Halvat lennot Opava

Nähtävyydet ja kohteet

1. Slezská Harta

Slezská Harta on keinotekoinen järvi, joka sijaitsee Opavasta noin 10 kilometrin päässä. Se tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia ulkoiluun ja virkistykseen, kuten veneilyyn, kalastukseen, uintiin ja patikointiin.

2. Opavan linna

Opavan linna on yksi kaupungin tunnetuimmista nähtävyyksistä. Se on peräisin 13. vuosisadalta ja tarjoaa mahdollisuuden tutustua alueen historiaan ja kulttuuriin. Linnasta löytyy myös taidemuseo, jossa on esillä useita taideteoksia eri aikakausilta.

3. Jánský vrch

Jánský vrch on luonnonsuojelualue, joka sijaitsee Opavan keskustan läheisyydessä. Alueella voi nauttia kauniista maisemista, patikoida luonnossa ja ihailla alueen rikasta kasvi- ja eläinlajistoa. Siellä sijaitsee myös Jánský vrchin observatorio, josta voi ihailla tähtitaivasta.

4. Opavan raatihuone

Opavan raatihuone on historiallinen rakennus, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Se on peräisin 14. vuosisadalta ja on arkkitehtonisesti mielenkiintoinen nähtävyys. Raatihuoneessa sijaitsee myös Opavan kaupungin museo, jossa on esillä kaupungin historiaan liittyviä näyttelyitä.

5. Cervený kostelec

Cervený kostelec on kaunis kylä, joka sijaitsee Opavan lähistöllä. Se tunnetaan erityisesti barokkityylisestä kirkostaan, joka on rakennettu 1700-luvulla. Kylässä voi tutustua perinteiseen maalaiselämään, nauttia luonnonkauniista ympäristöstä ja vierailla paikallisissa käsityöpajoissa.

Kulttuuri ja Historia

Opavan linnan rauniot

Opavan linnan rauniot sijaitsevat kaupungin keskustassa. Linna rakennettiin 1100-luvulla ja se oli aikoinaan tärkeä linnoitus johon kuului myös useita tornit, muurit ja esilinnat. Nykyään jäljellä olevat rauniot tarjoavat kävijöille mahdollisuuden tutustua keskiaikaiseen arkkitehtuuriin ja saada käsityksen alueen historiasta.

Ostravan puisto

Ostravan puisto on kaunis viheralue, joka sijaitsee Opavan keskustan tuntumassa. Puistossa voi rentoutua kävelyllä tai piknikillä ja nauttia vehreästä ympäristöstä. Alueelta löytyy myös monumentteja ja veistoksia, jotka kertovat alueen historiasta.

Scholziuksen museo

Scholziuksen museo on taidemuseo, joka sijaitsee Opavan keskustassa. Museo on nimetty tsekkiläisen taidemaalari Julius Scholziuksen mukaan, joka oli kuuluisa omalaatuisista ja surrealistisista maalauksistaan. Museossa voi tutustua Scholziuksen teoksiin sekä muihin tsekkiläisen taiteen merkittäviin teoksiin.

Opavan kaupunginmuseo

Opavan kaupunginmuseo sijaitsee kaupungin keskustassa ja se tarjoaa kattavan näyttelyn alueen historiasta. Museon kokoelmiin kuuluu esineitä ja dokumentteja alkaen esihistoriasta nykypäivään asti. Museossa voi tutustua muun muassa kaupungin kehitykseen, kulttuuriin ja arkeologiaan.

Opavan raatihuone

Opavan raatihuone on historiallinen rakennus, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Rakennus on peräisin 1500-luvulta ja se on arkkitehtonisesti merkittävä esimerkki renessanssityylistä. Tänä päivänä raatihuone toimii kaupungin hallinto- ja kokoushuoneistona, mutta se on avoin myös yleisöllä.

Sankt Annan kirkko

Sankt Annan kirkko on Opavan keskustassa sijaitseva historiallinen kirkko. Se on peräisin 13. vuosisadalta ja se on arkkitehtonisesti merkittävä goottilainen rakennus. Kirkossa voi nähdä monia uskonnollisia taideteoksia ja kunnostettu ulkokuori kätkee sisäänsä upeita freskoja ja koristeita.

Albrechtice nad Vltavou -suojelukirkko

Albrechtice nad Vltavou -suojelukirkko on yksi Opavan merkittävimmistä historiallisista rakennuksista. Se on rakennettu 1300-luvulla goottilaiseen tyyliin ja siellä voi nähdä uskomattomia freskoja ja alttaritauluja. Kirkko on myös kuuluisa akustiikastaan ja sitä käytetään usein klassisen musiikin konsertteihin ja tapahtumiin.

Ruokailu ja Ravintolat

Ruokakaupat

Opavassa on useita ruokakauppoja, joista voi ostaa päivittäistavaroita ja ruokaa. Suosittuja ruokakauppoja kaupungissa ovat esimerkiksi Albert, Tesco, Kaufland ja Lidl.

Ravintolat

Opavassa on monipuolinen valikoima ravintoloita, joista voi löytää erilaisia keittiöitä ja ruokakulttuureja. Näihin kuuluvat muun muassa:
– Tšekkiläiset ravintolat, jotka tarjoavat perinteisiä tšekkiläisiä ruokia, kuten gulassia, perinteisiä paistettuja juustoja ja liharuokia.
– Italialaiset ravintolat, jotka tarjoavat pastaa, pizzaa ja muita italialaisia ​​herkkuja.
– Aasialaiset ravintolat, jotka tarjoavat sushia, kiinalaista ruokaa ja muita aasialaisia ​​ruokia.
– Pikaruokaravintolat, kuten McDonald’s ja Burger King, tarjoavat nopeaa ruokaa ja pikaruokatuotteita.
– Kansainväliset ravintolat, jotka tarjoavat ruokia eri puolilta maailmaa, kuten meksikolaista, intialaista ja amerikkalaista ruokaa.

Kahvilat ja leipomot

Opavassa on myös useita kahviloita ja leipomoita, joissa voi nauttia kahvia, teetä, leivonnaisia ​​ja muita herkkuja. Monissa kahviloissa on myös tarjolla lounasta, välipaloja ja kevyitä aterioita.

Pubit ja baarit

Kaupungissa on myös useita pubeja ja baareja, joissa voi nauttia olutta, viiniä ja muita juomia. Joissakin pubeissa voi tilata myös ruokaa, kuten burgereita, pizzoja ja pikkupurtavaa.

Ruokailu ulkona

Opavassa on useita paikkoja, kuten puistoja ja terasseja, joissa voi nauttia ruokaa ja juomaa ulkona. Monet ravintolat tarjoavat myös take away -vaihtoehdon, jossa ruokaa voi tilata mukaan ja nauttia missä tahansa haluaa.

Vapaa-ajan aktiviteetit

Kulttuuri ja taide

Opavassa on useita museoita, kuten Opavan museo, joka esittelee alueen historiaa ja kulttuuria. Kaupungissa on myös useita gallerioita, joissa voi tutustua erilaisiin taiteen muotoihin.

Urheilu ja liikunta

Opavassa on monipuoliset mahdollisuudet harrastaa urheilua ja liikuntaa. Kaupungissa on useita urheilukeskuksia, joissa voi pelata esimerkiksi jalkapalloa, tennistä tai squashia. Lisäksi kaupungissa on hyvät mahdollisuudet pyöräilyyn ja patikointiin.

Luontokohteet

Opava sijaitsee kauniin luonnon ympäröimänä, joten kaupungissa on paljon luontokohteita, joissa voi nauttia ulkoilmasta. Lähellä kaupunkia on esimerkiksi Opavan luonnonpuisto, jossa on upeaa metsämaisemaa ja retkeilyreittejä.

Viihde ja aktiviteetit lasten kanssa

Opava tarjoaa myös paljon hauskaa tekemistä lasten kanssa. Kaupungissa on leikkipuistoja, joihin lapset voivat tulla leikkimään ja viettämään aikaa ystäviensä kanssa. Lisäksi kaupungissa järjestetään erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja lapsille, kuten teatteriesityksiä ja työpajoja.

Ruokailu ja ravintolat

Opava on tunnettu myös monipuolisesta ruokakulttuuristaan. Kaupungissa on lukuisia ravintoloita, joissa voi maistella paikallista ruokaa tai kansainvälisiä herkkuja. Lisäksi kaupungissa järjestetään vuosittain ruokatapahtumia, joissa voi tutustua erilaisiin makuihin ja ruokakulttuureihin.

Suositut hotellit Opavassa

Hotel Koruna

Hotel Koruna sijaitsee Opavan keskustassa, ja se tarjoaa viihtyisiä huoneita sekä hyvän sijainnin monien nähtävyyksien ja ravintoloiden läheisyydessä. Hotellissa on myös ravintola ja baari, joissa voi nauttia ruokaa ja juomaa. Asiakkaat ovat erityisesti kiittäneet hotellin ystävällistä henkilökuntaa ja siisteyttä.

Hotel Iberia

Hotel Iberia sijaitsee rauhallisella alueella Opavan kaupungin ulkopuolella. Hotellissa on modernit huoneet sekä ravintola, jossa tarjoillaan kansainvälisiä ruokia. Hotellin vieressä on myös golfkenttä, joten matkailijat voivat rentoutua ja nauttia ulkoilmasta. Asiakkaat ovat kehuneet hotellin rauhallista sijaintia ja mukavia huoneita.

Hotel Opava

Hotel Opava sijaitsee keskeisellä paikalla Opavan kaupungissa. Hotellissa on viihtyisiä ja tilavia huoneita sekä ravintola, jossa tarjoillaan perinteisiä tšekkiläisiä ruokia. Asiakkaat ovat erityisesti kiitelleet hotellin siisteyttä ja hyvää sijaintia lähellä kaupungin nähtävyyksiä.

Hotel Kramer

Hotel Kramer sijaitsee Opavan historiallisessa keskustassa, lähellä nähtävyyksiä kuten Opavan linnaa. Hotellissa on tyylikkäitä huoneita sekä ravintola, jossa tarjoillaan paikallisia herkkuja. Hotel Kramerissa on myös tilat kokouksille ja juhlatilaisuuksille. Asiakkaat ovat antaneet hotellille erityisesti kiitosta sen viehättävästä sijainnista ja ystävällisestä henkilökunnasta.

Hotel Enrico

Hotel Enrico sijaitsee hiljaisella alueella Opavan keskustan ulkopuolella. Hotellissa on moderneja huoneita ja ravintola, jossa tarjoillaan maukkaita aterioita. Lisäksi hotellin vierestä löytyy ulkoilureittejä ja viheralueita, joten matkailijat voivat nauttia luonnosta ja ulkoilusta. Asiakkaat ovat erityisesti kehuneet hotellin rauhallista sijaintia ja hyvää ruokaa.

Turvallisuus

Rikollisuus

Opava on yleisesti ottaen turvallinen kaupunki, jossa rikollisuuden taso on melko alhainen. Kuitenkin riskitön se ei ole, ja matkailijoiden tulee noudattaa yleisiä varovaisuustoimenpiteitä ja välttää liikkumista pimeillä ja huonosti valaistuilla alueilla erityisesti yöaikaan. Tavaroita ei tule jättää vartioimatta julkisille paikoille, ja varovaisuutta tulee noudattaa erityisesti matkailukeskittymissä, jossa taskuvarkaudet voivat olla yleistä.

Pelastuspalvelut

Opavan pelastuspalvelut toimivat kattavasti ja tehokkaasti. Kaupungissa on useita paloasemia, jotka pystyvät vastaamaan nopeasti mahdollisiin hätätilanteisiin ja tarjoamaan tarvittavaa apua. Myös ensiapupalvelut ovat hyvällä tasolla kaupungissa, ja lähimmät sairaalat tarjoavat laadukasta hoitoa.

Terveys

Sairaalat

Opavassa on useita sairaaloita ja terveyskeskuksia, jotka tarjoavat laadukasta terveydenhuoltoa. Kaupungin pääsairaalassa on erikoistuneita osastoja eri lääketieteellisiin erikoisaloihin, ja siellä pystytään hoitamaan sekä kiireellisiä että suunniteltuja tapauksia.

Apteekit

Opavasta löytyy useita apteekkeja, joissa on saatavilla lääkkeitä ja muita terveyteen liittyviä tuotteita. Apteekit tarjoavat neuvontaa ja opastusta lääkkeiden käytössä, ja ne ovat avoinna yleensä säännöllisin aukioloajoin.

Hyvinvointipalvelut

Opavassa on myös monia hyvinvointipalveluja tarjoavia yrityksiä, kuten hierojia, fysioterapeutteja ja kuntosaliketjuja. Nämä palvelut mahdollistavat kaupunkilaisille ja matkailijoille mahdollisuuden huolehtia omasta hyvinvoinnistaan ja terveydestään.

Rannat ja Vesistöt

1. Opava-joki

Opava-joki on noin 88 kilometriä pitkä joki, joka virtaa Opavan kaupungin läpi. Se on tärkeä vesistöalue alueen ekosysteemille ja tarjoaa mahdollisuuksia virkistykseen ja ulkoiluun sen varrella sijaitsevilla kävelyreiteillä ja virkistysalueilla.

2. Stříbrný rybník

Stříbrný rybník, tunnetaan myös nimellä Hopeinen lampi, on suosittu retkikohde Opavassa. Se on keinotekoinen lampi, joka tarjoaa mahdollisuuksia kalastukseen, veneilyyn ja piknikille sen rannalla olevilla viheralueilla.

3. Baťův kanál

Baťův kanál on keinotekoinen vesireitti, joka yhdistää Opavan ja Ostravan kaupungit. Kanava tarjoaa mahdollisuuden veneilyyn, pyöräilyyn ja kävelyretkiin sen rannoilla sijaitsevilla poluilla ja reiteillä.

4. Jezera u Hradiska

Jezera u Hradiska on pieni järvialue, joka sijaitsee lähellä Opavan kaupunkia. Alueella on kävelyreittejä, joilta voi ihailla järvimaisemia, ja se tarjoaa myös mahdollisuuksia kalastukseen ja piknikille rantojen tuntumassa.

5. Velké Dářko

Velké Dářko on suuri säiliö, joka sijaitsee noin 25 kilometrin päässä Opavan kaupungista. Se on suosittu retkikohde, jossa on mahdollisuus veneilyyn, kalastukseen ja uintiin sen hiekkarannalla.

6. Hlučínské jezero

Hlučínské jezero on keinotekoinen järvi, joka sijaitsee lähellä Opavan kaupunkia. Se on suosittu vesistöalue, joka tarjoaa mahdollisuuksia veneilyyn, kalastukseen ja retkeilyyn sen ympäröivillä alueilla ja poluilla.

7. Slezská Harta

Slezská Harta on suuri tekojärvi, joka sijaitsee Opavan lähellä. Järvi tarjoaa mahdollisuuksia veneilyyn, kalastukseen ja uintiin sen rannoilla. Alueella on myös kävelyreittejä ja luontopolkuja, joilla voi ihailla maisemia ja tutustua alueen ekosysteemiin.

Yöelämä ja Viihde

Baarit ja klubit

Opavasta löytyy useita baareja ja klubeja, joissa voi nauttia juomia ja viettää iltaa ystävien kanssa. Suosituimpia paikkoja ovat esimerkiksi Club Exit, joka tarjoaa musiikkia monista eri genreistä, ja Irish Pub, jossa voi rentoutua oluen äärellä. Opavassa on myös useita baareja, jotka tarjoavat erilaisia juomia ja musiikkityylejä, joten jokaiselle löytyy varmasti jotain sopivaa.

Ravintolat

Opavassa on laaja valikoima erilaisia ravintoloita, jotka tarjoavat paikallista ja kansainvälistä ruokaa. Kaupungista löytyy esimerkiksi italialaisia, kiinalaisia ja meksikolaisia ravintoloita sekä perinteistä tšekkiläistä ruokaa tarjoavia paikkoja. Ravintoloiden valikoima kattaa erilaisia ruokatyylejä ja hintaluokkia, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva vaihtoehto.

Elokuvateatterit

Opavassa on myös elokuvateatteri, jossa voi käydä katsomassa uusimpia elokuvia. Elokuvateatterissa on useita saleja, joissa esitetään eri genrejen elokuvia. Lisäksi elokuvateatterissa voi myös ostaa virvokkeita ja herkkuja elokuvaesityksen aikana.

Teatteri ja esitykset

Opavassa on teatteri, jossa järjestetään erilaisia esityksiä. Teatteri tarjoaa niin näytelmiä, musikaaleja kuin muitakin esityksiä. Ohjelmassa voi olla esimerkiksi klassisia näytelmiä, konsertteja, tanssiesityksiä ja stand-up-esityksiä. Teatteri tarjoaa kulttuurista viihdettä kaikille kiinnostuneille.

Konsertit ja tapahtumat

Opavassa järjestetään säännöllisesti erilaisia konsertteja ja tapahtumia. Paikalliset artistit ja ulkomaiset esiintyjät tuovat musiikin ja viihteen kaupunkiin. Konsertteja voi järjestää esimerkiksi musiikkiklubit tai suuremmat tapahtumapaikat. Lisäksi kaupungissa järjestetään erilaisia festivaaleja ja tapahtumia, jotka tarjoavat monipuolista viihdettä eri kohderyhmille.

Luontokohteet ja retkeily Opavassa

1. Opavan kansallispuisto

Opavan kansallispuisto on yksi suosituimmista luontokohteista Opavassa. Se sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa ja tarjoaa monipuolisia luontopolkuja ja näköalapaikkoja. Kansallispuiston alueella voi ihailla upeaa luontoa, kuten metsiä, jokia ja vesiputouksia.

2. Silesianvihreäluonto

Silesianvihreäluonto on ainutlaatuinen luontokohde Opavassa. Se on suuri suojelualue, joka tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua alueen luontoon ja eläimistöön. Alueella on useita vaellusreittejä, joita voi kävellä tai pyöräillä.

3. Poodří-luontokeidas

Poodří-luontokeidas sijaitsee Opavan alueella ja tarjoaa monipuolisia retkeilymahdollisuuksia. Alueen rehevät niityt, metsät ja jokimaisemat houkuttelevat luontoihmisiä ja retkeilijöitä. Alueella voi myös nähdä monia harvinaisia kasvi- ja eläinlajeja.

4. Kulttuurimaisemat Alongstautin varrella

Alongstautin varrella sijaitsevat kulttuurimaisemat tarjoavat ainutlaatuisen retkeilyelämyksen Opavassa. Alueen maisemat ovat mielenkiintoisia ja monimuotoisia, ja retkeilijät voivat tutustua alueen historiaan ja kulttuuriin. Paikalla on myös useita historiallisia nähtävyyksiä.

5. Katerinska kaskáda

Katerinska kaskáda on kaunis vesiputous Opavassa. Se sijaitsee lähellä kansallispuistoa ja tarjoaa upeita maisemia ja virkistysmahdollisuuksia. Vesiputouksen läheisyydessä on myös piknik-alueita ja retkeilijöiden palveluita.

6. Hradecin luolat

Hradecin luolat ovat mielenkiintoinen luontokohde Opavassa. Ne ovat yksi Tšekin suosituimmista luolastoista ja tarjoavat vaikuttavan maanalaisen näkymän. Luolien tutkiminen ja retkeily niiden ympäristössä tarjoavat ainutlaatuisia elämyksiä luonnon ja seikkailun ystäville.

7. Zlaté Horyn kaivos

Zlaté Horyn kaivos on historiallisesti merkittävä luontokohde Opavassa. Se tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua alueen kaivostoimintaan ja historiaan. Kaivoksen ympärillä on myös kauniita maisemia ja retkeilyreittejä, joita voi tutkia.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

Pyhän Markuksen kirkko

Pyhän Markuksen kirkko sijaitsee Opavan vanhassakaupungissa. Se on yksi kaupungin vanhimmista rakennuksista, ja sen historia ulottuu 1200-luvulle. Kirkko on saanut nimensä evankelista Markusen mukaan. Se on goottilaistyylinen rakennus, jossa on koristeltu julkisivu ja huomiota herättävä torni. Kirkon sisäpuolella on maalauksia ja alttaritauluja, jotka kuvaavat kristillisiä aiheita.

Opavan linna

Opavan linna on merkittävä historiallinen nähtävyys kaupungissa. Se rakennettiin alun perin 1200-luvulla, ja sitä on laajennettu ja kunnostettu vuosien varrella. Linnan arkkitehtuuri edustaa erilaisia tyylejä, kuten romaanista, renessanssia ja barokkia. Linnan alueella vieraajat voivat tutustua eri huoneisiin ja saleihin, joissa on esillä historiallisia esineitä ja taidekokoelmia. Linnan tornista avautuu upea näkymä ympäröivään maisemaan.

Svobodan aukio

Svobodan aukio on Opavan keskeinen paikka, jossa on useita historiallisia rakennuksia. Aukion keskellä on mahtipontinen Marian patsas. Aukiolla sijaitsee myös Pyhän Vituksen katedraali, joka on barokkityylinen rakennus vuodelta 1661. Katedraalin sisällä on upeita freskoja ja koristeellisia alttaritauluja. Lisäksi aukiolla on muita arkkitehtonisesti mielenkiintoisia rakennuksia, kuten historiallisia taloja ja kauppahalleja, jotka kertovat kaupungin rikkaasta historiasta.

Silesian Aadamin kirkko

Silesian Aadamin kirkko on yksi Opavan merkittävistä uskonnollisista kohteista. Se on katolinen kirkko, joka on omistettu Kristuksen palvonnalle. Kirkko on rakennettu 1300-luvulla goottilaisessa tyylissä. Sisätiloissa on koristeellista maalausta ja alttaritauluja, jotka kuvaavat uskonnollisia teemoja. Kirkon yhteydessä on myös luostari, joka tarjoaa majoitusta ja hengellistä toimintaa.

Opavan synagoga

Opavan synagoga on historiallinen juutalaisten kulttuurin symboli kaupungissa. Se rakennettiin vuonna 1896 ja edustaa uusklassista tyyliä. Synagogassa on koristeellinen sisustus ja elegantti julkisivu. Rakennus toimii nykyään historiallisena näyttelytilana, jossa on esillä juutalaiseen kulttuuriin ja uskontoon liittyviä näyttelyitä. Synagogan vieressä sijaitsee juutalainen hautausmaa, joka on myös merkittävä kulttuuriperintökohde.

Opavan kaupungin panoraama- ja näköalapaikat

1. Slezský Castle Hill

Slezský Castle Hill on Opavan kaupungin korkein kohta, josta avautuu upea panoraamanäkymä yli kaupungin ja sen ympäröivien maisemien. Tältä näköalapaikalta voi ihailla kaupungin historiallista keskustaa sekä etäisyydessä näkyviä vuoria ja laaksoja. Näköalapaikan yhteydessä on myös ravintola, jossa voi nauttia virvokkeita samalla maisemia ihaillen.

2. Opava-torni

Opava-torni sijaitsee vanhassakaupungissa ja tarjoaa upeat näkymät ympäröivään ympäristöön. Tornin ylimmistä kerroksista avautuu panoraamanäkymä kaupungin kattojen yli. Voit ihailla Opavan historiallista arkkitehtuuria ja nauttia kauniista maisemista.

3. Grand Hotelin kattoterassi

Grand Hotelin kattoterassi tarjoaa upeat näkymät Opavalle ja sen ympäristölle. Täältä voit ihailla kaupungin keskustan vilkasta elämää sekä maisemia yli kattojen. Kattoterassilla on myös ravintola, jossa voi nauttia ruokaa ja juomaa samalla maisemia ihaillen.

4. Muzeum Aloise Jiráska -näköalatasanne

Muzeum Aloise Jiráska -näköalatasanteelta voi ihailla kaupungin historiallista keskustaa ja sen ympäröiviä näkymiä. Täällä voit saada hyvän yleiskuvan Opavan kaupungista ja sen historiasta. Näköalatasanteelta avautuu panoraamanäkymä ympäristöön.

5. Karlštejnin linnan näköalatasanne

Opavassa sijaitseva Karlštejnin linna tarjoaa myös näköalatasanteen, josta voi ihailla kaunista luontoa ja maisemia. Täältä voit nähdä linnan ja sen ympäröivät alueet sekä kauempana sijaitsevat vuoret ja metsät. Näköalatasanteelta voit nauttia upeasta maisemasta rauhallisessa ympäristössä.

6. Hlubočekin linna

Hlubočekin linnan läheisyydessä sijaitsee näköalapaikka, josta voi ihailla linnaa ja sen ympäröiviä maisemia. Täältä voi nähdä myös kaupungin etäisyydessä ja nauttia kauniista luonnosta. Näköalapaikalla voi viettää aikaa rauhallisessa ympäristössä ja ihailla upeita näkymiä.Kohteen sijainti maa on Tšekin tasavalta.

Jätä kommentti