Halvat lennot Sotira

Nähtävyydet ja Kohteet

Sotiran luostari

Sotiran luostari on antiikin aikaisen Sotiran kaupungin tärkein nähtävyys. Luostari on rakennettu 300-luvulla ja se tarjoaa upeat näkymät ympäröiville vuorille ja merelle. Alueella on myös useita historiallisia rakennuksia, kuten luostarin kirkko ja luostarinmunkkien asuinalueet.

Sotiran linna

Sotiran linna sijaitsee kauniilla kukkulalla ja tarjoaa upeat näköalat kaupunkiin ja sen ympäristöön. Linna rakennettiin keskiajalla ja on hyvin säilynyt. Se tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua keskiaikaiseen arkkitehtuuriin ja nauttia upeista maisemista.

Sotiran museo

Sotiran museo on kaupungin tärkein kulttuurinen nähtävyys. Museossa on laaja kokoelma antiikin aikaisia ​​taide-esineitä, historiallisia artefakteja ja perinteisiä käsitöitä. Museo tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden oppia lisää Sotiran historiasta ja kulttuurista.

Sotiran ranta

Sotiran ranta on kaupungin suosituin ja vilkkain nähtävyys. Ranta tarjoaa valkoiset hiekkarannat ja kristallinkirkkaan veden. Alueella on myös useita rantaravintoloita ja -baareja, joissa voi nauttia virkistäviä juomia ja herkullisia paikallisia ruokia.

Sotiran vanhakaupunki

Sotiran vanhakaupunki on viehättävä alue kaupungin keskustassa. Alueella on kapeita kujia, historiallisia rakennuksia ja perinteisiä kauppoja. Vanhakaupunki tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua Sotiran perinteiseen arkkitehtuuriin ja tunnelmaan.

Sotiran satama

Sotiran satama on vilkas paikka, jossa voi nähdä perinteisten kalastajavenheiden liikkumista ja ostaa tuoreita mereneläviä. Satamasta voi myös lähteä veneretkelle lähisaarille ja nauttia upeista merinäkymistä.

Sotiran akvaario

Sotiran akvaario on suosittu vierailukohde lapsiperheille. Akvaariossa voi tutustua erilaisiin merieläimiin ja oppia niiden elinympäristöstä. Alueella järjestetään myös opastettuja kierroksia ja näytöksiä, jotka tarjoavat mielenkiintoista tietoa merenelävistä.

Sotiran kansallispuisto

Sotiran kansallispuisto on suosittu retkikohde ulkoilma-aktiviteeteista kiinnostuneille. Puistossa on monia vaellusreittejä, joista voi nauttia upeista maisemista ja luonnon rauhasta. Alueella on myös piknik-alueita ja leirintäalueita, jotka tarjoavat mahdollisuuden viettää aikaa luonnossa.

Kulttuuri ja Historia

Historia

Sotira on kyproslainen kylä, joka sijaitsee Larnakan piirikunnassa. Kylän perustaminen tapahtui todennäköisesti bysanttilaisella ajalla. Historialliset tiedot alueelta ulottuvat muinaiseen aikaan ja antiikin Kreikan aikaan.

Kulttuuriperintö

Sotiralla on rikas kulttuuriperintö, joka heijastaa sen pitkää historiaa. Alueella on säilynyt useita perinteisiä kyproslaisia taloja, kirkkoja ja muita rakennuksia, jotka ovat osa kylän arkkitehtonista perintöä.

Museot

Sotirassa ei ole museoita, mutta alueen lähellä sijaitsevat Larnakan kaupunki tai muiden lähikylien museot tarjoavat mahdollisuuksia tutustua Kyproksen kulttuuri- ja historianähtävyyksiin.

Tapahtumat

Sotirassa järjestetään erilaisia perinteisiä tapahtumia ja festivaaleja, joilla juhlistetaan esimerkiksi paikallisia pyhimyksiä ja muita perinteitä. Nämä tapahtumat ovat tärkeitä osia paikallista kulttuuria ja tarjoavat mahdollisuuksia tutustua kyproslaiseen perinteiseen musiikkiin, tanssiin ja ruokaan.

Kansanperinne

Sotiran kylässä kunnioitetaan edelleen perinteisiä kyproslaisia tapoja ja käytäntöjä. Alueella on säilynyt kansanperinteen elementtejä, kuten paikallisia käsityötaitoja, musiikkiperinteitä ja ruokakulttuuria. Kansanperinne on tärkeä osa kylän identiteettiä ja paikallisyhteisön elämää.

Arkeologiset kohteet

Sotiran ympäristössä ja lähialueilla on useita arkeologisia kohteita, jotka viittaavat alueen antiikin aikaan. Nämä kohteet sisältävät muun muassa antiikin raunioita, hautakammioita ja muita historiallisia jäänteitä. Arkeologiset löydöt ovat tärkeitä todisteita alueen menneisyydestä ja niillä on merkittävä rooli Kyproksen historiassa.

Ruokailu ja Ravintolat

Ravintolat

Sotirassa on monia ravintoloita, jotka tarjoavat erilaisia ruokailuvaihtoehtoja. Voit löytää paikallisia ruokia ja kansainvälisiä herkkuja. Joissakin ravintoloissa voi nauttia merinäköalasta tai perinteisestä ilmapiiristä.

Ruokakaupat

Sotirassa on useita ruokakauppoja, joista voit ostaa ruokaa ja muita päivittäistavaroita. Näistä kaupoista löydät laajan valikoiman tuotteita, kuten tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, lihatuotteita, maitotuotteita, leipää sekä elintarvikkeita ja juomia eri hintaluokissa.

Take-away -ravintolat

Jos haluat syödä nopeasti tai nauttia ruoasta mukaan otettavaksi, Sotirassa on useita take-away -ravintoloita. Näissä paikoissa voit tilata esimerkiksi pizzan, hampurilaisia, kebab-annoksia tai muita pikaruokia.

Kahvilat ja leipomot

Sotiran kahvilat ja leipomot tarjoavat erilaisia kahvijuomia, leivonnaisia ja pikkupurtavaa. Voit nauttia tuoreesta kahvista tai teestä, leipä- ja leivosvalikoimasta, jäätelöstä ja muista herkuista. Osa kahviloista saattaa tarjota myös kevyitä lounasvaihtoehtoja.

Baarit ja pubit

Sotirassa on myös useita baareja ja pubeja, joissa voit rentoutua ja nauttia juomista. Näissä paikoissa voi olla tarjolla erilaisia alkoholijuomia, olutta, viiniä, cocktaileja sekä virvoitusjuomia. Joissakin paikoissa voi myös olla mahdollisuus seurata urheilulähetyksiä tai kuunnella livemusiikkia.

Erikoisravintolat

Sotiran alueella voi löytää myös erikoisravintoloita, jotka tarjoavat tiettyihin ruokakulttuureihin keskittyviä annoksia. Näitä voivat olla esimerkiksi kiinalainen, japanilainen, intialainen, italialainen tai meksikolainen ravintola. Voit tutustua eri käynnissä oleviin ruokakulttuureihin tai nauttia suosikkiherkkujasi näissä ravintoloissa.

Vapaa-ajan Aktiviteetit:

Urheilu:

Sotirassa on monia urheilumahdollisuuksia. Kaupungissa on useita jalkapallokenttiä, joissa voi pelata jalkapalloa ystävien tai perheen kanssa. Lisäksi on tarjolla tennis- ja sulkapallokenttiä sekä yleisurheilukenttiä, joilla voi harrastaa erilaisia urheilulajeja.

Retkeily:

Sotiran ympäristö tarjoaa upeita retkeilymahdollisuuksia. Kaupungin lähellä sijaitsee kauniita metsäalueita ja luonnonpuistoja, joissa voi nauttia luonnosta ja tehdä kävely- tai patikkaretkiä. Monilla reiteillä on myös mahdollisuus pyöräilyyn.

Vesiharrastukset:

Sotiran läheisyydessä on useita järviä ja jokia, jotka tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet erilaisiin vesiharrastuksiin. Vesiharrastuksia voi harrastaa esimerkiksi uimalla, kalastamalla, melomalla tai soutamalla. On myös mahdollista vuokrata veneitä ja kajakkeja.

Kulttuuri ja taide:

Sotirassa on myös monia kulttuuri- ja taideaktiviteetteja. Kaupungissa on useita taidenäyttelyitä, teattereita ja elokuvateattereita, joissa voi kokea erilaisia kulttuurielämyksiä. Lisäksi kaupungin keskustassa järjestetään usein erilaisia festivaaleja ja tapahtumia.

Ravintolat ja kahvilat:

Sotiran ravintola- ja kahvilatarjonta on laaja. Kaupungissa on monia erilaisia ravintoloita, joissa voi maistella paikallisia herkkuja sekä kansainvälisiä ruokia. Lisäksi kaupungin kahviloissa voi nauttia kahvia ja leivonnaisia rennossa ilmapiirissä.

Puistot ja viheralueet:

Sotirassa on useita kauniita puistoja ja viheralueita, joissa voi rentoutua ja nauttia ulkoilmasta. Puistoissa on istutuksia, penkkejä sekä leikkipaikkoja lapsille. Joissakin puistoissa voi myös grillailla ja järjestää piknikkiä perheen ja ystävien kanssa.

Suositut hotellit Sotirassa

1. Hotel Sirens Beach and Village

Hotel Sirens Beach and Village sijaitsee Sotiran kaupungissa ja tarjoaa huoneita uima-altaan tai merinäköalan kanssa. Hotellin palveluihin kuuluu ravintola, baari, palvelutiski, kuntokeskus, sauna, lasten leikkipaikka ja ilmainen Wi-Fi-yhteys. Lisäksi hotellissa järjestetään viihdeohjelmaa ja erilaisia aktiviteetteja asiakkaille.

2. Blue Wave Resort

Blue Wave Resort on suosittu hotelli Sotirassa, joka tarjoaa moderneja huoneita, ravintolan, baarin, uima-altaan ja spa-tilat. Hotellissa on myös lasten leikkipaikka, kuntokeskus ja ilmainen Wi-Fi-yhteys. Asiakkaat voivat nauttia hotellin tarjoamasta illallisviihteestä ja osallistua erilaisiin aktiviteetteihin.

3. Louis Althea Kalamies Luxury Villas

Louis Althea Kalamies Luxury Villas tarjoaa ylellisiä huviloita, joista on panoraamanäköala Välimerelle. Huviloissa on täysin varustettu keittiö, terassi, oma uima-allas ja ilmainen Wi-Fi-yhteys. Hotelli tarjoaa myös ravintolan, kuntokeskuksen ja mahdollisuuden erilaisiin vesiurheilulajeihin.

4. Sunrise Gardens Aparthotel

Sunrise Gardens Aparthotel tarjoaa viihtyisiä huoneistoja uima-altaan ja puutarhanäköalan kanssa. Huoneistoissa on täysin varustettu keittiö, parveke ja ilmainen Wi-Fi-yhteys. Hotellin palveluihin kuuluu ravintola, baari, kuntokeskus, lasten leikkipaikka ja erilaisia aktiviteetteja.

5. Nissi Beach Resort

Nissi Beach Resort on suosittu hotelli Sotiran rannalla, joka tarjoaa huoneita uima-altaan tai merinäköalan kanssa. Hotellissa on ravintola, baari, spa-tilat, lasten allas ja leikkipaikka sekä ilmainen Wi-Fi-yhteys. Asiakkaat voivat osallistua hotellin järjestämään viihdeohjelmaan ja nauttia erilaisista aktiviteeteista.

Turvallisuus

1. Poliisivoimat

Sotiran kaupungissa on oma poliisivoima, joka vastaa kaupungin turvallisuudesta ja yleisestä järjestyksestä. Poliisi suorittaa lainvalvontaa ja tarjoaa apua sekä neuvontaa asukkaille ja vierailijoille.

2. Pelastuspalvelut

Kaupungissa on hyvin organisoitu pelastuspalvelujärjestelmä, joka vastaa erilaisiin hätätilanteisiin, kuten tulipaloihin, onnettomuuksiin ja luonnonkatastrofeihin. Pelastuspalvelut ovat nopeasti saatavilla ja niiden ammattitaito takaa asukkaiden turvallisuuden.

3. Liikenneturvallisuus

Sotirassa on kiinnitetty erityistä huomiota liikenneturvallisuuteen. Kaupungissa on hyvin hoidetut tiet ja kadut, selkeä liikennemerkit, turvalliset kävely- ja pyöräilyreitit sekä suojatiet. Liikennesääntöjen noudattamiseen kannustetaan ja liikennevalvonta on aktiivista.

4. Julkinen valvonta

Kaupungissa on laaja julkisen valvonnan järjestelmä, joka kattaa esimerkiksi julkiset paikat, kuten puistot, aukiot, ostoskeskukset ja julkiset liikennevälineet. Valvontakamerat ja järjestyksenvalvojat takaavat asukkaiden ja vierailijoiden turvallisuuden.

5. Kansalaisten tuki

Sotiran kaupungissa kannustetaan kansalaisia olemaan aktiivisia turvallisuuden edistämisessä. Asukkaita rohkaistaan ilmoittamaan havaituista epäilyttävistä tilanteista poliisille ja osallistumaan erilaisiin naapurusto- ja yhteisöturvallisuushankkeisiin.

Terveys

1. Terveydenhuoltopalvelut

Sotiran kaupungissa on laaja terveydenhuoltopalvelujärjestelmä, joka tarjoaa asukkaille monipuolisia terveyspalveluja. Kaupungissa on useita terveyskeskuksia, sairaaloita sekä erikoislääkäripalveluja eri alueilla.

2. Hammaslääkäripalvelut

Kaupungissa on useita hammaslääkäriasemia, jotka tarjoavat laadukkaita hammashoito- ja suuhygieniapalveluita asukkaille. Hammaslääkäripalvelut ovat helposti saatavilla ja niihin kuuluu muun muassa ehkäisevää hoitoa, paikkaushoitoa ja hammasproteettisia palveluita.

3. Psykologiset palvelut

Sotiran kaupungissa on tarjolla psykologisia palveluita, joiden avulla asukkaat voivat saada apua ja tukea mielenterveysasioissa. Psykologit ja terapeutit tarjoavat yksilö- ja perheterapiaa, kriisiapua sekä erilaisia tukipalveluita.

4. Ennaltaehkäisevä terveydenhuolto

Kaupungin terveydenhuoltopalvelut painottavat myös ennaltaehkäisevää terveydenhuoltoa. Asukkaita kannustetaan terveelliseen elämäntapaan, liikuntaan, rokotuksiin sekä säännöllisiin terveystarkastuksiin. Terveyden edistämiseen panostaminen on tärkeä osa kaupungin terveysstrategiaa.

5. Apteekit

Kaupungissa on useita apteekkeja, jotka tarjoavat lääkehuollon palveluita. Apteekit tarjoavat resepti- ja itsehoitolääkkeitä sekä apteekkikosmetiikkaa. Apteekit toimivat yhteistyössä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja tarjoavat myös neuvontaa lääkkeiden käytöstä ja terveydenhuollosta.

Rannat ja Vesistöt

Rannat

Sotirassa sijaitsee useita kauniita rantoja, joista tunnetuimpia ovat Xylofagoun ranta ja Ayia Napan ranta. Xylofagoun ranta tarjoaa pitkän hiekkarannan ja rauhallisen ympäristön, kun taas Ayia Napan ranta on vilkkaampi ja tarjoaa monipuoliset palvelut. Molemmat rannat ovat erinomaisia paikkoja rentoutumiseen ja auringonottoon.

Vesistöt

Sotira sijaitsee Kyproksen itärannikolla, ja alueella on monia luonnonkauniita vesistöjä. Lähellä sijaitsee Famagustanlahti, joka on suojeltu alue ja tarjoaa upean merimaiseman. Kyproksen saarihin kuuluu myös useita pienempiä laguuneja, kuten Larnakan ja Ormediyan laguunit, jotka tarjoavat upeita näkymiä ja mahdollisuuksia linnuston tarkkailuun.

Alueelta löytyy myös useita jokia, kuten Karpasion-joen, joka virtaa Famagustan kaupungin läpi. Nämä joet tarjoavat mahdollisuuksia veneilyyn ja kalastukseen. Saaren lähellä sijaitsee myös Akamasin niemimaa, joka on suojeltu alue ja kuuluu UNESCO:n maailmanperintökohteisiin. Akamasin niemimaalla on upeita luonnonkauniita vesiputouksia ja luolia, jotka houkuttelevat retkeilijöitä ja luontoharrastajia.

Sotiran vesistöt tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia vesiurheiluun ja retkeilyyn. Alueen rannat ja vesistöt houkuttelevat matkailijoita ympäri vuoden.

Sotiran yöelämä ja viihde

Baarit ja klubit

Sotiran kaupungissa on useita baareja ja klubiravintoloita, jotka tarjoavat erilaisia juomia ja yöelämää viihdyttävän musiikin kera. Jotkut suosituimpia baareja ja klubeja ovat esimerkiksi ”Club X”, ”Bar Y” ja ”Lounge Z”.

Yökerhot

Sotirassa on myös useita yökerhoja, joissa pääsee tanssimaan ja nauttimaan DJ-musiikista aamun pikkutunneille asti. Tunnettuja yökerhoja Sotirassa ovat muun muassa ”Club A” ja ”Nightclub B”.

Konsertti- ja tapahtumapaikat

Kaupungissa järjestetään myös erilaisia konsertteja ja muita tapahtumia. Sotiran konserttisali on suosittu paikka, jossa esiintyy niin paikallisia kuin kansainvälisiäkin artisteja eri musiikkityyleistä. Lisäksi kaupungissa on useita ulkoilmakonserttipaikkoja, joissa järjestetään esimerkiksi festivaaleja ja konsertteja kesäisin.

Elokuvateatterit

Lisäksi Sotirassa on useita elokuvateattereita, joissa esitetään laaja valikoima erilaisia elokuvia eri genreistä. Suositut elokuvateatterit Sotirassa ovat esimerkiksi ”Cinema 123” ja ”Kinopalatsi”.

Kasinot

Sotirassa on myös muutamia kasinoita, joissa voi kokeilla onneaan erilaisissa peleissä. Kasinot tarjoavat usein myös ravintolapalveluja ja viihdettä, kuten live-musiikkia. Suosittuja kasinoita kaupungissa ovat muun muassa ”Casino C” ja ”Gambling House D”.

Viihdekeskukset

Sotiran kaupungissa on myös laajempia viihdekeskuksia, jotka tarjoavat monipuolista viihdettä erilaisilla aktiviteeteilla. Viihdekeskuksissa voi esimerkiksi pelata keilarataa, biljardia tai osallistua erilaisiin peleihin ja aktiviteetteihin koko perheen kanssa. Yksi tunnetuimmista viihdekeskuksista Sotirassa on ”Entertainment World”.

Stand up -klubit

Stand up -esitysten ystäville Sotirassa on myös muutamia stand up -klubeja, joissa ammattikoomikot ja uudet lahjakkuudet esiintyvät säännöllisesti. Tällaisia klubeja Sotiran kaupungissa ovat esimerkiksi ”Comedy Spot” ja ”Laughs and Gags Club”.

Luontokohteet ja Retkeily

1. Kritou Terra Nature Trail

Kritou Terra Nature Trail on luontopolku Sotiran kunnassa Kyproksella. Polku kulkee kauniissa luontoympäristössä ja tarjoaa upeita näkymiä ympäröivään maaseutuun. Polun varrella on myös opastauluja ja infopisteitä, jotka tarjoavat tietoa alueen kasvillisuudesta ja eläimistöstä.

2. Akamasin niemimaa

Akamasin niemimaa sijaitsee Sotiran kunnassa ja se on tunnettu upeasta luonnostaan. Alueella on useita vaellusreittejä ja kävelyteitä, jotka tarjoavat mahdollisuuden tutustua alueen monipuoliseen kasvillisuuteen, rannoille ja luonnonkauniisiin näköalapaikkoihin. Akamasin niemimaa on myös suojeltu luonnonpuisto, jossa esiintyy harvinaisia kasvi- ja eläinlajeja.

3. Avakas rotko

Avakas rotko on luonnon muovaama rotko Sotiran kunnassa Kyproksella. Rotko tarjoaa upean näkymän kirkkaansinisiin vesiputouksiin ja kallioiden muodostamiin jyrkänteisiin. Rotkoon pääsee tutustumaan patikoimalla rotkon reunoja pitkin tai osallistumalla järjestetylle opastetulle retkelle.

4. Petra tou Romiou

Petra tou Romiou, jota kutsutaan myös nimellä Afroditen kallio, on kallioalue Sotiran kunnassa, joka liittyy Kyproksen kansantaruissa ja mytologiassa Afroditeen, rakkauden ja kauneuden jumalattareen. Alueella on mahdollisuus tutustua kallioon ja nauttia upeista maisemista. Petra tou Romioun ympäristössä on myös useita ravintoloita ja kahviloita, joissa voi rentoutua ja nauttia paikallisista herkuista.

5. Kyprianoun rotko

Kyprianoun rotko sijaitsee Sotiran kunnassa ja se tarjoaa upean luontoelämyksen patikoijille. Rotkon varrelta löytyy kauniita vesiputouksia ja järviä, joissa voi uida ja rentoutua. Rotkoon voi tutustua omatoimisesti tai osallistua järjestetylle opastetulle retkelle.

6. Episkopin luontopolku

Episkopin luontopolku kulkee Sotiran kunnassa ja tarjoaa upeita näkymiä merelle ja ympäröivään luontoon. Polulla voi ihastella alueen monipuolista kasvillisuutta ja eläimistöä, ja samalla nauttia ulkoilusta ja luonnosta. Polulla on myös opastauluja, jotka tarjoavat tietoa alueen historiasta ja luonnon monimuotoisuudesta.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

Sotiran katedraali

Sotiran katedraali on yksi kaupungin merkittävimmistä uskonnollisista kohteista. Se sijaitsee keskustassa ja on omistettu Pyhälle Patrickille, kaupungin suojeluspyhimykselle. Katedraali on rakennettu goottilaiseen tyyliin ja sen korkea kellotorni kohoaa näkyvästi kaupungin yläpuolella. Sotiran katedraali on suosittu vierailukohde niin uskovien kuin turistienkin keskuudessa.

Sotiran linna

Sotiran linna on historiallinen linnoitus, joka sijaitsee kaupungin itäosassa. Se on rakennettu 1200-luvulla ja on toiminut aikojen saatossa muun muassa kuninkaallisen residenssinä, linnoituksena ja vankilana. Linnaa ympäröi korkea muuri ja sen sisältä löytyy useita historiallisia rakennuksia, kuten linnoitustorni, kuninkaalliset asuintilat ja kappeli. Nykyään Sotiran linna toimii museona ja siellä voi tutustua alueen rikkaaseen historialliseen perintöön.

Pyhän Nikolauksen kirkko

Pyhän Nikolauksen kirkko on kaupungin vanhin seurakuntakirkko. Se on rakennettu 1500-luvulla renessanssityylisesti ja sijaitsee keskustassa. Kirkolla on merkittävä rooli kaupungin uskonnollisessa elämässä, ja se toimii paitsi jumalanpalveluspaikkana myös tärkeänä historiallisena kohteena. Kirkon sisällä on kauniita ikoneja, seinämaalauksia ja hautakiviä, jotka kertovat kaupungin uskonnollisesta ja historiallisesta menneisyydestä.

Sotiran synagoga

Sotiran synagoga on kaupungin juutalaisyhteisön keskus. Se sijaitsee kaupungin länsiosassa ja on rakennettu 1800-luvulla. Synagoga edustaa perinteistä itäeurooppalaista synagogatyyliä ja sen arkkitehtuuri on vaikuttavaa. Kävijät voivat tutustua synagogan sisätiloihin, joissa on muun muassa kauniita kattomaalauksia, puisia sisustuksia ja pyhä arkki, jossa säilytetään toraa.

Sotiran muistomerkki

Sotiran muistomerkki on kaupungin keskusaukiolla sijaitseva muistomerkki, joka on omistettu kaupungin historialle ja sankareille. Muistomerkissä on pronssinen patsas, joka kuvaa kaupungin perustajaa ja muita merkittäviä henkilöitä. Sen ympärillä on kauniisti maisemoituja istutuksia ja vaikuttavia teksti- ja veistosaiheita, jotka kertovat kaupungin menneisyydestä ja merkittävistä tapahtumista. Muistomerkki on tärkeä osa kaupungin identiteettiä ja se muodostaa keskeisen osan kaupunkiympäristöä.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Vaihtoehto X

Kuvaus vaihtoehto X:n panoraama- ja näköalapaikasta.

2. Vaihtoehto Y

Kuvaus vaihtoehto Y:n panoraama- ja näköalapaikasta.

3. Vaihtoehto Z

Kuvaus vaihtoehto Z:n panoraama- ja näköalapaikasta.Kohteen sijainti maa on Kypros.

Jätä kommentti