Halvat lennot Naftalan

Nähtävyydet ja kohteet

1. Naftalan Oil Spa

Naftalan Oil Spa on terveys- ja hyvinvointikeskus Naftalanissa, Azerbaidžanissa. Täällä asiakkaat voivat nauttia lomastaan ​​kylpylässä ja kokea ainutlaatuiset Naftalanin öljyhoitot. Naftalan-öljy on maailmankuulu sen terapeuttisista ominaisuuksista ja sitä käytetään hierontoihin ja kylpyihin. Kylpylässä on myös muita hoitoja, kuten mutakääreitä, hierontoja ja fysioterapiaa.

2. Naftalan City Museum

Naftalan City Museum sijaitsee Naftalanin kaupungissa ja se esittelee alueen rikasta historiaa ja kulttuuria. Museossa on näyttelyitä, jotka kertovat alueen öljyteollisuuden kehityksestä, perinteisestä elämäntavasta, arkeologisista löydöksistä ja paikallisesta taiteesta. Museo tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden oppia enemmän Naftalanin kaupungin ja sen ympäristön taustasta ja merkityksestä.

3. Heydar Aliyev Park

Heydar Aliyev Park on suosittu vapaa-ajanviettopaikka Naftalanissa. Se on kaunis puisto, jossa on vihreitä alueita, kävelyreittejä, leikkipaikkoja ja piknik-alueita. Puistossa voi nauttia ulkoilmasta ja rentoutua luonnon ympäröimänä. Lisäksi puistossa järjestetään usein konsertteja, tapahtumia ja festivaaleja, joten siellä on aina jotain mielenkiintoista tekemistä.

4. Nizami-puisto ja suihkulähteet

Nizami-puisto ja suihkulähteet sijaitsevat Naftalanin keskustassa ja tarjoavat kauniin ja vehreän ympäristön rentoutumiseen. Puistossa on kävelyreittejä, istutuksia ja suihkulähteitä, jotka luovat miellyttävän ja rauhallisen tunnelman. Puisto on erityisen suosittu paikallisten asukkaiden keskuudessa, jotka tulevat sinne rentoutumaan ja viettämään aikaa perheensä ja ystäviensä kanssa.

5. Naftalan-kylä

Vaikka Naftalanin kaupunki on tunnettu öljystään ja kylpylöistään, vierailijat voivat myös tutustua Naftalan-kylään, joka sijaitsee kaupungin lähellä. Kylässä voi kokea perinteistä azerbaidžanilaista maaseutuelämää ja vierailla paikallisilla markkinoilla ja käsityöpajoissa. Naftalan-kylä on myös kuuluisa tuoreista hedelmistään ja kasviksistaan, joten vierailijat voivat nauttia aidoista paikallisista herkuista.

Kulttuuri ja Historia

Kulttuuri

Naftalanissa kulttuuri kukoistaa ja kaupunki tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia taiteen ja kulttuurin harrastamiseen. Kaupungissa järjestetään useita tapahtumia, kuten musiikkikonsertteja, teatteriesityksiä ja taidenäyttelyitä. Naftalan on myös kuuluisa erilaisista perinteisistä kulttuuritapahtumistaan, kuten kansanperinnefestivaaleista ja kansantanssi-esityksistä.

Historia

Naftalanin historia juontaa juurensa aina antiikin ajoille asti. Kaupungin alueella on arkeologisten löytöjen perusteella todisteita ihmistoiminnasta jo tuhansia vuosia sitten. Naftalanin historiassa näkyy myös alueen sijainti merkittävien kauppateiden risteyksessä, mikä on vaikuttanut kaupungin kehitykseen.

Naftalanista tuli Venäjän keisarikunnan aikana tärkeä öljyteollisuuden keskus. 1800-luvulla öljylähteet löydettiin alueelta ja öljyntuotanto käynnistyi. Naftalanista tuli nopeasti merkittävä öljyntuottaja, ja kaupungin väkiluku kasvoi nopeasti.

Naftalanista tuli itsenäiseksi kaupungiksi vuonna 1938, ja se oli osa Azerbaidžanin sosialistista neuvostotasavaltaa. Kaupunki kehittyi edelleen ja 2000-luvulla se tunnetaan erityisesti terveysmatkailun keskuksena, jossa hyödynnetään paikallisia öljylähteitä ja mutahoitoja.

Ruokailu ja Ravintolat Naftalanissa

3.1. Perinteiset azerbaidžanilaiset ravintolat

Naftalanissa on useita ravintoloita, joissa tarjoillaan perinteisiä azerbaidžanilaisia ruokia. Nämä ravintolat tarjoavat autenttisen ruokaelämyksen azerbaidžanilaisessa kulttuurissa ja perinteissä. Ruokalistat sisältävät yleensä paikallisia herkkuja, kuten pilavia, kebabeja, lammasruokia ja erilaisia meze-tyyppisiä alkupaloja. Useimmissa näistä ravintoloista voi myös nauttia paikallisia juomia, kuten azerbaidžanilaista teetä tai perinteistä jogurttijuomaa, ayrania.

3.2. Kansainväliset ravintolat

Naftalanissa on myös kansainvälisiä ravintoloita, jotka tarjoavat monipuolisia ruoka- ja juomavaihtoehtoja eri maiden keittiöistä. Nämä ravintolat palvelevat erilaisia makuja ja tarjoavat esimerkiksi italialaisia, kiinalaisia, japanilaisia tai turkkilaisia ruokia. Täällä voi nauttia esimerkiksi pasta-annoksia, pizzoja, sushia tai paikallisia kebab-annoksia. Kansainvälisissä ravintoloissa on yleensä myös laajempi juomavalikoima, kuten viinejä ja erilaisia cocktaileja.

3.3. Kahvilat ja kahviloista

Naftalanissa on useita kahviloita, joissa voi nauttia kupin tuoretta kahvia tai teetä sekä samalla nauttia paikallisista leivonnaisista tai välipaloista. Näitä kahviloita voi löytyä kaupungin keskustasta, ostoskeskuksista tai muista suosituista paikoista. Joissakin kahviloissa voi myös nauttia kevyitä aamiasta. Kahviloiden valikoima sisältää yleensä myös erilaisia leivoksia, kakkuja ja muita makeita herkkuja.

3.4. Pikaruokaravintolat

Naftalanissa on myös pikaruokaravintoloita, jotka tarjoavat nopeita ja edullisia ruoka-annoksia. Tällaiset ravintolat sopivat erityisesti kiireisille matkailijoille tai niille, jotka haluavat syödä nopeasti ja jatkamaan matkaansa. Pikaruokaravintoloissa on yleensä tarjolla erilaisia hampurilaisia, ranskalaisia perunoita, pizzoja ja muita suosittuja pikaruoan vaihtoehtoja.

3.5. Ruokakaupat ja markkinat

Naftalanissa on myös useita ruokakauppoja, joista voi ostaa tuoreita raaka-aineita ja muita elintarvikkeita omiin tarpeisiinsa. Näissä ruokakaupoissa on yleensä laaja valikoima paikallisia ja kansainvälisiä tuotteita. Kaupungissa järjestetään myös markkinoita, joilta voi ostaa tuoreita hedelmiä, vihanneksia, lihaa, kalaa ja muita paikallisia tuotteita suoraan tuottajilta.

Vapaa-ajan aktiviteetit

Kylpylä

Naftalanissa on useita kylpylöitä, joissa voi rentoutua lämpimissä lähteissä ja saunoissa. Kylpylöistä löytyy myös erilaisia hierontoja ja hoitoja.

Kansallispuistot

Naftalanin lähellä sijaitsee Gashgachayn kansallispuisto, jossa voi patikoida ja tutustua alueen upeaan luontoon. Kansallispuistossa on myös mahdollista retkeillä ja kalastaa.

Golf

Naftalanissa on golfkenttä, jossa voi nauttia golfin pelaamisesta. Kentällä on mahdollisuus vuokrata välineitä ja golfopettajat tarjoavat myös opetusta.

Ratsastus

Naftalanissa on tarjolla ratsastusta sekä aloittelijoille että kokeneemmille ratsastajille. Paikalliset tallit tarjoavat erilaisia ratsastustunteja ja retkiä.

Kulttuuritapahtumat

Naftalanissa järjestetään erilaisia kulttuuritapahtumia, kuten musiikkikonsertteja ja teatteriesityksiä. Paikallisissa gallerioissa voi myös tutustua taiteeseen.

Retkeily

Naftalanin ympäristössä on monia kauniita retkeilyreittejä, joita voi tutkia kävellen tai pyöräillen. Retkeilyreitit vievät muun muassa vuoristomaisemiin ja vesiputouksille.

Urheilu

Naftalanissa voi harrastaa erilaisia urheilulajeja, kuten jalkapalloa, tennisä, koripalloa ja uintia. Kaupungissa on useita urheiluhalleja ja -kenttiä, joissa voi harrastaa eri lajeja.

Ravintolat ja kahvilat

Naftalanissa on lukuisia ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia paikallisista ja kansainvälisistä herkuista. Tarjolla on muun muassa azerbaidžanilaista, turkkilaista ja georgialaista ruokaa.

Suositut hotellit Naftalassa:

1. Naftalan Hotel:

Naftalan Hotel sijaitsee kaupungin keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Hotellissa on moderneja ja viihtyisiä huoneita, jotka tarjoavat kaikki tarvittavat mukavuudet vieraille. Hotellissa on myös ravintola, jossa tarjoillaan herkullista paikallista ruokaa. Vieraat voivat rentoutua hotellin spa-tiloissa ja nauttia erilaisista hieronnoista ja kylpyläpalveluista.

2. Gashalti Health Hotel:

Gashalti Health Hotel on tunnettu valikoimastaan terveys- ja hyvinvointipalveluja. Hotellissa on viihtyisät huoneet, joista avautuu kaunis näköala ympäröivään luontoon. Gashalti Health Hotel tarjoaa monipuolista hoito-ohjelmaa vieraille, mukaan lukien erilaisia hierontoja, mutahoitoja ja fysioterapiaa. Hotellin ravintolassa tarjoillaan myös terveellisiä ja herkullisia ruokia.

3. Karvansaray Hotel:

Karvansaray Hotel tarjoaa rentouttavan loman mukavissa huoneissaan. Hotellin huoneet ovat tyylikkäästi sisustettuja ja niissä on kaikki tarvittavat mukavuudet vieraiden viihtyvyyden takaamiseksi. Hotellissa on ravintola, jossa asiakkaat voivat nauttia erilaisista paikallisista ja kansainvälisistä ruokalajeista. Karvansaray Hotel sijaitsee lähellä keskustaa ja tarjoaa helpon pääsyn kaupungin nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin.

4. Naftalan Resort Hotel:

Naftalan Resort Hotel on ylellinen hotelli, joka tarjoaa vierailleen laajan valikoiman palveluja ja mukavuuksia. Hotellissa on tilavat ja moderneilla mukavuuksilla varustetut huoneet, joissa vieraat voivat rentoutua ja nauttia lomastaan. Hotellissa on myös ravintola, spa-tilat, uima-allas ja kuntokeskus. Naftalan Resort Hotel tarjoaa myös erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluja, kuten hierontoja, mutahoitoja ja terveyskonsultointia.

5. Elite Naftalan:

Elite Naftalan on moderni hotelli, joka tarjoaa vierailleen viihtyisiä huoneita ja monipuolisia palveluja. Hotellissa on ravintola, jossa vieraat voivat nauttia paikallisista erikoisuuksista sekä kansainvälisistä ruokalajeista. Hotellin spa-tilat tarjoavat erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluja, kuten hierontoja, fysioterapiaa ja saunomista. Elite Naftalan sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, lähellä kaupungin nähtävyyksiä ja aktiviteetteja.

Turvallisuus ja Terveys

Sairaalat ja terveyskeskukset

Naftalanissa on useita sairaaloita ja terveyskeskuksia, joissa saa laadukasta terveydenhoitoa. Näihin kuuluu muun muassa Naftalan kaupunginsairaala, jossa tarjotaan monipuolista hoitoa ja erilaisia lääkäripalveluita. Kaupungissa on myös useita terveyskeskuksia, jotka palvelevat paikallisia asukkaita ja tarjoavat perusterveydenhuollon palveluita.

Ensiapupalvelut

Naftalanissa on saatavilla ensiapupalveluita, jotka toimivat ympäri vuorokauden. Naftalan kaupungissa on useita ensiapupisteitä, joissa pätevät terveydenhuollon ammattilaiset antavat kiireellistä hoitoa ja ensiapua tapaturmien ja äkillisten sairauksien varalta. Naftalanin ensiapupisteisiin voi ottaa yhteyttä hätätilanteissa.

Turvallisuus

Naftalan on yleisesti ottaen turvallinen kaupunki, ja rikollisuusaste on matala. Kaupungissa on hyvin toimiva poliisivoima, joka valvoo jatkuvasti järjestystä ja turvallisuutta. Turvallisuuteen kiinnitetään Naftalanissa suurta huomiota, joten asukkaat ja vierailijat voivat tuntea olonsa turvalliseksi.

Ruokaturvallisuus ja hygieeninen ravitsemus

Naftalanissa noudatetaan tiukkoja ruokaturvallisuusstandardeja, mikä takaa korkean hygienian tason ravintoloissa, kahviloissa ja elintarviketarjoiluissa. Ravintolat ja muut ruokapaikat noudattavat terveysmääräyksiä ja niihin tehdään säännöllisiä tarkastuksia, jotta ruokaa tarjoillaan turvallisesti. Kaupungin ruokapaikat kaikkine ovat hyväksyttyjä ja täyttävät terveysviranomaisten asettamat vaatimukset.

Ympäristön terveys

Ympäristön terveyteen Naftalanissa kiinnitetään erityistä huomiota. Kaupunki toteuttaa erilaisia toimenpiteitä, kuten jätteiden asianmukaista käsittelyä ja kierrätystä sekä ympäristön puhtaanapitoa, joiden avulla pyritään ylläpitämään terveellistä ja puhdasta ympäristöä kaupungissa. Näiden toimenpiteiden avulla varmistetaan, että asukkaat ja vierailijat voivat nauttia turvallisesta ympäristöstä Naftalanissa.

Rannat ja vesistöt

Naftalan-joen ranta-alueet

Naftalan-joki on tunnettu alueen tärkeimpänä vesistönä, ja sen ranta-alueilla on useita virkistys- ja lomakohteita. Ranta-alueilla on mahdollisuus nauttia joen kauniista maisemista, rentoutua aurinkotuolissa tai tehdä erilaisia vesiaktiviteetteja, kuten melontaa tai kalastusta.

Naftalan-järvi

Naftalan-järvi sijaitsee kaupungin läheisyydessä ja tarjoaa upean ympäristön luonnonystäville ja vesielämää tutkiville. Järvellä voi harrastaa monenlaisia vesiaktiviteetteja, kuten uimista, melontaa tai kalastusta. Järven rannalla on myös viihtyisiä piknik-alueita, joissa voi nauttia eväitä ja rentoutua luonnon keskellä.

Suur-Naftalan-järvi

Suur-Naftalan-järvi on suuri makean veden järvi, joka sijaitsee Naftalan kaupungin ulkopuolella. Järvi tarjoaa upeat mahdollisuudet virkistäytymiseen ja vesiharrastuksiin. Rannalla on hiekkapohjaisia uimarantoja, joissa voi nauttia aurinkoisista päivistä ja pulikoida raikkaassa vedessä. Järvi on myös suosittu kalastuskohde, jossa voi pyytää erilaisia kalalajeja.

Lähialueen vesistöt

Naftalanin lähialueilla, kuten aivan kaupungin ulkopuolella, on myös muita vesistöjä, kuten pienempiä järviä ja jokia. Nämä vesistöt tarjoavat mahdollisuuden erilaisiin vesiharrastuksiin, kuten uimiseen, veneilyyn ja kalastukseen. Ranta-alueet näillä vesistöillä tarjoavat kauniita maisemia sekä paikkoja rentoutumiseen ja perheen yhteiseen ajanviettoon.

Yöelämä ja Viihde

1. Baarit ja yökerhot

Naftalanissa on useita baareja ja yökerhoja, joissa voi nauttia juomista, tanssia ja viettää iltaa ystävien kanssa. Suosituimpia ja tunnetuimpia paikkoja ovat esimerkiksi Baari X ja Yökerho Z.

2. Ravintolat

Kaupungissa on monipuolinen tarjonta erilaisia ravintoloita, jotka tarjoavat niin paikallisia herkkuja kuin kansainvälisiä ruokia. Suositeltavia ravintoloita ovat esimerkiksi Ravintola A, joka tarjoaa perinteisiä paikallisia ruokia, sekä Ravintola B, joka erikoistuu mereneläviin.

3. Teatteri ja esitykset

Naftalanissa voi nauttia myös erilaisista teatteriesityksistä ja konserteista. Kaupungin teatterissa järjestetään säännöllisesti näytöksiä eri genreistä, kuten komediaa, draamaa ja musikaaleja. Lisäksi tunnettuja artisteja ja bändejä vierailee kaupungissa aika ajoin, jolloin järjestetään konsertteja.

4. Elokuvateatteri

Kaupungissa on myös elokuvateatteri, jossa esitetään uusia elokuvia eri genreistä. Elokuviin voi mennä viihtymään yksin tai ystävien kanssa.

5. Urheilutapahtumat

Naftalassa järjestetään säännöllisesti erilaisia urheilutapahtumia, kuten jalkapallo- tai koripallo-otteluita. Kaupungissa voi seurata paikallisten joukkueiden pelejä ja nauttia urheilun jännityksestä.

6. Festivaalit

Kaupungissa järjestetään vuosittain erilaisia festivaaleja, jotka tarjoavat viihdettä sekä musiikin että kulttuurin ystäville. Festivaalit voivat sisältää esimerkiksi musiikkiesityksiä, taidenäyttelyitä ja ruokakulttuurin tapahtumia.

Luontokohteet ja retkeily Naftalassa

1. Naftalan kaupungin puisto

Naftalan kaupungin puisto on kaunis viheralue, joka tarjoaa mahdollisuuksia rentoutumiseen ja virkistäytymiseen. Puistosta löytyy kävelyreittejä, istutuksia, penkkejä ja leikkipaikkoja. Puistossa voi myös järjestää piknikkejä tai muuta ulkoilua.

2. Naftalanin kansallispuisto

Naftalanin kansallispuisto on suojeltu alue, joka tarjoaa upeita luontonäkymiä ja monipuolisia retkeilymahdollisuuksia. Puistossa voi patikoida merkityillä poluilla, tutustua alueen eläimistöön ja kasvistoon sekä ihailla upeita maisemia. Alueelta löytyy myös retkeily- ja leirintäalueita.

3. Gorgaz Gölü -järvi

Gorgaz Gölü on kaunis järvi Naftalanin lähellä. Järvi tarjoaa mahdollisuuksia erilaisiin vesiaktiviteetteihin, kuten kalastukseen ja veneilyyn. Järven ympäristössä on myös rauhallisia kävelyreittejä ja piknikpaikkoja.

4. Göygöl-järvi

Göygöl-järvi on suosittu retkikohde Naftalanin lähistöllä. Järvi on syntynyt maanjäristyksen seurauksena, ja sen ympäristössä on kaunis luonto ja upeita maisemia. Järven ympärillä on myös polkuja, joita pitkin voi kävellä ja ihailla maisemia.

5. Netyanin vesiputous

Netyanin vesiputous on näkemisen arvoinen kohde luontorakastajille. Putous sijaitsee metsäisessä ympäristössä ja tarjoaa upean näkymän. Vesiputouksen läheisyydessä voi myös patikoida ja nauttia luonnonrauhasta.

6. Takkikanjonin rotko

Takkikanjonin rotko on vaikuttava nähtävyys, joka tarjoaa upean luontoelämyksen. Rotkossa voi kiivetä polkua pitkin ja ihastella maisemia. Alueella on myös mahdollisuus retkeilyyn ja luonnossa liikkumiseen.

7. Qarabağin kansallispuisto

Qarabağin kansallispuisto sijaitsee Naftalanin lähellä ja tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia retkeilyyn ja luonnon tutkimiseen. Puistossa voi patikoida merkityillä poluilla, ihailla upeita näköaloja ja tutustua alueen eläimistöön ja kasvistoon.

8. Itkijänkivi

Itkijänkivi on kalliomuodostelma, joka on saanut nimensä siitä, että sen luota on kuultu omituista itkuääntä. Kivi tarjoaa mielenkiintoisen luontokokemuksen ja sen ympäristössä voi patikoida sekä tutkia paikallista kasvistoa ja eläimistöä.

9. Leirintä- ja retkeilyalueet

Naftalassa on useita leirintä- ja retkeilyalueita, joissa voi viettää aikaa luonnon keskellä. Nämä alueet tarjoavat mahdollisuuksia telttailuun, nuotion tekoon, kalastukseen ja erilaisiin ulkoiluaktiviteetteihin. Alueilta löytyy myös huoltorakennuksia ja muita palveluita retkeilijöiden käyttöön.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet Naftalanissa

X-moskeija

X-moskeija on historiallinen moskeija Naftalanin kaupungissa. Se rakennettiin vuonna XXXX ja edustaa klassista islamilaisen arkkitehtuurin tyyliä. Moskeija on suosittu kohde turistien keskuudessa, jotka voivat nauttia upeista yksityiskohdista ja rauhoittavasta ilmapiiristä.

Pyhän Neitsyt Marian kirkko

Pyhän Neitsyt Marian kirkko on ortodoksinen kirkko Naftalanin kaupungissa. Se on rakennettu vuonna XXXX ja on arkkitehtonisesti tärkeä rakennus. Kirkossa voi ihailla ikoneita, freskoja ja muita uskonnollisia esineitä. Kirkon hiljainen ja rauhoittava ilmapiiri houkuttelee kävijöitä ympäri vuoden.

Naftalanin linnoitus

Naftalanin linnoitus on historiallinen linnoitus, joka sijaitsee Naftalanin kaupungissa. Linnoitus rakennettiin vuonna XXXX suojaksi miehitystä vastaan. Linnoituksen seinät ja tornit kertovat menneisyyden tarinoita ja tarjoavat kauniin näkymän kaupungin yli. Linnoitukseen voi tutustua turistikierroksella ja oppia samalla lisää sen historiasta.

Nähtävyyksien moskeija

Nähtävyyksien moskeija on toinen merkittävä moskeija Naftalanin kaupungissa. Moskeija, joka on peräisin vuodelta XXXX, on suuri ja vaikuttava rakennus, joka erottuu kaupungin maisemasta. Moskeija tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua islamilaiseen kulttuuriin, rukoilla ja nauttia sen kauniista sisustuksesta.

Naftalanin historiallinen museo

Naftalanin historiallinen museo on museo, joka esittelee Naftalanin kaupungin historiaa ja kulttuuria. Museossa on esillä erilaisia artefakteja ja esineitä menneiltä ajoilta, kuten maalauksia, valokuvia, vaatteita ja työkaluja. Museokäynti tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua tarkemmin Naftalanin alueen menneisyyteen.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Naftalan Panoraamabaari

Naftalan Panoraamabaari sijaitsee kaupungin keskustassa ja tarjoaa upeat näkymät yli kaupungin ja sen ympäristön. Baarista löytyy lasiseinät, jotka antavat mahdollisuuden nauttia näkymistä samalla, kun voi istua ja rentoutua baarituolissa sekä nauttia juomista.

2. Naftalan Majakka

Naftalan Majakka sijaitsee kaupungin pohjoisosassa ja tarjoaa upeat näkymät yli kaupungin ja sen ympäröivän luonnon. Majakasta pääsee ihailemaan kauniita auringonlaskuja sekä saamaan upeita valokuvia kaupungista ja sen ympäristöstä.

3. Naftalan Palvistin Näköalatasanne

Naftalan Palvistin Näköalatasanne sijaitsee kaupungin eteläosassa ja tarjoaa upeat näkymät yli kaupungin ja sen ympäristön. Näköalatasanteelta voi bongata kaupungin tärkeimmät maamerkit sekä ihailla kauniita maisemia ympäröivästä luonnosta.

4. Naftalan Kaupungintalo

Naftalan Kaupungintalo sijaitsee kaupungin keskustassa ja tarjoaa näköalapaikkoja kaupungin ympäristöön. Rakennuksen ylimmästä kerroksesta avautuu kaunis näkymä yli kaupungin, ja sinne pääsee vierailemaan julkisilla opastetuilla kierroksilla.

5. Naftalan Torni

Naftalan Torni sijaitsee kaupungin länsiosassa ja tarjoaa upeat näkymät yli kaupungin ja sen ympäristön. Torni on avoin yleisölle ja sen huipulle kiivettyään voi nauttia upeista näkymistä kaupungista ja sen ympäröivistä maisemista.Kohteen sijainti maa on Azerbaijan.

Jätä kommentti