Halvat lennot Remich

Nähtävyydet ja kohteet

Saint-Nicolas kirkko

Saint-Nicolas kirkko on keskiaikainen kirkko, joka sijaitsee Remichin kaupungissa. Kirkko on rakennettu vuonna 1681 ja se edustaa barokkityyliä. Kirkon arkkitehtuuri ja koristeelliset yksityiskohdat tekevät siitä kiinnostavan vierailukohteen.

Ranskan puutarha

Ranskan puutarha on kaunis puisto Remichin keskustassa. Puutarhassa on upeat kukkaistutukset, viheralueita ja kävelyreittejä. Puutarhasta avautuu myös näkymä Moselin joelle. Ranskan puutarha on suosittu rentoutumispaikka ja siellä järjestetään usein ulkoilmakonsertteja.

Moselin risteilyt

Remich sijaitsee Moselin joen varrella, joten alueella on mahdollisuus osallistua erilaisille risteilyille. Moselin risteilyt tarjoavat upeat maisemat joelle ja sen ympäröivään maaseutuun. Risteilyjen aikana voi myös tutustua läheisiin viiniviljelmiin ja viinitiloihin.

Viinitilat ja viininmaistajaiset

Remich tunnetaan myös viinintuotantoalueena, joten alueella on useita viinitiloja, joissa voi tutustua viininvalmistukseen ja osallistua viininmaistajaisiin. Monet viinitilat tarjoavat myös opastettuja kierroksia, joilla pääsee oppimaan alueen viinintuotannosta ja maistelemaan erilaisia viinejä.

Napoléon-kävelypolku

Napoléon-kävelypolku on historiallinen reitti, joka kulkee Remichin läpi. Polku on nimetty Napoléon Bonaparten mukaan, sillä hän kulki reitin läpi vuonna 1812. Kävelypolku tarjoaa mahdollisuuden tutustua kaupungin historiaan ja nähdä mielenkiintoisia nähtävyyksiä, kuten vanhoja rakennuksia ja näköalapaikkoja.

Luxemburgin puolella sijaitsevat nähtävyydet

Remich sijaitsee Luxemburgin rajalla, joten alueelta on hyvä mahdollisuus tutustua myös Luxemburgin puolella sijaitseviin nähtävyyksiin. Esimerkiksi Luxemburgin pääkaupunki Luxemburg tarjoaa monia historiallisia ja kulttuurisia kohteita, kuten Notre-Dame-katedraalin ja Luxembourg Gardens -puiston. Luxemburgin puolella voi myös vierailla esimerkiksi Mamerin kunnassa sijaitsevassa Mamer-Simity-järven rannalla, jossa on mahdollisuus nauttia luonnosta ja ulkoilusta.

Kulttuuri ja Historia:

Kulttuuri:

Remich on Luxemburgin pikkukaupunki, joka sijaitsee Moselin joen varrella. Kaupungissa on runsaasti kulttuuritarjontaa, erityisesti viinituotannon ympärillä. Remichin vuotuinen viinifestivaali on merkittävä tapahtuma alueella.

Kirjasto ja museo:

Remichissä sijaitsee Luxemburgin suurin julkisen kirjaston haara, joka tarjoaa laajan valikoiman kirjoja, äänikirjoja ja e-kirjoja. Kaupungissa on myös pieni paikallishistoriallinen museo, joka esittelee Remichin alueen historiaa.

Teatteri ja musiikki:

Remichissä on pieni teatteri, joka järjestää säännöllisesti näytöksiä ja esityksiä paikallisille asukkaille ja vierailijoille. Lisäksi kaupungissa järjestetään toisinaan ulkoilma-konsertteja ja musiikkitapahtumia.

Festivaalit:

Remichin vuotuinen viinifestivaali on kaupungin suurin festivaali ja se houkuttelee vierailijoita ympäri Luxemburgia. Festivaalilla on tarjolla erilaisia viinimaistelutilaisuuksia, ruokakojuja, musiikkiesityksiä ja perinteisiä tansseja.

Historia:

Keskiaika:

Remich on saanut alkunsa keskiaikaisesta kylästä, joka sijaitsi tärkeällä kauppapaikalla Moselin varrella. Tämän ajan jäänteet näkyvät edelleen kaupungin historiallisessa vanhassa kaupungissa.

Ruukkiteollisuus:

Remichin ympäristössä oli aikoinaan merkittävä ruukkiteollisuus, ja sen seurauksena kaupunki kasvoi ja kehittyi. Monet alueet Remichin ympärillä olivat tunnettuja käsityöläisistään ja ruukkitehtaistaan.

Sotahistoria:

Remich on ollut strategisesti tärkeä alue eri sotien aikana, ja se on vaihtanut haltijaa useita kertoja. Kaupungin historiasta löytyy jälkiä niin Ranskan, Saksan kuin Luxemburginkin valloituksista.

Viinintuotanto:

Remichin alueella on vuosisatojen ajan harjoitettu viininviljelyä, ja viinintuotanto on edelleen merkittävä osa kaupungin elinkeinoa. Alueen viinitarhat tunnetaan erityisesti valkoviineistään, jotka ovat saaneet kansainvälistä tunnustusta.

Ruokailu ja Ravintolat Remichissa

Ruokakulttuuri

Remich sijaitsee Luxemburgissa, jossa ruokakulttuuri on monipuolinen ja vaikuttanut sekä Ranskan että Saksan keittiöistä. Siellä voi nauttia tyypillisiä paikallisia ruokia, kuten perinteistä ranskalais-valkoviinillä maustettua sipulikeittoa tai saksalaistyylistä hapankaaliruokaa.

Ravintolat

Remichissa on useita ravintoloita, jotka tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja ruokailulle. Näihin kuuluvat muun muassa:
– Ravintola Leiofener, joka on suosittu paikallinen ravintola, jossa tarjoillaan perinteisiä luxemburgilaisia ruokia.
– Ô Trattoria Pizzeria di Mario, joka on italialainen ravintola, joka tarjoaa erilaisia pasta- ja pizzaruokia.
– Restaurant Bacchus, joka on viihtyisä ravintola, joka tarjoilee sekä perinteisiä luxemburgilaisia että kansainvälisiä ruokia.

Viinitilat

Remich tunnetaan myös viinitarhoistaan ja viinitiloistaan. Alueella voi vierailla erilaisilla viinitiloilla ja maistella paikallisia viinejä. Esimerkiksi Ehnen Weindorf tarjoaa viininmaistelua ja kierroksia viinitarhoilla, ja Gustave Lenz viinitila on suosittu vierailukohde, jossa voi oppia lisää paikallisista viineistä.

Kahvilat ja leipomot

Remichissa on useita kahviloita ja leipomoita, joissa voi nauttia paikallisia leivonnaisia ja juomia. Näitä ovat muun muassa Café Am Duerf, jossa voi nauttia ranskalaistyylisiä leivonnaisia, sekä Pâtisserie Santarelli, joka tarjoaa laajan valikoiman leivonnaisia ja leipiä.

Katuruoka

Remichissa voi kokea myös erilaisia katuruokavaihtoehtoja. Esimerkiksi torilla järjestetään säännöllisesti markkinoita, joissa voi maistella erilaisia paikallisia herkkuja, kuten crepesejä ja makkaroita. Lisäksi alueella on erilaisia katuruokakojuja, joista voi ostaa esimerkiksi tarjottimellisia ranskalaisia tai belgialaisia ranskalaisia.

Erikoisruokavaliot

Remichissa on myös huomioitu erilaiset ruokavaliot. Useimmissa ravintoloissa on tarjolla vaihtoehtoja myös kasvisruoalle ja gluteenittomalle ruokavaliolle. Lisäksi kaupungissa on useita ravintoloita, jotka tarjoavat vegaanisia ruokia ja leipomot, jotka tarjoavat gluteenittomia leivonnaisia.

Vapaa-ajan aktiviteetit

Kävely tai pyöräily Moselin rannalla

Remich sijaitsee Moselin joen rannalla, ja alueella on useita kävely- ja pyöräilyreittejä, jotka kulkevat joen varrella. Moselin rannalla kävely tai pyöräily tarjoaa mahdollisuuden nauttia maisemista ja rentoutua ulkoilmassa.

Vieraile Remichin vanhassakaupungissa

Remichin vanhakaupunki on viehättävä alue, jossa on vanhoja rakennuksia ja kapeita kujia. Alueella voi tutustua paikalliseen arkkitehtuuriin ja käydä pienissä kaupoissa ja ravintoloissa.

Käy viinitiloilla ja viinimuseossa

Remich kuuluu Luxemburgin tärkeimpiin viinintuotantoalueisiin, ja alueella on useita viinitiloja, joilla voi vierailla ja maistella paikallisia viinejä. Viinimuseossa voi oppia lisää viininvalmistuksesta ja alueen viinikulttuurista.

Purjehdi Moselin joella

Moselin joki tarjoaa mahdollisuuden purjehtia ja nauttia vesillä olosta. Remichissa on mahdollista vuokrata purjeveneitä tai osallistua järjestettyihin purjehduskursseihin.

Pelaile golfia Remichin golfkentällä

Remichin lähellä sijaitsee golfkenttä, jossa voi pelata golfia. Kenttä tarjoaa kauniit maisemat Moselin laaksossa ja mahdollisuuden nauttia ulkoilmasta samalla kun harrastaa liikuntaa.

Tutustu lähialueen luontokohteisiin

Remichin ympäristössä on useita luontokohteita, joissa voi tehdä patikointiretkiä ja tutustua alueen luonnonkauneuteen. Esimerkiksi Mossig-laakso tarjoaa upeita maisemia ja mahdollisuuksia luontoretkeilyyn.

Vieraile Schengenissä

Schengen sijaitsee lähellä Remichia ja tunnetaan monista Schengen-sopimukseen liittyvistä historiallisista tapahtumista. Schengenissä voi vierailla Schengenin linnoituksessa ja tutustua alueen historiaan.

Suositut hotellit Remichissä

Hôtel des Vignes

Hôtel des Vignes sijaitsee kauniilla paikalla Moselin varrella ja tarjoaa upeat näkymät viinitarhoihin. Hotelli tarjoaa mukavia ja tilavia huoneita, joissa on modernit mukavuudet. Asiakkaat voivat nauttia ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, pysäköintimahdollisuudesta ja ravintolasta, jossa tarjoillaan perinteisiä luxemburgilaisia ruokia.

Hôtel Saint-Nicolas & Spa

Hôtel Saint-Nicolas & Spa on tyylikäs hotelli, joka sijaitsee lähellä Remichin keskustaa. Hotellissa on modernit huoneet, joissa on ilmainen Wi-Fi-yhteys, taulu-tv ja oma kylpyhuone. Asiakkaat voivat rentoutua hotellin spassa, jossa on sisäuima-allas, sauna ja hierontapalvelut. Hotellissa on myös ravintola, jossa tarjoillaan kansainvälisiä ja luxemburgilaisia ruokia.

Domaine La Forêt

Domaine La Forêt on viehättävä hotelli, joka sijaitsee rauhallisessa ympäristössä Moselin laaksossa. Hotellissa on viihtyisiä huoneita, joista avautuu kauniit näkymät ympäröivään luontoon. Asiakkaat voivat nauttia ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja pysäköinnistä. Hotellissa on myös ravintola, joka tarjoaa laadukasta ruokaa ja viinejä.

Hôtel Remotel

Hôtel Remotel on moderni hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Remichin kaupungissa. Hotellin huoneet ovat tyylikkäästi sisustettuja ja niissä on kaikki tarvittavat mukavuudet. Asiakkaat voivat nauttia ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, pysäköintimahdollisuudesta ja ravintolasta, jossa tarjoillaan herkullisia ruokia ja paikallisia viinejä.

Hôtel des Ardennes

Hôtel des Ardennes sijaitsee rauhallisella alueella lähellä Remichin keskustaa. Hotellissa on mukavia huoneita, joissa on ilmainen Wi-Fi-yhteys ja oma kylpyhuone. Asiakkaat voivat rentoutua hotellin puutarhassa tai nauttia aterioita ravintolassa, jossa tarjoillaan perinteisiä luxemburgilaisia ruokia.

Hotel Ecluse

Hotel Ecluse sijaitsee Moselin rannalla ja tarjoaa upeat näkymät joelle ja viinitarhoille. Hotellissa on kodikkaat huoneet, joissa on ilmainen Wi-Fi-yhteys ja oma kylpyhuone. Asiakkaat voivat nauttia hotellin ravintolasta, jossa tarjoillaan paikallisia erikoisuuksia ja viinejä.

Turvallisuus ja terveys Remichissa

1. Rikollisuus

Remich on yksi Luxemburgin turvallisimmista kaupungeista. Rikollisuusaste on alhainen ja vakavia rikoksia tapahtuu harvoin. Kaupungin poliisi valvoo aktiivisesti järjestystä ja turvallisuutta.

2. Liikenne

Remichissa liikenne on yleisesti ottaen turvallista. Kaupungissa on hyvin hoidetut tiet ja liikennesäännöt noudatetaan tiukasti. Kävelykadut ja pyöräilyreitit tarjoavat turvallisia vaihtoehtoja kevyen liikenteen käyttäjille.

3. Terveydenhuolto

Remichissa on korkeatasoinen terveydenhuoltojärjestelmä. Kaupungissa toimii useita terveyskeskuksia, klinikoita ja sairaaloita, joissa tarjotaan laadukasta hoitoa. Lisäksi lähialueella sijaitsee useita erikoissairaaloita ja sairaanhoitopiirejä.

4. Pelastuspalvelut

Remichissa on hyvin toimiva pelastuspalvelujärjestelmä. Kaupungissa on oma paloasema ja ensiapuyksiköt, jotka vastaavat nopeasti mahdollisiin hätätilanteisiin. Pelastushenkilöstö on koulutettu ja varustettu asianmukaisesti.

5. Yleinen terveys ja hyvinvointi

Remichissa huolehditaan asukkaiden terveydestä ja hyvinvoinnista. Kaupungissa on runsaasti liikunta- ja urheilumahdollisuuksia, kuten kuntokeskuksia, uimahalleja ja urheilukenttiä. Lisäksi kaupungin viheralueet ja puistot tarjoavat mahdollisuuksia rentoutumiseen ja ulkoiluun.

Rannat ja Vesistöt

Moselin joki

Remich sijaitsee Moselin joen varrella, ja tämä joki on yksi kaupungin merkittävimmistä vesistöistä. Moselin joki tarjoaa mahdollisuuksia erilaisiin vesitoimintoihin, kuten veneretkiin, kalastukseen ja vesiliikenteeseen. Joen varrella on myös useita rantoja, joilla voi rentoutua ja nauttia kauniista maisemista.

Remichin rantapromenadi

Remichin rantapromenadi on kaunis kävelyreitti, joka kulkee pitkin Moselin jokea. Promenadilla on useita pieniä rantoja ja laitureita, joilta voi ihailla joen maisemia. Rantapromenadi on suosittu paikka myös ulkoiluun ja pyöräilyyn.

Remichin uimaranta

Remichin uimaranta sijaitsee kaupungin keskustassa ja tarjoaa mahdollisuuden virkistävään pulahdukseen Moselin joessa. Uimarannalla on hiekkapohja ja hyvä infrastruktuuri, kuten pukuhuoneita ja ravintoloita. Uimaranta on erityisen suosittu paikallisten keskuudessa kesäisin.

Moselin viiniviljelmät

Moselin joki tunnetaan myös viiniviljelmistään, ja alueella voi vierailla erilaisilla viinitiloilla ja maistella paikallisia viinejä. Viiniviljelmät tarjoavat kauniin näkymän joelle ja ympäröivään maisemaan, ja niiden läheisyydessä on usein myös viihtyisiä rantoja, joilla voi viettää aikaa.

Caves St. Martin

Caves St. Martin on tunnettu viinitalo ja samalla suosittu matkailukohde Remichissä. Viinitalon lähistöllä on ranta-alue, joka houkuttelee ihmisiä nauttimaan viininmaistelun ohella myös joen läheisyydestä.

Ranskan rajajoki

Remich sijaitsee lähellä Luxemburgin ja Ranskan rajaa, ja lähialueella virtaa useita pieniä jokia, jotka muodostavat osan rajavyöhykkeestä. Nämä joet tarjoavat mahdollisuuden kauniisiin luontokävelyihin ja luonnonkauniiden maisemien ihailuun.

Yöelämä ja Viihde

1. Baarit ja klubit

Remichillä on muutamia baareja ja klubeja, joissa voi viettää iltaa ja nauttia juomista. Suosittuja paikkoja ovat esimerkiksi Max Bar, jossa voi rentoutua lasillisella viiniä tai olutta, sekä Cafe Tyrol, joka tarjoaa kahvilapalveluja, mutta avautuu myös baariksi myöhään illalla.

2. Ravintolat

Remichillä on useita ravintoloita, joissa voi nauttia herkullisia aterioita eri ruokakulttuureista. Esimerkiksi Ristorante Piedaterre tarjoaa italialaista ruokaa, ja Brasserie Beim Rennes ansiosta voi päästä nauttimaan paikallisesta ruoasta rennossa ilmapiirissä.

3. Konsertit ja musiikki

Remichillä ei ole erityisen laajaa konsertti- ja musiikkitarjontaa, mutta joitakin paikallisia bändejä ja artisteja voi esiintyä paikallisissa baareissa ja klubeissa. Erityisesti Max Bar järjestää ajoittain live-esityksiä, joista voi nauttia.

4. Elokuvateatterit

Remichin alueella ei ole elokuvateatteria, mutta lähialueilla, kuten Luxemburgin kaupungissa, on useita elokuvateattereita, joissa voi käydä katsomassa uusimpia elokuvia.

5. Teatterit ja esitystilat

Remichillä ei ole varsinaista teatteria tai esitystilaa, mutta lähialueilla, kuten Luxemburgin kaupungissa, on useita teattereita, joissa voi nähdä erilaisia teatteriesityksiä, konsertteja tai muita esityksiä.

6. Urheilu ja liikunta

Remichillä ei ole suuria urheilu- tai liikuntamahdollisuuksia, mutta alueella voi harrastaa esimerkiksi kävelyä tai pyöräilyä viiniviljelmien ympäröimissä maisemissa. Myös joen rannalla voi harrastaa erilaisia vesiaktiviteetteja, kuten veneilyä ja kalastusta.

7. Muut aktiviteetit

Remichillä voi myös vierailla viinitiloilla ja viinimuseossa, joka tarjoaa tietoa alueen viinintuotannosta. Alueella järjestetään myös erilaisia paikallisia tapahtumia, kuten viinifestivaaleja ja markkinoita, joissa voi kokea paikallista kulttuuria ja ostaa paikallisia tuotteita.

Luontokohteet ja Retkeily:

1. Mosellejoen laakso

Mosellejoen laakso sijaitsee Remichin alueella ja tarjoaa upeita maisemia sekä monipuolisia retkeilymahdollisuuksia. Laakso tunnetaan erityisesti viiniviljelmistään ja viinitiloistaan.

2. Mondorfer Wald -luonnonsuojelualue

Mondorfer Wald on luonnonsuojelualue Remichin lähellä. Alueella voi nauttia rauhallisesta ja vehreästä ympäristöstä, sekä vierailla erilaisissa retkeilyreiteissä ja poluissa.

3. Neumühle-järvi

Neumühle-järvi on suosittu luontokohde, joka sijaitsee Remichin lähellä. Järvi tarjoaa upeita maisemia ja mahdollisuuden esimerkiksi kalastukseen, veneilyyn ja patikointiin.

4. Villa Vauban -puutarha

Villa Vauban -puutarha on kaunis puistoalue Remichin keskustassa. Puutarhassa voi rentoutua kävelyn, piknikin tai vaikkapa vesiurkujen äärellä. Alueella järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja konsertteja.

5. Trailing Princess Route

Trailing Princess Route on suosittu patikointireitti Remichin alueella. Reitti tarjoaa upeita maisemia sekä mahdollisuuden tutustua lähikylien kulttuuriin ja perinteisiin. Patikointireitti on merkitty hyvin ja sopii eri kuntoisille retkeilijöille.

6. Remichin kiipeilyalue

Remichin kiipeilyalue on kohteena aktiivisille retkeilijöille ja se tarjoaa monipuolisia kiipeilymahdollisuuksia eri vaikeustasoilla. Alueella on myös hyvä näkymä ympäröivään maisemaan.

7. Weinpad -viinipolku

Weinpad on viinikierros, joka kulkee läpi Remichin viiniviljelmien. Polulla voi tutustua paikallisiin viinitiloihin, maistella alueen viinejä ja nauttia upeista maisemista.

8. Velo Tour -pyöräretket

Remichin alueella on tarjolla myös erilaisia pyöräretkireittejä niin maastopyöräilystä kiinnostuneille kuin maantiepyöräilijöillekin. Retkillä voi ihailla kaunista luontoa ja tutustua alueen nähtävyyksiin.

9. Kanootilla Mosellejoella

Remichin läpi virtaava Mosellejoki tarjoaa myös mahdollisuuden kanootilla tai kajakilla melomiseen. Joella melominen tarjoaa huippuluokan luontoelämyksiä ja mahdollisuuden nauttia kauniista ympäristöstä.

10. Camping-alueet ja leirintäalueet

Remichin alueella on useita camping- ja leirintäalueita, joissa voi viettää aikaa luonnon keskellä. Alueilta löytyy erilaisia palveluita ja aktiviteetteja, kuten uimapaikkoja, grillausmahdollisuuksia ja leikkipaikkoja.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet Remichissa

Saint-Nicolas kirkko

Saint-Nicolas kirkko on yksi tärkeimmistä uskonnollisista kohteista Remichissa. Se on kaunis ja historiallinen goottilaistyylinen kirkkorakennus, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Kirkko tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua alueen uskonnolliseen perintöön sekä ihailla sen arkkitehtonisia piirteitä.

Romasterlin linnake

Remichissa sijaitseva Romasterlin linnakkeen raunio on yksi alueen historiallisista kohteista. Se oli aikoinaan tärkeä linnoitus, joka tarjosi suojaa ja puolustusta alueen asukkaille. Tänä päivänä se tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua menneen ajan tunnelmaan ja nauttia upeista näkymistä ympäröivään maisemaan.

Remichin vanha kaupunki

Remichin vanha kaupunki on täynnä historiallisia kohteita ja viehättävää charmia. Kapeat kujat, vanhat talot ja upeat maisemat Moselin joelle luovat ainutlaatuisen tunnelman. Alueella on myös useita historiallisia rakennuksia ja monumentteja, jotka kertovat kaupungin rikkaasta historiasta.

Remichin keskiaikainen linna

Remichissa sijaitseva keskiaikainen linna on toinen merkittävä historiallinen kohde. Se oli aikoinaan korkea ja vaik impression tracking… aikoinaan korkea ja vaikuttava linnoitus, joka tarjosi suojaa alueen asukkaille. Nykyään linna esiintyy raunioina, mutta se tarjoaa silti vierailijoille mahdollisuuden kokea osan alueen menneisyydestä ja nauttia upeista näkymistä ympäröivään maisemaan.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Remichin kaupungintalo

Remichin kaupungintalo sijaitsee kaupungin keskustassa ja tarjoaa upeat näkymät kaupungin ympäristöön. Rakennus on perinteinen arkkitehtuurinähtävyys, jonka tornista avautuvat panoraamanäkymät jokilahdelle ja viinitarhoille.

2. Remichin satama

Remichin satama sijaitsee Moseljoen varrella ja tarjoaa upeat näkymät joelle ja ympäröiville maisemille. Satama-alueella on useita terasseja ja näköalapaikkoja, joilta voi ihailla kaunista jokimaisemaa ja veneitä.

3. Saint-Nicolas-kirkon kellotorni

Saint-Nicolas-kirkko on kaupungin vanhin rakennus, ja sen kellotorni tarjoaa upeat näköalat yli koko kaupungin. Kellotorniin kiipeäminen palkitsee kävijät upeilla näkymillä jokilaaksoon ja ympäröiville viinitarhoille.

4. Viinitarhojen näköalapaikat

Remich tunnetaan viinitarhoistaan, ja kaupungin lähellä on useita näköalapaikkoja, joilta voi ihailla maisemia viinitarhojen yli. Näköalapaikoilla on tavallisesti penkkejä ja opastetauluja, jotka tarjoavat tietoa alueen viinintuotannosta ja viinikulttuurista.

5. Schengenin näköalapaikka

Schengenin alue sijaitsee lähellä Remichiä, ja siellä on panoraamatasanne, josta avautuvat upeat näkymät Moseljoelle ja ympäröiville maisemille. Schengenin näköalapaikalta voi nähdä myös Euroopan instituutin, joka on merkittävä kulttuurikohde alueella.

6. Kävelykadun terassit

Remichin kävelykadun varrella on useita ravintoloita ja kahviloita, joiden terasseilta voi nauttia kauniista näkymistä kaupunkiin ja sen ympäristöön. Terassit tarjoavat täydellisen paikan rentoutumiseen ja maisemien ihailuun samalla, kun nauttii paikallisista herkuista.Kohteen sijainti maa on Luxemburg.

Jätä kommentti