Halvat lennot Manchester

Nähtävyydet ja kohteet

Manchesterin katedraali

Manchesterin katedraali on Englannin iskostuskirkko ja se sijaitsee Manchesterin kaupungin keskustassa. Katedraali on valmistunut vuonna 1847 ja se on vaikuttava esimerkki goottilaisesta arkkitehtuurista. Katedraaliin kuuluu myös kävelykierros, joka tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden oppia lisää sen historiasta ja ihailla upeita lasimaalauksia.

Manchesterin taidemuseo ja galleria

Manchesterin taidemuseo ja galleria sijaitsee kaupungin keskustassa ja se on yksi merkittävimmistä taidemuseoista Englannissa. Museossa voi tutustua laajaan kokoelmaan eurooppalaista ja brittiläistä taidetta eri aikakausilta. Galleriassa puolestaan esitellään nykytaidetta eri muodoissaan, mukaan lukien maalaukset, veistokset ja valokuvat.

Manchesterin tiedemuseo

Manchesterin tiedemuseo sijaitsee Castlefieldin alueella ja se tarjoaa opettavaista ja viihdyttävää toimintaa kaikenikäisille vierailijoille. Museossa voi tutustua laajaan kokoelmaan tieteellisiä näyttelyitä, joissa käsitellään muun muassa luonnonilmiöitä, teknologiaa ja lääketiedettä. Museosta löytyy myös planetaario ja teatteri, sekä monia interaktiivisia näyttelyitä.

Manchesterin raatihuone

Manchesterin raatihuone on kaupungin keskustassa sijaitseva historiallinen rakennus, joka on toiminut Mancesterin kaupungintalona vuodesta 1877. Raatihuoneen ulkoasua hallitsevat neogoottilaiset elementit ja sen sisälle pääsee tutustumaan ainutlaatuiseen arkkitehtuuriin opastetuilla kierroksilla. Rakennus toimi kaupungintalona aina vuoteen 1977 asti, jolloin uusi kaupungintalo valmistui.

Old Trafford -jalkapallostadion

Old Trafford on Manchester Unitedin kotistadion ja yksi legendaarisimmista jalkapallostadioneista maailmassa. Stadion sijaitsee lähellä Manchesterin keskustaa ja siihen mahtuu yli 74 000 katsojaa. Old Traffordilla voi osallistua stadionkierrokselle, joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua stadionin pukuhuoneisiin, katsomoihin ja jalkapallokentälle. Lisäksi stadionilla on myös oma jalkapallomuseo, jossa voi oppia lisää Manchester Unitedin historiasta.

MediaCityUK

MediaCityUK on mediakeskittymä, joka sijaitsee Salfordin kaupungissa, Manchesterin naapurissa. Alueella toimii useita televisio- ja radiokanavia sekä muita mediayrityksiä. MediaCityUK:ssa voi vierailla BBC:n studiolla, osallistua televisio-ohjelmien nauhoituksiin ja tutustua interaktiivisiin mediataiteen näyttelyihin. Alueella on myös ravintoloita, kahviloita ja ostosmahdollisuuksia.

Kulttuuri ja Historia

Manchesterin kaupungintalo

Manchesterin kaupungintalo, joka tunnetaan myös nimellä Manchester Town Hall, on merkittävä historiallinen rakennus, joka sijaitsee Albert Squarella. Rakennus edustaa neogotiikan tyyliä ja se valmistui vuonna 1877.

John Rylandsin kirjasto

John Rylandsin kirjasto on arvostettu tutkimuskirjasto, joka sijaitsee Deansgate Streetillä. Kirjasto perustettiin vuonna 1899 ja se tunnetaan erityisesti harvinaisten kirjojen kokoelmistaan.

Manchesterin katedraali

Manchesterin katedraali, viralliselta nimeltään Manchester Cathedral, on anglikaaninen katedraali, joka sijaitsee Cathedral Gardenissa. Katedraali on peräisin 1400-luvulta ja se on tärkeä osa Manchesterin uskonnollista ja arkkitehtonista historiaa.

The Quays ja MediaCityUK

The Quays on alue Salfordin kaupunginosassa, joka tunnetaan lukuisista kulttuurikohteistaan, kuten Lowryn taidekeskuksesta, Imperial War Museumin pohjoisosasta ja mediakeskittymästä MediaCityUK:sta.

Manchesterin museot

Manchesterissa on useita merkittäviä museoita, kuten Manchester Museum, Museum of Science and Industry, People’s History Museum ja Whitworth Art Gallery. Nämä museot tarjoavat näyttelyitä eri aiheista ja kulttuurisista kohteista.

Historialliset kaupunginosat

Manchesterissa on useita historiallisia kaupunginosia, kuten Castlefieldin alue, joka on yksi kaupungin vanhimmista osista ja tarjoaa näkymiä manchesterilaiselle teollisuuspäiväkirjalle. Toiset tärkeät historialliset alueet ovat esimerkiksi The Northern Quarter ja Ancoats.

Ruokailu ja Ravintolat

1. Perinteinen englantilainen ruoka

– Manchesterissa on lukuisia ravintoloita, jotka tarjoavat perinteisiä englantilaisia ​​ruokia, kuten sunday roast (paahdettu sunnuntailiha), fish and chips (kala ja ranskalaiset perunat) sekä shepherd’s pie (koshirottapaisti).
– Suositeltavia ravintoloita perinteisen englantilaisen ruuan ystäville ovat esimerkiksi The Ox, Albert Square Chop House ja The Briton’s Protection.

2. Kansainvälinen keittiö

– Manchester on monikulttuurinen kaupunki, jossa on tarjolla laaja valikoima kansainvälisiä keittiöitä. Voit nauttia herkullisesta italialaisesta, intialaisesta, kiinalaisesta, thaimaalaisesta, meksikolaisesta ja monesta muusta ruokakulttuurista.
– Suositeltavia kansainvälisiä ravintoloita ovat esimerkiksi Tattu (kiinalainen), El Gato Negro (espanjalainen), Mowgli (intialainen) ja Rudy’s Pizza (italialainen).

3. Kasvisruoka ja vegaaniruoka

– Manchesterissa on myös paljon ravintoloita, jotka tarjoavat herkullisia kasvis- ja vegaaniruokia. Voit nauttia esimerkiksi kasvispizzoista, burgereista, ravitsevista salaateista ja erilaisista kasviscurryista.
– Suositeltavia kasvis- ja vegaaniravintoloita ovat esimerkiksi V Rev Vegan Diner, Bundobust, The Allotment ja Earth Cafe.

4. Fine dining

– Manchester tarjoaa myös laadukasta fine dining -kokemusta niille, jotka kaipaavat tyylikästä ja ylellistä ruokailua. Voit nauttia gourmet-ruokaa ja fine dining -ravintoloiden tarjoamaa ensiluokkaista palvelua.
– Suositeltavia fine dining -ravintoloita ovat esimerkiksi Adam Reid at The French, Mana, The Rabbit in the Moon ja Where The Light Gets In.

5. Pubeissa tarjottava ruoka

– Manchesterin perinteiset pubit tarjoavat usein myös ruokaa. Voit nauttia esimerkiksi klassisesta pubiruoasta, kuten pie and mash (paistos ja perunamuusi), bangers and mash (makkara ja perunamuusi) sekä fish and chips (kala ja ranskalaiset perunat).
– Suositeltavia pubeja, jotka tarjoavat myös ruokaa, ovat esimerkiksi The Marble Arch, The Pilcrow Pub, The Castlefield Hotel ja The Briton’s Protection.

Vapaa-ajan Aktiviteetit

1. Urheilu

Manchester tarjoaa monenlaisia urheilumahdollisuuksia, ja kaupungissa on useita ammattilaistiimejä, kuten Manchester United ja Manchester City jalkapallossa sekä Lancashire County Cricket Club kriketissä. Lisäksi kaupungissa on useita urheilukeskuksia ja kuntosalit, joissa voi harrastaa erilaisia lajeja ja kuntoilla.

2. Teatteri ja musikaalit

Manchesterissa on runsaasti teattereita ja musikaaleja, joissa voi nauttia esittävän taiteen tarjonnasta. Esimerkiksi The Palace Theatre ja The Lowry tarjoavat monipuolisia näytöksiä eri genreistä.

3. Museot ja galleriat

Kaupungissa on useita museoita ja gallerioita, joissa voi tutustua taiteen, historian ja kulttuurin maailmaan. Esimerkiksi Manchester Art Gallery ja Museum of Science and Industry ovat suosittuja vierailukohteita.

4. Elokuvateatterit

Manchesterissa on useita elokuvateattereita, joissa voi nauttia uusista elokuvista ja leffakokemuksista. Esimerkiksi Odeon, Vue ja HOME ovat suosittuja elokuvateattereita kaupungissa.

5. Ravintolat ja kahvilat

Kaupungissa on laaja valikoima ravintoloita ja kahviloita eri maailman keittiöiden tarjonnasta. Voit nauttia brittiläisestä, italialaisesta, intialaisesta, kiinalaisesta ja monista muista herkuista.

6. Puistot ja viheralueet

Manchesterissa on kauniita puistoja ja viheralueita, joissa voi rentoutua ja nauttia luonnon läheisyydestä. Esimerkiksi Heaton Park ja Fletcher Moss Botanical Gardens tarjoavat kauniita maisemia ja ulkoilumahdollisuuksia.

7. Klubit ja yöelämä

Kaupungista löytyy myös vilkas yöklubien ja baarien valikoima, jossa voi nauttia musiikista ja tanssista. Esimerkiksi The Warehouse Project ja G-A-Y Manchester ovat suosittuja kohteita juhlijoille.

8. Ostosmahdollisuudet

Manchesterissa on hyvät ostosmahdollisuudet, ja kaupunki tarjoaa monenlaisia kauppoja ja ostoskeskuksia. Esimerkiksi Arndale Centre ja Trafford Centre ovat suuria kauppakeskuksia, joissa voi tehdä ostoksia eri tuoteryhmistä.

9. Konsertit ja tapahtumat

Kaupungissa järjestetään myös monia konsertteja ja muita tapahtumia eri musiikkigenreistä. Esimerkiksi Manchester Arena ja O2 Ritz ovat suosittuja keikkapaikkoja, joissa voi nauttia livemusiikista.

10. Retkeily ja ulkoilu

Manchesterin ympäristö tarjoaa mahdollisuuksia retkeilyyn ja ulkoiluun. Lähialueilla on kauniita maisemia ja kansallispuistoja, joihin voi lähteä vaellus- ja kävelyretkille. Esimerkiksi Peak District National Park ja Yorkshire Dales National Park ovat suosittuja kohteita luonnonystäville.

Suositut hotellit Manchesterissa:

1. The Edwardian Manchester

The Edwardian Manchester on ylellinen hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Manchesterin kaupungin keskustassa. Hotelli tarjoaa modernit ja tyylikkäät huoneet, joissa on kaikki tarvittavat mukavuudet. Asiakkaat voivat nauttia hotellin ravintoloista, baareista, kylpylästä ja kuntosalista.

2. The Principal Manchester

The Principal Manchester on historiallinen hotelli, joka tarjoaa viehättävän ympäristön ja tyylikkäät huoneet. Hotelli sijaitsee lähellä Manchesterin tärkeimpiä nähtävyyksiä, kuten Manchesterin taidemuseota ja Castlefieldin kanaalin aluetta. Hotellissa on myös ravintoloita, baareja ja kokoustiloja.

3. Radisson Blu Hotel Manchester Airport

Radisson Blu Hotel Manchester Airport sijaitsee kätevästi Manchesterin lentokentän vieressä, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan matkustajille. Hotellissa on modernit ja tyylikkäät huoneet, sekä ravintola, baari ja kuntokeskus. Asiakkaat voivat myös hyödyntää hotellin lentokenttäkuljetuspalvelua.

4. Hotel Gotham

Hotel Gotham on ainutlaatuinen hotelli, joka tarjoaa tyylikkäät huoneet ja ylellisen ilmapiirin. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla ja tarjoaa upean näkymän kaupungin ylle. Hotellissa on tyylikäs ravintola, baari ja kuntokeskus.

5. Dakota Manchester

Dakota Manchester on tyylikäs ja moderni hotelli, joka tarjoaa viihtyisät ja tyylikkäät huoneet. Hotelli sijaitsee lähellä Manchesterin keskustaa ja sen läheisyydessä on useita ravintoloita, kauppoja ja nähtävyyksiä. Hotellissa on myös ravintola, baari ja kuntokeskus.

Turvallisuus

Yleinen turvallisuus

Manchester on yleisesti ottaen turvallinen kaupunki, mutta kuten kaikissa suurissa kaupungeissa, tietyt varotoimet on hyvä pitää mielessä. Kaduilla liikkuminen yöaikaan kannattaa ajatella etukäteen ja välttää pimeitä ja hiljaisia alueita. Lisäksi on tärkeää pitää huolta henkilökohtaisesta omaisuudesta ja varoa taskuvarkaita.

Poliisitoiminta

Manchesterin poliisivoimat toimivat aktiivisesti kaupungin turvallisuuden ylläpitämiseksi. Poliisit tekevät säännöllisiä partiointeja ja ovat valmiita reagoimaan hätätilanteisiin. Heidän yhteystietonsa ovat helposti saatavilla tarvittaessa.

Kuljetusverkosto

Manchesterin julkinen liikenneverkosto, kuten busseja ja raitiovaunuja, on yleisesti ottaen turvallinen ja hyvin valvottu. Matkustajien tulee noudattaa liikennesääntöjä ja pitää huoli henkilökohtaisesta turvallisuudestaan myös liikenteen keskellä.

Turvallisuus tapahtumissa

Kun osallistut tapahtumiin Manchesterissa, kannattaa ottaa huomioon tapahtuman järjestäjien ohjeet ja turvallisuustoimenpiteet. Suurimmissa tapahtumissa voi olla turvatarkastuksia ja matkalaukkujen tarkastuksia. Turvallisuushenkilökunta on paikalla varmistamassa osallistujien turvallisuutta.

Terveys

Terveydenhuoltojärjestelmä

Manchesterissa on hyvin kehittynyt terveydenhuoltojärjestelmä, joka tarjoaa laadukasta hoitoa kaikille asukkaille. Kaupungissa on useita sairaaloita, terveyskeskuksia ja apteekkeja, jotka tarjoavat monipuolisia palveluita ja hoitoa erilaisiin terveysongelmiin.

Päivystyspalvelut

Manchesterissa on päivystyspalveluja, joista voi saada apua äkillisiin terveysongelmiin. Päivystyspoliklinikat ja hätänumero (999) ovat käytettävissäni hätätilanteissa. Lisäksi kaupungissa on useita apteekkeja, joista voi saada tarvittavia lääkkeitä ja neuvoja.

Hyvinvointi

Manchesterin kaupungissa on myös monipuoliset hyvinvointipalvelut, jotka tarjoavat tukea ja apua eri elämäntilanteissa. Tämä voi sisältää esimerkiksi mielenterveyspalveluita, päihdepalveluita ja neuvontapalveluita. Kaupunki pyrkii edistämään asukkaiden hyvinvointia tarjoamalla erilaisia palveluja ja tukiverkostoja.

Rannat ja Vesistöt

Rannat

Manchester sijaitsee noin 70 kilometrin päässä Mersey-joen suistosta, joten kaupungissa ei ole luonnollisia rantoja.

Yöelämä ja viihde Manchesterissa

1. Klubit ja baarit

Manchesterissa on lukuisia klubeja ja baareja, jotka tarjoavat erilaisia ​​viihde- ja juomamahdollisuuksia. Joitakin suosittuja klubeja ovat Warehouse Project, Sankeys ja Albert Hall. Baareista tuttuja ovat esimerkiksi The Whiskey Jar, YES ja Font Bar.

2. Livemusiikki

Manchester on tunnettu rikkaasta musiikkiperinteestään, ja kaupungissa on useita paikkoja, joissa voi nauttia livemusiikista. Albert Hall, Band on the Wall ja Night & Day Cafe ovat vain muutamia esimerkkejä näistä paikoista. Monilla baareilla ja klubeilla on myös säännöllisesti esiintyviä bändejä ja muusikoita.

3. Teatteri ja esitykset

Manchesterissa on useita teattereita ja muita esittävän taiteen tiloja, joissa voi nauttia erilaisista esityksistä. The Lowry, HOME Manchester ja Palace Theatre ovat merkittäviä esimerkkejä näistä paikoista. Tarjolla on laaja valikoima näytelmiä, musikaaleja, tanssiesityksiä ja muita teatteritaidetta.

4. Elokuvateatterit

Elokuvan ystäville Manchester tarjoaa monia elokuvateattereita, joissa voi katsoa uusimpia elokuvia. Odeon, Vue ja HOME Manchester ovat suosittuja elokuvateattereita kaupungissa. Monissa näistä teattereista voidaan lisäksi järjestää erityisiä esityksiä ja elokuvafestivaaleja.

5. Kulttuuritapahtumat

Manchester on vilkas kulttuurikaupunki, jossa järjestetään lukuisia tapahtumia ja festivaaleja ympäri vuoden. Esimerkiksi Manchester International Festival, Manchester Pride ja Christmas Markets ovat kaupungissa järjestettäviä tunnettuja tapahtumia. Museot, galleriat ja muut kulttuurilaitokset tarjoavat myös monipuolisia aktiviteetteja ja näyttelyitä.

6. Urheiluelämykset

Manchester on kuuluisa jalkapallosta, ja kaupungista löytyy kaksi suurta jalkapallojoukkuetta – Manchester United ja Manchester City. Näiden joukkueiden kotistadioneilla, Old Traffordilla ja Etihad Stadiumilla, järjestetään säännöllisesti jalkapallo-otteluita, jotka tarjoavat ainutlaatuisia urheiluelämyksiä. Lisäksi kaupungista löytyy myös muita urheilutapahtumia, kuten krikettiä ja rugbya.

Luontokohteet ja Retkeily

1. Peak Districtin kansallispuisto

Peak Districtin kansallispuisto on Iso-Britannian ensimmäinen ja suurin kansallispuisto, joka sijaitsee vain lyhyen matkan päässä Manchesterista. Puistossa on upea maisema, joka tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia retkeilyyn, kävelyyn ja patikointiin. Alueella on myös monia historiallisia nähtävyyksiä ja perinteisiä kyliä.

2. Heaton Park

Heaton Park on suuri puistoalue, joka sijaitsee Manchesterin pohjoisosassa. Se on yksi suurimmista kaupunkipuistoista Euroopassa ja tarjoaa lukuisia ulkoilu- ja retkeilymahdollisuuksia. Puistossa on kävely- ja pyöräilyreittejä, järvi, kasvitieteellinen puutarha, golfkenttä ja eläintarha.

3. Sale Water Park

Sale Water Park on suosittu ulkoilualue Etelä-Manchesterissa. Alueella on keinotekoinen järvi, jossa voi harrastaa purjelautailua, kanootilla melontaa ja kalastusta. Sale Water Parkilla on myös pyöräily- ja kävelyreittejä, piknik-alueita sekä lasten leikkipaikkoja.

4. Tatton Park

Tatton Park sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Manchesterista ja tarjoaa vierailijoille upean maaseutumaiseman. Puistossa on laaja maa-alue, jolla voi nauttia kävelyistä ja piknikistä. Tatton Parkilla on myös historiallisia rakennuksia, kuten Tatton Hall, sekä kasvitieteellinen puutarha ja eläintarha.

5. Saddleworth Moor

Saddleworth Moor on suuri nummialue, joka sijaitsee Manchesterin lähistöllä. Se on suosittu retkeilykohde, jossa voi kokea upeita maisemia ja luonnon rauhaa. Alueella on myös muinaismuistoja ja historiallisia kohteita, kuten hiekkakivikivikauden kunniamerkkejä.

6. Dunham Massey

Dunham Massey on maa-alue ja puutarha, joka sijaitsee noin 16 kilometrin päässä Manchesterista. Se tarjoaa kauniin ympäristön kävelyille ja piknikeille. Puistossa on myös historiallinen kartano, jossa on museo ja kauniit puutarhat.

Uskonnolliset ja historialliset kohteet Manchesterissa

Manchesterin katedraali

Manchesterin katedraali, viralliselta nimeltään Manchesterin tuomiokirkko, sijaitsee Manchesterin keskustassa ja on yksi kaupungin tunnetuimmista nähtävyyksistä. Se on anglikaaninen katedraali, joka valmistui vuonna 1882. Rakennus on arkkitehtonisesti vaikuttava ja siinä näkyy goottilainen tyyli. Katedraalissa järjestetään säännöllisesti jumalanpalveluksia, mutta se on myös avoinna vierailijoille.

John Rylandsin kirjasto

John Rylandsin kirjasto on yksi maailman arvostetuimmista kirjastoista. Se on osa Manchesterin yliopistoa ja sijaitsee Deansgate-kadulla. Kirjasto avattiin vuonna 1900 ja se tunnetaan erityisesti harvinaisten ja arvokkaiden käsikirjoitusten kokoelmistaan. Rakennus itsessään on myös upea nähtävyys, ja siellä järjestetään säännöllisesti näyttelyitä ja tapahtumia.

Manchesterin raatihuone

Manchesterin raatihuone on viehättävä historiallinen rakennus, joka valmistui vuonna 1877. Se sijaitsee Albert Squarella ja toimii edelleenkin Manchesterin kaupungintalona. Raatihuoneessa järjestetään erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia, ja sen sisätilat ovat vaikuttavat. Lisäksi raatihuoneen torni on avoinna yleisölle ja tarjoaa upeat näköalat kaupungin yli.

Chetham’s Library

Chetham’s Library on Manchesterin yliopiston ja Chetham’s School of Music -koulun yhteinen kirjasto. Se on yksi Ison-Britannian vanhimmista kirjastoista, joka perustettiin jo vuonna 1653. Kirjasto sijaitsee kauniissa goottilaisessa rakennuksessa, joka on itsessään näkemisen arvoinen. Chetham’s Libraryssä voi tutustua moniin harvinaisiin kirjoihin ja käsikirjoituksiin.

Manchesterin historiallinen kaupungintalo

Manchesterin historiallinen kaupungintalo, joka tunnetaan myös nimellä Manchester Town Hall, on upea rakennus, joka valmistui vuonna 1877. Se edustaa goottilaista ja renessanssityyliä ja on yksi kaupungin ikonisimmista maamerkeistä. Kaupungintalossa sijaitsee kaupunginvaltuuston toimistoja, mutta se on myös suosittu vierailukohde matkailijoiden keskuudessa. Rakennuksessa järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja konsertteja.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Beethamin torni

Beethamin torni, jota kutsutaan myös nimellä Hilton Manchester Deansgate, on yksi Manchesterin tunnetuimmista näköalapaikoista. Se on 47-kerroksinen hotelli- ja asuinrakennus, jossa sijaitsee myös ravintola ja baari. Rakennuksen ylimmässä kerroksessa sijaitsevasta Cloud 23 -baarista avautuu upea näkymä yli Manchesterin kaupungin.

2. Manchesterin katedraalin torni

Manchesterin katedraali, jota myös kutsutaan nimellä Manchesterin tuomiokirkko, tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden kiivetä sen torniin ja ihailla kaupungin panoraamanäkymiä. Katedraali sijaitsee kaupungin keskustassa ja sen tornista avautuu upea näkymä yli Manchesterin kaupungin ja sen ympäristön.

3. Beetham Westin torni

Beetham Westin torni, joka tunnetaan myös nimellä The Circus, on 47-kerroksinen asuinrakennus Manchesterin keskustassa. Rakennuksen ylimmässä kerroksessa sijaitseva Spinninfields Bar & Grill tarjoaa vierailijoille upeat panoraamanäkymät yli kaupungin.

4. Heaton Park

Heaton Park on suuri puisto ja luonnonalue Manchesterin ulkopuolella. Puiston alueella sijaitsee myös Heaton Parkin torni, jossa voi kiivetä ja ihailla kaunista panoraamanäköalaa yli puiston ja sen ympäristön.

5. Castlefield Urban Heritage Park

Castlefield Urban Heritage Park on historiallinen alue Manchesterin keskustassa, joka tarjoaa vierailijoille upeat panoraamamaisemat kaupungin keskustan yli. Alueella sijaitsee myös Castlefieldin kanavat, jotka tarjoavat täydentävän näkökulman kaupungin maisemiin.

6. John Rylandsin kirjasto

John Rylandsin kirjasto on historiallinen kirjastorakennus, joka sijaitsee Manchesterin keskustassa. Kirjaston ylimmässä kerroksessa sijaitsevasta kahvilasta avautuu upeat panoraamanäkymät yli kaupungin.

7. National Football Museum

National Football Museum tarjoaa vierailijoilleen myös mahdollisuuden ihailla kaunista panoraamanäköalaa yli Manchesterin. Museo sijaitsee kaupungin keskustassa ja sen ylimmässä kerroksessa sijaitsevasta kahvilasta avautuvat upeat näkymät yli kaupungin keskustan.

8. The Printworks

The Printworks on Manchesterin kaupungin keskustassa sijaitseva viihdekeskus, jossa on muun muassa ravintoloita, baareja ja elokuvateatteri. Printworksin katolla sijaitsevasta Bierkeller-baarista avautuu upea panoraamanäkymä yli kaupungin.Kohteen sijainti maa on Yhdistynyt kuningaskunta.

Jätä kommentti