Halvat lennot Tilburg

Tilburgin nähtävyydet ja kohteet

1. Tilburgin yliopisto

Tilburgin yliopisto on kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu yliopisto, joka tarjoaa laajan valikoiman opinto-ohjelmia eri aloilta.

2. De Pont -museo

De Pont -museo on taidekeskus, joka esittelee modernia ja nykytaidetta. Museossa on laaja kokoelma modernin taiteen teoksia eri taiteilijoilta.

3. Eindhovenin teknologiakeskus

Eindhovenin teknologiakeskus, tunnetaan myös nimellä Technopolis tai High Tech Campus, on alue, joka kokoaa yhteen teknologia- ja innovaatioalan yrityksiä.

4. Safaripuisto Beekse Bergen

Safaripuisto Beekse Bergen on yksi Euroopan suurimmista safaripuistoista. Alueella voi ajaa autolla tai bussilla eri eläinlajien näköalapaikoille.

5. Jokerside Escape Room

Jokerside Escape Room on seikkailullinen peli, jossa pelaajat yrittävät ratkaista pulmia ja paeta huoneesta tietyn ajan kuluessa.

6. Klompenmakerij de Zwaluwhoeve

Klompenmakerij de Zwaluwhoeve on puukenkien valmistukseen erikoistunut työpaja ja näyttelytila. Paikassa voi tutustua perinteiseen hollantilaiseen kenkävalmistukseen.

7. TextielMuseum

TextielMuseum on tekstiilitaidetta esittelevä museo. Museossa voi nähdä tekstiilineuleita, kudontaa ja muita tekstiilitaiteen näyttelyitä.

8. Heikeseen puistoon

Heikeseen puisto on Tilburgin keskustassa sijaitseva vehreä puistoalue, jossa voi rentoutua, kävellä tai pikniköidä.

9. Stadsmuseum Tilburg

Stadsmuseum Tilburg on kaupungin omistama museo, joka esittelee kaupungin historiaa ja kulttuuria eri näyttelyiden kautta.

10. Tilburgin eläintarha

Tilburgin eläintarha tarjoaa kodin erilaisille eläimille ja näyttää vierailijoilleen erilaisia eläinlajeja ympäri maailmaa. On myös mahdollista osallistua erilaisiin eläinaktiviteetteihin.

Kulttuuri ja Historia

Kulttuuri

Tilburgilla on vilkas ja monipuolinen kulttuuritarjonta. Kaupungista löytyy useita teattereita, konserttisaleja, taidenäyttelyitä ja musiikkitapahtumia. Tilburgin keskustassa sijaitsee kuuluisa De Pont -taidemuseo, joka keskittyy moderniin ja nykytaiteeseen. Kaupungissa järjestetään myös vuosittainen kaupunkifestivaali, joka tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia kulttuuritapahtumia, kuten musiikkia, tanssia ja teatteria.

Historia

Tilburg on vanha teollisuuskaupunki, joka sai alkunsa 1800-luvulla tekstiiliteollisuuden ansiosta. Kaupungin historiaan kuuluu vahvasti työväenluokan ja teollisuuden kehitys. 1900-luvun alussa kaupunki kasvoi nopeasti teollisuuden laajentuessa. Vaikka teollisuuden merkitys Tilburgissa on vähentynyt, kaupungissa on säilynyt monia historiallisia rakennuksia ja teollisuusperintöä. Esimerkiksi Textielmuseum Tilburgissa voi tutustua tekstiiliteollisuuden historiaan, ja kaupungista löytyy myös vanhoja tehdasrakennuksia, joita on uudelleen käytetty eri tarkoituksiin, kuten kulttuurikeskuksiksi tai asunnoiksi.Error: Request timed out: HTTPSConnectionPool(host=’api.openai.com’, port=443): Read timed out. (read timeout=600)

Tilburg – Vapaa-ajan Aktiviteetit

1. Museot ja taidegalleriat

Tilburgissa on useita museoita ja taidegallerioita, jotka tarjoavat erilaisia näyttelyitä ja taiteen kokemuksia. Tunnetuimpia museoita ovat esimerkiksi De Pontin nykytaiteen museo ja TextielMuseo, joka keskittyy tekstiilitaiteeseen. Lisäksi kaupungissa on myös erilaisia taidegallerioita, joissa voi tutustua paikallisten ja kansainvälisten taiteilijoiden töihin.

2. Ulkoilu ja luontokohteet

Tilburg tarjoaa monia mahdollisuuksia ulkoiluun ja luonnosta nauttimiseen. Kaupungin ympäristössä on useita puistoja ja viheralueita, kuten Stadspark, jossa voi kävellä tai pyöräillä. Myös Oude Waranda -puisto tarjoaa kauniin ympäristön ulkoiluun. Lisäksi lähellä sijaitsee suojeltu luontoalue De Loonse en Drunense Duinen, joka tunnetaan hiekkadyyniensä ja kauniin luontonsa ansiosta.

3. Ostosmahdollisuudet

Tilburgin keskusta tarjoaa runsaasti ostosmahdollisuuksia. Kaupungin pääostoskatu Heuvelstraat on täynnä erilaisia kauppoja ja brändiliikkeitä, joista voi tehdä ostoksia. Keskustassa sijaitsee myös suuri ostoskeskus Pieter Vreet, josta löytyy monenlaisia kauppoja ja ravintoloita.

4. Ravintolat ja kahvilat

Tilburgista löytyy laaja valikoima erilaisia ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat erilaisia ruoka- ja juomaelämyksiä. Keskustan alueella on ravintoloita eri maiden keittiöistä, kuten italialaista, meksikolaista ja kiinalaista ruokaa. Lisäksi kaupungissa on myös useita kahviloita, joissa voi nauttia kahvista ja leivonnaisista.

5. Teatterit ja elokuvateatterit

Tilburgissa on useita teattereita, jotka tarjoavat esityksiä eri genreistä. Esimerkiksi Theaters Tilburg tarjoaa monipuolista ohjelmistoa musikaaleista stand up -komiikkaan. Lisäksi kaupungista löytyy elokuvateattereita, joissa voi käydä katsomassa uusia elokuvia.

Suositut hotellit Tilburgissa

1. Hotel Mercure Tilburg Centrum

Hotel Mercure Tilburg Centrum sijaitsee kaupungin keskustassa ja tarjoaa tyylikkäitä ja moderneja huoneita. Hotellissa on ravintola, baari ja kuntokeskus. Rautatieasema ja useat nähtävyydet, kuten Eftelingin huvipuisto ja Tilburgin yliopisto, ovat kävelymatkan päässä.

2. Hotel ibis Tilburg

Hotel ibis Tilburg on viihtyisä ja moderni hotelli, joka sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa. Huoneissa on mukavat sängyt ja kaikki perusmukavuudet. Hotellissa on ravintola ja baari, sekä ilmainen pysäköinti. Alueella on myös useita ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita.

3. Bastion Hotel Tilburg

Bastion Hotel Tilburg sijaitsee Tilburgin länsiosassa, lähellä suuria moottoriteitä, mikä tekee siitä hyvän vaihtoehdon niille, jotka matkustavat autolla. Hotellissa on tilavat huoneet, ilmainen pysäköinti ja ravintola. Läheisyydessä on useita yrityksiä ja urheilukeskuksia.

4. City Hotel Tilburg

City Hotel Tilburg sijaitsee vilkkaalla alueella kaupungin keskustassa. Hotellin huoneet ovat moderneja ja valoisia, ja tarjoavat kaikki tarvittavat mukavuudet. Lisäksi hotellissa on ravintola, baari ja sauna. Alueella on paljon kauppoja, ravintoloita ja baareja.

5. De Postelse Hoeve

De Postelse Hoeve on maalaishenkinen hotelli, joka sijaitsee Tilburgin ulkopuolella, mutta silti kätevästi lähellä kaupungin keskustaa. Hotellissa on viihtyisiä huoneita ja tilava puutarha. Hotellin ravintola tarjoaa herkullisia ruokia.

6. Van der Valk Hotel Tilburg

Van der Valk Hotel Tilburg sijaitsee Tilburgin eteläosassa, lähellä moottoriteitä ja suuria yrityksiä. Hotellissa on moderneja ja tilavia huoneita, joissa on kaikki tarvittavat mukavuudet. Hotellissa on myös ravintoloita, baari ja kuntokeskus.

7. Auberge du Bonheur

Auberge du Bonheur on viehättävä boutique-hotelli, joka sijaitsee puiston ympäröimänä Tilburgin pohjoisosassa. Hotellin huoneet ovat tyylikkäitä ja niissä on omaperäinen sisustus. Hotellissa on myös ravintola, joka tarjoaa lähiruokaa.

8. Hotel De Paddestoel

Hotel De Paddestoel on perheomisteinen hotelli, joka sijaitsee Tilburgin länsiosassa. Hotellissa on kodikkaat huoneet ja rento ilmapiiri. Hotellista on hyvät yhteydet sekä kaupungin keskustaan että ympäröiviin luontokohteisiin.

9. Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg

Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Tilburgin keskustasta, mutta tarjoaa rauhallisen ja viihtyisän yöpymispaikan. Hotellissa on moderneja huoneita, ravintola, baari, sisäuima-allas ja kuntokeskus.

10. Hotel De Druiventros

Hotel De Druiventros on hotelli, joka sijaitsee Tilburgin pohjoisosassa, lähellä moottoriteitä ja ulkoilumaastoja. Hotellin huoneet ovat viihtyisiä ja niissä on kaikki tarvittavat mukavuudet. Hotellissa on myös ravintola ja baari.

Turvallisuus ja terveys Tilburgissa:

Turvallisuus:

– Tilburg on yleisesti ottaen turvallinen kaupunki, jossa rikollisuustilastot ovat kohtuullisen alhaiset.
– Kaupungissa on hyvin organisoitu poliisivoima, joka valvoo tiiviisti julkisia tiloja ja rikosten ennaltaehkäisyä.
– Poliisit ovat helposti tavoitettavissa ja kaupunkilaisia kannustetaan ilmoittamaan epäilyttävistä tapahtumista tai rikoksista.
– Tilburgin asuntoseudut tunnetaan rauhallisuudestaan ja asukkaiden keskinäisestä turvallisuudesta. Erityisiä turvattomia alueita ei ole.
– Yleinen varovaisuus ja omaisuuden huolellinen säilytys ovat kuitenkin suositeltavia, koska taskuvarkaudet ja näpistykset voivat tapahtua kaikissa kaupungeissa.

Pelastuspalvelut:

– Tilburgissa on tehokas ja hyvin valmistautunut pelastuspalvelu, joka vastaa hätätilanteiden hoitamisesta ja vaaratilanteiden ennaltaehkäisystä.
– Pelastuspalvelu varmistaa, että kaupungin asukkaat saavat tarvittavan avun, olipa kyseessä tulipalo, onnettomuus tai muu hätätilanne.

Terveyspalvelut:

– Tilburgissa on useita terveyskeskuksia, joista asukkaat saavat perusterveydenhuoltoa.
– Kaupungissa on myös useita sairaaloita ja erikoissairaanhoidon yksiköitä, jotka tarjoavat erikoistumispalveluita ja kiireellistä hoitoa.
– Lääkärien ja hammaslääkäreiden vastaanottoajat ovat yleensä helposti saatavilla, ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (RIVM) standardit täyttyvät.
– Suuremmat sairaalat tarjoavat päivystyspalveluita ympäri vuorokauden ja niiltä saa erikoistumispalveluja useisiin eri lääketieteellisiin aloihin.
– Tilburgilla on myös hyvin kehittynyt psykiatrinen hoitojärjestelmä, joka tarjoaa hoitoa mielenterveysongelmista kärsiville henkilöille.

Puhtaus ja ympäristö:

– Tilburgissa on tiukat ympäristönsuojelumääräykset, joita valvotaan tarkasti kaupungin alueella.
– Kaupunki on sitoutunut jatkuvasti parantamaan puistojen, viheralueiden sekä muiden julkisten tilojen ylläpitoa ja puhdistusta.
– Jätehuoltojärjestelmä on hyvin organisoitu, ja kierrätysmahdollisuuksia on runsaasti.
– Vesi- ja ilmanlaatu Tilburgissa on hyvä, eikä kaupungissa esiinny suuria ympäristön saasteongelmia. Tällä tavoin terveysriskit pidetään minimissään.

Rannat ja vesistöt

Kuinka monta rantaa Tilburgissa on?

Tilburgissa ei ole omaa rantaviivaa tai rantoja, sillä se sijaitsee sisämaassa. Siellä ei ole merelle tai järvelle rajoittuvaa aluetta.

Onko Tilburgissa järviä?

Tilburgin lähellä sijaitsee useita järviä, kuten IJsselmeer ja Biesboschin kansallispuiston ympärille muodostunut alue. Nämä järvet tarjoavat mahdollisuuksia veneilyyn ja vesiurheiluun.

Mitä vesiurheilumahdollisuuksia Tilburgissa on?

Tilburgissa ei ole suoraan vesiurheilumahdollisuuksia, mutta läheiset järvet, kuten IJsselmeer ja Biesboschin kansallispuiston ympäröivä alue, tarjoavat tilaisuuksia veneilyyn, purjehdukseen, melontaan ja kalastukseen.

Milloin Tilburgin lähialueen järvet jäätyvät?

Tilburgin lähistön järvet voivat jäätyä talvisin, kun lämpötila laskee riittävän alhaiseksi. Tämä voi tapahtua yleensä tammikuun ja maaliskuun välisenä aikana. Kuitenkin jään paksuus ja jään kesto voivat vaihdella vuosittain riippuen sääolosuhteista.

Yöelämä ja Viihde Tilburgissa

Baarit ja ravintolat

Tilburgissa on laaja valikoima baareja ja ravintoloita, jotka tarjoavat erilaisia ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Limburgia ja Heuvelpleiniä pidetään alueena, jossa on runsaasti baareja ja yökerhoja. Tilburgissa on myös monia kahviloita ja herkullisia paikallisia ruokapaikkoja.

Yökerhot

Tilburgissa on useita suosittuja yökerhoja, joissa voit nauttia musiikista ja tanssia aamuun asti. 013 on yksi kaupungin suurimmista ja tunnetuimmista keikkapaikoista, jossa esiintyy usein tunnettuja kansainvälisiä artisteja. Lisäksi Suurenmarktin alueella on useita yökerhoja, jotka soittavat erilaisia musiikkityylejä.

Kulttuuritapahtumat

Tilburgissa järjestetään erilaisia kulttuuritapahtumia, kuten musiikkifestivaaleja, teatteriesityksiä ja taidenäyttelyitä. Roadburn Festival on yksi kaupungin merkittävimmistä musiikkifestivaaleista, joka keskittyy raskaan musiikin eri tyyleihin. Tilburgin teatteri tarjoaa monipuolisen ohjelmiston erilaisia näytelmiä ja esityksiä.

Kasinot

Tilburgissa ei ole varsinaista kasinoa, mutta kaupungista löytyy kuitenkin useita pienempiä pelisaleja, joissa voi pelata erilaisia pelejä, kuten pokeria, rulettia ja blackjackia. Näissä pelisaleissa voi viettää aikaa ja nauttia pelien jännityksestä.

Elokuvateatterit

Tilburgissa on useita elokuvateattereita, joissa voi käydä katsomassa uusimpia elokuvia. Pathé Tilburg on yksi kaupungin suurimmista elokuvateattereista, jossa on useita saleja ja laaja valikoima erilaisia elokuvia eri genreistä. Lisäksi Stadsbioscoop Tilburg tarjoaa valikoiman eurooppalaisia ja klassisia elokuvia.

Urheilutapahtumat

Tilburgissa järjestetään erilaisia urheilutapahtumia, kuten jalkapallo- ja jääkiekko-otteluita. Kaupungissa toimii myös lajiin keskittyneitä seuroja, joiden kautta voi harrastaa eri urheilulajeja. Keskusurheilupuisto on suuri urheilukeskus, jossa voi liikkua ja urheilla eri lajien parissa.

Live-musiikki

Tilburgissa on useita paikkoja, joissa voi kuunnella live-musiikkia eri musiikkigenreistä. 013 on yksi kaupungin suurimmista keikkapaikoista, jossa esiintyy usein tunnettuja kansainvälisiä ja paikallisia artisteja. Café Philip on suosittu paikka, jossa voi nauttia livemusiikista ja tanssia samalla.

Ooppera ja baletti

Tilburgin teatteri tarjoaa myös ooppera- ja balettiesityksiä. Teatterissa järjestetään säännöllisesti esityksiä, joissa voi nauttia korkealaatuisesta oopperasta ja baletista.

Tapahtumakeskukset

Tilburgissa on useita tapahtumakeskuksia, joissa järjestetään erilaisia tapahtumia ja konsertteja. Poppodium 013 on yksi kaupungin suurimmista live-musiikin ja tapahtumien järjestäjistä. Lisäksi De Oude Warande on puistoalue, jossa järjestetään erilaisia ulkoilmatapahtumia ja festivaaleja.

Tilburg – Luontokohteet ja Retkeily

1. De Loonse en Drunense Duinen

De Loonse en Drunense Duinen on kansallispuisto, joka sijaitsee Tilburgin lähistöllä. Alue koostuu hiekkadyynialueista, metsistä ja lampareista. Täällä voi nauttia kävelyretkistä pitkospuupoluilla, pyöräilyreiteillä ja ratsastusreiteillä. Alueella voi myös ihailla kaunista luontoa, lintuja ja muita eläimiä.

2. Oude Warande

Oude Warande on historiallinen ja suosittu puisto Tilburgissa. Puisto on peräisin 1700-luvulta ja siinä on monia kauniita puita ja kukkapenkkejä. Puistossa voi kävellä tai vain rentoutua kauniissa ympäristössä. Siellä on myös taideteoksia ja suihkulähteitä.

3. Moerenburg

Moerenburg on kaunis puistoalue Tilburgissa, joka on suosittu luontoretkikohde. Alueella on vihreitä niittyjä, metsiä, jokia ja lampia. Moerenburgissa on myös kävelyreittejä ja pyöräilyreittejä, joita pitkin voi tutustua alueeseen. Alueella voi ihailla luontoa ja nähdä erilaisia eläimiä.

4. Kampina

Kampina on kaupunginosa ja luonnonsuojelualue Tilburgissa. Alueella on metsiä, niittyjä, jokia ja lampia. Kampinassa voi nauttia luonnosta kävelemällä tai pyöräilemällä pitkin alueen reittejä. Siellä voi myös nähdä lintuja, jäniksiä ja muita eläimiä.

5. Leijpark

Leijpark on suosittu puisto Tilburgissa, joka sopii hyvin ulkoiluun ja retkeilyyn. Puistossa on kävelyreittejä, jalkapallokenttiä, leikkipaikkoja ja viheralueita. Leijparkissa voi liikkua ja rentoutua kauniilla säällä ja siellä järjestetään myös erilaisia tapahtumia.

6. Oisterwijkse Bossen en Vennen

Oisterwijkse Bossen en Vennen on luonnonsuojelualue ja retkeilykohde, joka sijaitsee lähellä Tilburgia. Alueella on suuria metsiä, lampia ja niittyjä, joita voi tutkia kävellen tai pyöräillen. Alueella voi nähdä erilaisia eläimiä, kuten peuroja ja lintuja.

7. Beekse Bergen

Beekse Bergen on suuri virkistysalue Tilburgissa, joka tarjoaa monia ulkoilumahdollisuuksia. Alueella on metsiä, järviä, hiekkarantoja ja kävelyreittejä. Beekse Bergenissä voi kävellä, pyöräillä, piknikillä ja ihailla kaunista luontoa. Alueella on myös safaripuisto, jossa voi nähdä villieläimiä, kuten leijonia ja kirahveja.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

Sint Janskatedraali

Sint Janskatedraali on suuri goottilainen kirkko, joka sijaitsee Tilburgin keskustassa. Rakentaminen alkoi 1200-luvulla, ja katedraali on yksi Alankomaiden tärkeimmistä keskiaikaisista kirkkoista. Se on omistettu Johannes Kastajalle ja siinä on vaikuttava arkkitehtuuri.

Koraal van de Heikese Kerk

Koraal van de Heikese Kerk on historiallinen koraali, joka on osa Heikese-kerk-nimistä kirkkoa Tilburgissa. Se on yksi maan vanhimmista koraaleista, joiden juuret juontavat 1500-luvulle. Koraali on tärkeä osa liturgista perinnettä ja sitä esitetään edelleen säännöllisesti jumalanpalveluksissa.

Peerke Donders Paviljoen

Peerke Donders Paviljoen on pieni museo ja pyhäkkö, joka on omistettu Pieter Dondersille, joka oli katolinen pappi ja huolehti leprapotilaista 1800-luvulla. Museo esittelee Dondersin elämää ja työtä sekä tarjoaa tietoa lepraan liittyvästä historiasta ja sen vaikutuksesta Tilburgiin.

Oude Raadhuis

Oude Raadhuis on historiallinen kaupungintalo, joka sijaitsee Tilburgin keskustassa. Se on rakennettu 1800-luvulla ja edustaa neo-renaissance-tyyliä. Talo oli aktiivisessa käytössä kaupungintalona 1900-luvun alkuun saakka, ja nykyään se toimii tapahtumien ja näyttelyiden paikkana.

Peerke Donders Park

Peerke Donders Park on puisto Tilburgin keskustassa, joka on omistettu Pieter Dondersille. Puisto tarjoaa rauhallisen ympäristön kävijöille ja siellä voi nähdä patsaan, joka kunnioittaa Dondersia ja hänen työtään leprapotilaiden parissa. Puisto on suosittu paikka rentoutumiseen ja hiljentymiseen.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Tilburgin yliopiston näköalatorni

Tilburgin yliopiston näköalatorni sijaitsee yliopiston kampuksella ja tarjoaa upean näköalan kaupungin yli. Torni on avoinna yleisölle ja sieltä voi ihailla Tilburgin kaupunkimaisemaa eri suuntiin.

2. Westpointin näköalatasanne

Westpointin näköalatasanteelta voi ihailla upeaa panoraamamaisemaa Tilburgin kaupungista. Westpoint on kaupungin korkein rakennus, ja sen sijainti tarjoaa upeat näkymät yli kaupungin ja sen ympäristöön.

3. Piushavenin satama-alue

Piushaven on satama-alue, josta avautuu kaunis näköala kanavalle ja sen ympäristöön. Satama-alueelta löytyy myös ravintoloita ja terasseja, joissa voi nauttia maisemista samalla kun nauttii ruoasta tai juomasta.

4. Tilburgin huvipuiston vuoristorata

Tilburgin huvipuistossa sijaitseva vuoristorata tarjoaa jännittävän ja adrenaliinintäyteisen kokemuksen sekä upeat näkymät ympäröivään kaupunkiin. Vuoristoradan huipulta voi ihastella kaupungin maisemia ennen hurjaa laskua.

5. Wilhelminanpuisto ja Wilhelminan torni

Wilhelminanpuistossa sijaitseva Wilhelminan torni tarjoaa kauniit näkymät puistoon ja sen ympäristöön. Torni on avoinna yleisölle ja sinne voi kiivetä ihailemaan puiston kaunista maisemaa.

6. Korkeavuoren näköalapaikka

Korkeavuoren näköalapaikalta voi ihailla kaunista panoraamamaisemaa kaupungista. Paikka sijaitsee jyrkän mäen päällä, ja sieltä avautuu upeat näkymät yli kaupungin.

7. Spoorparkin näköalakukkulat

Sporparkissa sijaitsevat näköalakukkulat tarjoavat upeat näkymät puistoon ja sen ympäristöön. Kukkuloilta voi ihailla kaupunkia eri suuntiin ja nauttia luonnonläheisestä maisemasta.

8. Aub Dongenin näkötorni

Aub Dongenin näkötornista voi ihailla kaunista maalaismaisemaa ja samalla saada katsauksen kaupunkiin. Torni sijaitsee kaupungin ulkopuolella maaseudulla, ja sieltä avautuu upeat näkymät yli ympäröivän alueen.

9. Wandelbosin metsäalue

Wandelbos on suuri metsäalue Tilburgin lähellä, jossa voi vaeltaa ja nauttia kauniista maisemista. Metsäalueella on myös korkeampia kohtia, joilta voi ihailla näkymiä yli metsän ja sen ympäristön.

10. Bredase laakson näköalapaikka

Bredase laakson näköalapaikalta voi ihailla kaunista laaksoa ja sen ympäristöä Tilburgin lähellä. Paikka tarjoaa upeat näkymät ylös ja alas laaksoon, ja siellä voi myös rentoutua luonnon keskellä.Kohteen sijainti maa on Alankomaat.

Jätä kommentti