Halvat lennot Ust-Kamenogorsk

Nähtävyydet ja kohteet

1. Katariinan kilpi

Katariinan kilpi on Ust-Kamenogorskin tärkein nähtävyys, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Se on peräisin 1700-luvulta ja toimi alun perin ortodoksisen kirkon kattotornina. Kilven muotoinen rakennus on valmistettu puusta ja koristeltu kauniilla veistoskoristeilla. Se on suosittu paikka turistien keskuudessa, ja sen ympärillä on useita pieniä myymälöitä ja ravintoloita.

2. Kazakstanin draamateatteri

Kazakstanin draamateatteri on kaupungin tärkein kulttuurikeskus, joka sijaitsee Ust-Kamenogorskin historiallisella keskustalla. Teatterin rakennus on vaikuttava arkkitehtoninen mestariteos, joka tarjoaa laajan valikoiman näytelmiä ja esityksiä. Se on suosittu niin paikallisten asukkaiden kuin matkailijoidenkin keskuudessa.

3. Mashkhur-Jusup-moskeija

Mashkhur-Jusup-moskeija on tärkein uskonnollinen paikka Ust-Kamenogorskissa. Tämä moderni moskeija, joka on nimetty Kazakstanin filosofin ja kansallisjohtajan Mashkhur-Jusup Kopeyulin kunniaksi, houkuttelee kävijöitä ympäri maata. Moskeijan kaunis arkkitehtuuri ja rauhallinen tunnelma tekevät siitä suositun vierailukohteen kaikille uskonnoista kiinnostuneille matkailijoille.

4. Tšupanovkan kansallinen historiallinen ja kulttuurinen kompleksi

Tšupanovkan kansallinen historiallinen ja kulttuurinen kompleksi sijaitsee kauniin Kamenogorskin joen rannalla. Kompleksissa on useita historiallisia rakennuksia ja museoita, jotka tarjoavat kävijöille mahdollisuuden tutustua Kazakstanin perinteiseen kulttuuriin ja historian. Alueella järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja esityksiä, kuten kansantanssiesityksiä ja perinteisiä käsityötorneita.

5. Kamenogorskin eläintarha

Kamenogorskin eläintarha on suosittu kohde perheille ja eläinten ystäville Ust-Kamenogorskissa. Eläintarhassa on laaja valikoima eri lajeja, kuten leijonia, tiikereitä, norsuja ja apinoita. Paikalliset oppaat tarjoavat opastettuja kierroksia ja eläinten ruokintanäytöksiä, joten vierailijoilla on mahdollisuus oppia lisää eläimistä ja niiden elinympäristöstä.

6. Varvarino-Gorodskoy puisto

Varvarino-Gorodskoy puisto on suosittu rentoutumispaikka kaupungin asukkaiden keskuudessa. Puistossa on kauniita kävelyreittejä, piknikalueita ja leikkipaikkoja lapsille. Sen suurimmalta mäeltä avautuu upea näköala kaupunkiin ja sen ympäröivään luontoon. Puisto tarjoaa myös mahdollisuuden harrastaa erilaisia ulkoilma-aktiviteetteja, kuten lenkkeilyä ja pyöräilyä.

Kulttuuri ja Historia

Kaupungin historialliset kohteet:

Ust-Kamenogorskissa on useita historiallisia kohteita, kuten Mikhailovski linnoitus, joka on peräisin 1800-luvulta ja toimi aikoinaan kaupungin suojana. Toora-Kem linnoitus on myös merkittävä historiallinen nähtävyys, joka on peräisin 1700-luvulta. Näiden lisäksi kaupungissa on muitakin historiallisia rakennuksia, kuten Uvarovin talo, joka on rakennettu 1800-luvulla.

Museot:

Ust-Kamenogorskissa on useita museoita, jotka tarjoavat mahdollisuuden tutustua kaupungin kulttuuriin ja historiaan. Kaupungin museo esittelee alueen historiaa ja perinteitä, ja kulttuurimuseo keskittyy paikalliseen taiteeseen ja kulttuuriperintöön. Lisäksi kaupungissa on myös luonnonhistoriallinen museo, jossa voi tutustua alueen luontoon ja eläimistöön.

Taide ja kulttuuritapahtumat:

Ust-Kamenogorskissa järjestetään säännöllisesti erilaisia taide- ja kulttuuritapahtumia. Kaupungin teatterissa voi nauttia erilaisista esityksistä, kuten näytelmistä ja oopperoista. Lisäksi kaupungissa järjestetään taidenäyttelyitä, konsertteja ja festivaaleja, jotka tarjoavat mahdollisuuden kokea paikallista kulttuuria ja tai

Ruokailu ja Ravintolat

1. Perinteiset kazakilaiset ruokalajit

Ust-Kamenogorskin ravintoloissa voi maistaa perinteisiä kazakilaisia ruokalajeja, kuten beshbarmakia, mantyja ja kemeneitä.

2. Kansainväliset ravintolat

Kaupungissa on myös useita kansainvälisiä ravintoloita, kuten italialaisia, kiinalaisia, intialaisia ja japanilaisia ravintoloita.

3. Paikalliset kahvilat ja kahviloita

Ust-Kamenogorskissa on monia paikallisia kahviloita ja kahviloita, joissa voi nauttia kahvia, teetä ja leivonnaisia.

4. Pikaruokaravintolat

Kaupungissa on myös pikaruokaravintoloita, kuten McDonald’s ja KFC, jotka tarjoavat nopeaa ja helppoa ruokaa.

5. Ruoanlaitto-opetukset ja ruokakurssit

Ust-Kamenogorskissa on tarjolla myös ruoanlaitto-opetusta ja ruokakursseja niille, jotka haluavat oppia valmistamaan perinteisiä kazakilaisia ruokia tai muita ruokalajeja.

6. Illallisristeilyt

Kaupungin läheisyydessä sijaitsevalla Irtysh-joella järjestetään myös illallisristeilyjä, joissa voi nauttia ruoasta samalla kun ihastelee kaupungin kaunista maisemaa.

7. Paikalliset markkinat ja ruokakojusta

Ust-Kamenogorskissa on myös paikallisia markkinoita ja ruokakojuja, joista voi ostaa tuoreita tuotteita ja nauttia paikallisista herkuista.

8. Baarit ja yöelämä

Kaupungissa on myös baareja ja yökerhoja niille, jotka haluavat viettää iltaa juomien ja musiikin parissa.

Vapaa-ajan Aktiviteetit

Museot ja galleriat

– Ust-Kamenogorskin Tiedemuseo
– Ust-Kamenogorskin Taidemuseo
– M.Auezovin Nimeltään Humanistiset Instituutin Museo
– Voroshilovskiinin Kolhoosin Historia- ja Perinnemuseo
– Petraševskiinin Kansallisen Historian ja Etnografian Museo

Puistot ja viheralueet

– Tsentralnyi-puisto
– Manshuk Mametovoa-niminen puisto
– Molodezhnyn-puisto
– Mikrorayon Lesnye Dali -puisto
– Kodeonskynin puisto

Nähtävyydet

– Arkkitehtoninen monumentti ”Kivi-kuuluu-suuhun”-muistomerkki
– Blossom Fountain -suihkulähde
– Symphonic Fountain -suihkulähde
– Abayn-niminen suihkulähde
– Ploshad Tanets-muistomerkki

Urheilu ja liikunta

– Kazzinc-Torpedo Jääkiekkojoukkueen otteluiden seuraaminen
– Ust-Kamenogorskin Alpi-klubi, jossa voi harrastaa vuorikiipeilyä
– Dolphin-uimahalli ja kuntokeskus
– Mashinostroitelnyn-niminen urheilukompleksi
– Voinovon-niminen jalkapallokenttä

Suositut hotellit Ust-Kamenogorskissa

1. Hotel Irtysh

Hotel Irtysh sijaitsee Ust-Kamenogorskin keskustassa lähellä rantaa. Hotelli tarjoaa viihtyisiä huoneita, joissa on ilmainen Wi-Fi, taulu-tv, minibaari ja työpöytä. Hotellissa on myös ravintola, jossa tarjoillaan aamiaista ja muita aterioita sekä baari, kuntokeskus, sauna ja kokoustilat.

2. Shiny River Hotel

Shiny River Hotel sijaitsee Ust-Kamenogorskin keskusta-alueella. Hotellissa on moderneja huoneita, joissa on ilmastointi, taulu-tv, minibaari, ilmainen Wi-Fi ja työpöytä. Asiakkaat voivat nauttia hotellin ravintolassa, baarissa tai terassilla tarjolla olevista ruoka- ja juomavaihtoehdoista. Hotellissa on myös sauna, kokoustilat ja maksuton pysäköintialue.

3. Altai Business Hotel

Altai Business Hotel sijaitsee Ust-Kamenogorskin liikekeskustassa. Hotellissa on tilavia ja tyylikkäitä huoneita, joissa on ilmainen Wi-Fi, taulu-tv, minibaari, tallelokero ja työpöytä. Hotellissa on myös ravintola, jossa tarjoillaan aamiaista ja muita aterioita, baari, kuntokeskus, sauna, kokoustilat ja ilmainen yksityinen pysäköintialue.

4. Grand Erbil Hotel

Grand Erbil Hotel sijaitsee Ust-Kamenogorskin sydämessä. Hotellista löytyy tyylikkäitä ja modernisti sisustettuja huoneita, joissa on ilmastointi, taulu-tv, minibaari, ilmainen Wi-Fi ja työpöytä. Hotellin ravintolassa voi nauttia kansainvälisiä ruokia ja erilaisia ​​juomia. Hotellissa on myös kuntokeskus, 24h-vastaanotto ja maksuton pysäköintialue.

5. Seven Inn Boutique Hotel

Seven Inn Boutique Hotel on viehättävä boutique-hotelli Ust-Kamenogorskin keskustassa. Hotellissa on tyylikkäitä ja viihtyisiä huoneita, joissa on ilmainen Wi-Fi, taulu-tv, minibaari, työpöytä ja kylpyhuonetuotteet. Ravintolasta voi nauttia aamiaista ja muita aterioita. Asiakkaat voivat myös rentoutua baarissa tai terassilla. Hotellissa on ilmainen pysäköintialue ja konferenssikeskus.

Turvallisuus ja Terveys

1.1 Rikollisuus

Ust-Kamenogorsk on suhteellisen turvallinen kaupunki, ja rikollisuusaste on yleisesti ottaen alhainen. Kuitenkin matkailijoiden tulisi olla tietoisia omasta turvallisuudestaan ja noudattaa normaaleja varovaisuustoimenpiteitä, kuten pitää arvoesineet piilossa ja välttää pimeitä ja autioita alueita yöllä.

1.2 Liikenneonnettomuudet

Liikenneonnettomuuksien riski kaupungissa on suhteellisen korkea. Tieverkosto on hyvä, mutta tieliikenteessä voi ilmetä onnettomuuksia liikenteen tiheyden ja rajoituksien noudattamisen puutteen vuoksi. Matkailijoita kehotetaan osoittamaan varovaisuutta ja noudattamaan liikennesääntöjä.

1.3 Terveydenhuolto

Ust-Kamenogorskissa on useita julkisia ja yksityisiä terveyskeskuksia ja sairaaloita, joista saa peruslääkäripalveluita. Suurimmalla osalla terveydenhuollon ammattilaisista on hyvä koulutus ja hoitotasoon voi yleisesti ottaen luottaa. Kuitenkin matkailijan on suositeltavaa hankkia matkavakuutus, joka kattaa myös mahdolliset sairaalakulut.

1.4 Rokotukset

Ennen matkalle lähtöä on suositeltavaa tarkistaa voimassa olevat rokotukset oman maan rokotusohjelman mukaisesti. Tietyn matkakohteen osalta saatetaan suositella myös lisärokotuksia. Ust-Kamenogorsk ei yleensä ole rokotuskohde, mutta matkailijoita neuvotaan olemaan ajan tasalla kaikista tarvittavista rokotuksista.

1.5 Tautiriskit

Ust-Kamenogorskissa ei ole merkittäviä tautiriskejä, ja terveysvaatimukset kaupunkiin matkustettaessa ovat yleensä vähäisiä. Kuitenkin matkailijoita kehotetaan olemaan valppaina hygienian suhteen ja noudattamaan normaaleja varotoimenpiteitä, kuten pesemään kädet säännöllisesti ja välttämään saastunutta ruokaa ja vettä.Ust-Kamenogorsk on kaupunki, joka sijaitsee Venäjän ja Kazakstanin rajalla itäisessä Kazakstanissa.

Rannat ja Vesistöt:

1. Irtysh-joki:

Irtysh-joki on pisin joki, joka virtaa Ust-Kamenogorskin kaupungin läpi. Se on yksi Kazakstanin tärkeimmistä vesiväylistä ja tarjoaa mahdollisuuksia erilaisille vesitoiminnoille, kuten veneilylle ja kalastukselle. Joki tarjoaa myös kauniita maisemia sekä kävely- ja pyöräilyreittejä sen rantojen läheisyydessä.

2. East Shore Park:

East Shore Park on kaunis puisto, joka sijaitsee Irtysh-joen itärannalla. Puistossa on hyvin hoidettuja nurmialueita, kävelyreittejä ja istutettuja puita, jotka tarjoavat miellyttävän ympäristön ulkoiluun ja rentoutumiseen. Puiston rannalta on myös pääsy veteen, jossa voi uida tai rentoutua auringossa.

3. Ust-Kamenogorskin tekojärvi:

Ust-Kamenogorskin tekojärvi on keinotekoinen järvi, joka sijaitsee kaupungin pohjoisosassa. Järvi on syntynyt Irtysh-joen patoamisesta ja se tarjoaa mahdollisuuksia erilaisille vesiurheilulajeille, kuten purjehdukselle ja kalastukselle. Järven ympärillä on myös kauniita viheralueita ja rantoja, joilla voi nauttia ulkoilusta ja piknikistä.

4. Poltavanovka-järvi:

Poltavanovka-järvi sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Ust-Kamenogorskin kaupungista. Se on suosittu paikka paikallisten asukkaiden keskuudessa viettää aikaa luonnossa ja nauttia vesitoiminnoista, kuten uinti ja kalastus. Järvi ympäröi kauniit metsäalueet, joissa on mahdollisuus vaeltaa ja retkeillä.

Yöelämä ja Viihde

Baarit ja klubit

– Ust-Kamenogorskissa on useita baareja ja klubeja, joissa voi viettää iltaa.
– Suosittuja paikkoja ovat esimerkiksi ”Captain Nemo” -baarit, jossa voi nauttia juomia ja kuunnella live-musiikkia.
– ”Top Club” on suosittu yökerho, joka tarjoaa monipuolista musiikkia ja tanssilattian.
– ”Bounty” on toinen tunnettu yökerho, jossa voi tanssia ja nauttia juomia.

Ravintolat

– Ust-Kamenogorskista löytyy laaja valikoima ravintoloita eri makumieltymyksiä varten.
– ”Madlen” on suosittu ravintola, jossa tarjoillaan herkullista italialaista ruokaa.
– ”Tsifra” on venäläistyylinen ravintola, jossa voi maistella perinteisiä venäläisiä ruokia.
– ”Green Box” on terveellisen ruoan ystävien suosima ravintola, jossa tarjolla on erilaisia salaatti- ja smoothievaihtoehtoja.
– ”Yapi” tarjoaa aasialaista keittiötä, kuten sushi-annoksia ja wokkivaihtoehtoja.

Elokuvateatterit

– Ust-Kamenogorskista löytyy useita elokuvateattereita, joissa voi nauttia uusimmista elokuvista.
– ”Kinopark” on suuri monisalinen elokuvateatteri, jossa esitetään niin paikallisia kuin kansainvälisiä elokuvia.
– ”Raketa” on toinen suosittu elokuvateatteri, jossa voi katsella laajan valikoiman elokuvia eri genreistä.

Konsertit ja tapahtumat

– Ust-Kamenogorskissa järjestetään säännöllisesti erilaisia konsertteja ja tapahtumia.
– ”Metallurg Stadium” on stadion, jossa järjestetään usein suuria konsertteja ja festivaaleja.
– ”Kazakhstan Concert Hall” on paikka, jossa voi nauttia erilaisista musiikkiesityksistä.
– Kaupungissa järjestetään myös erilaisia festivaaleja, kuten musiikki- ja kulttuuritapahtumia, jotka tarjoavat viihdettä ja nähtävää.

Kasinot

– Ust-Kamenogorskista löytyy kasino, jossa voi kokeilla onneaan erilaisissa peleissä.
– ”Royal Plaza” on tunnettu kasino, joka tarjoaa erilaisia pöytäpelejä ja peliautomaatteja.
– Kasino tarjoaa myös ravintolan, jossa voi nauttia ruokaa ja juomia pelien lomassa.

Luontokohteet ja retkeily Ust-Kamenogorskissa

1. Altajvuorten kansallispuisto

Altajvuorten kansallispuisto sijaitsee noin 400 kilometriä Ust-Kamenogorskista lounaaseen. Puisto on UNESCO:n maailmanperintökohde ja tarjoaa upeita maisemia sekä monipuolisia luontokokemuksia. Alueella voi patikoida, retkeillä, kiipeillä ja ihailla lukuisia vuoria, laaksoja, jokia ja vesiputouksia.

2. Bukhtarma-järvi

Bukhtarma-järvi on Kazakstanin suurin keinotekoinen järvi ja se sijaitsee lähellä Ust-Kamenogorskia. Järvi on syntynyt Bukhtarma-joen padottamisen seurauksena ja tarjoaa upeat rannat, kalastusmahdollisuudet, veneilyreitit ja ympäröivät maisemat.

3. Rudnyi Altai -kansallispuisto

Rudnyi Altai -kansallispuisto sijaitsee noin 130 kilometriä Ust-Kamenogorskista pohjoiseen. Se on tunnettu kalliomaalauksistaan ja arkeologisista kohteistaan. Puistossa voi patikoida, tutustua historiallisiin nähtävyyksiin sekä ihailla upeita vuoristomaisemia.

4. Berel-maatila

Berel-maatila on suosittu retkikohde Ust-Kamenogorskissa. Se sijaitsee noin 260 kilometriä kaupungista itään ja tarjoaa mahdollisuuden tutustua Kazakstanin maaseutumaiseen elämään. Vierailijoille järjestetään erilaisia aktiviteetteja, kuten ratsastusta, kalastusta ja kansanperinteisiin tutustumista.

5. Katon-Karagai -luonnonpuisto

Katon-Karagai -luonnonpuisto sijaitsee noin 400 kilometriä Ust-Kamenogorskista länteen. Se on erityisen suosittu patikoijien ja luontoharrastajien keskuudessa. Puisto tarjoaa upeat maisemat, vuoristoisia alueita, joita peittävät taiga-metsät, sekä harvinaisia eläinlajeja, kuten lumileopardeja ja metsäkauriita.

6. Ystävyyden vuori

Ystävyyden vuori on Ust-Kamenogorskin kaupungin tunnetuin luontokohde. Vuori sijaitsee kaupungin keskustassa ja tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin ja sen ympäristöön. Vuorella voi patikoida, kiipeillä ja ihailla kaupungin maisemia erityisesti auringonlaskun aikaan.

7. Shestakova-kalliot

Shestakova-kalliot sijaitsevat noin 100 kilometriä Ust-Kamenogorskista koilliseen. Kalliomaalaukset ja -piirrokset ovat peräisin kivikaudelta ja niiden arkeologinen merkitys on suuri. Alueella on mahdollista nähdä myös muita jäänteitä muinaisista asutuspaikoista.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

1. Ortodoksinen katedraali

Ortodoksinen katedraali sijaitsee Ust-Kamenogorskin keskustassa. Katedraali on peräisin 1800-luvulta ja se on yksi kaupungin tunnetuimmista maamerkeistä. Katedraali edustaa venäläistä ortodoksista arkkitehtuuria ja sen ulkoasu on vaikuttava. Katedraalissa on myös kauniit ikonit ja freskomaalaukset.

2. Saint Nikolai Katedraali

Saint Nikolai Katedraali on toinen tunnettu katedraali Ust-Kamenogorskissa. Se on rakennettu vuonna 1894 ja sillä on merkittävä rooli kaupungin uskonnollisessa elämässä. Katedraali on omistettu pyhälle Nikolaille, suojeluspyhimykselle, joka on tärkeä hahmo ortodoksisessa perinteessä.

3. Mashkhur Jusup moskeija

Mashkhur Jusup moskeija on kaupungin suurin moskeija ja tärkeä muslimien rukouspaikka. Se on rakennettu vuonna 1999 ja se edustaa modernia islamilaisen arkkitehtuuria. Moskeijassa järjestetään myös erilaisia uskonnollisia tapahtumia ja toimii yhteisökeskuksena muslimiväestölle.

4. Memorial of Glory and Eternal Flame

Muistomerkin nimi on ”Glory and Eternal Flame” ja se sijaitsee kaupungin keskustassa. Muistomerkki on omistettu kaupungin asukkaille, jotka menettivät henkensä toisessa maailmansodassa. Muistomerkillä on suuri symbolinen merkitys paikallisille ja se on paikka, missä asukkaat voivat kunnioittaa ja muistaa menneitä sukupolvia.

5. Kazakstanin Historian ja Kulttuurin Museo

Kazakstanin Historian ja Kulttuurin Museo on tärkeä historiallinen paikka Ust-Kamenogorskissa. Museo tarjoaa kattavan katsauksen Kazakstanin historiaan aina muinaisista ajoista nykypäivään. Siellä on esillä arvokkaita esineitä, valokuvia ja dokumentteja, jotka kertovat alueen rikkaasta kulttuuriperinnöstä.

6. Ulba Bastion of Akmola Fortress

Ulba Bastion on osa Akmola Fortressia, joka on historiallinen linnoitus Ust-Kamenogorskissa. Bastion toimi aikanaan puolustuslinnoituksena ja sitä käytetään nyt nähtävyytenä. Siellä on mahdollista tutustua linnoituksen raunioihin ja oppia lisää sen historiasta.

7. Dostoyevsky Literary and Memorial Museum

Dostoyevsky Literary and Memorial Museum on omistettu kuuluisalle venäläiselle kirjailijalle Fyodor Dostoyevskylle. Museo sijaitsee hänen entisessä asunnossaan, mistä löytyy laaja kokoelma Dostoyevskyn elämään ja työhön liittyviä esineitä. Museolla on myös näyttelyitä, jotka esittelevät Dostoyevskyn kirjallista perintöä ja vaikutusta.

8. Vvedenskaya Church

Vvedenskaya Church on perinteinen venäläinen ortodoksinen kirkko Ust-Kamenogorskissa. Se on rakennettu 1800-luvulla ja edustaa tyypillistä ortodoksista arkkitehtuuria. Kirkossa voi osallistua jumalanpalveluksiin ja ihailla sen kaunista sisustusta.

9. Mayakhan Mosque

Mayakhan Mosque on toinen tärkeä moskeija Ust-Kamenogorskissa. Se on rakennettu 1800-luvun lopulla ja on historiallisesti merkittävä muslimiyhteisölle. Moskeijassa voi käydä rukoilemassa ja oppia lisää islamilaisesta perinteestä.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Korgalzhynin mäki

Korgalzhynin mäki on suosittu näköalapaikka Ust-Kamenogorskin kaupungissa. Se tarjoaa upean panoraamanäkymän kaupungin yli ja sen ympärillä avautuviin maisemiin. Mäen huipulta voi ihailla kaupungin upeaa arkkitehtuuria sekä Iritish-joen ja Ulba-joen yhtymäkohtaa.

2. Mansowka-vuori

Mansowka-vuori on toinen suosittu näköalapaikka, joka tarjoaa upeat näkymät Ust-Kamenogorskiin. Vuoren huipulta voi nähdä kaupungin skyline ja sen ympärillä olevat metsät ja kukkulat. Mansowka-vuorella on myös monia patikointi- ja retkeilyreittejä, jotka mahdollistavat kauniissa ympäristössä liikkumisen.

3. Leninin aukio

Leninin aukio sijaitsee Ust-Kamenogorskin keskustassa ja tarjoaa upean näköalan kaupungin ympäristöön. Aukiolla voi ihailla kaupungin keskusaukiota, joka on ympäröity kauniilla rakennuksilla ja historiallisilla monumenteilla. Aukio on myös suosittu paikka kaupunkifestivaaleille ja tapahtumille.

4. Abay Park

Abay Park on viheralue ja puisto, josta avautuu panoraamanäkymä Ust-Kamenogorskiin. Puistossa on kauniita kävelyteitä, istutuksia ja penkkejä, joilla voi levähtää ja ihailla kaupunkinäkymiä. Abay Park on myös suosittu paikka piknikille ja ulkoilulle.

5. Maailmanpyörä

Ust-Kamenogorskin maailmanpyörä on nähtävyys, joka tarjoaa upeat panoraamanäkymät kaupunkiin ja sen ympäristöön. Maailmanpyörässä voi nousta korkealle ja ihailla maisemia eri suunnista. Se on suosittu paikka sekä paikallisille että turisteille.

6. Junamatka Ust-Kamenogorskin ympäri

Junamatka Ust-Kamenogorskin ympäri tarjoaa mahdollisuuden ihailla kaupungin panoraama- ja näköalapaikkoja eri näkökulmista. Junamatkan varrella voi nähdä kaupungin monia tunnettuja maamerkkejä ja nauttia upeista näkymistä. Se on suosittu matkailijoiden keskuudessa.Kohteen sijainti maa on Kazakstan.

Jätä kommentti