Halvat lennot Wiltz

Nähtävyydet ja kohteet

Wiltzin linna

Wiltzin linna sijaitsee kauniilla kukkulalla kaupungin keskustassa. Linnan rakennutti kreivi Wilhelm I Wiltz vuonna 1573, ja siitä on sittemmin tullut merkittävä turistinähtävyys. Linnassa voi vierailla opastetuilla kierroksilla, joissa voi tutustua sen historiaan ja ihailla upeita sisätiloja. Linnan ympärillä on myös kaunis puutarha, jossa on mahdollista rentoutua ja nauttia näköalasta yli kaupungin.

Saint Nicolasin kirkko

Saint Nicolasin kirkko on Wiltzin tärkein uskonnollinen rakennus. Se on rakennettu 1800-luvulla ja seurakuntaan kuuluu edelleen suuri osa kaupungin asukkaista. Kirkossa voi ihailla kauniita lasimaalauksia ja freskoja, ja sen arkkitehtuuri edustaa tyypillistä 1800-luvun goottilaista tyyliä. Kirkko sijaitsee aivan keskustassa, joten se on helppo saavuttaa ja vierailla.

Wiltzin kulttuurikeskus

Wiltzin kulttuurikeskus on kaupungin tärkein tapahtumapaikka. Siellä järjestetään erilaisia ​​konsertteja, teatteriesityksiä, tanssiesityksiä ja muita kulttuuritapahtumia ympäri vuoden. Kulttuurikeskus sijaitsee upeassa historiallisessa rakennuksessa, jossa on moderneja tiloja ja teknisiä ominaisuuksia. Se on tärkeä osa Wiltzin kulttuurielämää ja tarjoaa monipuolisia kokemuksia kävijöilleen.

Wiltzin kaupunginmuseo

Wiltzin kaupunginmuseo esittelee kaupungin historiaa, perinteitä ja kulttuuria. Museon kokoelmiin kuuluu esineitä, valokuvia ja dokumentteja eri aikakausilta, joita kävijät voivat tutkia. Museo on jaettu eri teemoihin ja näyttelyihin, jotka tarjoavat jännittävän ja opettavaisen kokemuksen kaikenikäisille. Se on myös suosittu vierailukohde kouluryhmille ja tutkijoille.

Wiltzin puisto

Wiltzin puisto on kaunis viheralue, jossa voi rentoutua, lenkkeillä tai viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa. Puistossa on kauniita kävelyreittejä, penkkejä istuskeluun ja leikkipaikkoja lapsille. se on myös suosittu paikka piknikille ja ulkoiluun. Puistossa järjestetään myös erilaisia tapahtumia, kuten ulkoilma-konsertteja ja markkinoita, eri vuodenaikoina.

Kulttuuri ja Historia

1. Kulttuurikohteet

Wiltzissa sijaitsee useita merkittäviä kulttuurikohteita, kuten Château de Wiltz, joka on upea linna, johon on mahdollista tutustua opastetulla kierroksella. Linnan alueella järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja näyttelyitä. Lisäksi kaupungin keskustassa sijaitsee vanha kaupunki, jossa voi ihastella keskiaikaisia rakennuksia ja historiallista tunnelmaa.

2. Museot

Wiltzissa on useita mielenkiintoisia museoita, kuten Musée de Wiltz, joka keskittyy kaupungin ja sen ympäristön historian esittelyyn. Museossa on esillä arkeologisia löytöjä, karttoja sekä erilaisia esineitä ja valokuvia, jotka kertovat alueen menneisyydestä. Lisäksi kaupungissa on taidegallerioita, jotka esittelevät paikallisten taiteilijoiden töitä.

3. Perinteet ja juhlat

Wiltzissa vietetään erilaisia perinteisiä juhlia ja tapahtumia. Yksi merkittävimmistä on Wiltzin musiikkijuhlat, joka järjestetään vuosittain kesäkuussa. Tällöin kaupunki täyttyy musiikista ja esiintymislavoilta voi kuulla erilaisia konsertteja ja soittotaidetta. Lisäksi kaupungissa järjestetään karnevaaleja, markkinoita ja muita paikallisia perinteitä vaalivia tapahtumia ympäri vuoden.

4. Historialliset tapahtumat

Wiltzilla on rikas historiallinen tausta, ja kaupungissa on tapahtunut useita merkittäviä historiallisia tapahtumia. Toinen maailmansota jätti jälkensä alueelle, ja Wiltz oli osa Ardenneja taistelualueena. Alueella sijaitsee nyt Wiltzin rauhanmuseo, joka kertoo alueen sotahistoriasta. Lisäksi Wiltzin lähellä sijaitsee myös Diekirthin tuhoamisleiri, joka muistuttaa alueen synkästä menneisyydestä.

5. Taide ja kulttuurifestivaalit

Wiltzissa järjestetään useita taide- ja kulttuurifestivaaleja ympäri vuoden. Esimerkiksi Wiltzin kansainvälinen teatterifestivaali on yksi merkittävimmistä tapahtumista, jossa esitetään erilaisia teatteriesityksiä eri puolilta maailmaa. Lisäksi kaupungin eri kulttuurilaitokset järjestävät säännöllisesti musiikki-, tanssi- ja taidetapahtumia, jotka tarjoavat monipuolisen kulttuurikokemuksen kaikille vierailijoille.

Ruokailu ja ravintolat Wiltzissä:

1. Paikalliset erikoisuudet:

– Wiltzissä suosituimpia paikallisia erikoisuuksia ovat perinteiset luxemburgilaiset ruoat, kuten Judd mat Gaardebounen (tuoresuolatusta siankyljestä ja pavuista valmistettu ruokalaji) sekä Bouneschlupp (vihanneskeitto). Näitä erikoisuuksia kannattaa maistaa vieraillessa kaupungissa.

2. Ravintolat:

– Wiltzissä on useita ravintoloita, jotka tarjoavat erilaisia ruokakokemuksia. Monet ravintoloista keskittyvät perinteisiin luxemburgilaisiin ruokiin, mutta tarjolla on myös kansainvälisiä keittiöitä.
– Suositeltavia ravintoloita Wiltzissä ovat esimerkiksi ”Restaurant zur Post” ja ”Restaurant Op der Grenz”, jotka molemmat tarjoavat perinteisiä luxemburgilaisia ruokia, kuten Judd mat Gaardebounen.
– Lisäksi Wiltzissä on useita kahviloita ja leipomoita, joista voi saada kevyempää ateriaa tai nauttia herkullisia leivonnaisia.

3. Take away -ruokapaikat:

– Wiltzissä on myös muutamia take away -ruokapaikkoja, joista voi ostaa nopeasti valmistettuja annoksia mukaan esimerkiksi piknikille tai matkalle. Nämä paikat tarjoavat yleensä erilaisia vaihtoehtoja, kuten pizzapalat, hampurilaiset ja salaatit.

4. Pubit ja baarit:

– Wiltzissä on useita pubeja ja baareja, joissa voi rentoutua ja nauttia juomaa. Monet baareista tarjoavat myös pientä purtavaa ja välipaloja.
– Esimerkiksi ”Bar Rouge” on suosittu paikallinen baari, joka tarjoaa laajan valikoiman juomia ja rentoa ilmapiiriä.
– Wiltzissä on myös muutamia olutpanimoita, joissa voi maistella paikallisia oluita ja saada tietoa niiden valmistusprosessista.

5. Ruokakaupat:

– Wiltzissä on useita ruokakauppoja, joista voi ostaa ruokatarvikkeita ja muita päivittäisiä tarpeita. Näihin kuuluu muun muassa suuri supermarket sekä erikoisliikkeitä, kuten lihakauppa ja leipomo.
– Supermarketissa on laaja valikoima tuotteita eri kategorioista, ja sieltä voi ostaa kaikkea ruokatarvikkeista kodintarvikkeisiin. Erikoisliikkeet taas tarjoavat laadukkaita tuotteita ja erikoisempia herkkuja.

6. Markkinat:

– Wiltzissä järjestetään säännöllisesti erilaisia markkinoita, joissa voi ostaa tuoreita paikallisia tuotteita. Näillä markkinoilla myydään esimerkiksi tuoreita vihanneksia, hedelmiä, leipää, lihatuotteita ja muita herkkuja.

7. Ruokakulttuuri ja perinteet:

– Wiltzissä ruokakulttuuriin kuuluu vahvasti perinteiset luxemburgilaiset ruoat ja tuotteet. Paikalliset asukkaat arvostavat korkealaatuista ruokaa ja tukevat usein lähiruokaa.
– Kaupungissa järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja festivaaleja, joissa voi tutustua paikalliseen ruokakulttuuriin ja nauttia herkullisista ruoista ja juomista.
– Luxemburgilaisessa ruokakulttuurissa on vaikutteita naapurimaista, kuten Ranskasta ja Saksasta, mikä näkyy monissa ruokalajeissa ja mausteissa.

8. Ruokailupaikkojen aukioloajat:

– Ravintolat, baarit ja kahvilat Wiltzissä noudattavat yleensä normaaleja aukioloaikoja, mutta aukioloajat voivat vaihdella laajasti eri paikoissa.
– Monet ravintolat tarjoavat lounasta ja illallista, ja joissakin paikoissa voi syödä myös aamiaista tai brunssia.
– Ruokakaupat ovat yleensä avoinna laajemmin ja niiden aukioloajat vaihtelevat viikonpäivän ja sijainnin mukaan.

Vapaa-ajan Aktiviteetit

1. Luonnossa liikkuminen

Wiltz sijaitsee upean luonnon ympäröimänä ja tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia ulkoiluun ja luonnossa liikkumiseen. Kaupungin ympäristössä on runsaasti metsiä ja järviä, jotka houkuttelevat niin patikoijia, pyöräilijöitä kuin kalastajia. Alueelta löytyy myös merkittyjä vaellusreittejä, joiden avulla voi tutustua alueen kauniiseen luontoon.

2. Historialliset nähtävyydet

Wiltzissa on useita historiallisia nähtävyyksiä, jotka tarjoavat kiinnostavaa tietoa alueen menneisyydestä. Esimerkiksi Wiltzin linna on suosittu vierailukohde, jossa voi tutustua alueen historialliseen arkkitehtuuriin ja nauttia upeista näköaloista ympäristöön. Lisäksi kaupungissa on myös museoita ja näyttelyitä, joissa voi oppia lisää paikallisesta historiasta ja kulttuurista.

3. Kulttuuritapahtumat

Wiltzissa järjestetään läpi vuoden erilaisia kulttuuritapahtumia, kuten musiikkikonsertteja, teatteriesityksiä ja taidenäyttelyitä. Kaupungin keskustassa sijaitsee myös teatteri, jossa järjestetään usein paikallisia ja kansainvälisiä esityksiä. Kulttuuritapahtumat tarjoavat mahdollisuuden tutustua paikalliseen taiteeseen, musiikkiin ja teatteriin.

4. Urheilumahdollisuudet

Wiltzissa on monipuoliset urheilumahdollisuudet, jotka tarjoavat aktiviteetteja niin lapsille kuin aikuisillekin. Kaupungista löytyy muun muassa uimahalli, tenniskenttiä, jalkapallokenttiä ja kuntokeskus. Lisäksi lähiympäristössä voi harrastaa esimerkiksi golfia, ratsastusta ja melontaa.

5. Ruokailu ja yöelämä

Wiltzissa on hyvä valikoima ravintoloita, kahviloita ja baareja, joissa voi nauttia paikallisista herkuista ja virkistävistä juomista. Kaupungin keskustan lisäksi lähiympäristöstä löytyy myös maaseuturavintoloita, joissa voi päästä maistamaan alueen perinteistä ruokaa. Illanviettoa voi jatkaa esimerkiksi paikallisissa baareissa, joissa on usein myös live-musiikkia tai DJ-esityksiä.

Suositut hotellit Wiltzissa

1. Hotel-Restaurant Beim Schlass

Hotel-Restaurant Beim Schlass sijaitsee Wiltzin kaupungin keskustassa. Hotelli tarjoaa mukavat ja tilavat huoneet sekä ilmaisen Wi-Fi-yhteyden. Asiakkaat voivat nauttia alakerran ravintolan tarjoamasta herkullisesta ruuasta. Hotellissa on myös baari, jossa voi rentoutua drinkin ääressä.

2. Hotel du Commerce

Hotel du Commerce sijaitsee lähellä Wiltzin linnaa ja tarjoaa mukavaa majoitusta kaupungin keskustassa. Hotellin huoneet ovat viihtyisiä ja niissä on oma kylpyhuone. Asiakkaat voivat rentoutua hotellin baarissa tai nauttia aamiaisen hotellin ravintolassa.

3. Auberge De La Gaichel

Auberge De La Gaichel sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Wiltzin keskustasta. Hotelli tarjoaa tyylikkäitä huoneita, joissa on modernit mukavuudet, kuten taulu-TV ja ilmainen Wi-Fi-yhteys. Hotellin ravintolassa voi nauttia gourmet-ruokaa ja vieraiden käytettävissä on myös spa-alue ja kuntokeskus.

4. Hotel-Restaurant Pommerloch

Hotel-Restaurant Pommerloch sijaitsee noin 15 minuutin ajomatkan päässä Wiltzista. Hotelli tarjoaa mukavat huoneet, joissa on TV ja oma kylpyhuone. Hotellin ravintolassa voi maistella perinteisiä luxemburgilaisia ruokia, ja vieraille on tarjolla myös ilmainen pysäköintimahdollisuus.

5. Hotel Saint Fiacre

Hotel Saint Fiacre sijaitsee viehättävässä maalaismaisemassa Wiltzin lähellä. Hotelli tarjoaa kodikkaat huoneet, joissa on kauniit näköalat ympäröivään luontoon. Vieraille on tarjolla myös ilmaista Wi-Fi-yhteyttä sekä ravintola, jossa voi nauttia perinteisiä luxemburgilaisia ruokia.

Turvallisuus ja terveys

Rikollisuus

Wiltzissa rikollisuus on yleisesti ottaen melko vähäistä. Kaupungissa tapahtuu harvoin vakavia rikoksia, kuten väkivaltarikoksia tai ryöstöjä. Kuitenkin on aina hyvä olla tietoinen ympäristöstään ja pitää huolta omasta omaisuudestaan.

Liikenne

Wiltzissa on suhteellisen turvallinen liikenne. Kaupungin kadut ja tiet ovat hyvin hoidettuja ja liikennesääntöjen noudattaminen on yleistä. Liikennevalvonta pitää yllä järjestystä ja estää riskikäyttäytymistä. Kuitenkin kuten kaupungeissa yleensä, tieliikenneonnettomuuksien riski on olemassa, joten on tärkeää noudattaa varovaisuutta ja seurata liikennesääntöjä.

Terveydenhuolto

Wiltzissa on hyvät terveydenhuoltopalvelut. Kaupungissa on useita terveyskeskuksia, joissa voi käydä yleislääkärin vastaanotolla ja saada perusterveydenhuollon palveluita. Lisäksi Wiltzissa on myös erikoissairaanhoidon palveluita, kuten sairaaloita ja erikoislääkäreitä eri erikoisaloilta. Kaupungin terveydenhuoltojärjestelmä on hyvin organisoitu ja tarjoaa laadukasta hoitoa asukkaille.

Palo- ja pelastuspalvelut

Wiltzissa on toimiva palo- ja pelastuspalvelujärjestelmä. Kaupungissa on useita paloasemia, joilla on valmius nopeisiin ja tehokkaisiin toimenpiteisiin tulipalojen tai muiden onnettomuuksien sattuessa. Palomiehet ovat koulutettuja ammattilaisia ja varustautuneet tarvittavilla välineillä. Kaupungissa järjestetään myös säännöllisesti pelastusharjoituksia ja tiedotetaan asukkaille turvallisuusohjeista.

Päivystysnumerot

Wiltzissa päivystysnumerot ovat seuraavat:
– Poliisi: 113
– Hätätilanteet: 112
– Palokunta: 112

On tärkeää pitää nämä numerot tiedossa ja soittaa niitä tarvittaessa hätätilanteissa.

Rannat ja Vesistöt:

Wiltzin järvi

Wiltzin kaupungin tärkein vesistö on Wiltzin järvi, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Järvi tarjoaa kauniin ja rauhallisen ympäristön, jossa voi rentoutua ja nauttia vesitoiminnoista. Wiltzin järvi on suosittu veneily- ja kalastuskohde, ja sen ympäristössä on myös useita uimarantoja ja piknik-alueita.

Erpeldingenin lampi

Erpeldingenin lampi on toinen merkittävä vesistö Wiltzin kaupungissa. Se sijaitsee kaupungin pohjoisosassa, lähellä Erpeldingenin kylää. Lampi on suosittu paikka virkistäytymiseen ja luonnosta nauttimiseen. Alueella on useita kävelyreittejä, joista voi ihailla lampimaisemaa ja sen ympärillä olevaa luontoa.

Attert-joen ranta

Wiltzista länteen virtaa Attert-joki, joka tarjoaa mahdollisuuden nauttia rannan ja vesistön yhdistelmästä. Attert-joen ranta-alueet ovat suosittuja paikkoja piknikille, lepäilyyn ja kävelyihin. Joen reunalla on useita viihtyisiä paikkoja istua ja ihailla maisemia sekä mahdollisuuksia harrastaa vesiaktiviteetteja, kuten melontaa ja kalastusta.

Wiltzin uimarannat

Wiltzissa on useita uimarantoja, joista voi nauttia kesäpäivistä ja virkistäytyä uimalla. Uimarannoilla on pukuhuoneet, suihkut ja rantalaiturit. Rannoilla on myös aurinkotuoleja ja -varjoja, joten ne tarjoavat mukavat olosuhteet auringonottoon ja rentoutumiseen.

Yöelämä ja viihde Wiltzissä

Baareja ja klubeja

Wiltzissa on useita baareja ja klubeja, joissa voi viettää iltaa tai juhlia yön pikkutunneille asti. Suosittuja kohteita ovat muun muassa All the Booze -pubi, joka tarjoaa laajan valikoiman juomia ja välipaloja, sekä The Cave Nightclub, jossa voi tanssia sykkivän musiikin tahdissa.

Konserttisalit ja live-musiikki

Wiltzissa on myös useita konserttisaleja ja paikkoja, joissa pääsee nauttimaan live-musiikista. Esimerkiksi Wiltz Music Hall järjestää säännöllisesti erilaisia konsertteja eri musiikkityyleistä kiinnostuneille.

Elokuvateatterit

Elokuvista kiinnostuneille Wiltzissa on myös elokuvateattereita, joissa voi käydä katsomassa uusimpia elokuvia. Wiltz Cinemas on yksi suosituimmista teattereista, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia elokuvia eri genreistä.

Kasino

Wiltzissa on myös kasino, jossa voi kokeilla onneaan erilaisissa rahapeleissä. Kasino tarjoaa mahdollisuuden pelata esimerkiksi rulettia, blackjackiä ja kolikkopelejä.

Kulttuuritapahtumat

Wiltzissa järjestetään säännöllisesti erilaisia kulttuuritapahtumia, kuten teatteriesityksiä, taidenäyttelyitä ja festivaaleja. Näitä tapahtumia voi seurata kaupungin kulttuurikeskuksesta tai eri taidetiloista ympäri kaupunkia.

Urheilutapahtumat

Urheilun ystävät voivat nauttia Wiltzissa myös erilaisista urheilutapahtumista. Kaupungin urheilukeskuksessa järjestetään säännöllisesti erilaisia kilpailuja ja turnauksia eri lajeissa, kuten jalkapallossa, koripallossa ja tenniksessä.

Luontokohteet ja Retkeily

Suurherttua-Jeanin puisto

Suurherttua-Jeanin puisto on kaunis puisto, joka sijaitsee Wiltzin kaupungissa. Puistossa on vehreää nurmikkoa, kävelyreittejä ja kauniita istutuksia. Puiston keskellä on myös suihkulähde. Puisto tarjoaa viihtyisän ympäristön rentoutumiseen ja ulkoiluun.

Wiltzin linna ja sen ympäristö

Wiltzin linna on upea historiallinen linna, joka sijaitsee Wiltzissä. Linnan ympäristössä on kaunis luonto ja viihtyisiä kävelyreittejä. Alueella voi ihailla linnan arkkitehtuuria ja tutustua sen historiaan. Lisäksi linnan läheisyydessä on laaja puistoalue, jossa voi nauttia ulkoilusta ja piknikistä.

Haé Park

Haé Park on suosittu luontokohde Wiltzin kaupungissa. Se tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia retkeilyyn ja luonnon ihailuun. Puistossa on lukuisia kävelyreittejä, jotka vievät vierailijat metsien ja jokien läpi. Alueella voi myös nähdä erilaisia eläimiä, kuten peuroja ja lintuja. Haé Park on ihanteellinen paikka ulkoiluun ja luontokokemusten saamiseen.

Naturpark Öewersauer

Naturpark Öewersauer on laaja luonnonsuojelualue, joka sijaitsee Wiltzin lähellä. Alueella voi ihailla upeita maisemia, joita hallitsevat vehreät metsät ja suuret järvet. Luonnonsuojelualueella on monia merkittyjä kävelyreittejä, joiden avulla voi tutustua alueen luontoon ja eläimistöön. Alueella on myös leirintäalueita ja mahdollisuus kalastukseen.

Taennchel

Taennchel on tunnettu vaelluskohde, joka sijaitsee Wiltzin lähellä. Vuoren huipulta avautuvat upeat näköalat ympäröivään luontoon. Alueella on erilaisia vaellusreittejä, jotka tarjoavat vaihtelevia maisemia ja haastetta. Taennchel on suosittu paikka retkeilyyn ja luontokokemusten saamiseen.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

Kitzingenin kirkko

Kitzingenin kirkko on historiallinen kirkkorakennus, joka sijaitsee Wiltzin kaupungissa. Se on rakennettu goottilaiseen tyyliin ja sillä on merkittävä symbolinen ja uskonnollinen arvo paikalliselle yhteisölle.

Mausoleumi

Wiltzin kaupungissa sijaitsee mausoleumi, joka on historiallinen hautarakennus. Mausoleumi on rakennettu kunnioittamaan ja muistamaan merkittäviä henkilöitä tai perheitä, ja se voi olla uskonnollisesti tai kulttuurisesti merkittävä paikka.

Pyhän Johanneksen kirkko

Pyhän Johanneksen kirkko on uskonnollinen rakennus Wiltzissä. Se on tärkeä symboli ja uskonnollinen keskus paikalliselle kristilliselle yhteisölle. Kirkko voi olla historiallinen ja arkkitehtonisesti merkittävä paikka.

Linna

Wiltzissä sijaitsee linna, joka on historiallinen rakennus. Linna voi toimia turistinähtävyytenä, museona tai muuna kulttuurikohteena, joka tarjoaa tietoa alueen historiasta ja kulttuurista.

Vanha kaupunki

Wiltzin vanha kaupunki on historiallinen alue, joka tarjoaa näkymiä menneeseen aikaan. Siellä voi olla säilynyt vanhoja rakennuksia, kapeita katuja ja muita merkkejä kaupungin historiasta. Vanha kaupunki voi olla myös suosittu matkailukohde.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

Bois de Wiltz

Bois de Wiltz on metsäalue Wiltzin kaupungin lähellä, joka tarjoaa upean panoraamanäkymän ympäröivälle maaseudulle. Siellä on useita kävelypolkuja ja näköalatasanteita, jotka tarjoavat upeat näkymät kaupungin ympäristöön.

Wiltzin linnavuori

Wiltzin linnavuori on korkea kukkula kaupungin keskustassa, jolta avautuu upea panoraamanäköala yli Wiltzin kaupungin ja sen ympäristöön. Kukkulalle voi kiivetä jalkaisin tai köysiradalla, ja siellä on myös näköalatasanne, josta voi ihailla maisemia.

Wiltzin linna

Wiltzin linna sijaitsee kaupungin keskustassa ja tarjoaa upean näköalan yli kaupungin. Linnan tornista avautuvat upeat näkymät ympäröivään maisemaan, ja siellä voi ihailla Wiltzin kaupungin kauneutta ja historiallisia rakennuksia.

Jardin de Wiltz

Jardin de Wiltz on kaunis puisto kaupungin keskustassa, josta avautuu kaunis näköala yli kaupungin. Puistossa on kauniita kävelyreittejä, puutarhoja ja istutuksia, ja sieltä voi ihailla kaupungin maisemaa ja nauttia rauhallisesta ympäristöstä.

Wiltzin kirkko

Wiltzin kirkko on kaupungin keskustassa sijaitseva upea rakennus, joka tarjoaa upeat näkymät yli kaupungin. Kirkon kellotornista voi ihailla kaupungin näkymiä ja nauttia kauniista arkkitehtuurista, ja kirkko itsessään on myös upea nähtävyys.Kohteen sijainti maa on Luxemburg.

Jätä kommentti