Halvat lennot Arnhem

Nähtävyydet ja Kohteet

1. Arnhemin sipulimarkkinat

Arnhemin sipulimarkkinat ovat kaupungin suosittu perinne, joka järjestetään vuosittain huhtikuussa. Markkinoilla myydään erilaisia sipulikasveja ja kukkia, kuten tulppaaneja, narsisseja ja hyasintteja. Markkinoilla on myös mahdollisuus ostaa puutarhatarvikkeita ja osallistua erilaisiin puutarhaan liittyviin tapahtumiin.

2. Burgers’ Zoo

Burgers’ Zoo on suosittu eläintarha, joka tarjoaa vierailijoilleen mahdollisuuden tutustua eri ekosysteemeihin. Zoo koostuu useasta eri osasta, kuten sademetsästä, autiomaasta ja valtameristä. Eläintarhassa voi nähdä monia erilaisia eläimiä, kuten leijonia, kirahveja, norsuja ja delfiinejä. Paikassa on myös lasten leikkipuisto ja ravintoloita.

3. Eusebius-torni

Eusebius-torni on Arnhemin tunnetuin maamerkki. Se sijaitsee kaupungin keskustassa ja tarjoaa upeat näkymät ympäröivälle alueelle. Torni on avoinna yleisölle ja sisältää myös näyttelyitä, joissa voi oppia Arnhemin historiasta ja tornin rakentamisesta.

4. Watermuseum

Watermuseum on museo, joka keskittyy veden merkitykseen ja sen käyttöön. Museossa voi oppia veden kierrosta, sen historiasta ja ympäristövaikutuksista. Paikassa on interaktiivisia näyttelyitä, joiden avulla voi kokea veden ominaisuuksia ja oppia sen säästeliäästä käytöstä.

5. Sonsbeek-puisto

Sonsbeek-puisto on suuri puistoalue, joka sijaitsee Arnhemin keskustan lähellä. Puistossa on vehreitä niittyjä, lampia ja metsäalueita sekä kävely- ja pyöräilyreittejä. Alueella on myös leikkipuistoja ja piknikpaikkoja, joissa voi rentoutua ja nauttia kauniista ympäristöstä.

6. Airborne Museum Hartenstein

Airborne Museum Hartenstein on museo, joka kertoo toisen maailmansodan aikaisista taisteluista Arnhemissa. Museo sijaitsee entisessä sotilasrakennuksessa ja sisältää näyttelyitä, valokuvia ja tarinoita sodan aikaisista tapahtumista. Museoon kuuluu myös puutarha ja muistomerkki, jossa voi kunnioittaa taistelussa kaatuneita sotilaita.

7. Nederlands Openluchtmuseum

Nederlands Openluchtmuseum on ulkomuseo, joka esittelee hollantilaista kulttuuria ja historiaa. Museossa on erilaisia rakennuksia ja tiloja, jotka edustavat eri aikakausia ja alueita Hollannissa. Vierailijat voivat tutustua perinteisiin käsityötekniikoihin, maataloustöihin ja oppia hollantilaisesta elämäntavasta ja perinteistä.

8. Veluwen kansallispuisto

Veluwen kansallispuisto on suuri luonnonsuojelualue, joka on suosittu ulkoilupaikka. Puistoalueella on monipuolista luontoa, kuten metsiä, järviä ja hiekkadyynimaisemia. Siellä voi vaeltaa, pyöräillä tai retkeillä ja nähdä erilaisia eläimiä, kuten hirviä, villisikoja ja majavia. Puistossa on myös vierailijakeskus, josta saa tietoa alueen luonnosta ja aktiviteeteista.

Kulttuuri ja Historia

Arnhemin nuoliviivainen historia

Arnhemin alueella on ollut asutusta jo prehistoriallisista ajoista lähtien. Se on vanha roomalainen linnoitus ja sillä on ollut tärkeä rooli keskiajalla. Kaupunki kasvoi ja kehittyi varsinkin 1800-luvulla.

Kaupungin historialliset rakennukset

Arnhemissa on monia historiallisia rakennuksia, kuten Eusebiuskerk, joka on goottilainen kirkko ja yksi kaupungin tunnetuimmista maamerkeistä. Lisäksi Stadhuis eli kaupungintalo on peräisin 1500-luvulta ja se on yksi Alankomaiden vanhimmista kaupungintaloista.

Kansallismuseo Kröller-Müller

Kansallismuseo Kröller-Müller on merkittävä taidemuseo Arnhemin kyljessä, joka sisältää laajan kokoelman moderneja taiteilijoita kuten Vincent van Goghia sekä muun muassa Claude Monetia ja Pablo Picassoa.

Oorlogsmuseum Arnhem

Oorlogsmuseum Arnhem, tai Sotamuseo Arnhem, on muisto museo toisen maailmansodan aikaisista tapahtumista. Se dokumentoi Arnhemin kohtalokasta osuutta taisteluissa Saksan miehittämän Alankomaiden aikana.

Maailman tuhat askelta ja paljon kulttuuria

Arnhem juhlii vuosittain Maailman tuhat askelta -festivaalia, joka on monikulttuurinen tapahtuma, jossa on musiikkia, tanssia, teatteria ja ruokaa eri kulttuurien ja alkuperäiskansojen esittämänä.

Ruokailu ja ravintolat Arnhemissa

Ravintolateollisuus

Arnhem tarjoaa monipuolisen valikoiman ravintoloita ja ruokailupaikkoja. Kaupungissa on lukuisia eri keittiöitä edustavia ravintoloita sekä kansainvälisiä pikaruokaketjuja.

Hollantilainen keittiö

Arnhemissa on useita ravintoloita, jotka tarjoavat perinteistä hollantilaista ruokaa. Tämä sisältää esimerkiksi paikallisia erikoisuuksia, kuten pannukakkua, erilaisia liharuokia ja juustoja.

Kansainvälinen keittiö

Arnhemissa on myös runsaasti kansainvälisiä ravintoloita. Ne tarjoavat eri maailman keittiöiden herkkuja, kuten italialaista, kiinalaista, intialaista, thaimaalaista ja japanilaista ruokaa.

Vegetaarinen ja vegaaninen ruokailu

Arnhemissa on useita ravintoloita, jotka tarjoavat laajan valikoiman kasvis- ja vegaanisia ruokia. Näissä ravintoloissa on usein myös gluteenittomia vaihtoehtoja.

Bistro- ja kahvilakulttuuri

Kaupungissa on paljon viihtyisiä bistroja ja kahviloita, joissa voi nauttia leivonnaisia, lounasta tai illallista rennossa ilmapiirissä. Näissä paikoissa voi myös usein nauttia paikallisia erikoisuuksia tai perinteisiä hollantilaisia leivonnaisia.

Liikkuvat ruokakoju

Arnhemissa on myös erilaisia liikkuvien ruokakojujen alueita. Nämä alueet tarjoavat monenlaisia ruokavaihtoehtoja eri maista ja kulttuureista. Kojuilta voi ostaa esimerkiksi hampurilaisia, street food -annoksia, meksikolaisia tai turkkilaisia herkkuja.

Hintataso

Kaupungin ravintoloiden hintataso vaihtelee ravintolasta riippuen. Yleisesti ottaen ravintolakäynti ei kuitenkaan ole Arnhemissa erityisen kallista, ja hintataso voi olla hieman edullisempi kuin joidenkin muiden Hollannin kaupunkien ravintoloissa.

Vapaa-ajan Aktiviteetit

Museot ja galleriat

Arnhemissa on useita mielenkiintoisia museoita ja gallerioita, joissa voi tutustua taiteeseen, historiallisiin näyttelyihin ja kulttuuriperintöön. Esimerkkejä näistä ovat:

– Arnhemin historiamuseo: Näyttää kaupungin historian eri aikakausien kautta.
– Valkoinen talo: Taidegalleria, jossa on vaihtuvia näyttelyitä nykytaiteen saralta.
– Airborne Museum Hartenstein: Museo, joka keskittyy toisen maailmansodan Arnhemissä käytyihin taisteluihin ja ilmaiskuun.
– Stichting Nederlands Watermuseum: Museo veden merkityksestä ja vaikutuksesta ihmisten elämässä.

Puistot ja viheralueet

Arnhemissa on kauniita puistoja ja viheralueita, joissa voi rentoutua ja nauttia luonnosta. Joitakin suosittuja vaihtoehtoja ovat:

– Sonsbeek-puisto: Laaja puistoalue järven, metsän ja puutarhojen kanssa, jossa voi kävellä, piknikillä ja ihailla näköaloja.
– Zypendaal-puisto: Englantilaistyylinen puisto, jossa on historiallinen kartano, kasvihuone ja kauniita puutarhoja.
– Park Sonsbeek -lammikko: Lammikko, joka tarjoaa mahdollisuuden veneilyyn ja keilaamiseen.

Lisätietoa

Arnhemissa on paljon muitakin aktiviteetteja ja tapahtumia, kuten teatteriesityksiä, konsertteja, elokuvateattereita ja urheilutapahtumia. Kaupunki tarjoaa myös hyvät mahdollisuudet pyöräilyyn, kävelyyn ja patikointiin.

Suositut hotellit Arnhemissa

1. Hotel Papendal

Hotel Papendal on suosittu hotelli Arnhemin alueella. Hotelli sijaitsee rauhallisessa ympäristössä Papendalin urheilukeskuksen vieressä. Se tarjoaa mukavat ja modernit huoneet sekä monipuolisia palveluita, kuten ravintolan, kahvilan ja kuntosalin. Hotellin vieressä on myös laaja puutarha ja ulkouima-allas.

2. Holiday Inn Express Arnhem

Holiday Inn Express Arnhem on suosittu hotelli kaupungin keskustassa. Hotelli tarjoaa viihtyisät ja tyylikkäät huoneet sekä ilmaisen aamiaisen. Hotellin sijainti on erinomainen, lähellä ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja nähtävyyksiä, kuten Burgers’ Zoo -eläintarhaa ja Arnhemin museota.

3. Van der Valk Hotel Arnhem

Van der Valk Hotel Arnhem on suosittu hotelli rauhallisella alueella Arnhemin lähellä. Hotelli tarjoaa tilavat ja tyylikkäät huoneet sekä ravintolan, baarin ja kuntosalin. Hotellin vieressä on myös viihtyisä terassi ja vehreä puutarha. Lisäksi hotellista on hyvät yhteydet läheisiin nähtävyyksiin ja kaupungin keskustaan.

4. Hotel Modez

Hotel Modez on suosittu design-hotelli Arnhemin keskustassa. Hotelli tarjoaa ainutlaatuisesti sisustetut huoneet, jotka on suunniteltu eri muotibrändien mukaan. Hotellissa on myös moderni baari ja ravintola. Lisäksi hotelli on lähellä ostoskatuja, museoita ja muita nähtävyyksiä.

5. NH Arnhem Rijnhotel

NH Arnhem Rijnhotel on suosittu hotelli, joka sijaitsee joen rannalla Arnhemin keskustassa. Hotelli tarjoaa tyylikkäät huoneet, joista on näköala joelle tai kaupunkiin. Hotellin palveluihin kuuluu ravintola ja baari. Lisäksi hotellista on hyvät kulkuyhteydet muihin kaupungin nähtävyyksiin ja ostosalueille.

Turvallisuus ja Terveys

Turvallisuus

– Arnhem on yleisesti ottaen turvallinen kaupunki ja sillä on matala rikollisuuden taso.
– Poliisi on aktiivisesti läsnä kaupungissa ja valvoo järjestystä.
– Kaupungissa on valvontakameroita, jotka lisäävät turvallisuudentunnetta.

Terveyspalvelut

– Arnhemissa on useita sairaaloita ja terveyskeskuksia, joista saa laadukasta terveydenhoitoa.
– Sairaaloissa on päivystysosasto, joka palvelee kiireellisiä tapauksia ympäri vuorokauden.
– Kaupungissa on myös erikoislääkäreitä eri aloilta, jotka tarjoavat erikoissairaanhoitoa.
– Apteekkeja löytyy useista eri kaupunginosista, ja ne tarjoavat lääkehoitoon liittyviä palveluita.

Lääkärikäynnit

– Käynti lääkärin vastaanotolla edellyttää yleensä ajanvarausta. Voit varata ajan soittamalla lääkäriasemalle tai käyttämällä sähköistä ajanvarausjärjestelmää.
– Voit myös hakeutua lääkärin vastaanotolle ilman ajanvarausta, mutta tällöin saatat joutua odottamaan pidempään.
– Lääkärikeskuksissa on yleensä useita eri lääkäreitä, jotka erikoistuvat eri sairauksiin ja vaivoihin.
– Käynnin yhteydessä sinulta saattaa pyydetään näytteitä tai suoritetaan tarvittavia tutkimuksia diagnoosin tekemiseksi.

Päivystyspalvelut

– Kiireellisissä tapauksissa voit soittaa hätänumeroon 112 tai hakeutua sairaalan päivystykseen.
– Arnhemissa on useita sairaaloita, joissa on päivystysosastoja, jotka palvelevat päivystyspotilaita ympäri vuorokauden.
– Sairaalan päivystyksessä toimii pätevä henkilökunta, joka pystyy hoitamaan erilaisia kiireellisiä sairauksia ja vammoja.

Rokotukset

– Arnhemin asukkaille tarjotaan rokotuksia erilaisia tauteja vastaan.
– Lasten rokotusohjelma on kansallinen ja noudattaa Hollannin kansallista rokotusohjelmaa.
– Lisäksi aikuisille tarjotaan joitakin tärkeitä rokotuksia, kuten influenssarokote.
– Rokotuksista voi tiedustella omalta terveysasemalta tai apteekilta.

Rannat ja Vesistöt

1. Geldrsche IJssel -joki

Geldersche IJssel on joki, joka virtaa Arnhemin kaupungin läpi. Se on osa IJssel-jokijärjestelmää ja sen varrella on lukuisia veneilymahdollisuuksia.

2. Rhine-joki

Rhine-joki on yksi Euroopan suurimmista joista ja se virtaa myös Arnhemin läpi. Joessa on rannikolla upeita maisemia ja se tarjoaa mahdollisuuden veneilyyn, kalastukseen ja virkistykseen.

3. Rijkerswoerdse Plassen

Rijkerswoerdse Plassen on suuri järvi, joka sijaitsee Arnhemin lounaisosissa. Järvi on suosittu paikka ulkoiluun, uimiseen ja veneilyyn.

4. Zypendaalse Meer

Zypendaalse Meer on keinotekoinen järvi, joka sijaitsee Arnhemin itäosissa. Se on suosittu paikka piknikille ja kävelyille rannalla.

5. Sonsbeek Parkin lampi

Sonsbeek Parkin lampi on pieni järvi, joka sijaitsee Sonsbeek Park -puistossa Arnhemin keskustassa. Tämä idyllinen lampi tarjoaa rentoutumismahdollisuuksia ja on suosittu paikka piknikille ja kävelyille sen ympärillä.

Yöelämä ja Viihde

Baarit ja klubit

Arnhemissa on monia baareja ja klubeja, jotka tarjoavat erilaisia ​​viihdyttäviä kokemuksia. Suosittuja baareja ja klubeja ovat esimerkiksi Luxor Live, joka on monipuolinen viihdekeskus, jossa järjestetään live-musiikkia, klubeja ja teatteriesityksiä. Kulttuuriklubi Storing tarjoaa myös laajan valikoiman musiikkia ja klubitoimintaa. Birddog Brewpub on suosittu panimo ja baari, jossa voi nauttia erilaisia ​​käsityöoluita. Manson & Co on viihtyisä cocktail-baari, ja Café Stella tarjoaa rennon ilmapiirin klassisen baarin tyyliin.

Elokuvateatterit

Elokuvafaneille Arnhemissa on useita elokuvateattereita, joissa voi nauttia uusimmista elokuvista. Pathé Arnhem on suurin elokuvateatterikompleksi kaupungissa, jossa on useita salia ja laaja valikoima elokuvia eri genreistä. Focus Filmtheater tarjoaa korkealaatuisia elokuvia ja järjestää myös erilaisia ​​elokuvatapahtumia ja festivaaleja.

Teatterit

Teatterikulttuuri on myös vahvasti läsnä Arnhemissa. Toneelgroep Oostpool on yksi merkittävimmistä teatteriryhmistä kaupungissa, ja se tuottaa monipuolisia teatteriesityksiä eri genretapahtumista klassisiin näytelmiin. Het Musiater on monitoimikulttuurikeskus, joka esittelee musikaaleja, komediaesityksiä ja muita teatterimuotoja.

Konsertit ja musiikkitapahtumat

Arnhemissa järjestetään usein konsertteja ja musiikkitapahtumia eri kokoonpanoilla ja genreillä. Musiikkitalo De Vereeniging on historiallinen konserttitalo, jossa esiintyy säännöllisesti kansallisia ja kansainvälisiä taiteilijoita. Luxor Live on iso tapahtumapaikka, jossa voi nauttia monipuolisesta musiikkitarjonnasta läpi vuoden. Summer Music in Park on kesäinen musiikkitapahtuma, joka järjestetään Sonsbeek-puistossa ja tarjoaa maksuttomia ulkoilmaesityksiä.

Casino

Arnhemissa on myös Holland Casino, joka on osa valtakunnallista kasinoketjua. Holland Casino tarjoaa uhkapeliviihdettä erilaisilla peleillä kuten ruletti, pokeri ja blackjack. Kasinossa on myös ravintoloita ja baareja, jotka palvelevat vierailijoita.

Muut viihdetarjonnat

Arnhemissa on myös muita viihdetarjontoja, kuten improvisaatioteatteria tarjoava O42 ja taikurien esityksiä järjestävä G.O.O.C.H. Arnhemissa järjestetään myös säännöllisesti erilaisia ​​festivaaleja, kuten musiikkifestivaalit Free Your Mind ja Dreamfields, sekä elokuvafestivaali International Film Festival Arnhem.

Luontokohteet ja retkeily

Hoge Veluwe kansallispuisto

Hoge Veluwe on yksi Alankomaiden suurimmista kansallispuistoista ja sijaitsee lähellä Arnhemia. Puistossa on monipuolinen luonto, mukaan lukien metsiä, hiekkadyynejä, nummia ja järviä. Alueella on myös paljon erilaisia eläinlajeja. Puistossa voi vaeltaa merkityillä poluilla, pyöräillä tai tutustua museoihin ja taidenäyttelyihin.

Sonsbeek puisto

Sonsbeek puisto sijaitsee Arnhemin keskustan lähellä ja se on yksi kaupungin suosituimmista ulkoilualueista. Puistossa on vihreitä nurmikenttiä, metsäalueita, lampi ja kauniita puutarhoja. Alueella on myös leikkipaikkoja, kahviloita ja ravintoloita. Puistoon voi tehdä kävely- tai pyöräretkiä ja sieltä on upeat näkymät yli kaupungin.

Rhedenin metsät

Rhedenin metsät ovat Arnhemin itäpuolella sijaitseva laaja metsäalue. Alueella on lukuisia vaellusreittejä ja polkuja, jotka tarjoavat mahdollisuuden nauttia luonnosta ja kauniista maisemista. Metsissä voi myös bongata erilaisia eläimiä ja kasvilajeja. Alueella on myös grillipaikkoja ja picnic-alueita. Rhedenin metsät ovat suosittu retkikohde paikallisten ja matkailijoiden keskuudessa.

Posbank

Posbank on mäkinen ja kumpuileva alue Rhedenin metsissä. Alueella on upeita näköalapaikkoja ja laajoja nummimaisemia, joita koristavat purppuranpunaiset kanervat kukintakaudella. Posbankilla voi vaeltaa merkityillä poluilla ja nauttia ainutlaatuisesta maisemasta. Alueella on myös suosittuja pyöräilyreittejä.

Zypendaal puisto

Zypendaal puisto sijaitsee Arnhemin lähellä ja on tunnettu kauniista maisemistaan. Puiston alueella on historiallinen kartano, joka tarjoaa kulttuurista nähtävää. Puistossa voi kävellä kauniilla poluilla, ihailla vehreitä nurmikenttiä ja tutustua erilaisiin kasvilajeihin. Zypendaal puisto on suosittu paikallisten piknik- ja rentoutumispaikka.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

John Frost Silta

John Frost Silta on monumentaalinen silta, joka yhdistää Arnhemin keskustan eteläpuolisen alueen pohjoiseen osaan. Sillalla on suuri historiallinen merkitys, sillä se oli tärkeä sijainti Arnhemin taistelussa toisen maailmansodan aikana. Silta on nimetty eversti John Dutton Frostin mukaan, joka johti brittiläistä laskuvarjojoukkojen osastoa taistelussa. Nykyään silta on suosittu kävelijöiden, pyöräilijöiden ja autoilijoiden keskuudessa, ja sen yli kulkeva tie tarjoaa upeita näkymiä joelle ja ympäröivään maisemaan.

Eusebiusin kirkko

Eusebiusin kirkko on Arnhemin suurin kirkko ja yksi kaupungin tunnetuimmista maamerkeistä. Kirkko on nimetty varhaisen kristillisen teologin Eusebiusin mukaan. Kirkko rakennettiin alun perin 1400-luvulla, mutta se kärsi merkittäviä vaurioita toisen maailmansodan aikana ja jälleenrakennettiin sen jälkeen. Kirkon tornista avautuu upea näköala kaupunkiin. Kirkon sisätilat ovat vaikuttavia, ja sieltä löytyy muun muassa upea urku, joka on säännöllisesti esitettävien konserttien näyttämönä.

Arnhemin katedraali

Arnhemin katedraali, joka tunnetaan myös nimellä Pyhän Josephin katedraali, on roomalaiskatolinen katedraali, joka sijaitsee Arnhemin keskustan läheisyydessä. Katedraali rakennettiin vuonna 1882, ja se on omistettu Pyhälle Josephille. Katedraali on merkittävä uskonnollinen rakennus alueella, ja sen vaikuttava arkkitehtuuri houkuttelee kävijöitä ympäri maailmaa. Katedraali järjestää säännöllisesti jumalanpalveluksia ja tapahtumia, ja sen sisätilat ovat kauniit ja komeat.

Historical Museum of Arnhem

Arnhemin historiallinen museo on kulttuurinen ja historiallinen nähtävyys, joka esittelee kaupungin menneisyyttä ja kulttuuria eri näyttelyiden kautta. Museossa voi tutustua muun muassa Arnhemin sodanjälkeiseen historiaan, taiteeseen ja kulttuuriin. Museo sijaitsee kaupungin keskustassa ja tarjoaa mielenkiintoisia tietoiskuja kaupungin menneisyydestä. Museossa on myös vaihtuvia näyttelyitä, jotka käsittelevät erilaisia teemoja ja kausia kaupungin historiassa.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Arnhemin kaupungintalon torni

Arnhemin kaupungintalon torni tarjoaa upeat panoraamanäkymät kaupungin yli sen sijaitessa kaupungin korkeimmalla kohdalla. Torniin pääsee hissillä, ja sen ylimmästä kerroksesta avautuvat upeat näkymät ympäröivään maisemaan.

2. John Frost -sillan näköalatasanne

John Frost -sillalta löytyy erityinen näköalatasanne, josta voi ihailla upeita maisemia Rhine-joen yli. Sillan näköalatasanteelta avautuvat upeat näkymät ympäröivään maisemaan ja kaupunkiin.

3. Sonsbeekin puisto

Sonsbeekin puisto tarjoaa kauniita näköalapaikkoja ja panoraamanäkymiä kaupunkiin. Puiston korkeimmista kohdista voi nähdä yli kaupungin ja sen ympäröivään luontoon. Puistossa voi nauttia kävelyistä ja rentoutua vehreässä ympäristössä samalla ihaillen kauniita maisemia.

4. Eusebiuksen kirkon torni

Eusebiuksen kirkon tornista avautuvat upeat näkymät yli kaupungin. Torniin johtavat portaat, ja sen huipulta voi ihailla kaupungin maisemia sekä kirkon kauniita ympäristöjä.

5. Burgers’ Zoo

Burgers’ Zoo on suosittu eläintarha, joka tarjoaa myös näköalapaikkoja. Eläintarhan korkeammilta alueilta voi ihailla kaupunkia ja sen ympäristöjä. Näköalapaikat tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistää eläinten tarkkailu ja kaupungin panoraamanäkymät.

6. De Blauwe Kamerin luonnonsuojelualue

De Blauwe Kamerin luonnonsuojelualue tarjoaa upeita näköalapaikkoja ja panoraamanäkymiä kaupungin lähialueisiin. Suojelualueen korkeimmilta kohdilta voi ihailla laajoja jokimaisemia ja alueen luonnon kauneutta.

7. Nederrijn-joki ja Rhine-joen rannat

Rhine-joen ja Nederrijn-joen rannat tarjoavat upeat näköalapaikat ja panoraamanäkymät. Joen varrella kulkevat kävelyreitit tarjoavat mahdollisuuden ihailla kaupunkia ja sen ympäröivää luontoa samalla kun nauttii joen rauhallisesta tunnelmasta.

8. Rozet-talon kattoterassi

Rozet-talon katolla sijaitseva kattoterassi tarjoaa huikeat panoraamanäkymät yli kaupungin. Terassilta voi ihailla kaupungin tunnettuja maamerkkejä ja kauniita maisemia samalla kun nauttii auringonpaisteesta ja raikkaasta ilmasta.Kohteen sijainti maa on Alankomaat.

Jätä kommentti