Halvat lennot Poprad

Nähtävyydet ja Kohteet:

Tatralandiya:

Tatralandia on suuri vesipuisto, joka sijaitsee noin 4 kilometrin päässä Popradin kaupungin keskustasta. Siellä on erilaisia vesiliukumäkiä, uima-altaita, porealtaita ja muita vesitoimintoja, jotka tarjoavat hauskaa ja viihdettä koko perheelle.

Aquacity Poprad:

Aquacity Poprad on toinen suosittu vesipuisto Popradissa. Se tarjoaa samanlaisia aktiviteetteja ja palveluita kuin Tatralandia, kuten vesiliukumäkiä, uima-altaita, saunoja ja ravintoloita.

Popradin linna:

Popradin linna on historiallinen nähtävyys, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Vaikka linna on osittain raunioina, sen jäänteitä voi vielä nähdä ja tutkia. Linna tarjoaa myös upeat näkymät ympäröivälle alueelle.

Tatran kansallispuisto:

Tatran kansallispuisto on Slovakian vanhin kansallispuisto ja se ulottuu Popradin alueelta aina korkeille Tatra-vuorille asti. Kansallispuistossa on upeaa luontoa ja monipuolisia vaellusreittejä, jotka tarjoavat mahdollisuuden ihailla upeita maisemia, lumihuippuisia vuoria ja rauhallisia järviä.

Strbske Pleso:

Strbske Pleso on kaunis järvi, joka sijaitsee Tatran kansallispuiston alueella noin 25 kilometrin päässä Popradista. Järven ympärillä on upea luonto ja hyvät vaellusmahdollisuudet. Talvella järvi tarjoaa myös mahdollisuuden harrastaa talviurheilua, kuten hiihtoa ja luistelua.

Levocska Dolina:

Levocska Dolina on historiallinen alue, joka sijaitsee noin 5 kilometrin päässä Popradin keskustasta. Siellä on useita historiallisia rakennuksia, kuten kirkkoja ja majoja, jotka ovat peräisin 1600-luvulta. Alueella voi myös nauttia kauniista luonnosta ja rauhallisesta ympäristöstä.

Kulttuuri ja Historia

Historia

Poprad on kaupunki, joka sijaitsee Slovakiassa, Itä-Tatran alueella. Kaupungin historia ulottuu aina 1200-luvulle asti, jolloin se mainittiin ensimmäisen kerran historiallisissa lähteissä. Poprad sai kaupunkioikeudet vuonna 1256 ja se oli alueen tärkeä kauppapaikka. Kaupungin historiaan kuuluu myös keskiaikaisia linnoja ja historiallisia rakennuksia.

Kulttuuritapahtumat

Popradissa järjestetään useita kulttuuritapahtumia ympäri vuoden. Kaupungin keskustassa sijaitsee Poprad-teatteri (Studeného 1), joka tarjoaa monipuolista teatteriohjelmaa. Lisäksi kaupungissa järjestetään erilaisia konsertteja ja musiikkitapahtumia.

Kulttuurikohteet

Popradissa on useita kulttuurikohteita, jotka houkuttelevat paikallisia asukkaita ja matkailijoita. Suosittuja nähtävyyksiä ovat esimerkiksi Pyhän Egidin kirkko, joka on peräisin 1200-luvulta, sekä Podtatranské museo, joka esittelee alueen historiaa ja kulttuuria.

Museot

Popradissa toimii useita museoita, jotka tarjoavat näyttelyitä eri aiheista. Podtatranské museo (Múzejná 3) on kaupungin keskustassa sijaitseva museo, jossa voi tutustua sekä alueen luontoon että historiallisiin esineistöihin. Lisäksi kaupungissa on Tatran kansallismuseo (Hviezdoslavova 20), jossa keskitytään Tatran vuoristoa ja sen ympäristöä koskevien näyttelyiden esittämiseen.

Arkkitehtuuri

Popradissa on nähtävissä erilaisia arkkitehtonisia tyylejä. Kaupunki keskusta-alueella on sekoitus keskiaikaista ja 1900-luvun alkupuolen rakennuksista. Esimerkiksi Pyhän Egidin kirkko on goottilainen rakennus, kun taas kaupungin vanhat asuinrakennukset heijastelevat slovakialaista kansanperinnettä.

Perinteet

Popradilla on omat perinteet ja juhlat. Yksi merkittävimmistä on kaupungin vuosittainen Saint Anne -juhla, joka järjestetään heinäkuussa. Tämä juhla juhlistaa kaupungin suojeluspyhää ja siihen kuuluu erilaisia kulttuuritapahtumia, konsertteja ja paraateja.

Unescon maailmanperintökohteet

Poprad ei ole itse Unescon maailmanperintökohteena, mutta se sijaitsee lähellä Slovakiaan kuuluvaa Tatran kansallispuistoa, joka on Unescon maailmanperintökohde. Tatran kansallispuisto on suosittu retkikohde, jossa voi ihailla upeaa luontoa ja vuoristomaisemia.

Ruokailu ja Ravintolat Popradissa

1. Slovenská kuchyňa

Popradissa on useita ravintoloita, jotka tarjoavat perinteistä slovakialaista ruokaa, eli Slovenská kuchyňa. Näissä ravintoloissa pääsee tutustumaan Slovakian kansallisruokiin ja -herkkuihin, kuten bryndzové halušky (perunasta ja juustosta valmistetut nokkoset) tai kapustnica (hapankaalikeitto).

2. Kansainvälinen keittiö

Popradissa on myös useita ravintoloita, jotka tarjoavat kansainvälisiä ruokalajeja eri maista. Näiden ravintoloiden valikoimaan kuuluu esimerkiksi italialaista, kiinalaista, meksikolaista ja amerikkalaista ruokaa. Matkailijat voivat siis valita oman maun mukaan eri maiden herkkuja.

3. Kahvilat ja leipomot

Popradissa on erilaisia kahviloita ja leipomoita, joissa voi nauttia paikallisista leivonnaisista, kuten kahvileivistä, pullista ja leivoksista. Lisäksi kahviloissa ja leipomoissa voi usein nauttia myös erilaisista kahvijuomista, kuten espressosta, cappuccinosta ja latte macchiatosta.

4. Pikaruokalat ja katuruoka

Niille, jotka haluavat nopean vaihtoehdon, on Popradissa myös pikaruokaloiden ja katuruokakojujen tarjontaa. Täällä on mahdollista löytää erilaisia ​​pikaruokaloiden ketjuja, kuten McDonald’s, Subway, KFC, Burger King, sekä paikallisia katuruokakojuja, joissa tarjoillaan esimerkiksi hampurilaisia, hot dogeja ja kebabia.

5. Baarit ja pubit

Popradissa on myös useita baareja ja pubeja, joissa voi nauttia erilaisia juomia ja aikuisviihdettä. Näissä paikoissa on tarjolla erilaisia ​​oluita, viinejä, cocktail-juomia sekä alkoholittomia juomia. Joissakin baareissa ja pubeissa voi olla myös karaokea, live-musiikkia tai biljardipöytiä, joten jokaiselle löytynee sopiva paikka rentoutumiseen ja viihtymiseen.

6. Ravintolat ja kahvilat shoppailukeskuksissa

Popradin shoppailukeskuksissa on myös useita ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat ruokaa ja juomaa ostosten lomassa. Näissä ravintoloissa ja kahviloissa voi usein nauttia erilaisia ruokalajeja kansainvälisestä keittiöstä tai välipaloja ja kahvia ostosreissun lomassa.

7. Ruokailuhotellit

Popradissa on myös hotelleja, joissa tarjotaan asiakkaille täysipainoisia aterioita laajalla valikoimalla. Nämä hotellit usein tarjoavat aamiainen, lounas ja illallinen asiakkailleen.

Vapaa-ajan aktiviteetit

Hiihto

Poprad sijaitsee lähellä useita hiihtokeskuksia, kuten Tatranská Lomnicaa ja Štrbské Plesoa. Näissä keskuksissa on useita eri laskettelurinteitä eri vaikeustasoille, sekä hyvät mahdollisuudet hiihtää perinteisesti tai vapaasti laduilla.

Rafting

Lähellä Popradia sijaitsee Hron- ja Dunajecer-joet, joissa on mahdollista harrastaa jännittävää koskenlaskua. Rafting-operaattorit tarjoavat turvallisia retkiä eri tasoisille ryhmille, ja reitit kulkevat myös upeiden maisemien läpi.

Melonta

Popradin lähellä on useita järviä, jotka tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet melontaan. Pieniä veneitä voi vuokrata tai osallistua järjestetyille melontaretkille, jolloin voi tutustua kauniisiin maisemiin ja rentoutua vesillä.

Retkeily

Poprad sijaitsee kauniin Tatravuoriston juurella, ja se tarjoaa loistavat mahdollisuudet retkeilyyn. Valtavia mäntymetsiä ja upeita näköaloja voi ihailla kävellessä monilla merkityillä poluilla ja reiteillä Tatra National Parkissa.

Pyöräily

Rauhalliset maaseututiet ja mäkiset maisemat tekevät Popradista ihanteellisen paikan pyöräilyyn. Voit vuokrata tai tuoda oman pyörän ja lähteä tutustumaan lähialueiden kauniisiin kyliin ja maisemiin. Pyöräteitä löytyy eri vaikeusasteille.

Golf

Popradin lähellä sijaitsee useita golfkenttiä, jotka tarjoavat loistavat mahdollisuudet golfharrastukseen. Kentät ovat hyvin hoidettuja ja maisemat ovat upeita, mikä tekee golfista ikimuistoisen kokemuksen Popradissa.

Kylpylät

Popradissa on useita kylpylöitä, joissa voi rentoutua ja hemmotella itseään. Kylpylöissä on tarjolla erilaisia hoitoja ja palveluita, kuten hierontoja, porealtaita ja saunoja, jotka auttavat rentoutumaan ja virkistymään aktiivisen päivän jälkeen.

Suositut hotellit Popradissa

1. Hotel Sobota

Hotel Sobota on suosittu hotelli Popradin alueella. Se tarjoaa mukavat ja tilavat huoneet, jotka ovat tyylikkäästi sisustettuja. Hotellin ravintola tarjoaa herkullisia slovakialaisia ruokia, ja vieraiden käytettävissä on myös baari ja terassi. Hotellin sijainti lähellä kaupungin keskustaa tarjoaa helpon pääsyn paikallisiin nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin.

2. Hotel Europa

Hotel Europa on moderni ja tyylikäs hotelli, joka tarjoaa viihtyisät ja hyvin varustellut huoneet. Hotellin palveluihin kuuluvat ravintola, baari, kuntokeskus ja sauna. Asiakkaat voivat nauttia herkullisista aterioista hotellin ravintolassa tai rentoutua baarissa. Hotel Europa sijaitsee lähellä Popradin keskustaa ja tarjoaa helpon pääsyn kaupungin nähtävyyksiin.

3. Hotel AquaCity Mountain View

Hotel AquaCity Mountain View on suosittu hotelli, joka sijaitsee AquaCity Poprad -kompleksissa. Hotelli tarjoaa moderneja ja tyylikkäitä huoneita, joista on näkymät vuorille. Asiakkaat voivat nauttia hotellin kylpylästä, jossa on useita lämpö- ja vesipedillä varustettuja altaita. Lisäksi hotellissa on ravintola, baari ja kuntokeskus. AquaCity Poprad tarjoaa myös monia aktiviteetteja kuten vesiliukumäkiä, saunoja ja hierontaa.

4. Penzión Plesnivec

Penzión Plesnivec on viehättävä perheomisteinen hotelli Popradin keskustassa. Se tarjoaa kodikkaat ja mukavat huoneet sekä ystävällisen ilmapiirin. Hotellin aamiainen on erityisen suosittu, ja vieraat voivat nauttia sitä viihtyisässä ruokasalissa. Penzión Plesnivecin sijainti lähellä kaupungin nähtävyyksiä ja ravintoloita tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon vierailijoille.

5. Hotel Poprad

Hotel Poprad on keskeisellä paikalla sijaitseva hotelli, joka tarjoaa viihtyisät ja moderneilla mukavuuksilla varustetut huoneet. Hotellin palveluihin kuuluvat ravintola, baari ja sauna. Vieraat voivat nauttia hyvästä ruoasta hotellin ravintolassa tai rentoutua baarissa. Hotel Popradissa on myös kokoustilat, mikä tekee siitä suosikin liikematkailijoille.

Turvallisuus ja terveys Popradissa

Rikollisuus

Poprad on yleisesti ottaen turvallinen kaupunki, jossa rikollisuus on melko vähäistä. Rikollisuutta esiintyy eniten keskustan alueella ja matkailijoiden kannattaa olla erityisen varovaisia vilkkailla paikoilla ja yleisissä kulkuneuvoissa. Suositeltavaa on pitää arvoesineitä piilossa ja käyttää yleistä varovaisuutta.

Lääketieteellinen hoito

Popradissa on useita sairaaloita ja terveyskeskuksia, jotka tarjoavat laadukasta lääketieteellistä hoitoa asukkaille ja matkailijoille. Popradin sairaala, nimeltään Popradská nemocnica, on pääsairaala, joka tarjoaa laajan valikoiman lääkäripalveluita eri erikoisaloilla. Lisäksi kaupungissa on useita yksityisiä lääkäriasemia ja hammashoitoloita.

Turvallisuus liikenteessä

Popradissa liikenne on yleisesti ottaen turvallista ja hyvin järjestettyä. Kuitenkin matkailijoiden tulee noudattaa tarkasti liikennesääntöjä ja olla erityisen varovaisia kaupungin vilkasliikenteisillä alueilla. Suositeltavaa on käyttää julkisia liikennevälineitä, kuten linja-autoja ja junia, jotka ovat luotettavia ja turvallisia tapoja liikkua Popradissa.

Turvallisuus luonnossa

Poprad sijaitsee luonnonkauniilla alueella, jota ympäröivät Korkeet Tatra-vuoristot. Luonnossa liikkuvien tulee kuitenkin olla tietoisia mahdollisista vaaroista ja noudattaa turvallisuusohjeita. Suositeltavaa on käyttää merkittyjä vaellusreittejä ja varustautua asianmukaisella ulkoiluvarusteilla. Lisäksi tulee ottaa huomioon vaihtelevat sääolosuhteet ja kunnioittaa paikallisia ympäristörajoituksia.

Terveysturvallisuus

Terveydenhuolto Popradissa täyttää Euroopan Unionin standardit. Kaupungissa on hyvä saatavuus terveydenhuoltopalveluihin ja lääkkeisiin. Suositeltavaa on varautua matkaa varten tarvittaviin rokotuksiin ja ottaa matkavakuutus, joka kattaa myös mahdollisen sairaalahoitoon joutumisen. Popradissa on apteekkeja, joista saa tarvittavia lääkkeitä ja apteekkien aukioloajat vaihtelevat, mutta useimmat palvelevat myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rannat ja vesistöt

1. Poprad-joki

Poprad-joki on Poprad-kaupungin läpi virtaava joki, joka saa alkunsa Tatravuorilta. Joki tarjoaa mahdollisuuksia erilaisiin vesiaktiviteetteihin, kuten melontaan ja kalastukseen.

2. Velické-järvi

Velické-järvi sijaitsee noin 15 kilometriä Popradista pohjoiseen. Järvi on suosittu retkeilykohde, ja sen ympärillä on patikointireittejä. Järven kristallinkirkas vesi houkuttelee myös uintiin ja melontaan.

3. Veľká Domaša -järvi

Veľká Domaša -järvi sijaitsee noin 100 kilometriä Popradista kaakkoon. Se on yksi Slovakian suurimmista tekojärvistä. Järvi tarjoaa erinomaiset puitteet erilaisille vesilajeille, kuten veneilylle, purjehdukselle ja kalastukselle.

4. Spišské pleso

Spišské pleso on kaunis vuorijärvi, joka sijaitsee lähellä Popradia Tatravuorilla. Järvi tarjoaa upean näkymän ympäröivään luontoon ja on suosittu alueen retkeilijöiden ja patikoijien keskuudessa.

Yöelämä ja Viihde

Baarien ja klubien valikoima

Popradissa on monipuolinen valikoima baareja ja klubia, jotka tarjoavat erilaisia viihdetarjontoja. Kaupungissa on useita perinteisiä baareja, joissa voi nauttia juomia ja rentoutua. Lisäksi Popradissa on myös yökerhoja, joissa voi bailata ja tanssia aamuun asti.

Konsertit ja elävän musiikin tapahtumat

Popradissa järjestetään säännöllisesti erilaisia konsertteja ja elävän musiikin tapahtumia. Kaupungin konserttitalo ja muut tapahtumapaikat tarjoavat monipuolisen ohjelmiston eri musiikkityyleistä kiinnostuneille.

Elokuvateatterit

Popradissa on useita elokuvateattereita, joissa voi käydä katsomassa uusimmat leffat. Elokuvateattereiden valikoima tarjoaa sekä kotimaisia että ulkomaisia elokuvia eri genreistä.

Urheilutapahtumat

Popradissa järjestetään myös erilaisia urheilutapahtumia, kuten jääkiekko- ja jalkapallo-otteluita. Kaupungissa on myös urheiluhalleja ja kuntosaleja, joissa voi harrastaa erilaisia liikuntalajeja.

Kasinot

Popradissa on myös kasinoita, joissa voi kokeilla onneaan erilaisissa peleissä. Kasinot tarjoavat viihdettä ja jännitystä niille, jotka haluavat pelata ja nauttia uhkapelaamisen tunnelmasta.

Ravitsemus

Popradissa on laaja valikoima ravintoloita ja ruokapaikkoja, joissa voi syödä ja nauttia hyvästä ruoasta. Ravintoloiden tarjonta vaihtelee kansainvälisistä ruokatyyleistä paikalliseen slovakialaiseen keittiöön.

Luontokohteet ja retkeily

1. Tatra kansallispuisto

Tatra kansallispuisto on suosittu luontokohde Popradissa ja tarjoaa upeita maisemia, vuoristomaisemia, metsiä ja järviä. Kansallispuiston alueella on useita vaellusreittejä eri pituisille retkille ja patikoille.

2. Spišin linnakukkula

Spišin linnakukkula sijaitsee lähellä Popradia ja on tärkeä historiallinen ja kulttuurinen nähtävyys. Kukkulalla sijaitsee vanha linna, jonka rauniot tarjoavat upean näköalan ympäröivään maisemaan. Kukkula on myös hyvä paikka retkeillä ja nauttia luonnonkauniista ympäristöstä.

3. Slovakian paratiisiluola

Slovakian paratiisiluola on luonnonsuojelualue, joka sijaitsee Popradin lähistöllä. Alueella on useita upeita luolia ja rotkoja, joita voi tutkia opastetuilla retkillä. Luolastoissa voi nähdä kauniita tippukiviluolia ja ainutlaatuista luonnonmuodostelmaa.

4. Zelené pleso -järvi

Zelené pleso -järvi on kaunis vuoristojärvi, joka sijaitsee Tatran kansallispuiston alueella. Järvi tarjoaa upeat näkymät ympäröivään luontoon ja on suosittu retkeilykohde. Alueella on myös mahdollisuus kalastukseen ja patikointiin.

5. Lomnicky štít

Lomnicky štít on yksi Korkeista pienistä karpaattivuorista ja tarjoaa upeat näkymät ympäröivään maisemaan. Huipulle pääsee köysiradalla, joka on suosittu trekking-reitti. Retkeilijät voivat nauttia upeista näkymistä ja tutustua alueen kasvistoon ja eläimistöön.

6. Vysoké Tatry

Vysoké Tatry on alue, johon Poprad kuuluu, ja se on suosittu retkeilykohde. Alueella on paljon vuoristomaisemia, järviä, metsiä ja vaellusreittejä. Vysoké Tatry tarjoaa myös monia aktiviteetteja, kuten hiihtoa talvella ja kiipeilyä kesäisin.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

1. Pyhän Egidiuksen kirkko

Pyhän Egidiuksen kirkko on yksi Popradin tärkeimmistä uskonnollisista kohteista. Kirkko on rakennettu 1200-luvulla ja se edustaa goottilaista arkkitehtuuria. Kirkon sisätiloissa voi ihailla kauniita maalauksia ja veistoksia.

2. Pyhän Jumalan äidin katedraali

Pyhän Jumalan äidin katedraali sijaitsee Popradin keskustassa ja se on katolisen kirkon pääkirkko alueella. Katedraali on rakennettu 1200-luvulla ja sitä on myöhemmin laajennettu. Katedraalin sisätiloissa on upeita kattomaalauksia ja alttaritauluja.

3. Pyhän Joosefin katedraali

Pyhän Joosefin katedraali on toinen Popradin keskeisistä uskonnollisista kohteista. Se on rakennettu 1800-luvulla ja edustaa uusklassista arkkitehtuuria. Katedraalin sisätiloissa on kauniita maalauksia, koristeellisia alttareita ja suuri urkuparvi.

4. Aizona Historiallinen museo

Aizona Historiallinen museo sijaitsee lähellä Popradin keskustaa ja on omistettu alueen historialle ja kulttuurille. Museossa on näyttelyitä, jotka kertovat Popradin ja sen ympäristön historiasta, perinteistä ja elämäntavoista. Museo tarjoaa mielenkiintoisen katsauksen alueen menneisyyteen.

5. Spiska Sobota

Spiska Sobota on Popradin vanhin kaupunginosa ja siellä sijaitsevat historialliset rakennukset ja kapeat kujat luovat viehättävän ilmapiirin. Alueen keskellä sijaitsee barokkityylinen Pyhän George’n kirkko, jonka sisätiloissa on kauniita kattomaalauksia ja koristeellisia alttareita. Spiska Sobotan alueella voi myös nähdä monia renessanssityylisiä kaupunkitaloja, joista osa on nykyään museoina tai gallerioina.

6. Tatran kansallinen museo

Tatran kansallinen museo sijaitsee Popradin kaupungin keskustassa ja se on omistettu Tatran alueen luonnonhistorialle. Museossa on näyttelyitä, jotka esittelevät alueen geologiaa, kasvisto- ja eläimistöä sekä paikallista kulttuuria. Museossa voi oppia enemmän Tatran kansallispuiston ainutlaatuisesta luonnosta ja historiasta.

7. Strazky linna

Strazky linna sijaitsee noin 15 kilometriä Popradin keskustasta pohjoiseen. Linna on peräisin 1300-luvulta ja se toimii nykyään museona. Linnassa voi tutustua sen historiallisiin tiloihin, kuten saliin, makuuhuoneisiin ja asehuoneeseen. Lisäksi linnaan kuuluu kauniita puutarhoja, joissa voi kävellä ja nauttia upeasta näköalasta ympäröivään luontoon.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

Tatranska Lomnica Observatory

Tatranska Lomnica Observatory on observatorio Slovakiassa sijaitsevassa Popradin kaupungissa. Observatory tarjoaa upeat näkymät Tatra-vuorille ja sen ympäristöön. Se on suosittu nähtävyys niille, jotka haluavat ihastella kaunista maisemaa ja oppia lisää tähtitieteestä.

Popradski Stit Mountain

Popradski Stit Mountain on tunnettu näköalapaikka Popradin lähellä. Vuorelle voi patikoida, ja sen huipulta avautuu upea näköala ympäröiville vuorille ja laaksoille. Matka huipulle voi olla haastava, mutta maisemat palkitsevat vaivan.

Strbske Pleso

Strbske Pleso on järvi, joka sijaitsee Tatra-vuorilla Popradin lähellä. Järven ympäristössä on useita näköalapaikkoja, joista voi ihailla järven kauneutta ja ympärillä kohoavia vuoria. Alueella on myös monia patikointireittejä, joita voi käyttää näköalapaikkojen saavuttamiseen.

High Tatras National Park

High Tatras National Park on suosittu luonnonpuisto Popradin ympäristössä. Puistossa on monia näköalapaikkoja, jotka tarjoavat upeat näkymät Tatra-vuorille ja niiden ympäristöön. Alueella on myös lukuisia patikointireittejä, joita pitkin voi tutkia luonnonkauniita maisemia.

Podlesok Rock Formations

Podlesok Rock Formations on paikka Popradin lähellä, jossa voi ihailla vaikuttavia kalliomuodostelmia. Näiden kalliomuodostelmien yläosasta voi nauttia upeista näkymistä ympäröivään maisemaan ja Pieniä Karpaatteja ympäröiviin metsiin.

Kezmarok Castle

Kezmarokin linna sijaitsee Popradin lähellä olevassa Kezmarokin kaupungissa. Linna sijaitsee kukkulalla, minkä ansiosta sieltä avautuu upeat näköalat ympäröivään alueeseen. Linna on myös suosittu turistikohde sen historiallisen ja arkkitehtonisen merkityksen vuoksi.Kohteen sijainti maa on Slovakia.

Jätä kommentti