Halvat lennot Maastricht

Nähtävyydet ja kohteet:

Maastrichtin Pyhän Johanneksen kirkko

Maastrichtin Pyhän Johanneksen kirkko on yksi kaupungin merkittävimmistä nähtävyyksistä. Se on peräisin 1200-luvulta ja se edustaa goottilaista arkkitehtuuria. Kirkon sisätilat ovat kauniisti koristeltuja ja siellä on myös useita taideteoksia.

Basilica of Our Lady

Basilica of Our Lady on Maastrichtin suurin ja tärkein kirkko. Kirkko on peräisin 1100-luvulta ja se toimii paikallisena pyhiinvaelluskohteena. Kirkon sisällä on kauniita kirkkomaalauksia, veistoksia ja alttareita.

Maastrichtin linna

Maastrichtin linna on historiallinen linna, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Linna on peräisin 1400-luvulta ja se on ollut tärkeä sotilaallinen tukikohta aikoinaan. Nykyään linnassa toimii kansallinen sota-arpajaismuseo ja se tarjoaa näkymät yli kaupungin.

Vrijthof-aukio

Vrijthof-aukio on Maastrichtin tärkein aukio ja se on suosittu kokoontumispaikka paikallisten asukkaiden keskuudessa. Aukio on ympäröity historiallisilla rakennuksilla ja siellä järjestetään useita tapahtumia ja festivaaleja vuoden aikana.

Maastrichtin kaupungintalo

Maastrichtin kaupungintalo on upea rakennus, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Se on rakennettu 1600-luvulla ja se edustaa alankomaalaisen renessanssin arkkitehtuuria. Tämä historiallinen rakennus on avoinna yleisölle ja siellä voi tutustua kaupungin historiaan.

Maastrichtin luolat

Maastrichtin luolat ovat maanalainen luolajärjestelmä, joka kulkee kaupungin alla. Luolien arvioidaan olevan peräisin roomalaiselta ajalta ja niitä on käytetty eri tarkoituksiin, kuten suojapaikkoina sodan aikana. Nykyään luolat ovat avoinna yleisölle ja niissä järjestetään opastettuja kierroksia.

Kulttuuri ja Historia

1. Liikenneyhteydet

Maastrichtin kaupunki sijaitsee Maas-joen varrella ja on tärkeä liikenteen solmukohta. Kaupungissa on oma kansainvälinen lentokenttä, jolta on yhteydet useisiin eurooppalaisiin kaupunkeihin. Lisäksi Maastrichtilla on hyvät junayhteydet, ja kaupunkiin voi saapua myös tien kautta esimerkiksi A2-moottoritietä pitkin.

2. Historialliset nähtävyydet

Maastrichtin kaupunki on täynnä historiallisia nähtävyyksiä. Näitä ovat esimerkiksi Sint Janskerk, joka on goottilainen kirkko 1200-luvulta, sekä Basilica of Our Lady, joka on yksi vanhimmista goottilaisista kirkoista Alankomaissa. Lisäksi kaupungissa on monia historiallisia rakennuksia, kuten Vrijthof-aukio, jolla sijaitsee useita historiallisia rakennuksia ja muistomerkkejä.

3. Taide

Maastricht on tunnettu myös taiteesta. Kaupungissa on useita taidemuseoita, kuten Bonnefantenmuseum, joka keskittyy taiteeseen historiallisesta ajasta nykypäivään. Lisäksi kaupungissa järjestetään säännöllisesti taidegallerioita ja näyttelyitä, jotka esittelevät paikallisia ja kansainvälisiä taiteilijoita.

4. Kulttuuritapahtumat

Maastrichtilla on vilkas kulttuuritarjonta. Kaupungissa järjestetään vuosittain useita musiikki- ja kulttuurifestivaaleja, kuten kuuluisa André Rieun Vrijthof-konsertit. Lisäksi kaupungissa järjestetään teatteriesityksiä, tanssiesityksiä ja muita kulttuuritapahtumia ympäri vuoden.

5. Historialliset kävelyretket

Maastrichtin kaupungissa voi myös osallistua historiallisille kävelyretkille, jotka tarjoavat mahdollisuuden tutustua kaupungin historiaan ja nähtävyyksiin oppaan johdolla. Retkillä voi tutustua esimerkiksi historialliseen keskustaan, linnoitukseen ja Maas-joen varrella sijaitseviin nähtävyyksiin.

6. Paikalliset perinteet ja juhlat

Maastrichtilla on omat paikalliset perinteet ja juhlat, joita vietetään ympäri vuoden. Esimerkiksi Carnaval on tärkeä tapahtuma, jolloin kaupunki täyttyy värikkäistä puvuista ja karnevaalikulkueista. Lisäksi kaupungissa vietetään vuosittain muun muassa vappua, jolloin kaikilla opiskelijoilla on perinteensä mukaan juhlava päivä.

7. Museot

Maastrichtissa on useita museoita, jotka tarjoavat mahdollisuuden tutustua kaupungin kulttuuriin ja historiaan. Museoihin kuuluvat muun muassa Maastrichtin luonnontieteellinen museo, jossa voi tutustua alueen luontoon ja eläimiin, sekä Maastricht Valtionmuseo, joka keskittyy maalauksiin, veistoksiin ja muuhun taiteeseen.

Maastrichtin ruokailu ja ravintolat

Sijainti ja ilmapiiri

Maastricht sijaitsee eteläisessä Alankomaissa Limburgin provinssissa. Kaupungissa on monipuolinen ruokakulttuuri, ja ravintoloiden ilmapiiri vaihtelee rennosta ja rentouttavasta hienostuneeseen ja tyylikkääseen.

Perinteinen hollantilainen ruoka

Maastrichtissa voi nauttia perinteisistä hollantilaisista ruokalajeista, kuten kroketeista, stamppotista (perunaruoasta) ja olut-battered kalafileistä. Ravintoloissa tarjoillaan usein myös erilaisia juustoja, kuten goudaa ja edamia.

Alueelliset erikoisuudet

Kaupungissa on tarjolla myös alueellisia erikoisuuksia, kuten Limburgin vlaai (hedelmäpiirakka), zoervleis (hapanlihapata) ja Limburgin riisipuuro. Lisäksi Maastrichtista voi löytää erilaisia liharuokia, kuten hirveä ja makkaraa.

Kansainvälinen keittiö

Maastrichtissa on myös monia kansainvälisiä ravintoloita, jotka tarjoavat ruokia eri maista ja kulttuureista. Voit nauttia italialaisia pastaruokia, aasialaisia ​​wokkeja, mausteisia intialaisia ​​curryja tai meksikolaisia ​​tacoja.

Makuelämyksiä Michelin-tähdellisissä ravintoloissa

Kaupungissa on useita Michelin-tähdellä palkittuja ravintoloita, jotka tarjoavat korkealaatuisia gourmet-aterioita. Voit nauttia ainutlaatuisista makuelämyksistä ja taidokkaasti valmistetuista ruokalajeista näissä ylellisissä ravintoloissa.

Kahvilat ja konditoriat

Maastrichtissa on myös runsaasti kahviloita ja konditorioita, joissa voi nauttia herkullisista leivonnaisista, kahvista ja teeannoksista. Voit rentoutua kahvilassa ja maistella paikallisia leivonnaisia, kuten vlaaia.

Ulkoilmakahvilat ja terassit

Kesäaikaan voit nauttia ruuasta ja juomista Maastrichtin ulkoilmakahviloissa ja terasseilla. Voit istua mukavasti ulkona ja ihailla kaupungin näkymiä samalla kun nautit paikallisista herkuista ja virvokkeista.

Eläväinen ja monipuolinen yöelämä

Maastrichtin yöelämä tarjoaa monia vaihtoehtoja ruokailun lisäksi. Kaupungissa on useita baareja, klubeja ja yökerhoja, jotka tarjoavat erilaisia juomia ja viihdettä. Voit rentoutua ystävien kanssa ja nauttia eläväisestä tunnelmasta kaupungin yöelämässä.

Vapaa-ajan Aktiviteetit

Kulttuuri

Maastricht tarjoaa monia kulttuurikohteita, kuten Maastrichtin taidemuseon, jossa voi tutustua eri taidesuuntauksiin. Lisäksi kaupungissa järjestetään vuosittain TEFAF-taidemessut, jotka ovat yksi maailman johtavista taidemessutapahtumista. Maastrichtin teatteri tarjoaa erilaisia näytöksiä, kuten teatteriesityksiä ja musikaaleja.

Ruokakulttuuri

Maastrichtissa voi nauttia paikallisista herkuista, kuten vlaai- tai rijstevlaai-leivoksista ja frietjes-perunoista. Lisäksi kaupungin monissa ravintoloissa voi maistella paikallisia erikoisuuksia, kuten zuurvlees-liharuokaa tai rommedoe-juustoa.

Virkistysalueet ja puistot

Maastrichtissa on useita kauniita puistoja ja virkistysalueita, kuten Stadspark-puisto ja Jekervallei-puistokäytävä, jotka tarjoavat mahdollisuuden rentoutumiseen ja ulkoiluun. Lisäksi kaupungin läheisyydessä sijaitsevat Maas-joen varrella olevat alueet tarjoavat hienot puitteet kävelylle ja pyöräilylle.

Historialliset nähtävyydet

Maastricht on vanha historiallinen kaupunki, jossa on paljon nähtävää. Kaupungin keskustassa voi tutustua historiallisiin rakennuksiin, kuten Linnaan ja Basilica of Our Lady -kirkkoon. Vanhan kaupungin muurit ja portit, kuten Helpoort ja Tongersepoort, ovat myös näkemisen arvoisia.

Shoppailu

Maastrichtin keskusta tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia shoppailuun. Kaupungissa on monia putiikkeja ja liikkeitä, joista voi löytää niin kansainvälisiä muotimerkkejä kuin paikallisia erikoisuuksiakin. Kauppakaduilla ja ostoskeskuksissa voi viettää aikaa shoppailun parissa.

Urheilu

Maastrichtissa on mahdollista harrastaa erilaisia urheilulajeja ja osallistua kuntosalille tai uimahalliin. Kaupungissa sijaitsee myös jalkapallostadion, jossa voi seurata paikallisen MVV Maastrichtin jalkapallo-otteluita. Lisäksi lähistöllä on kauniita ulkoilureittejä, joilla voi harrastaa ulkoilua ja lenkkeilyä.

Hampshire – Designhotel Maastricht

Hampshire – Designhotel Maastricht sijaitsee lähellä Maastrichtin keskustaa. Hotellissa on moderni muotoilu ja sisustus, ja se tarjoaa tasokasta majoitusta. Huoneissa on mukavat vuoteet ja modernit mukavuudet. Hotellissa on myös ravintola ja baari sekä hyvin varustettu kuntokeskus.

Townhouse Maastricht

Townhouse Maastricht sijaitsee lähellä Maastrichtin rautatieasemaa ja muiden nähtävyyksien läheisyydessä. Hotelli tarjoaa viihtyisät huoneet ja kodikkaan ilmapiirin. Asiakkaat voivat nauttia aamiaisen hotellin ravintolassa, ja hotellissa on myös lounge-alue rentoutumiseen. Lisäksi hotelli tarjoaa polkupyöriä asiakkaiden käyttöön.

Hotel Beaumont

Hotel Beaumont sijaitsee lähellä Maastrichtin historiallista keskustaa. Tämä tyylikäs hotelli tarjoaa huoneet, joissa on modernit mukavuudet ja elegantti sisustus. Hotellissa on myös ravintola, baari ja ulkoterassi. Asiakkaat voivat nauttia aamiaisen hotellin ravintolassa, joka tarjoaa laajan valikoiman herkullisia vaihtoehtoja.

Kruisherenhotel Maastricht

Kruisherenhotel Maastricht sijaitsee entisessä luostarissa ja kirkossa, jotka on muutettu luksushotelliksi. Hotellin huoneet ovat ylellisesti sisustettuja ja tarjoavat upeat näkymät ympäristöön. Hotellissa on myös ravintola ja baari, joissa tarjoillaan korkealaatuista ruokaa ja juomia. Asiakkaat voivat myös rentoutua hotellin kylpylässä ja nauttia kauneushoidoista ja hieronnoista.

Crowne Plaza Maastricht

Crowne Plaza Maastricht sijaitsee joen rannalla aivan Maastrichtin historiallisen keskustan vieressä. Hotellissa on tyylikkäät ja modernit huoneet, joissa on kaikki tarvittavat mukavuudet. Hotellissa on myös ravintola, baari ja terassi, joista voit nauttia upeista näkymistä ja maistuvista ruoka- ja juomavaihtoehdoista. Lisäksi hotellissa on kuntokeskus ja sauna, joissa voit rentoutua ja kuntoilla.

Turvallisuus ja terveys Maastrichtissa:

Yleinen turvallisuustilanne:

Maastricht on yleisesti ottaen turvallinen kaupunki, jossa rikollisuus on melko vähäistä. Kuitenkin, kuten missä tahansa kaupungissa, on aina suositeltavaa noudattaa yleistä varovaisuutta ja pitää huolta omasta turvallisuudestaan.

Turvallisuus kaduilla ja julkisessa liikenteessä:

Maastrichtin kaduilla liikkuminen ja julkisessa liikenteessä matkustaminen on yleensä turvallista. Kaduilla on valvontakameroita ja poliisi läsnäoloa, mikä edistää turvallisuutta. On kuitenkin aina suositeltavaa olla tarkkaavainen ympäristöstään ja pitää huolta esimerkiksi arvoesineistään.

Turvallisuus yöelämässä:

Maastricht tunnetaan vilkkaasta yöelämästään, erityisesti sen opiskelijabaareista ja klubeista. Yleisesti ottaen yöelämä on turvallista, mutta on suositeltavaa käyttää yleistä harkintaa ja noudattaa annettuja turvaohjeita. Esimerkiksi matkustaminen ryhmissä ja huolellinen alkoholin käyttö voi edistää turvallisuutta.

Terveyspalvelut ja sairaalat:

Maastrichtissa on useita terveyspalveluita ja sairaaloita, jotka tarjoavat laadukasta hoitoa asukkaille ja vierailijoille. On olemassa sekä julkisia että yksityisiä terveyskeskuksia, joiden tarjoama hoito perustuu korkeisiin standardeihin. Lisäksi Maastrichtissa on erikoistuneita sairaaloita, kuten yliopistollinen sairaala, jotka tarjoavat monipuolisia terveyspalveluita.

Rannat ja Vesistöt

Maastrichtin rannat

Maastricht ei sijaitse rannikolla eikä sillä ole omia rantoja meren tai järven äärellä.

Meuse-joki

Maastrichtin läpi virtaa Meuse-joki, joka on yksi Euroopan suurimmista joista. Joki tarjoaa kauniita maisemia ja mahdollisuuden esimerkiksi kävelylenkkeihin tai pyöräilyyn sen varrella. Joen varrella on myös useita ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia näkymistä.

Naturalis Hill ja De Dousberg

Naturalis Hill on keinotekoinen hiekkaranta, joka sijaitsee noin 4 kilometrin päässä Maastrichtin keskustasta. Se on suosittu paikka paikallisten keskuudessa kesäisin, ja siellä voi nauttia auringosta ja uida pienessä uima-altaassa.

De Dousberg on lähellä sijaitseva lomakeskus, jossa on myös keinotekoinen uima-allas. Täällä voi rentoutua aurinkotuolissa tai osallistua erilaisiin vesiaktiviteetteihin.

Yöelämä ja Viihde

Baarit ja yökerhot

Maastrichtissa on lukuisia baareja ja yökerhoja, jotka tarjoavat erilaisia viihdeohjelmia ja juomavalikoimia. Suosittuja paikkoja ovat esimerkiksi John Mullins Irish Pub, Shamrock, ja Café de Twee Heeren. Yökerhoista tunnettuja ovat esimerkiksi Complex ja De Alla.

Konsertit

Maastrichtissa järjestetään säännöllisesti erilaisia konsertteja eri musiikkityyleistä kiinnostuneille. Maastrichtin musiikkiakatemia ja Vrijthof-aukio ovat suosittuja konserttipaikkoja. Lisäksi kaupungista löytyy useita konserttisaleja ja tapahtumapaikkoja, kuten Muziekgebouw Maastricht ja Stadsschouwburg.

Teatterit

Teatterista kiinnostuneille Maastricht tarjoaa useita vaihtoehtoja. Onze Lieve Vrouwewal on tunnettu teatteri, jossa esitetään sekä näytelmiä että musikaaleja. Bonbonnière-teatteri on puolestaan historiallinen teatterirakennus, joka sijaitsee kaupungin keskustassa.

Elokuvateatterit

Elokuvan ystäville Maastrichtissa on useita elokuvateattereita. Euroscoop Maastricht ja Pathé Maastricht ovat suurimmat elokuvateatterit, joissa voi nähdä niin uusia elokuvia kuin klassikoitakin. Lisäksi kaupungissa on myös pienempiä, itsenäisiä elokuvateattereita, kuten Lumière.

Kahvilat ja ravintolat

Maastrichtissa on lukuisia kahviloita ja ravintoloita, joissa voi nauttia paikallisista ja kansainvälisistä herkuista. Trendikkäitä kahviloita ovat muun muassa Coffeelovers ja Céramique. Ruokaravintoloista suositeltavia paikkoja ovat esimerkiksi Café Sjiek, Witloof ja Harry’s.

Kasinot

Maastrichtissa ei ole perinteisiä kasinoita, mutta alueella toimii Holland Casino, joka tarjoaa kasinopelejä ja muita viihdemahdollisuuksia. Holland Casino sijaitsee Valkenburgin kaupungissa, joka on noin 15 kilometrin päässä Maastrichtista.

Luontokohteet ja Retkeily

Maastrichtin luonnonpuisto

Maastrichtin luonnonpuisto sijaitsee kaupungin länsipuolella ja tarjoaa monipuolisia luontokohteita ja retkeilypolkuja. Alueella on metsiä, niittyjä ja jokia, ja se tarjoaa hyvät mahdollisuudet ulkoiluun ja luonnon havainnointiin. Luonnonpuistoon kuuluu myös viisi järveä, joissa voi kalastaa ja uida.

Hoge Kempenin kansallispuisto

Hoge Kempenin kansallispuisto sijaitsee Maastrichtin pohjoispuolella. Se on suurin kansallispuisto Belgiassa ja sen alueella on yli 5700 hehtaaria metsiä, niittyjä ja suoalueita. Puistossa on useita retkeilypolkuja ja pyöräilyreittejä, ja se tarjoaa upeita maisemia ja monipuolista luontoa tutkittavaksi.

Zonneberg-luolat

Zonneberg-luolat ovat suosittu retkikohde Maastrichtissa. Nämä luolat ovat syntyneet kalkkikivikerrostumien eroosion seurauksena ja niitä voi tutkia opastetuilla kierroksilla. Luolisto tarjoaa mielenkiintoisen näköalan maanalaisten muodostelmien ja luonnonilmiöiden maailmaan.

Maas-joki

Maas-joki kulkee läpi Maastrichtin ja tarjoaa kauniit maisemat sekä mahdollisuuden veneilyyn ja soutamiseen. Joen varrella on myös kävelyreittejä, joilla voi nauttia kaupungin ja luonnon harmoniasta.

Mount Saint Peter

Mount Saint Peter on kukkula, joka sijaitsee Maastrichtin lähistöllä. Sen kukkulalla on linnoitus, jonka alueella on useita luolia, kuten North Caves ja Zonneberg-luolat. Kukkulasta avautuu upea näköala yli Maastrichtin ja sen ympäristön.

Hollandin Andreaskuoppa

Hollandin Andreaskuoppa on syvä luola, joka on muodostunut joen eroosion seurauksena. Se on valtava ja vaikuttava näky, ja sen lähellä on myös useita muita pienempiä luolia. Andreaskuoppa on suosittu kohde retkeilijöiden ja luonnon ystävien keskuudessa.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

1. Sint-Servaaskerk

Sint-Servaaskerk on Maastrichtin tunnetuin kirkko ja yksi kaupungin vanhimmista uskonnollisista rakennuksista. Kirkko on omistettu Pyhälle Servaasukselle, joka oli alun perin Maastrichtin piispa ja myöhemmin pyhimys. Sint-Servaaskerkin rakennus on peräisin 1000-luvulta ja se on goottilaisen arkkitehtuurin merkittävä esimerkki. Kirkon sisällä on kauniita lasimaalauksia sekä Servaasuksen sarkofagi.

2. Basilica of Our Lady

Basilica of Our Lady on toinen merkittävä kirkko Maastrichtissa. Tämä katolinen kirkko tunnetaan erityisesti sen romaanisesta arkkitehtuurista ja sen hienosta Marianpatsaasta, joka on kirkon tärkein nähtävyys. Patsas tunnetaan nimellä ”Star of the Sea” ja se on yksi vanhimmista Marianpatsaista Pohjois-Euroopassa. Basilica of Our Lady on myös suosittu pyhiinvaelluskohde.

3. Dominicanenkerk

Dominicanenkerk, eli Dominicanien kirkko, on entinen dominikaanimunkkien luostari ja kirkko. Tämä upea goottilainen rakennus sijaitsee Maastrichtin historiallisessa keskustassa. Nykyään rakennus toimii kirjastona, joka tunnetaan nimellä Boekhandel Dominicanen. Kirjasto on yksi Euroopan suurimmista kirjakaupoista, ja siellä on säilytetty useita alkuperäisiä kirkon osia, kuten holvikäytäviä ja kappelien jäännöksiä.

4. Helpoort

Helpoort on Maastrichtin vanhin kaupunginmuuriin kuuluva portti ja yksi parhaiten säilyneistä kaupungin puolustusrakenteista Alankomaissa. Portti on rakennettu vuonna 1229 ja se toimi alun perin Maastrichtin linnoituksen sisäänkäyttönä. Nykyään Helpoortin alakerrassa sijaitsee pieni museo, joka kertoo kaupungin historiasta ja portin puolustusjärjestelmistä.

5. Fort Sint Pieter

Fort Sint Pieter on linnoitus, joka sijaitsee Maastrichtin kaupungin yläpuolella Sint Pieterin kukkulalla. Linnoitus rakennettiin 1700-luvun alussa osaksi Maastrichtin puolustusjärjestelmää. Fort Sint Pieterin alueella on monia maanalaisia tunneleita, joita käytettiin linnoituksen sisäisen logistiikan ja puolustuksen tukemiseen. Nykyään linnoitus toimii historiallisena nähtävyytenä ja sieltä on upeat näköalat Maastrichtiin ja sen ympäristöön.

Panoraama- ja Näköalapaikat Maastrichtissa:

1. Wyck’in silta

Wyck’in silta sijaitsee Maastrichtin keskustan ja Wyckin kaupunginosan välillä. Se tarjoaa upean näkymän kaupungin historialliseen arkkitehtuuriin ja joelle.

2. Sint Pietersbergin luola

Sint Pietersbergin luola on merkittävä turistinähtävyys Maastrichtissa. Se tarjoaa mahdollisuuden vierailla jännittävässä maanalaisessa luolajärjestelmässä, josta on upeat näkymät kaupunkiin.

3. Helpoinkin harjulaakson näköalapaikka

Tämä näköalapaikka sijaitsee Helpoinkin harjulaaksossa, joka on Maastrichtin lähistöllä. Sieltä avautuu upea näkymä alueen vihreään laaksoon ja ympäröivään maisemaan.

4. De Geusseltin katselupaikka

De Geusseltin katselupaikka sijaitsee Maastrichtin pohjoisosassa ja tarjoaa kauniin näkymän kaupunkiin ja sen ympäristöön. Sieltä voi ihailla Maastrichtin kaupungin arkkitehtuuria ja luontoa.

5. Sint Jansbergin näköalapaikka

Sint Jansbergin näköalapaikalta voi ihailla upeita maisemia Maastrichtiin ja sen ympäristöön. Se sijaitsee luonnonsuojelualueella ja tarjoaa erilaisia reittejä patikointiin ja kävelyyn.

6. Fort Sint Pieterin näköalapaikka

Fort Sint Pieterin näköalapaikka sijaitsee Sint Pietersbergin alueella. Sieltä voi ihailla kaupunkia ja sen ympäristöä sekä käydä tutustumassa historialliseen linnoitukseen.

7. Helpoinkin vuori

Helpoinkin vuori on korkea kukkula, jolta avautuu upeat näkymät kaupunkiin. Se sijaitsee Maastrichtin pohjoisosassa ja tarjoaa mahdollisuuden nauttia kauniista maisemista ja luonnosta.

8. D’n Observanten näköalapaikka

D’n Observanten näköalapaikka sijaitsee Maastrichtin itäisessä osassa ja tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin ja sen ympäristöön. Sieltä voi ihailla kaupungin historiallista keskustaa ja jokimaisemaa.Kohteen sijainti maa on Alankomaissa.

Jätä kommentti