Halvat lennot Kaposvár

Nähtävyydet ja kohteet

Kaposvárin linna

Kaposvárin linna on kaupungin keskustassa sijaitseva historiallinen linna, joka toimii nykyisin taidemuseona. Linnassa on esillä useita taidenäyttelyitä ja se tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua alueen kulttuurihistoriaan.

Kaposvárin katedraali

Kaposvárin katedraali on kaupungin pääkirkko, joka sijaitsee linnan vieressä. Katedraali on rakennettu vuonna 1866 ja se on omistettu apostoli Paavalille. Kirkossa on mahdollisuus osallistua jumalanpalveluksiin sekä tutustua sen arkkitehtuuriin ja sisätiloihin.

Nepomuki-patsas

Nepomuki-patsas on kaupungin symboli ja se sijaitsee Fő tér -aukion keskellä. Patsas on omistettu pyhimys Johannes Nepomukille ja se on rakennettu vuonna 1735. Patsas on suosittu valokuvauskohde ja se kuvastaa kaupungin perinteitä.

Veszprémin kaupunginosa

Veszprémin kaupunginosa sijaitsee Kaposvárin keskustasta noin 10 kilometrin päässä. Alueella on kaunis luonto ja se tarjoaa mahdollisuuksia ulkoiluun ja virkistykseen. Veszprémin kaupunginosassa on myös joitain historiallisia nähtävyyksiä, kuten linnoja ja kirkkoja.

Lake Deseda

Lake Deseda on suuri järvi, joka sijaitsee Kaposvárin lähellä. Järvi tarjoaa monia mahdollisuuksia vesiliikuntaan, kuten uintiin, veneilyyn ja kalastukseen. Ranta-alueella on myös hiekkarantoja ja piknik-alueita, joissa voi rentoutua ja nauttia luonnosta.

Kaposvárin taidetehtaan alue

Kaposvárin taidetehtaan alue on entinen teollisuusalue, joka on nykyisin kulttuuri- ja taidekeskus. Alueella järjestetään erilaisia taide- ja kulttuuritapahtumia, kuten näyttelyitä, konsertteja ja teatteriesityksiä. Taidetehtaan alueella on myös useita taidegallerioita ja käsityöpajoja.

Kulttuuri ja Historia

Kaposvár on kaupunki Unkarin Kaposvárin piirikunnassa ja sen historia juontaa juurensa aina Rooman valtakunnan aikoihin asti. Kaupunki on tunnettu rikkaasta kulttuurihistoriastaan ja tarjoaa monipuolisia nähtävyyksiä ja kulttuuritapahtumia vierailijoille.

Kaposvárin taidemuseo

Kaposvárin taidemuseo on tunnettu laajasta ja monipuolisesta taidekokoelmastaan. Museo sijaitsee kaupungin keskustassa ja se esittelee taidetta eri aikakausilta ja tyylisuunnista. Kokoelmasta löytyy maalauksia, veistoksia ja grafiikkaa sekä paikallisten että kansainvälisten taiteilijoiden teoksia.

Ruusujen suojelualue

Kaposvárin Ruusujen suojelualue on erityinen nähtävyys kaupungissa. Suojelualueella kasvaa yli 100 eri ruusulajiketta ja se tarjoaa kauniin kävelyreitin kaupunkikeskustan läheisyydessä. Vierailijat voivat ihailla eri värisiä ja tuoksuisia ruusuja sekä nauttia kauniista ympäristöstä.

Kaposvárin katedraali

Kaposvárin katedraali on kaupungin symboli ja yksi sen merkittävimmistä historiallisista rakennuksista. Katedraali on rakennettu 1800-luvulla ja se edustaa klassista arkkitehtuuria. Katedraali on avoinna vierailijoille ja siellä voi ihailla upeita kirkkotaiteen teoksia ja arkkitehtuuria.

Rauniot eli romák

Kaposvárissa sijaitsee myös raunioalue eli ”romák”, joka on osa kaupungin historiaa. Romák oli aikoinaan kaupungin linna, mutta se tuhoutui tulipalossa 1800-luvulla. Nykyään alueella voi tutustua raunioiden jäännöksiin ja ihailla upeita näkymiä ympäröivään maisemaan.

Teatterit ja konserttisalit

Kaposvárissa on useita teattereita ja konserttisaleja, jotka tarjoavat monipuolista kulttuuriohjelmaa. Kaupungin teatterit esittävät paikallista ja kansainvälistä näytelmätuotantoa sekä musikaaleja. Konserttisaleissa järjestetään klassisen musiikin konsertteja ja muita musiikkitapahtumia.

Kaposvár tarjoaa siis monipuolisia mahdollisuuksia tutustua kaupungin kulttuurihistoriaan ja nauttia erilaisista kulttuuritapahtumista. Vierailijat voivat tutustua taidemuseoon, ihailla ruusuja suojelualueella, vierailla katedraalissa ja tutustua kaupungin historian jäänteisiin raunioalueella. Lisäksi kaupungissa on tarjolla laaja valikoima teatteri- ja musiikkielämyksiä eri teattereissa ja konserttisaleissa.

Ruokailu ja Ravintolat

Ravintolat ja kahvilat

Kaposvárissa on runsaasti erilaisia ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat erilaisia ruokailuvaihtoehtoja. Näihin kuuluvat muun muassa kansainväliset ketjuravintolat kuten McDonald’s ja Pizza Hut, paikalliset unkarilaiset ravintolat sekä kahvilat, joissa voi nauttia leivonnaisia ja kahvia.

Perinteinen unkarilainen ruoka

Kaposvárissa voi maistella perinteistä unkarilaista ruokaa, joka tunnetaan mausteisuudestaan ja usein runsaasta lihansyönnistä. Tyypillisiä unkarilaisia ruokia ovat muun muassa gulyáskeitto (gulassi), pörkölt (gulaš), töltött káposzta (täytetty kaali) ja lángos (friteerattu taikinalevy, joka on yleensä täytetty erilaisilla aineksilla).

Kansainväliset ruokailuvaihtoehdot

Kaposvárista löytyy myös kansainvälisiä ruokailuvaihtoehtoja. Monissa ravintoloissa tarjotaan muun muassa italialaisia, kiinalaisia ja meksikolaisia ruokia. Lisäksi kaupungissa on useita pizzerioita ja hampurilaisravintoloita, joissa voi nauttia perinteisiä pikaruokia.

Vegetaarinen ja vegaaninen ruoka

Vegetaarista ja vegaanista ruokaa tarjoavia ravintoloita ja kahviloita on myös Kaposvárissa. Näissä paikoissa on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja, jotka sopivat kasvisruokavaliota noudattaville tai vegaaneille. Joissakin ravintoloissa on myös merkitty erikseen ruokalistan vaihtoehtoja, jotka sopivat erityisruokavalioihin.

Hintataso

Kaposvárin ravintoloiden ja kahviloiden hintataso vaihtelee. Kansainväliset ketjuravintolat ovat yleensä hieman edullisempia, kun taas paikalliset ravintolat ja fine dining -ravintolat voivat olla hieman kalliimpia. Kaposvárissa on kuitenkin vaihtoehtoja eri budjetteihin sopiviksi ruokapaikoiksi.

Vapaa-ajan Aktiviteetit

Kirjasto

Kaposvárin keskustassa sijaitsee kaupungin kirjasto, jossa vierailijat voivat lainata kirjoja, äänikirjoja ja elokuvia, lukea paikan päällä tai käyttää tietokoneita.

Museot

Kaposvárin museot tarjoavat laajan valikoiman taide-, kulttuuri- ja historianäyttelyitä. Esimerkiksi Rippl-Rónai-museo on omistettu unkarilaisen taiteilija József Rippl-Rónain teoksille.

Teatteri

Kaposvárin kansallinen teatteri tarjoaa laadukkaita näytelmäesityksiä, musikaaleja ja oopperaa. Teatteri järjestää myös erilaisia tapahtumia ja festivaaleja.

Elokuvateatteri

Kaupungin elokuvateatterissa on useita näytöksiä päivittäin, ja siellä esitetään sekä kotimaisia että ulkomaisia elokuvia eri genreistä.

Uimahalli

Kaposvárissa on moderni uimahalli, jossa on monia eri altaita lapsille ja aikuisille. Uimahallissa voi myös käyttää saunoja ja osallistua vesijumppatunneille.

Kuntosali

Kaupungissa on useita kuntosaleja, joissa voi harjoitella eri lajeja ja kuntouttaa itsensä. Kuntosaleilla on myös ryhmäliikuntatunteja, kuten zumbaa ja pilatesta.

Urheiluhalli

Kaposvárin urheiluhallissa voi harrastaa erilaisia liikuntalajeja, kuten sulkapalloa, koripalloa ja salibandya. Hallissa on myös kuntosali kuntosalilaitteineen.

Puistot

Kaupungissa on useita viihtyisiä puistoja, joissa voi rentoutua ja nauttia luonnosta. Esimerkiksi Csiky Gergely -puisto on suosittu paikka piknikille ja ulkoilulle.

Suositut hotellit Kaposvárissa

1. Hotel Dorottya

Hotel Dorottya sijaitsee aivan Kaposvárin keskustassa. Hotellissa on modernit ja tyylikkäät huoneet, joissa on ilmainen Wi-Fi, taulu-tv ja oma kylpyhuone. Asiakkaat voivat nauttia ilmaisen aamiaisen aamuisin ja hyödyntää hotellin kuntokeskusta. Hotellin läheisyydessä on myös monia ravintoloita, kauppoja ja nähtävyyksiä.

2. Hotel Kapos

Hotel Kapos sijaitsee Kaposvárin keskustassa, aivan pääostoskadun vieressä. Hotellissa on viihtyisät ja modernit huoneet, joissa on ilmainen Wi-Fi, taulu-tv ja oma kylpyhuone. Hotellin ravintolassa tarjoillaan herkullisia paikallisia ruokia, ja asiakkaat voivat myös nauttia drinkkejä hotellin baarissa. Hotellin ympäristössä on monia nähtävyyksiä ja mahdollisuuksia ostoksille.

3. Hotel Forest

Hotel Forest sijaitsee Kaposvárin ulkopuolella luonnonkauniilla alueella. Hotelli tarjoaa rauhallisen ja rentouttavan paikan yöpymiselle. Huoneissa on ilmainen Wi-Fi, tv ja oma kylpyhuone. Hotellissa on myös ravintola, jossa tarjoillaan herkullisia aterioita. Hotel Forestissa voi myös nauttia ulkoilusta ja luontopoluista, jotka lähtevät aivan hotellin vierestä.

4. Hotel Kakadu

Hotel Kakadu sijaitsee Kaposvárin keskustassa lyhyen kävelymatkan päässä monista nähtävyyksistä. Hotellissa on tyylikkäät ja modernit huoneet, joissa on ilmainen Wi-Fi, taulu-tv ja oma kylpyhuone. Asiakkaat voivat rentoutua hotellin saunassa tai nauttia virkistävistä juomista hotellin baarissa. Hotel Kakadun ympäristössä on monia ravintoloita, kauppoja ja kulttuurikohteita.

5. Hotel Kapitány

Hotel Kapitány sijaitsee Kaposvárin keskustassa lähellä kaupungin monia nähtävyyksiä. Hotellissa on tilavat ja viihtyisät huoneet, joissa on ilmainen Wi-Fi, taulu-tv ja oma kylpyhuone. Asiakkaat voivat nauttia hotellin spa-alueen palveluista, kuten sisäuima-altaasta ja hieronnasta. Hotel Kapitányssa on myös ravintola, jossa tarjoillaan herkullisia ruokia.

Turvallisuus ja Terveys

Turvallisuus

Kaposvár on keskikokoinen kaupunki, joka tunnetaan yleisesti turvallisena paikkana. Poliisin läsnäolo ja aktiivinen toiminta kaupungissa edistävät turvallisuutta. Kaposvárin asukkaat voivat hiljattain muodostetun televiisiokyvyn kautta seurata kaupungin kameroilla valvotuista alueista. Lisäksi kaupungissa on useita valvontakameroita erityisesti keskustassa ja julkisissa tiloissa kuten linja-autoasemalla ja ostoskeskuksissa. Kaupungin väestö on yleisesti tietoinen turvallisuudesta ja noudattaa paikallisia lakeja ja määräyksiä.

Liikenne

Kaposvárissa liikenne on yleisesti turvallista ja hyvin järjestettyä. Kaupungissa on hyvä tieverkosto ja moottoritieyhteys, joka helpottaa liikkumista Kaposvárin ja muiden kaupunkien välillä. Kaupungin julkisen liikenteen järjestelmä koostuu bussi- ja raitiovaunuverkostoista, jotka toimivat tehokkaasti ja tarjoavat luotettavan vaihtoehdon käyttäjille. Lisäksi Kaposváriin on rakennettu pyöräteitä ja jalankulkualuetta, mikä edistää kestävien liikennemuotojen käyttöä ja parantaa liikenneturvallisuutta.

Pelastuspalvelut

Kaposvárin pelastuspalvelut ovat hyvin organisoituja ja varustettuja vastaamaan kaikenlaisiin hätätilanteisiin. Kaupungissa on useita paloasemia ja pelastusasemia, jotka toimivat ympäri vuorokauden. Lisäksi kaupunki tarjoaa koulutusta ja tiedotusta asukkaille turvallisuustoimenpiteistä ja ensiaputaidoista. Kaposvárissa on myös RHCo-op paloauto, joka on varustettu erityisesti metsäpalojen sammuttamiseen.

Mielenterveyspalvelut

Kaposvárin kaupungissa on saatavilla erilaisia mielenterveyspalveluita. Kaupungissa toimii useita mielenterveyskeskuksia ja klinikoita, jotka tarjoavat psykoterapiaa, neuvontaa ja hoitoa mielenterveysongelmiin. Kaposváriin kuuluu myös psykiatrisia osastoja sairaaloissa ja erillisiä palveluita, kuten päihdehuoltoa ja kriisiapua. Kaposvárin kaupunki tarjoaa myös tukiryhmiä ja vertaistukea mielenterveysongelmista kärsiville.

Terveyspalvelut

Kaposvárissa on useita terveyskeskuksia ja sairaaloita, jotka tarjoavat laadukkaita terveyspalveluita. Kaupungissa on yleisesti saatavilla lääkäreitä ja erikoislääkäreitä eri aloilta. Kaposvárilla on myös apteekkeja, jotka tarjoavat laajan valikoiman lääkkeitä ja apteekkipalveluita. Kaupungissa järjestetään myös terveys- ja hyvinvointitapahtumia, kuten terveysmessuja ja -kampanjoita, joiden tarkoituksena on edistää asukkaiden terveyttä ja hyvinvointia.

Rannat ja Vesistöt

1. Balaton-järvi

Balaton-järvi on Unkarin suurin järvi ja yksi Euroopan suurimmista makean veden järvistä. Se sijaitsee noin 25 kilometriä Kaposvárista kaakkoon. Balaton-järvi tarjoaa upean ranta-alueen ja mahdollisuuden erilaisiin vesiaktiviteetteihin, kuten uimiseen, purjehdukseen, melontaan ja kalastukseen.

2. Kapos-joki

Kapos-joki virtaa läpi Kaposvárin kaupungin ja tarjoaa kauniin vesistöalueen kaupunkilaisten ja vierailijoiden nautittavaksi. Joki tarjoaa mahdollisuuden rentouttaviin kävelyretkiin pitkin sen rantoja sekä kalastukseen ja erilaisiin vesiaktiviteetteihin.

3. Virágfürdő-uimahalli

Virágfürdő-uimahalli on suosittu uimapaikka Kaposvárin kaupungissa. Se on moderni uimahalli, jossa on sisäuima-altaat, vesiliukumäet, poreallas ja saunat. Uimahallin yhteydessä on myös ulkouima-allasalue, jossa voi nauttia auringosta ja virkistävästä vedestä.

4. Sásdi-tó järvi

Sásdi-tó järvi on kaunis luonnonjärvi lähellä Kaposvária. Se tarjoaa upean ympäristön ulkoiluun ja virkistäytymiseen. Järven rannalla on mahdollisuus uimiseen ja rantalentopalloon. Alueella on myös kalastusmahdollisuuksia ja ulkoilureittejä, joita pitkin voi tehdä kävely- tai pyöräilyretkiä.

5. Deseda-järvi

Deseda-järvi sijaitsee noin 20 kilometriä Kaposvárista luoteeseen. Järven ympäristö tarjoaa kauniita maisemia ja luonnonsuojelualueita. Deseda-järvi on suosittu veneily-, kalastus- ja retkeilykohde. Järven rannoilta löytyy myös uimarantoja ja piknik-alueita, joissa voi rentoutua ja nauttia luonnosta.

Yöelämä ja Viihde

Baarit ja klubit

Kaposvárissa on useita baareja ja klubeja, joissa voi viettää iltaa rennoissa tunnelmissa. Suositeltuja vaihtoehtoja ovat esimerkiksi old town pub, Bajor Pub ja Azimuth Pub.

Teatterit ja esityspaikat

Kaupungissa on useita teattereita ja esityspaikkoja, joissa voi nauttia erilaisista näytelmistä, musikaaleista ja konserteista. Suosituimpia paikkoja ovat Kaposvári Városi Színház ja Kaposvári Egyetemi Színház.

Elokuvateatterit

Elokuvafaneille Kaposvár tarjoaa elokuvateattereita, joissa voi käydä katsomassa uusimpia elokuvia. Suosituin elokuvateatteri on Alba Plaza elokuvateatteri.

Live-musiikki

Kaupungin tarjontaan kuuluu myös live-musiikkia tarjoavia paikkoja, joissa voi nauttia erilaisista keikoista ja esiintyjistä. Suosittuja vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Kaposvári Kamarazenekar ja Cintezenekar.

Tanssiklubit

Tanssiklubeja löytyy myös Kaposvárista, ja niissä voi tanssia yön pikkutunneille asti. Suosittuja tanssiklubeja ovat esimerkiksi Sikk Club ja Valentino Club.

Konsertit ja tapahtumat

Kaupunki järjestää myös monia konsertteja ja muita tapahtumia, joissa voi nauttia musiikista ja viihteestä. Kaposvárin kaupungin verkkosivuilta voi löytää ajankohtaista tietoa näistä tapahtumista.

Luontokohteet ja Retkeily

Kaposvári arborétum

Kaposvári arborétum on kaunis puistoalue, joka sijaitsee Kaposvárin kaupungin lähistöllä. Se tarjoaa vierailijoilleen mahdollisuuden nauttia kauniista kasvikunnasta ja vehreästä ympäristöstä. Arborétumissa on laaja valikoima erilaisia kasveja, kuten puita, pensaita ja kukkia. Alueella on myös pieni tekojärvi ja lampia, jotka luovat rauhallisen ja rentouttavan ilmapiirin. Vierailijat voivat kävellä kävelyreittejä pitkin ja tutustua eri kasvilajeihin. Tarjolla on myös opastettuja kierroksia, joiden aikana voi oppia lisää alueen kasvilajeista ja hoidosta.

Juholan uimaranta

Juholan uimaranta sijaitsee kauniissa ympäristössä Kaposvárin kaupungin lähellä. Se on suosittu paikka paikallisille ja matkailijoille, jotka haluavat viettää aikaa vesistön äärellä ja nauttia uimisesta. Juholan uimaranta tarjoaa hiekkarannan, jossa voi rentoutua ja ottaa aurinkoa. Alueella on myös ruohikkopintaista rantaa, jossa voi levittää viltin ja nauttia piknikistä. Uimarannalta on myös mahdollista vuokrata kanootteja ja suppilautoja, joten vesiaktiviteettien harrastaminen onnistuu helposti. Lisäksi uimarannalla on kioski, josta voi ostaa virvokkeita ja pientä purtavaa.

Deseda-järvi ja sen ympäristö

Deseda-järvi on suuri järvialue, joka tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia retkeilyyn ja luonnon ihailuun. Järvellä on mahdollisuus veneilyyn, kalastukseen ja uimiseen. Järven ympäristössä on myös useita kävelyreittejä, joita pitkin voi tutustua alueen kauniiseen luontoon. Reitit kulkevat metsien, niittyjen ja järvenrantapuiden läpi. Alueella on myös muutamia lintutornit, joista voi ihailla lajistoaan. Järven ympäristössä on myös leirintäalue, jossa voi yöpyä ja nauttia luonnosta läheltä. Alueelta löytyy myös ravintola, josta voi ostaa ruokaa ja juomaa retken lomassa.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

Uskonnolliset Kohteet

Kaposvárin uskonnollisista kohteista merkittävimpiä ovat Pyhän Ristin katedraali ja Tinódi Sebesség kápolna.

Pyhän Ristin katedraali

Katedraali on Kaposvárin Rooman katolisen hiippakunnan pääkirkko. Se on rakennettu 1800-luvun loppupuolella ja edustaa uusgotiikkaa arkkitehtuuriltaan.

Tinódi Sebesség kápolna

Tämä kappeli on omistettu Tinódi Sebes György -nimiselle historialliselle hahmolle, joka oli runoilija ja viulunsoittaja. Kápolna on rakennettu vuonna 1875 ja siinä on nähtävillä kaunista maalaustaidetta.

Historialliset Kohteet

Kaposvár tarjoaa myös useita historiallisesti merkittäviä kohteita, kuten Hirtensteinin palatsin, Rippl-Rónai museon ja Ritosin patsaan.

Hirtensteinin palatsi

Hirtensteinin palatsi on barokkityylinen rakennus, joka toimi aikoinaan kaupungin kreivin asuinpaikkana. Nykyään palatsissa sijaitsee Kaposvárin taidemuseo.

Rippl-Rónai museo

Tämä museo on omistettu Kaposvárista kotoisin olleelle unkarilaiselle taiteilijalle József Rippl-Rónaille. Museossa on nähtävillä hänen maalauksiaan sekä muita taide-esineitä.

Ritosin patsas

Ritosin patsas on Kaposvárin kuuluisimpiin kuuluva maamerkki. Patsas esittää István Ritosia, joka oli tärkeä hahmo Unkarin kansallisessa heräämisessä 1800-luvulla. Patsas sijaitsee keskustassa, ja se on suosittu käyntikohde.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Jókai-kert

Jókai-kert on näköalapaikka Kaposvárin kaupungissa. Se sijaitsee kaupungin kuuluisan kertomakirjailijan Mór Jókain syntymäkodin vieressä. Täältä on upeat näkymät kaupungin yli, ja sieltä voi ihailla kaupungin arkkitehtuuria ja ympäröiviä maisemia.

2. Kossuth-talo näköalaterassi

Kossuth-talo näköalaterassi on suosittu nähtävyys Kaposvárissa. Tämä terassi sijaitsee Kossuth-talon katolla, josta avautuu upeat näkymät kaupungin keskustaan. Sieltä voi ihailla kaupungin tunnettuja rakennuksia, kuten Városházaukion ja Széchenyi-aukion historiallisia rakennuksia.

3. Zselici Távcsillagpark Observatory

Zselici Távcsillagpark Observatory sijaitsee Kaposvárin kaupungin lähellä. Täällä vierailijat voivat ihailla kaunista tähtitaivasta ja tutustua tähtitieteeseen. Observatoryn avulla vieraat voivat tarkkailla tähtiä ja muita taivaankappaleita teleskoopin kautta. Tämä näköalapaikka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea tähtien loiste ja kauniit yölliset maisemat.

4. Fő utcán hídra mutató tér

Fő utcán hídra mutató tér on näköalapaikka, joka sijaitsee Kaposvárin kaupungin keskustassa. Tämä paikka tarjoaa upeat näkymät Tavaszi- tai Ormánság-joen yli, joille johtavat Fő-kadun sillan altaan. Täältä kävijät voivat ihailla kaupungin siltoja ja joen maisemaa sekä nauttia kaupungin vilinästä.

5. Nagyatádi-tó näköalapaikka

Nagyatádi-tó on kaunis järvi, joka sijaitsee Kaposvárin kaupungin lähellä. Sen ympäriltä löytyy näköalapaikkoja, joista avautuu upeat näkymät järvelle. Nämä näköalapaikat tarjoavat kävijöille mahdollisuuden ihailla järven kauniita maisemia, rentoutua luonnossa ja nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta.

6. Csiky Gergely Teatterin näköalaparveke

Csiky Gergely Teatterissa Kaposvárissa on näköalaparveke, joka tarjoaa upeat näkymät kaupungille. Tältä parvekkeelta voi ihailla kaupungin vilkasta katuelämää sekä ihailla teatterin ulkoasua ja ympäröiviä maisemia. Näköalaparveke tarjoaa vierailijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea kaupunki eri näkökulmasta.

7. Rippl-Rónai Gallerian näköalapuutarha

Rippl-Rónai Galleriassa Kaposvárissa on näköalapuutarha, jonka avulla kävijät voivat nauttia kauniista näkymistä kaupungin yli. Puutarhasta avautuu näkymä kaupungin kattojen yli ja ympäröiville kukkuloille. Siellä voi ihailla kukkien ja kasvien kauneutta sekä rentoutua ja nauttia rauhallisesta ympäristöstä.Kohteen sijainti maa on Unkari.

Jätä kommentti