Halvat lennot Zografou

Nähtävyydet ja Kohteet

Hikoksen rotko

Hikoksen rotko on suosittu retkikohde Zografoun alueella. Se sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Zografoun keskustasta ja tarjoaa upean luontokokemuksen. Rotkossa voi tehdä patikointiretkiä ja ihastella sen kaunista maisemaa.

Agios Ioannis Antzoussin kirkko

Agios Ioannis Antzoussin kirkko on historiallinen maamerkki Zografoun alueella. Se on rakennettu 1400-luvulla ja kuuluu ortodoksisen kirkon suojelukseen. Kirkko on suosittu turistien keskuudessa, jotka tulevat ihastelemaan sen upeaa arkkitehtuuria.

Zografoun yliopistoalue

Zografoun yliopistoalue on merkittävä kohde alueella. Siellä sijaitsee useita yliopistoja ja korkeakouluja, mukaan lukien Ateenan yliopisto. Alueella voi tutustua yliopistojen kampuksiin ja nauttia opiskelijaelämän vilinästä.

Papagou-puisto

Papagou-puisto on suuri viheralue Zografoun alueella. Se tarjoaa mahdollisuuden rentoutumiseen ja ulkoiluun. Puistossa on kävelyreittejä, leikkipaikkoja lapsille ja viheralueita piknikille. Puisto on suosittu paikallisten asukkaiden ja matkailijoiden keskuudessa.

Kanellopoulos-museo

Kanellopoulos-museo on taidemuseo Zografoun alueella. Museo on omistettu kreikkalaiselle taiteelle ja kulttuurille. Siellä on laaja kokoelma maalauksia, veistoksia ja käsityötuotteita. Museo tarjoaa mahdollisuuden tutustua Kreikan taiteen historiaan ja nauttia näyttelyistä.

Zogolopouloksen puisto

Zogolopouloksen puisto on kaunis puistoalue Zografoun alueella. Siellä on suuri määrä puita, kukkaistutuksia ja kävelyreittejä. Puisto tarjoaa upeita maisemia ja mahdollisuuden rentoutumiseen luonnon keskellä.

Pauloun kävelykatu

Pauloun kävelykatu on vilkas ostosalue Zografoun alueella. Siellä on erilaisia ​​kauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Kävelykatu on suosittu paikallisten asukkaiden ja matkailijoiden keskuudessa, ja se tarjoaa mahdollisuuden ostosten tekoon ja ruokailuun.

Kulttuuri ja Historia

Zografoun kulttuurielämä

Zografou on kaupunki Ateenan kaupungissa Kreikassa. Se sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Ateenan keskustasta ja tarjoaa monipuolisen kulttuurielämän asukkailleen ja vierailijoilleen. Kaupungissa on useita teattereita, taidegallerioita ja kulttuurikeskuksia, jotka tarjoavat monipuolista ohjelmaa erilaisten taiteenmuotojen ja kulttuuritapahtumien parissa.

Historialliset nähtävyydet

Zografoussa on myös useita historiallisia nähtävyyksiä, jotka kertovat alueen rikkaasta historiasta. Muun muassa Zografoun kaupungintalo on nähtävyys itsessään, sillä se on rakennettu vuonna 1934 ja edustaa arkkitehtuurisesti merkittävää aikakautta. Kaupunki tarjoaa myös mahdollisuuden tutustua antiikin aikaisiin raunioihin, kuten Filopappou-kukkulalle ja Akropolikseen.

Museot

Zografoussa on myös useita museoita, joissa voi tutustua alueen ja Kreikan historiaan sekä taiteeseen. Esimerkiksi Ateenan kansallisella arkeologisella museolla on merkittävä kokoelma antiikin aikaisia esineitä ja taidetta. Kaupungin sisällä toimii myös useita pienempiä museoita, jotka tarjoavat näyttelyitä esimerkiksi nykytaiteesta, käsityöläisyydestä ja kulttuurihistoriasta.

Kulttuuritapahtumat

Zografoussa järjestetään myös säännöllisesti erilaisia kulttuuritapahtumia, kuten musiikkikonsertteja, teatteriesityksiä, taidenäyttelyitä ja festivaaleja. Kaupunki kannustaa paikallisia taiteilijoita ja järjestää erilaisia tapahtumia, joissa heidän teoksiaan ja osaamistaan esitellään. Näiden tapahtumien avulla kaupunki luo yhteisöllisyyttä ja edistää kulttuurin ja taiteen merkitystä kaupungissa.

Ruokailu ja Ravintolat Zografoussa

Ravintolat

– Zografoussa on monipuolinen valikoima ravintoloita, jotka tarjoavat erilaisia ruokakulttuureja, kuten kreikkalaista, italialaista, aasialaista, meksikolaista ja kansainvälistä ruokaa.
– Ravintolat Zografoussa tarjoavat usein sekä à la carte -menuita että buffet-vaihtoehtoja.
– Monissa ravintoloissa on myös erityisiä tarjouksia, kuten lounasmenuja tai teemaruokailtoja.
– Ravintoloiden hinnat voivat vaihdella, ja Zografousta löytyy vaihtoehtoja niin budjettimatkaajille kuin hieman ylellisempää ruokailua hakeville.

Kahvilat ja leipomot

– Zografoussa on useita kahviloita ja leipomoita, jotka tarjoavat herkullisia paikallisia leivonnaisia, kuten baklavaa ja kataifi-taikinasta valmistettuja makeisia.
– Kahviloista voi ostaa myös tuoreita leipiä ja leivonnaisia aamiaiseksi tai välipalaksi.
– Monissa kahviloissa voi nauttia myös erilaisia kahvijuomia, kuten kreikkalaista kahvia tai cappuccinoa.

Pikaruokapaikat

– Zografoussa on myös pikaruokapaikkoja, joista voi ostaa nopeasti valmistettuja ruokia ja välipaloja, kuten hampurilaisia, pitsaa, kebabia tai kreikkalaisia gyros-leipiä.
– Pikaruokapaikat tarjoavat usein myös erilaisia lisukkeita ja juomia.

Take away -paikat

– Zografoussa on useita ravintoloita ja ruokapaikkoja, jotka tarjoavat take away -vaihtoehtoja.
– Take away -paikoista voi ostaa valmiiksi pakattuja annoksia, joita voi nauttia mukavasti omassa majoituksessa tai vaikkapa piknikillä.
– Monet ravintolat tarjoavat myös mahdollisuuden tilata ruokaa puhelimitse ja noutaa se suoraan ravintolasta.

Toimituspalvelut

– Zografoussa on mahdollista käyttää ruoan toimituspalveluita monista ravintoloista.
– Toimituspalveluiden avulla voi tilata ruokaa suoraan majoitukseen tai haluamaansa paikkaan.
– Toimituspalveluiden saatavuus voi vaihdella ravintoloittain ja alueittain.

Vapaa-ajan Aktiviteetit

1. Museot ja taidegalleriat

Zografoussa on useita museoita ja taidegallerioita, jotka tarjoavat vierailijoille mahdollisuuden tutustua alueen kulttuuriin ja taiteeseen. Esimerkiksi Zografoussa sijaitseva Arkeologinen museo tarjoaa näyttelyitä antiikin Kreikan esineistöstä. Lisäksi alueella on useita taidegallerioita, kuten Contemporary Art Gallery, jotka esittelevät paikallisten ja kansainvälisten taiteilijoiden töitä.

2. Urheilumahdollisuudet

Zografoussa on useita urheilumahdollisuuksia, jotka tarjoavat aktiivista vapaa-ajan tekemistä. Alueella on useita kuntosalit, joissa voi harrastaa kuntoilua ja treenata eri laitteilla. Lisäksi Zografoussa on monia urheilukenttiä, joilla voi pelata esimerkiksi jalkapalloa, koripalloa tai tennistä.

3. Puistot ja ulkoilualueet

Zografoussa on useita viihtyisiä puistoja ja ulkoilualueita, joissa voi rentoutua ja nauttia ulkoilmasta. Esimerkiksi Alsos Zografou -puisto tarjoaa kauniit maisemat ja mahdollisuuden kävelylenkkeihin. Lisäksi alueella on useita leikkipuistoja, joissa lapset voivat leikkiä ja viettää aikaa ulkona.

4. Ravintolat ja kahvilat

Zografoussa on monipuolinen valikoima ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia herkullisista ruuista ja juomista. Alueella on tarjolla erilaisia keittiöitä, kuten kreikkalaista, italialaista, aasialaista ja kansainvälistä ruokaa. Lisäksi Zografoussa on useita kahviloita, joissa voi rentoutua ja nauttia kupin kahvia tai teetä.

5. Elokuvateatterit

Zografoussa on useita elokuvateattereita, joissa voi käydä katsomassa uusimpia elokuvia. Alueella on sekä suuria elokuvateattereita että pienempiä indie-elokuvateattereita, jotka tarjoavat monipuolisen valikoiman elokuvia eri genreistä.

6. Ostosmahdollisuudet

Zografoussa on monia kauppoja ja ostoskeskuksia, joissa voi tehdä ostoksia. Alueella on sekä kansainvälisten brändien liikkeitä että paikallisia putiikkeja. Lisäksi Zografoussa järjestetään viikoittain toripäiviä, joilla voi tehdä ostoksia paikallisista tuotteista, kuten tuoreista hedelmistä ja vihanneksista.

Suositut hotellit Zografoussa:

1. Semiramis Hotel

Semiramis Hotel sijaitsee rauhallisella alueella Zografun kaupungissa. Hotelli tarjoaa modernia ja tyylikästä majoitusta, josta avautuvat upeat näkymät ympäröivään luontoon. Huoneissa on kaikki tarvittavat mukavuudet, kuten ilmastointi, televisio, ilmainen langaton internet-yhteys ja minibaari. Hotellissa on myös ravintola, baari, kuntokeskus ja uima-allas.

2. Pines Hotel

Pines Hotel on viihtyisä perhehotelli Zografun keskustassa. Hotellihuoneet ovat tilavia ja niissä on modernit mukavuudet, kuten ilmastointi, taulu-tv, minibaari ja ilmainen langaton internet-yhteys. Hotellissa on myös ravintola, josta voi nauttia paikallisia herkkuja, ja baari, jossa voi rentoutua juoman äärellä. Lisäksi hotellissa on uima-allas ja kuntosali.

3. Athens Habitat Hotel

Athens Habitat Hotel tarjoaa tyylikkäät huoneet ja sviitit Zografun keskustassa. Kaikki huoneet ovat varustettu ilmastoinnilla, taulu-tv:llä, minikeittiöllä ja ilmainen langaton internet-yhteys. Hotellissa on ravintola ja baari, jossa voi nauttia paikallisista ruoista ja juomista. Hotellin asiakkailla on myös pääsy kuntokeskukseen ja uima-altaalle.

4. Acropolis Hill Hotel

Acropolis Hill Hotel sijaitsee kätevällä paikalla lähistöllä Zografun Tiede- ja Teknologiapuisto. Hotellihuoneissa on modernit mukavuudet, kuten ilmastointi, televisio, ilmainen langaton internet-yhteys ja minibaari. Hotellissa on myös ravintola, jossa tarjoillaan paikallisia herkkuja, ja baari, jossa voi rentoutua juoman äärellä. Lisäksi hotellissa on kattoterassi ja kuntokeskus.

5. Blue Sky Hotel

Blue Sky Hotel on viehättävä hotelli Zografun sydämessä. Hotellihuoneet ovat valoisia ja niissä on ilmastointi, televisio, ilmainen langaton internet-yhteys ja minibaari. Hotellissa on myös ravintola, jossa voi nauttia paikallisista ruoista, ja baari, jossa voi rentoutua juoman äärellä. Hotellin vieraiden käytettävissä on myös kuntokeskus ja uima-allas.

Tärkeitä huomioita: Tämä lista tarjoaa yleiskatsauksen suosituista hotelleista Zografoussa, mutta siellä on myös muita vaihtoehtoja. Suositeltavaa on tutkia eri hotellien tarkemmat tiedot ja arviot ennen varauksen tekemistä. Hintatasot vaihtelevat kausittain, joten varausta tehdessä on hyvä ottaa huomioon ajankohta ja matkasuunnitelmat.

Turvallisuus

Rikollisuus

Zografou on yleisesti ottaen turvallinen kaupunginosa, ja vakava rikollisuus on harvinaista.

Liikenneonnettomuudet

Liikenneonnettomuuksia ei ole raportoitu olevan merkittävästi enemmän Zografun alueella verrattuna muihin Ateenan kaupunginosiin.

Tulipalot

Zografun alueella tulipalojen esiintyvyys on keskimääräistä, ja palomiehet ja pelastushenkilöstö ovat hyvin varusteltuja ja valmiita vastaamaan mahdollisiin tarpeisiin.

Terveys

Sairaalat ja terveyskeskukset

Zografun kaupunginosassa on useita sairaaloita ja terveyskeskuksia, joissa tarjotaan laaja valikoima terveyspalveluita asukkaille.

Hammaslääkärit

Zografun alueella on useita hammaslääkäreitä, jotka tarjoavat hammaslääketieteellisiä palveluita ajanvarauksella.

Rannat ja Vesistöt:

1. Alimosin ranta:

Alimosin ranta sijaitsee Etelä-Ateenassa Zografoun kaupunginosassa. Se on suosittu uimakohde paikallisille asukkaille ja turisteille. Ranta tarjoaa hienoa hiekkapohjaista rantaa, ja se on hyvin varusteltu aurinkotuoleilla, aurinkovarjoilla ja rantabaareilla.

2. Faliro Bay:

Faliro Bay on toinen suosittu uimaranta Zografoun lähellä. Se sijaitsee Pireuksen lähellä ja tarjoaa upean näkymän merelle. Faliro Bayssa on pehmeä hiekka ja rauhallinen tunnelma, joka houkuttelee paikallisia asukkaita ja turisteja rentoutumaan auringon alla.

3. Mikroulahti:

Mikroulahti on kaunis poukama, joka sijaitsee Monastirákin kylässä, Zografoun alueella. Tämä luonnonkaunis paikka on suosittu paikka pienten veneiden ja purjeveneiden omistajille. Mikroulahtea ympäröi maalauksellinen maisema, ja siellä on monia luonnonkauniita kävelyreittejä.

4. Piinanpuron joki:

Piinanpuron joki virtaa Zografoun kaupunginosan halki ja tarjoaa kaupunkilaisille upean luontokohteen. Joki on suosittu kalastajien ja retkeilijöiden keskuudessa. Se tarjoaa virkistävän paikan kävelyille ja lenkkeilylle ja monia viihtyisiä ranta-alueita piknikille ja aurinkoa ottamiseen.

5. Zografoun tekojärvi:

Zografoun tekojärvi on keinotekoisesti luotu järvi, joka tarjoaa kauniin maiseman ja rauhallisen ympäristön kaupunkiasukkaille. Järven ympärillä on kävelyreittejä, joilla voi nauttia kauniista maisemista ja luonnosta. Tekojärvellä voi myös harrastaa erilaisia vesiaktiviteetteja, kuten soutu- ja melontaretkiä.

Yöelämä ja Viihde

Klubit ja baarit

 • Zografoussa on useita baareja ja klubeja, jotka tarjoavat erilaisia yöelämän vaihtoehtoja.
 • Monissa baareissa voit nauttia juomia ja kuunnella elävää musiikkia.
 • Joillakin klubeilla on tunnettujen DJ:ien esiintymisiä ja tanssilattioita.

Ravintolat

 • Zografoussa on monia ravintoloita, jotka tarjoavat erilaisia ruokavaihtoehtoja.
 • Voit löytää perinteisiä kreikkalaisia ravintoloita, joissa tarjoillaan paikallisia herkkuja.
 • Lisäksi on kansainvälisiä ravintoloita, kuten italialaisia, meksikolaisia ja aasialaisia ravintoloita.

Elokuvateatterit

 • Zografoussa on useita elokuvateattereita, joissa voit nauttia uusimmista elokuvista.
 • Joissakin elokuvateattereissa on useita salia eri elokuvien näytöksiä varten.
 • Voit valita elokuvan eri genreistä, kuten toiminta, komedia, draama tai animaatio.

Teatterit ja live-esiintymiset

 • Zografoussa on teattereita, joissa voit katsella erilaisia näytelmiä ja esityksiä.
 • Joitakin teattereita tarjoaa myös musikaaleja ja tanssiesityksiä.
 • Lisäksi kaupungissa järjestetään erilaisia live-konsertteja ja musiikkitapahtumia.

Luontokohteet ja retkeily Zografoussa

1. Pedion Areos -puisto

Pedion Areos on kaupungin suurin puisto, jossa on runsaasti viheralueita, kävelyreittejä ja leikkipaikkoja. Puisto tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia retkeilyyn ja ulkoiluun.

2. Imitos-vuori

Imitos-vuori on suosittu retkeilykohde, joka tarjoaa upeita näkymiä kaupungille. Vuorelle voi tehdä lyhyempiä kävelyretkiä tai pidempiä patikkaretkiä. Alueella on myös useita polkuja, joita voi seurata.

3. National Garden -puisto

National Garden on maisemapuisto, joka tarjoaa rauhallisen ympäristön luontoretkeilyyn. Puistossa voi nauttia kävelystä kauniissa ympäristössä ja tutustua erilaisiin kasvi- ja eläinlajeihin.

4. Maro-riippusilta

Maro-riippusilta on suosittu nähtävyys, joka sijaitsee Zografoun alueella. Silta tarjoaa mahdollisuuden jännittävälle retkelle ja seikkailulle. Silta ylittää rotkon ja tarjoaa upeita näkymiä ympäröivään luontoon.

5. Kastellorizovon ulkoilualue

Kastellorizovon ulkoilualue tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja luonnossa. Alueella on mahdollisuus patikoida, pyöräillä, urheilla ja rentoutua kauniissa ympäristössä. Alueella on myös piknik-alueita ja grillipaikkoja.

6. Filopappou-kukkula

Filopappou-kukkula on historiallinen alue ja suosittu retkikohde Zografoun alueella. Kukkulalla sijaitsee antiikin aikainen monumentti ja sieltä avautuu upea näköala kaupungin yli. Kukkulalla voi nauttia kävelyretkestä ja ihastella maisemia.

7. Stavros Niarchos -säätiön kulttuurikeskus

Stavros Niarchos -säätiön kulttuurikeskus on moderni ja viihtyisä ulkoilualue, jossa voi nauttia luonnosta ja monipuolisista aktiviteeteista. Alueella on puistoja, kävelyreittejä, puutarhoja ja järvi, jossa voi veneillä.

8. Zografoun metroaseman viheralueet

Zografoun metroaseman ympäristössä on viheralueita, joissa voi nauttia luonnosta ja ulkoilusta. Alueella on puistoja, istutuksia ja kävelyreittejä, jotka tarjoavat mahdollisuuksia rentoutumiseen ja ulkoiluun.

9. Zografoun kaupungin puistot ja viheralueet

Zografoussa on useita kaupungin puistoja ja viheralueita, joissa voi nauttia luonnosta ja ulkoilusta. Puistot tarjoavat mahdollisuuden rentoutumiseen, piknikille ja erilaisten aktiviteettien harrastamiseen, kuten lenkkeilyyn ja frisbeegolfiin.

10. Ymittos-vuoren luonnonsuojelualue

Ymittos-vuori on luonnonsuojelualue, joka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua alueen monimuotoiseen luontoon. Luonnonsuojelualueella voi tehdä patikkaretkiä, ihailla harvinaista kasvillisuutta ja nauttia upeista maisemista.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

1. Agia Paraskevi-kirkko

Agia Paraskevi-kirkko on yksi merkittävimmistä uskonnollisista kohteista Zografoun kaupungissa. Se on kreikkalaisen ortodoksisen uskonnon pyhäkkö, joka on omistettu Agia Paraskevi-nimiselle pyhimykselle. Kirkko sijaitsee keskeisellä paikalla kaupungin keskustassa ja sen arkkitehtuuri edustaa tyypillistä bizanttilaista tyyliä. Kirkko on suosittu uskonnollinen paikka, jossa uskovaiset voivat rukoilla ja osallistua jumalanpalveluksiin.

2. Zografoun luostari

Zografoun luostari on toinen tärkeä uskonnollinen kohde kaupungissa. Se on ortodoksinen munkkiluostari, joka on omistettu Zografoun ikononunnaiselle Neitsyt Marialle. Luostari perustettiin 19. vuosisadalla ja se tunnetaan erityisesti kauniista freskoistaan ja ikoneistaan. Luostarilla on myös merkittävä rooli kreikkalaisen kulttuurin ja uskonnon säilyttämisessä.

3. Filosofisen koulun puutarha

Zografoussa sijaitseva Filosofisen koulun puutarha on historiallinen paikka, jolla on suuri kulttuurinen merkitys. Puutarha on nimetty muinaisen Ateenan Filosofisen koulun mukaan, jota johti tunnettu filosofi Platon. Puutarha on kaunis viheralue, jossa on puiden reunustamia kävelyreittejä sekä penkkejä, joilla vierailijat voivat istua ja rentoutua. Puutarhassa on myös muistomerkkejä ja patsaita, jotka kertovat antiikin Kreikan filosofian historiasta.

4. Kaisariani-luostari

Kaisariani-luostari on toinen historiallinen ja uskonnollinen kohde Zografoussa. Se sijaitsee Hymmettoksen vuoren juurella ja on peräisin 11. vuosisadalta. Luostari on omistettu Pyhälle Kesarealle, jota pidetään suojeluspyhimyksenä epidemioita vastaan. Monet ihmiset vierailevat luostarissa saadakseen hengellistä lohtua ja rauhaa. Kaisariani-luostari on myös kuuluisa freskoistaan ja sen kauniista ympäristöstä, jossa on puutarhoja ja perinteisiä rakennuksia.

5. Vayrona-kappeli

Vayrona-kappeli on pieni kappeli, joka sijaitsee Zografoun kaupungin eteläosassa. Kappeli on omistettu Pyhälle Varanille, joka oli suosittu pyhimys keskiajalla. Se on tunnettu kauniista ikoneistaan ja tarjoaa rauhallisen paikan hiljentymiseen ja rukoukseen. Kappeli sijaitsee vehreällä alueella, jossa on myös pieniä puutarhoja ja istutuksia. Se on suosittu käyntikohde paikallisille ja turisteille, jotka haluavat tutustua kaupungin uskonnolliseen perintöön.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat:

Lycabettus-kukkula:

Lycabettus-kukkula on Zografoun kaupunginosaan kuuluva valtava kalliomäki Ateenassa, Kreikassa. Tämä kukkula tarjoaa upeita panoraamanäkymiä yli kaupungin, ja siellä sijaitsee myös 277 metriä korkea Lycabettus-niminen kukkulakirkko. Kukkulalle voi kiivetä kävellen tai käyttää hissiä, jonka voi ottaa käyttöön Ploutarchou-kadulla.

Mount Hymettus:

Mount Hymettus eli Ymittosvuori on Zografoussa sijaitseva vuori, joka tarjoaa upeat näkymät yli Ateenan kaupungin. Vuorelle pääsee helposti patikoimalla tai ajamalla, ja siellä voi nauttia upeista näköaloista, luonnonkauniista ympäristöstä sekä monipuolisista retkeilymahdollisuuksista.

Athenian Riviera:

Ateenan Riviera on rannikkoseutu, joka sijaitsee Zografoun alueen ulkopuolella. Tämä kaunis ja suosittu alue tarjoaa upeat näkymät sekä kauniita rantoja ja hiekkarantoja. Athenian Rivieralla voi nauttia uimisesta, auringonotosta ja monista ulkoilma-aktiviteeteista, samalla ihaillen upeaa panoraamaa yli meren.

Kaisariani Monastery:

Kaisariani Monastery on Zografoussa sijaitseva historiallinen luostari, joka tarjoaa kauniin ympäristön ja upeat näkymät kaupungin yli. Monasterion vuorilta avautuu upea näkymä Ateenan kaupunkiin ja sen ympäristöön. Monasteri sijaitsee Kaisarianin alueella ja sinne pääsee helposti kävellen tai autolla.

Akropolis:

Akropolis on Ateenan kuuluisa antiikin aikainen linnoitus, joka sijaitsee hieman Zografoun ulkopuolella. Tämä historiallinen nähtävyys tarjoaa upeat panoraamanäkymät yli kaupungin ja sen ympäristön. Akropoliin huipulta voi ihailla Ateenan kaupungin kaunista maisemaa sekä tutustua antiikin aikaiseen arkkitehtuuriin ja kulttuuriin.Kohteen sijainti maa on Kreikka.

Jätä kommentti