Halvat lennot Kuldīga

Nähtävyydet ja kohteet

Venta-joen vesiputoukset

Venta-joen vesiputoukset sijaitsevat Kuldīgassa ja ne ovat Euroopan leveimmät luonnonmuodostumat tällä alalla. Vesiputoukset ovat noin 270 metriä leveät ja noin 2 metriä korkeat. Niitä voi ihailla useista näköalapaikoista, joista suosituin on Aleksandran silta.

Kuldīgan vanhakaupunki

Kuldīgan vanhakaupunki on pieni ja viehättävä alue, jossa on monia historiallisia rakennuksia ja kapeita katuja. Vanhakaupunki tarjoaa mahdollisuuden tutustua kaupungin rikkaaseen kulttuuriperintöön ja arkkitehtuuriin.

Kuldīgan linna

Kuldīgan linna on 1200-luvulla rakennettu linnoitus, joka sijaitsee Venta-joen varrella. Linnaa on käytetty sekä asuinrakennuksena että sotilastukikohtana. Nykyään linnassa toimii Kuldīgan historia- ja taidemuseo, joka tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua alueen historiaan.

Kuldīgan puuvene perinnekylä

Kuldīgan puuvene perinnekylä on elävä museo, joka esittelee perinteistä latvialaista puuveneiden rakennustaitoa ja kalastuskulttuuria. Kylästä löytyy siirtorakennuksia, jossa kävijät voivat tutustua veneenrakennuksen eri vaiheisiin ja oppia lisää Latvian kalastushistoriasta.

Kuldīgan paperitehdas

Kuldīgan paperitehdas on historiallinen tehdas, joka on toiminut alueella yli 200 vuotta. Tehdas tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua paperinvalmistuksen prosesseihin ja historialliseen teollisuusympäristöön. Opastettujen kierrosten avulla voi oppia lisää paperinvalmistuksesta ja tehtaan historiasta.

Kuldīgan tuomiokirkko

Kuldīgan tuomiokirkko on 1200-luvulla rakennettu goottilaistyylinen kirkko, joka on omistettu arkkienkeli Mikaelille. Kirkko on tunnettu kauniista sisustuksestaan ja alttaritaulustaan. Se tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua paikalliseen uskonnolliseen perinteeseen ja arkkitehtuuriin.

Bebru parks (Köyhänpengin puisto)

Bebru parks, myös tunnettu nimellä Köyhänpengin puisto, on kaunis puistoalue, joka sijaitsee Venta-joen rannalla. Puistossa on kävelyreittejä, penkkejä ja näköalapaikkoja, joista voi ihailla kaunista joenäkymää ja ympäröivää luontoa. Puistosta voi myös vuokrata veneitä ja nauttia rauhallisesta melonnasta joella.

Kulttuuri ja historia

Historiallinen vanhakaupunki

Kuldīgan historiallinen vanhakaupunki sijaitsee Venta-joen rannalla ja se on yksi Latvian parhaiten säilyneistä historiallisista kaupungeista. Kaupungin vanha osa on täynnä viehättäviä kivirakennuksia, kapeita katuja ja idyllisiä puutarhoja.

Kuldīgan linnamäki

Kuldīgan linnamäki on vanha linnoitusrakennus, joka sijaitsee Venta-joen rannalla. Se on yksi Latvian suurimmista ja vaikuttavimmista linnamäistä. Linnamäeltä on upeat näkymät ympäröivälle maisemalle.

Kuldīgan museot

Kaupungissa on useita kiinnostavia museoita, jotka kertovat alueen historiasta ja kulttuurista. Esimerkiksi Kuldīgan kaupunginmuseo esittelee kaupungin historiaa ja tarjoaa näyttelyitä paikallisesta taiteesta ja käsityöperinteestä.

Kuldīgan vesiputoukset

Venta-joella sijaitsevat Kuldīgan vesiputoukset ovat Euroopan leveimmät luonnonvesiputoukset. Ne muodostavat kauniin ja vaikuttavan nähtävyyden kaupungin keskustassa. Vesiputouksilla on myös kulttuurillinen merkitys, ja niitä käytetään perinteisen kalastusmenetelmän esittelyyn.

Kuldīgan kulttuuritapahtumat

Kuldīga tunnetaan myös vilkkaasta kulttuuritarjonnastaan. Kaupungissa järjestetään lukuisia festivaaleja ja tapahtumia ympäri vuoden. Esimerkiksi Kuldīgan teatterifestivaali, joka on yksi Baltian suurimmista teatteritapahtumista, houkuttelee kävijöitä ympäri maailmaa.

Ruokailu ja ravintolat Kuldīgassa

Kuldīgan ravintolatarjonta

Kuldīgassa on useita ravintoloita, joissa vierailijat voivat nauttia paikallisista herkuista ja kansainvälisestä keittiöstä.

Perinteiset latvialaiset ruokapaikat

Kaupungissa on useita perinteisiä latvialaisia ​​ravintoloita, jotka tarjoavat autenttisia latvialaisia ruokia, kuten ruisleipää, perunaruokia ja perinteisiä liharuokia.

Kansainväliset ravintolat

Kuldīgassa on myös useita kansainvälisiä ​​ravintoloita, jotka tarjoavat monipuolista ruokaa eri maista, kuten italialaista, kiinalaista ja meksikolaista ruokaa.

Kahvilat ja leipomot

Kaupungista löytyy myös useita viihtyisiä kahviloita ja leipomoita, joissa voi nauttia tuoreista leivonnaisista, kahvista ja virvokkeista.

Pikaruokaravintolat

Pikaruokaravintoloita löytyy myös Kuldīgasta, ja niistä voi saada nopeasti valmistettuja annoksia, kuten hampurilaisia, pizzoja ja kebabeja.

Tyylikkäät ruokailupaikat

Kuldīgassa on myös joitakin tyylikkäitä ruokailupaikkoja, jotka tarjoavat laadukasta ruokaa elegantissa ympäristössä. Näissä ravintoloissa on usein laaja viinilista ja tarjoilijan suosittelemia erikoisuuksia.

Paikalliset ruokamarkkinat

Kaupungissa järjestetään myös paikallisia ruokamarkkinoita, joilta voi ostaa tuoretta ja paikallista ruokaa, kuten vihanneksia, leipiä, hunajaa ja juustoja.

Erityisruokavaliot

Kuldīgan ravintolat tarjoavat yleensä myös vaihtoehtoja erityisruokavalioita noudattaville asiakkaille, kuten gluteenittomia, kasvis- ja vegaanisia vaihtoehtoja. On kuitenkin suositeltavaa tarkistaa etukäteen ravintolan tarjoama erityisruokavalioiden valikoima.

Vapaa-ajan Aktiviteetit

Kävelyretket ja luontopolku

Kuldīgassa on useita kauniita kävelyreittejä ja luontopolkuja, jotka tarjoavat mahdollisuuden tutustua kaupungin ympäristöön ja luontoon. Esimerkiksi Ventas rumba -joen ympäristössä kulkeva reitti tarjoaa upeita näkymiä joelle ja sen ympäröivään maisemaan.

Melonta ja soutaminen

Ventas rumba -joki on suosittu kohde melonta- ja soutuharrastajille. Joki tarjoaa rauhallisia ja kauniita maisemia melontaan ja soutuun. Kuldīgan alueella on myös useita paikkoja, joissa voi vuokrata kajakkeja tai veneitä melontaretken tai soutuajelun järjestämistä varten.

Purjehdus ja kalastus

Lähialueiden järvet ja joet tarjoavat hyvät mahdollisuudet purjehdukseen ja kalastukseen. Kuldīgan ympäristössä on useita veneiden vuokrauspaikkoja, joista voi vuokrata purjeveneen tai moottoriveneen. Lisäksi alueella on erilaisia kalastusmahdollisuuksia, ja kalastusluvat voi hankkia paikallisista kalastusliikkeistä.

Pyöräily

Pyöräily on suosittu aktiviteetti Kuldīgassa ja sen ympäristössä. Kaupungin ympärillä on hyviä pyöräilyreittejä, jotka tarjoavat mahdollisuuden tutustua alueen maisemiin ja nähtävyyksiin. Lisäksi kaupungissa on pyörävuokraamoita, joista voi vuokrata pyörän päiväksi tai pidemmäksi ajaksi.

Golf

Kuldīgassa on golfkenttä, joka tarjoaa mahdollisuuden harrastaa golfia kauniissa ympäristössä. Kentällä on 18 reikää ja se soveltuu niin aloittelijoille kuin kokeneille pelaajille. Kentällä on myös ravintola ja klubitalo, jossa voi rentoutua pelin jälkeen.

Ratsastus

Ratsastus on suosittu harrastus Kuldīgassa. Alueella on useita ratsastustalleja ja -keskuksia, joista voi vuokrata hevosen ja osallistua ratsastustunneille tai retkille luontoon. Ratsastukseen sopivia reittejä ja polkuja on tarjolla niin aloittelijoille kuin kokeneillekin ratsastajille.

Uinti ja rannalla rentoutuminen

Lähialueilta löytyy useita uimarantoja, joissa voi virkistäytyä ja rentoutua. Esimerkiksi Riežupe-joki tarjoaa upeita uimarantoja, joilla voi nauttia aurinkoisista päivistä ja uida raikkaissa vesissä. Kaupungin lähellä sijaitsee myös Liepāja-järvi, jossa on hiekkarantoja ja hyvät uintimahdollisuudet.

Kulttuuritapahtumat ja festivaalit

Kuldīgassa järjestetään erilaisia kulttuuritapahtumia ja festivaaleja ympäri vuoden. Esimerkiksi Kuldīgan kesäfestivaali on suosittu tapahtuma, jossa esiintyy eri taiteenalojen taiteilijoita ja järjestetään konsertteja, teatteriesityksiä sekä näyttelyitä. Lisäksi kaupungissa on erilaisia teattereita, gallerioita ja museoita, jotka tarjoavat erilaisia kulttuurielämyksiä.

Suositut hotellit Kuldīgassa

1. Hotel Kuldīga

Hotel Kuldīga sijaitsee kaupungin keskustassa ja tarjoaa mukavia huoneita ja sviittejä matkailijoille. Hotellissa on ravintola, baari ja ympärivuorokautinen vastaanotto.

2. Kuldīga Guest House

Kuldīga Guest House tarjoaa viihtyisiä majoitushuoneita kaupungin historiallisessa keskustassa. Huoneissa on yksinkertainen sisustus ja tarpeeksi tilaa rentoutumiseen.

3. Hotel Pils

Hotel Pils sijaitsee Kuldīgan historiallisella alueella ja tarjoaa kätevän sijainnin kaupungin nähtävyyksien lähellä. Hotellissa on tyylikkäästi sisustettuja huoneita, ravintola ja sauna.

4. Goldingen Room

Goldingen Room on pieni ja kodikas hotelli Kuldīgan keskustassa. Hotellissa on yksilöllisesti sisustettuja huoneita ja ystävällinen henkilökunta.

5. Dzintara Liedags Guesthouse

Dzintara Liedags Guesthouse tarjoaa majoitusta kauniissa maalaismaisemassa Kuldīgan lähellä. Vieraat voivat nauttia rauhallisesta ympäristöstä ja ulkoilumahdollisuuksista.

6. Apartments in Kuldīga

Apartments in Kuldīga tarjoaa itsepalvelumajoitusta kaupungin keskustassa. Huoneistoissa on oma keittiö ja viihtyisä oleskelutila.

7. Hotel Kolonna Kuldīga

Hotel Kolonna Kuldīga sijaitsee historiallisessa rakennuksessa ja tarjoaa mukavia huoneita matkailijoille. Hotellissa on ravintola ja ilmainen Wi-Fi.

8. Viesnīca Jāņu Nams

Viesnīca Jāņu Nams on perheomisteinen hotelli Kuldīgas keskustassa. Hotellissa on kodikkaasti sisustettuja huoneita ja aamiainen tarjoillaan päivittäin.

9. Hotel Kuldīgas Metropole

Hotel Kuldīgas Metropole sijaitsee kaupungin keskustassa ja tarjoaa mukavia huoneita edulliseen hintaan. Hotellissa on ravintola ja ilmainen pysäköinti.

10. Hotel Dikļi Palace

Hotell Dikļi Palace sijaitsee hieman Kuldīgan ulkopuolella ja tarjoaa ylellistä majoitusta historiallisessa kartanossa. Hotellissa on ravintola, kylpyläpalvelut ja kauniit puutarhat.

Turvallisuus ja terveys

Rikollisuus

Kuldīga on yleisesti ottaen turvallinen kaupunki, jossa rikollisuusaste on alhainen. Väkivaltaiset rikokset ja omaisuusrikokset ovat harvinaisia, mutta matkailijoiden tulisi silti olla tietoisia yleisistä varovaisuustoimenpiteistä ja huolehtia arvoesineistään.

Lääkintäpalvelut

Kuldīgassa on hyvät lääkintäpalvelut, ja kaupungissa toimii useita terveyskeskuksia ja apteekkeja. Mikäli tarvitset lääketieteellistä apua tai neuvoja, voit ottaa yhteyttä paikallisiin terveyskeskuksiin tai apteekkeihin.

Palo- ja pelastuspalvelut

Kuldīgassa on palo- ja pelastuspalvelut, jotka vastaavat hätätilanteisiin reagoimisesta ja pelastustoiminnasta. Kaupungissa on myös paloasema, jossa on päivystävä henkilöstö valmiina auttamaan tarvittaessa.

Turvallisuus liikenteessä

Kuldīgassa noudatetaan Latvian liikennesääntöjä, ja kaupungin kadut ovat yleensä hyvässä kunnossa. Kuitenkin on tärkeää olla varovainen liikenteessä ja noudattaa nopeusrajoituksia, erityisesti kaupungin keskustassa ja koulujen lähettyvillä.

Vesiturvallisuus

Kuldīgan joet ja vesistöt tarjoavat mahdollisuuksia erilaisiin vesiaktiviteetteihin. Uimista ja vesillä liikkumista suositellaan vain merkityillä uimarannoilla tai turvallisilla alueilla, joita valvotaan kesäaikaan. On tärkeää noudattaa varovaisuutta ja turvallisuusohjeita vesillä liikuttaessa.

Rannat ja Vesistöt

Venta-joen putoukset

Venta-joki virtaa Kuldīgan läpi ja muodostaa kaupungin tärkeimmän vesistön. Joen varrella sijaitsevat Venta-joen putoukset ovat yksi Latvian suurimmista vesiputouksista ja merkittävä nähtävyys. Putoukset ulottuvat noin 240 metrin matkalle ja korkein pudotus on noin 2 metriä. Ne muodostavat kauniin ja luonnonkauniin maiseman, joka houkuttelee turisteja ja paikallisia.

Stirbene-järvi

Stirbene-järvi sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Kuldīgasta ja se on suosittu lomakohde paikallisten keskuudessa. Järvi tarjoaa mahdollisuuksia uintiin, veneilyyn ja kalastukseen. Sen ympärillä on myös kaunis luonto, joka houkuttelee retkeilijöitä ja luonnonystäviä.

Lake Engure

Lake Engure on suuri järvi, joka sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Kuldīgasta. Se on suosittu paikka veneilyyn, purjelautailuun ja kalastukseen. Järven ympärillä on myös vehreitä metsiä ja kauniita maisemia, jotka tarjoavat ihanteelliset olosuhteet retkeilyyn ja luonnosta nauttimiseen.

Riežupe-joen varret

Riežupe-joki virtaa Kuldīgan läpi ja sen rannoilla on kauniita paikkoja rentoutumiseen ja luonnosta nauttimiseen. Jokirantoja ympäröivät vehreät metsät ja puistot, jotka tarjoavat rauhallisen ympäristön kävelylle ja piknikille. Riežupe-joki tarjoaa myös mahdollisuuden kalastukseen ja veneilyyn.

Bārta-park

Bārta-park sijaitsee Kuldīgan keskustassa ja sieltä löytyy kaunis puutarha-alue ja joki. Puistossa voi rentoutua kävelyn ja luonnon ihailun parissa. Bārta-parkin alueella virtaa Kuldīgan halki samanniminen joki, joka antaa puistolle viehättävän ilmeen. Joen rannalle voi istahtaa hetkeksi tai ihastella vanhaa kivilinnaa.

Tirzēnis-järvi

Tirzēnis-järvi sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Kuldīgasta. Se tarjoaa ihanteelliset olosuhteet kalastukseen ja retkeilyyn. Järven rannat ovat suosittuja paikkoja piknikille ja rentoutumiselle, ja sen puhtaat vedet houkuttelevat myös uimareita ja vesiharrastajia.

Viesīte-järvi

Viesīte-järvi sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Kuldīgasta. Järven ympärillä on kauniita metsiä ja luonnonsuojelualueita. Se tarjoaa mahdollisuuden kalastukseen ja veneilyyn sekä unohtumattoman maiseman rentoutumiselle ja luonnosta nauttimiselle.

Yöelämä ja Viihde

1. Baarit ja yökerhot

Kuldīgassa on useita baareja ja yökerhoja, joissa voit viettää iltaa ja nauttia juomista sekä musiikista. Suositeltuja baareja ovat esimerkiksi ”Bar 13” ja ”Tabacca Bar”, jotka tarjoavat monipuolisen juomavalikoiman ja viihdyttävän ilmapiirin. Yökerhoista mainittava on ”Club Sky”, jossa voit tanssia aamuyöhön asti.

2. Ravintolat ja kahvilat

Kaupungissa on myös paljon ravintoloita ja kahviloita, joissa voit nauttia paikallisista ja kansainvälisistä herkuista. Suositeltuja ravintoloita ovat esimerkiksi ”Goldingen Room” ja ”Blome”, jotka tarjoavat korkealuokkaisia gourmet-ruokia. Jos kaipaat rennompaa ilmapiiriä, suuntaa vaikkapa ”Rakstnieka Māja” -kahvilaan, jossa voit nauttia herkullisia leivonnaisia ja kahvia.

3. Elokuvateatteri

Kuldīgassa on myös elokuvateatteri nimeltään ”Kino Bize”, jossa voit käydä katsomassa uusimpia elokuvia. Kino Bize tarjoaa viihtyisät tilat ja laajan valikoiman erilaisia elokuvia eri genreistä.

4. Teatteri ja esitykset

Kaupungissa ei ole omaa teatteria, mutta erilaisia esityksiä ja kulttuuritapahtumia järjestetään säännöllisesti eri näyttämöillä ja tapahtumapaikoilla ympäri Kuldīgaa. Esitykset voivat vaihdella musikaaleista teatterinäytöksiin ja konsertteihin.

5. Urheilu ja vapaa-ajan aktiviteetit

Kuldīgassa on myös mahdollisuus osallistua erilaisiin urheilu- ja vapaa-ajan aktiviteetteihin. Kaupungissa on muun muassa uima-allas, kuntokeskus ja jalkapallokenttä, joissa voi harrastaa liikuntaa. Lisäksi Kuldīgan ympäristö tarjoaa mahdollisuuksia erilaisiin luontoon liittyviin aktiviteetteihin, kuten retkeilyyn ja pyöräilyyn.

Luontokohteet ja retkeily Kuldīgassa:

Venta vesiputous:

Ventan vesiputous sijaitsee Venta-joella Kuldīgan kaupungin keskustassa Latviassa. Se on yksi Euroopan leveimmistä vaakasuuntaisista vesiputouksista, ja se ulottuu noin 270 metrin leveyteen. Ventan vesiputous tarjoaa upeat näkymät ja on suosittu nähtävyys retkeilijöille ja luontoharrastajille.

Riežupitenes daba (Riežupitenen luonnonpuisto):

Riežupitenen luonnonpuisto sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Kuldīgan keskustasta Latviassa. Puisto koostuu noin 250 hehtaarin metsä- ja suomaastoista, joissa kasvaa harvinaisia kasvi- ja eläinlajeja. Puistossa on useita luontopolkuja, joiden varrella voi ihailla alueen kaunista ja monimuotoista luontoa.

Venta Kronvalda parks (Venta Kronvald park):

Venta Kronvalda -puisto sijaitsee Kuldīgan keskustassa Latviassa, Venta-joen rannalla. Puisto tarjoaa kauniin ympäristön kävelyille ja piknikille. Siellä on reheviä viheralueita, kukkaistutuksia, kävelyreittejä ja penkkejä rentoutumista varten. Puiston läpi virtaa myös pieni puro, mikä luo rauhallisen tunnelman.

Kurzemes upes taka (Kurzemen jokireitti):

Kuldgan kaupungin läpi kulkeva Kurzemen jokireitti tarjoaa upeita maisemia ja mahdollisuuden tutustua alueen luontoon vesiltä käsin. Reitillä voi kulkea kajakilla, kanootilla tai veneretkillä. Jokireitti on suosittu aktiviteetti retkeilijöiden keskuudessa, ja se tarjoaa mahdollisuuden ihailla kaupungin historiallisia rakennuksia ja luonnonkaunista ympäristöä samalla kun liikkuu joella.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

Kuldīgan Rotusarja

Kuldīgan Rotusarja on Euroopan kolmanneksi vanhin toimiva vesimyllyjen sarja. Se sijaitsee Venta-joessa, ja siihen kuuluu 9 myllyä, jotka rakennettiin 1800-luvun lopulla. Rotusarja on edelleen toiminnassa ja tuottaa sähköä osalle Kuldīgan kaupungin alueesta.

Kuldīgan linnoitus

Kuldīgan linnoitus on historiallinen linnoitusrakennus, joka sijaitsee lähellä Vanhaa kaupunkia. Linnoitus rakennettiin 1200-luvulla muinaisen Kuldīgan keskustan suojaksi. Vaikka linnoitus on vaurioitunut aikojen saatossa, siellä voi silti nähdä osia alkuperäisistä muureista ja torneista.

Kuldīgan Pyhän Katariinan kirkko

Pyhän Katariinan kirkko on Kuldīgan suurin ja tärkein uskonnollinen rakennus. Se on rakennettu 13. vuosisadalla, ja siinä on goottilaisia ja barokkityylisiä elementtejä. Kirkko on omistettu Pyhälle Katariinalle, joka on Kuldīgan suojeluspyhimys. Kirkon sisällä on kauniita kattofreskoja ja historiallisia alttaritauluja.

Annis-veislin kirkko

Annis-veislin kirkko on pienempi kirkko Kuldīgan alueella, ja se on rakennettu 17. vuosisadalla. Kirkko on tunnettu kauniista barokkityylisestä arkkitehtuuristaan ja puusta veistetystä alttaristaan. Annis-veislin kirkko on avoinna vierailijoille, ja siellä järjestetään myös jumalanpalveluksia.

Kuldīgan Museo

Kuldīgan Museo on tärkeä historiallinen nähtävyys, joka kertoo Kuldīgan kaupungin historiasta ja kulttuurista. Museon kokoelmat sisältävät esineitä ja artefakteja, jotka liittyvät alueen ihmisiin, elämäntapaan, taiteeseen ja teollisuuteen. Museo sijaitsee vanhassa historiallisessa rakennuksessa ja tarjoaa mielenkiintoisen näkökulman kaupungin menneisyyteen.

Kuldīgan Panoraama- ja Näköalapaikat:

Venta Upes Kurzemes stāv malas

Venta-joki virtaa Kuldīgan läpi ja sen varrelta löytyy kauniita paikkoja, joista avautuu upea panoraamanäkymä joelle. Kurzemes stāv malas on yksi näistä paikoista, josta voi ihailla joen kaunista maisemaa ja sen yli kulkevaa Vanhaa siltaa.

Kuldīgan vanhakaupunki ja Lielās Ģildes torni

Kuldīgan vanhakaupunki tarjoaa upeita panoraamanäkymiä kaupungin historiallisesta alueesta. Erityisen suosittu näköalapaikka on Lielās Ģildes torni, josta avautuu näkymä vanhakaupungin ylle sekä Venta-joelle.

Kuldīgan linna ja sen tornit

Kuldīgassa sijaitseva Kuldīgan linna ja sen tornit tarjoavat upeita näköaloja kaupungin ympäristöön. Linnaan pääsee tutustumaan ja sen tornista voi ihailla kaupungin ylle avautuvaa panoraamanäkymää.

Venta-joen vesiputoukset

Venta-joessa sijaitsevat vesiputoukset ovat yksi Kuldīgan tunnetuimmista nähtävyyksistä. Vesiputouksilta voi ihailla kaunista maisemaa ja nauttia joen voimasta.

Kurzemes Hāku krasts

Kurzemes Hāku krasts on kaunis rantakohde Kuldīgan lähistöllä. Sieltä voi ihailla ulapan ja rannan kaunista panoraamaa.Kohteen sijainti maa on Latvia.

Jätä kommentti