Halvat lennot Nantes

Nähtävyydet ja kohteet

1. Château des ducs de Bretagne

Château des ducs de Bretagne on Nantesin tunnetuin nähtävyys ja tärkeä osa kaupungin historiaa. Se on Bretonin herttuoiden linna, joka on peräisin 1200-luvulta. Nykyään linna toimii museona ja siellä voi tutustua alueen historiaan sekä vierailla erilaisissa näyttelyissä.

2. Les Machines de l’île

Les Machines de l’île on ainutlaatuinen teemapuisto, jossa yhdistyvät taide, tiede ja fantasia. Puistossa on suuria mekaanisia olentoja, kuten jättimäinen elefantti ja muut fantastiset luomukset. Vierailijat voivat kävellä olentojen päällä ja jopa ottaa osaa niiden toimintaan.

3. Cathédrale Saint-Pierre-et-Saint-Paul

Cathédrale Saint-Pierre-et-Saint-Paul on Nantesin tärkein kirkko, joka sijaitsee vanhassakaupungissa. Kirkko rakennettiin 1400-luvulla ja se edustaa gotiikan tyyliä. Kirkon sisällä voi ihailla kauniita lasimaalauksia ja veistoksia.

4. Jardin des Plantes

Jardin des Plantes on kaupungin vanhin puisto, joka perustettiin vuonna 1806. Puisto on suosittu paikka paikallisten asukkaiden keskuudessa viettää aikaa luonnossa. Puistossa on erilaisia kasvihuoneita, kasvitieteellinen puutarha ja myös eläintarha.

5. Île de Versailles

Île de Versailles on pieni saari, joka sijaitsee Erdre-joessa. Saari on kauniisti maisemoitu ja siellä on japanilaistyylinen puutarha, jossa on bonsaipuita ja lampia. Saarella voi myös vierailla pienessä museossa, jossa esitellään Japanin kulttuuria.

6. Machines de l’Ile Carrousel

Machines de l’Ile Carrousel on toinen osa Les Machines de l’île -teemapuistoa. Tässä osassa puistoa on suuri karuselli, joka on koristeltu meriaiheisilla luomuksilla. Karusellin voi käynnistää itse ja se on suosittu paikka niin lapsille kuin aikuisillekin.

7. Musée d’histoire de Nantes

Musée d’histoire de Nantes on Nantesin kaupungin historiallinen museo, jossa voi oppia lisää alueen menneisyydestä. Museosta löytyy kattava kokoelma esineitä, valokuvia ja karttoja, jotka kertovat Nantesin kaupungin tarinan aina antiikin ajoilta nykypäivään.

8. Jules Verne Museum

Jules Verne Museum on museo, joka on omistettu kuuluisalle ranskalaiselle kirjailijalle Jules Vernelle. Museossa voi tutustua Vernen elämään ja teoksiin, ja siellä on myös näyttelyitä, jotka esittelevät hänen keksintöjään ja mielikuvituksellisia maailmojaan.

9. Château de Goulaine

Château de Goulaine on kaunis renessanssityylinen linna, joka sijaitsee Nantesin lähellä. Linna on yli 1000 vuotta vanha ja se on edelleen yksityisessä omistuksessa. Vierailijat voivat tutustua linnaan ja sen puutarhaan sekä maistella alueen viinejä viinitilalla.

10. Memorial to the Abolition of Slavery

Memorial to the Abolition of Slavery on muistomerkki, joka muistuttaa Ranskan orjakaupan lopettamisen merkityksestä. Muistomerkki sijaitsee Nantesin sataman alueella ja se koostuu useista veistoksista ja taideinstallaatioista.

Kulttuuri ja Historia

Kulttuuri

Nantes on tunnettu rikkaasta kulttuuristaan ja tarjoaa monia erilaisia kulttuuritapahtumia ja -nähtävyyksiä.

Historia

Nantesin historia ulottuu takaisin antiikin aikoihin ja kaupunki on ollut tärkeä satamakaupunki jo vuosisatojen ajan. Se on myös ollut osa ranskalaisten kuninkaiden hallinnollista keskusta keskiajalta lähtien ja se on kokenut useita merkittäviä tapahtumia historiansa aikana.

Ruokailu ja Ravintolat

Perinteinen ranskalainen keittiö

Nantesissa on useita ravintoloita, jotka tarjoavat perinteisiä ranskalaisherkkuja, kuten pateeta, ankkaconfitia ja escargotsia. Nämä ravintolat keskittyvät yleensä laadukkaisiin raaka-aineisiin ja tarjoavat autenttisen ranskalaistunnelman.

Breton-ruoka

Brittanyn alueen vaikutus näkyy myös Nantesin ruokakulttuurissa. Monissa ravintoloissa voi nauttia herkullisia breton-ruokia, kuten galetteja ja crêpesjä. Galette on vohvelin kaltainen suolainen räiskäle ja crêpes taas ohut makea lettu, jota tarjoillaan erilaisten täytteiden kanssa.

Fusion-ravintolat

Nantesissa on myös useita ravintoloita, joissa sekoitetaan eri keittiöiden vaikutteita. Fusion-ravintoloissa voi maistella mielenkiintoisia ja omaperäisiä ruokalajeja, joissa yhdistyvät erilaiset maustamistavat ja makumaailmat.

Vegetaarinen ja vegaaninen ruoka

Ruokavaliotrendit ovat saavuttaneet myös Nantesin ravintolat. Kaupungista löytyy useita ravintoloita, jotka tarjoavat herkullisia ja kekseliäitä kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja. Näissä ravintoloissa voi nauttia erilaisia kasvipohjaisia ruokia, jotka varmasti tyydyttävät myös lihansyöjät.

Meriruoat

Nantes sijaitsee lähellä Atlantin valtamerta, joten kaupungin ravintoloissa on tarjolla myös laaja valikoima mereneläviä. Paikalliset ravintolat tarjoavat tuoreita kalaruokia, äyriäisiä ja ostereita, jotka takaavat maistuvan aterian kalastuksen harrastajille.

Markkinat ja katuruoka

Nantesin vilkkailla markkinoilla voi maistella paikallisia herkkuja ja ostaa tuoreita raaka-aineita omiin kokkailuihin. Kaupungin kaduilla voi myös nauttia katuruokakojujen tarjonnasta, jossa on tarjolla esimerkiksi paikallisia erikoisuuksia, kuten muscadet-kampasimpukoita tai ranskalaisia juustoja.

Vapaa-ajan Aktiviteetit:

Kulttuurikohteet:

– Nantesin taidemuseo (Musée d’arts) tarjoaa kokoelman ranskalaisia, italialaisia ja flaamilaisia maalauksia sekä veistoksia.
– Les Machines de l’Île on ainutlaatuinen taide- ja kulttuurikokemus, jossa yhdistyvät julmaanikaupunkitaidetta ja suuria mekaanisia luomuksia.
– Château des ducs de Bretagnen linna tarjoaa näyttelyitä, keskiaikaisen arkkitehtuurin ja historiallisia esineitä.

Vihreät alueet:

– Jardin des Plantes on kaunis kasvitieteellinen puutarha, jossa on erilaisia kasveja ja rauhallisia kävelyreittejä.
– Parc de la Beaujoire on suuri puisto, jossa on tilaa piknikille, pyöräilylle ja erilaisille urheilulajeille.
– Parc de Procé tarjoaa vehreän ympäristön kävelylle ja rentoutumiselle.

Urheilu ja liikunta:

– Nantes Atlantique Stadion on urheilukeskus, jossa voi seurata jalkapallon tai rugbyn otteluita.
– Kävelypolut ja pyöräilyreitit Seinejoella tarjoavat mahdollisuuksia aktiiviseen ulkoiluun ja kauniiden maisemien nauttimiseen.
– Nantesissa on myös monia kuntokeskuksia ja uimahalleja, joissa voi harrastaa erilaisia liikuntamuotoja.

Viihde:

– Machines de l’Île -alueella on myös useita viihdetilat, kuten elokuvateatterit, ravintolat ja baarit.
– Nantesin oopperatalo (Théâtre Graslin) tarjoaa korkealaatuisia ooppera- ja balettiesityksiä.
– Zénith Nantes Métropole on suuri tapahtumapaikka, jossa järjestetään konsertteja, show-esityksiä ja muita viihdetapahtumia.

Suositut hotellit Nantesissa

1. Hôtel La Perouse

– Sijaitsee lähellä Nantesin keskustaa
– Tyylikkäästi sisustetut huoneet, jotka tarjoavat mukavuutta ja viihtyisyyttä
– Ravintola, jossa tarjoillaan laadukasta paikallista ruokaa
– Wellness-tilat, kuten kylpylä, sauna ja uima-allas

2. Radisson Blu Hotel Nantes

– Modernit ja tilavat huoneet, joissa on korkealaatuiset mukavuudet
– Keskeinen sijainti kaupungin keskustassa, lähellä nähtävyyksiä ja ostosalueita
– Ravintola, jossa tarjoillaan herkullista ranskalaista ja kansainvälistä ruokaa
– Baari, jossa voi nauttia juomia ja rentoutua

3. Hotel Sozo

– Ainutlaatuinen teemahotelli, jossa on erilaisia sisustustyylejä jokaisessa huoneessa
– Ystävällinen henkilökunta, joka auttaa mielellään kaikissa tarpeissa
– Lähellä Nantesin historiallista keskustaa ja nähtävyyksiä
– Tyylillinen ravintola, jossa tarjoillaan paikallisia erikoisuuksia

4. Okko Hotels Nantes Château

– Moderni boutique-hotelli, jossa minimalistinen design ja viihtyisät huoneet
– Ilmainen aamiainen ja iltapäiväkahvi
– Hyvä sijainti lähellä Nantesin linnaa ja muita tärkeitä kohteita
– Sauna ja kuntokeskus asiakkaiden käytettävissä

5. Hotel La Pérouse

– Kodikas ja viehättävä hotelli lähellä Nantesin keskustaa
– Mukavat huoneet, joissa on persoonallinen sisustus
– Aamiainen tarjoillaan hotellin viihtyisässä aamiaishuoneessa
– Hyvä julkinen liikenne lähellä, jotta kaupungin nähtävyydet ovat helposti saavutettavissa.

Turvallisuus ja terveys

Poliisi ja rikollisuus

Nantesin poliisivoimat vastaavat kaupungin turvallisuudesta ja ylläpitävät järjestystä. Kaupungissa on useita poliisiasemia ja poliisipartioita, jotka valvovat alueen turvallisuutta ja puuttuvat tarvittaessa rikoksiin. Nantesissa tapahtuu vuosittain erilaisia rikoksia, kuten varkauksia ja omaisuusrikoksia, mutta se on yleisesti ottaen turvallinen kaupunki.

Palo- ja pelastuspalvelut

Nantesissa on hyvin toimiva palo- ja pelastuspalvelu, joka vastaa kaupungin asukkaiden ja kiinteistöjen turvallisuudesta. Kaupungissa on useita paloasemia ja hätänumero 112 toimii ympäri vuorokauden. Palvelu on nopea ja ammattitaitoinen.

Terveyspalvelut

Nantesissa on kattavat terveyspalvelut. Kaupungissa on useita sairaaloita ja terveyskeskuksia, joissa tarjotaan sekä perusterveydenhuoltoa että erikoissairaanhoitoa. Lääkäreitä, hammaslääkäreitä ja muita terveydenhuollon ammattilaisia on saatavilla hyvin ja terveyspalvelujen laatu on korkea.

Hätätilanteet

Kaupungissa toimii hätänumero 112, joka on yleinen hätänumero Euroopassa. Tämä numero yhdistää tilanteesta riippuen poliisin, palo- ja pelastuspalvelun tai ambulanssin. Hätätilanteissa on tärkeää soittaa numeroon 112 ja antaa selkeä kuvaus tilanteesta, jotta apu saapuu mahdollisimman nopeasti.

Turvallisuusneuvonta

Nantesissa järjestetään erilaisia turvallisuusneuvontaan liittyviä tapahtumia ja kampanjoita. Näihin kuuluu muun muassa järjestöjen ja viranomaisten yhteisiä kampanjoita, jotka pyrkivät lisäämään asukkaiden tietoisuutta turvallisuuteen liittyvistä asioista ja antamaan vinkkejä omasta ja omaisuuden suojelusta.

Ravintoloiden ja elintarvikkeiden turvallisuus

Nantesin kaupunki valvoo ravintoloiden ja elintarvikealan yritysten toimintaa ja varmistaa niiden noudattavan terveys- ja turvallisuusmääräyksiä. Ravintoloita ja ruokakauppoja tarkastetaan säännöllisesti, ja niiden on pidettävä huolta ruokahygieniasta ja elintarviketurvallisuudesta.

Rannat ja Vesistöt

1. La Vilaine-joki

La Vilaine-joki on merkittävä vesistö Nantesissa. Se virtaa kaupungin läpi ja tarjoaa mahdollisuuksia veneilyyn, kalastukseen ja kävelyretkiin sen rannoilla.

2. Sèvre Nantaise -joki

Sèvre Nantaise -joki on toinen tärkeä vesistö Nantesissa. Se virtaa kaupungin läpi ja tarjoaa mahdollisuuksia vesiretkille, veneilyyn ja maisemallisille kävelyille sen rannoilla.

3. Île de Versailles -puutarha

Île de Versailles -puutarha sijaitsee La Erdren ja Sèvre Nantaise -jokien risteyksessä. Puutarha on suosittu rentoutumispaikka, jossa on japanilaisia ​​vaikutteita ja josta on kauniit näkymät ympäröiviin vesistöihin.

4. Trentemoult

Trentemoult on viehättävä kalastajakylä Sèvre Nantaise -joen etelärannalla. Se tarjoaa kauniit maisemat ja perinteisen merenrantatunnelman, jossa on värikkäitä taloja ja ravintoloita.

5. Tougasin lavelaa

Tougasin lavelaa on luonnonsuojelualue, joka sijaitsee lähellä Nanteshia Loiren etelärannalla. Alueella on monipuolinen ekosysteemi ja se tarjoaa ihanteelliset puitteet luonnon tarkkailuun ja ulkoiluun.

6. Les Machines de l’île

Les Machines de l’île on ainutlaatuinen taide- ja kulttuuripuisto, jossa on suuria ja vaikuttavia mekaanisia rakenteita. Se sijaitsee Nantesin sataman alueella ja tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden kokea vesillä liikkumisen tunnelmaa eri tavoin.

7. Loire-joen saaristo

Nantes sijaitsee Loire-joen varrella, joten kaupungin ympärillä on useita saaria. Nämä saaret tarjoavat kauniit luontomaisemat ja mahdollisuuden harrastaa ulkoilua tai nauttia piknikistä niiden rannoilla.

8. Bois de la Chézine

Bois de la Chézine on suuri puisto Nantesin luoteisosassa. Se sijaitsee La Chézine -joen varrella ja tarjoaa kauniita luontopolkuja, piknikalueita ja rauhallisen ympäristön rentoutumiseen.

Yöelämä ja viihde Nantesissa

Baarit ja pubit

Nantes tarjoaa monipuolisen valikoiman baareja ja pubeja, joissa voit nauttia juomia ja viettää iltaa ystävien kanssa. Kaupungin keskusta-alueella sijaitseva Bouffay-alue on erityisen suosittu yöelämästä kiinnostuneiden keskuudessa, ja siellä löytyy useita viihtyisiä baareja ja pubeja. Suosittuja paikkoja ovat esimerkiksi Le Nid ja Au Crieur de Vin.

Klubit ja yökerhot

Nantesin klubiskene tarjoaa vaihtoehtoja eri musiikkityylejä ja makuja varten. Elephant Club on yksi kaupungin suosituimmista yökerhoista, ja sieltä löydät monenlaisia ​​musiikkityylejä ja teemoja viikon jokaisena päivänä. Myös Warehouse ja Macadam ovat suosittuja klubipaikkoja Nantesissa.

Konsertit ja live-musiikki

Nantesissa on useita konserttipaikkoja ja musiikkifestivaaleja, joissa voit nauttia livemusiikista eri genreissä. La Cité Nantes Events Center on yksi kaupungin suurimmista konsertti- ja tapahtumatiloista, jossa esiintyvät sekä kotimaiset että kansainväliset artistit eri musiikkityyleistä. Myös Nantesin Royal de Luxe -festivaali, joka järjestetään joka vuosi, tarjoaa mahdollisuuden nauttia ulkoilmakonserteista ja taide-esityksistä.

Teatterit ja esitystaiteet

Nantesissa voit myös nauttia teatteri- ja esitystaiteesta eri muodoissaan. Le Lieu Unique on kulttuurikeskus, jossa on teatteri- ja tanssiesityksiä sekä muita taideprojekteja. Le Grand T on puolestaan ​​suuri teatterikompleksi, jossa esiintyy sekä kotimaisia että kansainvälisiä teatteriryhmiä.

Elokuvateatterit

Elokuvan ystäville Nantes on myös hyvä paikka, sillä kaupungista löytyy monia elokuvateattereita. Kulttuurikeskus Le Cinematographe ja Cinéville ovat suosittuja vaihtoehtoja, joissa voi nähdä sekä kotimaisia ​​että kansainvälisiä elokuvia.

Kulttuuritapahtumat ja festivaalit

Nantes on tunnettu myös monista kulttuuritapahtumista ja festivaaleista, jotka tarjoavat viihdettä eri taiteenmuodoissa. Esimerkiksi Nantes Biennale on kansainvälinen nykytaiteen festivaali, joka järjestetään joka toinen vuosi. Myös Nantes Jazz Festival ja Les Rendez-vous de l’Erdre -festivaali ovat suosittuja musiikkifestivaaleja kaupungissa.

Luontokohteet ja retkeily

1. Les Machines de l’Île

Les Machines de l’Île, eli Saaren koneet, on ainutlaatuinen luova puisto Nantesin kaupungissa. Se sisältää valtavia, mekaanisia eläimiä, kuten elefantin, hämähäkin ja muunlaisia fantastisia otuksia. Vieraat voivat kokea nämä ainutlaatuiset luomukset kävelemällä niiden sisällä tai ratsastamalla niiden selässä. Puisto on avoinna ympäri vuoden ja tarjoaa mielikuvituksellisen retkikokemuksen kaikenikäisille.

2. Parc de Procé

Parc de Procé on historiallinen puisto Nantesin keskustassa. Se on suosittu paikka paikallisten asukkaiden ja matkailijoiden keskuudessa, jotka haluavat nauttia luonnosta ja rauhasta kaupungin vilinän keskellä. Puisto tarjoaa kauniita puutarhoja, lammikoita, metsiä ja kävelyreittejä. Siellä voi myös nauttia piknikistä ja rentoutua vehreässä ympäristössä.

3. Parc de la Beaujoire

Parc de la Beaujoire on suuri puisto, joka sijaitsee Beaujoiren kaupunginosassa. Se on täydellinen paikka ulkoiluun ja virkistykseen. Puiston alueella on järvet, kukkulat, metsät ja nurmikentät, jotka tarjoavat monipuolisia virkistysmahdollisuuksia, kuten kävelyä, pyöräilyä, piknikkejä ja urheilua. Siellä järjestetään myös erilaisia tapahtumia, kuten konsertteja ja markkinoita.

4. Parc de la Gaudinière

Parc de la Gaudinière on kaupungin suosituin puisto, joka sijaitsee Nantesin keskustasta itään. Se on valtava puutarha-alue, jossa on monia kasvi- ja kukkapenkkejä sekä suihkulähteitä. Puistossa voi kävellä tai rentoutua penkillä nauttien kauniista maisemista. Siellä järjestetään myös usein erilaisia tapahtumia, kuten musiikkikonsertteja ja ulkoilmanäyttelyitä.

5. Île de Versailles

Île de Versailles on saari Nantesin keskustassa, joka on tunnettu kauniista japanilaistyylisestä puutarhastaan. Puutarhassa on kivisiltoja, lampia, bonsaipuita ja perinteisiä japanilaisia paviljonkeja. Saarella voi nauttia kävelyistä rauhallisessa ympäristössä ja ihailla kauniita maisemia. Lisäksi saarella on pieni museo, jossa on esillä japanilaista taidetta ja kulttuuria.

Uskonnolliset ja historialliset kohteet Nantesissa

Nantesin katedraali

Nantesin katedraali, joka tunnetaan myös nimellä Pyhän Pietarin katedraali, sijaitsee Nantesin keskustassa. Se on yksi Ranskan suurimmista goottilaisista katedraaleista ja se on valmistunut 1400-luvulla. Katedraali on tunnettu erityisesti upeasta arkkitehtuuristaan ja vaikuttavasta maalaus- ja veistoskokoelmastaan. Katedraali on avoinna vierailijoille, ja siellä voi ihailla esimerkiksi sen korkeaa tornia ja kauniita lasimaalauksia.

Château des ducs de Bretagne

Château des ducs de Bretagne on Nantesin suosituin historiallinen nähtävyys. Se on entinen herttuan linna, jossa nykyään toimii linna- ja historiamuseo. Linna on rakennettu 1200-luvulla ja se on toiminut tärkeänä strategisena paikkana ranskalaisten ja bretagnelaisten hallitsijoiden aikana. Linnassa voi tutustua sen historiallisiin näyttelyihin ja vierailla linnoituksen muureilla sekä sisäpihalla.

Saint-Nicolasin basilika

Saint-Nicolasin basilika on suosittu uskonnollinen ja historiallinen kohde Nantesissa. Basilika on rakennettu 1800-luvulla ja se on omistettu Pyhälle Nikolaus puolustajalle, merimiesten ja matkalaisten suojeluspyhimykselle. Basilikan arkkitehtuuri yhdistää erilaisia tyylejä, kuten romaanista, goottilaista ja bysanttilaista tyyliä. Vierailijat voivat ihailla basilikan koristeellisia maalauksia, alttaritauluja ja lasimaalauksia.

Jardin des Plantes

Jardin des Plantes on kaunis puutarha Nantesin keskustassa. Se on perustettu jo 1700-luvulla ja se on yksi vanhimmista puutarhoista Ranskassa. Puutarhassa on laaja valikoima kasveja ja kukkia, ja se tarjoaa rauhallisen ympäristön kävelyille ja piknikille. Puutarhassa sijaitsee myös kasvitieteellinen museo, jossa voi oppia lisää erilaisista kasvilajeista.

Nantesin linnake

Nantesin linnake, tunnettu myös nimellä Château des ducs de Bretagne, on historiallinen linnoitus kaupungin keskustassa. Se rakennettiin 1200-luvulla ja se toimi linnoituksena ja asuinpaikkana Ranskan ja Bretagnen hallitsijoille. Linnake on avoinna vierailijoille, ja siellä voi tutustua sen linnoitettuihin muureihin, linnoituksen sisäpihaan ja eri näyttelyihin, jotka esittelevät linnan historiaa ja Nantesin kaupungin kehitystä.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Château des Ducs de Bretagne

Château des Ducs de Bretagne on historiallinen linna, joka sijaitsee Nantesin kaupungin keskustassa. Linna tarjoaa upeat panoraamanäkymät kaupungille erityisesti sen keskiaikaisilta muureilta.

2. Tour Bretagne

Tour Bretagne on Nantesin korkein rakennus, joka tarjoaa 360 asteen näköalat kaupunkiin ja sen ympäristöön. Rakennuksessa on myös ravintola ja näköalatasanne, josta voi ihastella kaupungin maisemia.

3. Île de Nantes

Île de Nantes on saari, joka sijaitsee Loiren joessa Nantesin kaupungin keskustassa. Saarella sijaitsee useita näköalapaikkoja, joista voi ihailla kaupungin siluettia ja joen maisemia. Esimerkiksi Machines de l’Île -puistossa on näköalatasanne, josta voi nähdä saaren ympäristöineen.

4. La Tour Lu

La Tour Lu on entinen keksitehtaan torni, joka sijaitsee Nantesin länsiosassa. Tornista avautuu upea näkymä kaupunkiin ja sen ympäristöön. Tornista voi ihailla esimerkiksi Loiren rantaa ja Nantesin kaupungin keskustan siluettia.

5. Le Nid

Le Nid on baari-ravintola, joka sijaitsee Tour Bretagnen näköalatasanteella. Ravintolasta avautuu upea näköala Nantesin kaupungille. Ravintolassa voi nauttia juomia ja samalla ihailla kaupungin maisemaa.

6. Le Jardin des Plantes

Le Jardin des Plantes on kaunis puutarha, joka sijaitsee Nantesin kaupungin keskustassa. Puutarhasta löytyy useita näköalapaikkoja, joista voi ihailla kauniita maisemia ja puutarhan vehreyttä.

7. Nantesin katedraali

Nantesin katedraali, viralliselta nimeltään Cathédrale Saint-Pierre-et-Saint-Paul de Nantes, tarjoaa upeat näkymät kaupungin kattojen ylle. Katedraalin torniin voi kiivetä ja ihailla kaupungin maisemia.

8. Les Machines de l’Île

Les Machines de l’Île on luova puisto, jossa nähtävää ja koettavaa riittää. Puistosta löytyy myös näköalatasanne, josta voi ihailla saaren ympäristöä ja kaupungin siluettia.

9. Nantesin satama-alue

Nantesin satama-alueelta avautuu upeat näköalat Loirenjoelle ja sen ympäristöön. Sataman läheltä löytyy myös erilaisia näköalapaikkoja, joista voi ihailla satama-alueen ja kaupungin maisemia.

10. Pont Anne de Bretagne

Pont Anne de Bretagne on silta, joka yhdistää Nantesin kaupungin keskustan Île de Nantesiin. Sillalta avautuvat upeat näkymät jokilaaksoon ja kaupungin keskustan suuntaan. Sillan läheisyydestä voi ihailla myös saaren maisemia.Kohteen sijainti maa on Ranska.

Jätä kommentti