Halvat lennot Nottingham

Nähtävyydet ja kohteet

Nottinghamin linna

Nottinghamin linna sijaitsee kaupungin keskustassa sijaitsevan linnan kukkulan päällä. Linnasta on upeat näkymät yli kaupungin. Se on peräisin 1100-luvulta ja se on ollut tärkeä linnoitus monien historiallisten tapahtumien aikana. Nykyään linna toimii museona, jossa voi tutustua alueen historiaan ja linnaan liittyviin tarinoihin.

Wollaton Hall ja Deer Park

Wollaton Hall on upea, Tudor-tyylinen kartano, joka sijaitsee Wollaton Parkissa. Kartano on rakennettu 1500-luvulla ja siinä on nykyään museo, jossa voi tutustua sen historiaan ja taiteeseen. Kartanon ympärillä oleva Deer Park tarjoaa mahdollisuuden nähdä villiä peuroja sekä ihailla kaunista englantilaista puistomaisemaa.

Nottinghamin galleria ja museo

Nottinghamin galleria ja museo sijaitsee kaupungin keskustassa. Museossa voi tutustua alueen paikalliseen historiaan, taiteeseen ja kulttuuriin. Museossa on laaja kokoelma taideteoksia sekä vaihtuvia näyttelyitä. Lisäksi museossa voi oppia lisää Robin Hoodin legendasta, joka on tärkeä osa Nottinghamin historiaa.

Ye Olde Trip to Jerusalem

Ye Olde Trip to Jerusalem on historiallinen pubi, joka sijaitsee Nottinghamin linnan läheisyydessä. Pubin perustamisvuosi ei ole tarkkaan tiedossa, mutta se on yksi Englannin vanhimmista pubeista. Pubissa voi nauttia perinteisistä englantilaisista ruoista ja juomista sekä ihailla sen viehättävää sisustusta, joka muistuttaa menneiden aikojen tunnelmasta.

Nottinghamin kivikirkko

Nottinghamin kivikirkko, virallisesti tunnettu nimellä St. Mary’s Church, on keskiaikainen kirkko. Se sijaitsee kaupungin keskustassa ja on yksi alueen tärkeimmistä historiallisista rakennuksista. Kirkko on tunnettu kauniista goottilaisesta arkkitehtuuristaan ja sen sisätiloissa voi ihailla upeaa lasimaalausta. Kirkon ympärillä on myös kaunis kirkkopuisto, jossa voi viettää aikaa rentoutuen.

Nottinghamin vesilinna

Nottinghamin vesilinna, Castle Wharf, sijaitsee Nottinghamin kanavalla. Se on entinen teollisuusrakennus, joka on nykyään upeasti restauroitu ja toimii monien ravintoloiden ja baarien kotina. Alueella voi nauttia ruoasta ja juomasta kanavalla sijaitsevissa terasseissa ja samalla ihailla kaupungin kauniita vesinäkymiä.

Green’s Mill ja Wetson’s Mill

Green’s Mill on historiallinen tuulimylly, joka sijaitsee Sneintonin kaupunginosassa. Mylly on toiminut 1800-luvulta lähtien ja se on avoinna yleisölle. Museossa voi oppia lisää myllyn toiminnasta ja tutustua historialliseen viljelyyn. Wetson’s Mill puolestaan, joka sijaitsee samalla alueella, on toinen historiallinen mylly, jonka ympärillä on kaunis puistoalue ja pieni joki.

Kulttuuri ja Historia

Historia:

– Nottingham on vanha kaupunki, jolla on pitkä historia.
– Kaupungin historia ulottuu roomalaiseen aikaan ja kaupungin läpi kulkeva Fosse Way, entinen roomalainen tie, osoittaa tätä.
– Nottinghamin linna, joka sijaitsee kaupungin keskustassa, on peräisin 1000-luvulta ja sitä on laajennettu ja kunnostettu vuosien varrella.
– Linnassa on ollut erilaisia käyttötarkoituksia historiansa aikana, kuten kuninkaallinen linna, vankila ja sotilastukikohta.
– Nottingham oli merkittävä kaupunki keskiajalla, ja sillä oli tärkeä rooli Robin Hoodin legendassa.

Kulttuuri:

– Nottinghamissa on lukuisia kulttuurikohteita, kuten teattereita, gallerioita ja museoita.
– Nottingham Contemporary on tunnettu taidegalleria, joka esittelee nykytaidetta kansainvälisiltä taiteilijoilta.
– Artasylum on taidekeskus, joka tarjoaa tiloja taiteilijoille ja järjestää taidenäyttelyitä ja -tapahtumia.
– Nottingham Playhouse on suosittu teatteri, joka esittää erilaisia näytelmiä ja musikaaleja.
– Kaupungissa on myös useita museoita, kuten Nottinghamin linnamuseo, joka esittelee kaupungin historiaa, ja Galleries of Justice Museum, joka kertoo Nottinghamin oikeusjärjestelmästä ja rikoshistoriasta.
– Nottinghamin musiikkikulttuuri on vilkas, ja kaupungissa järjestetään paljon konsertteja ja musiikkitapahtumia eri genreissä.
– Kaupungissa on myös useita festivaaleja, kuten Nottinghamin valokarnevaali ja Splendour Festival, joka on musiikkifestivaali.

Nähtävyydet:

– Nottinghamin linna on yksi kaupungin päänähtävyyksistä, ja se tarjoaa upean näköalan kaupungin yli.
– Tales of Robin Hood on teemapuisto, joka keskittyy Robin Hoodiin ja hänen tarinaansa.
– Nottinghamin galleriakortteli on alue, jossa on monia taidegallerioita, putiikkeja ja ravintoloita.
– Ye Olde Trip to Jerusalem on Englannin vanhin pubi, jonka perustamisvuosi on 1189.
– Nottinghamin neito on kaupungin symboli ja patsas, joka sijaitsee kaupungin keskustassa.
– Wollaton Hall on upea kartano ja puistoalue, jossa voi vierailla ja nauttia ulkoilusta.
– Nottinghamin galleria on kauppakeskus, jossa on laaja valikoima kauppoja ja ravintoloita.

Tapahtumat:

– Kaupungissa järjestetään vuosittain useita tapahtumia, kuten Nottinghamshire Pride, joka on LGBTQ+-yhteisön tapahtuma.
– Robin Hood Festival on vuosittainen tapahtuma, jossa juhlistetaan Robin Hoodin legendaa ja keskiaikaista elämää.
– Nottinghamin yöelämä on monipuolinen ja siellä on useita baareja, klubeja ja ravintoloita, joissa voi viettää iltaa.
– Light Night Nottingham on tapahtuma, jossa kaupunki valaistaan erilaisilla valoteoksilla ja järjestetään taide- ja kulttuuriohjelmaa.
– Riverside Festival on musiikkifestivaali, joka järjestetään Trentjoen rannalla ja tarjoaa erilaisia musiikkiesityksiä ja aktiviteetteja.

Ruokailu ja Ravintolat Nottinghamissa

Kansainväliset ruokailuvaihtoehdot

Nottinghamissa on laaja valikoima kansainvälisiä ruokailuvaihtoehtoja, mukaan lukien ravintoloita, jotka tarjoavat kiinalaista, intialaista, italialaista, meksikolaista ja japanilaista ruokaa. Kaupungissa on myös useita kiinalaisia ​​ja intialaisia ​​noutoruokaravintoloita.

Perinteinen brittiläinen ruokakulttuuri

Nottinghamissa on useita ravintoloita, jotka tarjoavat perinteistä brittiläistä ruokaa, kuten fish and chips, Sunday roast ja pubiruokia. Joissakin ravintoloissa voi myös nauttia afternoon tea -tarjoilusta.

Ruokailu tapa- tai pikaruokapaikoissa

Nottinghamissa on monia pikaruokaketjuja, kuten McDonald’s, Subway ja KFC, joista voi ostaa nopeasti ja edullisesti erilaisia ​​ruokia. Kaupungissa on myös erilaisia ​​paikkoja, jotka tarjoavat erilaisia ​​kansainvälisiä ja brittiläisiä pikaruokavaihtoehtoja.

Kahvilat ja leipomot

Nottinghamissa on useita viihtyisiä kahviloita ja leipomoita, joissa voi nauttia kahvia, teetä, leivonnaisia ​​ja välipaloja. Monissa kahviloissa on myös tarjolla aamiaista ja lounasta.

Erityisruokavaliot ja kasvisruoka

Nottinghamissa on myös useita ravintoloita, jotka tarjoavat erityisruokavalioita noudattavia vaihtoehtoja, kuten gluteeniton ja vegaani ruoka. Kaupungissa on myös useita kasvisruokaa tarjoavia ravintoloita ja kahviloita.

Vapaa-ajan Aktiviteetit

Kulttuuri

Nottinghamissa on monia kulttuurikohteita, kuten Nottinghamin linnan, joka on yksi kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Kaupungissa on myös useita museoita, kuten Nottinghamin museo ja Taidegalleria sekä Lakimiesmuseo. Kulttuurinnälkäiset voivat vierailla myös Nottinghamin teattereissa, kuten Nottingham Royal Concert Hallissa ja Nottingham Playhousessa.

Urheilu

Nottinghamissa on mahdollista harrastaa monia eri urheilulajeja. Kaupungissa on useita urheilukeskuksia ja kuntosaliketjuja, jotka tarjoavat laajan valikoiman liikuntamahdollisuuksia. Lisäksi Nottinghamin alueella on useita jalkapallo- ja rugbykenttiä sekä golfkenttiä. Jäähalli hyödyntää useita erilaisia ​​tapahtumia, kuten jääkiekko-otteluita ja musiikkikonsertteja.

Luonto

Nottinghamin ulkopuolella on runsaasti luonnonkauniita alueita, joissa voi nauttia ulkoilusta ja luonnonkauneudesta. Esimerkiksi Wollaton Park on suosittu kohde kävelyretkille ja piknikille. Rushcliffe Country Park tarjoaa myös upeita kävelypolkuja ja ulkoilumahdollisuuksia. Lisäksi Nottinghamin kanavaverkosto tarjoaa mahdollisuuden veneilyyn ja kävelylle kanavan varsilla.

Ravintolat ja kahvilat

Nottinghamissa on laaja valikoima ravintoloita ja kahviloita eri ruokakulttuureista. Kaupungissa voi nautiskella perinteisestä englantilaisesta ruoasta perheomisteisissa pubeissa tai maistella kansainvälisiä ruokia eri ravintoloissa ja kahviloissa. Kaupungin keskusta-alueilla on myös vilkas yöelämä, josta löytyy erilaisia baareja ja klubeja.

Ostosmahdollisuudet

Nottingham tarjoaa monipuoliset ostosmahdollisuudet. Kaupungissa on useita ostoskeskuksia, kuten Victoria Centre ja Intu Broadmarsh, joissa on runsaasti erilaisia ​​liikkeitä ja kauppoja. Lisäksi Hockley-alueelta löytyy pieniä itsenäisiä putiikkeja ja erikoiskauppoja. Sunnuntaisin kaupungissa on myös markkinoita, joissa voi ostaa tuoreita tuotteita ja paikallisia käsityötuotteita.

Viihde

Nottinghamissa on useita viihdekeskuksia ja elokuvateattereita. Esimerkiksi Cornerhouse tarjoaa monipuolisen valikoiman elokuvia ja ravintoloita. Kaupungissa järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja konsertteja, kuten Nottinghamin kulttuurifestivaali ja musiikkikonsertit Motorpoint Arenalla.

Suositut hotellit Nottinghamissa:

1. De Vere Orchard Hotel

De Vere Orchard Hotel on moderni hotelli, joka sijaitsee Nottinghamin yliopiston kampuksella. Hotellissa on tyylikkäät ja nykyaikaiset huoneet, joissa on kaikki tarvittavat mukavuudet. Hotellin palveluihin kuuluu ravintola, baari, kuntokeskus ja ilmainen Wi-Fi.

2. Jurys Inn Nottingham

Jurys Inn Nottingham on keskeisellä paikalla sijaitseva hotelli lähellä kaupungin suosittuja nähtävyyksiä ja ostosalueita. Hotellin tyylikkäissä huoneissa on mukavat sängyt, työpöytä, ilmainen Wi-Fi ja televisio. Hotellin palveluihin kuuluu ravintola, baari sekä 24h-vastaanotto.

3. Lace Market Hotel

Lace Market Hotel sijaitsee historiallisella Lace Market -alueella, lähellä Nottinghamin linnaketta ja ostosalueita. Hotellin tyylikkäät ja yksilöllisesti sisustetut huoneet tarjoavat modernit mukavuudet, kuten ilmastoinnin, minibaarin ja taulu-tv:n. Hotellin palveluihin kuuluu ravintola, baari ja ilmainen Wi-Fi.

4. St James Hotel

St James Hotel sijaitsee keskeisellä paikalla Nottinghamin kaupungissa. Tämä tyylikäs ja moderni hotelli tarjoaa viihtyisät huoneet, joissa on taulu-tv, työpöytä, ilmainen Wi-Fi ja teen/kahvinkeitin. Hotellin palveluihin kuuluu ravintola, baari, kuntokeskus ja 24h-vastaanotto.

5. Crowne Plaza Nottingham

Crowne Plaza Nottingham on ylellinen hotelli, joka sijaitsee lähellä Nottinghamin linnaa ja ostosalueita. Hotellin tyylikkäissä ja tilavissa huoneissa on modernit mukavuudet, kuten ilmastointi, minibaari, taulu-tv ja ilmainen Wi-Fi. Hotellin palveluihin kuuluu ravintola, baari, kuntokeskus, uima-allas ja sauna.

Turvallisuus

Rikollisuus

Nottinghamissa on rikollisuuden tasot ovat verrattain korkeat, mutta kaupunki pyrkii parantamaan tilannetta erilaisin turvallisuustoimenpitein.

Poliisi

Nottinghamshiren poliisilaitos vastaa kaupungin poliisitoiminnasta ja pyrkii ylläpitämään turvallisuutta sekä torjumaan rikollisuutta.

Sairaala ja pelastuspalvelut

Kaupungissa on useita sairaaloita, kuten Nottingham University Hospitals NHS Trust, jotka tarjoavat laadukasta terveydenhuoltoa. Pelastuspalvelut toimivat tehokkaasti ja turvaavat asukkaiden hyvinvointia.

Liikenne

Nottinghamin liikennejärjestelmä on hyvä ja turvallinen. Kaupunkiin on helppo liikkua eri kulkuvälineillä, kuten junalla, bussilla tai pyörällä. Liikennesääntöjen noudattaminen on tärkeää turvallisuuden kannalta.

Terveys

Sairaalat ja terveyskeskukset

Nottinghamissa on useita sairaaloita ja terveyskeskuksia, jotka tarjoavat laadukasta terveydenhoitoa kaupungin asukkaille. Tärkeimpiä sairaaloita ovat Nottingham University Hospitals NHS Trust, Queen’s Medical Centre ja City Hospital.

Päivystys

Kaupungissa on useita päivystyskeskuksia, jotka palvelevat hätätapauksissa 24/7. Pääsääntöisesti hätätilanteissa kannattaa soittaa hätänumeroon 999 tai 112 saadakseen nopean avun.

Mielenterveyspalvelut

Nottinghamissa on tarjolla mielenterveyspalveluja, kuten neuvontaa ja hoitoa erilaisiin mielenterveyteen liittyviin ongelmiin. Palveluiden tavoitteena on parantaa asukkaiden mielenterveyttä ja tarjota heille tarvittavaa tukea.

Hyvinvointipalvelut

Kaupungissa on laaja valikoima hyvinvointipalveluita, kuten kuntokeskuksia, uimahalleja ja terveyskeskuksia. Nämä palvelut edistävät asukkaiden terveyttä ja hyvinvointia.

Rannat ja Vesistöt:

River Trent:

River Trent on yksi Nottinghamin tunnetuimmista vesistöistä. Se on Englannin kolmanneksi pisin joki, joka kulkee Nottinghamin läpi tarjoten kauniita maisemia ja ulkoilumahdollisuuksia. Joen varrella on myös useita kävelyreittejä ja puistoja, joissa voi rentoutua ja nauttia luonnosta.

Holme Pierrepont Country Park:

Holme Pierrepont Country Park sijaitsee Nottinghamissa ja se tarjoaa erilaisia ulkoilu- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Keskellä parkkia sijaitsee upea vesistö nimeltään ”The Regatta Lake”, joka tarjoaa mahdollisuuden veneilyyn, melontaan ja purjelautailuun.

Attenborough Nature Centre:

Attenborough Nature Centre sijaitsee Attenboroughin luonnonsuojelualueella, noin 8 kilometriä länteen Nottinghamin keskustasta. Alueella on kauniita järviä ja rantoja, jotka houkuttelevat lintuharrastajia ja ulkoilijoita. Nature Centressa on myös vierailijakeskus, jossa voi oppia lisää alueen luonnosta ja eläimistöstä.

Colwick Country Park:

Colwick Country Park sijaitsee noin 4 kilometriä itään Nottinghamin keskustasta. Puistossa on kaunis järvi ja hiekkaranta, joka tarjoaa mahdollisuuden uimiseen ja aurinkoa ottamiseen kesäisin. Alueella on myös kävelyreittejä, joita pitkin voi tutustua puiston luontoon ja maisemiin.

Yöelämä ja Viihde

Baarit ja pubit

Nottinghamissa on laaja valikoima baareja ja pubeja, jotka tarjoavat erilaisia juomia ja rentoa ilmapiiriä. Tunnetuimpia baareja alueella ovat esimerkiksi The Salutation Inn, Ye Olde Trip to Jerusalem ja The Bodega Social Club. Monissa baareissa järjestetään myös teemailtoja, livemusiikkia ja erilaisia tapahtumia.

Klubit ja disko

Nottinghamissa on monia klubeja ja diskoja, jotka tarjoavat viihdettä aina aamuun asti. Ink Club, NG1 Club ja Pryzm ovat suosittuja yökerhoja alueella, jotka tarjoavat erilaisia musiikkityylejä ja teemabileitä. Useat klubit järjestävät myös erityisiä teemailtoja ja esiintyvät tunnetut DJ:t.

Teatteri ja esitykset

Nottinghamin teatteri- ja esitystapahtumat tarjoavat monipuolista viihdettä. Nottingham Playhouse tarjoaa laadukkaita teatteriesityksiä, ja Theatre Royal and Royal Concert Hall järjestää laajan valikoiman musikaaleja, live-esiintyjiä ja stand-up-komiikkaa. Myös Nottinghamin kansallisooppera tarjoaa laadukasta klassista musiikkia ja tanssia.

Keilailu ja biljardi

Jos haluat viettää rentoa iltaa keilaten tai biljardia pelaten, Nottingham tarjoaa useita vaihtoehtoja. Mestauspaikka (The Malt Cross) tarjoaa sekä keilailua että biljardia, ja Nottinghamin keskustan alueella on myös muita biljardisaleja, kuten The Ropewalk ja Southbank City.

Elokuvateatterit

Nottinghamissa on useita elokuvateattereita, joissa voit nauttia uusimmista elokuvista. Tunnetuin teatteri on Broadway Cinema, joka tarjoaa sekä kulttielokuvia että uusimpia elokuvia. Lisäksi Cineworld ja Showcase Cinema De Lux tarjoavat myös monipuolista elokuvatarjontaa.

Konsertit ja livemusiikki

Nottinghamissa on vilkas konsertti- ja livemusiikkiskene, ja alueella järjestetään usein erilaisia musiikkitapahtumia. Motorpoint Arena Nottingham on suuri tapahtumapaikka, joka isännöi tunnettuja kansainvälisiä artisteja ja bändejä. Lisäksi Rock City ja Rescue Rooms ovat suosittuja paikkoja paikallisille ja kansainvälisille live-esiintyjille.

Luontokohteet ja retkeily Nottinghamissa

1. Sherwoodin metsä

Sherwoodin metsä on suosittu luontokohde Nottinghamissa. Se tarjoaa kauniita kävelyreittejä, retkeilymahdollisuuksia ja luonnonkauniita maisemia. Sherwoodin metsä on myös kuuluisa Robin Hood -tarinan ja legendojen inspiroimana.

2. Attenboroughin luonnonsuojelualue

Attenboroughin luonnonsuojelualue sijaitsee lähellä Nottinghamia ja se on yksi suurimmista luonnonsuojelualueista alueella. Alueella on monipuolinen eläimistö ja kasvillisuus, ja se tarjoaa upeita maisemia ja kävelyreittejä. Alueella on myös järvialueita ja lintutorneja, joista voi tarkkailla linnustoa.

3. Wollatonin puisto

Wollatonin puisto on suuri puisto Nottinghamin kaupungin länsipuolella. Se tarjoaa kauniin ympäristön kävelylenkeille ja ulkoilulle. Puistossa on myös Wollaton Hall, joka on upea kartano ja museo.

4. Colwick Park

Colwick Park sijaitsee Itä-Nottinghamissa ja se on suosittu retkeilykohde paikallisille asukkaille. Alueella on järvi, jossa voi kalastaa ja purjehtia, sekä useita kävelyreittejä ja piknik-alueita.

5. Rushcliffe Country Park

Rushcliffe Country Park on laaja puisto- ja luonnonsuojelualue eteläisessä Nottinghamissa. Alueella on useita kävelyreittejä, pyöräilymahdollisuuksia ja piknik-alueita. Lisäksi sieltä löytyy myös lintuhavaintopaikkoja sekä leikkipaikkoja lapsille.

6. Nottinghamin kanava

Nottinghamin kanava on merkittävä luontokohde, joka tarjoaa mahdollisuuden kävelyretkiin ja pyöräilyyn kanavan varrella. Kanavalla voi myös veneillä ja siellä järjestetään jokiveneilytapahtumia. Kanavan varrella on myös ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia näkymistä ja virkistäytyä matkan varrella.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

Nottinghamin linna

Nottinghamin linna sijaitsee Nottinghamshiren kreivikunnassa, Englannissa. Se on yksi maan tunnetuimmista linnoista ja sen historia ulottuu yli tuhannen vuoden taakse. Linnalla on ollut merkittävä rooli Englannin historiassa, ja se on ollut muun muassa kuninkaallisten asuinpaikka, vankila ja puolustuslinnoitus. Nykyään linna toimii museona ja matkailunähtävyytenä, jossa voi tutustua linnoituksen historiaan ja näyttelyihin.

Nottinghamin katedraali

Nottinghamin katedraali, viralliselta nimeltään Pyhän Marian ja Kaikkien Pyhien katedraali, on anglikaaninen katedraali Nottinghamin kaupungissa. Se on Nottinghamin hiippakunnan keskus ja yksi kaupungin tärkeimmistä uskonnollisista rakennuksista. Katedraalin rakentaminen aloitettiin 1100-luvulla, ja se on kokenut useita laajennuksia ja uudistuksia vuosisatojen aikana. Katedraali on arkkitehtonisesti vaikuttava ja siellä voi ihailla muun muassa goottilaista arkkitehtuuria ja lasimaalauksia.

St. Mary’s Church

St. Mary’s Church on historiallinen kirkko Nottinghamin kaupungissa. Se on yksi vanhimmista rakennuksista kaupungissa ja sen juuret ulottuvat 1100-luvulle. Kirkossa on nähtävillä upeita goottilaisia ja normannityylisiä arkkitehtuurisia yksityiskohtia. St. Mary’s Church toimii aktiivisena seurakuntana ja se on myös suosittu kohde historiasta ja arkkitehtuurista kiinnostuneille matkailijoille.

Green’s Windmill

Green’s Windmill, tai Greenin tuulimylly, sijaitsee Nottinghamin kaupungissa. Se on historiallinen mylly, joka oli toiminnassa 1800-luvulla. Myllyllä on merkittävä paikka Nottinghamin historiassa, ja se tunnetaan erityisesti matemaatikko George Greenin perheeseen kuuluneena. Nykyään Green’s Windmill toimii museona, jossa voi tutustua myllyn toimintaan ja Greenin perheen elämään.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Nottinghamin linnakukkula (Castle Rock)

Nottinghamin linnakukkula sijaitsee kaupungin keskustassa. Se tarjoaa upeat panoraamanäkymät yli kaupungin sekä Nottinghamin linnalle, joka on yksi kaupungin tunnetuimmista maamerkeistä. Linnakukkulalta avautuu myös näkymä yli lähellä sijaitsevaan Nottinghamin Majavakorteerille.

2. Nottinghamin neuvostoalueen näköalatasanne (Council House Rooftop)

Nottinghamin neuvostoalueen näköalatasanne sijaitsee Nottinghamin neuvostoalueen rakennuksen katolla. Se tarjoaa upeat panoraamanäkymät yli kaupungin keskustan ja sen ympäristön. Näköalatasanteella voi ihailla kaupungin tunnettuja maamerkkejä, kuten Nottinghamin linnaa, Wollaton Hallia ja Trent-joen maisemia.

3. Wollaton Hallin katseentasaaja (Wollaton Hall’s Camellias Mound)

Wollaton Hallin katseentasaaja sijaitsee Wollaton Hallin puistossa kaupungin luoteisosassa. Mäeltä avautuu upea näköala yli Wollaton Hallin ja sen ympäröivän puiston. Täältä voi ihailla myös laajoja vehreitä nurmikenttiä sekä läheistä Nottinghamin kaupungin keskustaa.

4. Nottinghamin Trent-sillat (Bridges over the River Trent)

Nottinghamin Trent-sillat käsittävät joukon siltoja, jotka ylittävät Trent-joen Nottinghamin keskustan alueella. Näillä silloilla voi pysähtyä ihailemaan kauniita näkymiä joen yli. Siltojen edustalta voi myös tarkkailla joen vilkasta vene- ja kanoottiliikennettä sekä nauttia kauniista maisemista ympäri vuoden.

5. Nottinghamin kanavaristeys (Canal Junction)

Nottinghamin kanavaristeys sijaitsee kaupungin keskustassa, jossa Nottingham Canal ja Beeston Canal kohtaavat. Tämä alue tarjoaa mielenkiintoisen näkymän kaupungin kanaville sekä niiden rannoilla sijaitseville historiallisille rakennuksille. Kanavaristeyksestä voi myös seurata kanavalla liikkuvia veneitä ja nauttia rauhallisesta tunnelmasta.

6. Nottinghamin järvet (Lakes of Nottingham)

Nottinghamissa on useita järviä, kuten Victoria Embankmentin järvi, Wollaton Parkin järvi ja Holme Pierrepontin järvi. Näiden järvien ympäristöt tarjoavat kauniita näköaloja ja mahdollisuuksia rentoutumiseen. Järvien rannoilla voi ihailla luontoa sekä osallistua erilaisiin vesitoimintoihin, kuten soutamiseen ja melontaan.

7. Nottinghamin korkein rakennus (Nottingham’s Tallest Building)

Nottinghamin korkein rakennus on Hilton-hotelli, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Rakennuksen ylimmästä kerroksesta avautuu upeat panoraamanäkymät yli kaupungin ja sen ympäröivien alueiden. Täältä voi ihailla kauniita maisemia sekä kaupungin tunnettuja maamerkkejä, kuten Nottinghamin linnakukkulaa.Kohteen sijainti maa on Iso-Britannia.

Jätä kommentti