Halvat lennot Trebinje

Nähtävyydet ja Kohteet

1. Hercegovinian Ortodoksisen katedraali

Hercegovinian Ortodoksinen katedraali on Trebinjen tärkein ortodoksinen kirkko. Se sijaitsee kaupungin keskustassa ja sen rakentaminen alkoi vuonna 2000. Katedraali on arkkitehtonisesti vaikuttava ja sitä koristavat kauniit mosaiikit. Kirkossa järjestetään säännöllisesti ortodoksisia jumalanpalveluksia.

2. Trebišnjica-joen rantapromenadi

Trebišnjica-joen rantapromenadi on suosittu kävelykohde kaupungin asukkaille ja vierailijoille. Promenadi tarjoaa upeat näkymät Trebišnjica-joelle ja ympäröivään luontoon. Rantapromenadilla on myös useita ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia paikallisista herkuista.

3. Trebinjen Vanha kaupunki

Trebinjen Vanha kaupunki on historiallinen alue, joka sijaitsee kaupungin kukkulalla. Alueella on säilynyt monia vanhoja rakennuksia ja kapeita kujia. Vanhassa kaupungissa voi vierailla muun muassa Trebinjen linnoituksessa, josta avautuu upeat näkymät ympäröivälle maisemalle.

4. Hercegovinan museo

Hercegovinan museo on tärkeä kulttuurikohde Trebinjessä. Museo sijaitsee kaupungin keskustassa ja sen kokoelmat esittelevät alueen historiaa ja kulttuuria. Museossa on nähtävillä muun muassa arkeologisia esineitä, taidekokoelmia ja perinteisiä käsityötuotteita.

5. Tvrdošin luostari

Tvrdošin luostari on ortodoksinen luostari, joka sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Trebinjestä. Luostari on perustettu 1400-luvulla ja se on yksi Bosnia ja Hertsegovinan vanhimmista toimivista luostareista. Tvrdošin luostarissa voi tutustua ortodoksisen uskonnon, historian ja arkkitehtuurin merkitykseen alueella.

6. Trebinjen kasvitieteellinen puutarha

Trebinjen kasvitieteellinen puutarha on alueen tärkein kasvien keräily- ja tutkimuspaikka. Puutarha sijaitsee kaupungin ulkopuolella ja siellä voi tutustua erilaisiin kasvilajeihin ja -lajeihin. Puutarhassa on myös vehreitä alueita rentoutumista ja piknikkejä varten.

7. Arslanagića-sillan alue

Arslanagića-sillan alue on historiallisesti merkittävä paikka Trebinjessä. Alueella sijaitsee perinteinen kivisilta, joka on rakennettu ottomaanien aikakaudella. Sillan ympärillä on myös kauniita puistoalueita ja kahviloita, joissa voi nauttia rauhallisesta ilmapiiristä ja kauniista maisemista.

8. Petrinjan luola

Petrinjan luola on luonnonmuodostelma, joka sijaitsee lähellä Trebinjessä. Luola on yksi tärkeimmistä maanalaisista nähtävyyksistä alueella ja siellä voi nähdä upeita stalaktiitti- ja stalagmiittimuodostelmia. Luolassa on myös valaistus, joka korostaa sen kauneutta ja ainutlaatuisuutta.

9. Sveti Vasilij Ostroskilainen -luostari

Sveti Vasilij Ostroskilainen -luostari on tärkeä uskonnollinen kohde Trebinjen lähellä. Luostari on syntynyt 1600-luvulla ja se on merkittävä pyhiinvaelluskohde ortodokseille. Luostarissa voi ihailla kauniita freskoja ja tutustua ortodoksisen uskonnon historiaan ja perinteisiin.

Kulttuuri ja Historia

1. Arheologinen museo

Arheologinen museo on Trebinjen kaupungin keskustassa sijaitseva museo, joka esittelee kaupungin ja sen ympäristön arkeologista perintöä. Museosta löytyy laaja kokoelma esineitä ja artefakteja aina varhaishistorialliselta ajalta keskiaikaan asti.

2. Hercegovinan Museo

Hercegovinan museo sijaitsee Trebinjessa ja se keskittyy esittelemään kaupungin ja sen ympäristön historian erilaisia näkökulmia. Museossa voi tutustua alueen kulttuuriperintöön, perinteisiin käsitöihin, taiteeseen ja arkeologiaan.

3. Tvrdošin luostari

Tvrdošin luostari on yksi Trebinjen tunnetuimmista historiallisista nähtävyyksistä. Se sijaitsee kaupungin ulkopuolella ja on yksi Bosnian ja Hertsegovinan vanhimmista luostareista. Luostari on ollut tärkeä uskonnollinen, kulttuurinen ja historiallinen paikka jo vuosisatojen ajan.

4. Dučićin kotimuseo

Dučićin kotimuseo on omistettu Jovan Dučićin, merkittävän bosnialais-serbialaisen runoilijan, elämään ja työhön. Kotimuseo esittelee Dučićin elämää ja kirjallista perintöä sekä sisältää myös hänen henkilökohtaisia esineitään ja käsikirjoituksiaan.

5. Zidine

Zidine, eli muurit, ovat historialliset puolustusmuurit, jotka ympäröivät osaa Trebinjen kaupungista. Näitä muureja voi kävellä ja niiltä avautuu näkymä kauniille vanhalle kaupungille ja sen ympäristölle.

6. Trebinjen vanha kaupunki

Trebinjen vanha kaupunki on kaupungin historiallinen keskusta, joka tarjoaa kävijöilleen viehättäviä kujia, kauniita rakennuksia ja historiallista tunnelmaa. Alueelta löytyy myös useita ravintoloita, kahviloita ja kauppoja.

7. Trebinjen yliopisto

Trebinjen yliopisto on yksi kaupungin merkittävimmistä kulttuurin ja historian vaalijoista. Yliopisto tarjoaa monia opiskelumahdollisuuksia esimerkiksi humanistisilla aloilla, kuten kulttuuriperinnön tutkimuksessa ja historiassa. Yliopistolta löytyy myös kirjasto ja muita opiskelijapalveluita.

Ruokailu ja Ravintolat:

1. Perinteiset ruokalajit:

Trebinjessä voit nauttia monista perinteisistä bosnialaisista ruokalajeista, kuten cevapi (pienet makkarakääröt), burek (lehtitaikinasta valmistettu suolainen piiras), sarma (kaalikääryleet) ja dolma (täytetyt kasvikset). Näitä ruokia voi löytää monista ravintoloista ja paikallisista kahviloista.

2. Paikalliset erikoisuudet:

Yksi Trebinjen paikallisista erikoisuuksista on Trebinjski sir (Trebinjen juusto), joka on tunnettu herkullisesta maustaan ja kermaisesta tekstuuristaan. Muita paikallisia herkkuja ovat esimerkiksi priganice (friteerattu taikinapallo), palacinke (ohukaiset) ja kajmak (paksu hapanmaitotuote).

3. Parhaat ravintolat:

Trebinjessä on useita laadukkaita ravintoloita, jotka tarjoavat erilaisia ruokavaihtoehtoja. Suosittuja ravintoloita ovat esimerkiksi ”Konak” ja ”Villa Rustica”, jotka tarjoavat perinteisiä bosnialaisia ruokia sekä kansainvälisiä ruokia. ”restoran Malena” on hyvä vaihtoehto, jos haluat nauttia kauniista näköalasta samalla kun ruokailet.

4. Kahvilat ja leipomot:

Trebinjessä on myös paljon viihtyisiä kahviloita ja leipomoita, joissa voit nauttia paikallisista leivonnaisista ja juomista. Suosittuja paikkoja ovat esimerkiksi ”Caffe Bar Stari Grad” ja ”Bakery Trebinje”, joissa voit nauttia tuoreista leivonnaisista ja hyvästä kahvista.

5. Baarit ja yöelämä:

Vaikka Trebinje ei ole tunnettu vilkkaasta yöelämästä, kaupungista löytyy joitakin baareja, joissa voi viettää iltaa. Suosittuja paikkoja ovat esimerkiksi ”Beer Bar La Cosa Nostra” ja ”Cafe Bar K2”. Näissä paikoissa voit nauttia juomista ja rennosta ilmapiiristä.

Vapaa-ajan Aktiviteetit

Kulttuuriin tutustuminen

Trebinjessä voi tutustua rikkaaseen kulttuuriin esimerkiksi vierailemalla Trebinjen ortodoksisessa luostarissa tai kaupungin museossa. Lisäksi kaupungissa järjestetään erilaisia kulttuuritapahtumia, kuten konsertteja, teatteriesityksiä ja festivaaleja.

Nähtävyydet

Trebinje tarjoaa useita mielenkiintoisia nähtävyyksiä, kuten historiallinen kaupungin keskusta, Kastel-kulttuurikeskus, Arslanagićin silta ja Tvrdošin luostari. Lisäksi kaupungin ympäristössä on kaunista luontoa ja jokia, joihin voi tutustua esimerkiksi retkeilemällä tai soutamalla kanootilla.

Urheilu ja liikunta

Trebinjessä on tarjolla monipuolisia urheilumahdollisuuksia. Kaupungissa on muun muassa useita jalkapallokenttiä, tenniskenttiä, uimahalli ja kuntosalit. Lisäksi Trebinje sijaitsee kauniilla alueella, jossa voi harrastaa esimerkiksi patikointia, pyöräilyä tai melontaa.

Viinitilavierailut

Trebinje tunnetaan myös viininviljelystä, ja kaupungin ympäristössä on useita viinitiloja. Vierailijat voivat tutustua viinitilojen toimintaan ja maistella paikallisia viinejä. Jotkut viinitilat järjestävät myös opastettuja kierroksia ja viinimaistajaisia.

Risteilyt ja veneretket

Trebinje sijaitsee lähellä Drinan jokea, mikä tarjoaa mahdollisuuden risteilyille ja veneretkille. Vierailijat voivat nauttia kauniista maisemista ja tutustua alueen vesistöön. Risteilyillä ja veneretkillä järjestetään usein opastettuja kierroksia ja tarjoillaan paikallisia herkkuja.

Suositut hotellit Trebinjessa

1. Hotel Platani

Hotel Platani on suosittu hotelli Trebinjessa, joka tarjoaa mukavat majoitusvaihtoehdot matkailijoille. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla kaupungin keskustassa ja sen huoneet ovat viihtyisiä ja moderneja. Asiakkaille tarjotaan myös ravintola ja baari sekä ilmainen langaton internet-yhteys.

2. Hotel Leotar

Hotel Leotar on toinen suosittu hotelli Trebinjessa. Hotelli sijaitsee lähellä Trebinjen kuuluisaa vanhaa kaupunkia ja tarjoaa viihtyisät ja tilavat huoneet. Asiakkaat voivat nauttia hotellin ravintolasta, kuntosalista ja uima-altaasta.

3. Hotel Bellevue

Hotel Bellevue on laadukas hotelli Trebinjessa, josta avautuu upea näköala kaupungin ylle. Hotellin huoneet ovat tilavia ja modernisti sisustettuja. Asiakkaille tarjotaan myös ravintola, baari ja sauna.

4. Villa Obala

Villa Obala on viehättävä hotelli Trebinjessa, joka sijaitsee kaupungin lähellä sijaitsevalla rauhallisella alueella. Hotellin huoneet ovat viihtyisiä ja niistä on osittainen näköala Trebinjen joelle. Villa Obalassa on myös ravintola, josta voi ihailla kaunista maisemaa.

5. Hotel Central Park

Hotel Central Park on moderni ja tyylikäs hotelli Trebinjen keskustassa. Hotellin huoneet ovat tilavia ja niissä on ilmainen langaton internet-yhteys. Asiakkaille tarjotaan myös ravintola, baari ja kuntokeskus.

Turvallisuus ja terveys

Turvallisuus

– Trebinje on yleisesti ottaen turvallinen kaupunki, jossa rikollisuus on melko vähäistä.
– Kaupungin keskustassa on poliisiasema, joka huolehtii paikallisesta järjestyksestä ja turvallisuudesta.
– Liikenne on yleisesti ottaen turvallista, mutta tulee silti noudattaa liikennesääntöjä ja -merkintöjä.
– Kaupungissa on myös turvallisuuspalveluja, jotka huolehtivat esimerkiksi turismin turvallisuudesta ja valvovat nähtävyyksillä.

Terveys

– Trebinjessä on hyvät terveyspalvelut, mukaan lukien sairaaloita ja terveyskeskuksia.
– Kaupungissa on useita apteekkeja, joista voi ostaa lääkkeitä ja muita terveydenhoitotuotteita.
– Trebinjessä on myös lääkäreitä ja erikoislääkäreitä eri erikoisaloilta.
– Kaupungissa on useita terveysklinikoita ja laboratorioita, jotka tarjoavat erilaisia terveyspalveluja.
– Trebinjen vesi on yleensä juomakelpoista, mutta mikäli epäilet veden puhtautta, on suositeltavaa juoda pullotettua vettä.

Rannat ja Vesistöt

1. Trebinjen järvi

Trebinjen järvi sijaitsee kaupungin keskustassa ja on yksi kaupungin suosituimmista vesikohteista. Järvi on luonnontilainen ja tarjoaa mahdollisuuden uimiseen, veneilyyn ja kalastukseen. Lisäksi sen ympärillä on kauniita rantoja ja ravintoloita.

2. Stracina-järvi

Stracina-järvi sijaitsee Trebinjen kaupungin eteläpuolella. Järvi on luonnonkaunis ja rauhallinen paikka, jossa voi rentoutua ja nauttia kauniista maisemista. Rannoilla on hiekkapohjainen ranta, joka houkuttelee niin paikallisia asukkaita kuin matkailijoita.

3. Bileća-järvi

Bileća-järvi sijaitsee Trebinjen lähellä ja se on yksi suurimmista järvistä alueella. Järvi on suosittu lomakohde paikallisten keskuudessa, ja siellä voi harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja, kuten purjelautailua ja vesihiihtoa. Lisäksi järven ympärillä on kaunis luonto ja hyvin varusteltuja rantoja.

4. Trebišnjica-joki

Trebišnjica-joki on Trebinjen kaupungin läpi virtaava joki. Joki tarjoaa mahdollisuuksia kalastukseen ja jokiristeilyihin. Sen rannoilla on myös vehreitä puistoalueita, joissa voi viettää aikaa ja nauttia kauniista maisemista.

5. Plaža Crvenog krsta -ranta

Plaža Crvenog krsta sijaitsee Trebinje-järven rannalla ja se on yksi kaupungin suosituimmista rannoista. Rannalla on hiekkapohja ja se on varustettu aurinkotuoleilla ja -varjoilla. Alueelta löytyy myös ravintoloita ja muita palveluita.

6. Platani-ranta

Platani-ranta sijaitsee Trebinje-järven rannalla ja on toinen suosittu uimaranta kaupungissa. Rannalla on kallioita, hiekkarantaa ja puistoalueita, joissa voi rentoutua ja nauttia auringosta. Alueelta löytyy myös erilaisia vesiurheilumahdollisuuksia.

7. Dubrovnikin rannat

Trebinje sijaitsee lähellä Adrianmeren rannikkoa ja Dubrovnikin kaupunkia. Dubrovnikin rannoille pääsee helposti Trebinjestä ja ne tarjoavat upeita hiekkarantoja ja kristallinkirkasta vettä. Dubrovnikin suositut rannat, kuten Banje Beach ja Lapad Beach, ovat suosittuja päiväretkikohteita Trebinje-vierailijoille.

Yöelämä ja Viihde Trebinjessä:

1. Baarit ja yökerhot:

Trebinjessä on useita baareja ja yökerhoja, joissa voi viettää iltaa ja nauttia juomia. Suosittuja paikkoja ovat esimerkiksi Otava Pub, Havana Club ja Irish Pub.

2. Kulttuuritapahtumat:

Trebinjessä järjestetään erilaisia kulttuuritapahtumia läpi vuoden. Näihin kuuluu esimerkiksi konsertteja, teatteriesityksiä ja taidenäyttelyitä. Tarkempaa tietoa tapahtumista saa paikallisilta matkailutoimistoilta.

3. Elokuvateatterit:

Elokuvien ystäville Trebinjessä on myös muutama elokuvateatteri, jossa voi katsoa uutuuselokuvia. Tarkemmat tiedot näytöksistä ja elokuvista löytyvät paikallisilta elokuvateattereilta.

4. Klubit ja diskot:

Jos haluaa tanssia ja nauttia musiikista koko yön, Trebinjessä on muutamia klubeja ja diskoteekkejä. Näistä suosituimpia ovat esimerkiksi Club X ja Nexus Disco.

5. Urheilutapahtumat:

Urheilun ystäville Trebinjessä järjestetään erilaisia urheilutapahtumia vuoden mittaan. Näihin kuuluu esimerkiksi jalkapallo-otteluita, tennisturnauksia ja pyöräilykilpailuja. Tarkempia tietoja urheilutapahtumista voi tiedustella paikallisilta urheilujärjestöiltä.

6. Konsertit:

Trebinjessä järjestetään säännöllisesti erilaisia konsertteja eri musiikkityyleistä. Näitä ovat esimerkiksi klassisen musiikin konsertit sekä pop- ja rock-konsertit. Tarkemmat tiedot konserteista löytyvät paikallisilta tapahtumajärjestäjiltä.

7. Ravintolat:

Trebinjessä on monipuolinen valikoima ravintoloita, jotka tarjoavat paikallisia ja kansainvälisiä ruokalajeja. Suosittuja ravintoloita ovat esimerkiksi Vukoje Winery & Restaurant, Konoba Tvrdoš ja Astoria Restaurant.

8. Kasinot:

Trebinjessä on myös muutamia kasinoita, joissa voi kokeilla onneaan erilaisissa peleissä. Näihin kuuluu esimerkiksi Grand Casino.

9. Pubit ja baaritapahtumat:

Pubikulttuuri on suosittua Trebinjessä, ja monissa pubeissa järjestetään erilaisia tapahtumia kuten livemusiikkia ja karaokea. Suosittuja paikkoja ovat esimerkiksi Old Town Pub ja Škorpion Pub.

10. Viihdekeskukset:

Trebinjessä on myös viihdekeskuksia, jotka tarjoavat erilaisia aktiviteetteja ja viihdettä koko perheelle. Näihin kuuluu esimerkiksi elokuvateattereiden lisäksi keilaratoja ja pelihalleja.

Luontokohteet ja retkeily

National Park Sutjeska

National Park Sutjeska sijaitsee noin 80 kilometrin päässä Trebinjestä koillisessa Bosnia ja Hertsegovinassa. Se on maan vanhin ja suurin kansallispuisto, ja se tarjoaa upeat luontomaisemat ja erilaisia retkeilymahdollisuuksia. Alueella on korkeita vuoria, koskemattomia metsiä, jokia ja järviä sekä rikas eläin- ja kasvilajisto.

Perućica Primeval Forest

Perućica on Euroopan suurin jäljellä oleva alkuperäismetsä ja se sijaitsee National Park Sutjeskan alueella. Metsä on ainutlaatuinen ekosysteemi, jossa on monia harvinaisia ​​ja uhanalaisia ​​lajeja. Se on erinomainen kohde retkeilijöille ja luonnonystäville, jotka voivat nauttia upeista näkymistä ja rauhasta.

Orlovac Cave

Orlovac-luola sijaitsee noin 12 kilometrin päässä Trebinjesta. Se on yksi Bosnia ja Hertsegovinan kauneimmista luolista, ja se tunnetaan upeista stalaktiiteista ja stalagmiiteista. Vierailijat voivat vaeltaa luolan läpi ja ihailla sen kauneutta sekä oppia sen geologisesta historiasta.

Stari Grad Fortress

Stari Gradin linnoitus on historiallinen linnoitus, joka sijaitsee Trebinjen keskustassa Trebišnjican varrella. Se on rakennettu 900-luvulla ja on yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä. Linnoitus tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin ja sen ympäristöön, ja siellä järjestetään myös kulttuuritapahtumia ja festivaaleja.

Trebišnjican kävelykatu

Trebišnjican kävelykatu on tunnettu ja vilkas katuläpikulkua Trebinjen keskustassa. Se on ihanteellinen paikka rentoutumiseen ja paikalliseen elämään tutustumiseen. Kävelykatu tarjoaa monia kahviloita, ravintoloita ja kauppoja, joista voit nauttia ja tehdä ostoksia.

Rastoci Village

Rastoci on pieni kylä noin 15 kilometrin päässä Trebinjestä. Se on tunnettu perinteisestä maalaiselämästä ja kauniista luontomaisemistaan. Kylässä voi vierailla perinteisissä kivirakennuksissa, kävellä vehreillä niityillä ja tutustua paikalliseen maatalousperinteeseen.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

Orthodox Monastery Tvrdoš

The Orthodox Monastery Tvrdoš is located near Trebinje and is one of the oldest monasteries in Bosnia and Herzegovina. It was founded in the 4th century and has a rich history filled with cultural and spiritual significance. The monastery complex includes a church, residential quarters, and other buildings. It is known for its beautiful frescoes and icons, as well as its vineyards and wine production.

Hercegovačka Gračanica

Hercegovačka Gračanica is a Serbian Orthodox monastery located on a hill above Trebinje. It was built in the 21st century as a replica of the Gračanica Monastery in Kosovo. The monastery is a symbol of Serbian heritage and spirituality and serves as a place of worship and cultural preservation. The complex includes a church, bell tower, and other buildings. Visitors can admire the stunning architecture and enjoy the peaceful atmosphere of the monastery.

Old Town of Trebinje

The Old Town of Trebinje is a historical area in the city that showcases its rich past. The town is characterized by narrow streets, stone buildings, and ancient fortifications. Visitors can explore the remains of the old city walls, visit historical sites such as the Arslanagić Bridge and the Osman-paša Mosque, and enjoy the charming atmosphere of the area. The Old Town is also home to several restaurants and shops, offering a taste of local cuisine and crafts.

Arslanagića Bridge

The Arslanagića Bridge is an Ottoman-era bridge located in Trebinje. It was built in the 16th century and is one of the city’s most iconic landmarks. The bridge spans over the Trebišnjica River and features a unique architectural design. Visitors can walk across the bridge, admire its stone arches, and enjoy the scenic views of the river and surrounding area. The Arslanagića Bridge is a testament to Trebinje’s historical and cultural heritage.

Trebinje City Museum

The Trebinje City Museum is dedicated to preserving and presenting the history and culture of Trebinje and its surroundings. The museum is housed in a beautiful building and features various exhibitions showcasing archaeological finds, historical artifacts, artwork, and more. Visitors can learn about the region’s ancient history, Ottoman rule, and recent developments through the museum’s informative displays. The Trebinje City Museum is a must-visit for those interested in the city’s past.

Church of St. Paraskeva

The Church of St. Paraskeva is an Eastern Orthodox church located in Trebinje. It was built in the early 20th century and is dedicated to the city’s patron saint. The church features stunning Byzantine-style architecture, with colorful frescoes and intricate decorations. Visitors can attend religious services, admire the church’s interior, and learn about the Orthodox faith. The Church of St. Paraskeva is an important spiritual and cultural center in Trebinje.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat:

1. Kaupungin korkein kohta: Veliki Grad

– Veliki Grad on Trebinjen korkein kohta, joka tarjoaa upeita panoraamanäkymiä kaupungista.
– Täältä käsin voi ihailla Trebinjen vanhaa kaupunkia, katedraalia sekä Trebisnjica-jokea.
– Veliki Grad -kukkulalta löytyy myös vanhoja historiallisia jäänteitä.

2. Trebisnjica-joen ranta

– Trebisnjican ranta tarjoaa kauniin panoraamanäkymän kaupungin ylle.
– Täältä voi ihailla kaupungin kauniita rakennuksia ja historiallisia muistomerkkejä.
– Rannalla on myös useita ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia näköaloista.

3. Kastel-linna

– Kastel-linna on keskiaikainen linnoitus, joka tarjoaa upeat näköalat kaupungin ylle.
– Linna sijaitsee kukkulalla Trebisnjica-joen rannalla.
– Täältä käsin voi ihailla kaupungin vanhaa kaupunkia ja kaunista maisemaa ympärillä.

4. Hercegovačka Gračanica -kirkko

– Hercegovačka Gračanica on serbisluokkalaisten rakennuttama kirkko kaupungin ulkopuolella.
– Kirkko sijaitsee kukkulalla ja tarjoaa upeita näkymiä ympäröivään maisemaan.
– Kirkolta voi nähdä koko Trebinjen kaupungin ja sen ympäristön.

5. Strač-kukkula

– Strač-kukkulalta avautuu upea näköala Trebinjen ylle.
– Kukkulalta voi nähdä kaupungin historiallisen osan, Trebisnjica-joen ja ympäröivät vuoret.
– Paikka tarjoaa myös hyvät mahdollisuudet patikointiin ja ulkoiluun.Kohteen sijainti maa on Bosnia ja Hertsegovina.

Jätä kommentti