Halvat lennot Limbaži

Nähtävyydet ja kohteet

1. Limbažin linna

Limbažin linna on keskiaikainen linnoitus, joka sijaitsee Limbažin kaupungissa Latviassa. Linna rakennettiin 13. vuosisadalla ja se on yksi parhaiten säilyneistä ristiretkiajan linnoista Baltian alueella. Nykyään linna toimii museona, jossa vieraat voivat tutustua keskiaikaiseen arkkitehtuuriin ja historiaan.

2. Limbažin vanhakaupunki

Limbažin vanhakaupunki on viehättävä alue, joka on säilyttänyt paljon alkuperäistä keskiaikaista arkkitehtuuriaan. Kapeat kujat, kiviset talot ja historialliset rakennukset luovat ainutlaatuisen tunnelman. Vanhakaupungissa sijaitsee myös useita kirkkoja ja museoita, joissa kävijät voivat oppia lisää alueen historiasta.

3. Limbažin kirkot

Limbažissa on useita kauniita kirkkoja, jotka ovat mielenkiintoisia vierailukohteita. Esimerkiksi Pyhän Mikaelin kirkko on yksi vanhimmista puukirkoista Latviassa ja se on rakennettu 17. vuosisadalla. Toisenlaisen arkkitehtuurin ystäville suositellaan vierailemaan Pyhän Kolminaisuuden kirkossa, joka edustaa jugendtyyliä.

4. Limbažin ranta

Limbažin ranta on kaunis hiekkaranta Itämeren rannalla. Rannalla on mahdollista rentoutua ja nauttia auringosta sekä uida puhtaassa merivedessä. Alueella on myös useita ravintoloita ja kahviloita, joissa voi maistella paikallisia herkkuja.

5. Limbažin museot

Limbažissa on useita mielenkiintoisia museoita, jotka tarjoavat mahdollisuuden tutustua alueen historiaan, kulttuuriin ja taiteeseen. Esimerkiksi Limbažin museossa voi tutustua kaupungin historiaan ja perinteisiin, kun taas Limbažin taidemuseossa on esillä paikallisten taiteilijoiden teoksia.

6. Gutmanisin luola

Gutmanisin luola on luonnonmuodostelma, joka sijaitsee Limbažin lähistöllä. Luola on yksi Latvian suosituimmista turistinähtävyyksistä ja se on saanut nimensä latvialaisen runon mukaan. Luolan sisällä on kaiverrettuja nimikirjaimia ja symboleita, jotka ovat peräisin eri aikakausilta.

7. Limbažin puistoalueet

Limbažissa on useita kauniita puistoalueita, joissa voi rentoutua ja nauttia luonnosta. Esimerkiksi Kultainen puistikko on suosittu paikka ulkoiluun ja piknikille. Puistoissa on myös leikkipaikkoja lapsille ja kävelyreittejä, joita pitkin voi tutustua kaupungin ympäristöön.

Kulttuuri ja Historia

Limbažin kulttuurielämä

Limbažin kulttuurielämä on monipuolista ja vilkasta. Kaupungissa järjestetään useita erilaisia kulttuuritapahtumia ja festivaaleja ympäri vuoden. Kulttuuritalo ”GORS” toimii kaupungin kulttuurikeskuksena ja tarjoaa paikan monenlaisille tapahtumille, kuten teatteriesityksille, konserteille ja näyttelyille. Lisäksi kaupungissa on useita taidegallerioita, joissa voi tutustua paikallisen taiteen ja käsityönäyttelyihin.

Limbažin historialliset nähtävyydet

Limbaži on vanha hansakaupunki, jolla on rikas historiallinen perintö. Kaupungin keskustassa sijaitsee Limbažin linna, joka on yksi Latvian parhaiten säilyneistä keskiaikaisista linnoista. Linnassa toimii nykyään museo, jossa voi tutustua kaupungin historiaan ja nähdä näyttelyitä keskiaikaisesta asevarustuksesta.

Toinen merkittävä historiallinen nähtävyys on Pyhän Pietarin kirkko, joka on rakennettu 1200-luvulla. Kirkko on yksi Latvian vanhimmista ja sen sisällä voi ihailla upeaa goottilaista arkkitehtuuria. Kirkon yhteydessä on myös kirkkomuseo, jossa esitellään kirkon historiaa ja uskonnollista esineistöä.

Kulttuurifestivaalit ja tapahtumat

Limbažissa järjestetään vuosittain useita kulttuurifestivaaleja ja tapahtumia. Yksi merkittävimmistä on Limbažu pašvaldības svētki, joka on kaupungin vuosipäivänä juhlittava festivaali. Tapahtumaan kuuluu erilaisia konsertteja, tanssiesityksiä ja muita kulttuuriohjelmia.

Toinen suosittu tapahtuma on Limbaži kesäteatteri festivaali, joka järjestetään kesäkuussa. Festivaali tarjoaa monipuolista teatteriohjelmaa sekä paikallisilta että ulkomaisilta teatteriryhmiltä. Lisäksi kaupungissa järjestetään erilaisia musiikkifestivaaleja ja konsertteja ympäri vuoden, kuten Limbažu mūzikas dienas ja Boulanger Trio -konsertti.

Limbažin taidegalleriat

Limbažissa on useita taidegallerioita, joissa voi tutustua paikallisen taiteen ja käsityönäyttelyihin. Yksi tunnetuimmista on Limbažu mākslas muzejs, joka sijaitsee vanhassa kaupungissa. Museossa on laaja kokoelma Latvian nykytaidetta ja se järjestää myös vaihtuvia näyttelyitä.

Toinen suosittu taidegalleria on Limbažu Brīvzemnieka biedrības galerija, joka on taiteilijoiden ylläpitämä galleria. Galleriassa on esillä erilaisia taideteoksia, kuten maalauksia, veistoksia ja grafiikkaa. Lisäksi kaupungissa on useita pienempiä taidegallerioita ja näyttelytiloja, joissa voi tutustua erilaisten taiteilijoiden töihin.

Ruokailu ja Ravintolat

Ravintolat Limbažissa

Limbažissa on useita ravintoloita, jotka tarjoavat erilaisia ruokavaihtoehtoja. Suosittuja ravintoloita kaupungissa ovat esimerkiksi:
– Restorans ”Birkenis”: Tämä ravintola tarjoaa paikallisia herkkuja sekä kansainvälisiä ruokalajeja.
– Krodziņš ”Dikļu pils”: Tämä ravintola sijaitsee historiallisessa Dikļu linnassa ja tarjoaa gourmet-tyyppistä ruokaa.
– Restorans ”Krodziņš”: Täällä voi nauttia perinteisistä latvialaisista ruokalajeista.
– Restorans ”Rosmarine”: Ravintola tarjoaa italialaisia ja mereneläviä sisältäviä ruokia.

Pikaruokapaikat Limbažissa

Limbažissa on myös useita pikaruokapaikkoja, jotka tarjoavat nopeita ja edullisia ruokavaihtoehtoja. Joitain näistä paikoista ovat:
– McDonald’s: Suosittu kansainvälinen pikaruokaketju, joka tarjoaa hampurilaisia, ranskalaisia perunoita ja muita pikaruokia.
– Hesburger: Suomalainen pikaruokaketju, joka tarjoaa hampurilaisia, hot dogeja ja muita pikaruokia.
– Pizza Lūķis: Pizza-ravintola, josta voi tilata erilaisia pizzavaihtoehtoja.

Kahvilat Limbažissa

Limbažissa on useita viihtyisiä kahviloita, joissa voi nauttia kupin kahvia tai teetä sekä pientä purtavaa. Joitain suosittuja kahviloita kaupungissa ovat:
– Kafejnīca ”Dina”: Tämä kahvila tarjoaa herkullisia leivonnaisia sekä erilaisia kahvijuomia.
– Kafejnīca ”Mierīte”: Kahvila, joka tunnetaan erityisesti herkullisista jälkiruoistaan ja kakuistaan.
– Kafejnīca ”Tete-a-Tete”: Täältä voi tilata erilaisia kahvijuomia sekä kevyitä välipaloja.

Ruokakaupat Limbažissa

Limbažissa on useita ruokakauppoja, joista voi ostaa elintarvikkeita ja muita tarvikkeita. Joitain suosittuja ruokakauppoja kaupungissa ovat:
– Rimi: Suuri supermarket, joka tarjoaa laajan valikoiman elintarvikkeita.
– Maxima: Edullinen ruokakauppaketju, josta voi ostaa päivittäistavaroita ja ruokaa.
– Top: Paikallinen ruokakauppa, josta voi ostaa paikallisia tuotteita ja tuoretavaroita.

Kansainväliset ruokalajit Limbažissa

Limbažissa voi nauttia myös kansainvälisistä ruokalajeista. Muutamia ravintoloita, jotka tarjoavat kansainvälisiä ruokia kaupungissa, ovat:
– Restorans ”Jūras Vārti”: Täällä voi nauttia mereneläviä sisältäviä ruokia, kuten sushi ja äyriäisruokia.
– Restorans ”Sivaņi”: Intialaiseen keittiöön erikoistunut ravintola, joka tarjoaa mausteisia ruokia.
– Restorans ”Casa Nostra”: Italialainen ravintola, jossa voi nauttia pasta- ja pizzaruokia.
– Restorāns ”Bella Italia”: Toinen italialainen ravintola, joka tarjoaa muita italialaisia ruokalajeja kuten risottoa ja antipastoa.

Vapaa-ajan aktiviteetit

Kulttuuri ja historia

– Limbažin kaupungintalo on historiallinen rakennus, joka tarjoaa näyttelyitä ja tapahtumia kaupungin historiasta.
– Limbažin museossa voi tutustua kaupungin ja alueen kulttuuriin ja historian eri vaiheisiin.
– Gauja-joen varrella sijaitseva Limbažin linna tarjoaa mahdollisuuden tutustua keskiaikaiseen arkkitehtuuriin ja historiaan.

Luontoaktiviteetit

– Gaujas kansallispuistossa on mahdollisuus patikoida ja retkeillä upeissa maisemissa.
– Gauja-joessa voi harrastaa koskenlaskua ja melontaa.
– Limbažin ympäristössä on useita metsäalueita, joissa voi harrastaa marjastusta ja sienestystä.

Urheilu ja liikunta

– Limbažin urheilukeskuksessa on mahdollisuus harrastaa erilaisia lajeja, kuten jalkapalloa, koripalloa ja lentopalloa.
– Lähellä sijaitseva Jurmalan ranta tarjoaa mahdollisuuden harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja, kuten purjelautailua ja suppailua.
– Kaupungin ympäristössä on monia pyöräily- ja juoksureittejä, joilla voi nauttia luonnosta ja samalla harrastaa liikuntaa.

Taidenäyttelyt ja konsertit

– Limbažin kulttuuritalo järjestää erilaisia taidenäyttelyitä ja konsertteja.
– Kesäisin kaupungissa järjestetään erilaisia ulkoilmakonsertteja ja festivaaleja.
– Limbažin teatteri tarjoaa monipuolista teatteriohjelmaa läpi vuoden.

Ravintolat ja kahvilat

– Limbažin keskustasta löytyy useita ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia paikallisia ja kansainvälisiä herkkuja.
– Kaupungissa on myös kesäisin avoinna olevia terassi-ravintoloita, joissa voi nauttia ruoan lisäksi kauniista maisemista.
– Limbažin ympäristössä on myös maatiloja, joilla voi tutustua paikalliseen ruoantuotantoon ja maistella tuoreita tuotteita.

Suositut hotellit Limbažissa

1. Hotel Ambassador

Hotel Ambassador sijaitsee Limbažin keskustassa lähellä kauppoja, ravintoloita ja nähtävyyksiä. Hotellissa on modernit ja tyylikkäät huoneet, joissa on kaikki tarvittavat mukavuudet kuten ilmastointi, taulu-tv ja maksuton Wi-Fi. Hotellissa on myös ravintola ja baari, sekä kuntokeskus ja suomalainen sauna.

2. Hotel Limbaži

Hotel Limbaži on viihtyisä hotelli, joka sijaitsee kaupungin keskustassa lähellä linja-autoasemaa. Huoneissa on mukavat vuoteet, taulu-tv ja ilmainen Wi-Fi. Hotellissa on myös ravintola, jossa tarjoillaan paikallista ruokaa, sekä sauna ja pieni kuntokeskus.

3. Hotel Liva

Hotel Liva sijaitsee vanhassa kaupungissa Limbažissa, aivan Pikkukalkunin aukion vieressä. Hotellissa on huoneita eri kategorioissa, joista osassa on kaupunkinäköala. Huoneissa on ilmastointi, televisio ja maksuton Wi-Fi. Hotellissa on myös ravintola, jossa tarjoillaan aamiainen ja paikallisia herkkuja.

4. Hotel Roze

Hotel Roze sijaitsee Limbažin keskustassa lähellä Vanhaa raatihuonetta ja Pyhän Pietarin kirkkoa. Hotellissa on moderneja huoneita, joissa on mukavat vuoteet, työpöytä, taulu-tv ja ilmainen Wi-Fi. Hotellissa on myös ravintola ja baari.

5. Hotel Parasite

Hotel Parasite on viehättävä hotelli, joka sijaitsee rauhallisella alueella Limbažin ulkopuolella. Hotellissa on erityyppisiä huoneita, joissa on kaikki tarvittavat mukavuudet kuten ilmastointi, televisio ja langaton internetyhteys. Hotellissa on myös ravintola, jossa tarjoillaan erilaisia ruokia ja juomia.

Turvallisuus ja Terveys

Väestönsuoja

Limbažissa on useita väestönsuojia, jotka on suunniteltu ja rakennettu suojaamaan asukkaita mahdollisten vaaratilanteiden aikana, kuten luonnonkatastrofien tai sotatilanteiden sattuessa.

Palohälytysjärjestelmä

Kaupungissa on laaja palohälytysjärjestelmä, joka on suunniteltu havaitsemaan mahdolliset tulipalot ja hälyttämään paikalliset pelastusviranomaiset nopeasti. Tämä auttaa varmistamaan asukkaiden turvallisuuden ja nopean reagoinnin mahdollisissa onnettomuustilanteissa.

Sairaala ja terveyskeskus

Limbažissa on sairaala ja terveyskeskus, jotka tarjoavat korkealaatuisia terveyspalveluita asukkaille. Näissä laitoksissa on taitavia lääkäreitä, sairaanhoitajia ja muita terveydenhuollon ammattilaisia, jotka huolehtivat niin kiireellisistä tapauksista kuin muista terveysongelmista.

Poliisilaitos

Kaupungissa sijaitsee poliisilaitos, jossa työskentelee poliiseja, jotka huolehtivat turvallisuudesta ja järjestyksestä. Poliisilaitos vastaa rikosten torjunnasta, liikenteenvalvonnasta sekä avun tarjoamisesta kansalaisille.

Pelastusviranomaiset

Limbažissa on pelastusviranomaiset, jotka ovat valmiina toimimaan hätätilanteissa ja auttamaan ihmisiä onnettomuuksien sattuessa. Heillä on koulutusta ja välineitä erilaisten pelastustehtävien suorittamiseen, kuten tulipalojen sammuttamiseen, henkilöiden pelastamiseen ja luonnononnettomuuksiin reagoimiseen.

Koulut ja päiväkodit

Limbažissa on useita kouluja ja päiväkoteja, jotka tarjoavat turvallisen ja terveellisen oppimisympäristön lapsille. Koulut ja päiväkodit noudattavat terveys- ja turvallisuusstandardeja varmistaen, että oppilaat ja lapset ovat hyvin suojattuja ja että heidän tarpeistaan huolehditaan asianmukaisesti.

Terveyden edistäminen

Kaupunki toteuttaa monia toimenpiteitä terveyden edistämiseksi ja sairauksien ehkäisemiseksi. Tämä voi sisältää tiedotuskampanjoita, terveysvalistusta, rokotuskampanjoita, terveellistä ruokaa tarjoavia ohjelmia ja liikuntamahdollisuuksien edistämistä.

Turvallisuuskampanjat

Limbaži järjestää turvallisuuskampanjoita, joissa korostetaan turvallisuutta ja riskien välttämistä eri elämänalueilla. Nämä kampanjat voivat liittyä esimerkiksi liikenteen turvallisuuteen, tulipalojen ehkäisyyn, koteihin liittyvien turvallisuusriskien tunnistamiseen sekä henkilökohtaiseen turvallisuuteen.

Rannat ja vesistöt

Lielahti

Lielahti on suosittu uimaranta Limbažin kaupungissa. Se sijaitsee Lielahti-järven rannalla ja tarjoaa hienot puitteet uintiin ja auringonottoon. Rannalta löytyy myös pukukopit ja WC-tilat.

Liepāja joki

Liepāja-joki on merkittävä joki, joka virtaa Limbažin läpi. Joki tarjoaa miellyttävän ympäristön ja mahdollisuuden erilaisiin vesitoimintoihin, kuten melontaan ja soutuun. Joessa voi myös kalastaa.

Salaca joki

Salaca-joki on toinen tärkeä joki Limbažin alueella. Se on suosittu kalastuspaikka ja tarjoaa myös kauniin ympäristön retkeilyyn ja luonnon havainnointiin. Joessa voi tavata monia erilaisia kalalajeja.

Viru rannat

Viru rannat ovat kauniita ja suosittuja rantakohteita Limbažissa. Alueella on useita pieniä ja hiljaisia rantoja, joissa voi nauttia rauhallisesta ilmapiiristä ja kauniista maisemista. Rannoilta löytyy myös hyvät mahdollisuudet uintiin ja auringonottoon.

Yöelämä ja viihde

Baarit ja klubit

Limbažissa on useita baareja ja klubeja, joissa voi viettää iltaa. Suosittuja paikkoja ovat esimerkiksi Klondaika, Alus Celle, Route 66 ja Cafe 53. Näissä paikoissa voi nauttia juomista, kuunnella musiikkia ja viettää aikaa ystävien kanssa.

Ravintolat

Kaupungissa on monia ravintoloita, joissa voi nauttia herkullisia aterioita. Suositeltavia ravintoloita ovat esimerkiksi Riga Street Food, Restorans Rigas Pils, Flamings ja Oskars. Näistä ravintoloista löytyy erilaisia ruokavaihtoehtoja ja ne tarjoavat hyvää palvelua.

Elokuvateatteri

Limbažissa on elokuvateatteri nimeltään Kino Bize. Siellä esitetään elokuvia eri genreistä, kuten draamaa, komediaa, toimintaa ja animaatiota. Elokuvateatteri tarjoaa mukavan paikan rentoutua ja nauttia elokuvista.

Konsertit ja tapahtumat

Kaupungissa järjestetään erilaisia konsertteja ja tapahtumia eri aikoina. Näitä voivat olla esimerkiksi musiikkikonsertit, teatteriesitykset, taidenäyttelyt ja festivaalit. Tarkempia tietoja ajankohdista ja tapahtumista kannattaa tarkistaa paikallisista ilmoituksista tai tapahtumakalentereista.

Luontokohteet ja Retkeily

1. Ainazi Swamp Nature Trail

Ainazi Swamp Nature Trail on luontopolku, joka sijaitsee Limbažin lähellä. Polku vie vierailijat kauniin suomaaston läpi, jonka ainutlaatuinen luonto tarjoaa upeita näkymiä ja mahdollisuuden tutustua alueen kasvi- ja eläinlajeihin.

2. Limbaži ranta

Limbažin ranta on suosittu retkeilykohde, joka tarjoaa mahdollisuuden nauttia kauniista hiekkarannoista ja kauniista merinäkymistä. Rannalla on myös mahdollisuus harrastaa erilaisia ​​vesiaktiviteetteja, kuten uimista, surffausta ja kalastusta.

3. Liela Kemeru diždārzs

Liela Kemeru diždārzs, suomeksi suuri Kemerun puutarha, on kaunis luontopuisto, joka sijaitsee Limbažin alueella. Puistossa on useita hyvin hoidettuja polkuja, joita pitkin voi kävellä tai pyöräillä. Puutarha tarjoaa upeita näkymiä järville, lampille ja metsämaisemille.

4. Vidzeme Upland Dune Trails

Vidzeme Upland Dune Trails on suosittu retkeilypolku, joka kulkee Limbažin ympäristössä. Polku tarjoaa upeat näkymät jylhiin hiekkadyynimaisemiin ja metsäalueisiin. Se sopii hyvin luonnosta ja retkeilystä kiinnostuneille.

5. Salaca joen rotko

Salaca joen rotko on vaikuttava luonnonmuodostelma, joka sijaitsee lähellä Limbažia. Rotko tarjoaa upeita näkymiä ja mahdollisuuden ihastella alueen kauneutta. Siellä voi myös suorittaa patikointia ja tutkia lähialueen luontoa.

6. Skultevesi-järvi

Skultevesi-järvi on kaunis järvi, joka tarjoaa ulkoilumahdollisuuksia ja virkistystä Limbažin alueella. Järven ympärillä on useita polkuja, jotka sopivat kävelyyn ja pyöräilyyn. Järvelle voi myös mennä kalastamaan tai nauttimaan vesistöllisestä kauneudesta veneillen.

7. Pietura rock formation

Pietura on kalliomuodostelma, joka sijaitsee Limbažin alueella. Se tarjoaa upeita näkymiä ja mahdollisuuden tutustua alueen geologisiin ominaisuuksiin. Kalliomuodostelma on myös suosittu paikka kiipeilyharrastajien keskuudessa.

8. Gauja National Park

Gauja National Park sijaitsee lähellä Limbažia ja on Latvian vanhin ja suurin kansallispuisto. Puisto tarjoaa upeita maisemia, viljavia laaksoja, jokia, rotkoja ja metsiä. Siellä on myös useita retkeily- ja pyöräilyreittejä, jotka sopivat hyvin ulkoilusta nauttiville.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet Limbažissa

Limbažin luterilainen kirkko

Limbažin luterilainen kirkko on yksi kaupungin merkittävimmistä uskonnollisista kohteista. Se on rakennettu neogoottilaiseen tyyliin vuonna 1876 ja sen korkea torni on kaupungin maamerkki. Kirkossa järjestetään jumalanpalveluksia sekä muita uskonnollisia tilaisuuksia.

Limbažin kirkonpuisto

Limbažin kirkonpuisto sijaitsee luterilaisen kirkon ympärillä. Puisto on kaunis viheralue, jossa on vanhoja puita ja istutuksia. Puistossa on myös muistomerkkejä ja hautausmaa.

St. Peterin kirkko

St. Peterin kirkko on katolinen kirkko, joka on rakennettu 1200-luvulla. Se on yksi vanhimmista kivikirkoista Latviassa ja sen arkkitehtuuri edustaa goottilaista tyyliä. Kirkossa on kauniita lasimaalauksia ja veistoksia.

Limbažin linna

Limbažin linna on historiallinen linna, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Se on osa Limbažin linnamäkeä, joka oli merkittävä keskus keskiajalla. Linna on rakennettu 1200-luvulla ja sitä on myöhemmin laajennettu. Nykyään linna toimii museona, jossa on näyttelyitä Limbažin historiasta.

Limbažin keskusta-alue

Limbažin keskusta-alueella on useita historiallisia rakennuksia, kuten vanhoja kauppiastaloja ja käsityöläisten taloja. Alueella on myös muistomerkkejä ja vanhoja kivisiä katuja. Keskusta-alueella voi tutustua Limbažin menneisyyteen ja nauttia kaupungin viehättävästä ilmapiiristä.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Limbažu piispan linna

Limbažu piispan linna on historiallinen linna, joka tarjoaa upeat näköalat kaupungin ympäristöön. Se sijaitsee Limbažissa ja on yksi kaupungin merkittävimmistä maamerkeistä.

2. Skulten kallio

Skulten kallio on kallioinen mäki, josta avautuu upea näköala Limbažinlahdelle. Sieltä voi ihailla kaunista merimaisemaa ja nauttia rauhallisesta ympäristöstä.

3. Pjarnun vuoret

Pjarnun vuoret ovat suosittu retkikohde Limbažissa, ja niiltä avautuu upeat panoraamanäkymät ympäröivään luontoon. Vuorilla on useita patikointireittejä, jotka tarjoavat miellyttäviä kävely- ja vaellusmahdollisuuksia.

4. Stāmerien huippu

Stāmerien huippu on korkea vuorenhuippu, jolta voi ihailla kaunista näköalaa Limbažin kaupunkiin ja sen ympäristöön. Huipulle johtavan vaellusreitin varrella on myös muita näköalapaikkoja, joilta voi ihailla upeita maisemia.

5. Salacgrīvan majakka

Salacgrīvan majakka sijaitsee lähellä Limbažia ja tarjoaa upeat näkymät Itämerelle. Majakalta avautuu laaja merinäköala, ja se on suosittu paikka ihailla auringonlaskuja ja merimaisemia.

6. Vidzemen rannikko

Limbažin Vidzemen rannikko on kaunis ja monipuolinen paikka, josta avautuu upeat näköalat merelle ja sen ympäristöön. Rannikkoalueella on myös useita luontopolkuja ja retkeilyreittejä, joita pitkin voi tutustua alueen kauniiseen luontoon.Kohteen sijainti maa on Latvia.

Jätä kommentti