheilukeskuksia ja stadioneita, jotka tarjoavat mahdollisuuksia erilaisiin urheilulajeihin ja kuntosalitoimintaan. Kaupungissa järjestetään myös erilaisia urheilutapahtumia, kuten jalkapallo- ja jääkiekko-otteluita.

8. Kaivokset ja teollisuuskohteet:

Kryvyi Rihin historia on vahvasti sidoksissa kaivostoimintaan ja teollisuuteen. Kaupungissa voi vierailla erilaisissa kaivoksissa ja teollisuuskohteissa saadakseen käsityksen alueen teollisesta perimästä. Museot ja opastetut kierrokset tarjoavat tietoa kaivostoiminnan ja teollisuuden vaikutuksesta kaupunkiin.

Kulttuuri ja historia

Kulttuuri

– Kryvyi Rihissä on useita teattereita, joista suosituimpia ovat Kryvyi Rihin valtion draamateatteri ja Kryvyi Rihin musiikkikomedia.
– Kaupungissa järjestetään vuosittain erilaisia kulttuuritapahtumia, kuten festivaaleja, konsertteja ja näyttelyitä.
– Kryvyi Rihissä on myös useita taidegallerioita ja museoita, joista esimerkkeinä mainittakoon taidegalleria ”Kolmastoista kammio” ja historiallinen museo.
– Kaupungissa on runsaasti urheilupaikkoja ja -tapahtumia, kuten jääkiekko- ja jalkapallo-otteluja, joita paikalliset asukkaat seuraavat innokkaasti.

Historia

– Kryvyi Rihin kaupunki perustettiin vuonna 1775 ja se sai kaupunkioikeudet vuonna 1919.
– Kaupunki kehittyi nopeasti teollisuuden keskukseksi, kun alueelta löydettiin runsaasti rautamalmia.
– Toisen maailmansodan aikana Kryvyi Rih kärsi merkittäviä tuhoja, mutta kaupunki rakennettiin uudelleen sodan jälkeen.
– Kaupungilla on pitkä kaivos- ja metalliteollisuuden historia, ja se on edelleen tärkeä teollisuuskaupunki Ukrainassa.
– Kryvyi Rihin nykyään tunnetaan myös kauniista arkkitehtuuristaan, kuten Leninin aukiolla sijaitsevasta monumentista ja rakennuksista, jotka edustavat eri aikakausia historiassa.

Ruokailu ja Ravintolat

Ruokakulttuuri

Kryvyi Rihissä on monipuolinen ruokakulttuuri, jossa yhdistyy paikalliset perinteet ja kansainväliset vaikutteet. Tyypillisiä paikallisia ruokia ovat esimerkiksi borschtikeitto, vorschmack (hapan kirjolohituote), salaatit ja erilaiset liharuoat. Kryvyi Rihissä on myös tarjolla useita eri kansainvälisten keittiöiden ravintoloita, kuten italialaista, kiinalaista, japanilaista ja meksikolaista ruokaa.

Paikalliset herkut

Kryvyi Rihissä voi maistella paikallisia herkkuja, kuten Dnipro-jäätelöä, joka on saanut nimensä kaupungin läpi virtaavan Dnipro-joen mukaan. Toinen paikallinen herkku on Rialynka, makea leivonnainen, joka on suosittu erityisesti juhlapäivinä.

Ravintolat

Kryvyi Rihissä on laaja valikoima erilaisia ravintoloita, jotka tarjoavat monipuolisia ruokavaihtoehtoja. Kaupungissa on esimerkiksi perinteisiä ukrainalaisia ravintoloita, joissa voi nauttia paikallisia erikoisuuksia. Lisäksi kaupungissa on kansainvälisiä ravintoloita, kuten italialaisia, kiinalaisia ja japanilaisia ravintoloita. Ravintoloiden hinnat vaihtelevat edullisista ruokapaikoista korkeamman hintaluokan fine dining -ravintoloihin.

Kahvilat ja kahvilaketjut

Kryvyi Rihissä on useita kahviloita ja kahvilaketjuja, joissa voi nauttia kahvijuomia, leivonnaisia ja kevyitä aterioita. Suosittuja kahvilaketjuja kaupungissa ovat esimerkiksi ”Kvartal Coffe” ja ”Shokoladnitsa”. Lisäksi kaupungissa on paikallisia kahviloita, jotka tarjoavat puolestaan paikallisia erikoisuuksia ja tunnelmaa.

Pikaruokapaikat

Kryvyi Rihissä on myös erilaisia pikaruokapaikkoja, kuten pikaruokaketjujen ravintoloita ja makuutuksia sekä paikallisia hampurilais- ja pizzaravintoloita. Pikaruokapaikat tarjoavat nopeaa ja edullista ruokaa, ja monissa paikoissa on myös mahdollisuus nauttia ruokaa paikan päällä tai ottaa se mukaan.

Vapaa-ajan Aktiviteetit

Kulttuuri:

Kryvyi Rihissa on useita kulttuuritarjontaan liittyviä aktiviteetteja, kuten teattereita, konserttisaleja ja taidegallerioita. Kaupungissa voi käydä esimerkiksi Ukrainan kansallisoopperassa, kun taas Kryvyi Rihin kaupunginteatterissa voi nauttia teatteriesityksistä. Taiteesta kiinnostuneille löytyy erilaisia taidegallerioita, joissa voi tutustua paikallisten ja kansainvälisten taiteilijoiden töihin.

Nähtävyydet:

Kryvyi Rihissa on useita nähtävyyksiä, joihin voi tutustua vapaa-ajalla. Kaupungissa sijaitsee esimerkiksi Aleksandrovska-kirko, joka on yksi kaupungin vanhimmista kirkoista. Lisäksi Kryvyi Rihin kaupungin museo tarjoaa mahdollisuuden tutustua kaupungin historiaan ja kulttuuriin. Kaupungin puistot, kuten Ekaterinoslavsky-puisto ja Druzhby-puisto, tarjoavat myös viihtyisiä kävely- ja rentoutumismahdollisuuksia.

Urheilu ja liikunta:

Kryvyi Rihissa on monia mahdollisuuksia urheiluun ja liikuntaan. Kaupungissa on useita urheilukeskuksia, joissa voi harrastaa erilaisia urheilulajeja, kuten jalkapalloa, koripalloa, tennistä ja uimista. Kaupungissa on myös stadion, jossa järjestetään urheilutapahtumia ja konsertteja. Lisäksi kaupungissa on ulkoilualueita ja puistoja, joissa voi kävellä, pyöräillä tai juosta.

Ravintolat ja kahvilat:

Kryvyi Rihissa on monipuolinen ravintola- ja kahvilatarjonta, jossa voi nauttia erilaisia paikallisia ja kansainvälisiä ruokia. Kaupungin keskustassa on useita ravintoloita, joissa tarjoillaan esimerkiksi ukrainalaista, venäläistä, italialaista, kiinalaista ja georgialaista ruokaa. Lisäksi kaupungissa on erilaisia kahviloita, joissa voi rentoutua ja nauttia kupin kahvia tai teetä.

Shoppailu:

Kryvyi Rihissa on useita ostoskeskuksia, jotka tarjoavat laajan valikoiman erilaisia tuotteita. Kaupungin keskustassa sijaitsee esimerkiksi Misto-ostoskeskus, jossa voi tehdä ostoksia erilaisissa vaate-, elektroniikka- ja kosmetiikkamyymälöissä. Lisäksi kaupungin eri alueilla on erilaisia pienempiä kauppoja ja markkinoita, joissa voi tehdä edullisia ostoksia.

Suositut hotellit Kryvyi Rih:ssä

1. Khutor Hotel

Khutor Hotel sijaitsee 4 tähden hotellina Kryvyi Rih:ssä. Se tarjoaa moderneja ja tyylikkäitä huoneita, joissa on ilmastointi, taulu-tv ja minibaari. Hotellin palveluihin kuuluvat ravintola, baari, kuntokeskus ja ilmainen pysäköinti.

2. Reikartz Aurora Kryvyi Rih

Reikartz Aurora Kryvyi Rih on 3 tähden hotelli, joka tarjoaa kauniisti sisustettuja huoneita ja huipputason palveluita. Huoneissa on ilmainen Wi-Fi, taulu-tv ja työpöytä. Hotellissa on myös ravintola, wellness-keskus ja ilmainen pysäköinti.

3. Druzhba Hotel

Druzhba Hotel on suosittu hotelli Kryvyi Rih:ssä. Se tarjoaa mukavasti sisustettuja huoneita, joissa on ilmainen Wi-Fi, taulu-tv ja minibaari. Hotellissa on ravintola, baari ja 24h-vastaanotto.

4. Hotel and Restaurant Complex Gaspadin

Hotel and Restaurant Complex Gaspadin on 3 tähden hotelli, joka tarjoaa viihtyisiä huoneita ja hyvät palvelut. Huoneissa on ilmainen Wi-Fi, taulu-tv ja työpöytä. Hotellissa on myös ravintola, baari ja ilmainen pysäköinti.

5. Hotel Versailles

Hotel Versailles sijaitsee keskeisellä paikalla Kryvyi Rih:ssä ja tarjoaa modernit ja viihtyisät huoneet. Huoneissa on ilmainen Wi-Fi, taulu-tv ja ilmastointi. Hotellissa on myös ravintola, baari ja ilmainen pysäköinti.

Turvallisuus ja terveys

Turvallisuus

– Kryvyi Rih on yksi turvallisimmista kaupungeista Ukrainassa.
– Kaupungilla on aktiivinen poliisivoima, joka valvoo julkista järjestystä ja estää rikollisuutta.
– Turvallisuustilanne kaupungissa on yleisesti ottaen hyvä, mutta kuten kaikissa kaupungeissa, matkailijoiden tulee olla tietoisia ympäristöstään ja varoa taskuvarkaita ja muita rikollisia.

Liikenne

– Kryvyi Rihissä on monipuolinen joukkoliikennejärjestelmä, johon kuuluvat bussit, minibusseja ja raitiovaunuja. Joukkoliikenne on suhteellisen turvallista ja luotettavaa.
– Kaupunki on myös hyvin liikenneinfrastruktuurilla varustettu, mikä helpottaa matkailijoiden liikkumista paikasta toiseen.
– Liikennesäännöt ja -merkit tulee noudattaa tarkasti, ja turvavyön käyttö on aina suositeltavaa.

Terveyspalvelut

– Kryvyi Rihissä on useita hyvin varusteltuja sairaaloita, klinikoita ja terveyskeskuksia, joissa tarjotaan laadukasta terveydenhuoltoa.
– Kaupungissa on myös erikoistuneita lääkäreitä ja asiantuntijoita eri terveysongelmiin liittyen.
– Matkailijoiden tulisi varmistaa, että heillä on riittävä matkavakuutus, joka kattaa terveyspalvelut mahdollisten sairaustapausten varalta.

Rannat ja Vesistöt

Dnepr-joki

Kaupunki sijaitsee Dnepr-joen varrella, joka tarjoaa mahdollisuuden vesiretkeilyyn ja rantaelämään.

Inhulets-joki

Inhulets-joki on toinen merkittävä joki Kryvyi Rihin alueella. Siellä voi nauttia joen rannalla kävelystä tai ihailla joen kaunista maisemaa.

Rudnytske-järvi

Kryvyi Rihin lähellä sijaitsee Rudnytske-järvi, joka on suosittu paikka virkistäytymiseen ja ulkoiluun. Järvelle pääsee esimerkiksi veneellä tai uiden.

Tsvitne-järvi

Tsvitne-järvi tarjoaa kauniin ympäristön kalastukseen, veneilyyn ja piknikille. Sen rannat houkuttelevat paikallisia ja turisteja rentoutumaan luonnon keskellä.

Alexander-järvi

Alexandria-järvi on Kryvyi Rihin tärkeimpiä vesistöjä. Sen rannat tarjoavat mahdollisuuden rentoutumiseen, piknikille ja erilaisiin vesiaktiviteetteihin.

Arkansas-järvi

Arkansas-järvi on suosittu kalastuspaikka Kryvyi Rihin alueella. Sen rannat tarjoavat kauniit maisemat ja mahdollisuuden nauttia luonnosta.

Novomoskovsky-järvi

Novomoskovsky-järvi on suosittu paikka virkistäytymiseen ja ranta-aktiviteetteihin. Järven ympäristössä on myös virkistysalue, jossa voi ulkoilla ja viettää aikaa perheen kanssa.

Pidhorodne-järvi

Pidhorodne-järvi tarjoaa upeat maisemat ja mahdollisuuden rentoutua luonnon keskellä. Järven läheisyydessä on myös ulkoilualue, jossa voi kävellä tai pyöräillä.

Tytan-järvi

Tytan-järvi on suosittu paikka rentoutumiseen ja piknikille. Sen rannat tarjoavat kauniin ympäristön ja mahdollisuuden nauttia vesielämästä.

Yöelämä ja Viihde

Baareja ja klubeja

Kryvyi Rihissä on useita baareja ja klubeja, joissa voi viettää iltaa ja nauttia juomista sekä musiikista. Suosittuja paikkoja ovat esimerkiksi ”Alter Ego”, ”Goodman Pub” ja ”Night City”. Näillä paikoilla on erilaisia teemoja ja tarjoavat monipuolista viihdettä.

Ravintoloita

Kryvyi Rihissä on laaja valikoima ravintoloita, joissa voi nauttia erilaisia ruokakokemuksia. Tarjolla on kansainvälistä ruokaa, kuten italialaisia, kiinalaisia ja japanilaisia ravintoloita, sekä perinteisiä ukrainalaisia ​​ruokapaikkoja. Suosittuja ravintoloita ovat esimerkiksi ”Imperia Pizza”, ”Shato” ja ”Delfin”.

Elokuvateattereita

Kryvyi Rihissä on useita elokuvateattereita, joissa voi nauttia uusimmista elokuvista. Suurimmat ja suosituimmat teatterit sijaitsevat ostoskeskuksissa, kuten Megamollissa ja Zirkonissa. Näissä teattereissa on monia eri näytöksiä eri elokuvista päivittäin.

Konsertteja ja tapahtumia

Kryvyi Rihissä järjestetään säännöllisesti konsertteja ja muita tapahtumia, erityisesti kesäkaudella. Suosittuja tapahtumapaikkoja ovat ”Metallurg stadion” ja ”Krivorizhstal”. Näillä paikoilla esiintyy paikallisia ja kansainvälisiä artisteja eri musiikkilajeista.

Kasinoita

Kryvyi Rihissä on myös muutamia kasinoita, joissa voi kokeilla onneaan pelaamalla erilaisia ​​kasinopelejä. Näissä kasinoissa on tarjolla rulettia, peliautomaatteja ja muita suosittuja pelejä. Suosittuja kasinoita Kryvyi Rihissä ovat ”Casino Intourist” ja ”Millennium”.

Kryvyi Rih: Luontokohteet ja retkeily

1. Zhovty Vorota Geopark

Zhovty Vorota Geopark on suosittu luontokohde Kryvyi Rihissä. Siellä vierailevat voivat ihailla erilaisia geologisia muodostelmia, kuten kallioita ja jyrkänteitä. Lisäksi geoparkissa on monia retkeilypolkuja, joita pitkin voi kävellä ja nauttia upeista maisemista.

2. Dofinivka-joki

Dofinivka-joki on ihanteellinen kohde retkeilystä ja luonnon tarkkailusta kiinnostuneille. Joki tarjoaa mahdollisuuksia kalastukseen ja joenrantaa pitkin voi kulkea ja ihailla luonnonkaunista ympäristöä.

3. Kryvyi Rihin kansallispuisto

Kryvyi Rihin kansallispuisto on suuri alue, joka tarjoaa monia mahdollisuuksia ulkoiluun ja retkeilyyn. Puistossa on erilaisia reittejä ja polkuja, jotka sopivat niin patikointiin kuin pyöräilyynkin. Puistossa voi myös retkeillä luonnonkauniilla alueilla ja ihailla paikallisia kasveja ja eläimiä.

4. Vesa-kultakaivos

Vesa-kultakaivos on historiallinen paikka Kryvyi Rihissä, jossa voi oppia kaivostoiminnasta. Kaivos tarjoaa myös mahdollisuuden järjestettyihin kierroksiin, joissa voi tutustua kaivoksen historiaan ja nähdä kaivostoiminnassa käytettyjä laitteita.

5. Suurteos ”Kryvoouhlytsia”

Suurteos ”Kryvoouhlytsia” on ainutlaatuinen luontokohde Kryvyi Rihissä. Teoksen ympärillä on luonnonkaunis alue, jossa voi kävellä ja nauttia rauhallisesta ympäristöstä. Teos itsessään on valtava taideteos, joka esittää ihmisiä, eläimiä ja kasveja metallista tehtyinä veistoksina.

6. Kukkuloita ja metsiä

Kryvyi Rihissä on myös monia kauniita kukkuloita ja metsiä, jotka tarjoavat mahdollisuuksia ulkoiluun ja retkeilyyn. Kukkuloilta avautuvat upeat näköalat ympäristöön ja metsissä voi vaeltaa ja tutkia paikallista kasvistoa ja eläimistöä.

7. Pjatohrivkan luonnonpuisto

Pjatohrivkan luonnonpuisto on suosittu retkeilyalue Kryvyi Rihin lähellä. Puisto tarjoaa monia mahdollisuuksia ulkoiluun ja retkeilyyn, kuten patikointipolkuja ja piknikpaikkoja. Puiston alueella voi myös ihailla luonnonkaunista järveä ja sen ympärillä olevaa maisemaa.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

Kryvyi Rihin Pyhän Mikael Arkkienkelin kirkko

Kaupungissa sijaitsee Pyhän Mikael Arkkienkelin kirkko, joka on yksi kaupungin merkittävimmistä uskonnollisista kohteista. Kirkko on rakennettu vuonna 1892 ja se edustaa uusklassista arkkitehtuuria. Kirkko toimi alun perin rukoushuoneena tehdastyöläisille, mutta nykyään se on aktiivisessa käytössä ja sitä pidetään arvokkaana uskonnollisena ja historiallisena monumenttina.

Kryvyi Rihin Ortodoksinen katedraali

Kaupungin ortodoksinen katedraali on yksi kaupungin vaikuttavimmista uskonnollisista rakennuksista. Rakennus on peräisin vuodelta 1914 ja se edustaa bysanttilaista arkkitehtuuria. Katedraali toimii paikallisen ortodoksisen uskonnon keskuksena ja se tunnetaan erityisesti kauniista kupoleistaan ja freskoistaan.

Tsentralno-Gorbatshevoan kirkko

Tsentralno-Gorbatshevoan kirkko on yksi kaupungin vanhimmista uskonnollisista rakennuksista. Kirkko on rakennettu vuonna 1881 ja se edustaa venäläistä ortodoksista arkkitehtuuria. Kirkon ulkoasu on vaikuttava ja se herättää huomiota sen punaisella kivellä ja kauniilla ikoneillaan.

Stalinin neliö

Stalinin neliö on historiallinen nähtävyys, joka on nimetty Neuvostoliiton entisen johtajan Jossif Stalinin mukaan. Neliö toimi aikoinaan kaupungin keskusaukiona ja siellä järjestettiin erilaisia tapahtumia ja paraateja. Nykyään neliö on säilynyt paitsi historiallisena muistomerkkinä myös paikkana, jossa ihmiset kokoontuvat ja viettävät aikaa.

Kryvyi Rihin kaivostorni

Kryvyi Rihin kaivostorni on vaikuttava rakennus, joka symboloi kaupungin kaivosperintöä. Torni on rakennettu vuonna 1936 ja se toimi alun perin kaivosyrityksen toimistorakennuksena. Nykyään kaivostorni on suosittu nähtävyys, josta avautuu upeat näkymät yli kaupungin ja sen ympäristön. Tornissa toimii myös museo, jossa voi tutustua kaivosalan historiaan.

Kryvyi Rihin kaupungin Panorama- ja Näköalapaikat

1. Zhovtneva Streetin näköalapaikka

Zhovtneva Streetin näköalapaikka tarjoaa upean näkymän kaupungin laajalle alueelle. Täältä voi ihailla Kryvyi Rihin kaunista maisemaa ja kaupungin vilkasta elämää.

2. Saksan kaupungin näköalapaikka

Saksan kaupungin näköalapaikalta avautuu upea näkymä kaupungin eri osien yli. Täältä voi ihailla kaupungin modernia arkkitehtuuria ja lumoavaa skylinea.

3. Parkovyi Avenue -näköalapaikka

Parkovyi Avenuella sijaitseva näköalapaikka tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät ympäröivälle luonnolle. Täältä voi ihailla vihreitä metsiä, jokia ja kukkuloita, jotka ympäröivät kaupungin.

4. Metalurhiv-näköalapaikka

Metalurhiv-näköalapaikalta avautuu upea näkymä kaivosalueille ja teollisuusalueille. Täältä voi ihailla kaupungin teollista historiaa ja sen nykyaikaista kehitystä.

5. Dnipro-joen ranta

Dnipro-joen ranta tarjoaa upeat näköalat joen yli. Täältä voi ihailla joen kaunista maisemaa ja ikuistaa upeita auringonlaskuja.

6. Saksan kauppakeskuksen katolla sijaitseva näköalapaikka

Saksan kauppakeskuksen katolla sijaitseva näköalapaikka tarjoaa upeat näkymät kaupungin ylle. Täältä voi ihailla kaupungin keskustaa ja sen ympärillä levittäytyviä asuinalueita.

7. Yuzhny Boulevardin näköalapaikka

Yuzhny Boulevardin näköalapaikalta voi ihailla kaupungin vehreitä puistoja ja viheralueita. Täältä avautuvat upeat näkymät kaupungin puistoalueille ja linnamaisille rakennuksille.

8. Kryvyi Rihin televisiotorni

Kryvyi Rihin televisiotorni tarjoaa upeat panoraamanäkymät kaupungin yli. Täältä voi ihailla kaupungin kattoja, kirkkoja ja muita merkittäviä maamerkkejä.

9. Park Shevchenkon näköalapaikka

Park Shevchenkolta avautuu upeat näkymät kaupungin ylle. Täältä voi ihailla kaupungin suurinta puistoa ja sen ympärillä kohoavia kerrostaloja.

10. Kryvyi Rihin kaupungintalon näköalatasanne

Kryvyi Rihin kaupungintalon näköalatasanteelta voi ihailla kaupungin keskusaukiota ja sen ympärillä kohoavia rakennuksia. Täältä avautuvat upeat näkymät kaupungin sydämeen.Kohteen sijainti maa on Ukraina.

Jätä kommentti