Halvat lennot Brescia

Nähtävyydet ja kohteet

Brescian linna

Brescian linna sijaitsee Brescian kaupungin keskustassa ja on yksi kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Linna on peräisin roomalaisajalta, mutta sitä on laajennettu ja kunnostettu useita kertoja vuosisatojen saatossa. Nykyään linna toimii museona ja siellä voi tutustua kaupungin historialliseen menneisyyteen sekä ihailla linnoituksen arkkitehtuuria.

Piazza della Loggia

Piazza della Loggia on Brescian keskusaukio, joka on ympäröity upeilla historiallisilla rakennuksilla. Aukion keskellä kohoaa kaunis renessanssityylinen Loggia-kellopaviljonki. Piazza della Loggia on vilkas kohtaamispaikka, jossa paikalliset ja matkailijat voivat nauttia kauniista ympäristöstä ja pysähtyä nauttimaan aterian jossakin aukion ravintoloista tai kahviloista.

Santa Giulia -luostari

Santa Giulia -luostari on entinen benediktiiniluostari, joka sijaitsee Brescian historiallisessa keskustassa. Luostari on peräisin 700-luvulta ja se on arvostettu arkeologinen ja taidehistoriallinen kohde. Nykyään luostari toimii museona, jossa vieraat voivat tutustua alueen historiaan, arkeologisiin löytöihin sekä taidekokoelmiin.

Brescian Tuomiokirkko

Brescian Tuomiokirkko eli Duomo di Brescia on kaupungin suurin kirkko ja yksi merkittävimmistä uskonnollisista rakennuksista Lombardian alueella. Kirkko on rakennettu romaaniseen ja renessanssityyliin ja sen arkkitehtuuri ja koristelu ovat vaikuttavia. Kirkossa voi ihailla monenlaisia taideteoksia ja kunnioittaa alueen uskonnollista perintöä.

Museo di Santa Giulia

Museo di Santa Giulia on laaja museokokonaisuus, joka sijaitsee Santa Giulia -luostarin tiloissa. Museossa on useita eri osastoja, joissa esitellään eri aikakausien taidetta, arkeologisia löytöjä sekä Brescian alueen historiaa. Museo tarjoaa kattavan kuvan alueen kulttuurista ja taiteesta eri aikakausilta.

Capitolium of Brescia

Capitolium of Brescia on antiikin roomalainen raunioalue ja arkeologinen kohde Brescian kaupungissa. Tämä entinen jumaltemppeleitä ja hallintorakennuksia sisältänyt alue tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua kaupungin roomalaiseen menneisyyteen. Raunioalueella voi nähdä muun muassa osia temppelien pylväistä ja muita antiikin ajan rakenteita.

Kulttuuri ja Historia

Kulttuuri

Brescian kulttuuri on monipuolinen ja rikas. Kaupungissa järjestetään lukuisia taide- ja musiikkitapahtumia, kuten oopperaesityksiä ja konsertteja. Kaupungissa on myös useita museoita, kuten Santa Giulianan museo, jossa on esillä arkeologisia löytöjä ja taidetta. Brescia on myös tunnettu gastronomiastaan, erityisesti herkullisista pastaruoistaan ja viineistään.

Historia

Brescia on yksi Italian vanhimmista kaupungeista, ja sillä on pitkä ja rikas historia. Se perustettiin roomalaisten toimesta 200-luvulla eKr. Kaupungilla oli tärkeä rooli roomalaisten valtakaudella ja se oli militaarinen keskus pohjois-Italiassa. Sittemmin Brescia siirtyi eri hallitsijoiden alaisuuteen, kuten gootit, langobardit ja frankit.

Keskiajalla Brescia nousi merkittäväksi kaupungiksi. Siellä rakennettiin upeita kirkkoja, palatseja ja linnoja. Kaupungissa onkin edelleen runsaasti säilyneitä historiallisia rakennuksia. Brescia oli myös mukana Italian yhdistymisprosessissa 1800-luvulla.

Toisen maailmansodan aikana Brescia kärsi merkittäviä tuhoja, mutta se on sittemmin rakennettu uudelleen ja kehittynyt moderniksi kaupungiksi.

Historia on tärkeä osa Brescian identiteettiä, ja kaupunkiin tutustuessa voi havaita monia historiallisia ja kulttuurisia vaikutteita eri aikakausilta.

Ruokailu ja Ravintolat

Ravintolat

– Bresciassa on monipuolinen valikoima ravintoloita, joissa voi nauttia erilaisia ruokia.
– Kaupungista löytyy niin perinteisiä italialaisia trattorioita, modernia italialaista keittiötä tarjoavia ravintoloita kuin kansainvälisiä ruokapaikkojakin.
– Ravintolat voivat tarjota muun muassa pizzaa, pastaa, liharuokia ja mereneläviä.
– Brescialla on myös omia alueellisia ruokaperinteitään, kuten esimerkiksi ”casoncelli” -täytettyjä pastapaloja.
– Ravintoloiden taso ja hintataso voivat vaihdella, joten kannattaa tarkistaa arvosteluja ja hintoja ennen ravintolaan menemistä.

Kahvilat ja baarit

– Bresciassa on lukuisia kahviloita ja baareja, joissa voi nauttia kahvia tai muita virvokkeita.
– Kahvilat tarjoavat usein myös leivonnaisia ja muita makeita herkkuja.
– Baareista voi saada myös pientä suolaista syötävää, kuten leipiä ja pikkupurtavaa.
– Aperitiivi-kulttuuri eli ennen illallista nautittava pieni drinkki lisukkeineen on suosittua Bresciassa, ja monet baarit tarjoavatkin aperitiivi-buffetin.

Paikalliset herkut

– Brescia tunnetaan useista paikallisista herkuistaan, joita voi maistaa eri ravintoloissa ja kahviloissa.
– Yksi tunnetuimmista herkuista on ”casoncelli”, täytetty pasta, joka on perinteinen brescialainen ruokalaji.
– Toisen perinteisen ruokalajin nimi on ”polenta e osei”, joka on ruokalaji, jossa polentaa tarjoillaan linnun kera.
– Brescialaiset juustot, kuten Grana Padano ja Parmigiano Reggiano, ovat myös suosittuja herkkuja.
– Makeista herkuista voi maistaa esimerkiksi ”tortello con la coda” -pähkinäleivostorta tai ”pandoro” -tyylisiä luumukakuja.

Markkinat

– Kaupungissa järjestetään myös markkinoita, joissa voi ostaa tuoreita paikallisia tuotteita ja herkkuja.
– Päivittäin järjestettävät torit tarjoavat esimerkiksi tuoreita vihanneksia ja hedelmiä, leipää, juustoja ja muita elintarvikkeita.
– Erityisesti Campo del Sole -torilla voi kokea paikallisen tunnelman ja ostaa paikallisia tuotteita suoraan viljelijöiltä ja käsityöläisiltä.
– Markkinoiden aukioloajat voivat vaihtella, joten kannattaa tarkistaa etukäteen, milloin ne ovat avoinna.

Vapaa-ajan aktiviteetit Bresciassa

Kulttuuri ja taide

Brescia tarjoaa monia mahdollisuuksia kulttuurin ja taiteen harrastamiseen. Kaupungista löytyy useita museoita, kuten Santa Giulianan museo, joka on yksi kaupungin suurimmista ja tunnetuimmista taide- ja kulttuurikohteista. Lisäksi kaupungin keskustassa sijaitsee upea Brescian linna, joka tarjoaa näyttelyitä ja tapahtumia.

Viihde ja yöelämä

Bresciassa on runsaasti mahdollisuuksia viihtyä ja nauttia yöelämästä. Kaupungista löytyy monia baareja, klubeja ja ravintoloita, jotka tarjoavat erilaisia musiikkityylejä ja tunnelmia. Iltaisin voit käydä esimerkiksi viihtyisillä piazzilla ja nauttia paikallisesta ilmapiiristä.

Urheilu ja ulkoilu

Brescia tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia urheilun ja ulkoilun harrastamiseen. Kaupungin ympäristössä on kauniita järviä, kuten Gardajärvi, joka tarjoaa mahdollisuuden vesiharrastuksiin, kuten purjehdukseen ja uintiin. Lisäksi Brescia ympäristöineen tarjoaa upeat mahdollisuudet patikointiin, pyöräilyyn ja lenkkeilyyn luonnonkauniissa ympäristössä.

Teatterit ja konsertit

Brescia tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia nauttia teatteri- ja konserttielämyksistä. Kaupungissa on useita teattereita, joissa esitetään erilaisia näytelmiä ja esityksiä. Lisäksi Bresciaan saapuu usein myös kansainvälisiä muusikoita ja esiintyjiä, jotka tarjoavat unohtumattomia konserttielämyksiä.

Ostokset

Brescia tunnetaan myös hyvistä ostosmahdollisuuksistaan. Kaupungista löytyy lukuisia kauppoja ja ostoskeskuksia, jotka tarjoavat monipuolisen valikoiman erilaisia tuotteita ja merkkejä. Kaupungin keskustassa sijaitsevat via X Giornate ja Corso Zanardelli ovat erityisen suosittuja ostosalueita.

Golf

Brescia ja sen ympäristö tarjoavat myös mahdollisuuden harrastaa golfia. Alueelta löytyy useita golfkenttiä, jotka tarjoavat haastavia ja kauniita pelimahdollisuuksia golfareille.

Suositut hotellit Brescia

Hotel Igea

Hotel Igea sijaitsee Brescian keskustassa ja tarjoaa viihtyisät ja modernit huoneet. Hotellissa on ravintola, baari ja ympärivuorokautinen vastaanotto. Asiakkailla on mahdollisuus käyttää hotellin kuntosalia ja rentoutua saunassa.

Hotel Vittoria

Hotel Vittoria on tyylikäs ja historiallinen hotelli Brescian keskustassa. Huoneet ovat tilavia ja sisustettu hienostuneella tyylillä. Hotellissa on gourmet-ravintola, baari ja terassi, josta avautuu näkymä kaupunkiin.

NH Brescia

NH Brescia sijaitsee rauhallisella alueella lähellä keskustaa. Hotellissa on modernit ja valoisat huoneet, joissa on ilmainen Wi-Fi. Vieraiden käytössä on myös kuntokeskus ja ravintola, jossa tarjoillaan aamiaista ja kansainvälisiä ruokia.

B&B Hotel Brescia

B&B Hotel Brescia tarjoaa kohtuuhintaisia ja mukavia huoneita. Hotellissa on ilmainen pysäköinti ja huoneissa on ilmainen Wi-Fi. Aivan hotellin vierestä löytyvät bussipysäkit, joilta pääsee helposti kaupungin eri osiin.

AC Hotel Brescia by Marriott

AC Hotel Brescia by Marriott on moderneja ja tyylikkäitä huoneita tarjoava hotelli. Hotellissa on ravintola, baari ja ympärivuorokautinen kuntokeskus. Asiakkailla on myös mahdollisuus nauttia hotellin katolla sijaitsevasta terassista, josta avautuu upea näköala kaupunkiin.

Turvallisuus ja terveys Bresciassa

Turvallisuus

– Brescia on yleisesti ottaen turvallinen kaupunki, jossa rikollisuusaste on kohtuullisen alhainen.
– Kuitenkin, kuten missä tahansa suurkaupungissa, on aina hyvä olla tietoinen ympäristöstä ja pitää huolta arvoesineistä.
– Matkailijoiden tulee olla erityisen varovaisia vilkkailla alueilla ja toritapahtumissa, joissa saattaa olla taskuvarkaita.
– Bresciaan suuntaavien matkailijoiden tulisi myös tarkastaa ulkoministeriön matkustustiedotteet mahdollisista turvallisuusriskeistä ennen matkaa.

Terveydenhuolto

– Brescia tarjoaa korkeatasoista terveydenhuoltoa sekä paikallisille asukkaille että matkailijoille.
– Kaupungissa on useita julkisia sairaaloita ja terveyskeskuksia, jotka tarjoavat lääkäripalveluita eri erikoisaloilla.
– Lisäksi Bresciassa on myös yksityisiä terveyskeskuksia, jotka tarjoavat erilaisia hoitopalveluita.
– Matkailijoiden kannattaa varmistaa, että heillä on asianmukainen matkavakuutus, joka kattaa mahdolliset lääketieteelliset kulut.
– Bresciaan suuntaavien matkailijoiden tulisi myös tarkastaa ulkoministeriön terveys- ja rokotustiedotteet mahdollisista suositelluista rokotuksista tai terveysriskeistä ennen matkaa.

Rannat ja Vesistöt

Gardajärvi

Gardajärvi on Brescian lähellä sijaitseva suuri järvi, joka on yksi Italian suosituimmista matkailukohteista. Järvi tarjoaa upeat rannat ja kristallinkirkkaan veden, jossa voi uida ja rentoutua. Rannoilla on monia julkisia ranta-alueita sekä yksityisiä rantakeskuksia, joissa voi vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja. Gardajärven rannoilla on myös paljon aktiviteetteja kuten vesihiihtoa, purjelautailua ja veneretkiä.

Mincion joki

Mincion joki virtaa Brescian läpi ja se on tärkeä osa kaupungin vesistöjä. Joki tarjoaa kauniin ympäristön kävelyretkille ja virkistysalueita, joissa voi rentoutua ja nauttia luonnosta. Mincion varrella on myös joitakin pienempiä rantoja, joissa voi pulahtaa uimaan.

Idrojärvi

Idrojärvi sijaitsee Brescian ja Trentinon maakuntien rajalla ja se tarjoaa upean ympäristön luonnonystäville. Järvi on suosittu kalastuspaikka ja sen rannalla on mahdollisuus vuokrata veneitä ja kajakkeja. Idrojärvellä on myös joitakin pieniä hiekkarantoja, joissa voi nauttia aurinkoisesta päivästä ja uida järvivedessä.

Iseojärvi

Iseojärvi on toinen suuri järvi lähellä Bresciaa, ja se tarjoaa kauniit rannat ja upeat maisemat. Järven rannoilla on monia julkisia ranta-alueita sekä yksityisiä rantakeskuksia, joissa voi vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja. Iseojärvi on myös suosittu vesiurheilun ja purjehduksen kohde.

Francesco-kanava

Francesco-kanava on keinotekoinen kanava, joka yhdistää Iseojärven Gardajärveen. Kanava on suosittu veneilijöiden keskuudessa ja tarjoaa mahdollisuuden tehdä jännittävän vesireitin näiden kahden järven välillä. Kanavan varrella on myös joitakin pieniä rantoja, joissa voi pysähtyä ja nauttia vedestä.

Lago d’Endine

Lago d’Endine sijaitsee Brescian lähellä ja se on pienempi järvi, joka tarjoaa kauniit rantamaisemat. Järven rannoilla on useita kahviloita ja ravintoloita, joissa voi nauttia paikallisista herkuista. Lago d’Endine on suosittu paikka kävelyretkille ja pyöräilyyn sen upeiden maisemien vuoksi.

Yöelämä ja viihde Brescia

1. Baarit

Brescia tarjoaa laajan valikoiman baareja, joissa voi nauttia erilaisista juomista ja rentoutua ystävien kanssa. Kaupungissa on sekä perinteisiä italialaisia baareja että kansainvälisempää tunnelmaa tarjoavia baareja. Joissakin baareissa voi myös nauttia elävästä musiikista ja DJ-esityksistä.

2. Klubit

Bresciassa on useita klubeja, joissa voi tanssia ja nauttia yöelämästä. Klubit tarjoavat erilaisia musiikkityylejä ja tunnelmia, joten jokainen löytää varmasti omaan makuunsa sopivan paikan. Joissakin klubeissa voi myös nähdä tunnettujen DJ:iden esiintymisiä.

3. Teatterit

Brescialla on rikas teatteriperinne, ja kaupungin teatterit tarjoavat monipuolista viihdettä. Teattereissa järjestetään erilaisia esityksiä, kuten näytelmiä, musikaaleja ja oopperoita. Lisäksi kaupungissa järjestetään erilaisia teatterifestivaaleja ja tapahtumia.

4. Elokuvateatterit

Brescia tarjoaa useita elokuvateattereita, joissa voi nauttia uusimmista elokuvista. Elokuvateattereissa näytetään sekä italialaisia että ulkomaisia elokuvia eri genreistä. Lisäksi kaupungissa järjestetään elokuvafestivaaleja ja erityistapahtumia elokuvan ystäville.

5. Konsertit ja live-esiintymiset

Brescia on suosittu konserttipaikka, ja kaupungissa järjestetään useita konsertteja ja live-esiintymisiä eri musiikkityyleistä kiinnostuneille. Konsertit voivat sisältää niin klassista musiikkia, pop- ja rockkonsertteja, jazzia kuin maailmanmusiikkiakin. Lisäksi kaupunkiin saapuu ajoittain tunnettuja artisteja ja bändejä.

6. Ravintolat ja gastronomia

Brescia tarjoaa laajan valikoiman ravintoloita eri ruokakulttuureista kiinnostuneille. Kaupungista löytyy perinteisiä italialaisia ravintoloita, joissa voi nauttia paikallisia erikoisuuksia. Lisäksi kaupungissa on kansainvälisiä ravintoloita, jotka tarjoavat eri maiden ruokakulttuurien herkkuja.

7. Yökerhot

Brescia tarjoaa myös mahdollisuuden viettää iltaa yökerhoissa, jotka ovat avoinna myöhään yöllä. Yökerhoissa voi tanssia erilaisten musiikkityylien tahdissa ja nauttia virvokkeita. Kaupungissa on erilaisia yökerhoja eri ikäryhmille, joten jokainen löytää varmasti sopivan paikan.

8. Erikoistapahtumat

Bresciassa järjestetään erilaisia erikoistapahtumia, kuten festivaaleja, konserttisarjoja ja teatteriesityksiä, jotka tarjoavat monipuolista viihdettä kaupungin asukkaille ja vierailijoille. Tapahtumakalenterista voi löytää esimerkiksi musiikkitapahtumia, elokuvasarjoja, taidenäyttelyitä ja muita kulttuuritapahtumia.

Luontokohteet ja Retkeily

1. Gardajärvi

Gardajärvi on suuri järvi Pohjois-Italiassa, joka sijaitsee noin 30 kilometriä Bresciasta lounaaseen. Se on suosittu retkeilykohde, jossa voi nauttia kauniista maisemista ja ulkoilmasta. Järven ympäristö tarjoaa monia mahdollisuuksia ulkoiluun, kuten patikointiin, pyöräilyyn ja vesistöaktiviteetteihin.

2. Franciacortan viinialue

Franciacorta on tunnettu viinialue Brescian maakunnassa, joka tarjoaa upeita mahdollisuuksia retkeilyyn ja luontokokemuksiin. Alueella on viinitarhoja ja maalauksellisia maisemia, jotka houkuttelevat kävijöitä patikoimaan tai pyöräilemään. Vierailijat voivat myös tutustua viinitiloihin ja maistella alueen kuuluisaa samppanjaa.

3. Mura di Brescia

Mura di Brescia eli Brescian muuri on historiallinen muuri, joka ympäröi Brescian vanhaa kaupunkia. Se tarjoaa mahdollisuuksia rentouttaviin kävelyretkiin ja ulkoiluun kaupungin historiallisessa ympäristössä. Muurin varrella on myös vihreitä puistoalueita, joissa voi levähtää ja nauttia kauniista näkymistä kaupunkiin.

4. Lago d’Iseo

Lago d’Iseo on kaunis järvi Lombardian alueella, jonka rannalla on useita mahdollisuuksia retkeilyyn ja luontotoimintoihin. Järvi tarjoaa upeat maisemat ja mahdollisuuden rentoutua ja nauttia ulkoilmasta. Lago d’Iseon ympäristössä on myös luontopolkuja ja patikkareittejä, joilla voi tutustua alueen luontoon ja maisemiin.

5. Parco dell’Oglio Sud

Parco dell’Oglio Sud on luonnonpuisto Brescian maakunnassa, joka tarjoaa monipuolisia retkeilymahdollisuuksia. Puistossa on laajoja metsäalueita, jokivarsia ja luonnonsuojelualueita, joissa voi patikoida, pyöräillä tai ihailla luonnon kauneutta. Alueella on myös lintutorneja, joista voi tarkkailla alueen linnustoa.

6. Monte Guglielmo

Monte Guglielmo on vuori Bergamon ja Brescian maakuntien rajalla ja se tarjoaa upeat näkymät ympäröivään maisemaan. Vuorelle voi nousta joko patikoiden tai köysiradalla ja sen huipulta avautuvat upeat maisemat tarjoavat unohtumattoman retkeilykokemuksen. Vuoren huipulle on myös helppo tehdä päiväretki Bresciasta.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

Brescia Katedraali

Brescia Katedraali eli Duomo di Brescia on kaupungin keskeinen katolinen kirkko. Se rakennettiin 1100- ja 1200-luvuilla goottilaiseen tyyliin. Katedraali on omistettu Neitsyt Marialle (Santa Maria Assunta). Sisällä katedraalissa on arvokkaita taideteoksia, kuten Morettonin Corps Christi -alttarikaappi ja Tintoretton maalaus Jeesuksen ristiinnaulitsemisesta.

San Salvatore ja Santa Giulia luostari

San Salvatore ja Santa Giulia luostari on UNESCO:n maailmanperintökohde. Se koostuu kahdesta luostarista, jotka sijaitsevat vastakkaisilla rinteillä Brescian vanhassakaupungissa. Luostarit edustavat romaanista ja renessanssiajan arkkitehtuuria. Luostareissa on laaja taidekokoelma, johon kuuluu muun muassa freskoja, koristeltuja käsikirjoituksia ja veistoksia.

Santa Maria dei Miracoli

Santa Maria dei Miracoli on barokkityylinen kirkko Brescian kaupungissa. Se rakennettiin vuosina 1740–1755. Kirkon julkisivussa on vaikuttava marmoriportaali ja sisällä on laaja freskotorni, joka on tehty vuosina 1819–1877.

San Francesco d’Assisi

San Francesco d’Assisi on goottilainen kirkko, joka sijaitsee Brescian vanhassakaupungissa. Se rakennettiin 1200-luvulla. Kirkon sisällä on arvokkaita freskoja ja veistoksia. Kirkon vieressä sijaitsee myös kloosteri, joka on nyt muunnettuna museoksi.

Sant’Eufemia

Sant’Eufemia on roomalaiskatolinen kirkko, joka sijatsee Brescian keskustassa. Sen rakentaminen alkoi 900-luvulla ja se on kokenut useita uudelleenrakentamisia ja muutoksia vuosien varrella. Kirkko on tunnettu erityisesti sen upeasta barokkijulkisivusta.

Santa Maria in Solario

Santa Maria in Solario on romaanis-goottilainen kirkko, joka sijaitsee Rovaton kaupunginosassa Bresciassa. Se rakennettiin 1100-luvulla. Kirkon sisällä on tärkeitä freskoja, mukaan lukien Andrea Mantegnan maalaama freskosarja ”Pyhän Karoli Borromeon elämä”.

Brescia – Panoraama- ja näköalapaikat

1. Cidneo Hill (Colle Cidneo)

Cidneo Hill on kukkula Brescian kaupungin keskustassa, jolta avautuu upea näköala yli kaupungin. Kukkulan päällä sijaitsee myös Cidneon linnoitus, joka tarjoaa lähempiä näköaloja ympäristöön. Kukkula on historiallisesti merkittävä alue ja siellä voi nauttia kauniista luonnosta sekä upeista näkymistä kaupungin yli.

2. Castello di Brescia

Castello di Brescia, eli Brescian linna, sijaitsee kaupungin historiallisessa keskustassa ja tarjoaa upeat näkymät ympäröivään maisemaan. Linna itsessään on vaikuttava keskiaikainen rakennus, joka toimii nykyään museona. Rappujen kiipeäminen linnaan palkitsee kävijän upeilla näköaloilla kaupunkiin ja sen ympäristöön.

3. Torre del Pegol

Torre del Pegol on vanha kellotorni kaupungin keskustassa, joka tarjoaa upeat näkymät yli Brescian. Kellotorni on avoinna yleisölle ja sinne pääsee kiipeämään näköalatasanteelle, josta voi ihailla kaupunkia eri suuntiin. Tornin huipulta avautuu upea panoraamanäkymä kaupungin kattojen yli.

4. Santa Giulianan hautamuistomerkki

Santa Giulianan hautamuistomerkki on historiallinen alue, joka tarjoaa upeita näkymiä kaupungin ylle. Alueella sijaitsee myös Brescian upeat arkeologiset alueet ja muut historialliset rakennukset. Hautamuistomerkin kävijät voivat ihailla kauniita maisemia ja tutustua samalla kaupungin rikkaaseen historiaan.

5. Mille Miglia -museo

Mille Miglia -museo sijaitsee Brescian kaupungin ulkopuolella, ja sen yhteydessä on myös näköalatasanne, jolta voi ihailla kaupungin panoraamanäkymiä. Museossa voi tutustua legendaarisen Mille Miglia -ajokilpailun historiaan ja nähdä siellä esillä olevia historiallisia kilpa-autoja. Museokäynnin päätteeksi kävijät voivat nauttia upeista näkymistä yli Brescian.Kohteen sijainti maa on Italia.

Jätä kommentti