Halvat lennot Bray

Nähtävyydet ja Kohteet

Bray Seafront

Bray Seafront on suosittu kävelykohde ja merenrantapromenadi Brayn kaupungissa. Se tarjoaa upeita maisemia Irlanninmerelle ja Wicklow-vuorille. Seafrontilta löytyy myös erilaisia ravintoloita, kahviloita ja kauppoja. Lisäksi alueella on pitkä hiekkaranta, jossa voi rentoutua ja nauttia aurinkoisista päivistä.

Bray Head

Bray Head on vuori, joka tarjoaa upeat näkymät Brayn kaupungille ja sen ympäristölle. Monet kävijät nousevat vuoren huipulle ihailemaan maisemia ja nauttimaan raikkaasta ilmasta. Vuoren polut ja patikointireitit houkuttelevat ulkoilijoita ja luonnon ystäviä.

Bray Promenade

Bray Promenade on merenrantakatu, joka kulkee pitkin Brayn kaupungin rantaviivaa. Promenadilla voi kävellä tai pyöräillä ja nauttia meren tuoksuista. Matkan varrella on erilaisia patsaita, penkkejä ja kukkaistutuksia, jotka tekevät kävelystä miellyttävän.

Bray Head Cliff Walk

Bray Head Cliff Walk on suosittu vaellusreitti, joka kulkee Bray Headin vuoren reunaa pitkin. Reitti tarjoaa upeita maisemia merelle ja sitä ympäröiville alueille. Vaellusreitin varrella on myös mahdollisuus bongata lintuja ja muita eläimiä.

Merpins Traditional Sweet Shop

Merpins Traditional Sweet Shop on perinteinen karkkikauppa Brayn kaupungissa. Sieltä löytyy laaja valikoima perinteisiä brittiläisiä ja irlantilaisia makeisia. Kauppa on suosittu niin paikallisten kuin matkailijoidenkin keskuudessa.

Kilruddery House and Gardens

Kilruddery House and Gardens on kaunis kartano ja puutarha Brayn lähellä. Tämä historiallinen nähtävyys tarjoaa mahdollisuuden tutustua Irlannin rikkaaseen perintöön ja upeisiin puutarhoihin. Kartanon tiloissa voi myös vierailla ja oppia Irlannin historiasta.

Bray Heritage Centre

Bray Heritage Centre on paikka, jossa voi oppia lisää Brayn kaupungin historiasta ja kulttuurista. Täällä voi tutustua näyttelyihin, valokuvakokoelmiin ja esineisiin, jotka kertovat kaupungin menneisyydestä. Keskuksessa järjestetään myös tapahtumia ja ohjelmaa kaikenikäisille vierailijoille.

Kulttuuri ja Historia

Bray Heritage Centre

Bray Heritage Centre on museo, joka sijaitsee Brayn kaupungissa. Museossa voi tutustua alueen historiaan ja kulttuuriin erilaisten näyttelyiden kautta.

Bray Head

Bray Head on paikallinen nähtävyys, joka tarjoaa upeat näköalat Brayn kaupunkiin ja ympäröivään luontoon. Bray Head on myös historiallinen paikka, jonne on rakennettu linnoitusmuureja aikoinaan.

Brayn merenrantapromenadi

Brayn merenrantapromenadi on suosittu kävelyreitti, joka kulkee pitkin merenrantaa. Promenadilla on useita nähtävyyksiä, kuten Raven’s Rock ja Brayn Head. Promenadi on myös osa Braysuolaista kansallismonumenttia.

Brayn festivaalit

Brayssa järjestetään useita vuotuisia festivaaleja, jotka kokoavat yhteen paikallisen yhteisön ja tarjoavat erilaisia kulttuuritapahtumia. Esimerkkejä festivaaleista ovat Bray Comedy Festival, Bray Jazz Festival ja Bray Summerfest.

Brayn teatteri

Brayn teatteri on paikallinen taide- ja kulttuurikeskus, joka tarjoaa monipuolista ohjelmaa teatteriesityksistä konsertteihin ja näyttelyihin. Teatteri tukee myös paikallisia taiteilijoita ja järjestää koulutusohjelmia.

Brayn musiikkiklubit

Brayssa on useita musiikkiklubeja, joissa esiintyy paikallisia ja kansainvälisiä bändejä ja artisteja. Klubit tarjoavat erilaisia musiikkityylejä ja ovat suosittuja paikallisen musiikkikulttuurin keskuksia.

Brayn historialliset rakennukset

Brayssa on useita historiallisia rakennuksia, kuten Brayn linnoitus ja Christ Church. Nämä rakennukset ovat osa alueen rikasta historiaa ja tarjoavat mahdollisuuden tutustua menneiden aikojen arkkitehtuuriin.

Kansallispuistot

Brayn lähellä sijaitsee useita kansallispuistoja, kuten Wicklow Mountainsin kansallispuisto ja Killinenyn metsäpuisto. Nämä alueet tarjoavat mahdollisuuden tutustua luontoon ja harrastaa ulkoilua ja retkeilyä.

Ruokailu ja Ravintolat

Ruokailu

– Brayssa on useita ruokailuvaihtoehtoja, kuten ravintoloita, kahviloita ja pikaruokapaikkoja.
– Kaupungista löytyy erilaisia ravintoloita tarjoamassa eri keittiöiden ruokia, kuten italialaista, kiinalaista, intialaista ja perinteistä irlantilaista ruokaa.
– Monissa ravintoloissa ja kahviloissa on tarjolla myös kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja.
– Voit nautiskella ateriasi sisätiloissa ravintolassa tai istua ulkona terassilla tai katukahvilassa.
– Saatavilla on myös take away -vaihtoehtoja, jos haluat syödä ruokasi mukavasti omassa asunnossasi tai vaikkapa piknikillä rannalla.

Ravintolat

– Brayssa on monia suosittuja ravintoloita, jotka tarjoavat erilaisia ruokia ja ateriavaihtoehtoja.
– Jotkut ravintolat ovat erikoistuneet tiettyyn keittiöön, kuten italialaiseen tai aasialaiseen ruokaan.
– Ravintoloissa voit nauttia esimerkiksi pihvejä, pastaa, sushi-annoksia, curryruokia ja paljon muuta.
– Useimmissa ravintoloissa on myös laaja juomavalikoima, josta voit valita esimerkiksi viiniä, olutta tai alkoholittomia juomia.
– Monet ravintolat pyrkivät käyttämään tuoreita ja paikallisia raaka-aineita ruokien valmistuksessa.

Kahvilat

– Brayssa on lukuisia kahviloita, joissa voit nauttia erilaisia kahvilatuotteita, kuten kahvia, teetä, leivonnaisia ja pieniä välipaloja.
– Monissa kahviloissa on tarjolla myös aamiaismenuita, joten voit aloittaa päiväsi herkullisella aamiaisella.
– Kahvilat ovat usein viihtyisiä paikkoja, joissa voit istua alas rentoutumaan ja nauttia kahviseurasta tai vaikka ahkeroida tietokoneen ääressä.
– Jotkut kahvilat tarjoavat myös ulkoterassit, joilla voit nautiskella juomiasi auringonpaisteessa.

Pikaruokapaikat

– Kaupungissa on myös pikaruokapaikkoja, joissa voit saada nopeasti valmistettuja ja edullisia annoksia.
– Pikaruokapaikat tarjoavat yleensä erilaisia vaihtoehtoja, kuten hamppareita, pizzoja, kebabia, ranskalaisia perunoita ja muita suosittuja pikaruoka-annoksia.
– Voit joko nauttia ruokasi paikan päällä ravintolassa tai ottaa sen mukaasi ja syödä vaikka kävellessäsi kaupungilla.
– Pikaruokapaikat ovat usein hyviä vaihtoehtoja, jos etsit nopeaa ja helppoa ruokailuvaihtoehtoa.

Kasvis- ja vegaanivaihtoehdot

– Useimmissa ravintoloissa ja kahviloissa on tarjolla kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja.
– Kasvis- ja vegaanivaihtoehdot voivat sisältää esimerkiksi kasvisruokia, salaatteja, pasta-annoksia, vegaanisia burgereita ja muita ruokia ilman eläinkunnan tuotteita.
– Joihinkin ravintoloihin on erityisesti keskittynyt tarjoamaan kasvis- ja vegaaniruokia, jolloin valikoima voi olla erityisen laaja ja monipuolinen.
– Kasvis- ja vegaanivaihtoehdoista kannattaa kysellä tarjoilijoilta tai ravintolasta etukäteen, jos haluaa varmistaa tietynlaisen ruoan saatavuuden.

Vapaa-ajan Aktiviteetit

Rantaelämä

Brayn rantakaistaleella voi nauttia hiekkarannasta ja auringosta. Rannalla on myös erilaisia aktiviteetteja, kuten uimista, auringonottoa, rannan kävelyä ja piknikin järjestämistä.

Urheilu ja liikunta

Brayssa on monia mahdollisuuksia harrastaa erilaisia urheilulajeja ja liikuntaa. Kaupungissa on muun muassa tenniskenttiä, jalkapallokenttiä, koripallokenttiä ja kuntoilulaitteita sisältäviä ulkokuntosaleja. Lisäksi Brayn ympäristö tarjoaa hyvät puitteet ulkoiluun ja kävelyretkille.

Kulttuuri

Brayssa voi nauttia erilaisista kulttuuritapahtumista. Kaupungissa järjestetään esimerkiksi musiikkikonsertteja, teatteriesityksiä ja taiteilijoiden näyttelyitä. Lisäksi kaupungin kirjasto tarjoaa mahdollisuuden lainata kirjoja ja osallistua erilaisiin kirjallisuusaiheisiin tapahtumiin.

Ravintolat ja kahvilat

Brayssa on laaja valikoima ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat erilaisia ruokailu- ja kahvittelumahdollisuuksia. Ravintoloiden ja kahviloiden valikoimasta löytyy muun muassa perinteisiä irlantilaisia ruokia, kansainvälistä ruokaa, kahviloita, leipomoita ja pikaruokaravintoloita.

Ostokset

Braysta löytyy useita kauppoja, joista voi tehdä ostoksia. Kaupungissa on muun muassa vaate- ja kenkäkauppoja, elektroniikkaliikkeitä, kirjakauppoja, lahjatavarakauppoja sekä ruokakauppoja. Lisäksi kaupungissa järjestetään viikoittain tori, jossa myydään esimerkiksi tuoreita paikallisia tuotteita.

Viihde ja huvitukset

Brayssa on monia viihdyttäviä aktiviteetteja ja huvituksia. Kaupungista löytyy esimerkiksi elokuvateatteri, keilahalli, biljardisali ja pelihalli. Lisäksi kaupungin ympäristö tarjoaa mahdollisuuksia erilaisiin ulkoilma-aktiviteetteihin, kuten golfiin, kalastukseen ja ratsastukseen.

Suositut hotellit Brayssa

1. The Martello Hotel

The Martello Hotel sijaitsee aivan Bray Headin vieressä ja tarjoaa upean merinäköalan. Hotellissa on tyylikkäitä huoneita, joissa on oma kylpyhuone, televisio, teen ja kahvin valmistusvälineet sekä ilmainen Wi-Fi-yhteys. Hotellissa on myös ravintola, baari ja ilmainen pysäköintimahdollisuus.

2. The Royal Hotel and Leisure Centre

The Royal Hotel and Leisure Centre on perheomisteinen hotelli Brayn keskustassa. Huoneissa on modernit mukavuudet, kuten televisio, teen ja kahvin valmistusvälineet sekä ilmainen Wi-Fi-yhteys. Hotellissa on myös ravintola, baari ja kuntokeskus, johon asiakkaat voivat vapaasti käyttää.

3. The Esplanade Hotel

The Esplanade Hotel sijaitsee rannan tuntumassa ja tarjoaa panoraamanäkymän Irlanninmerelle. Hotelli tarjoaa viihtyisät huoneet, joissa on oma kylpyhuone, televisio ja ilmainen Wi-Fi-yhteys. Hotellissa on myös ravintola, baari ja terassi, jossa voi nauttia merinäköalasta.

4. The Wilton Hotel

The Wilton Hotel on nykyaikainen hotelli Brayn eteläisessä osassa. Hotellissa on moderneja huoneita, joissa on oma kylpyhuone, taulu-tv ja ilmainen Wi-Fi-yhteys. Hotellissa on myös ravintola, baari ja ilmainen pysäköintimahdollisuus.

5. The Hibernia Inn

The Hibernia Inn sijaitsee kätevällä paikalla aivan Brayn rautatieaseman vieressä. Hotellissa on siistejä ja valoisia huoneita, joissa on oma kylpyhuone, televisio ja ilmainen Wi-Fi-yhteys. Hotelli tarjoaa myös ilmaisen pysäköinnin ja aamiaismahdollisuuden.

Turvallisuus ja terveys

1. Rikollisuus

Bray on yleisesti ottaen turvallinen kaupunki, mutta kuten missä tahansa kaupungissa, on tärkeää noudattaa tavallisia varotoimia. Rikollisuuden taso on melko matala, ja vakavat rikokset ovat harvinaisia. Silti on aina hyvä lukita kotinsa ja auto, ja pitää arvoesineet piilossa näkyviltä paikoilta.

2. Poliisi

Brayn alueella toimii Garda Síochána, Irlannin poliisivoimat. Poliisit ovat tavoitettavissa ympäri vuorokauden ja voit ottaa yhteyttä heihin hätätilanteissa soittamalla numeroon 112. Garda-asemia sijaitsee eri puolilla kaupunkia ja niistä saa tarvittaessa apua ja neuvontaa.

3. Terveydenhuolto

Brayssa on useita terveyskeskuksia ja apteekkeja, jotka tarjoavat peruslääkäripalveluita ja reseptilääkkeitä. Mikäli tarvitset kiireellistä lääketieteellistä apua, voit ottaa yhteyttä lähimpään sairaalaan tai soittaa hätänumeroon 112. Irlannissa on myös kansallinen terveyspalvelu, joka tarjoaa maksuttoman tai edullisen lääketieteellisen hoidon tietyissä tilanteissa.

4. Liikenne ja liikenneturvallisuus

Liikennerikkomukset ovat yleisiä kaikkialla maailmassa, ja Bray ei tee tässä poikkeusta. On tärkeää noudattaa liikennesääntöjä, käyttää turvavyötä ja olla tarkkaavainen katujen ylityksessä. Kaupungin joukkoliikennettä hoidetaan pääasiassa bussilla, ja liikennejärjestelyt on suunniteltu siten, että ne edistävät turvallista liikkumista.

5. Elintarvikkeiden turvallisuus

Brayssa toimii useita ruokakauppoja, markkinoita ja ravintoloita, joissa noudatetaan tiukkoja elintarviketurvallisuusmääräyksiä. Tämä varmistaa, että elintarvikkeiden laatu ja hygienia ovat asianmukaisella tasolla. Sinun tulisi aina tarkastaa elintarvikkeiden viimeinen käyttöpäivä ja käsitellä niitä hygieenisesti.

6. Luontoon liittyvät riskit

Brayn ympäröimä luonto tarjoaa upeita ulkoilumahdollisuuksia. Olipa kyseessä kävely meren rannalla tai vaellus vuorilla, on tärkeää olla tietoinen luontoon liittyvistä riskeistä. Esimerkiksi Irlannin sää voi olla vaihteleva, joten on suositeltavaa varustautua asianmukaisella vaatetuksella ja suojautua esimerkiksi aurinkovoiteella ja hyttyskarkotteella tarpeen mukaan.

Rannat ja Vesistöt

Brayn ranta

Brayn ranta on pitkä hiekkaranta, joka sijaitsee Brayn kaupungin eteläosassa. Rannalta avautuu upea näkymä Irlanninmerelle, ja se tarjoaa loistavat mahdollisuudet auringonottoon ja uintiin.

Brayn satama

Brayn satama on vilkas ja vilkas paikka, jossa on monia veneretkiä ja purjehdusmahdollisuuksia. Sataman ympärillä on myös useita ravintoloita ja baareja, joissa voi nauttia ruokaa ja juomaa sataman näkymistä.

Brayn puro

Brayn kaupungin halki virtaa Brayn puro, joka tarjoaa kauniita maisemia ja rauhallisen ympäristön kävelyretkille. Puron varrella on myös useita puistoja, joissa voi rentoutua ja nauttia luonnosta.

Brayn vuoristo

Brayn kaupungin takana kohoaa Wicklown vuoristo, joka tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin ja ympäröivään luontoon. Vuoristossa on myös useita patikointipolkuja, joita voi tutkia ja ihailla luonnonkauneutta.

Yöelämä ja viihde Brayssa:

1. Baarit ja pubit:

Brayssa on useita baareja ja pubeja, joissa voi nauttia juomista ja viettää iltaa. Suosittuja paikkoja ovat esimerkiksi Harbour Bar, The Martello Hotel ja The Harbour Master.

2. Klubit ja yökerhot:

Brayssa ei ole varsinaista suurta yökerhoaluetta, mutta kaupungissa on muutamia klubeja ja yökerhoja, joissa voi käydä tanssimassa ja juhlimassa. Esimerkiksi Electricity Club ja Martello Nightclub ovat suosittuja illanviettopaikkoja.

3. Teatterit ja esitykset:

Brayssa on useita teattereita ja esityspaikkoja, joissa voi nauttia erilaisista esityksistä. Mermaid Arts Centre tarjoaa monipuolista ohjelmaa teatterin, musiikin ja tanssin parissa. Lisäksi Whale Theatre on suosittu paikka elokuvien, musiikkiesitysten ja komediashowiden näkemiseen.

4. Elokuvateatterit:

Brayssa on elokuvateatteri nimeltä Mermaid Arts Centre, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia eri genreistä. Elokuvia esitetään sekä uusina ensi-iltoina että vanhempina klassikkoleffoina.

5. Konserttipaikat:

Brayssa ei ole suurta konserttipaikkaa, mutta kaupungissa järjestetään eri tapahtumapaikoilla konsertteja ja musiikkiesityksiä. Esimerkiksi Mermaid Arts Centre ja Harbour Bar saattavat pitää pienimuotoisia konsertteja.

6. Ravintolat ja ruokapaikat:

Brayssa on runsaasti ravintoloita ja ruokapaikkoja eri makumieltymyksiä varten. Kaupungissa voi nauttia esimerkiksi paikallisista irlantilaisista ruokalajeista tai kansainvälisistä herkuista. Suosittuja ravintoloita ovat esimerkiksi Platform Pizza, Box Burger ja Butler & Barry.

7. Festivaalit ja tapahtumat:

Brayssa järjestetään erilaisia festivaaleja ja tapahtumia ympäri vuoden. Esimerkiksi Bray Jazz Festival tarjoaa jazzmusiikkia, Bray Air Display taas on näytös ilma-aluksista. Lisäksi kaupungissa järjestetään erilaisia markkinoita, urheilutapahtumia ja kulttuuritapahtumia.

Luontokohteet ja retkeily Brayssa

Brayn meripuisto

Brayn meripuisto sijaitsee Brayn kaupungin rannalla ja tarjoaa upeita merellisiä maisemia sekä mahdollisuuksia ulkoiluun ja retkeilyyn. Meripuistossa on merenrantaa pitkin kulkeva kävelyreitti, joka tarjoaa mahdollisuuden ihailla maisemia, hengittää raikasta ilmaa ja nauttia meren äänistä. Alueella järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja ulkoilutoimintaa kuten purjehdusta, melontaa ja kalastusta.

Bray Head

Bray Head on Brayn kaupungin tunnetuin luontokohde ja ulkoilualue. Se on kallioinen niemimaa, joka tarjoaa upeat näköalat Irlanninmerelle ja ympäristöön. Alueella on monipuoliset mahdollisuudet ulkoiluun ja retkeilyyn. Siellä voi patikoida merkityillä poluilla ja ihastella maisemia, tai seurata esimerkiksi lintujen muuttoa. Bray Head on myös suosittu paikka lenkkeilyyn ja pyöräilyyn.

Killinny Wood

Killinny Wood on luonnonsuojelualue Brayn kaupungin reunalla. Se on suuri metsäalue, jossa voi kävellä eri valmiita polkuja pitkin ja nauttia luonnon rauhasta. Alueella on myös grillipaikkoja, joissa voi viettää aikaa ja nauttia ulkoilmasta. Killinny Woodissa voi myös bongata erilaisia lintulajeja ja muita eläimiä.

Brayn joen varsi

Brayn joki tarjoaa kauniin ja rauhallisen ympäristön ulkoiluun ja retkeilyyn. Sen varrella kulkee kävelyreitti, jota pitkin voi kävellä, lenkkeillä tai pyöräillä ja ihailla joen maisemia. Joen varrella on myös penkkejä ja piknikalueita, joissa voi levähtää ja nauttia eväitä. Lisäksi joessa voi kalastaa.

Brayn rantapromenadi

Brayn rantapromenadi on suosittu ulkoilualue ja kävelyreitti, joka kulkee kaupungin rannan läheisyydessä. Promenadilla voi kävellä pitkin rantaviivaa, katsella merimaisemia ja ihastella näyttäviä hiekkarantoja. Reitin varrella on myös penkkejä, joissa voi levähtää ja nauttia maisemasta. Promenadin varrella on myös ravintoloita, kahviloita ja kauppoja, joista voi nauttia virvokkeita ja ostoksia kävelyn lomassa.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

1. Brayn luostarikirkko

Brayn luostarikirkko on historiallinen kirkko, joka sijaitsee Brayn kaupungissa Irlannissa. Se perustettiin 1800-luvulla ja toimii yhä tänä päivänä. Kirkkorakennus on arvokas esimerkki perinteisestä irlantilaisesta arkkitehtuurista ja siellä järjestetään säännöllisesti jumalanpalveluksia ja muita uskonnollisia tilaisuuksia.

2. St. Peterin kirkko

St. Peterin kirkko on anglikaaninen kirkko, joka sijaitsee Brayn kaupungissa. Se on yksi kaupungin vanhimmista uskonnollisista rakennuksista ja sillä on pitkä historia, joka ulottuu 1800-luvulle. Kirkossa voi vierailla ja ihailla sen kaunista arkkitehtuuria sekä osallistua erilaisiin uskonnollisiin tilaisuuksiin.

3. Killrudderyn kartano

Killrudderyn kartano on historiallinen kartano, joka sijaitsee Brayn lähellä. Kartanon historia ulottuu 1600-luvulle, ja se on edelleen käytössä perheen kotina. Kartano tunnetaan upeasta arkkitehtuuristaan, kauniista puutarhoistaan ja historiallisesta ilmapiiristään. Vierailijat voivat tutustua kartanoon, kävellä puutarhoissa ja ihailla sen upeita maisemia.

4. Brayn linnake

Brayn linnake on historiallinen linnoitus, joka sijaitsee Brayn kaupungissa. Se rakennettiin alun perin 1800-luvulla suojaksi mahdollisia hyökkäyksiä vastaan. Nykyään linnake toimii paikallisena nähtävyytenä, jossa järjestetään erilaisia tapahtumia ja näyttelyitä. Vierailijat voivat tutustua linnakkeeseen ja sen historiaan sekä nauttia upeista näköaloista linnakkeen ympäristöön.

5. Brayn kirkko

Brayn kirkko on historiallinen kirkko, joka sijaitsee Brayn kaupungissa. Se rakennettiin 1800-luvulla ja edustaa goottilaista arkkitehtuuria. Kirkko on paikallisen yhteisön tärkeä uskonnollinen ja historiallinen symboli, jonka monet tunnistavat kaupungin maamerkiksi. Kirkossa järjestetään säännöllisesti jumalanpalveluksia ja muita uskonnollisia tilaisuuksia.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Bray Head

Bray Head on kallioinen niemimaa, joka nousee ylös Irlanninmerestä. Sieltä avautuu upea näköala yli Brayn kaupungin ja rannan. Paikka on suosittu retkikohde alueella ja siellä kulkee myös patikointireitti, joka tarjoaa upeita maisemia matkan varrella.

2. Bray Promenade

Bray Promenade on rantabulevardi, joka kulkee pitkin kaupungin rantaviivaa. Täältä voi ihailla kaunista merinäköalaa ja nauttia ulkoilmasta kävellessään, pyöräillessään tai istuessaan rantakahviloissa. Promenadella on myös useita penkkejä, joilta voi pysähtyä ihastelemaan maisemia.

3. Bray Head Cliff Walk

Bray Head Cliff Walk on suosittu kävelyreitti Bray Headin niemimaalla. Reitti kulkee kalliorannikon reunaa pitkin ja tarjoaa upeat näköalat Irlanninmerelle ja ympäröiville maisemille. Matka on noin 7 kilometriä pitkä ja kestää noin 2-3 tuntia.

4. Kilruddery House and Gardens

Kilruddery House and Gardens on historiallinen kartanoalue, joka sijaitsee Brayn lähellä. Puutarhat ovat avoinna yleisölle ja niissä voi kiertää ja ihastella kauniita istutuksia sekä historiallisia rakennuksia. Puutarhat tarjoavat myös panoraamanäköalan yli kartanoalueen.

5. Bray Head Hotel Rooftop Terrace

Bray Head Hotelin katolla sijaitseva terassi tarjoaa upean panoraamanäköalan yli kaupungin ja meren. Terassilta voi nauttia juomia, ruokaa ja seurustelua samalla ihaillen maisemia. Terassi on avoinna yleisölle ja sinne voi mennä myös ravintolasta tai hotellin asiakkaana.

6. Killiney Hill

Killiney Hill on kukkula, jolta avautuu upea näköala yli Dublinin ja Irlanninlahden. Kukkulalla sijaitsee myös Obelisk, joka on paikallinen maamerkki. Killiney Hill on suosittu kohde ulkoilijoille ja maisemasta nauttiville kävijöille.Kohteen sijainti maa on Irlanti.

Jätä kommentti