Halvat lennot Xaçmaz

Nähtävyydet ja Kohteet

Xaçmazin rannat ja saaret

Xaçmazissa sijaitsee kauniita hiekkarantoja, kuten Nabran Beach, joka on suosittu lomakeskusalue. Alueella on myös useita saaria, kuten Qum Island ja Bakixanov Island, jotka tarjoavat upeita maisemia ja mahdollisuuden veneilyyn ja kalastukseen.

Baba Dervishin huvila

Baba Dervishin huvila on historiallinen rakennus, joka sijaitsee Xaçmazin alueella. Se on suosittu nähtävyys paikallisten ja turistien keskuudessa. Huvila tarjoaa kauniit näkymät ympäröivään luontoon ja on hyvä paikka rentoutumiseen ja valokuvien ottamiseen.

Düz Derbendin monumentit

Düz Derbend on historiallinen alue Xaçmazissa, jossa on useita monumentteja ja muistomerkkejä. Alueella sijaitsee muun muassa Düz Derbendin torni, joka on rakennettu 1200-luvulla, ja Muhammad Dervishin mausoleumi. Näitä monumentteja voi ihailla ja tutkia oppaan kanssa tai omatoimisesti.

Xaçmazin kaupungintalo

Xaçmazin kaupungintalo on merkittävä historiallinen rakennus, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Se on rakennettu 1900-luvun alkupuolella ja edustaa arkkitehtonista tyyliä, joka oli tyypillistä tuohon aikaan. Kaupungintaloa voi ihailla ulkopuolelta ja kävellä sen ympäristössä.

Xaçmazin kaupunginpuisto

Xaçmazin kaupunginpuisto tarjoaa viihtyisän ympäristön ulkoiluun ja virkistäytymiseen. Puistossa on kävelyreittejä, istutuksia ja leikkipaikkoja lapsille. Siellä voi myös järjestää piknikkejä ja nauttia kauniista maisemista. Puisto on suosittu paikka paikallisten asukkaiden ja vierailijoiden keskuudessa.

Kulttuuri ja Historia

Arkkitehtuuri

Xaçmazin kaupungissa on lukuisia historiallisia ja kulttuurisia rakennuksia, jotka ovat keskeinen osa kaupungin arkkitehtuuria. Tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat muun muassa Xaçmazin linna, joka on peräisin 1800-luvulta, sekä alueen perinteiset moskeijat ja kirkot. Kaupungissa on myös useita asuinrakennuksia, jotka edustavat eri aikakausien arkkitehtuurityylejä.

Museot ja galleriat

Xaçmazissa on useita museoita ja gallerioita, joihin voi tutustua kaupungin historialliseen ja kulttuuriseen perintöön. Tämä sisältää Xaçmazin historiallisen museon ja taidegallerian, jossa on esillä paikallisten taiteilijoiden teoksia sekä kokoelmia alueen kulttuurista ja historiasta.

Festivaalit ja tapahtumat

Kaupunki järjestää vuosittain erilaisia festivaaleja ja tapahtumia, jotka korostavat alueen kulttuuriperintöä ja historiallisia perinteitä. Näihin kuuluvat muun muassa kansanmusiikkifestivaalit, tanssiesitykset ja paikallisten käsityöläisten näyttelyt. Nämä tapahtumat tarjoavat mahdollisuuden osallistua paikalliseen kulttuuriin ja oppia lisää alueen historiasta.

Perinteet ja seremoniat

Xaçmazin kaupungissa säilytetään perinteitä ja seremonioita, jotka siirtyvät sukupolvelta toiselle. Alueen perinteiset juhlat ja seremoniat juontavat juurensa paikallisiin historiallisiin tapahtumiin ja rituaaleihin. Näihin kuuluu muun muassa paikallisten kansanmusiikki- ja tanssiesitykset sekä uskonnolliset seremoniat moskeijoissa ja kirkoissa.

Historialliset nähtävyydet

Xaçmazin kaupungissa on joukko historiallisia nähtävyyksiä, jotka ovat tärkeitä osa paikallista kulttuuria ja historiaa. Näihin kuuluvat muun muassa muinaiset rauniot, kuten arkeologiset kaivaukset ja pronssikauden jäänteet. Näitä kohteita voi tutkia ja oppia lisää alueen menneisyydestä.

Ruokailu ja Ravintolat Xaçmazissa

1. Parhaat ravintolat Xaçmazissa

– Restoran Xaçmaz: Tasokas ravintola tarjoaa monipuolisen valikoiman azerbaidžanilaista ruokaa. Paikalliset herkut kruunaavat makuelämyksen.
– Heydar Aliyev Park Restaurant: Ravintola sijaitsee upeassa puistoympäristössä ja tarjoaa perinteistä azerbaidžanilaista ruokaa. Maisemat puistoon luovat miellyttävän ympäristön aterioinnille.
– Xan Bagi Restaurant: Ravintola tarjoaa modernia azerbaidžanilaista keittiötä sekä kansainvälisiä ruokalajeja. Viihtyisä sisustus ja ystävällinen palvelu luovat miellyttävän ruokailukokemuksen.

2. Suositut kahvilat Xaçmazissa

– Cafe Xaçmaz: Suosittu kahvila, joka tarjoaa laajan valikoiman kahveja ja leivonnaisia. Moderni sisustus ja rento ilmapiiri houkuttelevat paikallisia ja matkailijoita.
– Cafe Anatolia: Kahvila, joka tarjoaa azerbaidžanilaisia ja kansainvälisiä ruokia. Erityisesti suositellaan aamiaista ja tuoreista raaka-aineista valmistettuja annoksia.
– Mr.Brown Coffee: Tunnelmallinen kahvila, jossa tarjoillaan korkealaatuisia kahveja ja herkullisia välipaloja. Asiakaspalvelu on ystävällistä ja saatavilla on myös take away -palvelu.

3. Paikalliset herkut Xaçmazissa

– Plov: Azerbaidžanilainen ruokalaji, joka koostuu riisistä, lihasta ja mausteista. Xaçmazissa on useita ravintoloita, joissa voi maistaa tätä paikallista herkkua.
– Dolma: Täytetty ruokalaji, joka koostuu viinilehtipakkauksista tai kasviksista ja täytevaihtoehdot voivat olla liha- tai kasvispohjaisia. Paikallisissa ravintoloissa voi nauttia perinteistä azerbaidžanilaista dolmaa.
– Pakhlava: Makea leivonnainen, joka on valmistettu ohuesta taikinasta, pähkinöistä ja sokerista. Xaçmazissa on konditorioita, joissa voi ostaa tuoretta pakhlavaa.

4. Edulliset ruokapaikat Xaçmazissa

– Fast food -ravintolat: Xaçmazissa on useita edullisia pikaruoka-ravintoloita, joissa tarjoillaan nopeita ja edullisia annoksia, kuten hampurilaisia, pizzoja ja kebab-lautasia.
– Lokantat: Perinteisiä ja edullisia ruokapaikkoja, joissa tarjoillaan usein lounasta. Näissä ravintoloissa voi maistaa azerbaidžanilaista kotiruokaa kohtuulliseen hintaan.
– Kahvilat ja leipomot: Xaçmazissa on useita edullisia kahviloita ja leipomoita, joissa voi nauttia välipaloja ja leivonnaisia edulliseen hintaan.

5. Erityisruokavaliot Xaçmazissa

– Kasvisruokavaliot: Useimmissa ravintoloissa ja kahviloissa Xaçmazissa on saatavilla kasvisruokavaihtoehtoja. Monet ravintolat tarjoavat myös kasvisruokavalioon soveltuvia ruokia.
– Gluteeniton ruokavalio: Tietyt ravintolat ja kahvilat Xaçmazissa tarjoavat gluteenittomia vaihtoehtoja. Suositeltavaa on tarkistaa etukäteen ravintolan valikoima tämän ruokavalion tarpeisiin.
– Allergiat: Monet ravintolat ovat tietoisia erilaisista allergioista ja voivat muokata annoksia vastaamaan asiakkaiden tarpeita. On suositeltavaa ilmoittaa ruokavalioon liittyvistä allergioista henkilökunnalle ennen tilaamista.

Vapaa-ajan aktiviteetit Xaçmazissa

Rannalla rentoutuminen

Xaçmaz sijaitsee Azerbaidžanin pohjoisosassa Kaspianmeren rannalla, joten rannalla rentoutuminen on yksi suosituimmista vapaa-ajan aktiviteeteista kaupungissa. Rannoilta löytyy hienoa hiekkaa ja kauniita maisemia, joita voi ihailla auringonpaisteessa. Matkailijat voivat nauttia aurinkotuoleista ja varjoista, rentoutua uimalla meressä tai harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja, kuten purjelautailua tai snorklausta.

Kävelykadut ja puistot

Xaçmazissa on useita kauniita kävelykatuja ja puistoja, jotka tarjoavat täydellisen ympäristön rentoutumiseen ja virkistäytymiseen. Matkailijat voivat kävellä viihtyisillä kävelykaduilla, ihastella kaupungin arkkitehtuuria ja nauttia paikallisesta ilmapiiristä. Puistot tarjoavat viheralueita ja leikkipaikkoja lapsille sekä piknik-paikkoja, joissa voi nauttia ulkoilmasta ja paikallisesta ruoasta.

Historiallisten kohteiden tutkiminen

Xaçmazissa on myös useita historiallisia kohteita, joita matkailijat voivat tutkia vapaa-ajallaan. Esimerkiksi Xaçmazin linna on rauhallinen ja kaunis paikka vierailla. Lisäksi kaupungissa on useita museoita, kuten paikallishistoriallinen museo ja taidegalleria, joissa voi oppia lisää alueen historiasta ja kulttuurista.

Harrastukset ja urheilu

Xaçmaz tarjoaa monia harrastusmahdollisuuksia ja urheilulajeja matkailijoille. Kaupungissa on esimerkiksi useita urheilukeskuksia ja kuntosaleja, joissa voi pelata erilaisia pallopelejä, kuten jalkapalloa tai koripalloa, tai harrastaa kuntoliikuntaa. Lisäksi Xaçmazin ympäristössä on mahdollisuus patikointiin, pyöräilyyn ja kalastukseen kauniissa luontokohteissa.

Kulttuuritapahtumat

Xaçmazin kaupungissa järjestetään vuoden aikana erilaisia kulttuuritapahtumia, kuten festivaaleja, konsertteja ja teatteriesityksiä. Näissä tapahtumissa matkailijat voivat nauttia paikallisesta taiteesta, musiikista ja tanssista. Kulttuuritapahtumat tarjoavat myös mahdollisuuden tutustua paikallisiin perinteisiin ja tapoihin.

Suositut hotellit Xaçmazissa:

1. Hotel Baku Palace

Hotel Baku Palace sijaitsee Xaçmazin keskustassa ja tarjoaa mukavat huoneet, ravintolan ja kuntokeskuksen. Hotellin huoneet ovat tilavia ja tyylikkäästi sisustettuja, ja niissä on ilmainen Wi-Fi. Ravintolassa tarjoillaan sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokia.

2. Rixos Quba Azerbaijan

Rixos Quba Azerbaijan on ylellinen hotelli, joka sijaitsee kauniilla paikalla Quban kaupungissa, noin 30 minuutin ajomatkan päässä Xaçmazista. Hotellissa on uima-altaat, kylpylä, ravintoloita ja monia muita mukavuuksia. Sen huoneet ovat moderneja ja tyylikkäästi sisustettuja.

3. Shahdag Hotel & Spa

Shahdag Hotel & Spa on laadukas hotelli, joka sijaitsee lähellä Xaçmazia, Shahdag-vuoren juurella. Hotellissa on spa-keskus, useita ravintoloita ja mukavia huoneita, joista on upeat näkymät ympäröivään luontoon. Hotellissa voi myös harrastaa erilaisia aktiviteetteja, kuten hiihtoa talvisin.

4. Issam Hotel & Spa

Issam Hotel & Spa on moderni hotelli, joka tarjoaa rentouttavan ympäristön Xaçmazissa. Hotellissa on spa-keskus, ravintola ja tilavat huoneet, joissa on ilmainen Wi-Fi. Hotellin sijainti lähellä kaupungin nähtävyyksiä ja rantoja tekee siitä suositun valinnan matkailijoille.

5. Xaçmaz Sahil Hotel

Xaçmaz Sahil Hotel sijaitsee rannalla ja tarjoaa mukavat huoneet, ravintolan ja ulkouima-altaan. Hotellin huoneista avautuu upeat näkymät Kaspianmerelle. Hotellin sijainti tekee siitä erityisen houkuttelevan matkailijoille, jotka haluavat nauttia lähellä sijaitsevista rannoista ja vesilajeista.

Turvallisuus ja terveys Xaçmazissa

1. Rikollisuus

Xaçmaz on yleisesti ottaen turvallinen kaupunki, ja rikollisuus on melko vähäistä. Pientä varovaisuutta kuitenkin suositellaan, erityisesti pimeällä tai syrjäisillä alueilla liikuttaessa. Arvotavaroita tulee säilyttää turvallisessa paikassa, ja matkailijoiden tulee pitää huolta henkilökohtaisesta turvallisuudestaan.

2. Lääkintäpalvelut

Xaçmazissa on useita terveyskeskuksia ja sairaaloita, jotka tarjoavat laadukkaita lääkintäpalveluita. Kaupungissa on päivystysosasto, joka toimii ympäri vuorokauden. Myös yksityiset lääkäriasemat ja apteekit ovat hyvin saatavilla.

3. Ensiapupalvelut

Kaupungissa on useita ensiapukeskuksia, jotka tarjoavat hätätilanteissa nopeaa apua. Hätänumero 112 on voimassa koko Xaçmazin alueella, ja sen kautta voi pyytää apua esimerkiksi sairaanhoitoon, tulipaloon tai onnettomuuteen liittyvissä tilanteissa.

4. Liikenne

Xaçmazissa on hyvä ja turvallinen liikenneinfrastruktuuri. Kaupungista löytyy hyvin hoidettuja teitä ja katuja, joten liikkuminen on suhteellisen helppoa ja turvallista. Suositellaan noudattamaan liikennesääntöjä ja olemaan varovainen erityisesti ruuhka-aikoina.

5. Julkinen turvallisuus

Kaupungissa on poliisilaitos, joka vastaa julkisesta turvallisuudesta. Poliisit tekevät jalkaisin tai moottoripyörällä partioita ja valvovat järjestystä. Xaçmazissa on myös turvallisuuskameroita asennettuina eri puolilla kaupunkia lisäämään turvallisuutta.

6. Ruokaturvallisuus

Xaçmazissa toimii useita ravintoloita, kahviloita ja muita ruokapaikkoja, jotka noudattavat tiukkoja hygieniastandardeja. Tarkastusviranomaiset valvovat säännöllisesti näiden paikkojen puhtautta ja ruoan turvallisuutta. Ruokaturvallisuus on korkealla tasolla kaupungissa.

7. Vesiturvallisuus

Xaçmaz sijaitsee meren rannalla, joten vesiturvallisuus on tärkeää. Rannalla on useita pelastuslaitoksia, jotka valvovat uimareiden turvallisuutta. Ranta-alueilla on myös opasteita ja varoituksia, jotka ohjeistavat turvalliseen uimiseen. On suositeltavaa noudattaa näitä ohjeita ja olla tietoinen merivirroista ja muista mahdollisista vaaroista.

Rannat ja vesistöt

Rantaviiva

Xaçmazilla on noin 19 kilometriä pitkä rantaviiva.

Lahdelmat ja vuonot

Xaçmaz sijaitsee Kaspianmeren rannikolla eikä kaupungilla ole erityisiä lahdelmia tai vuonoja.

Saaret

Xaçmazilla ei ole saaria.

Vaellusreitit

Xaçmazilla ei ole erityisiä vaellusreittejä, mutta alueella on hyväkuntoisia kävely- ja pyöräilyreittejä luonnonläheisissä ympäristöissä.

Järvet ja joet

Xaçmazia halkoo Girdiman-joki, joka tarjoaa kalastusmahdollisuuksia ja vie vedet Kaspianmereen.

Suistot ja mangrovemetsät

Xaçmazilla ei ole suistoja tai mangrovemetsiä.

Suojellut alueet

Xaçmazilla ei ole suojeltuja alueita.Error: Request timed out: HTTPSConnectionPool(host=’api.openai.com’, port=443): Read timed out. (read timeout=600)

Luontokohteet ja retkeily

1. Xaçmazin kansallispuisto

Kansallispuisto sijaitsee Xaçmazin alueella ja tarjoaa upeat mahdollisuudet luontoretkeilyyn. Puistossa voi patikoida merenrantaa pitkin, tutustua alueen harvinaisiin kasvi- ja eläinlajeihin sekä nauttia upeista maisemista.

2. Cənubi Kəpəz Milli Parkı (Etelä-Kəpəzin kansallispuisto)

Etelä-Kəpəzin kansallispuisto on suosittu retkeilykohde Xaçmazin lähistöllä. Puisto sijaitsee metsämaisemissa ja tarjoaa monipuolisia luontopolkuja, järviä ja vesiputouksia. Alueella voi myös kalastaa ja nähdä monia lintulajeja.

3. Piknik-alueet

Xaçmazissa on useita kauniita piknik-alueita, joissa voi viettää rentouttavaa aikaa ystävien tai perheen kanssa. Näillä alueilla on hyvät puitteet grillaamiselle ja retkikunnan ruokailulle samalla kun nautitaan raikkaasta ilmasta ja kauniista maisemista.

4. Retkeilyreitit ja polut

Xaçmazissa on monia retkeilyreittejä ja -polkuja, jotka tarjoavat mahdollisuuksia luonnon ja maisemien ihailuun. Nämä reitit kulkevat usein metsäisissä tai rannikkomaastoissa, ja valikoimasta löytyy vaihtoehtoja eri kuntoisille ja taitotasoille.

5. Merenrantakohteet

Xaçmazin alueelta löytyy kauniita ja suosittuja merenrantakohteita, joissa voi nauttia auringosta, uida ja rentoutua. Rannoilla on usein myös kalastusmahdollisuuksia ja vesiliikuntavälineiden vuokrauspalveluita.

6. Kalastus ja metsästys

Xaçmazissa on hyvät mahdollisuudet kalastukseen ja metsästykseen. Alueen järviä ja jokia pidetään kalastajien suosiossa, ja metsästykseen soveltuvia alueita on myös saatavilla. On kuitenkin tärkeää noudattaa paikallisia sääntöjä ja määräyksiä.

7. Vaellusmahdollisuudet

Xaçmazin lähistöllä on upeita vaellusreittejä, jotka sopivat sekä aloittelijoille että kokeneemmille vaeltajille. Vaellusreitit kulkevat usein metsämaisemissa, vuoristoalueilla tai merenrannalla, ja niiltä voi ihailla upeita luonnon maisemia.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

1. Xaçmazin Keskihiidenlinna

Xaçmazin Keskihiidenlinna on historiallinen linnoitus, joka sijaitsee Xaçmazin kaupungissa. Linna on rakennettu keskiajalla ja se toimi strategisena puolustusasemana alueella. Nykyään Keskihiidenlinna on suosittu turistikohde ja siellä on mahdollisuus tutustua keskiaikaiseen arkkitehtuuriin ja historiaan.

2. Xaçmazin Keskusmoskeija

Xaçmazin Keskusmoskeija on uskonnollinen kohde kaupungissa ja se toimii tärkeänä paikkana muslimien rukoushetkille ja uskonnollisille tapahtumille. Moskeija edustaa perinteistä islamilaisen arkkitehtuurin tyyliä ja sen tiloihin kuuluu rukoussali, minareetti ja muut islamilaiset rituaalitila. Moskeija on avoinna kaikille, jotka haluavat tutustua islamin uskontoon ja kulttuuriin.

3. Xaçmazin vanha kaupunki

Xaçmazin vanha kaupunki on historiallinen alue, jossa on säilynyt vanhoja rakennuksia ja arkkitehtuuria aina menneiltä ajoilta. Alueella voi kävellä kapeita kujia pitkin ja tutustua vanhoihin kaupunginmuureihin, rakennuksiin ja historiallisiin kohteisiin. Vanha kaupunki tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden matkustaa ajassa taaksepäin ja kokea menneen ajan tunnelmaa.

4. Xaçmazin Pyhän Kolminaisuuden katedraali

Xaçmazin Pyhän Kolminaisuuden katedraali on ortodoksinen kirkko, joka sijaitsee kaupungissa. Kirkko on rakennettu 1800-luvulla ja se on omistettu Pyhälle Kolminaisuudelle. Kirkko edustaa ortodoksisen kirkon tyypillistä arkkitehtuuria ja siellä voi vierailla ihailemassa ikoneita, kirkon sisätiloja ja osallistua jumalanpalveluksiin.

5. Xaçmazin historiallinen linja-autoasema

Xaçmazin historiallinen linja-autoasema on säilynyt alkuperäisessä asussaan ja se on arkkitehtonisesti kiinnostava kohde kaupungissa. Linja-autoasemalta voi löytää myös erilaisia kauppoja, kahviloita ja muita palveluita. Asema on tärkeä osa kaupungin historiaa ja se tarjoaa mahdollisuuden tutustua paikallisiin perinteisiin ja tapoihin.

6. Xaçmazin arkeologinen museo

Xaçmazin arkeologinen museo on kulttuurinen nähtävyys, joka tarjoaa tietoa alueen menneisyydestä ja arkeologisista löydöistä. Museo esittelee erilaisia esineitä, kuten keramiikkaa, pronssiesineitä, koruja ja muita historiallisia esineitä. Museokäynti tarjoaa mahdollisuuden oppia lisää alueen historiasta ja arkeologisten kaivausten tuloksista.

7. Xaçmazin Kiinalainen temppeli

Xaçmazin Kiinalainen temppeli on ainutlaatuinen uskonnollinen kohde, joka edustaa kiinalaista buddhalaisuutta. Temppeli on rakennettu perinteiseen kiinalaiseen tyyliin ja siellä voi tutustua kiinalaisen kulttuurin ja uskonnon käytäntöihin. Temppelissä voi myös osallistua meditaatioon ja muihin buddhalaisiin rituaaleihin.

8. Xaçmazin historiaa kertova kävelykierros

Xaçmazin historian kertova kävelykierros tarjoaa mahdollisuuden tutustua kaupungin historiallisiin kohteisiin ja tarinoihin. Kierros vie kävijät läpi kaupungin tärkeimpien historiallisten nähtävyyksien ja antaa mahdollisuuden oppia lisää Xaçmazin menneisyydestä. Kierroksen aikana oppaat kertovat mielenkiintoisia yksityiskohtia ja tarinoita kaupungin historiasta ja kulttuurista.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Näköalatorni YYY

Näköalatorni YYY sijaitsee kaupungin keskustassa ja tarjoaa upean näköalan ympäröivään maisemaan. Tornin huipulle pääsee hissillä tai portaita pitkin, ja sieltä avautuu näkymä kaupungin yli. Näköalatornista voi ihailla kaupungin arkkitehtuuria, maisemaa ja nähtävyyksiä.

2. Kukkulanäköala ZZZ

Kukkulanäköala ZZZ sijaitsee kaupungin laitamilla ja tarjoaa upeat näkymät ympäröivään luontoon. Kukkulan huipulle pääsee joko kävellen tai esimerkiksi pyörällä. Näköalapaikalta avautuu kaunis näkymä kaupungin ympäristöön, vihreille niityille ja metsämaisemaan. Tämä on suosittu paikka retkeilijöiden ja luonnonystävien keskuudessa.

3. Merenranta RRR

Merenranta RRR tarjoaa upeat panoraamanäkymät kaupungin merelle päin. Rannalla voi kävellä rantakatua pitkin ja ihailla meren aallokkoa. Lisäksi rannalta löytyy useita penkkejä ja piknikalueita, joilla voi levähtää ja nauttia maisemasta. Merenranta on erityisen suosittu auringonlaskun aikaan, jolloin taivas värjäytyy upeisiin sävyihin.

4. Näköalapaikka QQQ

Näköalapaikka QQQ on korkealla kukkulalla ja tarjoaa upeat panoraamanäkymät kaupunkiin sekä sen ympäristöön. Näköalapaikan luota avautuu laaja näkymä kaupungin yli, ja sieltä voi nähdä esimerkiksi kaupungin rakennukset, viheralueet ja vesistöt. Tämä on suosittu paikka valokuvaukseen ja maisemien ihailemiseen.

5. Torniravintolan näköalaterassi TTT

Torniravintolan näköalaterassi TTT sijaitsee kaupungin korkeimmassa rakennuksessa ja tarjoaa upeat näkymät ympäröivään maisemaan. Ravintola sijaitsee rakennuksen ylimmissä kerroksissa, ja sen näköalaterassilta voi ihailla kaupungin ylle avautuvaa näkymää. Torniravintolassa voi nauttia ruokaa tai juomaa samalla kun ihailee upeita panoraamanäkymiä.Kohteen sijainti maassa Xaçmaz on:

Jätä kommentti