Halvat lennot Reggio di Calabria

Nähtävyydet ja kohteet

1. Museo Nazionale della Magna Grecia

Museo Nazionale della Magna Grecia on kansallinen arkeologinen museo, joka sijaitsee Reggio di Calabrian kaupungissa. Museon kokoelmissa on laaja valikoima antiikin aikaisia taideteoksia ja esineitä, erityisesti Magna Grecian alueelta. Näyttelyt kattavat muun muassa koruja, keramiikkaa, pronssisia veistoksia ja hautalöytöjä. Museo tarjoaa kiehtovan katsauksen alueen antiikin historiaan.

2. Chiesa degli Ottimati

Chiesa degli Ottimati on barokkityylinen kirkko Reggio di Calabrian kaupungissa. Se rakennettiin 1600-luvulla, ja sen sisätilat ovat täynnä upeita koristeita ja maalauksia. Kirkko on omistettu Reggio di Calabrian suojeluspyhimykselle, Santa Maria delle Grazie -nimiselle neitsyelle. Chiesa degli Ottimati on arkkitehtonisesti ja taiteellisesti merkittävä paikka, joka tarjoaa vierailijoille kauniin ja rauhallisen ympäristön.

3. Lungomare Falcomatà

Lungomare Falcomatà on pitkä rantakatu, joka kulkee Reggio di Calabrian kaupungin keskustan läpi. Se on nimetty italialaisen taiteilijan Paolo Antonio Falcomatàn mukaan. Rantakatu tarjoaa upeita näkymiä Joonianmerelle ja eteläisille vuorille. Se on suosittu paikka kävelylle, pyöräilylle ja auringonlaskun ihailemiselle. Lungomare Falcomatàssa on myös useita ravintoloita ja kahviloita, joista voi nauttia merinäköalasta samalla kun nauttii paikallisesta ruoasta ja juomasta.

4. Aragonian linnoitus

Aragonian linnoitus, joka tunnetaan myös nimellä Castello Aragonese, on historiallinen linnoitus, joka sijaitsee Reggio di Calabrian kaupungin keskustassa. Linnoitus on peräisin 500-luvulta ja se on rakennettu puolustuskäyttöön. Se tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin ja Joonianmerelle. Nykyään linnoituksessa toimii museo, jossa voi tutustua sen historiaan ja nähdä esineitä ja artefakteja menneiltä vuosisadoilta.

5. Villa Zerbi

Villa Zerbi on 1700-luvulla rakennettu huvila, joka sijaitsee Reggio di Calabrian kaupungissa. Se on tärkeä kulttuuriperintökohde ja sen arkkitehtuuri edustaa barokkityyliä. Villa Zerbi on ympäröity kauniilla puutarhalla, jossa on patsaita, suihkulähteitä ja rehevää kasvillisuutta. Tänä päivänä se toimii kulttuuritilana ja siellä järjestetään erilaisia näyttelyjä, konsertteja ja tapahtumia.

Kulttuuri ja Historia:

1. Antiikin Reggio

Reggio di Calabrian historiallinen tausta juontaa juurensa antiikin aikaan. Kaupunki perustettiin kolmannella vuosisadalla eaa. ja se oli alun perin kreikkalainen siirtokunta nimeltä Rhegion. Antiikin aikana Rhegion oli tärkeä kaupunki, joka oli merkittävä kulttuurin ja kaupan keskus.

2. Kansallinen arkeologinen museo

Kansallinen arkeologinen museo sijaitsee Reggio di Calabriassa. Museo näyttää arkeologisia löytöjä alueelta, joka kattaa antiikin Reggion ajalta peräisin olevia esineitä. Museo tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua alueen historialliseen ja kulttuuriseen perintöön.

3. Reggio di Calabrian katedraali

Reggio di Calabrian katedraali, joka tunnetaan myös nimellä Santa Maria Assuntan katedraali, on tärkeä historiallinen rakennus kaupungissa. Katedraali on rakennettu normannityyliseen arkkitehtuuriin ja se on viime vuosisatojen aikana kokenut useita kunnostuksia ja laajennuksia.

4. Riace Bronzet

Riace Bronzet ovat kaksi kuuluisaa pronssipatsasta, jotka löydettiin Reggio di Calabriasta vuonna 1972. Patsaat ovat peräisin antiikin kreikkalaiselta ajalta ja ne ovat tärkeä osa kaupungin kulttuuriperintöä. Patsaat kuvastavat taitavaa kreikkalaisen taiteen käsityötä.

5. Teatro Cilean

Teatro Cilea on teatteri Reggio di Calabriassa. Se on nimetty säveltäjä Francesco Cilean mukaan, joka oli kaupungin syntyperäinen ja yksi kuuluisimmista italialaisista oopperasäveltäjistä. Teatteri on tärkeä paikka paikalliselle taiteelle ja kulttuurille, jossa järjestetään musiikki- ja teatteriesityksiä.

6. Reggio di Calabrian Karnavaalit

Reggio di Calabriassa järjestetään vuosittain perinteisiä karnavaaleja. Karnavaalit tarjoavat värikkään ja juhlallisen tapahtuman kaupungin asukkaille ja vierailijoille. Karnavaalien aikana kaupungin kadut täyttyvät musiikista, tanssista, puvuista ja juhlatunnelmasta.

7. Magna Graecia Film Festival

Magna Graecia Film Festival on elokuvatapahtuma, joka järjestetään Reggio di Calabriassa. Tapahtuma esittelee nykyaikaisen elokuvan taiteen eri näkökohtia ja sillä on vuosittain kansainvälinen osanotto. Festivaali tarjoaa mahdollisuuden nauttia elokuvista ja edistää kulttuurivaihtoa.

Ruokailu ja Ravintolat:

1. Tyypilliset ruokalajit:

Reggio di Calabriassa tarjoillaan monia herkullisia ja perinteisiä ruokalajeja. Näihin kuuluvat muun muassa:
– Nduja: mausteinen makkara, joka valmistetaan sianlihasta ja chilistä.
– Fileja: paistettu tai grillattu kala, joka on usein tarjoiltu yrttien ja sitruunan kera.
– Pasta alla Norma: pastaa, tomaattikastiketta, munakoisoja, parmesaania ja basilikaa sisältävä ruokalaji, joka on nimetty Vincenzo Bellinin oopperan ”Norma” mukaan.
– Fritto misto: friteerattuja mereneläviä ja kalaa.
– Granita: jäähilejuoma, joka on usein maustettu sitruunalla tai mantelilla.
– Cannoli: rapeakuorisia makeita leivonnaisia, jotka on täytetty ricotta-juustolla ja makealla täytteellä.

2. Suositut ruokapaikat:

Reggio di Calabria tarjoaa monia ihania ravintoloita ja ruokapaikkoja, joissa voi nauttia paikallisista herkuista. Suosittuja vaihtoehtoja ovat muun muassa:
– Antica Trattoria Tito: perinteinen ravintola, joka tarjoaa herkullista kalaa ja muita paikallisia ruokia. Rauhallinen tunnelma ja ystävällinen palvelu.
– Hosteria Il Vecchio Club: suosittu ravintola, joka tarjoaa erinomaisia ​​paikallisia ruokia. Viihtyisä sisustus ja kohtuulliset hinnat.
– Pizzeria Da Mimmo: kuuluisa pizzeria, jossa tarjotaan herkullisia pizzoja erilaisilla täytteillä. Suosittu paikallisten ja matkailijoiden keskuudessa.
– Osteria Mangia e Bevi: viihtyisä ravintola, joka tarjoaa perinteistä kotiruokaa. Tuoreet raaka-aineet ja ystävällinen palvelu.
– Bar Oasi: suosittu paikallinen baari, jossa voi nauttia aamiaista tai kevyitä välipaloja. Hyvät kahvit ja leivonnaiset.

3. Paikalliset erikoisuudet:

Reggio di Calabria tunnetaan myös paikallisista erikoisuuksistaan, joita kannattaa maistaa vierailun aikana. Näihin kuuluvat muun muassa:
– Bergamotto: paikallinen sitrushedelmä, josta valmistetaan monia herkullisia ruokia ja juomia, kuten bergamottomarmeladia ja bergamottolikööriä.
– Vino Greco di Bianco: alueen kuuluisa makea viini, joka valmistetaan paikallisista rypäleistä.
– Liquirizia di Calabria: Calabrian lakritsi, joka on valmistettu alueella kasvavasta lakritsikasvista. Sitä löytyy eri muodoissa, kuten makeisina, likööreinä ja tehosekoitteina.
– Cipolla rossa di Tropea: paikallinen punasipuli, jolla on makea maku. Sitä käytetään monissa perinteisissä ruoissa, kuten salateissa ja tomaattikastikkeissa.
– ’Nduja di Spilinga’: Spilingan kylästä peräisin oleva mausteinen sianlihamakkara, joka on yksi Calabrian tunnetuimmista herkuista.

4. Ravintolasuositukset erityisruokavalioille:

Reggio di Calabriassa on myös ravintoloita, jotka tarjoavat vaihtoehtoja erityisruokavalioita noudattaville. Esimerkiksi:
– Agriturismo Porta Coeli: maatilalla sijaitseva ravintola, jossa tarjoillaan pääasiassa paikallisista raaka-aineista valmistettuja ruokia, jotka sopivat myös kasvis- tai gluteenittomaan ruokavalioon.
– Vegan Barque: kasvisravintola, joka tarjoaa laajan valikoiman vegevaihtoehtoja. Käytetään paikallisia raaka-aineita ja tuoreita mausteita.
– Gluten Free Pizzeria: erikoistunut gluteenittomiin pizzoihin ja pastoihin. Tarjolla myös muita gluteenittomia vaihtoehtoja.
– Il Celiaco: gluteenittomiin ruokiin erikoistunut ravintola. Laaja valikoima gluteenittomia pastoja, pizzoja ja jälkiruokia.

5. Laadukkaat ravintolat:

Reggio di Calabriasta löytyy myös joitain laadukkaita ravintoloita, joissa tarjoillaan hienompia ruokalajeja ja gourmet-ruokia. Näitä ovat muun muassa:
– Ristorante L’Oasi: hienostunut ravintola, joka tarjoaa herkullisen à la carte -valikon. Tarjolla on monia paikallisia raaka-aineita ja innovatiivisia makuja.
– Ristorante La Mimosa: ylellinen ravintola, jolla on upeat merinäkymät. Tarjolla on taidokkaasti valmistettuja ruokia, joissa käytetään tuoreita paikallisia raaka-aineita.
– Ristorante Lido degli Scogli: tyylikäs rantaravintola, jossa tarjoillaan mereneläviä ja muita gourmet-ruokia. Laaja viinilista ja ammattitaitoinen palvelu.
– Ristorante Piroga: moderni ja tyylikäs ravintola, jossa tarjoillaan erinomaisia ruokia ja viinejä. Laadukkaat raaka-aineet ja viihtyisä tunnelma

Vapaa-ajan aktiviteetit Reggio di Calabriassa

Rannalla rentoutuminen

Reggio di Calabria sijaitsee Tyrhenanmeren rannikolla ja tarjoaa upeat mahdollisuudet rannalla rentoutumiseen. Kaupungin pääkatua, Lungomarea, reunustaa hiekkaranta, jossa voi ottaa aurinkoa, uida ja nauttia merestä.

Sisilialainen ostoskierros

Reggio di Calabria on vain 3,2 kilometrin päässä Messinasta, Sisilian pääkaupungista. Tämä tarjoaa mahdollisuuden tehdä päiväretken Sisiliaan ja tutustua sen kauppojen tarjontaan ja paikalliseen kulttuuriin.

Arkeologinen museo ”Museo Archeologico Nazionale di Reggio Calabria”

Tämä museo on tunnettu sen arvokkaasta antiikin Kreikan ja Magna Graecian kokoelmasta. Sieltä löytyy esineitä, kuten kuuluisa Bronzetta di Riace, Pronssireogigien patsas.

Reggiono Teatro

Reggiono Teatro on kaupungin tärkein teatteri ja se tarjoaa erilaisia esityksiä, kuten oopperaa, balettia ja draamaa. Se sijaitsee kaupungin keskustassa ja tarjoaa hyvän tavan nauttia kulttuurista ja taidetta.

Castello Aragonese

Tämä keskiaikainen linna sijaitsee Reggio di Calabrian satamassa. Se tarjoaa upeat näkymät kaupungin yli ja sisältää myös museon, joka kertoo linnaan liittyvästä historiasta.

Liberty-kaupunkikierros

Reggio di Calabria tunnetaan myös Liberty-tyylisistä rakennuksistaan. Kaupunkikierros Liberty-kaupunginosassa johdattaa vierailijat tutustumaan kauniisiin arkkitehtonisiin yksityiskohtiin ja historiaan.

Promenadilla kävely

Promenadilla kävely on suosittu vapaa-ajan aktiviteetti Reggio di Calabriassa. Lungomarea on pitkä kävelykatu, joka tarjoaa kauniita merinäköaloja ja mahdollisuuden nauttia ulkoilmasta ja kaupungin ilmapiiristä.

Piccolo Museo San Paolo

Piccolo Museo San Paolo on pieni taidegalleria, joka sijaitsee Reggio di Calabrian historiallisessa keskustassa. Siellä voi ihailla paikallisia taideteoksia ja oppia alueen taiteellisesta perinnöstä.

Gloria Theater

Gloria-teatteri on suosittu elokuvateatteri Reggio di Calabriassa. Se tarjoaa laajan valikoiman elokuvia eri genreistä ja on hyvä paikka viettää iltaa elokuvien parissa.

Reggio di Calabrian katedraali

Reggio di Calabrian katedraali, joka tunnetaan myös nimellä Santa Maria Assunta, on tärkeä uskonnollinen ja historiallinen nähtävyys. Se sijaitsee kaupungin keskustassa ja sen sisällä voi ihailla upeaa barokkityylistä arkkitehtuuria.

Suositut hotellit Reggio di Calabriassa:

1. Hotel Excelsior

Hotel Excelsior sijaitsee Reggio di Calabrian keskustassa, meren rannalla. Hotellissa on modernit ja viihtyisät huoneet, joista osasta on näköala merelle. Hotellin palveluihin kuuluu ravintola, kuntokeskus, kattoterassi ja kokoustilat.

2. Grand Hotel Excelsior

Grand Hotel Excelsior on ylellinen hotelli, joka sijaitsee Reggio di Calabrian keskustan tuntumassa. Hotellissa on tyylikkäät huoneet, joista osa tarjoaa upeat näköalat merelle ja Etnalle. Hotellissa on myös useita ravintoloita, uima-allas, spa-tilat ja kokoustilat.

3. Hotel Palace Masoanri’s

Hotel Palace Masoanri’s sijaitsee keskeisellä paikalla Reggio di Calabrian keskustassa. Hotellissa on tilavat ja moderneja huoneet, joissa on ilmastointi ja ilmainen Wi-Fi. Hotellin palveluihin kuuluu ravintola, baari, kuntosali ja kokoustilat.

4. Hotel Continental

Hotel Continental sijaitsee meren rannalla Reggio di Calabrian keskustassa. Hotellissa on viihtyisät huoneet, joista osasta on näköala merelle. Hotellin palveluihin kuuluu ravintola, baari, terassi ja kokoustilat.

5. Hotel Apan

Hotel Apan sijaitsee rauhallisella alueella Reggio di Calabrian keskustan ulkopuolella. Hotellissa on tyylikkäät huoneet, joista osassa on parveke. Hotellin palveluihin kuuluu ravintola, allas, spa-tilat ja kokoustilat.

Turvallisuus ja terveys

Turvallisuus

– Reggio di Calabria on yleisesti ottaen turvallinen kaupunki.
– Kuten kaikissa suurkaupungeissa, matkailijoita kehotetaan kuitenkin olemaan varovaisia varkauksien varalta.
– On hyvä pitää silmällä henkilökohtaisia tavaroitaan julkisissa tiloissa, kuten ravintoloissa ja kaupoissa, sekä välttää näkyville jättämistä arvokkaita esineitä tai rahaa.
– Pimeään aikaan liikkumista autiomailla alueilla kannattaa välttää.
– Turvallisuustilannetta kannattaa tarkkailla matkailuneuvoston verkkosivuilta tai paikallisilta uutislähteiltä.

Terveys

– Reggio di Calabria tarjoaa erinomaiset terveyspalvelut paikallisille asukkaille ja matkailijoille.
– Kaupungissa on useita sairaaloita, joissa tarjotaan laadukasta lääkärihoitoa ja päivystyspalveluita.
– Matkailijoita suositellaan hankkimaan matkavakuutus, joka kattaa mahdolliset sairastumiset tai tapaturmat.
– Reggio di Calabriaan matkaavien kannattaa myös tarkistaa, että heillä on voimassa olevat rokotukset, ja tarvittaessa ottaa yhteyttä lääkäriin ennen matkaa.
– Juomavesi on kaupungissa yleensä juomakelpoista, mutta herkkävatsaisille saattaa suositella pullotettua vettä.
– Päivittäinen hygieniarutiini, kuten käsien pesu saippualla ja veden keittäminen ennen ruoanlaittoa, auttavat ylläpitämään terveyttä.

Rannat ja Vesistöt

Promenade

Reggio di Calabrian Promenade on kaupungin päärantakatu, joka kulkee pitkin Tyrrhenanmerta. Promenade on suosittu paikka kävelyretkille, lenkkeilylle sekä pyöräilylle. Matkan varrella on useita rantoja ja uimapaikkoja.

Pihlajanranta

Pihlajanranta on yksi Reggio di Calabrian suosituimmista rannoista. Se sijaitsee noin 10 kilometrin päässä kaupungin keskustasta ja tarjoaa hienon hiekkarannan sekä kirkkaan turkoosin veden. Rannalta löytyy myös aurinkotuoleja ja -varjoja vuokrattavaksi.

Scilla

Scilla on viehättävä pikkukaupunki Reggio di Calabrian lähistöllä. Se tunnetaan erityisesti upeasta merenrantamaisemastaan ja pitkistä hiekkarannoistaan. Scillasta löytyy myös useita laitureita, joista voi lähteä veneretkille lähisaarille.

Aspromonte-vuoristo

Reggio di Calabrian takana kohoaa mahtava Aspromonte-vuoristo, joka tarjoaa upeita retkeilymahdollisuuksia ja upeita näköaloja merelle. Vuoristosta löytyy myös useita vuoristojärvia, jotka houkuttelevat uintiin ja kalastukseen.

Yöelämä ja viihde Reggio di Calabriassa

1. Ravintolat ja baarit

Reggio di Calabria tarjoaa monipuolisen valikoiman ravintoloita ja baareja, jotka sopivat erilaisiin makuun ja budjettiin. Kaupungissa on sekä perinteisiä italialaisia ravintoloita että kansainvälisiä vaihtoehtoja. Baarit tarjoavat laajan valikoiman juomia ja iltaisin voit nauttia elävästä musiikista tai DJ:n soitosta monissa baareissa.

2. Klubit ja disko

Reggio di Calabrian yöelämästä kiinnostuneille tarjolla on myös klubeja ja diskoja. Täällä voit tanssia aamun pikkutunneille asti ja nauttia erilaisista musiikkityyleistä, kuten popista, elektronisesta musiikista, latinorytmeistä ja brasilialaisesta musiikista.

3. Teatterit ja konserttisalit

Jos etsit kulttuurisempaa yöelämäkokemusta, Reggio di Calabriasta löytyy myös useita teattereita ja konserttisaleja. Näissä voit nauttia esimerkiksi klassisesta musiikista, oopperasta, teatteriesityksistä ja tanssiesityksistä.

4. Elokuvateatterit

Elokuvan ystäville kaupungissa on myös useita elokuvateattereita, joissa näytetään sekä paikallisia että kansainvälisiä elokuvia. Suuri osa elokuvista on varustettu italialaisilla tekstitetyksillä.

5. Kasinot

Reggio di Calabriassa ei ole kasinoita, joten uhkapelien ystävät joutuvat etsimään viihdettä muualta. Lähimmät kasinot sijaitsevat muissa kaupungeissa Calabriassa tai Italian muilla alueilla.

Luontokohteet ja retkeily

Aspromonte kansallispuisto

Aspromonte kansallispuisto sijaitsee Reggio di Calabrian alueella. Se on yksi Etelä-Italian suurimmista kansallispuistoista ja tarjoaa upean luontokokemuksen. Puistossa voi ihailla upeita maisemia, vuoristojärviä ja vesiputouksia sekä tutustua alueen luontoon ja eläimistöön. Puisto tarjoaa myös erinomaiset mahdollisuudet patikointiin, retkeilyyn ja luonnon tutkimiseen.

Pellegrinon vuori

Pellegrinon vuori on Reggio di Calabrian maamerkki ja suosittu kohde vaelluksille ja retkeilylle. Vuori on osa Aspromonte kansallispuistoa ja sen huipulla sijaitsee pyhäkkö, joka on omistettu Neitsyt Marialle. Kävijöille tarjoutuu upeat näkymät yli kaupungin ja meren.

Marina di Gioiosa Ionica

Marina di Gioiosa Ionica on kaunis hiekkaranta-alue Reggio di Calabrian lähellä. Tämä suosittu rantakohde tarjoaa mahdollisuuden rentoutua auringossa ja uida kristallinkirkkaassa vedessä. Alueella on myös lukuisia ravintoloita ja baareja, joissa voi nauttia herkullisista ruuista ja juomista.

Serre Calabresin vuoristo

Serre Calabresin vuoristo ulottuu Reggio di Calabriasta aina Basilicatan alueelle asti. Tämä upea vuoristoalue tarjoaa mahtavat mahdollisuudet vaelluksille ja retkeilylle. Alueella on monia reittejä ja polkuja, jotka kulkevat läpi metsien, kylien ja vuoristomaiseman.

Aspromonte pohjoisosa

Aspromonten pohjoisosa tarjoaa upean luontokokemuksen Reggio di Calabrian alueella. Alueella voi tutustua upeaan luontoon ja eläimistöön sekä ihailla upeita maisemia. Patikointireitit tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet tutkia alueen luontoa ja nauttia raikkaasta ilmasta ja upeista maisemista.

Pentedattilo

Pentedattilo on pieni kylä Aspromonte vuoriston juurella. Kylä on kuuluisa hienosta arkkitehtuuristaan, jossa on jälkiä keskiajalta ja barokkiajalta. Kylän yltä avautuvat upeat näkymät yli vuoriston ja Tarantinonlahden. Pentedattilossa voi tutustua vanhaan linnoitukseen sekä kapeisiin kujille ja viehättäviin taloihin.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

Reggio di Calabrian katedraali (Cattedrale di Reggio Calabria)

Reggio di Calabrian katedraali on yksi kaupungin tunnetuimmista uskonnollisista kohteista. Se rakennettiin 1920-luvulla ja on omistettu Pyhälle Nikolaukselle. Katedraalia koristavat upeat maalaukset ja veistokset, ja sen sisätilat ovat vaikuttavat.

Asamoyen ortodoksikirkko (Chiesa Ortodossa Asamoyen)

Asamoyen ortodoksikirkko on merkittävä uskonnollinen kohde Reggio di Calabriassa. Kirkko on omistettu Pyhälle Apostoli Andrakselle ja Pyhälle Demetriukselle. Se edustaa itäisen ortodoksisen kirkon arkkitehtuuria ja kattomaalaukset ovat erityisen upeat.

Pyyhkäisen mozaikki (Mosaico della Votazione)

Pyyhkäisen mozaikki on historiallinen ja taiteellinen nähtävyys Reggio di Calabriassa. Se sijaitsee Chiesa degli Ottimati -kirkossa ja se on luotu 1100-luvulla. Mozaikkia koristavat kristilliset aiheet, kuten ristiinnaulitsemisen kuva.

Castello Aragonese

Castello Aragonese on historiallinen linna, joka sijaitsee Reggio di Calabriassa. Se rakennettiin 500-luvulla ja se toimi aikoinaan puolustuslinnoituksena. Nykyään linna on osittain raunioitunut, mutta se on suosittu matkailukohde ja tarjoaa upeat näkymät kaupungille ja merelle.

Magnan linna (Castello dei Ruffo di Calabria)

Magnan linna on toinen tärkeä historiallinen nähtävyys Reggio di Calabriassa. Se sijaitsee kaupungin keskustassa ja se rakennettiin jo 1000-luvulla. Linnan sisätilat ovat upeasti koristellut ja siellä voi nähdä erilaisia näyttelyitä ja tapahtumia.

National Archaeological Museum of Reggio Calabria

National Archaeological Museum of Reggio Calabria on tärkeä kulttuurikohde kaupungissa. Museossa säilytetään arvokkaita antiikin ajan esineitä ja taideteoksia, kuten bronssipatsaita ja keramiikkaa. Museo on erityisen tunnettu Bronsin Riemukuuluisasta Bronsin Riemukuuluisasta, joka on yksi arvostetuimmista antiikin bronssiveistoksista.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Vuoristoaitta

Reggio di Calabrian kaupungin kuuluisin näköalapaikka, josta avautuu upea panoraamanäkymä kaupungin yläpuolelle. Sieltä voi ihailla kaupungin historiallista keskustaa sekä Ionianmeren aaltoja.

2. Vaikuttava Corso Garibaldi

Corso Garibaldi on pitkä kävelykatu, joka tarjoaa kauniin panoraamanäkymän kaupungin halki kulkevalle merelle ja satama-alueelle. Kävelykadulla on myös useita historiallisia rakennuksia, kauppoja ja ravintoloita.

3. Castello Aragonese

Tämä vanha linna sijaitsee kukkulalla kaupungin keskustassa ja tarjoaa upeat panoraamanäkymät sekä kaupungin ylitse että merelle päin. Linna on myös merkittävä historiallinen kohde, joka kätkee sisäänsä mielenkiintoisia tarinoita menneiltä ajoilta.

4. Lungomare Falcomatà

Lungomare Falcomatà on rantabulevardi, joka tarjoaa upeat panoraamanäkymät sijaitessaan merenrannalla. Se on tunnettu kahden kilometrin pituudestaan ja siellä voi ihailla kaupungin rantaviivaa sekä etäisyydessä siintäviä vuoria.

5. Punta Pezzo

Punta Pezzo on kaupungin eteläpuolella sijaitseva näköalapaikka. Se tarjoaa upeat panoraamanäkymät sekä rannikkoon että kaupunkiin päin. Punta Pezzolla voi ihailla myös kaukaisia Etna-tulivuoren huippuja selkeällä säällä.

6. Teatro Comunale Francesco Cilea

Teatro Comunale Francesco Cilea on teatterirakennus, joka sijaitsee kukkulalla kaupungin keskustassa. Teatterin terassilta voi ihailla upeita panoraamanäkymiä kaupungin yli ja sinne pääsee myös nauttimaan esityksistä ja konserteista.Kohteen sijainti maa on Italia.

Jätä kommentti