Halvat lennot Denizli

Nähtävyydet ja kohteet

Pamukkale

Pamukkale on yksi Denizlin tunnetuimmista nähtävyyksistä. Se on luonnonmuodostelma, jossa on valkoisia, kalkkikivisiä terasseja, jotka on muodostunut mineraalipitoisen lähteiden veden valumisesta. Alueella voi kävellä terasseilla ja kylpeä lähteiden lämmittämissä altaissa. Pamukkale on myös Turkin UNESCO:n maailmanperintökohde.

Denizli Pigeonlahde

Denizli Pigeonlahde on suuri kivilaakso, jonka suojassa on useita historiallisia rakennuksia. Alueen pääkohokohta on antiikin aikainen teatteri, joka on osittain entisöity ja jossa järjestetään edelleen tapahtumia. Pigeonlahti on suosittu paikallisten keskuudessa piknikien ja rentoutumisen kannalta.

Laodikea

Laodikea oli antiikin kaupunki, joka on nykyään arkeologinen alue lähellä Denizliä. Alueella voit ihailla antiikin roomalaista arkkitehtuuria, kuten teatteria, stadionia ja temppeliä. Laodikeassa järjestetään myös kulttuuritapahtumia ja festivaaleja.

Denizli-ateljee

Denizli-ateljee on paikallinen taidegalleria, jossa on esillä paikallisten taiteilijoiden teoksia. Galleriassa voit ihailla maalauksia, veistoksia ja muita taideteoksia paikallisen taiteen ja kulttuurin näkökulmasta. Denizli-ateljee järjestää myös erilaisia näyttelyitä ja tapahtumia.

Taraklı-puisto

Taraklı-puisto on suuri puistoalue Denizlin keskustassa, jossa voit rentoutua, kävellä ja nauttia luonnosta. Puistossa on kävelyreittejä, viheralueita ja leikkipaikkoja lapsille. Taraklı-puisto on suosittu paikka paikallisten asukkaiden keskuudessa ulkoiluun ja piknikien järjestämiseen.

Denizli-yöelämä

Denizlillä on vilkas yöelämä, erityisesti Alpaslan-kaupunginosassa. Alueella on useita baareja, klubeja ja ravintoloita, joissa voit nauttia juomista, tanssia ja kuunnella live-musiikkia. Denizlin yöelämä on suosittu turistien ja paikallisten keskuudessa, erityisesti viikonloppuisin.

Kulttuuri ja Historia

Kulttuuri

– Denizlin kulttuuri on vahvasti vaikuttunut alueen historiasta ja perinteistä.
– Kaupungissa järjestetään vuosittain monia kulttuuritapahtumia, kuten festivaaleja, näyttelyitä ja konsertteja.
– Denizlissä on useita taidemuseoita ja gallerioita, joissa kävijät voivat tutustua paikalliseen ja kansainväliseen taiteeseen.
– Kulttuurista kiinnostuneet voivat myös vierailla teattereissa, elokuvateattereissa ja kirjastoissa, jotka tarjoavat monipuolisia ohjelmia ja palveluita.

Historia

– Denizlin alueella on ollut asutusta jo antiikin ajoista lähtien, ja sen historia ulottuu yli 5000 vuoden päähän.
– Kaupunki on ollut tärkeä kaupan ja kulttuurin keskus erityisesti antiikin Rooman ja Bysantin valtakuntien aikana.
– Denizli sijaitsee Lycian alueella, jolla on rikas historia ja arkeologisia kohteita kuten Afrodisiasin antiikin kaupunki ja Hierapolisin antiikin kaupunki.
– Hierapolisista löytyy myös kuuluisa Pamukkale-kalkkikiviterassialue, joka on suosittu turistinähtävyys.
– Denizli oli myös osa Osmanien valtakuntaa, ja sen historiassa näkyy vahva turkkilainen vaikutus.
– Kaupungissa on useita historiallisia rakennuksia, kuten moskeijoita, kirkkoja ja linnoituksia, jotka ovat säilyttäneet alkuperäisen arkkitehtuurinsa ja tuovat esille alueen monipuolisen kulttuurin.

Ruokailu ja Ravintolat

Hyödyllistä tietoa

Denizli on Turkin maakunta ja kaupunki, joka sijaitsee Länsi-Anatolian alueella. Kaupunki on tunnettu monipuolisesta ruokakulttuuristaan, ja sieltä löytyy lukuisia ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat paikallisia ja kansainvälisiä herkkuja.

Paikalliset herkut

Denizlin ruokakulttuuriin kuuluu erilaisia paikallisia herkkuja. Yksi tunnetuimmista ruoista on ”mantı”, jonka voi kääntää suomeksi ”Turkin ravioleiksi”. Mantı on pieniä lihalla täytettyjä taikinapaloja, jotka tarjoillaan yleensä tomaattikastikkeen ja jogurtin kanssa. Toinen suosittu paikallinen herkku on ”keşkek”, joka on valmistettu kypsytetystä vehnästä ja jauhetusta lampaanlihasta.

Kahvilat

Denizlistä löytyy myös monia kahviloita, joissa voi nautiskella paikallisista kahvijuomista sekä makeista leivonnaisista. Yksi tunnetuimmista paikoista on ”Kervansaray Kahve Evi”, joka tarjoaa perinteistä turkkilaista kahvia ja erilaisia makeisia. Toinen suosittu kahvila on ”Pascal Coffee”, jossa voi nauttia espressoa ja valikoimasta erilaisia tuoreita leivonnaisia.

Ravintolat

Denizlistä löytyy monipuolinen valikoima ravintoloita, jotka tarjoavat erilaisia ruokakokemuksia. ”Cemil Usta’nin Yeri” on suosittu paikka, jossa voi nauttia perinteisiä turkkilaisia ruokia, kuten kebabeja ja meze-alkupaloja. ”Pistachia Restaurant” puolestaan tarjoaa moderneja ruokalajeja, jotka yhdistelevät sekä paikallisia että kansainvälisiä makuja.

Katuruoka ja markkinat

Denizli tarjoaa myös monia mahdollisuuksia kokea paikallista katuruokaa ja markkinoita. Denizlin pääkaduilla, kuten Atatürk Caddesi ja İstiklal Caddesi, voi löytää erilaisia katuruokakojuja, jotka tarjoavat esimerkiksi döner kebabeja ja simittiä (turkkilaista suolaista leipää). Lisäksi kaupungin markkinoilla, kuten Horozluhan Çarşısı ja Pamukkale Pazarı, voi ostaa tuoreita hedelmiä, vihanneksia ja muita paikallisia herkkuja.

Vapaa-ajan aktiviteetit:

1. Historialliset nähtävyydet

Denizli on tunnettu monista historiallisista nähtävyyksistään. Yksi suosituimmista on Hierapolis, antiikin roomalainen kaupunki, joka on nykyään Unescon maailmanperintökohde. Toinen merkittävä historiallinen nähtävyys on Lycoksen laakso, joka on arkeologinen alue, jolla on jäännöksiä bysanttilaisesta ja roomalaisesta ajasta.

2. Luonnonkauniit alueet

Denizlillä on myös upeita luonnonkauniita alueita, joissa kävijät voivat nauttia ulkoilusta ja luonnon ihmeistä. Esimerkiksi Pamukkale on tunnettu kalkkikivimuodostelmistaan ja lämpimistä kuumista lähteistään. Toinen suosittu paikka on Kaklik-luola, jossa voi tutkia upeita stalaktiitteja ja stalagmiitteja.

3. Urheilu ja liikunta

Denizlissä on useita urheilumahdollisuuksia ja liikuntapaikkoja. Kaupungissa on useita kuntokeskuksia ja uima-altaita, joissa voi käydä kuntoilemassa. Lisäksi kaupungissa on hyvät mahdollisuudet erilaisiin ulkoilma-aktiviteetteihin, kuten patikointiin ja maastopyöräilyyn.

4. Ostosmahdollisuudet

Denizli tarjoaa myös monia ostosmahdollisuuksia. Kaupungissa on useita kauppakeskuksia, joista voi löytää erilaisia ​​vaatteita, elektroniikkaa ja muita tuotteita. Lisäksi perinteisiä markkinoita järjestetään säännöllisesti, joissa voi ostaa paikallisia käsitöitä ja ruokatuotteita.

5. Taide ja kulttuuri

Denizlissä on myös vilkas taide- ja kulttuuriskenaari. Kaupungissa on useita taidemuseoita ja gallerioita, joissa voi tutustua paikalliseen ja kansainväliseen taiteeseen. Lisäksi kaupungin teatterit ja konserttisalit tarjoavat monipuolisen valikoiman esityksiä ja konsertteja eri taiteen aloilta.

Suositut hotellit Denizlissä:

1. Dedeman Park Denizli

Dedeman Park Denizli on suosittu hotelli, joka sijaitsee Denizlin kaupungin keskustassa. Hotellissa on modernit ja tyylikkäät huoneet, jotka tarjoavat mukavuutta ja rentoutumista vieraille. Denizlin päärautatieasema, kaupungin suositut ostoskeskukset ja nähtävyydet ovat hotellin läheisyydessä. Dedeman Park Denizli tarjoaa myös monipuolisen valikoiman palveluita, kuten ravintoloita, rentoutumisalueen ja kokoustiloja.

2. Anemon Denizli Hotel

Anemon Denizli Hotel on viihtyisä hotelli, joka sijaitsee Denizlin keskustassa, lähellä ostosmahdollisuuksia ja nähtävyyksiä. Hotellin huoneet ovat tilavia ja modernisti sisustettuja sekä tarjoavat mukavuutta ja rauhaa vieraille. Anemon Denizli Hotelissa on myös ravintola, kuntokeskus ja sauna. Hotelli tarjoaa myös erilaisia palveluita, kuten kokoustiloja ja autonvuokrausta.

3. Lavin Otel

Lavin Otel on suosittu hotelli, joka sijaitsee Denizlin keskustassa, lähellä kauppakeskuksia ja nähtävyyksiä. Hotellin huoneet ovat modernisti sisustettuja ja varustettuja kaikilla tarvittavilla mukavuuksilla. Lavin Otel tarjoaa asiakkailleen erilaisia palveluita, kuten ravintolan, kuntosalin ja langattoman internet-yhteyden. Hotellin henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta, ja he auttavat mielellään vieraita kaikissa tarpeissa.

4. Laodikya Hotel

Laodikya Hotel sijaitsee Denizlin keskustassa ja se tarjoaa viihtyisää majoitusta vierailleen. Hotellin huoneet ovat moderneja ja tyylikkäitä, ja niistä avautuu upea näköala kaupungin ylle. Laodikya Hotelissa on myös ravintola, jossa tarjoillaan paikallisia herkkuja sekä kansainvälisiä ruokia. Hotelli tarjoaa myös asiakkailleen erilaisia palveluita, kuten kuntosalin, kokoustiloja ja ilmaisen langattoman internet-yhteyden.

5. North Point Hotel

North Point Hotel sijaitsee Denizlin keskustassa, lähellä kaupungin suosittuja nähtävyyksiä ja ostosmahdollisuuksia. Hotellin huoneet ovat tilavia ja moderneja, ja niissä on kaikki tarvittavat mukavuudet vieraille. North Point Hotel tarjoaa erilaisia palveluita, kuten ravintolan, kuntosalin ja langattoman internet-yhteyden. Henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta, ja he auttavat mielellään vieraita kaikissa tarpeissa.

Turvallisuus ja terveys

Rikollisuus

Denizli on yleisesti ottaen turvallinen kaupunki, jossa rikollisuus on vähäistä. Poliisi valvoo kaupungin julkisia tiloja ja tekee aktiivisesti työtä rikollisuuden ehkäisemiseksi. Jokaisen matkailijan tulisi kuitenkin noudattaa yleisiä turvallisuuskäytäntöjä, kuten pitää huolta arvoesineistään ja välttää pimeitä ja autioita alueita yöaikaan.

Sairaala- ja terveyspalvelut

Denizlissä on useita julkisia ja yksityisiä sairaaloita, jotka tarjoavat laadukkaita terveyspalveluita. Suurin sairaala kaupungissa on Pamukkale-yliopiston sairaala, jossa on kattavat lääketieteelliset palvelut. Kaupungin eri alueilla on myös terveyskeskuksia ja lääkäriasemia, jotka tarjoavat perusterveydenhuollon palveluita.

Lääkitys ja apteekit

Denizlissä on useita apteekkeja, joista voi ostaa lääkkeitä. Apteekit ovat yleensä avoinna normaaleina työaikoina. Mikäli tarvitset reseptilääkkeitä, suositellaan ottamaan yhteyttä lääkäriin ennen matkaa tai käymään paikallisessa terveyskeskuksessa, jossa saat tarvittavan reseptin.

Ruokaturvallisuus

Ruokaturvallisuus on tärkeä seikka Denizlissä. Ravintolat ja kahvilat noudattavat tiukkoja hygieniastandardeja varmistaakseen ruoan turvallisuuden. Matkailijoiden tulisi kuitenkin noudattaa yleisiä ruokahygieniaohjeita, kuten pesemään kädet ennen aterioita, juomaan pullovettä ja välttämään raakaa tai huonosti kypsennettyä ruokaa.

Liikenneonnettomuudet

Liikenne Denizlissä voi olla vilkasta ja kaoottista, joten on tärkeää olla varovainen liikenteessä liikkuessaan. Pidäthän huolen siitä, että sinulla on aina asianmukainen liikennevakuutus ja noudata kaikkia liikennesääntöjä. Käytä tarvittaessa julkista liikennettä, kuten busseja tai takseja, jotka ovat turvallisempia vaihtoehtoja.

Rannat ja vesistöt

1. Pamukkale

Pamukkale on kuuluisa luonnonihme Denizlin alueella, joka tunnetaan myös kalkkikiviterasseina. Se koostuu valkoisista terasseista, jotka on muodostettu vuosituhansia kestäneiden mineraalipitoisten lähteiden virtaamisen seurauksena. Alueella on myös lämpimiä kuumia lähteitä, jotka tarjoavat rentouttavan kylpykokemuksen.

2. Salda-järvi

Salda-järvi sijaitsee Denizlin Salda-alueella ja se on yksi Turkin puhtaimmista järvistä. Järven vesi on kirkasta ja hiekkarannat ovat valkoisia. Järvellä on myös mahdollisuus harrastaa erilaisia vesiaktiviteetteja, kuten uintia ja vedenalaisia valokuvauksia.

3. Acıgöl-järvi

Acıgöl-järvi on suolajärvi, joka sijaitsee Denizlin Acıgöl-alueella. Sen rannat ovat valkoisia ja alueella on pieniä suolaisia hiekkarantoja. Järvi on suosittu paikka auringonottajille ja uintiin.

4. Büyük Menderes-joki

Büyük Menderes-joki on yksi Turkin suurimmista joista ja se virtaa myös Denizlin alueen läpi. Joki tarjoaa upeita maisemia ja mahdollisuuden erilaisiin vesitoimintoihin, kuten veneretkiin ja kalastukseen. Joen varrella on myös rauhallisia piknik-alueita, joissa voi rentoutua ja nauttia luonnosta.

5. Anamas Virta

Anamasjoki on pienempi joki, joka virtaa Denizlin alueen läpi. Se tarjoaa luonnonkauniita maisemia ja rauhallisia piknikpaikkoja. Joen varrella voi myös harrastaa kalastusta ja veneilyä.

6. Kaklık-maanalaiset luolat

Kaklık-maanalaiset luolat ovat suosittu turistikohde Denizlissä. Ne koostuvat monimutkaisesta luolastoista, jotka ovat syntyneet vuosien saatossa. Luolat sisältävät myös luonnon pohjavesijärviä, jotka tarjoavat unohtumattoman maiseman.

Yöelämä ja viihde:

1. Baarit ja klubit:

Denizli tarjoaa monipuolisen valikoiman baareja ja klubeja yöelämän ystäville. Suositeltavia paikkoja vierailla ovat esimerkiksi Kafe Pi, jossa voi nauttia juomia ja kuunnella elävää musiikkia, nimittäin paikassa järjestetään usein livekeikkoja. Toinen suosittu yökerho Denizlissä on Club Fawn, jossa voi tanssia ja nauttia musiikista.

2. Ravintolat ja kahvilat:

Denizli tarjoaa laajan valikoiman ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia herkullisia ruokia ja juomia. Suosittuja ravintoloita ovat esimerkiksi Kaleiçi Sofrası, jossa voi maistella paikallisia turkkilaisia ​​ruokia, ja ravintola Belen, jossa voi nauttia viihtyisästä ilmapiiristä ja kansainvälisestä keittiöstä. Kahviloiden ystäville Denizli tarjoaa useita viihtyisiä kahviloita, kuten Cafe Nero, jossa voi rentoutua kupin kahvin äärellä.

3. Elokuvateatterit:

Denizlistä löytyy myös elokuvateatteri, jossa voi nauttia uusimmista elokuvista. Suosittu elokuvateatterikompleksi on Denizli Cinebonus, joka tarjoaa useita elokuvateattereita eri elokuvatyyleille ja tarjoaa myös mukavat tilat elokuvien katseluun.

4. Teatterit ja esitykset:

Denizlin teatterit ja esitykset tarjoavat mahdollisuuden nauttia kulttuurista ja taiteesta. Suositeltavia paikkoja vierailla ovat Denizli Devlet Tiyatrosu, joka esittää useita teatteriesityksiä eri genreistä, sekä Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, jossa voi nauttia musiikki- ja tanssiesityksistä.

5. Urheilu- ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet:

Denizlissä on myös monia urheilu- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Esimerkiksi Pamukkale University Spor Salonu tarjoaa kuntosali- ja urheilumahdollisuuksia, kuten kuntosalin, uima-altaan ja tenniskenttiä. Lisäksi Denizli Atatürk Kapalı Yüzme Havuzu tarjoaa hyvät mahdollisuudet uintiin ja vesiliikuntaan.

Denizlin luontokohteet ja retkeily

Pamukkale

Pamukkale on Denizlin suosituin luontokohde. Se tunnetaan kalkkikiviterasseistaan, joita pitkin virtaa lämmin mineraalivesi. Alueella voi kylpeä luonnollisissa kuumissa lähteissä ja ihastella upeita valkoisia terasseja. Pamukkale kuuluu UNESCOn maailmanperintökohteisiin.

Hierapolis

Hierapolis on antiikin aikainen kaupunki, joka sijaitsee Pamukkalen vieressä. Kaupungissa on hyvin säilyneitä roomalaisia raunioita, kuten teatteri, basilika ja antiikin kylpylä. Hierapoliksen arkeologinen alue tarjoaa mahdollisuuden tutustua historiaan ja suunnata retkelle menneisiin aikoihin.

Göreme kansallispuisto ja Kappadokian luolakaupungit

Göreme kansallispuisto sijaitsee noin 400 kilometriä Denizlistä itään, mutta se on ehdottomasti vierailun arvoinen. Kansallispuistossa sijaitsee tunnetut Kappadokian luolakaupungit, jotka ovat tulivuoritoiminnan muovaamia. Alueelta löytyy myös lukuisia maanalaisia kaupunkeja ja kirkkoja, jotka kaikki ovat kävijöiden tutustumisen arvoisia.

Lake Salda

Lake Salda on yksi Turkin kauneimmista järvistä ja se sijaitsee noin 80 kilometrin päässä Denizlistä. Järven vesi on kirkasta ja turkoosinväristä, ja sen rannat ovat hienoa vaaleaa hiekkaa. Alueella voi uida, pikniköidä ja ihailla kaunista järvimaisemaa.

Denizlin Yörük Park

Denizlin Yörük Park on luonnonkaunis puistoalue, joka sijaitsee 30 kilometrin päässä Denizlistä. Puistossa on mahdollista tehdä patikointiretkiä ja nauttia luonnon rauhasta. Alueella on myös uimalampia, joissa voi virkistäytyä.

Beyazıt M

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

Pamukkale

Pamukkale on Denizlin kaupungin lähistöllä sijaitseva maailmanperintökohde. Se tunnetaan valkoisista kalkkikiviterasseistaan ja lämpimistä kuumista lähteistään. Alueella on myös antiikin Hierapoliksen rauniot, joihin kuuluu muun muassa teatteri ja nekropolis. Pamukkale houkuttelee vuosittain suuren määrän turisteja, jotka tulevat ihailemaan sen upeaa luontoa ja kulttuuriperintöä.

Hierapoliksen antiikin kaupunki

Hierapoliksessa sijaitsee antiikin aikainen kaupunki, joka on yksi Pamukkalen tärkeimmistä nähtävyyksistä. Kaupungissa voi vierailla muun muassa teatterissa, joka oli aikoinaan yksi antiikin suurimmista. Hierapoliksessa pääsee myös tutustumaan nekropolikseen, joka on antiikin hautausmaa. Alueella on lisäksi temppeli, joka on omistettu antiikin ajan terveysjumalalle Asklepiokselle.

Laodikeian antiikin kaupunki

Laodikeia on antiikin aikainen kaupunki, joka sijaitsee noin 6 kilometrin päässä Denizlin keskustasta. Sen raunioilla voi nähdä muun muassa roomalaisia tekniikoita hyödyntäneitä vesijärjestelmiä, teatterin ja stadionin. Laodikeia oli aikoinaan tärkeä kauppakaupunki, ja sen historialliset jäänteet tarjoavat mielenkiintoisen näköalan antiikin maailmaan.

Denizlin Ulu Camii moskeija

Denizlin Ulu Camii on kaupungin suurin moskeija ja yksi sen tärkeimmistä uskonnollisista kohteista. Moskeija on rakennettu 1500-luvulla osmanien valtakunnan aikana. Ulu Camiin kuuluu perinteinen turkkilainen arkkitehtuuri, ja sen sisätilat ovat koristeltu upeilla kaakeleilla ja veistoksilla.

Denizlin Atatürkin museo

Denizlin Atatürkin museo on omistettu Turkin perustajan Mustafa Kemal Atatürkin elämälle ja uralle. Museossa on kokoelma Atatürkin valokuvia, kirjeitä ja muita historiallisia esineitä. Museossa voi oppia lisää Atatürkin merkityksestä Turkin historiassa ja hänen roolistaan yhdistyneen Turkin rakentamisessa.

Çamlık Steam Train Museum

Çamlık Steam Train Museum on höyryveturimuseo, jossa voi tutustua Turkin historialliseen rautatiejärjestelmään. Museossa on kokoelma höyryvetureita, junavaunuja ja muita rautatiealan esineitä. Vierailijat voivat oppia lisää Turkin rautatiehistoriasta ja kokea nostalgisen junaelämyksen museon ajovalmiissa höyryveturissa.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

Pamukkale-näköalapaikka

Pamukkale-näköalapaikka sijaitsee Pamukkalen kylässä ja tarjoaa upean näköalan UNESCO:n maailmanperintökohteeksi kuuluvasta Pamukkale-kalkkikivimuodostelmasta ja sen kuumista lähteistä.

Denizli Teleferik ja Denizli Teleferik Panorama I

Denizli Teleferik on kaupungin köysirata, joka vie kävijät Korulu-teleferik-näköalapaikalle. Teleferik Panorama I -näköalapaikalta voi ihailla upeaa näkymää Denizlin kaupunkiin ja ympäröivään vuoristomaisemaan.

Güney Yaylası-näköalapaikka

Güney Yaylası-näköalapaikka sijaitsee kaupungin eteläosissa ja tarjoaa upeita näkymiä sekä Denizlin kaupunkiin että ympäröivään luontoon. Näköalapaikalta voi ihailla kaunista maisemaa ja tehdä retkiä lähialueen luontokohteisiin.

Kaleiçi-näköalapaikka

Kaleiçi-näköalapaikka sijaitsee Denizlin vanhan kaupungin alueella ja tarjoaa kauniin näköalan kaupungin historiallisiin rakennuksiin, kuten Denizli-linnaan, ja ympäröivään maisemaan.

Çamlık-näköalapaikka

Çamlık-näköalapaikka sijaitsee Denizli-Muğla-tien varrella ja tarjoaa upean näköalan Denizlin kaupunkiin ja ympäröivään maaseutumaisemaan. Näköalapaikalta voi ihailla maisemia ja nauttia rauhallisesta ympäristöstä.

Samanlık-näköalapaikka

Samanlık-näköalapaikka sijaitsee kaupungin keskustan lähellä ja tarjoaa kauniit näkymät Denizlin kaupunkiin ja ympäröivään vuoristomaisemaan. Näköalapaikalta voi ihailla kaupungin siluettia ja nauttia rauhallisesta ilmapiiristä.Kohteen sijainti maa on Turkki.

Jätä kommentti